Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

bua
2020-03-18 18:21:30
A Skype azóta nem jön be, amióta felvettem Önökkel a kontaktust. Ezért a fórumon jelzem: a Firefox böngészővel nem jön be az élő műsor, de az Operával igen. Ez egy javaslat lehet a problémára.

Nagyon szeretem a beszélgetéseket, Együtt érzek Gizikével. Jobbulást kedves férjének!!!!!!!!!!!!!!
De Skiita Yani
2020-03-18 09:18:46
Zozilla
2020-03-16 18:17:56
Tamás!
Légyszi a koronavírust ne bagatelizáldd!
A tájékozatlan nyugger hülyeségeit ne hallgassuk fél óráig!
Ő ne készüljön semmire, hirdesse a Mózes 1 adóval paralell, hog nincs itt semmi gond, de ne itt!!!
Minimum 3 hónapra kell készülni kajával és jó ha van otthon víztisztító tablettád, mert víz nélkül max. 3 nap és vége!
Zozilla
2020-03-12 18:09:03
De Skiita Yani
2020-03-12 10:46:07
Topi
2020-03-05 21:44:43
Nemet mondok a Pécs Pride-ra, hogy ne lehessen Pécsett provokatív LMBTQ felvonulást tartani! https://www.peticiok.com/nemet_mondok_a_pecs_pride-ra_hogy_ne_lehessen_pecsett_provokativ_lmbtq_felvonulast_tartani?uv=19738654
De Skiita Yani
2020-03-05 20:43:47
Hogyan maradhatunk egészségesek:

https://www.youtube.com/watch?v=FMHUpaUzPzE
Topi
2020-03-03 23:50:09
Topi
2020-03-03 08:56:10
A mi bűnünk az, hogy mindennél jobban szeretjük a hazánkat! - HORTHY 100 https://www.youtube.com/watch?v=R9z7LqpAb8o&feature=youtu.be
Zozilla
2020-03-01 18:17:17
KÉRI EDIT: KICSODA IS /VOLT/ BALSAI ISTVÁN?
2010/04/07 NIFADMIN 2 HOZZÁSZÓLÁS
A BARIKÁD 2010. január 14-i számában megjelent egy interjú BALSAI ISTVÁNNAL, az Antall-kormány volt, és a leendő Orbán-kormány jelölt igazságügy -miniszterével. Először idézek a meg – nem – valósult régi 1991-es “igazságtételi” törvény-tervezetről “elmesélt”mondataiból, hamis magyarázataiból:
“…NEM maradt el az igazságtétel a rendszerváltás után… a választók nem adtak elegendő felhatalmazást…62 % ment el voksolni….a koalíciónak annyi ereje volt, amennyi volt. A szándék és a lehetőség eltérnek egymástól, ezt mindig a választók döntik el…Az elmúlt rendszerhez köthető büntetőügyek megindításának az Alkotmánybíróság vetett gátat. Sajnos az Alkotmánybíróság, és más közjogi tényezők is ellenálltak a javaslatnak”

Hát bizony: elmaradt az igazságtétel! És nem a választókon, hanem Önökön, a kormányba, a parlamentbe és más szervekbe becsempészett “fékező váltóőrökön”, az MSZMP és a belügy kijelölt “bakterein”, Wachter-ein, az Igazságtétel vonatát vakvágányra irányító politikusokon múlott !! 62 %-nál több más országban sem igen megy el szavazni, és a koalíció három pártja, az MDF, FKgP és KDNP megszavazta a törvénytervezetet, – ezután jöttek a “fékek”

A rózsadombi MDF-SzDSz – paktum által kinevezett GÖNCZ ÁRPÁD államfő “aggálya” a törvény iránt, mely nemcsak a nyomorult, megvert, megfélemlített besúgókra, hanem a “kapcsolattartó” ÁVH-s tisztekre, a teljes nyomozó, botozó ÁVH-ra, vérbírákra és a koncepciós perek minden bűnösére vonatkozott volna. És kire osztotta az Alkotmánybíróság az ügyet? Az Ön által 10.-nek kinevezett bíróra, dr.SZABÓ ANDRÁSRA, – aki SzT, azaz szigorúan titkos ÁVH-s, elhárító alezredes volt, Rákosi alatt politikai-tiszti iskolát végzett 1949-ben!!

A jól megszervezett műtét sikerült, Szabó operatív műtőasztalán a törvény – melyet az SzDSz is elutasított – elvérzett. A nép akarta – hisz csak 1956. után 18 ezren lettünk elítélve, annak vagy 70 ezer rokona, a Recski tábor, a kitelepítettek, a Rákosi alatt százával felakasztottak és elítéltek és rokonaik, vagy félmillió ember NAGYON akarta ! És minden igazságszerető ember természetesnek gondolta. A bűnért büntetés jár !

De úgy látszik, a kormányt, Antall Józsefet is kényszerítette valamilyen külső erő, hogy elmaradjon az elszámoltatás, felelősségre vonás, – a “nagytakarítás”. /Portörlés sem volt !/ 1993. október 23.-a körül – Antall József még élt – egy nagy fogadáson vettem részt a Bazilika egy hátsó termében, melyen a kormányfő felesége is ott volt. Bemutattak neki.

Egyetlenegy kérdést tettem fel neki azonnal: “Miért nem csinálta meg a férjed a beígért felelősségre vonást?” – Válasza: “Ezt én is többször feltettem neki reggelizés közben, mert csak akkor találkoztunk. Azt mondta: “Édesem, ezt nem akarja több mint 2-3 ezer ember ! ” A saját feleségének is ezt a valótlanságot kellett mondja – a reggeli fekete mellett ! (Feltehetőleg Antall igazat mondott, mert az a 2-3 ezer ember egy szűk kisebbség vezető-hangadó részét teszi ki! Ma is ők diktálnak. – a szerk. megjegyzése)/Velem készült interjú formájában megjelent utána a katolikus Áldás és vetés című lapban./

Önt sem véletlenül, ok nélkül nevezték ki miniszternek! Az Ön édesapja Rákosi egyik legmegbízhatóbb Pest megyei ügyésze volt ! ’56-ban – mint oly sokan ilyenek – megijedt, “átállt”, kokárdás, “nemzeti ügyész” volt – 12 napig…Ezt viszont Kádárék nem bocsájtották meg, és elküldték ügyészi állásából.

Ön nevezte ki az igazságtételi törvényt elutasító SZABÓ ANDRÁST alkotmánybírónak, – holott én, az egyszerű állampolgár megtudtam róla, hogy: politikai tiszti iskolát végzett 1949-ben, kettős /jogász/ életet élve D/…SzT. azaz szigorúan titkos ávós tiszt lett, 1988-ban már elhárító alezredes volt /fiának mondta politikai veszekedés közben/. 1956-ban beépítették a forradalmárok közé, s a XII. kerületi nemzetőr parancsnok lett, de perükből őt kihagyták!
A 60-as években Algériába küldte a belügy – mostohafia szerint a politikai rendőrséget megszervezni, – az ő – az ellenem folyó perben kifejtett – vallomása szerint a Kriminológiai Társaság küldte ki ! Ezeket cikkben megírtam, és tüntettem is ellene 1993-ban . Akkor Ön azt mondta ZÉTÉNYI ZSOLTNAK: ” a per miatt megnéztük, s tényleg SZ.T. – tiszt volt.

Valóban, kinevezése előtt is meg kellett volna néznünk !” /ezt Zétényi nekem és barátnőmnek mondta el az Oktogonon az utcán./
De BALSAI hagyta helyben a Legfőbb Ügyészségen OLTY ANDRÁST is, a vérbíró fiát, és VAJDA ALAJOST, aki az orosz KGB- főiskolán, a Dzserdzsinszkij Akadémián tanulta a “jogot” !

Sőt amikor feljelentettem a “guruló dollárok” ügyét – ő Vajdára bízta rá az ügy”nyomozását”. /Kecskére káposztát – mint annyiszor./
De BALSAINAK legkriminálisabb viselkedése 1993. áprilisban volt, – a “két walesi Bárd” kapcsán. Id. dr. BÁRD KÁROLY egy kegyetlen, az 1949. október 15-én, a Magyar Közlönyben megjelent tudósítás szerint a Rajk-ügy kapcsán kiváló nyomozói munkájáért ezüst érdemérmet kapott, /gumibottal vallomásokat kicsikaró/ ÁVH-s tiszt, akkor főhadnagy volt.

Megkaptam egy “delikvense” 49-es belügyi nyomozati jegyzőkönyve másolatát 1990. után. Ennek az embernek a fél szemét vakká verte Bárd Károly ! Az Állami Biztositó főjogásza lett később, majd 1990. után EÖRSI MÁTYÁS ügyvédi irodájában lett “társ”, a körmöket letépő dr. BAUER MIKLÓS -sal együtt. /Ma a King’s City, illetve már “K.C.-Biddigng Kft” magyarországi képviselője. Az ő Krisztina körúti irodájában van bejegyezve a Kft a cégbíróságon…/Gyurcsány fogadta id. Bárdot LAUDER-rel, a Zsidó Világszövetség elnökével, kaszinó-beruházóval együtt a Parlament Nádorfehérvári dísz- termében 2008. tavaszán !

Amikor 1993. elején megtudtam, hogy Balsai ennek a fiát, ifj. dr. BÁRD KÁROLY-t, kinevezte maga mellé államtitkár helyettesnek az Igazságügyi Minisztériumba, elhatároztam, hogy ellene is tüntetést szervezek. Minden hónap első /”véres”/ csütörtökére szerveztem az ÁVH-maradékok elleni tüntetést. Márciusban, az Alkotmánybíróság előtt kihirdettem: jövő hóban:
Szalay u. 16., Bárd Károly ellen ! d.u. 3 óra !

Egy újságíró felrohant az Igazságügybe, ahol a humánpolitikainak becézett személyzeti /=ávós/ osztályon közölték a Bárdok firtatására: “Mi nem vagyunk családfa kutatók, mint Kéri Edit. Nem tudtuk, hogy ez az ávós Bárd fia !”

Másnap délelőtt megjelent nálam elegánsan egy ügyvéd rokonom: “Balsai küldött, hogy beszéljelek le a tüntetésről. Neki olyan kellemetlen lenne, szemben van a rendőrség. Úgyis kevesen, kb. 50-en voltatok. Előtte pár nappal jelents lázas beteget, telefonálj nekik, s elmarad”.- “És Te mit feleltél Balsainak” ? – “Hát, hogy …..ahogy én Editet ismerem, őt senki nem tudja lebeszélni erről.” – “Menj vissza. Üzenetem: Ha holnap páros lábbal kirúgja az ávós – csemetét, csak akkor nem tüntetek.”

Három naponként hívta fel Balsai kabinetfőnöke, SÁNDORFY GYÖRGY, a rokonomat. Zaklatták. Majd fenyegetésbe ment át a dolog. Egy héttel előtte telefont kaptam: ” A legnagyobb ellenségem nem tud most annyit ártani nekem, mint te, ha mégis tüntetsz…” és teljesen letört, szinte drámaian hangzó volt a közlése, /Sose mondta el, de megtudtam, hogy Balsaiék az ÜMK-ből való kirúgással fenyegették . Két tinédzser gyermeke volt./

Egy nappal a tüntetés előtt felhívott a BRFK-tól egy tiszt: “Hallom, beteg tetszik lenni, és elmarad a tüntetés.” – Én: “kitől hallotta ? Balsaitól ? Félre informálta Önt. Kutya bajom !

S ha 40 fokos lázam lesz, öt kalmopyrinnel, ha 39 fokos lesz, 4 kalmopirynnel, de ott leszek ! “Elnézést! Akkor holnap találkozunk !” A három órás tüntetésre félórával előbb feljött segíteni KÖRÖMI TERÉZ barátnőm – később szerzőtársam. A TÁVOZZ-ÁVÓ kis dobom, összetekert táblák, trombiták, kereplők szatyrokban sorakoztak. Hívtam a 6×2-est. Bemondtam a telefonszámom és a lakcímem . Rávágta a hölgy: “Kéri Edit névre ?” Megdöbbentem .

1993-ban még nem mutatta ki azonnal a szám után a nevet semmilyen készülék ! “Honnan tudja a nevem ?” “Aki többször kér taxit felírjuk ! ” Én egy hónapja kértem egy taxit, a 6- ossal járok !” ” 5 perc múlva ott vagyunk !” Nem volt idő a csodálkozásra, lecipekedtünk. Jött a taxi. Az Almássy tér sarkánál lakom.

A sofőr: “Végig megyünk a Vörösmarty utcán, át az Andrássyn, s majd a Podmaniczkynál balra”. Amikor az Andrássy úton átmentünk, az első sarok az Aradi utca. A járókelők, beszélgetők szerint kb. 10-15 perce állt a túlsó baloldali sarkon, és járatta a motort egy öreg férfi. Olyan hirtelen belénk rohant, hogy a sofőr felkiáltott: “Ugorjanak ki, mert robbanunk !” Én elől azonnal kiszálltam, kutya bajom se lett – elől a motor mögött 10-20 centire a nagy luk, roncsolás – hátul a barátnőm előre zuhant, véres lett a térde, este hányt is. Ordítottak az emberek, a férfiak hívták a rendőrséget, – nekem meg szerencsém volt, a közelben jött egy üres taxi, abba átszálltam és otthagytuk őket.
Pár percet késtünk, 70-80 ember már várt. Intettek: Nézd, egy csomó ablakban magnó van !

A kapuban ketten tartották PALLOS GYÖRGY iparművész fekete selyem zászlaját, rajta kb. 400 felakasztott 56-os neve vérvörös festékkel, ABC-ben. Egy öregúr elkiáltotta magát: “Igazságot – őnekik ! ”

A tömegnek hátat fordítva, felfelé kezdtem a beszédemet: “Balsai úr, Balsai Úr ! Nagyon csúnya dolog, amit csinál ! ” – És elmondtam mindent. Előtte DÉNES JÁNOS, éveket ült 56-os, akkor MDF-es országgyűlési képviselő, letérdelt 2 percre a zászló előtt, keresztet vetett, s rövid imát mormolt. Hát így zajlott le a Bárd-elleni tüntetésem. Májusban már az apja ellen tüntettem az Eörsi és Társai iroda lelőtt, a Belgrád rakparton.

Az ifjú Bárd – aki kettős, izraeli-magyar állampolgár – ma Izrael állam jogi képviselője nálunk, és a közép európai /”Soros”/ Egyetem rektor helyettese, Bokros társa. És Balsai hallgatott Sukoróról – Bárdék miatt – végig, míg a székesfehérvári Megyei Közgyűlés, dr. BALOGH IBOLYA elnök és BALSAY ISTVÁN /az ipszilonos/ alelnök, mérnök vívták csatáikat, tették feljelentéseiket, beszédet tartottak a sukorói tüntetésen, s közben dr. BUDAI GYULA, a MAGOSZ /gazdaszövetség/ szövetkezeti elnöke és ügyvédje is erőteljesen, férfiasan, magyar ember módjára harcolt a sukorói, velencei és pákozdi elherdált földekért, tette feljelentéseit, – a “pesti Balsai” hallgatott, egy telefont, e-mailt, levelet nem eresztett meg az ügyben. Amikor már 2006-7- töl bírósági perekig dagadt az ügy, lement a Hír TV kocsijával 2009. szept.-ben Velencére, három szál nád mellé odaállt.: “A FIDESZ egy kapavágást sem enged ! Nem lesz kaszinóváros !”

Egy szavát, egyetlenegy kampány – ígéretét nem hiszem el, Balsai úr, mert “fogott” ember . Nem szabad a lelke. És az első négy évben megmutatta, hogyan lehet az igazságtételt, annak elmaradását a választókra fogni.

Nem sokkal az 1993. áprilisi tüntetésem után bemondta a rádió és a TV.: “Balsai István miniszter ki fogja vizsgáltatni a sortüzek elkövetőinek ügyét. Történelmi Tényfeltáró Bizottságot /TTB/ alakított, vezetője FÖLDES GYÖRGY levéltáros lesz !” Én is felkiálltottam otthon, és mint kiderült, ügyvéd rokonom is: Hiszen az HOBO testvére, a Kossuth téren lövető volt partizánnak, FÖLDES LÁSZLÓNAK a fia !

Ö fel is rohant másnap Sándorfy kabinet főnökhöz: “Meg vagytok veszve ? A lövető Földes László fiára bízzátok ? Aki PONGRÁTZékat fel akarta robbantani a Corvin-közi csatornákból ?

Most már nem csak Kéri Edit fog újra tüntetni, hanem ÉN csinálok ügyet a Kamarában és a Független Jogász Fórumban ! ” – Sándorfy: “Nahát ! Nem is tudtuk, hogy ez annak a fia !”- “Nem ? Akkor meg alkalmatlanok vagytok a kormányzásra !” – és becsapta az ajtót. – Ezeket a szerveket már meggondolta Balsai, és rohamosan új vezetőt nevezett ki Földes György helyett : KAHLER FRIGYEST. Ö a Sortüzek c. könyve I. kötete 13. oldalán a Kossuth térről az állítja, hogy a szovjet tankokra felmászó fiatalokat az oroszok lelökték és lelőtték, s ők vitték végbe a tömeggyilkosságot. – A tetőkről egy árva szót sem !

Gratulálok, Balsai Úr, a tény-fel-nem-tárásához !

De talán a legmegdöbbentőbb a FENYŐ JÁNOSHOZ, a VICO-Rt meggyilkolt vezetőjéhez fűződő kapcsolata volt.. Azt sokan tudtuk, hogy Balsai felesége a VICO gazdasági vezetője volt. De sokan felfigyeltünk egy Fenyő- féle TV – Napkeltére. A riporter sorolja, hogy a volt igazságügyminiszter, Balsai felesége nála vezető poszton van, egymás mellett laknak, s olyan sokat átjárnak egymáshoz, hogy az előszobán át ajtót vágattak egymáshoz. Zavarba jött Fenyő- ahelyett, hogy nevetett volna rajta, ha nem igaz – és az ajtót tagadta: “Nem, csak a lépcsőházban egymás mellett van az ajtónk, úgy járunk át egymáshoz !” – mondta.

Fenyő egy sötét alak volt . Tele volt zűrös anyagi ügyekkel, tartozásokkal. Hogyan lehetett barátja a rendszerváltás minisztere ??
Félek, hogy rossz tanácsadói vannak ORBÁN VIKTORNAK – és mégis őt nevezi ki ! Mert a belügyi pletykák is PINTÉR JÓZSEFRŐL szólnak ! És legfőbb ügyésze is 1998-2002. közt az a POLT PÉTER volt, aki az 1992. októberi TV Baló-vitán /”Krétakör.” – Az igazságtételről./ az igazságtételt ellenzők közt ült, DORNBACH ALAJOS mögött- s nem a mi oldalunkon ! “Odaát” ült BRAGYOVA PÉTER is, akiből később alkotmánybírát csináltak, – és sajnos, MANSFELD LÁSZLÓ és KARIG SÁRA is. /l.:könyvem: Kik lőttek a Kossuth téren 56-ban ? 186.o./
S ki lesz a honvédelmi miniszter ? /Nem védelmi, mint egyesek mondják mostanában ! Mert mi még reménykedünk, hogy nem csak Afganisztánt, hanem a saját honunkat is megvédeni tudó, kémrepülőgépeket be nem engedő Hon-véd-eink is lesznek, sokkal nagyobb számban, mint a rózsadombi paktum aláírói által elfogadott gyalázatos, maroknyi szám !/

Tudniillik 1999. márciusában egész nap a TV előtt ültem, amikor delegációnk kiment Washingtonba, mert beléptünk a NATO-ba. Hárman mentek ki, s ültek ott: ORBÁN VIKTOR, MARTONYI JÁNOS külügyminiszter, – és: GYURICZA BÉLA nyugalmazott kommunista tábornok, – aki 17 évesen 1956-ban, ezredes apjával együtt ránk lőtt, s ezért megkapta a Munkás-Paraszt Hatalomért kitüntetést !

Én videón láttam a Kádár-temetést. Gyuricza egy másik tábornokkal, egyenruhában, sírva vitte piros bársony párnán Kádár kitüntetéseit . – Hogy’ került ez az ember 1994-ben a 7., befutó, biztos helyre a FIDESZ-ben ?

Ki vezeti így félre Orbán Viktort ? Egy biztos,- ha Balsai lesz az igazságügyminiszter – újból viszem a dobomat, és meghívom Dénes Jánost, és tartjuk a fekete zászlót – és tüntetni fogunk ellene !!

KÉRI EDIT

Forrás: Nemzeti HírhálóKÉRI EDIT: KICSODA IS BALSAI ISTVÁN?
2010/04/07 NIFADMIN 2 HOZZÁSZÓLÁS
A BARIKÁD 2010. január 14-i számában megjelent egy interjú BALSAI ISTVÁNNAL, az Antall-kormány volt, és a leendő Orbán-kormány jelölt igazságügy -miniszterével. Először idézek a meg – nem – valósult régi 1991-es “igazságtételi” törvény-tervezetről “elmesélt”mondataiból, hamis magyarázataiból:
“…NEM maradt el az igazságtétel a rendszerváltás után… a választók nem adtak elegendő felhatalmazást…62 % ment el voksolni….a koalíciónak annyi ereje volt, amennyi volt. A szándék és a lehetőség eltérnek egymástól, ezt mindig a választók döntik el…Az elmúlt rendszerhez köthető büntetőügyek megindításának az Alkotmánybíróság vetett gátat. Sajnos az Alkotmánybíróság, és más közjogi tényezők is ellenálltak a javaslatnak”

Hát bizony: elmaradt az igazságtétel! És nem a választókon, hanem Önökön, a kormányba, a parlamentbe és más szervekbe becsempészett “fékező váltóőrökön”, az MSZMP és a belügy kijelölt “bakterein”, Wachter-ein, az Igazságtétel vonatát vakvágányra irányító politikusokon múlott !! 62 %-nál több más országban sem igen megy el szavazni, és a koalíció három pártja, az MDF, FKgP és KDNP megszavazta a törvénytervezetet, – ezután jöttek a “fékek”

A rózsadombi MDF-SzDSz – paktum által kinevezett GÖNCZ ÁRPÁD államfő “aggálya” a törvény iránt, mely nemcsak a nyomorult, megvert, megfélemlített besúgókra, hanem a “kapcsolattartó” ÁVH-s tisztekre, a teljes nyomozó, botozó ÁVH-ra, vérbírákra és a koncepciós perek minden bűnösére vonatkozott volna. És kire osztotta az Alkotmánybíróság az ügyet? Az Ön által 10.-nek kinevezett bíróra, dr.SZABÓ ANDRÁSRA, – aki SzT, azaz szigorúan titkos ÁVH-s, elhárító alezredes volt, Rákosi alatt politikai-tiszti iskolát végzett 1949-ben!!

A jól megszervezett műtét sikerült, Szabó operatív műtőasztalán a törvény – melyet az SzDSz is elutasított – elvérzett. A nép akarta – hisz csak 1956. után 18 ezren lettünk elítélve, annak vagy 70 ezer rokona, a Recski tábor, a kitelepítettek, a Rákosi alatt százával felakasztottak és elítéltek és rokonaik, vagy félmillió ember NAGYON akarta ! És minden igazságszerető ember természetesnek gondolta. A bűnért büntetés jár !

De úgy látszik, a kormányt, Antall Józsefet is kényszerítette valamilyen külső erő, hogy elmaradjon az elszámoltatás, felelősségre vonás, – a “nagytakarítás”. /Portörlés sem volt !/ 1993. október 23.-a körül – Antall József még élt – egy nagy fogadáson vettem részt a Bazilika egy hátsó termében, melyen a kormányfő felesége is ott volt. Bemutattak neki.

Egyetlenegy kérdést tettem fel neki azonnal: “Miért nem csinálta meg a férjed a beígért felelősségre vonást?” – Válasza: “Ezt én is többször feltettem neki reggelizés közben, mert csak akkor találkoztunk. Azt mondta: “Édesem, ezt nem akarja több mint 2-3 ezer ember ! ” A saját feleségének is ezt a valótlanságot kellett mondja – a reggeli fekete mellett ! (Feltehetőleg Antall igazat mondott, mert az a 2-3 ezer ember egy szűk kisebbség vezető-hangadó részét teszi ki! Ma is ők diktálnak. – a szerk. megjegyzése)/Velem készült interjú formájában megjelent utána a katolikus Áldás és vetés című lapban./

Önt sem véletlenül, ok nélkül nevezték ki miniszternek! Az Ön édesapja Rákosi egyik legmegbízhatóbb Pest megyei ügyésze volt ! ’56-ban – mint oly sokan ilyenek – megijedt, “átállt”, kokárdás, “nemzeti ügyész” volt – 12 napig…Ezt viszont Kádárék nem bocsájtották meg, és elküldték ügyészi állásából.

Ön nevezte ki az igazságtételi törvényt elutasító SZABÓ ANDRÁST alkotmánybírónak, – holott én, az egyszerű állampolgár megtudtam róla, hogy: politikai tiszti iskolát végzett 1949-ben, kettős /jogász/ életet élve D/…SzT. azaz szigorúan titkos ávós tiszt lett, 1988-ban már elhárító alezredes volt /fiának mondta politikai veszekedés közben/. 1956-ban beépítették a forradalmárok közé, s a XII. kerületi nemzetőr parancsnok lett, de perükből őt kihagyták!
A 60-as években Algériába küldte a belügy – mostohafia szerint a politikai rendőrséget megszervezni, – az ő – az ellenem folyó perben kifejtett – vallomása szerint a Kriminológiai Társaság küldte ki ! Ezeket cikkben megírtam, és tüntettem is ellene 1993-ban . Akkor Ön azt mondta ZÉTÉNYI ZSOLTNAK: ” a per miatt megnéztük, s tényleg SZ.T. – tiszt volt.

Valóban, kinevezése előtt is meg kellett volna néznünk !” /ezt Zétényi nekem és barátnőmnek mondta el az Oktogonon az utcán./
De BALSAI hagyta helyben a Legfőbb Ügyészségen OLTY ANDRÁST is, a vérbíró fiát, és VAJDA ALAJOST, aki az orosz KGB- főiskolán, a Dzserdzsinszkij Akadémián tanulta a “jogot” !

Sőt amikor feljelentettem a “guruló dollárok” ügyét – ő Vajdára bízta rá az ügy”nyomozását”. /Kecskére káposztát – mint annyiszor./
De BALSAINAK legkriminálisabb viselkedése 1993. áprilisban volt, – a “két walesi Bárd” kapcsán. Id. dr. BÁRD KÁROLY egy kegyetlen, az 1949. október 15-én, a Magyar Közlönyben megjelent tudósítás szerint a Rajk-ügy kapcsán kiváló nyomozói munkájáért ezüst érdemérmet kapott, /gumibottal vallomásokat kicsikaró/ ÁVH-s tiszt, akkor főhadnagy volt.

Megkaptam egy “delikvense” 49-es belügyi nyomozati jegyzőkönyve másolatát 1990. után. Ennek az embernek a fél szemét vakká verte Bárd Károly ! Az Állami Biztositó főjogásza lett később, majd 1990. után EÖRSI MÁTYÁS ügyvédi irodájában lett “társ”, a körmöket letépő dr. BAUER MIKLÓS -sal együtt. /Ma a King’s City, illetve már “K.C.-Biddigng Kft” magyarországi képviselője. Az ő Krisztina körúti irodájában van bejegyezve a Kft a cégbíróságon…/Gyurcsány fogadta id. Bárdot LAUDER-rel, a Zsidó Világszövetség elnökével, kaszinó-beruházóval együtt a Parlament Nádorfehérvári dísz- termében 2008. tavaszán !

Amikor 1993. elején megtudtam, hogy Balsai ennek a fiát, ifj. dr. BÁRD KÁROLY-t, kinevezte maga mellé államtitkár helyettesnek az Igazságügyi Minisztériumba, elhatároztam, hogy ellene is tüntetést szervezek. Minden hónap első /”véres”/ csütörtökére szerveztem az ÁVH-maradékok elleni tüntetést. Márciusban, az Alkotmánybíróság előtt kihirdettem: jövő hóban:
Szalay u. 16., Bárd Károly ellen ! d.u. 3 óra !

Egy újságíró felrohant az Igazságügybe, ahol a humánpolitikainak becézett személyzeti /=ávós/ osztályon közölték a Bárdok firtatására: “Mi nem vagyunk családfa kutatók, mint Kéri Edit. Nem tudtuk, hogy ez az ávós Bárd fia !”

Másnap délelőtt megjelent nálam elegánsan egy ügyvéd rokonom: “Balsai küldött, hogy beszéljelek le a tüntetésről. Neki olyan kellemetlen lenne, szemben van a rendőrség. Úgyis kevesen, kb. 50-en voltatok. Előtte pár nappal jelents lázas beteget, telefonálj nekik, s elmarad”.- “És Te mit feleltél Balsainak” ? – “Hát, hogy …..ahogy én Editet ismerem, őt senki nem tudja lebeszélni erről.” – “Menj vissza. Üzenetem: Ha holnap páros lábbal kirúgja az ávós – csemetét, csak akkor nem tüntetek.”

Három naponként hívta fel Balsai kabinetfőnöke, SÁNDORFY GYÖRGY, a rokonomat. Zaklatták. Majd fenyegetésbe ment át a dolog. Egy héttel előtte telefont kaptam: ” A legnagyobb ellenségem nem tud most annyit ártani nekem, mint te, ha mégis tüntetsz…” és teljesen letört, szinte drámaian hangzó volt a közlése, /Sose mondta el, de megtudtam, hogy Balsaiék az ÜMK-ből való kirúgással fenyegették . Két tinédzser gyermeke volt./

Egy nappal a tüntetés előtt felhívott a BRFK-tól egy tiszt: “Hallom, beteg tetszik lenni, és elmarad a tüntetés.” – Én: “kitől hallotta ? Balsaitól ? Félre informálta Önt. Kutya bajom !

S ha 40 fokos lázam lesz, öt kalmopyrinnel, ha 39 fokos lesz, 4 kalmopirynnel, de ott leszek ! “Elnézést! Akkor holnap találkozunk !” A három órás tüntetésre félórával előbb feljött segíteni KÖRÖMI TERÉZ barátnőm – később szerzőtársam. A TÁVOZZ-ÁVÓ kis dobom, összetekert táblák, trombiták, kereplők szatyrokban sorakoztak. Hívtam a 6×2-est. Bemondtam a telefonszámom és a lakcímem . Rávágta a hölgy: “Kéri Edit névre ?” Megdöbbentem .

1993-ban még nem mutatta ki azonnal a szám után a nevet semmilyen készülék ! “Honnan tudja a nevem ?” “Aki többször kér taxit felírjuk ! ” Én egy hónapja kértem egy taxit, a 6- ossal járok !” ” 5 perc múlva ott vagyunk !” Nem volt idő a csodálkozásra, lecipekedtünk. Jött a taxi. Az Almássy tér sarkánál lakom.

A sofőr: “Végig megyünk a Vörösmarty utcán, át az Andrássyn, s majd a Podmaniczkynál balra”. Amikor az Andrássy úton átmentünk, az első sarok az Aradi utca. A járókelők, beszélgetők szerint kb. 10-15 perce állt a túlsó baloldali sarkon, és járatta a motort egy öreg férfi. Olyan hirtelen belénk rohant, hogy a sofőr felkiáltott: “Ugorjanak ki, mert robbanunk !” Én elől azonnal kiszálltam, kutya bajom se lett – elől a motor mögött 10-20 centire a nagy luk, roncsolás – hátul a barátnőm előre zuhant, véres lett a térde, este hányt is. Ordítottak az emberek, a férfiak hívták a rendőrséget, – nekem meg szerencsém volt, a közelben jött egy üres taxi, abba átszálltam és otthagytuk őket.
Pár percet késtünk, 70-80 ember már várt. Intettek: Nézd, egy csomó ablakban magnó van !

A kapuban ketten tartották PALLOS GYÖRGY iparművész fekete selyem zászlaját, rajta kb. 400 felakasztott 56-os neve vérvörös festékkel, ABC-ben. Egy öregúr elkiáltotta magát: “Igazságot – őnekik ! ”

A tömegnek hátat fordítva, felfelé kezdtem a beszédemet: “Balsai úr, Balsai Úr ! Nagyon csúnya dolog, amit csinál ! ” – És elmondtam mindent. Előtte DÉNES JÁNOS, éveket ült 56-os, akkor MDF-es országgyűlési képviselő, letérdelt 2 percre a zászló előtt, keresztet vetett, s rövid imát mormolt. Hát így zajlott le a Bárd-elleni tüntetésem. Májusban már az apja ellen tüntettem az Eörsi és Társai iroda lelőtt, a Belgrád rakparton.

Az ifjú Bárd – aki kettős, izraeli-magyar állampolgár – ma Izrael állam jogi képviselője nálunk, és a közép európai /”Soros”/ Egyetem rektor helyettese, Bokros társa. És Balsai hallgatott Sukoróról – Bárdék miatt – végig, míg a székesfehérvári Megyei Közgyűlés, dr. BALOGH IBOLYA elnök és BALSAY ISTVÁN /az ipszilonos/ alelnök, mérnök vívták csatáikat, tették feljelentéseiket, beszédet tartottak a sukorói tüntetésen, s közben dr. BUDAI GYULA, a MAGOSZ /gazdaszövetség/ szövetkezeti elnöke és ügyvédje is erőteljesen, férfiasan, magyar ember módjára harcolt a sukorói, velencei és pákozdi elherdált földekért, tette feljelentéseit, – a “pesti Balsai” hallgatott, egy telefont, e-mailt, levelet nem eresztett meg az ügyben. Amikor már 2006-7- töl bírósági perekig dagadt az ügy, lement a Hír TV kocsijával 2009. szept.-ben Velencére, három szál nád mellé odaállt.: “A FIDESZ egy kapavágást sem enged ! Nem lesz kaszinóváros !”

Egy szavát, egyetlenegy kampány – ígéretét nem hiszem el, Balsai úr, mert “fogott” ember . Nem szabad a lelke. És az első négy évben megmutatta, hogyan lehet az igazságtételt, annak elmaradását a választókra fogni.

Nem sokkal az 1993. áprilisi tüntetésem után bemondta a rádió és a TV.: “Balsai István miniszter ki fogja vizsgáltatni a sortüzek elkövetőinek ügyét. Történelmi Tényfeltáró Bizottságot /TTB/ alakított, vezetője FÖLDES GYÖRGY levéltáros lesz !” Én is felkiálltottam otthon, és mint kiderült, ügyvéd rokonom is: Hiszen az HOBO testvére, a Kossuth téren lövető volt partizánnak, FÖLDES LÁSZLÓNAK a fia !

Ö fel is rohant másnap Sándorfy kabinet főnökhöz: “Meg vagytok veszve ? A lövető Földes László fiára bízzátok ? Aki PONGRÁTZékat fel akarta robbantani a Corvin-közi csatornákból ?

Most már nem csak Kéri Edit fog újra tüntetni, hanem ÉN csinálok ügyet a Kamarában és a Független Jogász Fórumban ! ” – Sándorfy: “Nahát ! Nem is tudtuk, hogy ez annak a fia !”- “Nem ? Akkor meg alkalmatlanok vagytok a kormányzásra !” – és becsapta az ajtót. – Ezeket a szerveket már meggondolta Balsai, és rohamosan új vezetőt nevezett ki Földes György helyett : KAHLER FRIGYEST. Ö a Sortüzek c. könyve I. kötete 13. oldalán a Kossuth térről az állítja, hogy a szovjet tankokra felmászó fiatalokat az oroszok lelökték és lelőtték, s ők vitték végbe a tömeggyilkosságot. – A tetőkről egy árva szót sem !

Gratulálok, Balsai Úr, a tény-fel-nem-tárásához !

De talán a legmegdöbbentőbb a FENYŐ JÁNOSHOZ, a VICO-Rt meggyilkolt vezetőjéhez fűződő kapcsolata volt.. Azt sokan tudtuk, hogy Balsai felesége a VICO gazdasági vezetője volt. De sokan felfigyeltünk egy Fenyő- féle TV – Napkeltére. A riporter sorolja, hogy a volt igazságügyminiszter, Balsai felesége nála vezető poszton van, egymás mellett laknak, s olyan sokat átjárnak egymáshoz, hogy az előszobán át ajtót vágattak egymáshoz. Zavarba jött Fenyő- ahelyett, hogy nevetett volna rajta, ha nem igaz – és az ajtót tagadta: “Nem, csak a lépcsőházban egymás mellett van az ajtónk, úgy járunk át egymáshoz !” – mondta.

Fenyő egy sötét alak volt . Tele volt zűrös anyagi ügyekkel, tartozásokkal. Hogyan lehetett barátja a rendszerváltás minisztere ??
Félek, hogy rossz tanácsadói vannak ORBÁN VIKTORNAK – és mégis őt nevezi ki ! Mert a belügyi pletykák is PINTÉR JÓZSEFRŐL szólnak ! És legfőbb ügyésze is 1998-2002. közt az a POLT PÉTER volt, aki az 1992. októberi TV Baló-vitán /”Krétakör.” – Az igazságtételről./ az igazságtételt ellenzők közt ült, DORNBACH ALAJOS mögött- s nem a mi oldalunkon ! “Odaát” ült BRAGYOVA PÉTER is, akiből később alkotmánybírát csináltak, – és sajnos, MANSFELD LÁSZLÓ és KARIG SÁRA is. /l.:könyvem: Kik lőttek a Kossuth téren 56-ban ? 186.o./
S ki lesz a honvédelmi miniszter ? /Nem védelmi, mint egyesek mondják mostanában ! Mert mi még reménykedünk, hogy nem csak Afganisztánt, hanem a saját honunkat is megvédeni tudó, kémrepülőgépeket be nem engedő Hon-véd-eink is lesznek, sokkal nagyobb számban, mint a rózsadombi paktum aláírói által elfogadott gyalázatos, maroknyi szám !/

Tudniillik 1999. márciusában egész nap a TV előtt ültem, amikor delegációnk kiment Washingtonba, mert beléptünk a NATO-ba. Hárman mentek ki, s ültek ott: ORBÁN VIKTOR, MARTONYI JÁNOS külügyminiszter, – és: GYURICZA BÉLA nyugalmazott kommunista tábornok, – aki 17 évesen 1956-ban, ezredes apjával együtt ránk lőtt, s ezért megkapta a Munkás-Paraszt Hatalomért kitüntetést !

Én videón láttam a Kádár-temetést. Gyuricza egy másik tábornokkal, egyenruhában, sírva vitte piros bársony párnán Kádár kitüntetéseit . – Hogy’ került ez az ember 1994-ben a 7., befutó, biztos helyre a FIDESZ-ben ?

Ki vezeti így félre Orbán Viktort ? Egy biztos,- ha Balsai lesz az igazságügyminiszter – újból viszem a dobomat, és meghívom Dénes Jánost, és tartjuk a fekete zászlót – és tüntetni fogunk ellene !!

KÉRI EDIT

Forrás: Nemzeti HírhálóKÉRI EDIT: KICSODA IS BALSAI ISTVÁN?
2010/04/07 NIFADMIN 2 HOZZÁSZÓLÁS
A BARIKÁD 2010. január 14-i számában megjelent egy interjú BALSAI ISTVÁNNAL, az Antall-kormány volt, és a leendő Orbán-kormány jelölt igazságügy -miniszterével. Először idézek a meg – nem – valósult régi 1991-es “igazságtételi” törvény-tervezetről “elmesélt”mondataiból, hamis magyarázataiból:
“…NEM maradt el az igazságtétel a rendszerváltás után… a választók nem adtak elegendő felhatalmazást…62 % ment el voksolni….a koalíciónak annyi ereje volt, amennyi volt. A szándék és a lehetőség eltérnek egymástól, ezt mindig a választók döntik el…Az elmúlt rendszerhez köthető büntetőügyek megindításának az Alkotmánybíróság vetett gátat. Sajnos az Alkotmánybíróság, és más közjogi tényezők is ellenálltak a javaslatnak”

Hát bizony: elmaradt az igazságtétel! És nem a választókon, hanem Önökön, a kormányba, a parlamentbe és más szervekbe becsempészett “fékező váltóőrökön”, az MSZMP és a belügy kijelölt “bakterein”, Wachter-ein, az Igazságtétel vonatát vakvágányra irányító politikusokon múlott !! 62 %-nál több más országban sem igen megy el szavazni, és a koalíció három pártja, az MDF, FKgP és KDNP megszavazta a törvénytervezetet, – ezután jöttek a “fékek”

A rózsadombi MDF-SzDSz – paktum által kinevezett GÖNCZ ÁRPÁD államfő “aggálya” a törvény iránt, mely nemcsak a nyomorult, megvert, megfélemlített besúgókra, hanem a “kapcsolattartó” ÁVH-s tisztekre, a teljes nyomozó, botozó ÁVH-ra, vérbírákra és a koncepciós perek minden bűnösére vonatkozott volna. És kire osztotta az Alkotmánybíróság az ügyet? Az Ön által 10.-nek kinevezett bíróra, dr.SZABÓ ANDRÁSRA, – aki SzT, azaz szigorúan titkos ÁVH-s, elhárító alezredes volt, Rákosi alatt politikai-tiszti iskolát végzett 1949-ben!!

A jól megszervezett műtét sikerült, Szabó operatív műtőasztalán a törvény – melyet az SzDSz is elutasított – elvérzett. A nép akarta – hisz csak 1956. után 18 ezren lettünk elítélve, annak vagy 70 ezer rokona, a Recski tábor, a kitelepítettek, a Rákosi alatt százával felakasztottak és elítéltek és rokonaik, vagy félmillió ember NAGYON akarta ! És minden igazságszerető ember természetesnek gondolta. A bűnért büntetés jár !

De úgy látszik, a kormányt, Antall Józsefet is kényszerítette valamilyen külső erő, hogy elmaradjon az elszámoltatás, felelősségre vonás, – a “nagytakarítás”. /Portörlés sem volt !/ 1993. október 23.-a körül – Antall József még élt – egy nagy fogadáson vettem részt a Bazilika egy hátsó termében, melyen a kormányfő felesége is ott volt. Bemutattak neki.

Egyetlenegy kérdést tettem fel neki azonnal: “Miért nem csinálta meg a férjed a beígért felelősségre vonást?” – Válasza: “Ezt én is többször feltettem neki reggelizés közben, mert csak akkor találkoztunk. Azt mondta: “Édesem, ezt nem akarja több mint 2-3 ezer ember ! ” A saját feleségének is ezt a valótlanságot kellett mondja – a reggeli fekete mellett ! (Feltehetőleg Antall igazat mondott, mert az a 2-3 ezer ember egy szűk kisebbség vezető-hangadó részét teszi ki! Ma is ők diktálnak. – a szerk. megjegyzése)/Velem készült interjú formájában megjelent utána a katolikus Áldás és vetés című lapban./

Önt sem véletlenül, ok nélkül nevezték ki miniszternek! Az Ön édesapja Rákosi egyik legmegbízhatóbb Pest megyei ügyésze volt ! ’56-ban – mint oly sokan ilyenek – megijedt, “átállt”, kokárdás, “nemzeti ügyész” volt – 12 napig…Ezt viszont Kádárék nem bocsájtották meg, és elküldték ügyészi állásából.

Ön nevezte ki az igazságtételi törvényt elutasító SZABÓ ANDRÁST alkotmánybírónak, – holott én, az egyszerű állampolgár megtudtam róla, hogy: politikai tiszti iskolát végzett 1949-ben, kettős /jogász/ életet élve D/…SzT. azaz szigorúan titkos ávós tiszt lett, 1988-ban már elhárító alezredes volt /fiának mondta politikai veszekedés közben/. 1956-ban beépítették a forradalmárok közé, s a XII. kerületi nemzetőr parancsnok lett, de perükből őt kihagyták!
A 60-as években Algériába küldte a belügy – mostohafia szerint a politikai rendőrséget megszervezni, – az ő – az ellenem folyó perben kifejtett – vallomása szerint a Kriminológiai Társaság küldte ki ! Ezeket cikkben megírtam, és tüntettem is ellene 1993-ban . Akkor Ön azt mondta ZÉTÉNYI ZSOLTNAK: ” a per miatt megnéztük, s tényleg SZ.T. – tiszt volt.

Valóban, kinevezése előtt is meg kellett volna néznünk !” /ezt Zétényi nekem és barátnőmnek mondta el az Oktogonon az utcán./
De BALSAI hagyta helyben a Legfőbb Ügyészségen OLTY ANDRÁST is, a vérbíró fiát, és VAJDA ALAJOST, aki az orosz KGB- főiskolán, a Dzserdzsinszkij Akadémián tanulta a “jogot” !

Sőt amikor feljelentettem a “guruló dollárok” ügyét – ő Vajdára bízta rá az ügy”nyomozását”. /Kecskére káposztát – mint annyiszor./
De BALSAINAK legkriminálisabb viselkedése 1993. áprilisban volt, – a “két walesi Bárd” kapcsán. Id. dr. BÁRD KÁROLY egy kegyetlen, az 1949. október 15-én, a Magyar Közlönyben megjelent tudósítás szerint a Rajk-ügy kapcsán kiváló nyomozói munkájáért ezüst érdemérmet kapott, /gumibottal vallomásokat kicsikaró/ ÁVH-s tiszt, akkor főhadnagy volt.

Megkaptam egy “delikvense” 49-es belügyi nyomozati jegyzőkönyve másolatát 1990. után. Ennek az embernek a fél szemét vakká verte Bárd Károly ! Az Állami Biztositó főjogásza lett később, majd 1990. után EÖRSI MÁTYÁS ügyvédi irodájában lett “társ”, a körmöket letépő dr. BAUER MIKLÓS -sal együtt. /Ma a King’s City, illetve már “K.C.-Biddigng Kft” magyarországi képviselője. Az ő Krisztina körúti irodájában van bejegyezve a Kft a cégbíróságon…/Gyurcsány fogadta id. Bárdot LAUDER-rel, a Zsidó Világszövetség elnökével, kaszinó-beruházóval együtt a Parlament Nádorfehérvári dísz- termében 2008. tavaszán !

Amikor 1993. elején megtudtam, hogy Balsai ennek a fiát, ifj. dr. BÁRD KÁROLY-t, kinevezte maga mellé államtitkár helyettesnek az Igazságügyi Minisztériumba, elhatároztam, hogy ellene is tüntetést szervezek. Minden hónap első /”véres”/ csütörtökére szerveztem az ÁVH-maradékok elleni tüntetést. Márciusban, az Alkotmánybíróság előtt kihirdettem: jövő hóban:
Szalay u. 16., Bárd Károly ellen ! d.u. 3 óra !

Egy újságíró felrohant az Igazságügybe, ahol a humánpolitikainak becézett személyzeti /=ávós/ osztályon közölték a Bárdok firtatására: “Mi nem vagyunk családfa kutatók, mint Kéri Edit. Nem tudtuk, hogy ez az ávós Bárd fia !”

Másnap délelőtt megjelent nálam elegánsan egy ügyvéd rokonom: “Balsai küldött, hogy beszéljelek le a tüntetésről. Neki olyan kellemetlen lenne, szemben van a rendőrség. Úgyis kevesen, kb. 50-en voltatok. Előtte pár nappal jelents lázas beteget, telefonálj nekik, s elmarad”.- “És Te mit feleltél Balsainak” ? – “Hát, hogy …..ahogy én Editet ismerem, őt senki nem tudja lebeszélni erről.” – “Menj vissza. Üzenetem: Ha holnap páros lábbal kirúgja az ávós – csemetét, csak akkor nem tüntetek.”

Három naponként hívta fel Balsai kabinetfőnöke, SÁNDORFY GYÖRGY, a rokonomat. Zaklatták. Majd fenyegetésbe ment át a dolog. Egy héttel előtte telefont kaptam: ” A legnagyobb ellenségem nem tud most annyit ártani nekem, mint te, ha mégis tüntetsz…” és teljesen letört, szinte drámaian hangzó volt a közlése, /Sose mondta el, de megtudtam, hogy Balsaiék az ÜMK-ből való kirúgással fenyegették . Két tinédzser gyermeke volt./

Egy nappal a tüntetés előtt felhívott a BRFK-tól egy tiszt: “Hallom, beteg tetszik lenni, és elmarad a tüntetés.” – Én: “kitől hallotta ? Balsaitól ? Félre informálta Önt. Kutya bajom !

S ha 40 fokos lázam lesz, öt kalmopyrinnel, ha 39 fokos lesz, 4 kalmopirynnel, de ott leszek ! “Elnézést! Akkor holnap találkozunk !” A három órás tüntetésre félórával előbb feljött segíteni KÖRÖMI TERÉZ barátnőm – később szerzőtársam. A TÁVOZZ-ÁVÓ kis dobom, összetekert táblák, trombiták, kereplők szatyrokban sorakoztak. Hívtam a 6×2-est. Bemondtam a telefonszámom és a lakcímem . Rávágta a hölgy: “Kéri Edit névre ?” Megdöbbentem .

1993-ban még nem mutatta ki azonnal a szám után a nevet semmilyen készülék ! “Honnan tudja a nevem ?” “Aki többször kér taxit felírjuk ! ” Én egy hónapja kértem egy taxit, a 6- ossal járok !” ” 5 perc múlva ott vagyunk !” Nem volt idő a csodálkozásra, lecipekedtünk. Jött a taxi. Az Almássy tér sarkánál lakom.

A sofőr: “Végig megyünk a Vörösmarty utcán, át az Andrássyn, s majd a Podmaniczkynál balra”. Amikor az Andrássy úton átmentünk, az első sarok az Aradi utca. A járókelők, beszélgetők szerint kb. 10-15 perce állt a túlsó baloldali sarkon, és járatta a motort egy öreg férfi. Olyan hirtelen belénk rohant, hogy a sofőr felkiáltott: “Ugorjanak ki, mert robbanunk !” Én elől azonnal kiszálltam, kutya bajom se lett – elől a motor mögött 10-20 centire a nagy luk, roncsolás – hátul a barátnőm előre zuhant, véres lett a térde, este hányt is. Ordítottak az emberek, a férfiak hívták a rendőrséget, – nekem meg szerencsém volt, a közelben jött egy üres taxi, abba átszálltam és otthagytuk őket.
Pár percet késtünk, 70-80 ember már várt. Intettek: Nézd, egy csomó ablakban magnó van !

A kapuban ketten tartották PALLOS GYÖRGY iparművész fekete selyem zászlaját, rajta kb. 400 felakasztott 56-os neve vérvörös festékkel, ABC-ben. Egy öregúr elkiáltotta magát: “Igazságot – őnekik ! ”

A tömegnek hátat fordítva, felfelé kezdtem a beszédemet: “Balsai úr, Balsai Úr ! Nagyon csúnya dolog, amit csinál ! ” – És elmondtam mindent. Előtte DÉNES JÁNOS, éveket ült 56-os, akkor MDF-es országgyűlési képviselő, letérdelt 2 percre a zászló előtt, keresztet vetett, s rövid imát mormolt. Hát így zajlott le a Bárd-elleni tüntetésem. Májusban már az apja ellen tüntettem az Eörsi és Társai iroda lelőtt, a Belgrád rakparton.

Az ifjú Bárd – aki kettős, izraeli-magyar állampolgár – ma Izrael állam jogi képviselője nálunk, és a közép európai /”Soros”/ Egyetem rektor helyettese, Bokros társa. És Balsai hallgatott Sukoróról – Bárdék miatt – végig, míg a székesfehérvári Megyei Közgyűlés, dr. BALOGH IBOLYA elnök és BALSAY ISTVÁN /az ipszilonos/ alelnök, mérnök vívták csatáikat, tették feljelentéseiket, beszédet tartottak a sukorói tüntetésen, s közben dr. BUDAI GYULA, a MAGOSZ /gazdaszövetség/ szövetkezeti elnöke és ügyvédje is erőteljesen, férfiasan, magyar ember módjára harcolt a sukorói, velencei és pákozdi elherdált földekért, tette feljelentéseit, – a “pesti Balsai” hallgatott, egy telefont, e-mailt, levelet nem eresztett meg az ügyben. Amikor már 2006-7- töl bírósági perekig dagadt az ügy, lement a Hír TV kocsijával 2009. szept.-ben Velencére, három szál nád mellé odaállt.: “A FIDESZ egy kapavágást sem enged ! Nem lesz kaszinóváros !”

Egy szavát, egyetlenegy kampány – ígéretét nem hiszem el, Balsai úr, mert “fogott” ember . Nem szabad a lelke. És az első négy évben megmutatta, hogyan lehet az igazságtételt, annak elmaradását a választókra fogni.

Nem sokkal az 1993. áprilisi tüntetésem után bemondta a rádió és a TV.: “Balsai István miniszter ki fogja vizsgáltatni a sortüzek elkövetőinek ügyét. Történelmi Tényfeltáró Bizottságot /TTB/ alakított, vezetője FÖLDES GYÖRGY levéltáros lesz !” Én is felkiálltottam otthon, és mint kiderült, ügyvéd rokonom is: Hiszen az HOBO testvére, a Kossuth téren lövető volt partizánnak, FÖLDES LÁSZLÓNAK a fia !

Ö fel is rohant másnap Sándorfy kabinet főnökhöz: “Meg vagytok veszve ? A lövető Földes László fiára bízzátok ? Aki PONGRÁTZékat fel akarta robbantani a Corvin-közi csatornákból ?

Most már nem csak Kéri Edit fog újra tüntetni, hanem ÉN csinálok ügyet a Kamarában és a Független Jogász Fórumban ! ” – Sándorfy: “Nahát ! Nem is tudtuk, hogy ez annak a fia !”- “Nem ? Akkor meg alkalmatlanok vagytok a kormányzásra !” – és becsapta az ajtót. – Ezeket a szerveket már meggondolta Balsai, és rohamosan új vezetőt nevezett ki Földes György helyett : KAHLER FRIGYEST. Ö a Sortüzek c. könyve I. kötete 13. oldalán a Kossuth térről az állítja, hogy a szovjet tankokra felmászó fiatalokat az oroszok lelökték és lelőtték, s ők vitték végbe a tömeggyilkosságot. – A tetőkről egy árva szót sem !

Gratulálok, Balsai Úr, a tény-fel-nem-tárásához !

De talán a legmegdöbbentőbb a FENYŐ JÁNOSHOZ, a VICO-Rt meggyilkolt vezetőjéhez fűződő kapcsolata volt.. Azt sokan tudtuk, hogy Balsai felesége a VICO gazdasági vezetője volt. De sokan felfigyeltünk egy Fenyő- féle TV – Napkeltére. A riporter sorolja, hogy a volt igazságügyminiszter, Balsai felesége nála vezető poszton van, egymás mellett laknak, s olyan sokat átjárnak egymáshoz, hogy az előszobán át ajtót vágattak egymáshoz. Zavarba jött Fenyő- ahelyett, hogy nevetett volna rajta, ha nem igaz – és az ajtót tagadta: “Nem, csak a lépcsőházban egymás mellett van az ajtónk, úgy járunk át egymáshoz !” – mondta.

Fenyő egy sötét alak volt . Tele volt zűrös anyagi ügyekkel, tartozásokkal. Hogyan lehetett barátja a rendszerváltás minisztere ??
Félek, hogy rossz tanácsadói vannak ORBÁN VIKTORNAK – és mégis őt nevezi ki ! Mert a belügyi pletykák is PINTÉR JÓZSEFRŐL szólnak ! És legfőbb ügyésze is 1998-2002. közt az a POLT PÉTER volt, aki az 1992. októberi TV Baló-vitán /”Krétakör.” – Az igazságtételről./ az igazságtételt ellenzők közt ült, DORNBACH ALAJOS mögött- s nem a mi oldalunkon ! “Odaát” ült BRAGYOVA PÉTER is, akiből később alkotmánybírát csináltak, – és sajnos, MANSFELD LÁSZLÓ és KARIG SÁRA is. /l.:könyvem: Kik lőttek a Kossuth téren 56-ban ? 186.o./
S ki lesz a honvédelmi miniszter ? /Nem védelmi, mint egyesek mondják mostanában ! Mert mi még reménykedünk, hogy nem csak Afganisztánt, hanem a saját honunkat is megvédeni tudó, kémrepülőgépeket be nem engedő Hon-véd-eink is lesznek, sokkal nagyobb számban, mint a rózsadombi paktum aláírói által elfogadott gyalázatos, maroknyi szám !/

Tudniillik 1999. márciusában egész nap a TV előtt ültem, amikor delegációnk kiment Washingtonba, mert beléptünk a NATO-ba. Hárman mentek ki, s ültek ott: ORBÁN VIKTOR, MARTONYI JÁNOS külügyminiszter, – és: GYURICZA BÉLA nyugalmazott kommunista tábornok, – aki 17 évesen 1956-ban, ezredes apjával együtt ránk lőtt, s ezért megkapta a Munkás-Paraszt Hatalomért kitüntetést !

Én videón láttam a Kádár-temetést. Gyuricza egy másik tábornokkal, egyenruhában, sírva vitte piros bársony párnán Kádár kitüntetéseit . – Hogy’ került ez az ember 1994-ben a 7., befutó, biztos helyre a FIDESZ-ben ?

Ki vezeti így félre Orbán Viktort ? Egy biztos,- ha Balsai lesz az igazságügyminiszter – újból viszem a dobomat, és meghívom Dénes Jánost, és tartjuk a fekete zászlót – és tüntetni fogunk ellene !!

KÉRI EDIT

Forrás: Nemzeti Hírháló
De Skiita Yani
2020-02-18 18:32:27
Jó volna egy kicsit tovább lépni ! Lehetséges ez egyáltalán ?????

https://www.youtube.com/watch?v=AagQes8Q6zY

Jó volna egy kicsit tovább lépni ! Lehetséges ez egyáltalán ?????
De Skiita Yani
2020-02-13 21:45:14
Topi
2020-02-05 23:54:27
Kapcsold ki a Netflixet!


Viccesnek találja a világ Megváltóján, Jézuson viccelődni, és őt homoszexuálisnak ábrázolni?

Szerintem ez egyáltalán nem vicces. A Netflixnek már 1,5 millióan üzentünk, de úgy tűnik, ők még mindig nevetnek.

Csatlakozzon kampányunk következő szakaszához!

Szüntessük meg előfizetésünket, kapcsoljuk ki a Netflixet! https://tinyurl.hu/m0BR/
Topi
2020-02-05 23:40:32
De Skiita Yani
2020-02-05 21:53:24
Az Immunrendszer erösitése házilag

Elkészitése igen egyszerü bió minöségü alapanyagokból:

Mézca. 250 Gramm
Gyömbérca. 100 Gramm
Kurkumaca. 100 Gramm
Citrom egy fej
Fokhagyma egy fej

A gyömbért, a kurkumát és a fokhagymát megtisztitjuk,
és a lehetö leg apróbbra összevágjuk. Célszerü egy 500
Gammos mézböl a felét kivenni, és az apróra vágott
gyömbért, kurkumát, fokhagymát ehez hozzáadni, a
citrom levét és husát is hozzádni, majd jól összekeverni.

Hagyjuk az egészet legalább egy napig összeérlelödni.

Napi egy-, két-, akár három- kávéskanálal is bevehetö.
Két hét után általában már érezhetö a hatása anak elle-
nére, hogy nem csodaszer!
De Skiita Yani
2020-02-05 08:30:03
De Skiita Yani
2020-02-03 11:33:07
Szabó Ferenc
2020-01-30 15:28:49
Köszönöm Tamásnak, hogy rendet tesz a nemzeti oldalon. Szükség van arra, hogy tisztábban lássunk. Badiny Joós Ferencről soha nem hallottam rosszat mondani, sokkal inkább tanítványának mondta magát. Szentmihály Sz. Péterről a müsorból tudtam meg, hogy szemita származású, és így már tisztábban látok. Reinek Pétert akárhogy nézem, szóba sem jöhet a nemzeti oldalon. Szervátiusz Tiborra semmi pejoratív nem hangzott el. Szöllősi Ildikó az ávós apja nyomdokaiba lépett, amikor rágalmazó leveleket írt az Áktv-ről, vagy amikor nem jött el a saját előadására, vagy más előadása végén botrányt okozott kiabálásával. Szecsei Miklós zsidó propagandával hamisítja az őstörténetet. Mi a gond, ha mindez nem marad szó nélkül?
De Skiita Yani
2020-01-27 17:53:25
Zozilla
2020-01-17 17:18:34
Az ominózus hídlezárás után nemsokkal találkoztam Kőrösi Imrével az Üllői úton és mivel személyesen ismertem és sokat beszélgettem Vele,megkérdeztem,hogy mit szól Budaházy akciójához. "Az őrnagy úr nagyot alakított a hídon, mikor a rendőrtársa a fejéhez tartotta a töltetlen pisztolyt", mint annak idején az örökmécsesnél a gumibottal fojtogatott Viktor.Sokan kérdezték, hogy a Lakatos Pál könyveiben megjelent ügynök nevek honnan vannak? Imre bácsi magas beosztású "szomszédja" amikor az első parlamentbe bekerült, átadott neki egy listát, amin a bejutott ügynök képviselők fedőnevei és szt. tiszti számai voltak, hogy tudja kikkel fog ülni az ország házában. Mint emlékszel gyorsan ki is zárták az MDF frakcióból a privatizációnak nevezett rablással kapcsolatos interpellációi után. A Mi forradalmárunk a 13 év fegyházas itélet után is vidáman kihízva szabadon sétálgatott a városban, amíg társai bent rabokodtak. Szép színjáték ez már 30 éve, nem hiába Posta Imi már tíz éve írta, hogy."Toró és Emőke a két piti ócska provokátor ügynök". Iminek az őrezrednél és később is sok jó és azóta igaznak tűnt iformációja volt ezekről a "hősökről". Régebben a neten fent volt egy visszaemlékezés Gyuri és Laci közös fiatalságától, egy helyen nevelkedtek és a szülőkkel is érdekes dolgok történtek, pl gondatlanságból elkövetett halálos baleset okozás stb.amit simán megúsztak. A három partizán tevékenységét személyesn is követtem sokáig, nem bíznék rájuk egy macskát sem, nem hogy az ország jövöjét. Tamás tegyünk egy ellenpróbát, kérd meg őket hogy indítsanak egy népszavazási kezdeményezést a mágnesszalagok nyilvánosságra hoztaláért, az olajügyek, a privatizációs rablások feltárására, a 62 éves nyiugdíjkorhatár visszaállításáért / lásd a sárgamellényeseknek sikerült Mikronéknál!/ Sajna a tegnapi műsorod teljesen felesleges volt, részben ismétléseket hallottunk részben értelmetlen dolgokat, jobb lett volna, ha Te adsz elő egy-két témát! Miklóst és Ildikót sajnálom, bár az előbbi sok kétes eredetű "igazságot" adott elő, légyszi korlátozd a betelefonálók idejét, mert a hallgatókat a személyes lakásfelújításuk, a kutyájuk lelki fejlődése nem érdekli. Egyébként meg kétféle ember van becsületes és nem becsületes. A jelenlegi pártokat csak bábok vezetik, csak új emberekkel lehet az országot felemelni!!!
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.