Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

Topi
2020-10-02 08:03:41
AZ ÚJ VILÁGREND VÍRUSA - AZ ELIT SÁTÁNI TERVEI https://www.youtube.com/watch?v=OqiJFM0diWs

Koronavírus-helyzet – Még több jó hír https://www.youtube.com/watch?v=hH5KJminFx4
Topi
2020-10-01 21:44:47
Ma az Élet adható-vehető-szabadalmazható árú cikk. https://www.youtube.com/watch?v=nGqt45EbmK0

Kb. a 10-15. perc után jön a brutális valóság.
A világunk szégyene.
Zozilla
2020-10-01 20:00:35
Nóra Mátéh
Szeptember 19., 11:34 ·
Kedves civil társadalom, kedves politikai elit, kedves kollégák!

Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvosként, valamint a magyar társadalom tagjaként arra kérlek mindannyiótokat, egy világjárvány idején ne a széthúzást, az egymás szidását, a politikai sárdobálást, számháborúzást helyezzük előtérbe, hanem az összefogást, együtt gondolkodást és a megoldáskeresést.

Ami minket, orvosokat és ápolókat illet, mi nem állig felfegyverkezve várjuk a járványt. Leginkább félve várjuk. Aggódva követjük a napi esetszámokat, az egyre több igazolt, és még több gyanús beteget, a betelő COVID osztályokat és intenzív osztályokat. Aggódva dolgozunk a teljes gőzzel működő, úgynevezett elektív egészségügyi ellátásban - hiszen most minimális korlátozás sincsen az egészségügyben, minden műtét, minden vizsgálat, legyen az sürgős vagy teljesen halasztható, életbevágó, kényelmi vagy esztétikai, elvégzésre kerül. Nap nap után szólunk rá betegeinkre, hogy vegyék fel a maszkot, hozzátartozóikra, hogy sajnos nem tudjuk beengedni őket látogatni az intézményeinkbe. Mindennaposak a konfliktusok páciens és orvos, orvos és orvos, orvos és fenntartó, fenntartó és döntéshozók között - érezhetően nagy a feszültség.

Aggódva követjük azt is, hogy döntéshozóink és politikusaink (kormány és ellenzék egyaránt) rétege veszekszik, egymásra licitál, számháborúzik, bezzegel, olykor minket használ fel (és semmi kétség: ezt a levelet is felhasználja majd) saját népszerűségének növelésére ahelyett, hogy most, ebben a kritikus időszakban kivételesen összefognának. A koronavírus nem tesz különbséget ugyanis kormánypárt és ellenzék között, támad bárkit, miközben a politikai elit leginkább egymás ellen van állig felfegyverkezve.

Hogy mi van a kórházakban? Ahogy fent írom: aggodalom és várakozás. A kórházakban jelenleg általában van védőfelszerelés, van lélegeztetőgép, van helyileg nagy óvatossággal kitalált, az elmúlt hat hónapban rutinosra gyakorolt COVID ellátási protokoll, vannak bátor, igényes kollégák, akik követik a nemzetközi szakirodalmat, és van egy növekvő pszichés készültség. Van azonban egy olyan fokú tisztánlátás is, amit minden egyes döntéshozói megnyilvánulásból hiányolunk: mi reálisan látjuk, mire képes a rendszer.

Sajnos az, hogy senki nem marad ellátatlanul, valamint az, hogy “a kórházi kapacitások szinte korlátlanul állnak rendelkezésre”, egyáltalán nem igaz. Tudjuk ugyanis, hogy annak, hogy hány intenzív osztályos beteget tud ellátni a magyar egészségügy, nem a szabad ágyak száma, és már biztos, hogy nem a lélegeztetőgépek száma fog gátat szabni.

Tizenhatezer lélegeztetőgépet szerzett be az ország tavasszal. Nehéz lett volna a bergamoi, spanyol, francia és amerikai katasztrófa láttán azt mondani, nincs szükség azonnali eszközbeszerzésre. Egy olyan országban, ahol egészségügyi minisztérium sincs (és amikor még volt, akkor sem volt jól működő), a járványügy csökevényes, az egészségügyi tanácsadók pedig a háttérben porosodtak hosszú évtizedeken keresztül, lehetetlen egy világégés közepén egy egészségügyi nagybeszerzést rövid idő alatt tökéletesen levezényelni. Talán nagyobb hiba lett volna nem beszerezni a gépeket, mint túllőni a célon. Azt hiszem, kár ezen évődni: épp annyira felesleges ezen a számon háborogni, mint dicsekedni vele. Mostanra már nem a lélegeztetőgépek száma a limitáló tényező.

Arról ugyanis, ami nekünk, intenzíveseknek egyértelmű, a társadalomnak meg talán kevésbé, nem sokat hallani az átpolitizált kommunikációban: a lélegeztetőgép és a szabad ágy még önmagában nem gyógyítja a COVID-ot. Esélye egy lélegeztetésre szoruló betegnek csak akkor lehet a túlélésre, ha a nap 24 órájában áll mellette megfelelő intenzív osztályos szakszemélyzet: aneszteziológus és intenzív terápiás orvos, valamint intenzív terápiás szakápoló. És még ekkor is szerények a gyógyulási esélyek.

Az, hogy orvosból nincs sok, közismert tény. Azonban ami az igazán szűk keresztmetszet, és ami a leggyengébb láncszem az egész COVID ellátásban, az az intenzíves szakápolók száma. Az ápolói lét egy igen speciális területéről beszélünk, olyanról, amit évekig tanultak ők, és tanulmányaik után sokáig gyakoroltak. Tudnak lélegeztetett beteget ellátni, lélegeztetőgépet alapszinten állítani, életfontosságú gyógyszereket adagoló pumpát villámgyorsan cserélni, katéterezni, artériát szúrni, centrális vénás kanült kezelni, szívmonitort felrakni, bonyolult kábeleket megfelelő sorrendben szélsebesen felhelyezni a betegre. Látják, ha romlik egy beteg, látják, ha baj van, ugranak és cselekednek.
Nagyon különleges csapat ők.

Volt róla szó bármelyik sajtónak szánt döntéshozói kommünikében, Facebook posztban és videóban, hogy hányan vannak? Érdemes utánajárni: kevesebb, mint kétezren.

Azaz, míg van tizenhatezer lélegeztetőgépünk és tízezer üres kórházi ágyunk, speciálisan képzett szakápolóból kevesebb, mint kétezer van. Egy kétezer fős csapatból kell tehát a nap 24 órájára (2-3 műszakra), a hét 7 napjára kiállítani azt a szakszemélyzetet, aki ellátja az intenzív osztályos betegeket. Mivel egy intenzíves ápoló a szakma szabályai szerint egy műszakban legfeljebb kettő lélegeztetett, instabil beteget tud egyszerre megfelelelő szakmai gondossággal ellátni (ez az alacsonynak tűnő szám egy fontos minőségi mutatója minden intenzív osztálynak), már talán könnyen érthető, hogy hiába a tizenhatezer gép vagy a tízezer szabad ágy, ha nincs, aki ott legyen a betegek mellett.

E levél írásakor ennek az elhivatott gárdának a jelentős része az intenzív osztályokon dolgozik, COVID-ossal és nem COVID-ossal egyaránt: hiszen most is van agyvérzettünk, súlyos szívelégtelenünk, vérgmérgezettünk, autóbalesetesünk, égettünk, súlyos műtét után lábadozónk. Intenzív osztályaink a COVID nélkül is rengeteg beteget látnak el nap nap után, ennek a szűk kis csapatnak a jelentős része épp dolgozik.

Ez a réteg, miközben a politikai elit egymással viaskodik, ténylegesen állig felfegyverkezve, a tűrőképessége határán dolgozik. Ez a réteg ugyanúgy elkaphatja a COVID-ot, mint bárki más, és ha megbetegszik, tudja, hogy még kevesebben lesznek azok, akik ellátják a betegeket. Ez a réteg, miközben az emberek azon vitatkoznak, van-e járvány, kell-e félni, fontos-e maszkot hordani, ezekben a percekben is veszi fel az eleve nagy páciensszám mellé a COVID-osokat. Nem, nem csak az öregeket. Az elmúlt hetekben fiatal, alapbetegség nélküli betegek is kerültek COVID-dal gépre.
Ez a réteg aggódik, amikor a tisztelt olvasó koncertre, focimeccsre, futóversenyre, tömegredezvényre, buliba megy. Ez a réteg aggódik, amikor a saját gyerekét iskolába adja be. Ez a réteg aggódik, amikor a média nem a lényegről beszél, hanem lélegeztetőgépek számán lovagol. Ez a réteg megint azt érzi, senki nem figyel rájuk, pedig ők viszik a hátukon az össztársadalmi felelősséget.

Fontos, hogy értsük tehát: nem az ágyak, és már nem is a lélegeztetőgépek száma szab gátat a súlyos betegek gyógyításának, hanem valami, ami a világ minden pénzéért sem szerezhető be azonnal: a megfelelő szakszemélyzet alacsony száma. Hogy mit tudunk ezzel kezdeni? Növelni ezt most nem tudjuk, évek kellenének hozzá. Elkezdhet viszont a politika a lényegről beszélni. Elkezdhetünk őszintén egymással kommunikálni. Elkezdhetünk összefogni a széthúzás helyett, maszkot viselni a kötekedés helyett, elkezdhetünk nemet mondani a sportrendezvényekre akkor is, ha a törvény valamiért nem hajlandó korlátozni őket, elkezdhetünk figyelni egymásra, az időseinkre és az egészségügyben dolgozóinkra.

Elkezdhetünk végre társadalomként működni, és egy cél mentén egységgé kovácsolódni.

Kérek tehát minden kormánypárti és ellenzéki politikust, és kérek minden magyar embert, foglalkozzunk ezekben a nehéz időkben azzal, ami igazán számít.

Tisztelettel:


dr. Máté-Horváth Nóra
Tóth Gergely
2020-09-29 19:10:51
Szánalmas,hogy minden nap elmondják a hiszékenyeknek,hogy most ilyen olyan ellenállási mozgalom van,de a káráláson kívül csak minden nap egy lépés a pokol tornáca felé. Senki nem von felelőségre senkit,és folyik közben a lazulj el propaganda,meg a parázz be ,és a egyre inkább haladunk a kötelező méreginjekció felé.
De Skiita Yani
2020-09-25 12:52:42
Tóth Gergely
2020-09-18 09:15:54
Az 1997évi 44.törvény módosítását a járvannyal kapcsolatban mikor módosították? Gyakorlatilag január1-től elvesztettük személyiségi jogainkat,és táborokba zárhatnak,és idegen anyagot fecskendezhetnek belénk,mert egy eü dolgozó úgy dönt???
Topi
2020-09-16 21:39:36
Tóth Gergely
2020-09-16 07:26:30
Üdv! A tegnapi előadást reggel már nem hagyták visszanézni. Arról,hogy az 5G-t megemlítő Cseh Zoltánt leinvitáltatta a színpadról Gödény rabbi,egyértelművé vált,hogy burkolt cél az 5G bevezetése,és a totális kontrol,a covid pedig az eszköz. Magyarul addig fogják a Föld népességét zsarolni,egyre súllyosabb kombinált hibridbetegségekkel,amíg a pandémia alatt bekötik a rendszert. Innentől kezdve teljes rabszolgaság vár az emberiségre,hiszen változtatásnak még az esélye sem marad meg,mert előbb tudnak mindent,minthogy egy Szabadságharc kitörjön. Rákóczi nyomdokain van túlélésre esély.
De Skiita Yani
2020-09-12 10:55:27
Topi
2020-09-11 11:53:46
Topi
2020-09-11 11:40:00
Tóth Gergely
2020-09-10 19:17:53
A szeptember 11-ei covid-kritikus tüntetéssel kapcsolatban az a gondolat fogalmazódott meg bennem,hogy történelmünk folyamán a délről érkező szemita támadások folyamán a helyszín es időpont kiválasztása stratégiai jelentőségű sarkalatos pont,amiből nem szabad engednünk az ősök útmutatása szerint,így az eseményeket a magyar vezetésnek kell kézbentartani és irányítani.
Topi
2020-09-08 14:26:16
AZ ÖRDÖGI KÖR BEZÁRUL, AVAGY A MODERN KONCENTRÁCIÓS TÁBORT MÁR 1941-BEN KIÖTLÖTTÉK? EZEKBEN ÉLÜNK MA!

C.S. Lewis – „Egy öreg ördög tanácsai egy fiatalabbnak” c. könyvéből, amely 1941-ben íródott.

Az egész könyvet tudom ajánlani, megrendelhető valahol, a neten ki lehet keresni. A liberalizmus hatásmechanizmusának leírása igen szellemes módon-

Elgondolkodtató…

“Egy fiatal ördög az öregnek:

-Hogyan küldtél ennyi lelket a pokolba?
Az öreg:
-A félelmen keresztül!

A Fiatal:
Csak így tovább! Mitől féltek? Háborútól? Éhínségtől?
Az Öreg:
-Nem… Egy betegségtől.

A Fiatal:
Nem lettek betegek? Nem haldokoltak? Volt gyógymód?
Az öreg:
…megbetegedtek. Meghaltak. Volt gyógymód…

A fiatal:
-Nem értem.

Az öreg:
-Ők tévedésből azt hitték, hogy az egyetlen dolog, amelyhez ragaszkodniuk kell bármi áron, AZ ÉLET! Nem ölelkeztek… nem köszöntötték egymást…

Eltávolodtak egymástól! Kerültek minden emberi érintkezést… Minden emberit.

Elfogyott a pénzük. Elveszítették a munkáikat. De ők azt választották, hogy féltik az életüket, még akkor is, ha kenyérre nem futja.

Mindent elhittek, amit hallottak, olvasták a híreket és vakon elhittek mindent, amit olvastak.

Feladták a szabadságot. Nem mentek el sohasem otthonról. Sehová nem mentek. Nem látogatták a családjaikat és a barátaikat. A világ egy nagy koncentrációs táborrá változott önkéntes rabokkal.

Mindent elfogadtak. Csak hogy túléljenek egy újabb nyomorult napot.

Nem éltek. Minden egyes nap meghaltak. Így könnyű volt elrabolni a nyomorult lelküket…”

C.S. Lewis – „Egy öreg ördög tanácsai egy fiatalabbnak” c. könyvéből, amely 1941-ben íródott.
De Skiita Yani
2020-09-05 19:25:23
Topi
2020-09-04 22:43:52
Q - A Terv TE vagy - REMASTERED (MAGYAR SZINKRON) https://www.youtube.com/watch?v=26mxaOs2KnI&t=826s
Topi
2020-09-04 17:04:52
GAME OVER TŰRŐKÉPESSÉG HATÁRAINAK FESZEGETÉSE https://www.youtube.com/watch?v=UGkvfvtLMKE
Topi
2020-09-04 09:58:09
Minden áron koronavírus? Dr. Tamasi József, Jakab István https://www.youtube.com/watch?v=PRDwm-3qYpc
Topi
2020-09-03 20:49:16
"Ember 2.0"? Felhívás a Világ számára - magyar hanggal https://www.youtube.com/watch?v=BoByzNw44vs
Topi
2020-08-23 00:41:33
Mihály Lajos nagyon értelmesen megfogalmazott nyílt levele az ukrán nacionalisták számára.
Más fordításban is terjeszteni kellene, hogy mindenki megértse !

Nyílt levélféle az ukrán nacionalistáknak.

Ti szélsőséges nacionalisták azt hiszitek magatokról, hogy nagy hazafiak vagytok, de fogalmatok sincs arról, miként fogalmazta meg a legtökéletesebben egyik legnagyobb költőnk, Illyés Gyula, mi is a különbség a patrióta, vagyis a hazafi és a nacionalista közt, kijelentve, miszerint a patrióta jogot véd, a nacionalista pedig jogot sért. Mert az igazi hazafi úgy szereti a hazáját, a nemzetét, úgy képviseli hazája, nemzete jogos törekvéseit, hogy nem áll szemben más országok, nemzetek, nemzetiségek jogos törekvésével.

Ellenben a soviniszta, mint Ti, saját hazája, nemzete jogtalan törekvéseit képviseli más nemzetek, országok, nemzetiségek irányában. Ti asszimilálni akartok minket, Ti nem egyszer meggyaláztátok a vereckei honfoglalási emlékművünket, Petőfi Sándor, egyik legkiválóbb költőnk beregszászi és ungvári szobrát, Ti pár éve azt ordibáltátok Ungvár utcáin, hogy "Késhegyre a magyarokkal!", miközben mi sohasem vetemedtünk, s a jövőben sem vetemedünk arra, hogy meggyalázzuk a ti emlékműveiteket, és nem szervezünk ukránellenes jelszavakat skandáló tüntetést.

Hát akkor ki is a soviniszta szélsőségen nacionalista, ki is a jogsértő? Ti képtelenek vagytok felfogni, elismerni, hogy mi már 1100 éve itt élünk, hogy mi itthon vagyunk, hogy ez a mi szülőföldünk is, amit a legtökéletesebben a Tiszacsománál feltárt honfoglalás-kori magyar temető és a feltárás alatt álló ottani ősmagyar település bizonyít. Mi itthon vagyunk már 1100 éve, korábban, mint bármelyik más, velünk együtt élő nemzet, nemzetrész képviselői, akikkel mi mindig békében és barátságban éltünk, de Ti nem akartok minket elismerni őshonos nemzetiségnek. Miért nem? Joszif Kobaly kárpátaljai ukrán történész egy riportom közben megjegyezte, hogy akárhány régészeti feltárást végeznek Ungváron, mind azt bizonyítja, hogy Ungvár ősi magyar város.

Akkor mi nem vagyunk őshonosak Kárpátalján? Ti mindenben szeparatizmust láttok, pedig a Beregszászi járás nem azt jelzi, hiszen a kibővített Beregszászi járásban kisebb lesz a részarányunk, mint volt az eddigi Beregszászi járásban, és amellett egy magyar járás sem a szeparatizmus jele. Ti politikai vakok vagytok, akik nem tudjátok, hogy a nemzetiségekkel együtt békében lehet élni, ha megadják azok jogos igényeit, ahogy például a finnek megadták a finnországi svédek, az olaszok az olaszországi németek nemzetiségi jogait.

A Ti szemetekben az autonómia vörös posztó, és nem látjátok, nem akarjátok látni, hogy Finnország számára semmi rossz nem származott abból, hogy megadta a svéd többségű, de finn felségvizeken lévő Aland-szigetcsoport számára a területi autonómiát, és Finnország egész területén a svédek kulturális autonómiáját, vagy, hogy Olaszország semmi kárát nem látta annak, hogy létrejött a dél-tiroli németek területi autonómiája.

Ti minimálisra akarjátok korlátozni az anyanyelvű oktatáshoz való jogunkat, amivel megsértitek Ukrajna Alkotmányát és Ukrajna nemzetközi szerződéseit, melyek garantálnák, s eddig garantálták is az anyanyelvi oktatáshoz való jogunkat mindenféle jogszűkítés nélkül. Ti bevezettetek egy oktatási kasztrendszert, amivel megsértettétek az ukrajnai állampolgárok egyenjogúságát. Ti nemzetiségi feszültséget szíttok, Ti az ukrajnai nemzetiségek asszimilációjára törekedtek, amivel kiprovokáljátok a nemzetiségek anyaországainak a fellépését.

Magyarország elsőként ismerte el Ukrajna önállóságát, Ukrajna euro-atlanti integrációjának az egyik legnagyobb támogatója volt, kilobbizta Ukrajna számára a vízummentességet az EU-tagállamokba való határátlépéshez. de erre Ti asszimilációs politikával, magyarellenes provokációkkal válaszoltatok, válaszoltok, amivel kiprovokáltátok, hogy Magyarország Ukrajna NATO-tagságának a blokkolásával igyekszik a soviniszta szélsöségesen nacionalista ukrán vezetésekre hatni, hogy ne asszimilálják a kárpátaljai magyarságot, ne szűkítsék meglévő jogait, mert ez az egyetlen hatékony eszköz. Ti kiprovokáltátok, hogy már Romániával, Bulgáriával is megromlott Ukrajna kapcsolata.

Ti nem akarjátok elismerni az Ukrán Felkelő Hadsereg volhíniai lengyelellenes népirtását, kelet-galíciai lengyelellenes tömeggyilkosságait, amivel ellenérzést keltettek Ukrajna másik volt nagy barátjában, Lengyelországban. Ti magának Ukrajnának is az ellenségei vagytok, mert nélkületek kölcsönösen gyümölcsöző jószomszédi kapcsolatok lennének Ukrajna és szomszédjai, illetve Ukrajna és Bulgária közt, és nélkületek zavartalanul haladna Ukrajna euro-atlanti integrációja.

Ti bennünk, ukrajnai nemzetiségekben láttok ellenséget, pedig Ukrajna ellensége a mérhetetlen korrupció, és mindahány ukrán vezetés, melyek képtelenek felépíteni egy jól működő nemzetgazdaságot, ami miatt ukránok tömegei is menekülnek élhetőbb országokba, és folyamatosan csökken Ukrajna lakossága, mert az anyák nem szülnek elég gyereket a megélhetési nehézségek miatt. Ti vakok és elvakultok vagytok, akik nem látjátok a fától az erdőt.

Ti fenyegettek minket, ahelyett, hogy Ukrajna valós problémáival foglalkoznátok. De tudjátok: mi csak azért is magyarok maradunk, mert Isten magyaroknak teremtett minket, akik kiállunk a jogainkért, és az ukrajnai románok, bolgárok, lengyelek is azok maradnak, akiknek Isten megteremtette őket. Ti Isten ellen vagytok az asszimilációs törekvéseitekkel. De Isten felettetek áll, és ítélni fog felettetek.
Topi
2020-08-23 00:03:03
"Orvosok a tisztánlátásért"

Nemzetközi Orvoskonferencia

Tömörített, összefoglaló cikk

Nehéz helyzetben vagyok.
A konferencián elhangzott tudásanyag, olyan sokrétű és megdöbbentő, hogy akár 3 szakdolgozatot is írhatnék belőle "egy ülésben" - mégis a hatékonyság érdekében kénytelen vagyok csupán a "jéghegy csúcsára" támaszkodni.

Kiváló, neves hazai és nemzetközi orvosokat ismerhettem itt meg, akik mind egytől egyig nagy tiszteletnek örvendő szaktekintélyek.

Szokásomhoz híven, próbálom érthetően, egyszerűen átadni a lényeget, bár néha hiába magyarul beszéltek a doktorok (akár tolmácsolás alatt) úgy éreztem Kínában vagyok és minden kínaiul hangzik el...
(talán épp Wuhanban)

A konferencia fővédnöke:
Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetségének elnöke.
Helyszín: Magyarok Háza

Főszervezők:
Dr. Pócs Alfréd
Dr. Tamasi József
Dr. Gődény György

Kezdjük a hazai csapattal.

Dr. Tamasi József
belgyógyász Budapest.

Tamasi Doktorra jellemző: megfontoltság, határozottság járta át szavait.

Melyben figyelmeztet bennünket: a hivatalos jelentések, a számokkal való "játék", ferdítések tömkelege, a tesztek pontatlanok, és igazából nem arra valók, amire jelen helyzetben használják őket. Bárkiből lehet "pozitívat csinálni" ha épp ez az érdek.
Pillanatnyilag a hivatalos orvoslás ezekre a bizonytalan, megalapozatlan adatokra támaszkodik, mely semmiképp nem jó irányba viszi az ügyet.

Dr. Gődény György
szakgyógyszerész. Budapest

Patikusunk nem túl hosszú, de annál tartalmasabb előadásában, fantasztikus, lehengerlő vehemenciával mutatja be a közmédia tudatunkra gyakorolt félrevezető hatásait.
Statisztikai kimutatásokra hivatkozik, és arra, ezeken keresztül milyen hatékonyan vernek át minket.
Idézi Winston Churchill - t: "csak azt a statisztikát hiszem el, amit én magam hamisítok"
A társadalmat soha nem látott két részre szakították: akik hisznek a hivatalos közmédiában és akik egyáltalán nem.
A Doktor figyelmeztet: a média úgy képes csűrni-csavarni a dolgokat, ahogy éppen kedve tartja.
Az elmúlt hónapokban pedig úgy tűnik, erősen úgy tartotta a kedve.

Dr. Pócs Alfréd
Egri Városvédők Egyesületének elnöke.
A Magyar Orvosi Kamara Heves megyei elnöke.

Megfontolt harcos, aki nem adja fel soha. Emberségből szintén jeles.

Kimért, határozott hangvételű előadásában arra figyelmeztet, ne dőljünk be a nonstop manipulációnak, mely minden nap körbevesz bennünket a járványt illetően.
Mindezt aktuális adatokkal igazolja.

Külföld:

Prof. Dr. Boros László, USA
(Los Angeles)
Egyetemi tanár, oktató

Magas szaktudás, határozott fellépés.
A professzor a PCR tesztek pontatlanságára, alkalmatlanságára figyelmeztet és arra, hogy ez a pandémia nem egészségügyi, hanem médiális és politikai.
Magas tőkével rendelkező érdekkörök gerjesztik.
Szavait hiteles cikkekkel igazolja.

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Németország, egészségügyi intézményvezető.

"Impfung und immunitat" - című előadásában arról beszél a német professzor, milyen kockázatokkal jár a génbázisú oltóanyag, mellyel készülnek beoltani az emberiséget.
Számtalan ijesztő mellékhatást sorol fel, melyektől soha többé nem szabadulunk, ha a szervezetbe kerül és óva int mindenkit ennek alkalmazásától. Anyagát tudományos kimutatásokkal, ábrákkal magyarázza. Ő - amint mondta: "se magát, se családját nem fogja beoltatni, génbázisú vakcinával semmilyen körülmények között soha"

Dr. Heiko Schöning,
Németország, (Hamburg)

Professzionális magabiztosság, német precizitás, és magasszintű szakmai tudás jellemzi a Hamburgi Doktort.
Előadása lehengerlő, minden kétséget kizáró. Ő az a tipikus német orvosi szaktekintély, akiről akkor is megmondom, hogy Németországból jön, ha egyetlen szót sem szól.

A Doktor arról beszél, hogy az egészségügyi világszszervezet (WHO) hogyan, milyen módon játszik a számokkal. Ezt látványosan szemlélteti a színpadon is.
Továbbá: bizonyítja, hogy a készülő oltások egyik alapanyaga: génmanipulált dohánylevélből kivont anyag. (csak az egyik összetevő)

Emlékeztet továbbá: "az egész járványosdi, egy nekünk kitalált színház, mely teljesen másról szól, mint aminek látszik".

Dr. Olav Müller - Liebenau,
Németország (Hamburg)
(Dr. Schöning kollégája)

Dr. Müller a C- vitamin specialistája, aki arról beszél, a magasdózisú C-vitamin bevitele a szervezetbe, minden káros mellékhatás nélkül képes legyőzni bármilyen vírust.

"Az elmúlt 30 év során egyetlen egyszer sem találkoztam káros mellékhatással, a magasdózisú aszkorbinsav (C-vitamin) intravénás használata során" - mondja.
Kiváló immunerősítő, roboráló, egy igazi csoda.
Napi 15-30 gramm bevitele sem jelenthet problémát, sőt, olyankor a szervezet képes ennek támogatásával legyőzni bármilyen betegséget.
A német Doktor esküszik rá, hogy módszere hatékony.
(Dr. Weixl Várhegyi László természetgyógyász is pont ugyanezt mondja, alkalmazza betegei körében és a saját életében, több mint 25 éve, kiváló eredményekkel)

Dr. Ébert Jenő (Svájc)

Skype interjúban mondja el a Doktor:
A PCR tesztek pontatlanok, megbízhatatlanok, és egészen másra használják, mint amire eredetileg a feltalálója: 1993 - ban Nóbel díjat kapott. Maga a feltaláló is figyelmeztetett anno: "a teszt nem alkalmas vírus, biztos alapokon nyugvó kimutatására" - mégis erre hivatkoznak mindenhol.
"A PCR teszt kukába való, nem pedig arra, amire jelenleg használják: az emberek félrevezetésére." - fejezte be a gondolatsort a doktor.

A fenti összefoglaló a teljesség igénye nélkül készült.
Lehetetlen mindent leírni, ami ott elhangzott, az előadások anyagai visszakereshetőek az interneten.
Az orosz orvosok azért nem voltak jelen, mert nem kaptak utazási vízumot az orosz hatóságoktól.

Én, a magam részéről hálás vagyok, hogy olyan nagyszerű embereket ismerhettem itt meg, akik értünk, egyszerű emberekért dolgoznak.

Tamasi Doktor zárta a rendezvényt, aki a végén könnyeivel küzdött, - ahogy mi is - el-elfúló hangon köszönte meg a részvételt és az igyekezetet, ami minden résztvevőt megérintett.
Szűnni nem akaró vastaps, az összetartozás élménye, könnyes szemek és mosolyok vegyültek itt.

Az Ő szavait idézve zárom összefoglaló cikkemet:

"Kérem Önöket, ne gondoljuk, hogy:" ezen is túl leszünk" - mint a 60-as, 70-es években, vagy jóval előtte a járványok idején. Elmúlik és kész.
Nem.
Ez most egy sokkal komolyabb dolog, amin nem leszünk csak úgy túl.
Azt kell éreznünk, amit most is érzünk, hogy legyen jövője a gyerekeinknek. Tennünk kell az ellen, hogy befejezzék ezt a tervet, együtt, közösen, ahogy most is tettük"

Árvai Attila
író-p. pszichológus ©2020-08-22

Egy magán vélemény:
Sajnos ez a tényfeltáró nemzetközi konferencia felvétel és az egész közvetítés lebonyolítása az MVSZ székházban, olyan módon történt, mint ha egy részeg valamelyik útszéli kocsmában, a távolból dülöngélt volna egy kamerával. Ennél a felvételnél amit az MVSZ készített és felvett, egy gyerek is jobb videót produkál az egyszerű mobiljával. Ez az MVSZ -es amtör média kezelés, plusz a szinkron tolmácsok kihagyása , rengeteget ártott az igen tisztességes szervező doktoroknak, és az előadóknak is.
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.