Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

Topi
2014-07-10 17:27:20
barodza
2014-06-30 16:18:45
Az egyiknek sikerül, a másiknak nem


http://www.youtube.com/watch?v=IhS9ISvKsV4
miskolcilaci
2014-05-14 14:23:14
Tisztelt Kubínyi Tamás, Tisztelt Á.K.TV nézők!
A tegnapi műsorban elhangzott a Miskolci Fészekrakó program által megvalósult betelepítés eredményeképpen, a cigányságot, mint biológiai tömegpusztító fegyverként kívánják érvényre juttatni itt is. Tudjuk, hogy ami most történik nem csak itt, hanem az egész országra érvényes. Már sokan felismerik azt, hogy a Jezsuita-Kazár-zsidó, annak csahosai, a sábeszgólyok ha látszatra is, de valami jót szeretnének az itt élő, lassan kisebbségben levő bennszülötteknek. Véletlenül, de valahogy mindig visszafelé sül el, ami a kifosztottak számának hatványozott növekedésén, valamint a sátán kutyáinak javát, gyarapodását szolgálja. „Miskolc mindig büdös volt a zsidóktól”, mondta Sándor bátyám ezelőtt 70-évvel. Tudni kell azt, hogy itt a városban nagymértékben megnövekedett a cigány-bűnözés, és a folyamatos cigány-terror, ami a gazdagabb városrészeken lakó idegen megszállók vagyoni dolgaik szinten tartásában sem közömbös.
Mivel a Miskolci polgármesteri hivatalban csupa tisztességes, és becsületes emberek dolgoznak egytől egyig több évtizedeken keresztül, azok egyenes ági leszármazottjai, és egyéb családtagjaik kimagasló munkát végeznek: Izzadva, lehetetlent nem ismerve, felelősséget vállalva sokszor a munkaidő után és gyakran hétvégén is, ingyen dolgoznak a közpénzek felosztásában, ismerik a problémákat, mindent megtesznek azért, hogy ez a város olyan szintre emelkedjen, ami vetekszik a gazdag országokéval. Megtehetik, hiszen ez a tudás száll apáról fiúra, míg a világ a világ. A hatékonyabb munkavégzés céljából lehetőség adódik az itt élő polgároknak, hogy elmondják a véleményüket. A város növekedését elősegítő építő jellegű kritikákat is szívesen fogadják, és a véleményt nyilvánítónak egyáltalán nem kell aggódnia munkahelye elvesztésétől, retorzióktól, burkoltan, de végérvényes kitiltást a közfoglalkoztatásból. A T.E.K. nem figyeli üzeneteit, és nem töri fel a számítógépét, ezáltal nem telepítenek vírusokat sem a gépére. Bízom abban, hogy más városokban is ugyanaz a helyzet figyelhető meg.
A cigányság mint biológiai fegyver kitelepítése a településekre, elősegíti a még meglévő mezőgazdasági gazdálkodás fokozatos leépülését, az elvándorlást, az ingatlanok elértéktelenedését, és a föld fillérekért történő megvásárlását is, helyet biztosítva az „új” telepesek számára. Természetesen a hivatalos változat: A Kommunista műszakokban önzetlenül résztvevő politikusaink, és vezetőink által összegyűjtött „köz”pénzből kívánják a szegény cigány családok felzárkóztatását elősegíteni. De azért kíváncsi lennék még Baki Gábor Verziójára is. Lehet, hogy mindez amit leírtam összeesküvés elmélet?
Admin03
2014-04-27 21:03:27
M István bejegyzését töröltem, amelyben sátánfattyúnak nevezett más beírót. A szegedi előadással kapcsolatos kérdést a műsorban érdemes megvitatni.
Szécsi Mária
2014-04-27 19:08:36
Tisztelt Uram!
Mélységes szomorúsággal és döbbenettel olvastam sorait. Még le sem ment a műsor, de Önnek már félelmei vannak, és sértő kijelentésekre ragadtatja magát. Elnézést kérek előre is, nem célom, hogy megbántsam Önt. Főként, hogy nem is ismerem. Mint ahogyan Ön sem engem. Ezért ha megengedi, kikérem mind a magam, mind a szegedi szeminárium nevében azokat az állításokat, melyeket megfogalmazott. Természetesen a kritikára szükség van, sőt építő jellegű is lehet. De ez az Ön részéről nem kritika volt, hanem rosszindulat. Igen, én hívtam meg Szelei Magdolnát előadást tartani. Életemben először találkoztam most vele, és igen tetszett az előadása. (amit Ön még nem is láthatott) És igen, volt amiben nem értettem vele egyet. Nem is egy ilyen gondolata volt. Azonban tiszteletben tartottam az Ő véleményét, megtartva mellette a sajátomat, gondolati szuverenitásomat. Szeretném Önt megnyugtatni, (bár megkockáztatom, hogy nem fog sikerülni), hogy Szegeden minden rendben van, és minden stimmel. Felajánlom Önnek, ha nem hiszi, járjon utána, nagyon szívesen várjuk a következő előadásunkra, ahol teljes nevét, arcát vállalva elmondhatja a kételyeit, és ígérem próbálok majd mindenben teljes körűen válaszolni. Én úgy gondolom, hogy hogy régen rossz ha valakinek magyarázkodnia kell, pláne névtelen vádaskodásokra. Én mégis megteszem, mert engem arra neveltek, ha kell védjem meg magam, és a becsületem. Hogyan születhetett meg az a gondolta Önben, hogy egy lejáratás a cél, melynek talán én vagyok az eszköze?! Vagy talán beépített ember lennék, aki így akarja ellehetetleníteni Kubinyi Tamás eddigi munkáját???!!! Tudja Uram, engem meg ez taszít vissza. Jóérzésű magyar EMBERBEN ilyen fel sem merül. Ha úgy gondolja, Ön jobban tudná segíteni Kubinyi Úr munkát, tessék, lehet kezdeni, lehet csinálni. Talán Ön majd jobban tudja, és akkor majd Önt lehet kritizálni. Jól vagy rosszul.
Befejezésként még csak annyit szeretnék Önnel közölni, hogy máskor előbb nézze meg a műsort, utána mondjon kritikát róla. Ha humorosabb kedvemben lennék, talán még azt is mondanám, találna még sok olyat, amiről elmondhatná, hogy mennyire megbotránkoztatta. De mivel nem vagyok jó kedvemben, ezért csak azt mondom, a Jóisten adjon Önnek több toleranciát, és nagyobb tisztelettudást.

A témát én ezennel lezártnak tekintem. Nem megyek bele sárdobálásba, méltatlannak érzem magamhoz.
Tisztelettel:

Dr. Szécsi Mária
Szegedről
Topi
2014-04-21 08:13:38
Bíró András: Ez a Húsvét

Ez a húsvét olyan ünnep,

fák, virágok megzsendülnek,

mintha húznák-vonnák őket,

oly sebesen, gyorsan nőnek.

Ez a húsvét olyan ünnep,

fiatalok megszédülnek,

összebújnak, sugdolóznak,

szavakból szép jövőt fonnak.

Ez a húsvét olyan ünnep,

Szelek, vizek megperdülnek,

Hol a napfény, hol a zápor

Nyes nagyobb részt a határból.

Ez a húsvét olyan ünnep,

Sírás és bánat, elülnek.

Minden örül, hogy létezhet,

Hogy nagy lélegzetet vehet.

Ez a húsvét olyan ünnep,

Bocsánata van a bűnnek

Fönt a hegyen az a Kereszt

Új élet útjára ereszt.

A tél szennyét mind lemosva

Készülődünk a holnapra,

A pünkösdre, szép pünkösdre,

Lángos csodák jövésére.

Szirmos jövőnk féltve, óva

Készülődünk még nagyobbra,

El nem érhető csodára:

Örökös harmóniára.
Zoltán
2014-04-21 02:40:04
https://www.youtube.com/watch?v=nT7_IZPHHb0


Nemrég pár héttel ezelőtt egy szép napon eszembe jutott. hogy mi is az a metélés.......
Körülmetélés, metélkedés, meg minekis mondják; nemtudni, de valami nem túl értelmes dologról van szó.......

...Szóval azon elmélkedtem hogy ezt a teljesen abnormális dolgot vajon hogyan hajtják végre a gyakorlatban...
Hogy lehet az, hogy megkínoznak egy embert; és az az ember egy védtelen csecsemő, és
perverz állatok az ő szenvedésén élvezkednek, és abnormális sötét lelkük által egy ártatlan emberi lényt
irtóztatnak el a földi léttől egy életre.......Mert amikor egy ilyen pajeszos buzi állat a szájába veszi a
megkínzott megkéselt szerencsétlen üvöltő gyermek vérző valamijét, és az, aki a csonkítás szemtanúja volt,
és nem tett ellene semmit, az bűnös.......

....... Szóval ezen az abnormális, egészen állati tevékenységen gondolkodtam
nemrégiben, hogy vajon azok a beteg, gonosz lelkek, akik ebben reszt vesznek,
vajon vállalják-e a cselekedetüket?
Vagy tudják ők maguk is, hogy gusztustalan, undorító, kegyetlen, és perverz,
amit "művelnek", de mivel szabad csinálni, ezért megteszik, mert a beteg lelkük
ettől lesz boldog.............
Vagy csak egyszerűen rákényszrülnek, mert még túl fiatalok, és a vén faszoknak
elég nagy a belepofázási hatalmuk, ami által csírájában meleg lesz a kis buzi.......

Meggyőződésem, hogy ezek az állatok szégyenlik, amit művelnek, de mivel a haverjaik
is ezt csinálják, ezért igazolva látják beteg cselekedeteiket, és még inkább
folytatják.......
Ezek a pervez állatok, mint ahogy most már video-felvételek is tanúsítják, egészen
beteg, mocskos görény pajeszos dolgokat hajtanak végre.......
Pl. olyat, hogy egy csecsemő megkínzott vérző gyermek micsodáját szájukba véve
vért szívnak belőle hosszű pajesz mellett.......
Elmondani is nehéz; de képzeld mit tett volna egy politikailag inkorrekt, magyar
nyelvet beszélő, igaz jó magyar ember............
Egy Szittya lovacska.......
Oda kötözte volna a lábát a degeneráltnak, és kilőtte volna parittyával, hogy
röpüljön messzire a baromarcú.......

https://www.youtube.com/watch?v=QWZULwkU5pw

Biztos, hogy gójt nem engednek be a metélésre, mert tudják, hogy gusztustalanul
undorítóan beteg, amit ott müvelnek.
És egy életreszóló élményt ad, amit kívülállók, azaz gójok nem láthatnak.......
Mégis betekintést találtunk a büdös görénységbe a metélkedésről szóló videó által,
és már nem elég a talmudot tagadni, most már az egészen nyilvánvaló perverz
állatkodásra kell mesét kitalálálni; ami persze meglesz hamar, de az már nem
tud annyi milliót lehülyíteni, mint az eddigiek.....

Szóval gójt nem engednek be metélésre, de a résztvevők beteg lelkéből következik,
hogy beteg állatságukat felveszik kamerával.......
Utána kiszivárog a felvétel, és a titok napfényre derül.......

A büdös perverz állat megmutatkozik, majd később kitalálnak valami baromságot,
hogy miért is normális a büdös görény viselkedése; és nyolcmillió huszonhétszázaléka
elis fogadja.......

De aki megnézte a cenzúrázatlan adást a metélésről, az tudja mit jelent a metélés.....
Nem lehet politikailag korrekt szófüzérekkel elszédíteni.......

Aki látta a lefejezett gyermeket, és látta élő ember lefejezését késsel, az tudja miről szól ez a "játék".....
Nem lehet szófüzérekkel elszédíteni.......

Hogy lehetséges az, hogy beteg buzeráns köcsögök büntetlenül perverzgethetnek
Magyarország egyik főutcájában.....




Ha valaki tolerálja a körülmetélést, akkor annak kötelező legyen megtekinteni
a metélő felvételt.......

Ha valaki tolerálja (neadjisten támogatja) valamely ország elleni háborút, akkor
annak kötelező legyen megtekinteni az ártatlan babákat gyilkoló felvételt.....

Ha valaki tolerálja a melegeket/homokosokat/magyarul buzikat, annak kötelező
legyen megtekinteni, mit csinálnak a buzik konkrétan, egyik a másikkal.....


Ha megtekintették, és elszomorodtak; hát javuljanak meg, és ne hazudják azt, hogy
szép a meztelen király ruhája...


https://www.youtube.com/watch?v=AaM605kP3tU
Ferenc
2014-03-31 15:54:01
Tibornak a figyelmébe!
Váradit és a többi provokátort - a stilusukból kiderül kik azok - még csak válaszadásra se kell méltatni és akkor majd lassan megrohadnak ott, ahol vannak! Ez tipikus jelenség minden fórumon. Korábban mások voltak ilyen "szorgalmas megfigyelök és véleményezök", de idöközben lekoptak. Vagy ami valószinübb - más provokátor név alatt szerepelnek.
Lehel
2014-03-20 14:57:50
barodza
2014-03-11 17:08:54
Rend!



És jött az új rend, mit sosem vártunk
S a bitó előtt reszketve álltunk
Gépek zajától hangos az álmom
S ha látom, mit nézek, ím elért az átok
Mást jelent a szó, mit egykoron szóltam
Mást jelent a vers, és mást a szózat
Kik hősök voltak, s vérüket adták
Ma már mást nem, csak könnyüket ontják

Sírok mélyén a névtelenek, tekintenek rád
Sírok mélyén várják az imát
Sírok mélyén a névtelenek, tekintenek rád

Más az igény, mást diktál az érdek
Csak az az enyém, odabent, mélyen
Mit koponyánk rejt el féltve
Az a néhány köbcentiméter

Sírok mélyén a névtelenek, tekintenek rád
Sírok mélyén várják az imát
Sírok mélyén a névtelenek, tekintenek rád

Sírok mélyén a névtelenek, tekintenek rád
Sírok mélyén várják az imát
Sírok mélyén a névtelenek, tekintenek rád
Sírok mélyén a névtelenek, tekintenek rád
Sírok mélyén várják az imát
Sírok mélyén a névtelenek, tekintenek rád
herpacsi56@freemail.hu
2014-02-18 21:31:50
Az igazi kovász készítése!
Ahogyan őesink készítették!
Nem élesztős!


2009. 05. 18. • Kategória: Kenyér, Technikák - trükkök

A kovászt az emberiség évezredek óta ismeri és használja a
kenyértészta lazítására. A háztartásokban nagy becsben tartották, és
különböző formákban tárolták. Egyes vidékeken szárították, és így
őriztek több kis kovász kupacot is, másutt csak a kenyérsütés
maradékát őrizték meg kovásznak a következő sütésig. A lisztből és
vízből álló kovászban az állás során erjedés indul meg, amely
buborékképződéssel jár. Ennek a tejsavas erjedésnek az eredménye a
kovász savanykás illata, és az ebből készült kenyerek – bár lényegesen
enyhébb – szintén savanykás aromája.

A kovász több lépcsőben készül.
1. lépcső:
3 ek. teljesőrlésű búzaliszt vagy rozsliszt
3 ek. víz kb. 40 °C-os
A vizet a liszttel elkeverjük és letakarva, meleg helyen (kb. 20-22°
C-on) 1-2 napot állni hagyjuk.
2. lépcső:
3 ek. teljesőrlésű búzaliszt vagy rozsliszt
3 ek. víz (kb. 40 °C-os)
Mindezt az 1. lépcsőben elkészített masszához keverjük, amely már
kellemes, savanykás szagot áraszt. Ismét letakarjuk, és 20 °C-on 1
napot állni hagyjuk.
3. lépcső:
10 dkg frissen őrölt búzaliszt vagy rozsliszt
1 dl víz (kb. 40 °C-os)
Az előzőekkel összekeverjük, és letakarva, 20 °C-on ismét egy napig
állni hagyjuk. Ennek felét használjuk el a kenyér készítéséhez, a
maradékot megőrizzük és kiegészítjük a harmadik lépcső összetevőivel,
így mindig elegendő kovásszal rendelkezünk a kenyérsütéshez. A kovász
készülhet egy literes, csavaros tetejű befőttes üvegben, amit a
hűtőszekrényben őrzünk a következő sütésig. Nem baj, ha az üvegben
leülepszik a sűrűje, és zavaros lé úszik a tetején. Amíg nem penészes,
addig használható.

A recept nyomtatása A recept nyomtatása
← Pumpernickel, német típusú fekete kenyér
Nyárson sült kenyér, cserkészkenyér →

Hasonlatos receptek:

Kovászos kenyér
Barnasörös mini baguettek
Pumpernickel, német típusú fekete kenyér
Lúgosító kenyér
Nagyon fekete kenyér
herpacsi56@freemail.hu
2014-02-18 21:14:57
Folytatás!

Bocsánat, de hosszú lesz, de bocsánatos bűn, kérem az elnézéseteket!

Mert nagyon egészséges!

Tönkölybúza:



A tönkölybúza a többi gabonafajtához képest

jelentős rosttartalommal rendelkezik, ezért elősegíti

az emésztést.



A tönkölybúzának a hagyományos búzánál

kedvezőbb az aminosav összetétele, lényegesen

több ásványi anyagot és vitamint, valamint vasat,

rezet és cinket tartalmaz. A vas a hemoglobin és az

energia felszabadításában szerepet játszó enzimek

összetevője, a réz számos enzim alkotórészeként a

központi idegrendszer működéséhez szükséges. A

cink több enzim ill. az inzulin alkotórészeként az

anyagcserében vesz részt.

Tökmag:



Bármilyen furcsa is sokak számára, a tökmag igen fontos

szerepet tölt be az egészséges táplálkozásban. A magban lévő

45%-os linolsav, valamint fitoszterin tartalomnál fogva

elsősorban a hólyag- és prosztatabetegségek gyógyszereként

tartják számon, de magas esszenciális zsírsav tartalma

fokozott védelmet nyújt a szívinfarktus kialakulása ellen is.

Ezen túlmenően jelentős mennyiségű E-vitamin és szelén

található benne, amelyek antioxidáns és gyulladásgátló hatást váltanak ki a

szervezetben. A tökmagban olyan proteáz-inhibitorok is vannak, amelyek gátolják a

béltraktusban a vírusok és a baktériumok aktivizálódását. (A nyers tökmagból sajtolt

zöldes árnyalatú olaj kifejezetten finom, aromás. Zsírtartalmának 57%-át többszörösen

telítetlen zsírsavak teszik ki.)

Napraforgómag:



A napraforgómag nemcsak finom rágcsálnivaló,

hanem bőséges olajtartalma is kiemeli az olajat adó

növények közül. A napraforgó mag 47 százalék

olajat tartalmaz, és annak 65 százaléka esszenciális

olaj. Ásványi anyagokat, nyomelemeket is bőven

találunk benne. Hatóanyagai: cholin, linolein, olein,

lecithin. A benne lévő hatóanyagok, összetevők kedvező élettani hatásainak köszönhető

mai népszerűsége. Az egészséges életmód hívei különösen a magas E-vitamin, telítetlen

és esszenciális zsírsav tartalma miatt becsülik.

teljesítőképességünket.



Az aktív életmódot élők elmondása alapján a lenmagolaj kiegészítők segítik számukra a

gyorsabb regenerálódást, és segítenek csökkenteni az edzés utáni izomfájdalmakat. A

kutatók szerint ezt a lenmag gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása okozhatja. A

kutatók azt is állítják, hogy növeli az anyagcsere ütemét, és így segíti a gyorsabb

zsírégetést is. Sok sportoló számol be arról, hogy ha étrendjükbe beiktatják a

lenmagolajat, akkor rándulásaik és zúzódásaik gyorsabban gyógyulnak. Néhány

eredmény azt mutatja, hogy a kisebb sérülések akár negyedannyi idő alatt is

helyrejönnek, mint korábban.



- Csökkenti a gyulladást, így az izomfájdalmakat is, és növeli a rugalmasságot



- A sejtek szerkezeti sértetlenségét biztosítva segíti elő a regenerálódást és a gyógyulást.



- Hozzájárul az egészséges súlycsökkenéshez a szervezet anyagcseréjének gyorsításával,

így a zsírok gyorsabban tudnak elégni.



- A lenmag biztosítja számunkra az omega-3 zsírsavakat.

Felhasználási lehetőségek



Kutatások alapján a lenmagolaj a következő tünetek kezelésekor lehet hasznos:



- Elhízás

- Arthritisz

- Székrekedés

- Herpesz

- Hipertenzió (magas vérnyomás)

- Bőrproblémák, mint pl. az ekcéma és a pikkelysömör

- Rák

Recept 2 darab kb. 1 kg-os veknihez



Érdemes ekkora adagot elkészíteni, mert sokáig

eláll. Különben is úgy a legízletesebb és a

legaromásabb, ha egy-két napot érik. Úgysem

marad belőle, mert a család és az ismerősök

széthordják (tapasztalat!) De ha mégsem, akkor le

is fagyaszthatod!

Hozzávalók:



- 1 kg teljes kiőrlésű tönköly búzaliszt,

- 500 gr étkezési búzacsíra (kávédarálóban megőrölve) - Vigyázat, itt nem a csíráztatott

búzára gondolunk, hanem a kereskedelemben kapható lisztszerű termékre!

- 10 gr (kb. egy mogyorónyi) élesztő (nincs tévedés – minimális kell hozzá),

- 2 pohár élőflórás natúr joghurt (pl. DANONE Aktívia, vagy hasonló)

- 6dl, 40 Celsius fokos víz (kicsit melegebb a kézmelegnél)

- 3,5 teáskanál tengeri só,

- 9 evőkanál tökmagolaj, vagy lenmagolaj,

- 4 nagy marék hántolt, natúr napraforgómag,

- 2 marék hántolt tökmag,

- 2 db téglalap alakú sütőforma (11 cm széles X 30 cm hosszú X 8 cm magas).

- A forma kibélelésére sütőzacskó (celofán)

Megjegyzés:



1. A búzacsírát kiválthatod 500 gr fehér liszttel (BL 55) – de szerintem a kenyér

elveszíti tőle az aromáját, és csökken a biorezonanciás energiaszintje is.



2. Ha kenyérsütő géppel dolgozol, akkor a mennyiség 1/3-át vedd! A tapasztalatom

azonban azt diktálja, hogy kell neki a minimum 4-5 óra kelés a fermentálódáshoz, a gép

ugyanis túl gyorsan végez! Vannak ételek amikhez igenis illik követni a hagyományokat

a megfelelő eredmény érdekében. (25 éves háziasszonyi tapasztalat)



3. Állítólag pörköltszaft tunkolására nem alkalmas -szendvicsekhez, köztes

étkezésekhez, reggelihez azonban a legkitűnőbb.

Elkészítés lépésekben:



3. Őröld meg a búzacsírát és vegyítsd össze a tönkölyliszttel.

4. Melegíts 6 dl vizet kb 40 Celsius fokosra és olvaszd fel benne a kb mogyorónyi

élesztőt.

5. A lisztkeverékből tégy az élesztős vízbe annyit, hogy tejfölsűrűségű kovászt kapj.

6. Tedd a kovászt langyos helyre és kb fél órát hagyd kelni.

7. Ha felfutott, add az egészet a lisztkeverékhez a többi hozzávalóval együtt. Ízlés

szerint, fél marék olajos magkeveréket hagyj meg a kenyér megszórásához.

8. Gyúrd össze, amíg el nem válik az edény falától. Elég masszív, sötét színű tésztát

kapsz, keményebbet az átlagos kelt kenyértésztánál. Ne ijedj meg, csak gyúrd össze.

9. Lisztezd be a tetejét és konyharuhával letakarva hagyd kelni 2 teljes órán keresztül.

10. 2 óra elteltével deszkán vágd két egyenlő darabra, gyúrd át őket, formálj akkora

hengereket, hogy a sütőfóliával kibélelt formába férjen.

11. Tipp: egy kevés tengeri sót olvassz fel egy dl vízben, és kend meg a kenyereket.

Szórd rá az olajos magkeveréket.

12. Konyharuhával letakarva, langyos helyen további 2,5 – 3 órát keleszd.

13. Sütés előtt megint érdemes a kenyereket sós vízzel átkenni.

14. Melegítsd fel a sütőt 180 Celsius fokra úgy, hogy a sütő aljára elhelyezel egy

kislábas vizet a pára kedvéért.

15. Süsd a kenyereket aranybarnára kb 50 perc – 1 óra alatt.

Fogyaszd egészséggel! Ez az étek maga az élet! Ha teheted add tovább minél több

embernek!
herpacsi56@freemail.hu
2014-02-18 21:03:21
A lemúriai, magas bio-rezonanciás kenyérről



Ígéretemhez híven közzéteszem a sokak által kért

’csodakenyér’ receptjét.

Eredete:

Ősi tudás felhasználásával az atlantiszi, de

minimum az ókori egyiptomi időkből származó

recept alapján jutott a birtokunkba. Bátran merem

állítani, hogy gyógyító hatása van a hosszú távú

fogyasztásának. Az új, energiadús ételeink alapját

képezi majd.

Saját tapasztalatom a kenyér fogyasztásával kapcsolatban egy hónap után:

Rendkívül erős méregtelenítő hatás, energetizál és vitalizál egész napra, szebb,

fényesebb bőr, hajhullás megszűnése, emésztés kiegyensúlyozása, rendkívül illatos,

aromás, finom ízhatás, - 2 kg súlycsökkenés, vízháztartás normalizálása. Mivel

semmilyen panaszunk nincs a családban, így nem tudok egyéb extrákról beszámolni, bár

nekem már ez is rendkívüli!!! Érdemes kipróbálni! Ha kifejezetten méregtelenítésre

szeretnéd használni, napi minimum 2 liter folyadékot is be kell vinni.

Még a leggyakorlatlanabb háziasszony, vagy agglegény is el tudja készíteni, nincs benne

semmi ördöngösség, csak pontosan kövesd a leírtakat. Én már kikísérleteztem az

adagolás és a sütés módját, akkor te miért vesztegetnéd az idődet vele?

A hozzávalókról álljon itt néhány hasznos információ. Az anyagok már külön-külön is

mesés hatással bírnak, azonban az összhatás a legkülönlegesebb! Igazi csoda!





Búzacsíra:



A búzacsíra gyógyító ereje magas vitamin és

ásványi anyag tartalmának köszönhető. Csökkenti a

szervezetben a szabadgyök-képződést, ezáltal a

szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának

kockázatát. Életfontosságú anyagai az A- , B- , E-
vitamin és a szelén, de jelentős a kalcium-,

magnézium-, cink-, mangán és folsav tartalma is.
herpacsi56@freemail.hu
2014-02-18 21:02:47
Üdvözlök, Minden jó Magyar embert!

Nem tudom, csak nálam-e, de a videót levették a tegnapi-t, a mai meg nem kapcsolódik, néma csend az oldalon!

Köszönöm a segítséget!
Tosipeti
2014-02-17 17:32:11
https://www.youtube.com/watch?v=MPULDeNCYaE#t=23

Morvai Krisztina harcra szólít!!
Tosipeti
2014-02-15 08:36:39
Adj Isten minden kedves olvasónak.Ígéretemhez hűen le írom a saját kenyér receptemet,amit az 1 keverős kenyérsütőben sütünk már rég óta,és finom,tartalmas.Érdemes pontosan ki mérni az összetevőket,Mi is digitális konyha mérlegen mérünk a pontosság végett.Így mindig ugyanazt a kenyeret kapjuk.Ahogy írom,abban a sorrendben szoktuk bele tenni a gépbe az alapanyagot.

Hozzávalók:-375ml víz
-575g liszt (Én 475g fehér lisztet,100g rozs lisztet szoktam)-Magyar lisztet,BL-55-öst használok
-2 teáskanál cukor
-1,5 teáskanál só (szűken mérve)
-80g margarin (kocka)
-10g élesztő (érdemes a budafokit használni,lényeg hogy ne szárított legyen)

Szokásos módon el indítom a kenyérsütőt,ez egy 3 órás program,mivel 1 kg-os kenyeret sütünk.A program 2óra 40.percétől érdemes figyelni a kelő tésztát,és ha fel jött a dagasztó-sütő edény széle alá kb. 2cm-re,akkor leállítom a programot,es át váltom a gépet a sütő programra.Ez az Én gépemen a 12.program.És el kezdődhet a sütés.A tészta még fel fog dagadni sütés közben az edény széléig,de nem tud túl kelni,ami sokáig Nálunk is gondot jelentett,mert rossz volt a kenyér állaga.Ezzel az eljárással nagyon finom,tartalmas kenyeret szoktunk sütni.Jó étvágyat kívánok hozzá!! Üdv.B.Peti
Topi
2014-02-05 21:32:22
Megérkezett a legfrissebb Hírháló hírlevél, melynek mottója: devizahitel az évszázad csalása, mutyiország, uniós pénz, ki tudja hol állmeg...

http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/hirlevelek-egyben/2014-februar/feb-5-2
http://www.csillagkincs.hu/index.php/hasznos-informaciok
http://www.youtube.com/watch?v=fCBYrQDDiso#t=12
herpacsi56@freemail.hu
2014-02-05 20:27:54
Üdvözlök, minden IGAZ EMBERT!

A mai témához, hogy mondjuk fel a tv-t, újságot!

Én már 1990 től nem olvasok újságot, előtte 12 félét járattam, mikor ráébredtem, hogy szinte egyformák, idő csúsztatással! A postás csak lesett miért? Többet nem volt tele ládám a mocsokkal!
Tv-t, 9 éve eladtam, semmi hiányát nem érzem!
Topi
2014-02-01 21:43:29
Tosipeti
2014-02-01 20:31:08
Adj Isten minden igaz jó Magyar embernek!A mai akadémiához hozzáfűzök egy nevet-Kollár Imre,Dunaegyháza.Ő tenyészti is,és fel is dolgozza a röfijeit.Nagyon finomak a termékei!
© Kubínyi Tamás 2011-2015. Minden jog fenntartva.