Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

Olivia
2021-05-19 13:08:59
2020. MÁJUS 18.
COVID-19: Robert F. Kennedy, Jr. és Del Bigtree beszélgetés az oltásról.

Robert Kennedy, Jr .: „ A kormány csaknem harminc éve próbál koronavírus elleni oltást kifejleszteni, és ez sikertelen volt.

„2002-től három koronavírus-kitörés volt. SARS-nak hívtuk őket és MERS-nek.

„Az első SARS természetes betegség volt. Denevérről ugrott az emberekre. A második kettőt laboratórium hozta létre, amely megszökött és megfertőzte az embereket. Tehát Kína kormányai és a nyugati kormányok konzorciumai összejöttek, és dollármilliókat tettek a koronavírus elleni vakcina kifejlesztésére.
"2002 és 2012, 2014 között nagyon keményen dolgoztak ennek érdekében, és ami történt, az körülbelül 35 oltást fejlesztettek ki. Közülük négy valóban ígéretes volt. A négy legígéretesebbet választották, és vadászgörényeknek adták őket, ez az az állat, amely leginkább hasonlít a felső tüdő légúti fertőzéseire.

„A görényeknek ragyogó, robusztus és tartós antitest-válaszuk volt. Aztán valami szörnyűség történt. Amikor ezeket a görényeket kihívták, amikor vadvírusnak voltak kitéve, rettenetesen megbetegedtek. Egész testükben gyulladást szenvedtek, és megdöglöttek.

"A tudósok emlékeztek arra, hogy valami nagyon hasonló történt az 1960-as években, amikor kifejlesztettek egy vírust az RSV számára, amely nagyon hasonlít a koronavírusra. Ez egy felső légúti fertőzés, betegség.

„Kihagyták az állatokat, és közvetlenül 35 gyermeknek adták őket, és a gyerekek ismét nagyon robusztus antitest-választ váltottak ki. Ám amikor ezek a gyerekek vadvírusnak voltak kitéve, nagyon-nagyon rosszul lettek, sokkal betegebbek, mint a be nem oltott gyerekek. És ebből kettő meghalt. Botrány volt.

- Rájöttek, amikor ugyanez történt a görényekkel, hogy van valami, amit fokozott immunválasznak neveznek. Patogenikus alapozásnak is nevezik.

„Ez azt jelenti, hogy amikor megkapja az oltást, úgy tűnik, hogy van egy antitest válasza. De amikor valóban találkozik a vad vírussal, valójában sokkal betegebbé válik, és valójában olyan utat teremt, hogy ez a vírus sokkal jobban fáj neked, mint nem oltott embereknél.

"Tehát ez 2012 volt. 2014-ben az NIH, Fauci irányításával, kifejlesztett egy Dengue-vakcinát, amely bizonyos jeleket tartalmazott arról, hogy patogén primer van. Más szavakkal, a klinikai vizsgálatok során láttak néhány jelet arra, hogy ellenanyag-választ kaphatnak, de sokkal betegebbé válnak, ha ki vannak téve, de nem vették figyelembe őket.

„Adták a Fülöp-szigeteknek, és több százezer gyermeknek adták ezt az oltást, és amikor a Dengue-kar körül került, ezek a gyerekek rettenetesen megbetegedtek és 600-an meghaltak.

„A Fülöp-szigeteken ma emberek ellen emiatt büntetőeljárás indult.

"A koronavírus elleni vakcina veszélye, hogy valóban először állatokat kell tesztelnie, hogy megbizonyosodjon arról, hogy bármi is a vakcina, hogy nem kapjuk meg azt az igazán nagy immunválaszt, amelyet halálos fertőzések követnek.

"Számomra nagyon-nagyon furcsa, és szinte bűncselekménytelennek tűnik, hogy Anthony Fauci megengedi ezeknek a vállalatoknak, hogy kihagyják az állatkísérleteket és közvetlenül emberi kísérletekbe menjenek."

Del Bigtree: „Azt hiszem, ha te is belegondolsz, mennyire veszélyes. … Minden érintett tudós azt mondja, hogy nem tudjuk, miért történik ez az antitest immunerősítő reakció. Nem tudják, miért történik.

- Tehát képzelje el, hogy jelenleg száz vállalata van ezen a csodálatos versenyen, hogy olyan oltást készítsen, amely szó szerint mintegy 750 milliárd dollárra teheti őket, ha megnyerik.

- De mi történik, ha víruson tesztelik, igaz? Egy meghatározott vírust követnek. Jelenleg 30 koronavírus-mutációnk van, amelyek közül néhány nagyon jelentős változásokat mutat a fehérjében.

„Mi történik, ha olyan oltást készítettél, amely valóban felülkerekedik ezen a problémán, és tudják, hogy ez egy probléma. Tony Fauci nyilvánosan azt állítja, hogy van esély arra, hogy ez betegebbé teheti az embereket, ezért nagyon óvatosnak kell lennünk.

- Mi történik, ha úgy gondolják, hogy megúszták, igaz? És kioltották az oltást. Bill Gates megkapja azt a kívánságát és Tony Fauci, hogy mindenki kénytelen elvinni a világon. Aztán hirtelen mutáció következik be, és elkezdjük látni, hogy oltott embereknél kiváltja ezt az antitest immunerősítést.

„Az egyetlen probléma, hogy mindannyian megkaptuk ezt az oltást, és most nincs 0,1–3 százalékos halálozási arányunk. 20 vagy 30 százalék. Az embereknek ugyanaz a problémájuk, mint a görényeknek.

- Őszintén megsemmisítheti fajainkat egy oltással, amelyet piacra dobtak, és amely nem végzett megfelelő biztonsági teszteket, és pontosan így írják le ezt.

- Minden egyes cikkben a legveszélyesebb szavakat állítják össze az oltásról: RUSHING és SCIENCE.

- Ez a két szó soha nem szerepelhet együtt egy mondatban.
Forrás: https://childrenshealthdefense.org/news/covid-19-robert-f-kennedy-jr-and-del-bigtree-talk-about-the-vaccine/
Olivia
2021-05-17 10:48:21
1,3 millió dolláros támogatás az Omidyar Network-től, a Nyílt Társadalom Alapítványai kibővítik Poynter nemzetközi tényellenőrző hálózatát
Az alapok új technológiai, személyzeti és pénzügyi díjakkal bővítik az elszámoltathatósági újságírást POYNTER.

ST. PETERSBURG, Fla., 2017. június 29. / PRNewswire / - A Poynter Institute, az újságírás világméretű vezetője, 1,3 millió dollár új támogatást kap az Omidyar Network és a Nyílt Társadalom Alapítványoktól, hogy a Nemzetközi Tény révén kiterjessze munkáját az elszámoltathatósági újságírásban. -Hálózat ellenőrzése az elkövetkező években.
Az alapok ( egymillió dollár az Omidyar Network-től és 300 000 dollár az OSF-től) három fő területen támogatják az új kezdeményezéseket: tényellenőrző technológia, hatáskövetés és pénzügyi díjak innovációs támogatások és tömeges finanszírozási mérkőzések révén. Az új munka támogatására az IFCN két további munkatársat fog felvenni a projekt igazgatójával, Alexios Mantzarlisszal. A támogatások lehetővé teszik a Poynter IFCN számára, hogy növelje munkáját a tényellenőrök vezető szószólójaként, összehívójaként és oktatóként világszerte. Műhelyek, hírek és egyebek révén az IFCN megosztja a legjobb gyakorlatokat, beszámol a trendekről, elősegíti az együttműködést és több mint 100 tényellenőrző műveletet támogat szerte a világon.
"Az elkövetkező évek alapvető fontosságúak lesznek nemcsak a tények ellenőrzése, hanem minden újságíró számára, akik ellenőrzött tények alapján kívánnak beszámolni társadalmukról" - mondta Mantzarlis. "Ez a finanszírozás alapvető forrásokat biztosít az információs ökoszisztéma pontosságának növelésére."
"A pontos információkhoz való hozzáférés és a hatalmi pozíciókban lévő személyek elszámoltatásának képessége kritikus fontosságú az egészséges, részvételen alapuló demokrácia szempontjából" - jelentette ki Stephen King , az Omidyar Network Kormányzás és Polgári Elkötelezettség kezdeményezésének partnere és globális vezetője. "Büszkék vagyunk továbbra is támogassuk a Poynter IFCN-t és más tényellenőrző szervezeteket szerte a világon, mivel azok a téves információk kezelésére és az igazság értékének védelmére törekszenek. "
A Nemzetközi Tényellenőrző Hálózat 2015-ben hat kontinensen több mint 60 tényellenőrző szervezet szövetségeként indult. Az IFCN figyelemmel kíséri a trendeket, a kutatásokat és a bevált gyakorlatokat, cikkekkel a Poynter.org dedikált csatornáján, valamint heti hírlevéllel, amelyet az American Press Institute közösen szerkesztett; forrásokat biztosít a tényellenőrzők számára, a személyes workshopoktól az online programokig ( http://www.newsu.org/courses/fact-checking ); támogatja a közös erőfeszítéseket tenni a nemzetközi tény-ellenőrzés, beleértve a Nemzetközi Fact-ellenőrzése Day on április 2 , és a Global Fact-ellenőrzése Summit (végbemenő Madrid a július 5-06, 2017); és szorgalmazza a tények ellenőrzését az újságíráson belül és azon kívül.

A Nemzetközi Fact-ellenőrzése Network
Nemzetközi Fact-ellenőrzése Network (IFCN) fóruma tény-ellenőrök világszerte házigazdája a Poynter Institute for Media Studies. Ezek a szervezetek tényfeltáró közéleti személyiségek, nagyobb intézmények nyilatkozatait és más, széles körben elterjedt, a társadalmat érdeklő állításokat. Alapelveit a Facebook minimumfeltételként használja fel ahhoz, hogy elfogadják harmadik fél tényellenőrzőjeként a közösségi hálózaton. Poynter IFCN-je támogatást kapott az Arthur M. Blank Családi Alapítványtól, a Duke Egyetemi Riporterek Laboratóriumától, a Bill & Melinda Gates Alapítványtól, a Google-tól, a Nemzeti Alapítvány a Demokráciáért, az Omidyar Hálózattól, a Nyílt Társadalom Alapítványaitól és a Park Alapítványtól.
Részletesen a forrásban: https://www.prnewswire.com/news-releases/13-million-in-grants-from-omidyar-network-open-society-foundations-will-expand-poynters-international-fact-checking-network-300481553.html
Olivia
2021-05-17 10:35:47
A Nemzetközi Tényellenőrző Hálózat (International Fact-Checking Network = IFCN).

A Nemzetközi Tényellenőrző Hálózat a Poynter Intézet egysége, amelynek célja, hogy a tényellenőröket világszerte összefogja. Az IFCN-t 2015 szeptemberében hozták létre, hogy támogassa a tényellenőrző kezdeményezések virágzó növekedését azáltal, hogy elősegíti a legjobb gyakorlatokat és az ezen a területen folytatott cseréket.
A nemzetközi tényellenőrző hálózat:
- Figyelemmel kíséri a tényellenőrzés trendjeit, formátumait és politikai döntéshozatalát világszerte, rendszeres cikkeket tesz közzé az alábbi részben és heti hírlevélben.
- Segít felszínre hozni a világ tényellenőrzői közös álláspontjait.
- Elősegíti az alapvető normákat a tényellenőrök alapelveinek és projektjeinek segítségével a tényellenőrzés hatásainak nyomon követésére.
- Alapok éves ösztöndíjakat , Fact Forward Alapot , Fact-Checking Innovation Initiative kezdeményezést és crowdfunding meccsprogramot.
- Éves konferencián hív össze tényellenőröket ( globális tény ), és elősegíti az együttműködésre irányuló erőfeszítéseket a nemzetközi tényellenőrzés terén.
- Képzést nyújt személyesen és online.
- Támogatja a tények további ellenőrzését, többek között egy éves nemzetközi tényellenőrző napon .
Az IFCN csapata Baybars Örsek (borsek@poynter.org) igazgató, Ferdi Ferhat Özsoy programmenedzser (ferdi@poynter.org), Alanna Dvorak nemzetközi képzési projektmenedzser (advorak@poynter.org) és Harrison Mantas riporter (hmantas @ poynter .org)
Forrás: https://www.poynter.org/ifcn/
Olivia
2021-05-16 18:05:19
Mel Gibson a Rothchild vígjátékában szereplő szereplők felháborodást váltanak ki.

New York-i szupergazdagok között játszódó film híre kritikát von maga után a színész korábbi antiszemitizmus-vitái nyomán.
(Andrew Pulver)

Elítélő hullám fogadta Mel Gibson főszereplésével készült új film bejelentését , amelyben a színésznek Whitelaw Rothchild nevű karaktert, egy gazdag család pátriárkáját kell játszania.

A Rothchild névre keresztelt filmet Cannes-ban kínálják vásárlóknak , és „sötét komédiának” és „a gazdagságról és a hatalomról szóló akciódús figyelmeztető mesének” nevezik. Shia LaBeouf is játszik, aki a családból kizárt Becket Rothchildot játssza, akinek kilenc másik családtagot kell kiszorítania örökség igényléséért. A forgatókönyv - amely önmagában kifejezetten hasonlít az 1949-es Kind Hearts and Coronets című brit vígjátékhoz - a New York-i szupergazdagok egy csoportja között játszódik , akiknek vezetékneve közel azonos az ünnepelt zsidó banki dinasztiával, akik mindenütt jelen vannak mint antiszemita tropák célpontja .
Míg a családban a film etnikai hovatartozását nem részletezték a jelentések, a Rothschild névhez való hasonlósága felháborodást váltott ki az események sorozata miatt, amelyek hozzájárultak Gibson hosszas hollywoodi ostracizmusához. 2006-ban antiszemita tirádát indított egy rendőr ellen, miután letartóztatták Kaliforniában; később bocsánatot kért. 2012 -ben Joe Eszterhas forgatókönyvíró azzal vádolta, hogy „gyűlöli a zsidókat” , amit Gibson tagadott . Két évvel később faji bántalmazás segítségével rögzítették hangüzenetben egykori partnerének, Oksana Grigorjevának. 2016- ban pedig „tisztességtelennek” és „homályos dolognak tekintette a múltban” a 2006-os kirobbanása körüli vitákat.
Danya Ruttenberg rabbi „casting” -nak minősítette a casting-döntést, míg a New York-i kritikus, Emily Nussbaum a közösségi médiában ezt írta: „Mel Gibson számomra megbánhatatlan nagyérdeműnek tűnik, és őszintén megdöbbentő számomra, hogy ebben a filmben szerepelne. Válaszul egy másik, nemrégiben meghirdetett projektre, a Fatmanre, amelyben Gibson „egy vagány Mikulást” fog játszani, Seth Rogen színész és rendező tweetelt: „Ho-ho-holokauszt tagadó”.

Forrás: https://amp.theguardian.com/film/2019/may/14/mel-gibson-casting-in-rothchild-comedy-sparks-outrage
De Skiita Yani
2021-05-14 21:44:29
QQQ QQQ QQQ QQQ * WWG1WGA * QQQ QQQ QQQ QQQ

Európa szabadesésben, avagy megint mivé lettél te szegény

E u r ó p a, te szegény E u r ó p a, te szegény E u r ó p a ?

https://t.me/deepstate_gitmo/57415

Egy pár a monetáris hatalmában tobzódó SSátánista
bankSSzter beáldozott, hogy a korlátlanul örök idökre
leigázhaSSák az egész világot!

Sikerülhet ez? * NEM! NEM! NEM! * Mert igy, vagy úgy a

Covid-terrorizmuSS ellenére is, vagy éppen ezért jönni fog

megállithatatlanul a terroriSStákat elsöprö FELTÁMADÁS!

QQQ QQQ QQQ QQQ * WWG1WGA * QQQ QQQ QQQ QQQ
Olivia
2021-05-14 14:09:47
Magyar Világhíradó 1000 / 1943.
https://youtu.be/3zB2mCQ2I5o
Olivia
2021-05-14 08:59:57
Az Izraeli Népi Bizottság, egy független vizsgálati csoport, amely orvosi, jogi és járványügyi szakértelmet tartalmaz, összefoglaló jelentést tett közzé az izraeli tömeges kísérleti oltások tapasztalatairól, amely a Pfizer mRNS vakcinát használja.(2021 áprilisa)
"Soha egy vakcina sem okozott ennyi károsodást"

A csoport által összegyűjtött adatok komor képet festenek:
- Az általános halálozás a januári-februári oltási időszakban 2021-ben magasabb volt, mint az előző évtized bármely más évében. A 20–29 éves korosztályban a halálozás ebben az időszakban 32% -kal haladta meg az előző évét.
- Összesen 288 halálesetről számoltak be, többnyire az oltást követő első 10 napon belül. Ez a szám több mint hatszor nagyobb, mint az Egészségügyi Minisztérium által hivatalosan beismert 45 haláleset.
- A csoport a következő becsléseket adja a vakcinázottak halálozására: összességében 1: 5000; 20–49 éves kor, 1: 13 000; 50–69 éves kor, 1: 6000; 70+ életkor, 1: 1600.
- A halálos és nem halálos nemkívánatos események során viszonylag magas volt a szívvel kapcsolatos sérülések aránya, amelyeknek 26% -a 40 év alatti fiataloknál fordult elő, magas volt a hüvelyi vérzés, neurológiai, csontváz- és bőrkárosodás, valamint a koagulopathiával közvetlenül vagy közvetve kapcsolatos események (miokardiális infarktus, stroke, vetélések, a végtagok véráramlásának megzavarása és tüdőembólia).

A szerzők szerint a jelentés összeállítását súlyosan akadályozta a kormányzati hatóságok akadályozása, amely magában foglalta különösen a nemkívánatos események összes megfigyelő és nyomkövető rendszerének leállítását.

A csoport megjegyzi, hogy míg „Izrael az országos oltások globális modelljeként szolgál” és „a Pfizer minket választott kísérleti országnak”, az „egészségügyi rendszer elhallgattató mechanizmusai a vakcina nemkívánatos eseményei tekintetében… olyan helyzetet teremtettek, hogy az izraeli A [és a nemzetközi] közvélemény szinte teljesen nincs tisztában a [káros] események létezésével, jellegével és elterjedésével. "

A jelentés a következőképpen zárul le:
„Ezek a számok azt is kiemelik, hogy elképzelhetetlen szakadék van az izraeli hivatalos sajtóhírek és a tényleges események között, lehetővé téve az újságírói kudarc miatti„ két világ ”helyzetét, hogy megértse, azonosítsa és beszámoljon arról, hogy mi zajlik a polgárok életében. ”
Forrás: https://doctors4covidethics.medium.com/the-israeli-peoples-committee-report-of-adverse-events-related-to-the-corona-vaccine-april-2021-47891f17d452
Székely Ildikó
2021-05-13 17:32:28
Kanadai Orvosok és Sebészek Nyilatkozata – kérjük írja alá
Kőzzétette ourgreaterdestiny 2021 Május 10.
A valódi tudományért és igazságért
Nyilatkozat
Kanadai orvosok széles és sokszínű csoportja vagyunk Kanadaból, akik ezt a sürgős nyilatkozatot elküldik az összes kanadai tartományanak és
területeinek Colleges of Physicians and Surgeons (Orvosok és Sebészek Kollégiuma), valamint a nyilvánosságnak, akiket szolgálunk.
2021 Április 30-án az ontáriói orvosi engedély testület, az Ontáriói Orvosok és Sebészek Kollégiuma (CPSO) kiadott egy nyilatkozatot, amely
megtiltja az orvosoknak a COVID-19-re válaszul bevezetett hivatalos intézkedések egyikének vagy mindegyikének a
megkérdőjelezését vagy megvitatását.
A CPSO ezután büntetéssel fenyegette az orvosokat – nyomozás és fegyelmi eljárással.
Ezt a CPSO nyilatkozatot mi etikátlannak, tudományellenesek és mélységesen nyugtalanítonak tartjuk.
Orvosként elsődleges kötelezettségünk nem a CPSO vagy bármely más hatoság, hanen a betegek gyógyítása.
Amikor felesküdtünk orvosnak, ígéretet tettünk arra, hogy a betegeink érdeke az első, etikai és szakmai kötelességünk minden esetben a
betegeink mindenek előtt. A CPSO nyilatkozata arra kötelez minket, hogy megszegjük kötelezettségünket és tegyünk fogadalmat betegeinkért
a következő képpen:
1. A tudományos módszerek megtagadása: A CPSO arra utasítja az orvosokat, hogy tegyék félre a tudományos módszereket és ne vitassák
meg a tudomány folyamatait és következtetéseit.
Mi orvosok tudjuk és továbbra is hisszük, hogy a történelem folyamán az ellentétes nézetek, az élénk vita és az új elképzelések iránti
nyitottság a tudományos fejlődés alapja volt. A tudomány minden jelentős előrelépésénél a szakértők erőteljesen megkérdőjelezték a
„hivatalos” magyarázatot, és más utat követtek az igazság keresése során.
2. Fogadalmunk megszegése a bizonyitékon alapuló gyógyszerek alkalmazása betegeinknek : Azzal, hogy elrendelte, hogy ne vitázzunk
és ne kérdőjelezzük meg, a CPSO azt is kéri, hogy sértsük meg betegeinknek tett ígéretünket, miszerint mindig a leghatásosabb, bizonyítékon
alapuló tudományos módszerek alkalmazására törekszünk számukra és az ő nevükben.
A CPSO nyilatkozata példéul elrendeli az orvosok számára, hogy ne tárgyaljanak és ne kommunikáljanak a nyivánossággal a “lezárási”
intézkedésekről. A lezárási intézkedések élénk viták tárgyát képezik világszerte elismert és széles körben elismert szakértők, és ebben a
körben eltérő vélemények vannak. A kifejezetten lezárás ellenes Great Barrington Declaration – https://gbdeclaration.org – amit a Harvard, a
Stanford és az Oxford Egyetem szakemberei írtak, és a világ minden tájáról több mint 40,000 orvos írta ezt a nyilatkozatot. Számos
nemzetközi szakértő, köztük Martin Kuldorf (Harvard), David Katz (Yale,) Jay Bhattacharya (Stanford) és Sunetra Gupta (Oxford) továbbra is
határozottan ellenzi a lezárásokat.
A CPSO arra utasítja az orvosokat, hogy csak a lezárás melletti véleményeket fejtsék ki, különben vizsgálattal és fegyelemivel kell
szembenézniük. Ezt a zsarnoki, tudományellenes CPSO-irányelvet kanadai orvosok és tudósok ezrei úgy ítélik meg, hogy a tudomány nem
támasztja alá, és sérti a gondozási kötelezettségünket betegeinkkel szemben.
3. A tájékozott beleegyezés kötelességének megsértése: A CPSO arra is utasítja az orvosokat, hogy szeglyék meg a tájékozott beleegyezés
szent kötelességét - ez az a folyamat, amelynek során a beteg / nyilvánosság teljes körű tájékoztatást kap a kezelés vagy a beavatkozás
kockázatairól, előnyeiről és az alternatív gyógyítási lehetőségekről, mielőtt hozzájárulást adna.2
A náci koncentrációs táborokban elkövetett atrocitások következtében kidolgozott Nürnbergi Törvénykönyv - ahol rettenetes orvosi
kísérleteket végeztek a foglyokon beleegyezés nélkül - kifejezetten tiltja bármilyen beavatkozás elrendelését tájékozott beleegyezés nélkül.
Például a lezárási szigorítás esetén az orvosoknak bizalmi kötelességük felhívni a nyilvánosság figyelmét arra, hogy a lezárások sajátos
problémákat rónak a társadalomra: ideértve a jelentősen megnövekedett depressziót és öngyilkosságot, a rák késedelmes kivizsgálását és
kezelését (ideértve a késői műtét, kemoterápia és sugárterápia), a műtéti várólisták megnövekedése (és az ezzel járó jelentősen megnövekedett
betegek szenvedését), valamint a gyermekek és a családon belüli bántalmazások arányát.
Mi orvosok úgy gondoljuk, hogy a CPSO 2021. április 30-i nyilatkozatával vízválasztó pillanat ért el a szólásszabadság és a tudományos
vizsgálatok megtámadásával.
Azzal, hogy az orvosokat hallgatásra utasítja, és csak egy irány vonalat kell követnünk, különben fegyelemivel és cenzúrával kell
szembenéznünk, a CPSO arra kér bennünket, hogy sértsük lelkiismeretünket, szakmai etikánkat, a Nürnbergi kódot és a tudományos igazság
törekvését.
Soha nem fogjuk betartani, és mindig a betegeink érdekeit helyezzük előtérbe.
A CPSO-nak haladéktalanul vissza kell vonnia és vissza kell mondania 2021. Április 30-i nyilatkozatát. Értesítjük az orvosok és rokon
szakmák más kanadai és nemzetközi engedélyező hatóságait is arról, hogy a tudományos vizsgálatok elfojtása, valamint a lelkiismeretünk és a
betegeink iránti szakmai ígéret megsértésének elrendelése önmagában az emberiség elleni bűncselekménynek minősülhet.
Ontariói Orvosok és Sebészek Kollégiuma Nyilatkozat a közegészségügyi félretájékoztatásról (4/30/21).
https://twitter.com/cpso_ca/status/1388211577770348544
A Kollégium tisztában van és aggódik a közösségi
médiában és más platformokon terjedő téves információk
növekedése miatt az orvosok vonatkozásában,
akik nyilvánosan ellentmondanak a közegészségügyi
rendelkezéseknek és ajánlásoknak. Az orvosok egyedülálló
bizalmi pozíciót töltenek be a nyilvánosság előtt,
és szakmai felelősséggel tartoznak azért, hogy ne közöljenek oltásellenes,
maszkolásellenes, távolságtartó és lezárásgátló nyilatkozatokat és /
vagy ne támogassák a COVID-19 nem támogatott, nem bizonyított kezelését.
Az orvosok nem tehetnek olyan észrevételeket vagy tanácsokat,
amelyek arra ösztönzik a lakosságot, hogy a közegészségügyi
rendelkezésekkel és ajánlásokkal ellentétesen cselekedjenek.
Azok az orvosok, akik a nyilvánosságot veszélyeztetik,
indokolt esetben a CPSO nyomozásával és fegyelmi eljárással szembesülhetnek.
A véleménynyilvánítás során az orvosoknak a törvénynek,
a szabályozási normáknak, valamint az etikai és
szakmai magatartási kódexnek kell lennie.
A megosztott információ nem lehet félrevezető vagy megtévesztő,
és rendelkezésre álló bizonyítékokkal és tudománnyal kell alátámasztani.
Kérjük, írja alá a Nyilatkozatot, és kérje meg mások aláírását
https://canadianphysicians.org/#sign-it
Kérjük, hogy a Népírtás Megállításához írja alá a Nyilatkozatot is
https://ourgreaterdestiny.org/.../the-rise-of.../
Sok minden forog kockán, ezért kérjük, írja alá és ossza meg. TY
Előítéletek és igénybevétel nélkül Doreen A Agostino
http://freetobewealthy.net
Etherneten keresztül az élet megóvása érdekében
cabalismfl
Székely Ildikó
2021-05-12 23:06:47
Zozilla
2021-05-12 18:01:42
A Pfizer vakcinája átprogramozhatja az immunválaszokat

2021.05.12. 07:44

Holland és német kutatók arra figyelmeztetnek, hogy a Pfizer koronavírus elleni vakcinája a veleszületett immunválaszok komplex átprogramozódását okozhatja, amit figyelembe kell venni az mRNS-alapú vakcinák fejlesztésénél és használatánál – írja a News Medical.
Erről bezsélgettünk hónapok óta!!!
Székely Ildikó
2021-05-12 17:19:05
Gabika
2021-05-11 19:59:19
Artur Pawlowskival kapcsolatban:https://m.youtube.com/watch?v=5E1SYRJ_bA4
Székely Ildikó
2021-05-10 21:25:45
Kovács Levente Kálmán ,természetgyógyász,tel.sz.:06205603643
Gabika
2021-05-10 06:43:30
mindszentiocsi
2021-05-08 22:52:31
EGY "BOGÁR" NAPLÓJA!

Abba kellene már hagyni ezt a folyamatos néphülyítést, hiszen van az embereknek már így is éppen elég bajuk, nemhogy még ezzel a se füle se farka homályos lila filozofálgatással fárasszák őket!!!
- Főhőseink - köztük Laci barátunk (akinek a miniszterelnök is a barátja - úgy látszik ezekben a körökben mindenki mindenkinek a barátja) - most már próbálnak vezekelni, amikor bizony a többségünknek már végzetesen késő van - és ez így bizony már eléggé furcsán adja ki magát.
Na, de legalább így már látni azt, hogy kezdenek félni, és lehelet finoman puhatolják a menekülési útvonalaikat, illetve próbálják bizonygatni az ártatlanságukat.
- No, hiszen ők is ma már joviális családos - sőt - unokás totyogó vén emberek és hát mi tagadás egy kicsit félnek is.
Hozzáteszem nem vagyok semmilyen parlamenti párt embere, bár Ő egyébként egy szimpatikus ember.
Továbbra is kifogásolom azonban "tanult barátomnál" a bizalmaskodó letegezést valamint a többes szám első személy retardált használatát.
Így például : "Szembe kell néznünk végre azzal a ténnyel, hogy valamit nagyon elrontottunk."
Kik rontottak el és mit, és mikor és hogyan?
Kik törekedtek azokba az eleve lehetetlen hivatalnoki pozíciókba, (tíz évig voltál emeszempé tag) ahol a mindenkori csinovnyikok - ők azok akik a társadalmi szamárlétrán a bűzlő fej felé lázasan igyekvő tempózásuk közben azzal áltatják magukat, hogy hát - én csak azért törekszem magasabb posztra mert így nektek is jobb lesz, ha én vagyok ott, hiszen ismertek már(???)
Tudjátok már, hogy én aztán egy marha jó ember vagyok.
Különben is jó magam mindig arra törekedtem, hogy a "kecske is jól lakjon meg a káposzta is megmaradjon".
Na kérem szépen: ez az a fából vaskarika bölcsesség, ami soha nem fog működni és nem is működött azóta se, amióta csak világ a világ.
- A karrierista mindig kitalál valami hamis mantrát magának, amivel aztán a lelkiismeretét nyugtatgatja. Megy is ez szépen olajozottan, mint a svájci óra, de viszont csak egy darabig!
Azután jön a nagy összeomlás majd kipkedő - kapkodó reakcióként erre magának a ló citromnak a fal tövén való szétkenése. No ezt hívhatnánk tapasztásnak, no de így többes szám első személlyel mondogatva ez csak a bűzös egyéni vétkek társadalomra való szétkenése, ráadásul már a dolgok megtörténte után.
Elrontottuk, és karját széttárva majd kínosan röhögcsélve többesszám első személyeskedik tovább. Ez az ember fél !!!
Drága Lacikám én most már neveket szeretnék végre hallani!

DOKTOR GALACSINGÖRGETŐ BOGÁR - EGY SZELLEMI MUNKAERŐ ÁLLAT NYÁLA FOLYATÓS GIGANTIKUS CSORDÁJÁNAK
NAPLÓJA
Alcím: Képzelt Riport Egy "Mindent-Tudóssal"

- Amikor is az olvasó megtapasztalhatja azt, hogyan rugdossa ki azt a bizonyos végső "remény-sámlit" a lábaink alól letitkosított politikai elitünk, majd tépi ki az utolsó szalmaszálat is a part menti fövenyből, amibe megkapaszkodhatnánk már csak azért, hogy meg menthessük magunkat a vízbe fúlástól, azaz a nemzethaláltól.

- Kérdező: - Él-e még a Szakrális Magyar Nemzet?
- Válasz: - Az európai nemzet vagyis azok az európai nemzetek amiket a ma létező állam-nemzeteknek hívunk - megjegyzem: és ez bizony egy nagyon-nagyon lényeges megállapítás, sajnos beleértve a magyarságot is - ez már NEM a szakrális magyar nemzet.
Ezt azért, még ha bármilyen fájdalmas is, de be kell látnunk!
- Kérdező: - Professzor úr? Elérkezett tehát a vérfagyasztó nemzethalál?
- Válasz: : - Igenis, tehát szembesüljünk azzal :
A SZAKRÁLIS MAGYAR NEMZET ELVESZETT !
- Kérdező: - Akkor tehát nincs remény?
- Válasz : - Valamikor ott valahol a legmélyebb szellemi rétegekben talán, ott még vannak bizonyos maradványai a nemzetnek, így nem zárható ki teljesen.
Történelmileg azonban rendkívül csekély
- vagyis zéró - a valószínűsége, hogy ez a JÓ ISTENBE vetett hittel lelkében élő, így az Isteni Örök Igazságot hordozó különleges nép: a MAGYARSÁG vagyis A JÓ ISTEN NÉPE, mondjuk három ezer éve létező Szakrális Magyar Nemzet ez valamilyen formában még megmutathatja esetleg magát a történelemben.
- Kérdező: Nagyon kedves Öntől drága (állítólag nemzeti érzelmű) professzor úr amit mond, de hát ezzel Ön csak legyengít bennünket Isteni Küldetésünk Beteljesítésében.
- Válasz: - Kizárni teljesen nem lehet, de rendkívül kicsi a valószínűsége ennek. Ezzel a lelkünk mélyén mindnyájan tisztában vagyunk.
- Kérdező: - Nincs semmi remény professzorom, csak egy iciripiciri sem?
- Válasz : - Ez a szakrális nemzet, az ősnemzet ez Elveszett, mint ahogy ez egyébként a legtöbb nagy európai nemzet esetében is így van.
A leglátványosabb ez a németség esetében, ahol egészen bizonyosan, szinte egészen fájdalmasan és döbbenetes módon tűnik el és kerül majd a helyére.
- Kérdező: Na, de-hát mi kibírtuk még a szocializmust is, és mégis lám magyarok maradtunk szívünkben lelkünkben, bár nem sokan ,de ez is valami. Nem kellene inkább tartani a lelket bennünk legalább Önnek magyar érzelmű Galacsingörgető Rovar úr kérem? Hiszen: volt itt Tatár, volt itt Török a
"Díp Sztét" sem lesz nálunk örök!
- Válasz: - Az ezerhét és az ezernyolcszázas években létező nemzet - tehát az a nemzet, amely a Rákócziké, Petőfiké és a többieké, szóval annak a nemzetnek már szinte SEMMI KÖZE nem volt a szakrális történelmi nemzethez.
- Kérdező: No, de hát azokban az időkben a magyar embereknek rengeteg vére elfolyt azért, hogy mi most egyáltalán itt lehessünk, és ön ezt paródiának nevezi? Hiszen így még a maradék kevésnek a lelkéből is kilúgozza Ön kedves professzorom az ISTENI ÖRÖK IGAZSÁGOT!
- Válasz: - Azt mondom-sőt! Bizonyos értelemben az aradi tizenhármak kivégzése is annak a paródiája volt, de ez tudom, hogy messzire vezetne, és már egy kicsit bánom is, hogy érdesen fogalmaztam.
- Kérdező: Nem mondja??? Akkor meg miért mondja?
Na! Tudja mit "professzorom"? Dobjuk a gyeplőt a lovak közé, mert úgyis Ön szerint lótúrót sem ér a LÉLEKBEN HORDOZOTT ISTENI ÖRÖK IGAZSÁG!
- Válasz: - Attól még azért lehetne esetleg összetartó ereje ennek az ezerhétszázas és ezernyolcszázas években létrejött szigorúan ellenőrzött államnemzeteknek.
- Kérdező: Na akkor akkor most mi van?
Kezdek lassan agyilag bekotorni, és kezd lassan megvilágosodni a józan paraszti gondolkodásom.
- Válasz: - Az, hogy ki hozta létre ezeket az újfajta nemzetállamokat, vagy ki segítette világra őket , és ki ellenőrzi szigorúan, azt hát nagyjából úgy el lehet találni.
- Dehát ennek semmi köze már a régiekhez, a szakrálisokhoz, sőt bizonyos értelemben, egy perverz történelmi paródiái ők a magyar szakrális nemzetnek.
- Kérdező: Tudod mit mondok én Lacikám?
Az állítólagos elitünket és apparátusunkat kellene már cakompakk lecserélni, mivel mostanára mindkét oldalról egyazon helyre hordta össze őket a búbánatosan gyanús szagú, bús őszi szél - ezt az időtlen idők óta ügyeskedő hamis elitünket - ahogyan az összes szemetét szokta volt, öröktől fogva. Újra és megint újra.

Mindszenti Öcsi
Refi
2021-05-08 20:23:08
Üdvözlök mindenkit! Már régóta nézem az AKTV műsorait. Nem is olyan régen több adáson keresztül téma volt a Covid elleni praktikák, népi gyógyszerek keresése. Nos én kutatóorvos vagyok és a főbb területem a természetes hatóanyagok kutatása. Körülbelül 5 éve foglalkoztam a csillagánizs növény termésével és annak hatásaival a vírusok és baktériumok és gombák tekintetében. Nos kidolgoztam egy megfelelő nagyságú dózist, amivel az influenza kb. 3 óra alatt eltűnik. (Mondjuk ez nem volt nehéz, mert a világon egyetlen olyan gyóygszer létezik, ami az influenza és az ebola ellen is nagyon jó: a TAMIFLU. Ennek szintén a csillagánizs kivonat az alapja!)
Az évek során, több betegen tapasztaltuk, hogy a csillagánizs kiválóan gyógyítja az influenza mellett az összes HPV fertőzést és a hepatitis fertőzéseket is. Tavaly a koronavírus megjelenésekor kapszulát gyártattam belőle s a betegeimet láttam el vele. A hatása itt is megdöbbentő volt. Azóta egy betegemnek sem okozott semmi tartós károsodást a koronavírus és mindenki átvészelte ezt a kemény egy évet mindenféle gond nélkül. Mindenki nyugodtan sétáljon el valamelyik fűszerboltba, vagy gyógynövény boltba és vegyen csillagánizst. A vásárolt száraz virágrészt törjük össze és kb 2 evőkanálnyi mennyiségből főzzünk teát (10 perc áztatás, utána leszűrés...) és ezt iszogassuk naponta 3 alkalommal, ha az infekció éppen megvan akkor óránként is lehet, úgy hatásosabb! NEM LEHET TÚLADAGOLNI és nincs mellékhatása sem. Ha vesszük kapszulába, akkor megelőzésre naponta 3X1 szem javasolt, infekció esetén óránként 2 szem hat órán keresztül. A tapasztalataim zerint emellett a vírusnak esélye sincs.
barodza
2021-05-08 11:26:18
Toroczkai László sej haja alatt is rákosi tolvaj széke van, faluja is sztálin lopottjából van szépítve, újjá építve. Munka lehetőséget mások ellopott földjén tud teremteni,
mint rákosi, Szemfényvesztés ebben az országban minden. Ezért tudnak ottlenni a labancos vármegyések, gonosz ígéretek.
Székely Ildikó
2021-05-07 16:49:10
Gabika
2021-05-07 15:32:02
Topi
2021-05-07 12:38:08
Az NHS igazgatóságának vezető tagja figyelmeztet: Állítsd le a népirtást, vagy gyermekeink következnek https://www.ukcolumn.org/video/senior-nhs-board-member-warns-stop-the-genocide-or-our-children-are-next

Mikor vesszük észre, hogy Bill Gates veszélyesen őrült? https://besthirdetes.hu/tudasfa/mikor-vesszuk-eszre-hogy-bill-gates-veszelyesen-orult.html
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.