Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

De Skiita Yani
2022-01-28 22:22:33
*
*
*
A Richard jól tudta!
*
Nem kell feltétlenül németül tudni, hogy az ember megértse mi is
történik most Kanadában. A www.AUF1.tv mai 2022.januar.28-ai
Hiradójában igen csak szivet melengetö képek a 25´ (a 25-dik perctöl)!
*
„Jönnek a felszabaditó Kurucok“ egyenként ki tudja hány száz lóerövel!

*
*
*
boróka
2022-01-28 11:28:05
Gabika
2022-01-27 20:23:04
Gabika
2022-01-27 14:33:41
boróka
2022-01-23 13:09:53
''Csitár. Jóidőben otthonról is látom a hegyet. Nyitráról hat kilométer. Hányszor mentem el mellette, de hányszor! S ugyanannyiszor énekeltem is magamban. Vele. Neki. Róla. A tábla már csak szlovákul hirdeti.... de a dal magyarul. Továbbra is... mostmár mindörökké.
Sz. T.''

A csitári hegyek alatt

A csitári hegyek alatt
Régen leesett a hó.
Azt hallottam, kisangyalom,
Véled esett el a ló.
Kitörted a kezedet,
Mivel ölelsz engemet?
Így hát kedves kisangyalom,
Nem lehetek a tied.

Amott látok az ég alatt
Egy madarat repülni,
De szeretnék a rózsámnak
Egy levelet küldeni.
Repülj madár, ha lehet,
Vidd el ezt a levelet,
Mondd meg az én galambomnak,
Ne sirasson engemet.

Most már mennénk, égben lennénk,
Most törik el az álmot.
A könnyünkkel mért öntöznénk,
Ezt a csaló VILÁGOT?
Ha kér, ha sír, ha nevet,
Öleltük már eleget,
Ha annyira minket akart,
Mért nem monda, hogy szeret!


https://www.youtube.com/watch?v=QRtQoTHhnzE
Utazó
2022-01-21 17:25:05
Az oltatlanoknak a lehető leggyorsabban össze kellene fogniuk, még mielőtt katonai diktatúrával válogatnának szét bennünket és vonnának teljes felügyelet alá, az ellenállás megakadályozása végett.
Nem értem, hogy miért nincs már egy éve egy olyan politika mentes “ OLTATLANOK EGYESÜLETE” amely a be nem oltott es azon magyar állampolgárok érdekképviseletét látná el, akik már nem akarnak több oltást beadatni? Együtt sikeresen indíthatnának pereket, mint az USA- ban, ahol megnyertek több pert azok akiket elbocsátottak. A törvények ugyanis még az eu-s állampolgárokat védik, de ezt egyenként nehéz érvényesíteni, és sokan nem is tudják, hogy ami itt folyik, a 21. Században, Európában, az TÖRVÉNYTELEN.
A mafia ellen csak teljeskörű és bátor összefogással lehet győzni.
boróka
2022-01-21 11:22:39
boróka
2022-01-17 23:17:10
Medlena
2022-01-17 19:19:53
Kedves Tamás, én jan. 12.-én küldtem e-mailt, amiről most Ildikó beszélt, a tüskefehérjét megsemmisitő új, néhány patikában is kapható készitményről, amelyet dr. Csicsor János biokémikus készitett. Nem értem, miért nem jutott el ez a levél Hozzátok???? Pedig külön kértem a szerkesztőséget, hogy juttassák el, mert fontos!!!!
Én végignéztem a videó, amiről Ildikó is beszél, erről is irtam a levélben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
hferi
2022-01-17 12:44:59
Tisztelt Kubinyi úr!
Medveczki Zoltánnal folytatott beszélgetéséhez szeretnék véleményt fűzni. Számomra ez a beszélgetés lesújtó volt. Ön miatt! Érthetetlenül arrogáns, kötözködő stílust engedett meg magának. Nekem egy dolog jött le: Ön "ül és mesél", Medveczkiék pedig tettek, mégpedig igen hasznos dolgokat (számomra legalábbis a természet és az emberi egészség védelme az). Ön a korábbi, őket cikiző megnyilatkozása alkalmából sem nézte meg, mi van a zöldek honlapján, mi a programjuk. De kőkeményen beléjük szállt. Ez egyáltalán nem MAGYAR értékrend.
Hogy miként is kerültem ide, néztem meg a két videóját és írok Önnek? Nos, valaki felhívta a figyelmemet a zöldekre. Megnéztem a honlapjukat, írtam néhány kérdést Medveczki Zoltánnak (hogyan is képzeli a választáson indulását, mennyire van komplett, egy ország egészére kiterjedő koncepciója, naprakész információi az ország helyzetéről, és a legfontosabb: szép a program, de annak megvalósításához hatalom kell, ami kb. 2/3-os többségű parlamenti képviselet. Ez ugyebár utópia a köbön. Akkor mégis mi az, amit a választási eredménytől függetlenül is bevállal? Nos, Kubinyi úr, most hallottam először olyan megvalósítandó dolgot, ami számomra igencsak fontos (se Mi Hazánk, se NEM párt, se ... akik oly nagy magyarként harsognak). Hogy mi ez? A Túlélő táborok kiépítése, amihez számos elem rendelkezésre áll. IGEN, ERRE VAN MA SZÜKSÉGE A MAGYAR NÉPNEK! Leszakadni a pártokrácia gazdasági rendszeréről.
Az Önök beszélgetésében a "hitelesség" és a "megfelelőség" érdekében nagy hangsúlyt kapott (Ön által) a magyarság múltjának megítélése és a keresztény vallás. Viszont a jelen helyzetben olyan mértékű veszélyben élünk, hogy a múlton, hiten rágódni, ahelyett, hogy minden erőnkkel cselekedni a mostani totális végpusztulásba taszító veszély elhárításában ... ez szerintem egy végtelenül buta, begyöpösödött nézetre vall. Sőt, ez öngyilkosság!!!
Ön a kereszténység, mint a magyarság alapeleme mellett érvelt. Kérdezném: mi is a mi igazi ősi magyar hitvilágunk, amelyhez tartoznunk, igazodnunk kellene: a közel-keleti, igencsak sokféleképp pozicionált Jézus vallás (és mi van a Nag-Hammadi apokrifokkal?) VAGY a magyarság, mint természeti nép ("puszták népe"), ősi hite, benne az ősi Babba kultusszal, táltosainkkal. És mi a véleménye Önnek, Kubinyi úr, az Árpád-házi keresztény "szent" királyok idején lezajlott inkvizíciókról, a magyar táltosok (természetgyógyászok, sokszáz, -ezer éves tapasztalattal) üldözéséről, kiirtásáról (ld. Fehér M. Jenő: Középkori magyar inkvizíció c. könyve).

Nem tartom jó kommunikációnak az Ön részéről, hogy: "az a magyar, akit én (Ön) annak tartok". Népünk múltja igen sok forrásból, egymásnak igencsak ellentétes információk alapján fogalmazható meg (ld. pl. a Krónikáinkat, mint a leginkább zavaros múltidőzőket). Én magyarnak ÉRZEM magam, mert: a Teremtő által teremtett csodálatos természetet és a tisztességes, józan paraszti ésszel gondolkodó embereket valamint az emberek egymást segítő közösségi kapcsolatrendszerét tartom a legnagyobb értéknek. Ehhez a hithez nem kell semmilyen "közvetítő".
Nekem hitem van, de vallásom, pláne egyházam nincs. Mert melyik vallás is az igazi (amiben sok-sok, néha sokszáz millió vagy milliárdnyi ember is hisz): Atya-Fiú-Szentlélek / Atya-Anya-Fiú / Babba Nagyboldogasszonyunk / Allah / Brahma-Siva-Visnu / Buddha / Jahve-Marduk / a sintoizmus / stb., stb. Milliók mondják, hogy az ő vallásuk az igazi. Miért is? A vallás csak az az emberek megosztására és egy kiváltságos csoport hatalmának biztosítására jó illetve hogy az emberekből kiölje a homo sapiens-t, a gondolkodó embert.

Ha netán válaszol, el fogom olvasni, de továbbiakban nem kívánok vitázni Önnel, mert a vita -szerintem- konstruktív dolog, nem pedig olyan stílus, amelyet Ön a látott videókban képviselt, ahol az egyik fél lenézően, felkészületlenül (hisz nem nézett utána, kiket is kezd ki) és kioktató módon szapulja a másik felet.
És végül: nagyon sajnálom, hogy mindezt le kellett írnom annak, aki fennhangon hirdeti magáról, hogy mekkora magyar... És a munkásságába számomra is vannak értékek.
JuditN.
2022-01-17 00:07:09
Üdvözlök mindenkit. A fenyöteához szeretnék adni egy pár tippet.
Vigyázzunk, nem mindegyik fajta alkalmas rá. Van amelyik mérget tartalmaz. Ha friss tülevélböl szeretnénk készíteni, gyözödjünk meg róla,hogy milyen fajta a fenyö. Teának a legjobb és bisztonságos a fehér fenyö tülevele. (A keleti a leghatásosabb, de jó a nyugati is.)
Soha ne fözzük (csökken a C vitamin tartalma) . Öntsünk rá meleg vizet, kb. 20percet álljon. Mézzel citrommal nagyon finom.
Jó egészséget hozzá.
Gabika
2022-01-15 20:36:46
Gabika
2022-01-14 08:51:11
Medlena
2022-01-13 18:15:27
Bocsánat, de az LMBTQ redezvényeken résztvevő bal-libek (Gyurcsány, Karácsony, st.), akik támogatják a genderizmust, ők férfi-nő házasság pártiak, köztük nincsenek perverzek? Csak a Fidesz-ben?
De Skiita Yani
2022-01-11 11:14:50
boróka
2022-01-10 21:02:39
Zozilla
2022-01-10 18:35:34
Tüskefehérje semlegesítési protokoll - Dr. Csicsor János, Jakab István VNTV

WCH útmutató magyar fordítása az alábbi linken érhető el: https://docs.google.com/document/d/1w...
De Skiita Yani
2022-01-07 13:20:13
boróka
2022-01-05 15:33:39
Tóth Gergely
2022-01-04 20:05:48
Üdv! Mikor lehet elérni a műsor végén említett Annunaki ügyben helyesbítő előadást? Kubínyi úr a szecsei téveszméket rakta vissza a régi kerékvágásba,amit azóta is keresek,mert innentől válik érthetővé minden. Külön köszönet érte!
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.