Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

Utazó
2021-11-13 05:36:30
Javítàs : Elnézést kérek a gépelési hibàért a legutóbbi hozzàszólàsomnàl . A szöveg helyesen így szól az 1) -es pontban:

1) BIZTOSAN TUDJUK AZT, HOGY AZ OLTOTTAK IS MEGFERTŐZŐDHETNEK, vagyis ugyanúgy megfertőzhetnek bárkit, mint az oltatlanok. Ennélfogva TELJESEN INDOKOLATLAN A HÁTRÁNYOS MEGKÜLÖNBÖZTETÉS!

Az az érzésem, hogy mindezen orvosszakmailag bizonyított igazságot nekünk is ugyanúgy kellene ismételgetni a környezetünkben lévőknek, mint ahogyan a médiák és egyes hivatalos szervek hangoztatják nap mint nap a valótlan és hamis téziseket! Talán a “ hipnotizálás “ működne jó értelembe véve is ? Jó lenne, ha erre egy hozzáértő orvos válaszolna!
Utazó
2021-11-13 05:22:31
Az a hír röppent fel hogy ettől a hétvégétől kijárási tilalmat ( Lock down) és más megszorításokat vezetnek be Hollandiában, pedig az ember azt gondolná, hogy a 85%-os beoltottság után ilyesmire már nincs szükség! Ezzel az érvvel vettek ugyanis rá sok embert a világon hogy oltassa be magát életében először a kisérlet MRNS oltással: ha elérjük a “ nyájimmunitást “ akkor eltűnik a vírus! Nos, ezt már SENKI NEM ÁLLÍTJA , sőt a fordítottját súlykolták be sokaknak: félni kell megint, és be kell zárkózni, bár 85% - a a lakosságnak teljesen oltott! Hozzáteszik a lakosságot hipnotizáló hivatalos szervek és médiák hogy mindez azért indokolt mert Hollandiiában magas a fertőzöttek száma, 16000 felett van!
A másik, ilyen “ vakcina radikalizált” ország Lettország, ahol most fogadtak el egy olyan törvényt, hogy MEGVONJÁK A SZAVAZATI JOGOT AZ OLTATLAN PARLAMENTI TAGOKTÓL! Lettországban most, november 15-én fognak felszabadulni szegény lett lakosok az egy havi kijárási tilalom alól.
Szóval, ezek a kormányok, amelyek ilyen súlyos, emberi szabadságjogot sértő rendelkezéseket alkalmaznak hamis érvekre támaszkodva, hatalmi visszaélést követnek el saját népükkel szemben. Mostmár valóban égetően szükséges az, hogy a világ BECSÜLETES ORVOS TÁRSADALMA FELSZÓLALJON ÉS MEGKONGASSA A HARANGOT A SZAKMAI VALÓSÁGOT HIRDETVE miszerint :

1) a fertőzőképesség szempontjából nincs különbség oltott és oltatlan ember között, illetve már hónapok óta BIZTOSAN TUDJUK AZT HOGY AZ OLTATLANOK IS MEGFERTŐZŐDHETNEK, vagyis ugyanúgy megfertőzhetnek bárkit, tehát teljesen INDOKOLATLAN A HÁTRÁNYOS MEGKÜLÖNBÖZTETÉS AZ OLTATLANOKKAL SZEMBEN;

2) a nyájimunitás nem más, mint egy lehetetlen álom, hiszen a tömeges oltások arra késztetik a vírust, hogy kikerülve az oltást, újabb variánsokat hozzon létre. Ennél fogva, semmi értelme annak, hogy a jó immunrendszerrel rendelkező oltatlanokat erőltessék arra hogy beoltassák magukat, mert ha mindenki be lenne oltva, a vírus akkorse tűnne el! Aki egyszer megértette hogy miért nem kell mindenáron erőltetni az antibiotikumok alkalmazását egy betegnél, az ezt is meg fogja érteni még orvosi végzettség nélkül is.

3) a lakàsba való bezàrtsàg rontja az emberek egészségi àllapotàt, mint ahogyan ezt a börtönben màr régóta megfigyelték.

Mindez orvosszakmailag már bizonyított ! Akkor miért engedi az orvos társadalom azt, hogy az egyes kormàmyok félrevezetve a lakossàgot, szenvedésre és igazsàgtalan megkülönböztetésre kényszerítsék a sajàt polgàraikat?
Utazó
2021-11-11 01:10:10
Kedden este Macron francia elnök tv-s beszédet mondott, amelyben bejelentette azt, hogy a 65 év felettiek nem kaphatnak védettségi igazolványt december 15. után a harmadik oltás hiányában. Ez azt jelenti, hogy bár nem teszi kötelezővé az oltást ( mint ahogyan ezt “megnyugtatásként ”korábban egy másik beszédében közölte) de ellehetetleníti azokat az oltottakat is, akik nem adatják be a harmadik oltást. Méregdrága PCR teszttel igazolhatják hogy egészségesek ( micsoda fejetetejére állított, szürrealista világ az, ahol az egészségeseket pénzbűntetéssel súlytják) ha külföldre akarnak utazni, vagy ha étterembe, kultúrális, és más programokra szeretnének járni.
Abban az Európai Unióban, amelyről azt igérték hogy nem lesznek határok, békében fogunk élni meg egyenlőségben, testvériségben, szabadon, mostmár minden ilyen álom összeomlott.
Reménykedjünk az európaiak ébredésében.
Utazó
2021-11-09 14:32:26
Egész Franciao lélegzet visszfolytva várja Mikron elnök ma esti ( kedd) tv-s beszédét. Megfigyelők szerint a harmadik oltásról is szót fog ejteni.
Időközben, November 5- én megjelent a “L’Echo “ című belga lapban franciául egy olyan cikk, amely végre nyíltan elismeri hogy az oltottak aránya magasabb a kórházakban, mint az oltatlanoké, de azzal mentegeti az oltás hatékonyságát, hogy ezek az oltottak “ nem kerülnek olyan súlyos állapotba mint az oltatlanok”…. Mint ahogyan minden kártyaváruk bedőlt idáig, majd ez is be fog dőlni.

https://www.lecho.be/economie-politique/belgique/general/le-vaccin-protege-meme-si-64-des-hospitalises-covid-sont-vaccines/10344367.html

Azt írja a cikk hogy “ immáron többet tudunk a covid betegséggel kórházba kerültek oltottsági statisztikájáról ( bár, 14% -uk esetében nem tudjuk továbbra sem hogy oltottak - e vagy sem). Nos, az okt 21- nov 03 közötti időszakban coviddal kórházba kerültek 64 % -a már megkapta az első két oltást!
Mégis, úgy folytatja a cikk, hogy “ ennek ellenére kisebb a valószínűsége annak, hogy egy oltott elkapja a Covid vírust, mint egy oltatlan, és még kisebb annak a valószínűsége, hogy súlyosra fordulna az állapota”.
És, Pedro Facon, “ Korona Komisszer” nyomatékosan aláhúzza, hogy az “oltás véd, főleg a betegség súlyos kimenetelétől”.

Én meg hozzá teszem,ha a fenti Komisszer nem vette volna észre, hogy az elmúlt két éves tapasztalat alapján,a természetes immunrendszer véd, a betegség enyhe és egyben a súlyos lefolyásától is. Méghozzá, úgy véd, az emberiség több mint 90%-a esetében, hogy közben nem okoz se halált, se káros mellékhatást, ellentétben az oltással. Ebből következik pár ország józan döntése a covid megszorítások megszűntetésére, valamint az oltatlanok hátrányos kezelésének eltörlésére vonatkozóan ( Anglia Norvégia Svédország Izland Dánia ) Jó lenne nem az utolsók között kullogni ennek a belátásában.
Egyébként, sok más esemény is utal arra. hogy a globálvakcina terror vezetői kétségbeesett kapkodással és egymásnak ellentmondó ( mint ez a cikk is) nyilatkozatokkal próbálják továbbvinni az általuk képviselt vonalat, de érzik hogy szorul a hurok körülöttük.
További határozott kitartást kívánok nektek a legdrágább kincsünk, az egészségünk megőrzésében!
Utazó
2021-11-05 19:55:53
Franciaországban élő magyar vagyok, néha Németországba is átutazom. Ebben a két országban meg se szakították a maszk viselését a nyár óta a járműveken, bevásárló központokban a legkisebb trafikig.
A Nem-védettségi Igazolàs, vagyis a Nem-védő oltás pedig kötelező az éttermekben, kávézókban, bárokban, valamint a kultúrális intézményekben (mozi,színház,opera, múzeum,kiállítás, stb) Előfordult ugyan egy-két tengerparti étteremben hogy nem kérték a Szégyen-Igazolàst, de az étteremtulajdonosok nagy része fél a büntetéstől, amely elég borsos.
A Nem-védettségi Igazolványt egyébként az oltatlan franciák csak Szégyen-paszport-nak hívjàk.
Az a hír kering, hogy egy helyen nem kötelező a Szégyen paszport: a szexklubokban, és a zártkörű pornó/ bárokban, partnercserés klubokban. Ez megfelel annak a rituálénak, amit az Illuminátusok ill a Sátánisták követnek. Ezt nem ellenőriztem lévén hogy nem járok oda.

Az első komolyabb siker az oltás erőltetéssel szemben egy olyan kórházban volt októberben, ahol az alkalmazottak összefogtak, és túlnyomó többségben visszautasították ( több mint 90 %) az oltást. Erre az igazgató is és a fr kormány is kénytelen volt meghátrálni és ahogy hivatalosan mondták : “ ideiglenesen elhalasztani” az alkalmazottak és a látogatók kötelező oltás - feltételének alkalmazását.

Láttam egy rövid riport műsort erről a fr tv-ben, mindez egy fr tengerentúli szigeten ( La Martinique) történt de ott egész nyáron heves tiltakozás és sok tűntetés volt az oltásnak hazudott löttyök ellen!
Ez nem Fro európai területén történt, hanem egy olyan fro-i szigeten, ahol nagyrészt szinesbőrű, kevert lakosság van, amely nagyobb szegénységben él mint az európai franciák. Ez elgondolkodtató. Nekik jóval kisebb az anyagi feltételek fontossága, közelebb vannak a szerény életkörülményekhez. Ennél fogva, nagyobb az összefogás, a szolidaritás.
Azt is hallottam, hogy a muzulmánok, valamint az afrikaiak ( és a velük szoros kapcsolatban lévők, mint a fenti “martinigaiak” többet tudnak az oltások káros hatásáról és jobban tájékozottak a saját egyházukon keresztül, valamint a sajnálatosan katasztrófális oltás visszaélésekről, amelyeket már több éve csinál Bill Afrikában.

Ez lehet az oka annak, hogy ők kategórikusan visszautasítják a Löttyöket. Egy muzulmán francia biztonsági őr azt mondta nekem egyszer egy áruház bejáratánál,( ő azért szólított meg, mert nem volt rajtam szájkosár, fel kell venni a maszkot, mondta) hogy ő soha nem fogja ezt az oltást elfogadni, mert tudja hogy az meddővé is tesz! A muzulmán vallás a gyermekáldást dicsőségnek tartja, a meddőséget pedig szégyennek. Ebből a szempontból, mégha nagyon kegyetlen is az ő vallásuk, mégis, most az életüket fogja megmenteni.
Sok erőt és jó egészséget, kívánok nektek, valamint bölcsességet és bátorságot minden döntéshez ebben a nehéz időszakban!
Gabika
2021-10-29 21:43:03
Gabika
2021-10-28 20:13:37
Gabika
2021-10-26 21:55:19
Gabika
2021-10-16 14:26:50
Gabika
2021-10-14 09:23:01
De Skiita Yani
2021-10-13 10:14:26
Értékválság - Dr. Gyulai Iván ökológussal beszélgetünk 1

https://www.youtube.com/watch?v=XGM7av4mGLs

Ökológiai összeomlás vagy valódi Teremtésvédelem?! Dr. Gyulai Iván ökológussal beszélgetünk 2. rész

https://www.youtube.com/watch?v=0coF_-OWneA

Mi a különbség szükséglet és igény, jólét és jól-lét között? Dr. Gyulai Iván portré 3.rész

https://www.youtube.com/watch?v=OhFDOKyffsw



Gyulai Iván: Kertész vagyok (elméleti alapok)

https://www.youtube.com/watch?v=bTqaNe7Vb6Y


Gömörszőlős – falusi élet a fenntarthatóság jegyében

https://www.youtube.com/watch?v=GjsUFm78Plk


Gyulai Iván: A mélymulcsos gazdálkodás, a permakultúra és a talaj kapcsolata

https://www.youtube.com/watch?v=uiMW6fx-zek


A Mélymulcsos kertművelés, önellátás című előadás közvetítése Tahitótfaluból

https://www.youtube.com/watch?v=991Vs0UYTD0



A globális pénzrendszer totális fenntarthatatlansága | Gyulai Iván

https://www.youtube.com/watch?v=Wjo4LFlq9NI



Szerkezetben megvalósuló irányítás / Előadás

https://www.youtube.com/watch?v=lQpXKv1gOlY



Az elkövetkezendő 60 évben fizikailag elpusztul a termőtalaj - dr. Gyulai Iván előadása I. rész

https://www.youtube.com/watch?v=yRgqAFjIrn8



Gyulai Iván - Biomassza Dilemma, korunk aranyláza: 1/3

https://www.youtube.com/watch?v=ThieFJm4CU0


Gyulai Iván - Biomassza Dilemma, korunk aranyláza: 2/3

https://www.youtube.com/watch?v=w-rImzDLHYY


Gyulai Iván - Biomassza Dilemma, korunk aranyláza: 3/3

https://www.youtube.com/watch?v=3ee2ZD2d7vY
Gabika
2021-10-11 21:49:19
https://youtu.be/tFFqUKyGOJM Drábik János legújabb filmje az államok feletti magánhatalomról
Topi
2021-09-27 17:36:23
"Egyvilágrend" - Dr. Drábik János előadása https://www.youtube.com/watch?v=9ttMRmtkUhs

Az új világrendből nem kérünk https://tinyurl.hu/7Ikc/
Topi
2021-09-27 17:30:06
A székelyek "Doktornénije" https://www.youtube.com/watch?v=wKnJ9iw_TMg
Gabika
2021-09-27 15:53:05
Topi
2021-09-26 06:52:34
Gabika
2021-09-25 16:42:25
Gabika
2021-09-25 08:26:23
https://www.brighteon.com/3714fd28-7ca4-43d3-b1ad-37867d171e4b egy kanadai orvos tanácsai a mai helyzetre
barodza
2021-09-24 08:16:33
Menj el, menj, szegény magyar

Menj el, menj, szegény magyar, a kétség partjára,
tekints az ingadozó reménység polcára!
S te, aki tűztűl, vastúl nem tudsz megborzadni,
borzadj, mikor a végsors hideg jelt fog adni!

Vezettessed magadat szembekötve, vakon,
elfajult testvéridtől csinált álutakon,
kik őseink hamvait rútúl megtapodták,
arany szabadságunkat aranyon eladták!

Menj, add egy olyan kézbe szabadságod fékit,
mely egyszer úgy betöltse a balsors mértékit,
hogy megérezd, amit még sokan nem éreznek:
A szabadság s a rabság, miben különböznek!
Topi
2021-09-24 00:06:25
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.