Anonymus
2013-03-02 14:20:32
Bocs! Bocs! Bosch! €bush… ezért a a nyílaskereszt gyalázó szövegért!
Lehet, hogy Péter is olvas Szentkútról
Anonymus
2013-03-02 14:11:48
cionpápa választásról gagyogsz? Hi! Hi Hi! He?
Anonymus
2013-03-02 13:13:37
יהודי מזדיין!
Anonymus
2013-03-02 13:06:57
Üdvözlöm Tamás!
Ezt a cionista bomlasztó, holokauszttagadó-kreáló elmebeteg szörnyszüleményt, aki mások nevében ír, és azt állandóan napok óta megválaszolja... nem lehetne cenzúrázni? Mert menjen már a talmudista zsidó jó kquuurva anyjába... De úgy tényleg. Vagy nem lehetne átszervezni, módosítani a hozzászólásokat egyéni bejelentkezés alapján, lehessen hozzászólni a műsorokhoz? Legalább itt ezen a "fizetős" oldalon . Ha már fizetünk érte, jogosan tűrjük ezt? Üdvözlettel: László.
Anonymus
2013-03-02 09:07:22
Hogy te mire fókuszálsz az a te dolgod.Az meg senkit nem érdekel ami belőled jön.A te véleményed csak annyit ér, mint amikor az ember kitörli a fenekét a wc-papírral és beledobja a toaletbe.TÜNJ MÁR INNEN A FENÉBE KLEIN.
Anonymus
2013-03-01 20:11:06
A mai Álmos Király Televizió " Cenzura nélkül " müsor szinvonala szuper volt !!!
Csak igy tovább! Az igazság és tisztesség az Isteni törvény, amely szét fog zúzni minden hazugságot, még akkor is bármilyen földi hatalom próbálja azt megakadályozni! A katólikus egyház elleni példátlan támadással pedig végleg betelt a pohár! És ennek beláthatatlan következményeit hamarosan látni fogjuk!
Ferenc
Anonymus
2013-03-01 19:16:26
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/02/letartoztatasi-parancsot-adnak-ki.html
Letartóztatási parancsot adnak ki Benedek Pápa, Erzsébet Angol Királynő és Stephen Harper Kanada Miniszterelnöke ellen 2013 március 4-én
2/26/2013
Végleges ítélet született a Vatikán és Kanada ellen indított első közös jogi perben.
A Pápát, a Királynőt és a kanadai miniszterelnököt bűnösnek találták emberiség ellen elkövetett bűncselekményekben, és 25 év szabadságvesztésre ítélik őket.
A bíróság elrendeli átadásukat március 4-ig, vagy polgárok fogják letartóztatni őket.
Anonymus
2013-03-01 18:30:08
Anonymus
2013-03-01 12:03:00
Anonymus
2013-03-01 09:18:34
Üdvözlet Magyarok!
A népességcsere során az etnikai tisztogatás burkoltan, de folyamatosan zajlik. A Magyar ember üldözése, megfélemlítése, állandó rettegésben tartása, Románia megszűnése, és a cigány ország megalapításának alapjai már adottak. A mikrohullámú sugárzásoktól, a kémiai és egyéb adalékanyagoktól, valamint más génmanipulált élelmiszerektől, a "védőoltásokon" át a reklám, a média által sugárzott elmekontroll segítségével, a járványoktól a gyógyszerfüggőségig, a "közoktatás" általi folyamatos lebutítás során tágított elme, és a beteg test az ami felhívja a figyelmet arra a háborúra, ami a "Templomosok rendje" által második v. háború óta folyamatosan tart.
Mindezt jól mutatja pl: A közbiztonság "hiánya" mely nem csak a határon belül, hanem kívül is egy szisztematikusan megírt forgató könyv szerint zajlik.
http://www.youtube.com/watch?v=nf2ei4FcEts
Anonymus
2013-03-01 09:18:21
A tróger te vagy emese a legnagyobb gazember ezen az oldalon.
Anonymus
2013-03-01 01:26:48
Kedves LISBETH!
Hiaba mentem vissza a kibeszelobe febr. 19-ig, nem talaltam a beirasodat, de nem is volt egy sem engedelyezve 19-e utan. Lehet, hogy elkuldted es toroltek? Nagyon szomoru.
Anonymus
2013-02-28 23:20:21
Esti mazsolák - néhanapján:
(Ballibsi nyavalyásnak: Hahaha ; Más neve alatt írogat anonim)
- ATV-be botolván/ tv-szörf: Csintalant többek közt a Borókai invitálta anno a Hírtv-be. Bevallottan gyf-banda-ellenes (horn-párti) komcsi, aki a jelen helyzetállás szerint logikusan a Fidesznek hajt. Mondotta volt, szinte meg is örült az ominózus támadóinak, miközben pitizett az életéért, taknyos orral.
A bemondónő (is) - fiala utáni hírek - izraeli "munkatárs" szemmel jól láthatóan.
- Szőnyi Kinga bőrszíne nagyon megegyező valahogy, amit nem adott a természet, pótolja a művészet címszó alatt. A többi Echós nem tudom, hol jár a korai nyári lesülés ügyében, de a BéZsé mindenesetre fakó véletlenül. Márpedig szoktatni kell a szemeket a sötétséghez!
- A mi betelefonáló Istvánunk Sándorfalváról viszont nagyon kellemesen impulzív egyéniség. Az impressziói figyelemre méltóak az Agora-Tamás lelkiállapotát illetően is, hát még a Tündérkéjét nézvést! Nem mindennapi képességekkel lett nekiszalajsztva a hepehupás életnek, meg is birkózik vele szemlátomást. Jól főzött, jót eszik.
Aranyos.
Anonymus
2013-02-28 10:31:16
Anonymus
2013-02-27 22:19:05
Kedves LISBETH !
Aki most segíteni tudna azt már elüldözte innen kisemese .
Anonymus
2013-02-27 22:16:19
Na látod , jól végzed a munkát , meg leszel dicsérve zsidó !
Anonymus
2013-02-27 22:13:49
kis te emlegethetsz itt neveket , de senki nem vállal veled közösséget zsidó !
Az említett két személy IGAZ MAGYAR
Anonymus
2013-02-27 22:05:37
A kutyát nem érdekli hogy mit gondolsz kisemese , nem hogy egy Magyart !
Már megint nyalizol te ?
Anonymus
2013-02-27 19:54:58
Üdvözlet Magyarok!
Ezek a r(k)émek, köztünk élnek!!!!
"""Kémelhárító voltam, vagyis hivatásos katona" - próbálta a Matula Magazint becsapni Kokó, ám egy klasszikus, nyitott tenyerű pofon hamar jobb belátásra bírta. "Mindent megígértek nekem. Azt mondtam, csak akkor vállalom, ha elintézik, hogy világbajnok lehessek" - vallott Kovács István. "És ezek tényleg elintézték. A semmiből gründoltak egy "WBO" nevű profi boksz világszervezetet, amelynek a versenyein harmincéves mexikói taxisofőrök és havannai zsebtolvajok között kellett megszerezni a világbajnoki címet. Nem volt nehéz dolgom, de világbajnok lehettem, és az övemet nem adom vissza soha, sohasem" - emelte fel a fejét az ökölvívó, és mélyen munkatársunk szemébe nézett. "Rosszat csak arról jelentettem, aki megérdemelte" - fejezte be vallomását Portugál Kokó Péter.""
""Ábel Anita megkeresésünkre készségesen elismerte tevékenységét, mint mondta, semmi rendkívülit nem lát jelentéseiben. "Minden pontosan így történt. Imádtam jelenteni!" - mesélte nevetve történetét. "A suliban is mindent megmondtam a tanítóimnak, ez keltette fel a titkosszolgálat figyelmét. Már a Szomszédokban játszottam, amikor megkeresett egy bácsi. Cukrászdába hívott, és nagyon kedves volt. Nem is kellett semmit ígérnie vagy fenygetőznie, én egyből igent mondtam! Havonta küldtem levelet neki, és néha találkoztunk is. Aztán sajnos néhány éve nem jött több válasz és telefonhívás, a leveleim visszajöttek a címről. Írják csak meg nyugodtan, hogy szívesen jelentek, szerintem ez tök jó játék!" - mondta búcsúzóul Ábel Anita.""
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=2836
Anonymus
2013-02-27 19:44:04
Szegény kisemese nem érti meg senki , pedig jót akar ???