Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Anonymus
2013-03-11 10:29:13
Ha lúd, legyen kövér: Attól még, hogy bizonyítottá válik Vona nem zsidó származása, nem zárandó ki a cigány származása. S erről van a nagy, mély csend.
Ha már a származásokat firtatjuk.
Anonymus
2013-03-11 09:31:09
Még egyszer "Vona Gábor bár micvójáról" és a világhálós szarkavarókról

http://kuruc.info/r/6/54539/#ixzz2NDa3S1DI
Anonymus
2013-03-11 08:56:57
Üdvözlöm Tibor!
Én egyetértek Kásler Árpád kezdeményezésével. Azzal viszont nem, akikkel körbe veszi magát. A zsidó mindig a háttérből irányítva szisztematikusan irányítja az eseményeket melyet úgy mozgat, hogy ő jól jöjjön ki belőle. Kásler úr nem igazán veszi észre azt, hogy bábúként irányítják, eszményét, célját ezáltal tönkreteszik.
A ciónzsidó az 1945-óta jogtalanul szerzett vagyonokat, hatalmukat nem fogja politikai eszközök segítségével átadni, főleg nem úgy, hogy egy tárgyalás bármely formáját tiszteletben tartva mindez békés úton történjen meg. Magyarország visszafoglalására, és a hatalom átvételére keresztény értékeket képviselőkkel, vallókkal együtt fel kell készülni egy nagyon könnyen elképzelhető fegyveres, és kemény fizikai konfliktusra. Európa folyamatos átrendeződés alatt áll, melynek uralkodó rétege a cigány-zsidó, a többi népcsoport alárendelt, és kisebbségi "jogokat" élvez. És ebben az a legszomorítóbb, hogy ez nem vicc! A "maci" a szomszédban tudja ezt, és nem fogja megengedni, hogy szomszédja atomfegyvereket birtokoljon, és ha kell állandó fenyegetettséget alkalmazzon a térség és a többi kontinens számára. Na ezért lesz itt kemény harc, és az értelmesebbje messze elkerüli ezt a zónát.
Nem tudom, hogy olvasta e az ő Talmudjukat, annak a tartalma a Magyar ember gondolatvilágában a gusztustalan, elmebeteg, gyomorforgató, a keresztény és egyetemes értékekkel teljesen szembe fordulva hirdeti a Gyűl-öletet, míg a mi gondolkodásmódunk, a Szer-etetet tükrözi.
Amíg ez az oldal működik, névvel vagy névtelenül megosztok olyan információkat, mely építő jellegű, és a közösség erősödését, összetartozását segíti elő, gyengítve ezáltal a fizetett trollok munkáját.
Üdvözlettel: miskolcilaci.
Anonymus
2013-03-11 08:42:11
Ezen a szellemi és egyéb szinten, amire züllesztették a magyar népet, s a kialakult világ-, és hazai politikai helyzetállásban nem arra van szükség, hogy tömjük az emberek fejét rögtönzött felsőoktatási, mélyedő és tágító, lexikális információhalmazzal teljes zűrzavart okozván a fejekben (hacsak nem ez a cél), hanem épp ellenkezőleg a tudás, az infók átadási módját illetően! Nagyon tömören és nagyon velősen és nagyon logikusan.
Valamint nagyon igazan, kedves Kis Tibor!!
Kis Tibor
2013-03-10 22:34:26
Kedves Laci,
Köszönöm megfontolásra késztető sorait.
Azt híszem tudom-értem a nagyon is reális veszélyeket. Nagyon hosszú ideje ugyanazokkal az "óhéber" trükkökkel lehetetlenitik el a változást.
Elég csak a jegyzőkönyvek ide vonatkozó részleteire gondolnunk.
Ugygondolom azonban: elkezdődött.
Az ajánlott linken olvasott sok kritika ellenére is úgy vélem kitűnöre viszgáztak a demonstrálók és a nevesíthető szervezők is.
Amig a nevüket adó személyek szóval és tettel az igaz ügyet szolgálják támogatásra érdemesek. Úgy vélem a magyar emberekben meg van a kellő bölcsesség,hogy különbséget tegyenek igaz és hamis között.
Alattomos háború folyik ellenünk és a világ ellen ahol nem egyszerű meglátni ki is az ellenség, mi is az ellenség?
Én a jeleket úgy értelmezem a háború már eldölt, de addig még sok csatát kell megvívnunk és sajnos valószinúleg sok áldozatot kell hoznunk.
Ha nem igy lenne, ha nem jól látom-gondolom az nem csak az én pusztulásomat jelentené, hanem mindannak a vesztét amiben hiszek, amit tudok , ami úgy tűnik belénk van a Teremtő által kodolva.
Hegel a tézis - antitézis - szintézis -en keresztül mutatta meg a világot. Mi itt a tézis megfogalmazásával bajlodunk, de a dolgok haladnak előre.

Külön és részletesen sok hozzászólással, akár itt a fórumon is ki kellene bészélnünk a történelmi alkotmányunkat. Az összefüggéseket, a modernkori lehetőségeket, hogy eljuthassunk a magyarok számára elfogadható, közérthető igazságokhoz.

Most néztem a Kásler honlapot, a támogatottság tovább nő, és ez is bizakodást jelent számomra.

Sok munka vár még ránk.
Üdvözlettel és szeretettel : Kis Tibor
Anonymus
2013-03-10 21:52:50
21:37 miskolcilaci-nak muszáj volt belerondítani az emelkedett hangvételű megszólalásokba!
Anonymus
2013-03-10 21:37:29
Üdvözlet Magyarok!
Üdvözlöm Tibor! Örülök annak, a lelkesedésnek amit a tegnapi tegnap óta érez. Sem most, sem a későbbiekben nem kívánom az ön világát megzavarni. Mivel tisztelem a műsorban való folyamatos és reális hozzászólásaiért, kérem arra, hogy ezen eseményt tekintse néhány méterrel kicsit magasabb szinten. Mivel ön igaz jó Magyarként gondolkozik, nem tudhatja azt, hogy valójában milyen folyamatok zajlanak a háttérben. Szerencsére nem örököltük, és nem fogadtuk el a "Kazárzsidó" aljas, és mindent alaposan kitervelő gondolatmintáit, így többen bekerülhetnek egy illúzórikus világképbe, egyfajta olyan a háttérhatalom által felállított csapdába, ami első látásra nem ismerhető fel. Jóhiszeműként könnyebb ezeknek a talmudista férgeknek megvezetniök, de ahogy az idő halad, és megismerem "hüllő" gondolatmintáikat és szokásaikat, ezzel az általuk kialakított és alkalmazott elmekontrollt felismervén könnyen meglátható a pajeszos, metszettökűek bűnbandája!
Nem tudom, hogy napi szinten mely oldalakon olvassa el a legfrissebb híreket, de ajánlhatnák önnek olyan weboldalt szemléletének, és világképének szélesítéséhez,
ami valóban hiteles, és az ottani kommenteket követve egy tisztább világkép jelenik meg az ön világában.
A tegnapi eseményhez adalék: http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=2955
Természetesen mindezt jó szándékból, és mindennemű hátsó gondolat nélkül írom le azt, mit fontosnak tartok, de önnél van a döntés a további események megitélésében. Üdvözlettel: miskolcilaci.
Kis Tibor
2013-03-10 14:47:36
Gyors reagálás és első gondolatok a tegnapi napról:

Reggel még keserűség: kevesen vagyunk, foghíjas a tér,
De kishitűségem hamar elpárolgott: özönlött a nép. Belső-Magyarország minden szegletéből.Jöttek a magyarok ökölbe szorított kézzel,elszántan.Egyenes gerinccel és derűsen.A szónokok tisztán érthetően fogalmazták meg a közös akaratot.
László Andrea énekhangja tísztán csendült : " már nem porlik tovább,...őrt áll mint szíkla.."

Belesajdult a lelkem, amikor a történelmi alkotmány jogfolytonossága igényének megogalmazása ehangzott és a jelenlévők egységesen fejezték ki akaratukat.

És a magyarok nem dőltek be a nyivánvaló provokációknak. Hűvös méltosággal, de eltökélten kezelték a helyzetet. Talán a rádiónál volt a legnyilvánvalóbb:azt akarják, hogy erőszakosan lépjünk fel.

És a hazugságok is folytatódnak. Amit én tapasztaltam eddig: index-cikk, hírtv riport, Selmeczi Gabriella megszólalása...
És számháboru is lesz, hányan voltunk? De már nem érdekes. Mi vagyunk Magyarország. Sok millióan.

Már mindenki tudja az igazság egyre hangosabban szól, már nem lehet megállitani. A hatalom tudja a háborút már elvesztette.
Új feladatot kell adnunk a kormánynak: nem szakdék felé tartó vonaton kell fenntartania a rendet, hanem a megtisztulás folyamatának békéjét, törvényességét kell bíztositani minden eszközzel.

Már láthatók a magyarok valódi képviselői is. Kásler Árpád látható fizikai fáradságánál csak az eltőkélsége és tiszta magyar hangja volt nagyobb. És ott volt Minda Zoltán okos, világosan, tisztán fogalmazó és a Koppányosok és a többiek. És még jönni fognak mások is. Igaz magyar szóval, tiszta tettekkel.
Hála és tisztelet nemzetmentő tevékenységükért.

A most következő hét, a parlamenti felszólalások nagyon fontosak lesznek. Figyeljük majd Őket és látnunk kell mi igaz és mi hazug.

Hálát adok a Teremtőnek, hogy magyarnak születtem.
Magyarország élni fog, és mint legútobb 1956-ban, most is világrengető példát mutat.

Isten áldjon meg minden igaz magyar embert!
Kis Tibor
Anonymus
2013-03-09 22:30:41
"Hé, mi vagyunk Isten választott népe.
Csak a legtöbb zsidó nem szeretik bevallani,
de a mi Istenünk - a Lucifer. "

(Rabbi Abe Finkelstein)
Anonymus
2013-03-09 21:43:34
http://www.origo.hu/itthon/20130308-a-magyar-helyesirasi-szabalyzat-tizenkettedik-kiadasanak-tartalmabol.html
Majd a (s)kipás megmondja hogyan írjon a Magyar ember, az általuk elfoglalt gyarmaton!!
Anonymus
2013-03-09 19:55:51
Izrael népe - Felsőbbrendű zsidóság
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sqfZPnQvPQ4#!
A gój nem ember.
Állatokkal azonos joga van.
Tulajdonjoga nem lehet...
Anonymus
2013-03-09 19:16:07
Kubatov pártőrséget toboroz
Olyan Fidesz-tagok jelentkezését várja Kubatov Gábor, akik egy órán belül a helyszínen tudnának lenni, ha megtámadnának egy pártirodát. Kubatov szerint politikai ellenfeleik nem fognak válogatni az eszközökben, ezért arra kéri a tagokat, hogy alakítsák ki irodáik védelmét.
http://atv.hu/belfold/20130309_kubatov_partorseget_toboroz_irodaik_vedelmere
Sabbathisták, rabbik ne jelentkezzeTEK!
Anonymus
2013-03-09 19:11:44
Anonymus
2013-03-09 17:38:46
Anonymus
2013-03-09 13:46:47
A céljuk nem más mint a Jobbik szavazó táborát gyengíteni! Megrendelt műsor ez!
Anonymus
2013-03-09 13:46:42
A céljuk nem más mint a Jobbik szavazó táborát gyengíteni! Megrendelt műsor ez!
Anonymus
2013-03-09 13:42:08
Hová tűnt el az eredeti 98. 109. oldal Echós tamáskodó! Főcenzor????!!! Az átverés show művésze! Manipuláljátok az oldalt!!!
Szégyelld magad!!! Te gazmagyar!
Anonymus
2013-03-09 13:42:03
Hová tűnt el az eredeti 98. 109. oldal Echós tamáskodó! Főcenzor????!!! Az átverés show művésze! Manipuláljátok az oldalt!!!
Szégyelld magad!!! Te gazmagyar!
Anonymus
2013-03-09 13:41:55
Hová tűnt el az eredeti 98. 109. oldal Echós tamáskodó! Főcenzor????!!! Az átverés show művésze! Manipuláljátok az oldalt!!!
Szégyelld magad!!! Te gazmagyar!
Anonymus
2013-03-09 13:41:51
Hová tűnt el az eredeti 98. 109. oldal Echós tamáskodó! Főcenzor????!!! Az átverés show művésze! Manipuláljátok az oldalt!!!
Szégyelld magad!!! Te gazmagyar!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.