Anonymus
2013-03-16 11:50:55
„ KEZELNI AZT IS, AMIT ÍRSZ.” 2013-03-16 11:05:19
Kisgörény szinte már kezdek remegni! Csak még 01 már egyszer közöltem veled ótvar ne szórakozz és pofa kuss!
A nagyok dolgába mert kicsinállak mocsadék! roth manók!
Anonymus
2013-03-16 11:05:19
2013-03-14 21:18:29 !
Ki mint él úgy ítél.
Nem elég ismerni a magyar szavakat, érteni is kellene azok jelentését.
Nem baJ, HA NEM ÉRTED.íGY FOGOM KEZELNI AZT IS, AMIT ÍRSZ.
A MAGYARSÁG ELSŐRENDŐ FELADATA,HOGY MEGADJA EGYMÁSNAK A KÖZBIZALOM VISSZAÁLLÍTÁSÁHOZ NÉLKÜLÖZHETETLEN TISZTELETET ÉS FIGYELMET,TÁMOGATÁST.
Aki más szellemben nyilatkozik, ír,sumákol,arról ezen szempont szerint lehet tudni hova tartozik.
Anonymus
2013-03-15 22:50:16
Köszönjük B. Gábornak amit elmond nekünk !
Anonymus
2013-03-15 20:24:33
http://youtu.be/xDBK-asSvFU
ÁKTV1 élő adás Amerikából
Amerikai Nézőink figyelmébe!
A műsort magyar idő szerint 18 órakor kezdjük. A nyári időszámítás Amerikáb an nem Európával együtt történik, ezért kérjük a magyar időt vegyék figyelembe. Kaliforniában pl. most reggel 10 órakor kezdődik a műsor.
március 12. kedd
18.00
CENZÚRA NÉLKÜL!
Beszélgessen Kubínyi Tamással
a kubinyi001 skype-címen az alábbi témákról:
Orbán Brüsszelben lesz március 15-én
Kutyatévé – tv kutyáknak
Mesterházy egyszer már jelentkezett a Fideszbe
http://youtu.be/OURnNaYx-vA
Cenzúra nélkül! a Szécsi családdal 130313
http://youtu.be/bBfoZLfapG4
Cenzúra nélkül! 130313
http://youtu.be/VriFyeYECd4
Álmos Király Televízió
ÁKTV1 élő adás Amerikából
Amerikai Nézőink figyelmébe!
A műsort magyar idő szerint 18 órakor kezdjük. A nyári időszámítás Amerikáb an nem Európával együtt történik, ezért kérjük a magyar időt vegyék figyelembe. Kaliforniában pl. most reggel 10 órakor kezdődik a műsor.
március 14. csütörtök
18.00
CENZÚRA NÉLKÜL!
Beszélgessen Kubínyi Tamással
a kubinyi001 skype-címen az alábbi témákról:
A 12 pont beteljesítőre vár
Ferenc pápa élesen ellenzi az abortuszt és a homoszexuálisok házasságát
Szaniszló Ferenc Táncsics Mihály-díjat kapott, Németh Péter visszaadta.
http://youtu.be/p8zMDvGxb9E
Kis Tibor
2013-03-15 14:27:59
Kedves Laci, ezt az Avg-t meg probálom.
Érdekes, hogy most láthatóak a beírásaim
köszönettel: Kis Tibor
Anonymus
2013-03-15 10:55:36
2013-03-15 08:05:46 macintosh
Anonymus
2013-03-15 10:45:54
Anonymus
2013-03-15 08:05:46
Üdvözlet Magyarok! Üdvözlöm Tibor!
Nem tudom, hogy milyen vírus védelem van az ön gépén, de ajánlom önnek az AVG-vírusítrót. Vagy legalábbis a próbaverziót. Ez megakadályozza többek között azt, hogy a "tűzfalon" keresztül kémprogram segítségével kotorásszanak a gépében. (hiába van bekapcsolva). Telepítse, és ezzel a programmal futtassa át a gépen levő fáljait.
http://download.chip.eu/hu/AVG-Anti-Virus-Free_53793.html
A talált vírusokat (trója) karanténba helyezi, és a program segítségével ön dönti el, hogy "kijavítja, vagy törli a hibás fáljt. De mindenképp megakadályozza a vírus további aktivitását. Nekem bevált.
A másik dolog, hogy írja meg "levélben" a hozzászólását, majd mentse el. Így könnyen bármikor bemásolható a fórumba, a hozzászólások címszó alatt.
Üdv: miskolcilaci
Anonymus
2013-03-15 05:59:12
Gondolhattuk vona! kis társulat azt hitted most pattantunk le a falról témaosztóő
üdvözlettel: Adolf bácsi
Kis Tibor
2013-03-15 05:50:58
Kedves Zoltán,
Már többször neki futottam, hosszasan végig gondolva és formázgatva a mondanivalómat, de eddig nem sikerült megjeleniteni.
Lehet , hogy csak bebeszélem magamnak, de úgy vélem nemcsak számomra fontos gondolatokat akarok nyilvánossá tenni, hanem az oldalt is tematizálni szeretném hogy egymást építsük és közösen megfogalmazott, mozgosító igazságokhoz jussunk el.
Van ezzel kapcs, valami konkrét ötlete?
Kedves Eleonora Piroska,
A szívemből beszél , én is így gondolom és partner is vagyok
üdvözlettel: Kis Tibor
Anonymus
2013-03-15 05:42:46
Nevesített!, nem váltottál még ékezetesre klaviatúrás?
Anonymus
2013-03-15 05:36:31
Mindenki még úgy írhat, ahogy kedve tartja californyiaiai név nélkül is megállapítható hogy ki kicsoda micsoda avagy azt hiszed hogy valamiljen néven jelentkezel akko akko má te vagy a király/ kisasszony? calivatura váltás He? ócka kis trükköcke
Anonymus
2013-03-15 05:15:33
Kedves Magyarok a Vilag Minden Tajan!
Eloszor is bemutatkozom, Horvathne Habony Eleonora Piroska a nevem. Ez a nev szerepel a szuletesi anyakonyvi iraton, a hazassagi iraton stb..stb. Ezt csak azert irom le, mert en nem bujok el. Szamomra nagyon fajo, hogy ilyen szethuzas es ellentmondas van kozottunk a magyarokban. Mindenki figyelmet szeretnem felhivni arra, hogy legyunk turelmesek es ne a rossz oldalt vegyuk figyelemebe, gondoljunk arra, hogy megadatik nekunk az a lehetoseg, hogy egyaltalan beszelgethetunk egymassal es mennyi ertesulest kapunk es adunk a Kubinyi Tamas erofeszitese es kitartasa altal. Amikor az adas nem tokeletes, ne duhongjunk es reklamaljunk. gondoljunk bele, hogy az o energiaja es kitartasa altal letezik a musor.
Zoltán
2013-03-15 04:35:11
Kedves Tibor,
nem szeretnék riadalmat kelteni, de ebben az internetes/számítógépes világban
szinte bármi előfordulhat.....
Előfordulhat, hogy Kubínyi Tamás internetes fórumával játszadoznak valakik, pl.
akik az adásokat is cenzúrázzák, a maguk módján.......
(És/)Vagy kifejezetten az Ön számítógépére szálltak rá, és azt buzerálják valakik;
hiszen nem kedvelt személlyé vált bizomyos körökben, mióta rendszeresen szereplője
lett egy abszolút nem politikailag korrekt, és a háttérhatalom által nem befolyásolt
mádium műsorának....
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem Maga az, aki rosszul csinál valamit; és ezek
a szemétládák mindent megtesznek annak érdekében, hogy ellehetlenítsék a jó emberek
működését...
Nem könnyű manapság biztonságosan számítógépezni akkor, amikor a számítógépek
nagytöbbsége folyamatosan egy olyan "programot" hajt végre, amely egy Billl Gates
nevű illető elképzeléseire épül, aki -- ha máshogy nem megy -- szúnyogok által
irtja ki a Föld lakóit.....
Ezt a "program"-ot windowsnak nevezik, és a legtöbb ma létező személyi számítógépet
megfertőzték vele...
Nem kizárt, hogy az Ön számítógépe, Tibor, windows programmal fertőzött, és ezáltal
könnyű prédájává vált az olyasfajta embereknek, mint Bill Gates.....
Talán ha most azt mondom, hogy törölje le a számítógépéről, és felejtse el örökre,
akkor hirtelen azt gondolná, hogy minden elveszett...
Hát ne töröljön le mindent; mentse el azt, ami lényeges, és csak utána töröljön le
mindent. :o)
Azután pedig jöhet valami jobb.......
Kis Tibor
2013-03-15 01:57:15
Ezt most tényleg nem értem.
Kis Tibor
2013-03-15 01:56:20
Tud valaki segíteni ?
Az elmult napokban 4-5 beirásom tűnt el a semmibe az "Elküldés" gomb lenyomása után
Kiváncsi vagyok ez is így jár?
Én csinálok rosszul vmit?
előre is köszönettel: Kis Tibor
Anonymus
2013-03-14 21:18:29
„Kubinyi Tamás által működtett oldalon”
Kisapám már Kubínyinak érzed magad? Tiéd a portál? Vagy mi? És ne fenyegetőzz! Mert nagyon ráfázhatsz!
Anonymus
2013-03-14 20:58:30
" 2013-03-14 20:14:17 vörös névvel jobb lehetne! "
Tudod Te egyáltalán mit írtál ? (vagy akartál írni valamit ?)
Anonymus
2013-03-14 20:57:01
" Jogotok az nincs és nem is lehet az igazsághoz "
Kinek érzed magad Te, hogy meghatározhatod,kiknek ,vagy kinek van joga az igazsághoz ?
Nem tudom mit akarsz ezen a Kubinyi Tamás által működtett oldalon, de jót nem,ahogy látom.
Anonymus
2013-03-14 20:42:22
Jogotok az nincs és nem is lehet az igazsághoz!, csak ocsmányul bíráltok és csak ósdi lejártósdit játszadoztok az igazságot képviselőkkel szemben a rabbidnál verd a nyálad kipástetű
2013-03-14 20:14:17