Vajda Miklós
2012-11-17 10:44:34
Árpád Bayer Zsolttal kapcsolatos bejegyzéséhez van egy kis adalékom, azok számára, akiknek rövid az emlékezetük. Az alább következő szövegeket szóról szóra idézem Bayer Zsolt korábbi írásaiból,l amelyek közül az első a 2004-es választási vereség után jelent meg, a forrás megjelölésével együtt. Tehát az idézetek, minősítés nélkül:
"Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppen hogy becsúsztak a parlamentbe... Fidesz? Ugyan kérem! Azután meg, én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el. Hja, kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az "igazi" okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc - mindjárt "csókos gyerek" lettem. Most itt az idő az árulásra: igen, én, az alapító atyák egyike dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nőről, kajáról, piáról." (Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez, 1994. október 21. Népszabadság)
Majd a 2010-es 2/3-os választási győzelem után szintén Bayer Zsolt írja:
A Magyar Hírlap május 4-i, keddi számában Magánügy címmel közölte Bayer Zsolt írását, amelyben az újságíró azt írja: a Fidesz „ötös számú párttagkönyvének tulajdonosaként” szeretne leszámolni Kovács Lajossal, Nagyecsed polgármesterével, mert a politikus – állítólag – pejoratív tartalmú megjegyzést tett Bayer Zsoltra helyi „ős Fideszesek” előtt.
A publicista a már idézett írásában azt üzente Kovács Lajosnak:
„S nem érdekel, kivel vadászgatsz – semmi nem érdekel. Csak az érdekel, hogy a kétharmados győzelmünk után te vetted a bátorságot, hogy velem, az ötös számú párttagkönyv tulajdonosával fenyegesd, riogasd a helybéli ős Fideszeseket. Egyáltalán: te vetted a bátorságot, hogy megfenyegesd az ős Fideszeseket”. Majd így folytatta: „Ha meghúzod magad, ha kussolsz, ha csöndben végzed a dolgod, ellavírozhattál volna akármeddig. De te azt hitted, minden úgy lesz, ahogy eddig volt. Azt hitted, majd megint te, ti, a tifélétek fognak fenyegetőzni, s ti fogjátok megmondani, mi hogyan lesz. Súlyosan tévedsz, Kovács Lajos. Súlyosan másképpen lesz. S mondom neked, még egyszer, hogy megértsd: immáron személyes ügyem, hogy te ne legyél köztünk”.
A konzekvenciák levonását az olvasókra bízom
Vajda Miklós
Anonymus
2012-11-17 09:10:16
Köszönöm MARGÓ. A feleségem kiabálásaiért meg elnézést kérek . A gyerekekre veszekedett , én is kaptam hogy nem teszek semmit. Az én gyermek nevelésem a következő, meg ölelem és meg csókolom őket. A feleségem meg eszt már nem kedveli mikor keménynek kellene lenni én akkor is lágy vagyok. A biblia órákat illeti , a következőket mondom .A környező országok szellemi szinten szinte valamennyien elhagytak minket. Valamikor a sáros nyomunkba se léphettek.Először szakrálisan kell megtisztulni csak ezután jön a Nemzet felemelkedés. Lásd a Hunyadi családot. Hunyadi János a csatába úgy ment hogy a kezébe fogta a rózsa fűzért és hagosan kiáltotta JÉZUS MÁRIA . Kapisztránnak meg a kezébe volt a feszület. GYŐZTEK GYŐZTEK. Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én már unom hogy mindíg a vesztesek között vagyunk. Valóban mostanában sokat szerepelek , igérem hogy hátrébb állok. Szentkúti Péter
bémargó
2012-11-17 07:48:26
Kedves Sz.Péter!
Nem reagálni! Én mindig örömmel hallgatom, a "bibliaórákat" is! És sokan vagyunk így! Ezekben az időkben Rád (is) oda kell figyelni!
Köszönöm az eddigieket! Erős vár a mi Istenünk! (egy evangélikus)
Anonymus
2012-11-17 06:24:32
Neha, az elso aznapi hozzaszolas utan csak regebbiek jonnek be . Most ezutan 1-1 db 16-i, 15-i aztan 14-i es 12-i. Utana nov. 9-i teglas...(gondolom, tudjatok kitol). Nem ertem.
Anonymus
2012-11-17 05:34:44
Anonymus 2012-11-16 22:57:05 !
A magad nevében beszélj ! Csakis a magad nevében !
Anonymus
2012-11-16 22:57:05
A szentkúti gátlástalanul kihasználja, hogy Kubínyi Tamást korábbról ismeri .Az ÁKTVét bibliaórává akarja változtatni, ahelyett hogy a szomszédságában gyakorolna. A mai adás alatt a feleségét, gyermekét cserben hagyta, mert neki fontosabb a szereplés, hogy a saját hangját hallhassa.Alakitson bibliaórákat saját költségén, a saját környezetében!!!!!.Az ÀKTV a Kárpátmedence próblémáival foglalkozzon, van böven elég. Szentkúti szent, miért használod ennyire ki a barátodat???!!!. Bibliaórákból nem kérünk!
Zoltán
2012-11-15 06:31:20
Megtaláltad? :o)
bémargó
2012-11-06 17:55:43
A tegnapi "Cenzúra nélkül"-ben meg lett említve Bácsfi Diána = AVATARA, a you-tube-on sok előadását meg lehet nézni. Nagyon figyelemre méltó!
Anonymus
2012-10-26 16:48:53
Anonymus
2012-10-26 10:07:42
Anonymus
2012-10-25 18:16:37
Zoltán
2012-10-24 01:09:55
Kedves Bémargó, jól látod :o)))
Kérlek írd be a yutubba, meg a gugliba, és a barátaid yutubjába, és az Ő
guglijába bele... :o)
Végtelen lehetőségek - A gondolat hatalma legyen Véled :o)
bémargó
2012-10-23 10:04:59
Időközben magamtól rájöttem, hogy ha megjegyezzük v. felírjuk a filmek címét a "Cenzúra nélkül" adások elején, akkor beírva a Google-ba, a you-tube-on meg lehet találni bármikor!
Pl.: Végtelen lehetőségek - A gondolat hatalma (film)
vagy: Molnár V. József több mint 3 órás előadása Erdélyben: Újraszülető világ"
Verőfényes szép napot mindenkinek!
Anonymus
2012-10-21 22:46:38
Anonymus
2012-10-18 14:17:20
bémargó
2012-10-18 07:26:27
Kedves Mindenki!
A tegnap esti filmet nem állt módomban végignézni, aki tudja, hol lehetne fellelni (a you tube-on), kérem, írja ide. Előre is köszönöm!
Anonymus
2012-10-17 08:56:18
Gábor-Pestszentlőrincről
2012-10-16 23:05:10
Kubínyi Tamás egy olyan jó magyar ember,aki segít bennünket eligazodni a világ dolgaiban.
Éppen ezért óriási szükségünk van rá!
Az ő esetében az átlagos kifejezést úgy értettem,hogy Tamás pontosan tisztában van az emberek nehéz helyzetével és
az országot sújtó gondokkal is, éppen ezért Tamás is (ebben a tekintetben) egy átlagembernek számít,aki nem szakadt el a valóságtól és nem tartja magát távol az emberektől sem!
Egy átlag fölötti képességekkel rendelkező magyar ember,aki átlagemberként tud élni,viselkedni.
Továbbá nem él egy mesterséges álomvilágban,mint teszik azt azok a parlamenti képviselők,akik pártjuk hatalomra
kerülése után teljesen tönkretették ezt az országot!
Magyarországon akkor lesz rend,jólét és biztonság,ha minden pozícióban lesz egy Kubínyi.
Anonymus
2012-10-15 16:06:52
gabcsii
2012-10-13 18:31:35
Kedves Emese!
Igazán nincs mit.
És kedves Anonymus!
Úgy érezem, hogy itt én valamibe belekeveredtem. Beleszóltam valamibe nézelődőként. Mivel viszonylag új vagyok itt, így nem tudom, hogy ki kivel van. A ritka hozzászólásaimmal próbálok a "főoldal" szellemiségének irányába tartani. Remélem sikerül.