Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Anonymus
2012-09-05 18:28:53
Kérnék szépen valakitől reagálást,csak az én gépem vacakol vagy máshol is gond van az élő adással?Köszi
Anonymus
2012-09-05 18:12:49
Lefagyott a kép és nincs hang!
Kárpát
2012-09-04 19:37:30
Szerencsére csak átmeneti volt a probléma nálam,most minden rendben,maradjon is így!
Már jó ideje hangoztatom az adás tartalmi részéhez csatlakozva,hogy a magyar társadalom egyetlen érdemi problémája (!) a zsidó métely és identitás térnyerése.

1945 óta zsidó megszállás alatt van a magyar állam, Magyarország. Az állam persze nem egyenlő a nemzettel, a néppel. Az állam egy uralmi szervezet. No ez van zsidó megszállás alatt!
Ezen kell változtatnunk,örömmel hallom hogy többek között Kubínyi úr is tisztában van már ezzel.
Kárpát
2012-09-04 18:58:16
Nálam most elment az adás,akadozik,nem tud rendesen bebufferelni a lejátszó.
Nem tudom más is tapasztalta e ezt.

Egy hiteles,ismert ember készíti a magyar valóságot cenzúra nélkül elbeszélő adásokat ,ebből kifolyólag csodálkoznék ha bizonyos hatalommal rendelkező körök idővel (vagy éppen most) nem próbálnák meg ellehetetleníteni a vételi lehetőségeket.(gondolom ezzel a műsor szerkesztői pontosan tisztában vannak)
Mivel magyar (.hu) és nem külföldi szerveren fut az adás erre könnyen lehetőségük adódhat.
Ne legyen igazam,de lehet hogy idővel külföldi szerverre kell áttenni a portált.
Kárpát
2012-09-03 19:27:36
"A magyarság megmaradásának a lelki ereje az a kereszténységben van,ami azt jelenti hogy annak is kereszténnyé kell válni aki az egészről keveset tud,vagy nem hisz,vagy semmi köze nincs hozzá mert itt van a megmaradás.És aki nem ezt szolgálja az az ellenség." ------ Kubínyi Tamás

KULCSGONDOLAT amivel azonosultam,úgy érzem megértettem............
Kárpát
2012-09-03 19:20:21
Elnézést kérek!
Hát igen,én sem vagyok tökéletes,hibák nélküli ember elismerem:-)

Isten
Kárpát
2012-09-03 19:08:56
Szombathelyen tökéletes volt a vonal jelentem.
Azt pedig örömmel konstatálom hogy Kubínyi Tamásnak is végképp felnyílt a szeme az összes "magyar" politikai szereplővel kapcsolatban.
Itt szeretném újfent megköszönni kedves Kubínyi Tamás minden igaz jó magyar ember nevében nemzetmentő,a magyarság identitását erősítő fáradhatatlan munkásságát.
A magyarok istene vigyázzon önre hogy még sok évig kifejthesse áldásos tevékenységét!
Anonymus
2012-09-03 19:06:19
foghato volt az eloadas, tulajdonkeppen az eloadas szellemiseget tovabb emelte hogy egyeb felszoloalok pl. kedvs idos ur vegtelenul meghato fajdalmas gondolatai ami a paraszti vilag eltaposa es kiirtasarol szolt.igy van ebbol lehet egyedul meg erot meriteni. na most egy ilyen szemelyiseg mint kubinyi tama s es amit o kepvisel arra szorul hogy perselyezesbol finanszirozza az utazasi koltseget valahogy szimbolizalja a magyar ertelimes vegtelen megalazottsagat. szivszorongato volt ezt latni. egyike a legoszintebb es legjobb eloadasok koze sorolom a mostanit . udv adam
Anonymus
2012-09-02 12:06:18
Én, pl. úgy hallottam Posta Imrétől, úgy átfogóan, hogy a szláv szövetség ellenáll(na) , leblokkolná az esetlegesen bekövetkező, a Kárpát-medencében gyökeret verő zsidó tevékenységeket. (A jelenlegi részletkérdések mellékesek.)
Anonymus
2012-09-02 10:44:28
K.E. !
Kifejtenéd ezt egy kicsit részletesebben ? : " Putyinnak van esze, meg a szlávoknak zsidó-ügyben."
Csak mert úgy tudom Szlovákia is a "szláv " nemzetekhez tartozónak sorolja magát ...(hogy ez jó vagy nem -számunkra- az most nem lényeges).
A mostani szlovák kormány - de az előzőek is- nagyon lojálisak az általad említett "zsidó-ügyben".
Akkor ez hogyan van hát ? Miként értsük állításodat ezzel kapcsolatban?
Üdv.,
BA
Anonymus
2012-09-01 18:27:18
K.E. ! (Kis Emese, nem pedig Emese).
Ebben: "Schiffnek nagy igazsága van: ha egy zsidó hülye, az nagyon hülye. S Ő az! " mélyen egyetértel Veled. Azt a "gyurcsányi-t" meg könnyedén elnézem.
Ja, ráadásul egyáltalán nem haragszom Rád !

BA (csak a rend kedvéért)
bémargó
2012-08-31 18:34:15
Nálam most két ablakban megy a műsor, a két hang nem egyszerre szól, visszhangjai egymásnak!!! Lekapcsolni - leállítani nem lehet az egyiket (sem).
Emese
2012-08-31 18:30:56
Ma sincs élő adás?
Anonymus
2012-08-31 00:34:26
Kedves Lisbeth!

A mai adás elmaradt, mert Hódmezővásárhelyen nem volt Internet kapcsolat.

Üdvözlettel: Admin
Anonymus
2012-08-28 09:55:59
Itt van Pörzse Sándor cikke, én értem a kétségeit, ám mégis becsületes írásnak tűnik, noha nem kell mélylélektani elemzés ahhoz, hogy kiderüljön, Sándorunk a saját életéből vett példákkal mutatja be az ördög érintéseit.

Üdv: András

Egri csillagok
Gárdonyi Géza zseniális regényében van egy jelenet, amely mind gyermek mind felnőtt koromban kathartikus hatással volt rám. Mikor Dobó István az ostrom előtt összehívja vár népét és a mondandóját úgy kezdi: ”Az ellenséggel soha semmilyen körülmények között…”. (A filmből Sinkovits Imre ezen monológját minden magyar iskolában minden magyar gyereknek külön bemutatnám.)
Gyermekkoromban
soha semmilyen kérdés nem merült föl azzal kapcsolatban, hogy vajon az élet embertpróbáló feladatait meg tudnám-e oldani. A gyermeki lélek természetesnek veszi, hogy küzdjünk a hazáért utolsó csepp vérünkig, hogy a szerelmünket megvédjük minden körülmények között, a barátainkat soha nem áruljuk el… stb. Aztán ahogy idősödik az ember, a fekete-fehér dolgok úgy válnak egyre összemosódottabbá, a gondolkodó ember úgy tesz föl magának egyre több kérdést. Hála Istennek, mi, mai férfiak nem tudjuk, milyen lehet szembenézni a halállal, és csak sejtjük, hogy lennénk annyira bátrak, hogy húzzuk a bakancsot és fogjuk a fegyvert, ha például Erdélyért kéne megküzdeni. Valljuk meg őszintén, mondhatunk nagy szavakat, de lehet, hogy közülünk sokan csak itthonról drukkolnának, vagy még azt sem a többieknek. Dobóék számára ez nem volt kérdés. Egyszerűen csak szembeszálltak az ellenséggel és harcoltak ameddig lehetett. Pedig sokan, legalábbis eleinte még elmenekülhettek volna.
Nem tudom, hogy a kedves Olvasóink közül hányan voltak olyan helyzetben, hogy megpróbálták őket korrumpálni. Bizony az ember könnyen mondja, hogy őt nem lehet megvásárolni, a haza és a becsület nem eladó, stb. Csak sejtjük, de nem tudjuk, hogy egy bizonyos visszautasíthatatlan összegnél, egy tényleg akkoránál, amely az unokáink jövőjét is rendbe rakná, szóval akkor is erkölcsösek tudnánk-e maradni. Legyünk őszinték, csak sejtjük, de nem tudhatjuk bizonyosan. Sok olyan kérdés van az életben, amelyről nagy hangon lehet kinyilatkoztatni bármit, ami jól hangzik, mert tudjuk, hogy soha az életben nem kerülünk abba a helyzetbe. Mert higgye el a kedves Olvasó, hogy még az ördög csábításának mértéke sem mindegy! Például könnyű annak a férfinak hűnek maradni, akinek egyetlen félrelépési lehetősége a zöldséges ápolatlan felesége, és bizony az legyen erkölcslovag a talpán, aki Pamela Andersonnak is nemet tudna mondani, például úgy, hogy soha nem derülne ki. Azok a kérdések, amiket most boncolgatok, szándékosan a legegyszerűbbek. Tudom, hogy van még számtalan árnyalat különféle helyzetekben. Hogy miért jutott eszembe az Egri csillagok? Mert igen gyakran példálózom Dobó Istvánnal. Újabban már nem másoknak, inkább csak saját magamnak. A példa pedig arról szól, hogy ő, aki gazdag ember volt, nem pakolta össze a családját, és húzta el a csíkot mondjuk az akkori Lengyelországba, hanem kardot fogott, és bement egy „juhakolba”, pedig valószínű volt, hogy soha nem jut ki onnan. Van a magyar lélekben egyfajta megmagyarázhatatlan, és az én eszközeimmel leírhatatlan valami, amit jómagam a gárdisták arcán láttam pár évvel ezelőtt. Ez az a valami, amitől a magyar lesz a világ egyik legjobb katonája vagy például sportolója. És csak reménykedem benne, hogy ez a valami nem tűnik el ebben a korcs világban, nem zabálja föl az úgynevezett tolerancia, amely mint tudjuk, az újkori időkben nem a mi népünk találmánya. (Most már csak arra jó, hogy az immunrendszerünket megroppantsa.)
Szóval sok mindent nem tudunk mi férfiak, hogyan cselekednénk adott helyzetben. Azonban egy valamit biztosan tudok: hogy mit NEM csináltam volna, ha Egerben lettem volna várvédő. Ha megtudtam volna, hogy valamelyik nagyszülőm török, biztosan nem ajánlottam volna föl kardom a szultánnak, és biztos, hogy nem ordítottam volna a müezzinnel Allah dicsőségét. Mert onnan már csak egy lépés lett volna, hogy meggyalázzak mindent, ami a többi várvédőnek szent, és szent volt nekem is egykoron. Mert az esküm valaha úgy kezdődött, hogy „az ellenséggel soha, semmilyen körülmények között…”
Anonymus
2012-08-28 09:43:27
A másolás: egérrel beszínezem a szöveget, Ctrl billentyű + C betűvel kimásolom és a másik oldalra Ctrl + V betűvel beillesztem.

Üdv: András
Anonymus
2012-08-28 09:40:45
Kedves Emese! Jók a megfigyelései. Az a kérdés, aki a kisujját nyújtja az ördögnek, az mennyivel jobb annál, mint aki az egész karját odaadja. Remélem, tudunk erről a műsorban is beszélgetni.
Anonymus
2012-08-28 09:35:12
Ez Emesének a bejegyzése, amit Tamásnak ajánl figyelmébe.

Kis Emese 2012.08.27 - 15:08

Aki hozzám írtak:
A szörnyhalál /gyf helyett a lassú kivéreztetés / O.V.-miközben egérút keletkezik.
1. gyf és O.V nem egy súlycsoport, ezt rögtön szögezzük le. Az indulási pont és az első időszak hiába egytő, a további útszakaszon O.V. megvilágosodott -amennyire tőle tellett-, s, mint az Y jobbszárnya, irányt vett.
Abban biztos vagyok, a látszólagos jelek ellenére is, hogy ha azt az extrém példát vesszük, hogy abszolut nincs világhatalom, a gyf teremtette (al)világ merőben más lenne, mint az O.V. által teremtett! Ez sem lenne persze, az az igazi magyarvilág. (Az Orbán-pártban is a liberósok okozzák a galibákat!)

- Továbbra is az a kérdésem, a világhatalom mivel fenyeget (nemcsak a ft-bedöntés, az 0 relative), ha nem a parancsot teljesíti a kormány???!!!
Innen indul, s itt végződik a nagy történet!

- Ne legyünk elvakultak - de egyik irányba sem!
Turulvér
2012-08-27 18:17:58
Kedves Kárpát!
Véleményem szerint tökéletesen igazad van. A cionista,liberál-bolsevista démonok,vagy ahogy mondod,a judeokrácia hatalmaskodik ma hazánkon,a háttérből. Náluk a pénz,ahogyan a tisztelt K.Tamás is mondta egy adásban. "A pénz az istenük",ahogyan Vona Gábor fogalmazott a 2012.01.28-as évadnyitó beszédében,ahol elmondta,hogy a Jobbik nem demokrata,abban az értelemben,ahová ez a fogalom süllyedt. Előre megmondta azt is,hogy eme kijelentését támadni fogják a liberális oldalon. Két nap múlva már az M'-en próbálta őt Jegyes Tóth K.kérdőre vonni. Akkor Vona elmondta,hogy a Jobbik a Szent Korona eszmén alapuló társaság. Mivel a mai demokrácia csak a pénz és a tőke hatalma,a háttérből manipuláló pénzkartellek kezében lévő hazug demokrácia. Ezt kell minél több magyarnak világosan felismernie,megértenie és tudnia!!! A mai ellenség nem a nyÍlt szÍnről támad,hanem a háttérből. Módszere aljasabb,minden eddigi ellenségnél. (egyenlőre még nem rohan le,csak megveszi a talpunk alól a földet,és mérgezi a fiatalok lelkét,szellemét,és polipként behálózza az ország médiáját,politikáját és pénzvilágát) Parazitaként terjeszkedik a világon és a lelkeket igyekszik megmételyezni. Ez valóban a lelkek csatája lesz! Ezt az ellenséget csakis a tiszta szÍvű emberek győzhetik le,akiknek értékrendjében nem minden a pénz. Ha valaki nem tud ellent állni a pénzüknek,azt megveszik kilóra. Lásd az eddigi kormányokat!
Éva
2012-08-27 18:15:00
Norbert és Kárpát, egyetértünk.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.