Kis Tibor
2013-04-12 21:18:42
Tisztelt Forumozók,
Megint kilőttek egy magát nemzetinek mondó , helyi forumról ( Nyerges index ), a nick nevemet is törölték. Kérdésemre, hívatkozásomra az alaptövény IX. cíkkére nem reagáltak. Továbbá a gmail e-mail fiókomat is zárolták, nem férek hozzá. Újat probálok nyitni.
Az általam korábban felvetett kérdésekkel kapcsolatban, a következő a vélaményem:
Ma még, most még ( a 2014-s választásokon) a magyarság számbelileg és minőségben is többségben van. A statisztikai adatokat részletesen vizsgálva, azt látom, hogy komoly veszélye van annak, hogy 2018-ban már nem leszünk többségben. Ha ez bekövetkezik, akkor a "demokratikus" parlamenti eszközökkel tudják befejezni az országpusztítást és az új honfoglalást. Csak egy adat, a magát magyarnak valló népesség 10 év alatt cca 700.000 fő-vel csökkent.
Ha 2014-ben nem tudunk nyerni, reáilis a veszélye, hogy a magyarság zsellérként, cselédként, adósproletárként képes csak vegetálni saját Hazájában.
Az összefogásban mire gondolok? Kellene egy széles, magyar, nemzeti választási pátt/szövetség, amely minden erőt összegyüjt.
Pld a civil oldalon, a Kásler-mozgalom szólítja meg a legtöbb embert ( még most is napi 100-150 fővel-nő a támogatottság, ez a Kádler honlapról világosan látszikilatkozott .), a történelmi alkotmánnyal kapcsolatban csak annyit, hogy Vona Gábor is többször hívatkozott a szükségességére, ill. nyilatkozott monarchista
meggyözödéséről.
Apista
2013-04-12 19:28:40
Aranybulla 24. czikkely:
Hogy izmaeliták és zsidók tisztséget ne viseljenek. Pénzváltó, kamara-ispánok, só-kamarások és vámosok, országunkbéli nemesek legyenek. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.
Apista
2013-04-12 19:25:16
BGabor
2013-04-12 13:19:03
A bejegyzés második felét levágta... a fórum.:(
(admin, kérek rá egy helyreállítást)
BGabor
2013-04-12 13:16:14
Korábban is szimpatikus volt Kásler Árpád. Ez a tegnapi videó megerősített.
- régóta küzd az erőszak (állami) szervezetekkel.
- sokat dolgozik
- lényegre törően beszél és nagyon jól látja a helyzetet
- nem csak beszél, mint a pártok, hanem cselekszik is (!) , gyakran összehívja az embereket
- színvonalas dolgokat tesz le (legyen az stúdiómegvilágítás, grafikai anyagok, weboldala, kiadványok) (vannak segítői)
-------> A lényeg: Köztörvényes fehérgalléros bűnözők ellen harcol !!!
Lehel
2013-04-11 11:38:00
Nem tudom kedves B.Gábor, hogy a képviselői létszám csökkenés melyik bázist fogja érinteni. Remélem nem lesz párt lista, de nem tudom.
Nyilván a diktatúra építéshez csak a pártlista adhat lehetőséget, illetve az, hogy olyan jelöltek kerülnek médiába, akikről a választó semmit vagy keveset tud.
ismert emberek viszont nem kapnak, nem kaphatnak nyilvánosságot.
A Jobbik eredeti ajánlata nyilvánvalóan az egyéni listákon megválasztott képviselőikre vonatkozik(na ?).
Üdv.
Lehel
BGabor
2013-04-11 09:52:33
"a választások közötti időszakban is lemondanak mandátumukról, ha nem a választók érdekében járnak el."
Lemondanak a párt akaratnak megfelelően (F-zs-Idesz biztos lemondatná Ángyán Józsefet. Lendvai az MDF élén a választáskor még jobb oldalit játszott...) vagy visszahívhatóak a választóik által?
Listás képviselők (lásd Fletó) ?
Mikor valósul(na) meg?
Lehel
2013-04-11 07:19:11
Kedves Tibor !
Nem tudom mit értesz poöntosan a "szélesítés" szó fogalmi körébe
tartozónak ?
A Jobbikosok korábban azt mondták, hogy mindegyik magyar ember jobbikos, csak még nem tud róla. Figyelve megszólalásaikat
- így, ellenzékben, hogy nincs közjogi következménye, könyebb beszélni - egyet is értek azzal, hogy megfogalmazásaik
tényleg súlyos problémákat feszegetnek, de mivel ellenzékben vannak, csak információt és nem jogérvényesítést jelentenek
a szavaik.
A kérdés, ugyanezt mondanák és tennék e ellenzékben ?
Mi annak a garanciája, hogy a képviselőiket nem lehetne TARTÓSAN ÁRULÁSRA KÉNYSZERÍTENI ?
A cigánykérdés kezelését, pontosan a cigánybűnözés szó erőltetését nem tartom helyesnek, mert nem a bűnözőket, hanem
ezt az egész réteget igazságtalanul bélyegzik meg.
Én magam is ismerek magukat cigánynak tartó tisztességes embereket, akiket mások miatt
nem volna helyes a bűnözőkkel egy kalap alatt kezelni, ez a szó pedig azt fogja kondícionálni a társadalomban.
Olyan ez, mint amikor bennünket lenáciznak bennünket, mert szeretjük és védeni akarjuk hazánkat. Lehet hogy voltak
magukat magyarnak nevezők a történelemben, akik gonoszok voltak, de nincs mindenkinek módja, hogy azoktól
elhatárolódjon. (nem is kapna médiát) Jól látjuk azt is, hogy MAGYAR KORMÁNY is számos olyan dolgot tesz,
amivel a valódi magyarság nem ért egyet.
Sokkal inkább jellemző ez egy másik népcsoportra az elkülönülés, ahol van központi vallási felügyelő "hatóság"
amely súlyosan megbünteti azon társaikat, akik nem különülnek el, ezzel szinte kényszerítve ezen
szociokultúra tagjait, hogy ne asszimilálódhassonak...szóval sokkal inkább lehetne ezeket megnevezni, ha már...
A demokrácia és a népszuverenításhoz fűződő deklarált jog szerint, a többségi lakosság kell döntsön minden állami feladat
végrehajtására jogosultak SZEMÉLYE felől.
Ehhez szintén deklarált jog a választás és választhatóság mindenkit egyaránt megillető joga.
A véleményem, hogy - mivel még a honi élet fenntartását jelentő munka végzésével foglalkozók képezik a nemzet
többségét -, tisztességes választás esetén ezek érdeke képviselete kellene győzzön egy választáson, ha érvényesül
a választáshoz fűződő szabadság...ez alatt az információk szabadságát is értem (nem lehetne információt visszatartani
sem a pártokról - mert közpénzből működnek és bizalmat kérnek )
Ahogy már korábban írtam, a Jobbik volt az egyedüli párt, amely kijelentette, hogy aspiránsai
külön polgári jogi szerződést kötnek a választóikkal (képviselőikkel gondolom) hogy a választások közötti időszakban is
lemondanak mandátumukról, ha nem a választók érdekében járnak el.
Olyan törvényt, ami ezt minden pártra automatikusan kötelezővé tenné, biztosan nem fog hozni a jelenlegi
(és az eddigi árnyékkormányok sem hoztak, mert a diktátor NEM ENGEDI NEKIK)
Mivel a Jobbiknál az előző választáson tudtommal valahol Szfehérvár körzetében történt ilyen kötelezettség vállalás ( amit az
árnyékhatalom nem képes korlátozni,korlátoztatni )
, de az új választási közeledtével sem látom hogy erre törekednének, komoly az aggályom, hogy az előző választási csalásokhoz hasonló
hasonló hazug ígérettel nyert csalás megismétlődhet akár a Jobbik esetén is.
Másiki kérdés az országot fennatartó gazdaság helyreállításának mikéntje, amiről bizony ritkán esik szó...
Morvai Krisztina a Csibex contra Delimpex perről készült - általam belinkelt - riportban erre tett utalást, de a nemzeti jogvédők azóta sem léptek,
sem a Jobbik,
pedig ez legalább olyan horderejű kérdés, mint a "devizahitel csalás" ügye. Biztos vagyok benne, csak akkor lesz képes kilépni az ország
az EU kényszerből, ha szembenéz ezzel a problémával és megoldja .
Addig, tetszik avagy nem, nem léphetünk ki, mert vér fog folyni, hiszen nincs FT alapon működő és önellátásra képes gazdaságunk, a globál pedig az árfolyammal kényszeríteni képes minden politikai erőt, kormányt, mert éhinséget képes előidézni..
Sőt !
nem is lesz, amíg a vállalkozók áruit csalárd módon el lehet töntetni. Így tisztességes vállalkozás nem fog működni, tehát a kérdés megkerülhetetlen.
Szó szerint legalább egy millió munkahely úszott / úszik el ezen az úton...
Üdv.
Martin Killeen
2013-04-11 02:49:23
Kedves Tibor!
Minden szava irasban es szoban is aranyat er. En mar most rettegek attol, hogy nem fogunk eleg szavazatot kapni. Nem tudom, hogy lehetne a nep szemet felnyitni? Nem elek otthon, tehat szemelyesen semmit nem tudok tenni. A parlamentben tenyleg mindent megtesznek, ill. probalnak megtenni a jobbikosok. En is az osszefogas hianyat latom a legnagyobb problemanak, de kivel fogjanak ossze? Meg 2007-ben, vagy 2008-ban talalkoztam Csiksomlyon gyori, es gyorkozeli gardistakkal a kegytemplom mellett. Azonnal "baratsagot" kotottunk, az egyik ferfi sajto es informatikai tiszt volt a Wass Albert Zaszloaljnal. Mentek mindenhova segiteni a bajba jutott embereknek, a nagy aradaskor is a gaton dolgoztak. Hetente beszeltunk egymassal telefonon is, meg e-mail-eket valtottunk. Egy ido utan panaszkodott, hogy tegla van koztuk, tobbszor is kerte a parancsnokot es Vona Gabort is, hogy intezkedjenek, de nem tettek semmit. Azota a Magyar Nemzeti Arcvonal tagjakent a Jobbik kozel olyan ellensege let a nemzeti oldalon, mint qrcsanyiek. Nekem meg a szivem szakad meg emiatt is, meg amiatt is, hogy szinte mindenutt a zsidesz nyert az onkormanyzati valasztasokon, meg orulhettem, hogy paran fuggetlenek voltak. A magyar nep sajnos, nagyon sajnos nem lat, csak nez, nem hall, csak hallgat, komplett agymosott. Csopp remeny, megis van, pl. szerdan hallgattam a belebeszelot, ahol szinten mindig "megvisel" a legtobb hozzaszolo, de talan megsem kell feladnom a remenyt, mert a korabban zsideszfanatikus mentos Gabor es a nagyon intelligens Zsuzsa szeme kinyilt, de ez nem eleg! Most jut eszembe, hogy van egy masik csoportosulas is, kb. 1 eve voltam a honlapjukon: nagybetukkel NEP, ekezettel. Ok is nemzetiek es ok is ellensegesek. Gyongyosi Martin orszagjarasan sincsenek elegen. Kubinyi Tamasnak maximalisan igaza van, hogy a jobbikosoknak is meg kellene hoditani a kepernyot, bar ez eleg bena-bandzsa kifejezes volt. Valakivel kapcsolatban nagyon szeretnek Onnel velemenyt cserelni, ha nem banja.
Szeretettel es udvozlettel Barbara jofika@att.net
Kis Tibor
2013-04-10 23:32:19
Kedves Barbara, Lehel
Hozzászolnának ehhez a kérdéshez?
üdv Kis Tibor
Kis Tibor
2013-04-10 23:17:20
Kedves Gábor és Többiek
Egy dologban szeretném, ha tisztábban látnánk.
Amit a politikai osztályról szoktál mondani én is ugyanúgy látom.
Azonban, egyre inkább úgy látom (a 2011-s népszámlálási adatok csak erősítik) hogy, választási győzelem nélkül, nem lehet változásokat elinditani. Nem parlamentális eszközökkel úgy látom, csak vérbefolytás érhető el. A parlamenti többségre szükség van, az erőszakszervezetek felügyelete miatt is.
A Jobbik lehet az a párt, amely a magyar ügyet képviselheti ( vannak még számomra zavaró momentumok , de mást nem látok). Ha Jobbik nem szélesiti a politizálását, pld a "civilek" és mád kisebb pártok külön indulnak, megjosolható 12-15 % szavazatvesztés. Nem értem miért nem szélesít a vezető erő Jobbik a nemzeti oldalon ( szövetségek, közös program , közös megmozduláso, kommunikáció stb)?
Azt gondolom, ha most nem sikerül változtatni, 2018-ban már csak minimális mozgástere lesz a nemzeti oldalnak.
Te/Ti hogy látjátok?
Szebb Jövőt! Kis Tibor
Kis Tibor
2013-04-10 21:51:15
Gábor,
Köszönöm az infot.
Mindig érdemes figyelni amit mondasz., Segíts, hogy jól látom-e a KÁ-t
BGabor
2013-04-10 21:30:53
Tibor, a
www.magyarvagyok.com oldalnak nem az a lényege, hogy nemzeti-e vagy sem.
Az az oldal egyszerűen csak egy pénzkeresési "alkotás". Egy web programozó (vagy az oldal tulajdonosának) jó ötlete arra, hogy pénzt keressen.
Ne keress benne se jó se rossz szándékot!!
A webforgalmának nagyságrendjéből ítélve jó ötlet jó megvalósítással, a havi hat számjegyű kereset (kiegészítés) összejön belőle a tulajnak. Nem kell többre gondolni.
Apista
2013-04-09 22:27:01
Valamiért nem tetszik a honlapnak a linkem, tessék az egész sort másolás és beillesztéssel új lapon vagy fülön megnyitni.
Apista
2013-04-09 22:25:27
Apista
2013-04-09 22:14:31
Ezt még ide biggyesztem:
http://www.oroklet.hu/bent.php?nyelv=2&igy=&kmod=2&betu=K&innen=23701&gmail=szenczins&gnev=&glakhely=&gid=
A Boros-Bochkor páros Boros tagja készítette fajtársai nyomon követésére. Köszönjük!
Apista
2013-04-09 22:08:20
Nem hiszem, hogy ugyanaz, bár a vérvonal biztos stimmel , a gojosok pedig az NBH-s Mészáros-féle vonulat. Nem bedőlni nekik!
Kis Tibor
2013-04-09 22:01:23
Ez ugyanaz a Krausz Tamás?
A Goj motorosokról nem tudsz?
üdv Kis Tibor
Apista
2013-04-09 20:43:08
Kis Tibor
2013-04-09 17:00:07
A Magyar Vagyok-ról, de csak a meghirdetett elveiben nemzeti, rosszabb mint a Heti Válasz.
Gábor, A motorosokkal Neked volt igazad. Segits , hogy tisztábban lássunk a Káslerékről, én az Ő tisztaságában bizom, eddig még nem tapasztaltam sandaságot.
Ha lehet, segits a Jobbikos kérdés mélyebb körbe járásában is.
üdv. Tibor