Lehel
2013-05-07 18:43:48
Kedves Takács !
Az előbb néztem meg ismét Al Pacinóval készített "A Velencei Kalmár " c. filmet és továbbra is elgondolkodom azon, miért kell nekem és népemnek közösködnöm a Shylocokkal mégha megtértek is ? Csak igen szigorú közhatalom lehet képes akkora figyelmet szentelni cselekedeteikre, hogy mellettük biztonságban élhessünk, hiszen bosszúállásukra jellemző az a TÉNY, amit a keresztényhitre tért, asszimilálódott Radnótival és társaival műveltek. Mondom ezt, miután már Trianonban is 117 zsidó ember döntött Magyarország sorsáról,megcsonkításáról. A kötelességünk a Radnótikat is védeni, de ez csak úgy lehetséges, ha nagyon szigorúan kontroll alá vesszük társaink cselekedeteit és képesek vagyunk hathatós ellenszer alkalmazására.
Igen, a kurucinfo csak arra jó, hogy felhívja a figyelmünket, de ott is nagyon sok a csúsztatás és a bosszantó hazugság, ugyanakkor soha nem olvastam ott sem arról, miért baj az, ami itt történik, azt nem merik vagy nem akarják leírni....
Nem csak a megtévesztettek vannak nagy számban, hanem olyanok, akik úgy akarnak jól élni, hogy eltaposnak másokat. Azoknak nem rossz ez a rendszer és maradni fognak az idegen fegyverek védelme alatt regnáló hatalom pártolói.
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-05-07 18:40:58
Zsolt hozzászólása után nálam is megszakadt az adás!
Takács
2013-05-07 15:04:51
Kedves Lehel úgy gondolom félreértette a leírtakat orbánnal kapcsolatban.
Az értelmezésemben a komment annak szólt hogy már nagyon de nagyon elvakult fidesz szavazónak kell lenni ahhoz hogy orbán zsidó világkongresszus körüli tevékenysége kapcsán ne tűnjön fel a módszerváltás óta tartó színjáték a médiamanipuláció ellenére is.
Miszerint orbán és pártja a cionista,globalista háttérhatalom helytartója,kiszolgálója és hogy a kormányváltás is csak egy megtervezett színjátéka volt rabtartóinknak.
Rendszeresen hallom és olvasom azt a különbségtételt ami elválasztja egymástól az úgynevezett "rossz" zsidót (cionista) és a "jó" zsidót. Sajnos egyáltalán nem hallottam olyan zsidókról akik elhatárolódtak volna pl. kertész ákos rasszista,fajgyűlölő,magyarellenes kijelentéseitől.
Számomra "lényegtelen" hogy fajilag zsidó e az aki talmudista zsidó identitással él,vagy a kárpótlás összege miatt hallgat és nem vállalja a tisztesség útját.........
Én is azon a véleményen vagyok hogy egyetlen tisztességes út van az úgynevezett zsidók számára ,mégpedig az ha megtérnek a Jézusi kereszténységbe.(az más kérdés hogy Magyarország vezetését rájuk sem bíznám a jövőben..........)
Az igaz hittel megtértekre akik áldozatokká váltak a háború idején Tamáshoz hasonlóan vértanúként tekintek én is.
A téma óriási,tehát rengeteg írni való lenne még ezzel kapcsolatban.
A kuruc.infóval kapcsolatban lehet jogos kritikát megfogalmazni,de hogy a magyarság ügyét érdemben és jelentősen elősegítő hiánypótló információforrás azt kár lenne elvitatni...
Lehel
2013-05-06 22:45:52
Bocsi még: Már írtam róla, de olyanokhoz is, akik már nem zsidók valójában (hitelhagyók akár ) , mint swarcgyuri, mégis a stimulátorokhoz, zajkeltőkhöz tartozik.
Nem hiszek és eddig sem hittem abban, amit idéztél a kurucról, mert O.V. is eme eszme szolgálatában áll és állt, így nem most csalták be a málnésba.
Hiszem, hogy a munkának nem csak kenyérkereseti, hanem szocializációs szerepe is van
Soha nem volt módja munkában szocializálódni...a szülei is uszítók, pártmunkások és nem szakemberek voltak, Ő maga pedig kiszemelt és soros által felkészíttetett tégla...ne felejtsük a szerepét Hazánk EU-ba léptetésének folyamatában. Amit most Vele művelnek az csak cirkusz a kenyér helyett...mint amit a pankrátorok művelnek, kábítás ...én nem kérek belőle.
Azt se felejtsük, amit az USA-ban már nyíltani írnak sorosról, hogy bennfentes spekulátor, amit minden normális ország tilt és büntet ( Obama is a téglájuk).
Spekulál egy dolog bekövetkezésére, aminek megvalósulása a befolyás alatt tartott egyedeken múlik. Ezt mindenhol büntetni kellene !
Nemes Türk
2013-05-06 22:35:30
Olvasgattam a Magyar Fórumot, de nekem úgy tűnik, hogy a MIÉP már csak a Fidesznek hajtja a szelet, persze megvan a radikális szólam is. Szóval mára a Fidesz csatlósává züllött. A 2014-es választásokon újra indulnak, szóval csak azért voltam kíváncsi a véleményére, hogy rájuk szavazzon-e az igaz Magyar vagy sem. Nekem úgy tűnik, hogy nem jutnak majd be a parlamentbe, letűnőben van a csillaguk, halvány árnyékuk önmaguknak.
Lehel
2013-05-06 22:28:04
Kedves Takács !
Úgy emlékszem olvastam már valami hasonlót, amit a Russischen Invaliden c. lapban publikáltak 1910 végén...Talán S. Lóri is előadta egy Matíz G. Műsorban.
A kurucinfót nem szeretem, szerintem azt sem magyarok csinálják...
Magát a "zsidókérdést" is erőltetettnek, provokációnak érzem ( ahogy a hitleri akció is azzal indult), csak nem azok szenvedtek, akik provokálták .
Én a terrorizmusra összpontosítanék és mindent elkövetnék azért, hogy ezt a cionizmus zászlaja alatt sem lehessen művelni, mert úgy vélem az történik.
Egy , a természettől idegen, talán ősi eszmeiséggel van baj, ami - szerintem - nem fajhoz, inkább bűnszövetséghez kötődik, bár talán a Rokefellerek kivételével a felső vezetők talán a zsidósághoz tartoznak.
Kár magunkat altatni azzal, hogy megoldható a "zsidókérdés" és azzal mindent rendbe hoznánk, mert ez valójában szociokultúra is, amiben nem csak a max 100 milliós létszámú zsidók érdekeltek.
Meggyőződésem, hogy ma is tévúton járunk, ha elvakultan a zsidókat szidjuk, miközben - sokszor a testvérünk is kiszolgálja őket - széles kör érdekelt a természet ellenes eszme szolgálatában: vagy csupán mint munkavállaló szolgálja őket, mert szüksége van az eszme által hirdetett pusztító elvek megvalósításáért, szolgálatáért élvezhető "megélhetésre" és nincs tekintettel annak másokra ható következményével. Sokan vannak ilyenek ... az ajánlott irodalmat azért köszönöm és ahogy időm engedi, olvasgatni fogom .
Üdvözlettel.
Lehel
Takács
2013-05-06 21:11:53
Takács
2013-05-06 21:05:53
Kedves Lehel!
Nagyon szívesen máskor is:)
Bizonyos információkat pedig nem lehet elégszer újra és újra megosztani,terjeszteni ahhoz hogy megértsük a magyarság jelenét lásd:
Sir Moses Montefiore:
Az 1800-as évek második felében Angliában hatalmas karriert befutott zsidó üzletember a világban szétszórtan élő zsidókat az "ígéret földjének" elfoglalására ösztönözte. Az Izraelita Világszövetség felhívása a következőkről szólt:
"Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti zsidó testvérek, fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot birtokba vehessétek, hogy minden keresztényt elűzzetek, hogy mindent, amit ott még a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elég anyagi eszközötök, párizsi szövetségünk minden erővel segíteni fog titeket. Erre a célra szövetségünk máris gyűjtéseket rendez és az adományok bőséggel folynak be pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és a magyarországi területeket kiragadjátok a keresztényektől, s azok kizárólag zsidó kézbe kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összegeket áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idő alatt elérhessétek."
Fentiek szerint mi birtokoljuk az "Ígéret földjét !"
Ezt követően a háttérhatalom irányításával tömeges zsidó emigráció indult hazánk felé földet és hont foglalni. A Dohány utcai zsinagógát 1859-ben felavatták. A beözönléssel együtt járó szellemi leigázás, az erkölcs porba tiprása is megindult.
"Most vitték be az erdőbe, de végleg!!!
Akármilyen rafkós is volt eddig, ezt a csapdát most nem látta!
Levették a jobboldal hamis, karizmatikus vezetőjének vélt és eddig meg is tartott emberét a tábláról.
Vége a kábításnak, a tegnap után már csak a nemzeti kormány dumával bedrogoztatott Fidesz szavazók gondolják úgy, hogy minden rendben van.
A kijózanodott jobboldali szavazók zöme levette a kezét Orbánról.
A bukás elkerülhetetlen."
Ámen!
Kubínyi Tamás
2013-05-06 20:35:16
Kedves Nemes Türk!
A MIÉP-nek magam is szakértője voltam, ezért jó véleményem is van róluk. Csúcspontjukon a nemzet színe java támogatta. Akkor hagytam abba, amikor a rossz tapasztalataim - küldött emberek döntéspozícióba engedése - fölébe kerekedtek a jónak. A módszeres szétverést megtapasztalva azt látom, hogy hasonlók ma is folynak.
Martin Killeen
2013-05-06 20:25:01
Kedves P-i Gabor! Nagyon-nagy csalodast okozott ma, amikor elmondta, hogy nem volt ott a szombati tuntetesen!!. Arra kerem, hogy ne reagaljon a velemenyemre.
Nemes Türk
2013-05-06 19:50:42
Tisztelt Kubínyi Úr!
Egy számomra fontos kérdésben szeretném megkérdezni az Ön véleményét. Mit tetszik gondolni a MIÉP-ről? Kérdésem azért ilyen rövid, mert ha tudnám is, nem akarnám befolyásolni válaszát. Köszönöm!
Lehel
2013-05-06 19:40:33
Amennyiben Orbán Viktor nem tűrné, SŐT NEM TÁMOGATNÁ az antiszemitizmust, nem támogatná a cionista Izrael és a cionista zsidó rabinátus világkongresszusát, mivel ezek felelősek a szemiták gettósításáért és irtásáért Palesztina területén MA IS !
Lehel
2013-05-06 18:07:51
Kedves Emese !
Szerintem is értem amit írtál, ugyanakkor más távlatból nézem talán, mint Te. Tudod, hogy mennyiben motiválnak bennünket alap ösztöneink ?
Attól, hogy nem gondolsz rá, a stimulációk mégis hatnak. A bővített újratermelés abban a vertikumban, amit motiválnak, nem lehetséges...
Próbáld Te is megérteni amit írtam, mert akkor fogod látni, miért küzdünk hiába,
miért nincs és nem is lesz igazi magyar munkahely,
ahogy a függetlenségünkhöz NÉLKÜLÖZHETETLEN magyar gazdaság sem állhat fel az általam vázolt okok miatt.
Javaslom olvasgass részben az alapösztöneinkről ( élet ösztön ) és Sun Ce tanításából !
A változáshoz a beszéd nem elég, több kell: új, alapvető igényeinket kielégítő eco-gazdaság, mert a fényevésnek még nincs járt útja szerintem nálunk sem.
http://mek.oszk.hu/01300/01345/01345.htm
Üdv.
Lehel
2013-05-06 12:20:54
Persze lehetnek ellenérdekeltek is, akik - akár érdektelenségre hivatkozva - lesöpörnék a napirendről a mélyebb összefüggések áttekintését, egymás megértését célzó törekvéseket. Szerintem egymás megértése a fontosabb, mint sem a tömör jogi nyelvezet, amit ráadásul csak egy kisebbség ért meg !!!
Ugyan miért ?
Lehel
2013-05-06 12:15:08
Kedves Emese !
Két dolgot szeretnék még reagálni írásodra:
Az egyik: nem fontos elolvasnod amit írok,ha terjengősnek véled, bár nem zavar,ha észrevételezed az sem- majd eldöntik mások is.
A másik dolog, hogy tévedsz, ha azt gondolod, nem érintik meg bármely embert az alapvető jogok sérelme. Van ösztönös énünk, ahogy van tudatos énünk is.
Lehet persze, hogy nem tudatosul mindenkiben a sérelem miben létte, mégis kompenzálni igyekszik és tény, hogy a sérelem fennállása esetén egyszerűen nem képes az ember megfelelően teljesíteni sem, flusztrált lesz stb...szerintem pontosan ezért lettek rögzítve, védve alapvető emberi jogok ( bár nem azok természettől való teljességében, ahogy a szkiitáknál az teljesebb körűen beíródott a szívekbe is
Ahogy a kívánatos az lenne
Engedtessék meg, hogy te is előadhasd a véleményedet és más is úgy és olyan formában, ahogy azt jónak látja, feltéve,ha nem sérti MÁSOK ALAPVETŐ JOGAI
( a szólásszabadság,véleményszabadság korlátozásas - akár a terjengősség indokával IS -ugyanis sérti.)
Köszönöm a megértésedet !
Lehel
2013-05-06 09:54:57
Kedves Kubinyi Tamás és kedves Lipusz Zsolt !
Sok dologban egyet értek az elhangzottakkal, de lenne egy, az alapokat ÉRINTŐ megjegyzésem :
Tamás álláspontja és konklúziója, miszerint " nem elegen lépünk fel a tömeggyilkos Biszku ellen" nem tárja fel a teljes igazságot, ugyanis biszkuék bűne nem csak a tömeggyilkosság
( megjegyzem a bűnözők, a társadalomra veszélyes elemek elleni halálbüntetést én sem zárnám ki az igazságszolgáltatásból ÉS LEHET HOGY BISZKUÉK BŰNÖZŐK ELLENI ELJÁRÁSÁT SOKAN EGYETÉRTÉSSEL FOGADJÁK, EZÉRT A KÉRDÉS ILYETÉN, PONTATLAN FELVETÉSE szükségtelenül MEGOSZTJA A TÁRSADALMAT, mert nem tesz különbséget aközött, hogy az áldozat követett el bűnt, avagy pontosan a társadalom hasznára tett dologért kapott büntetést ?..ahogy ez él ma is )
de a biszkufélék bűne, hogy ELRABOLTÁK A TISZTESSÉGES MUNKÁVAL SZERZETT VAGYONOKAT IS
ÉS EZZEL OLYAN VÉGZETES ÜZENETET KÜLDÖTT A HATALOM AZ EGYÉN FELÉ, HOGY TELJESEN MINDEGY MIT TESZEL, ÚGYSEM ÉLVEZHETED AZ EREDMÉNYÉT.
EZ AZ ÜZENET ma is él, de nem hivatkoznak rá a közszereplők, pedig itt a lényeg.
Biszku bűne elsősorban az, hogy ÉRDEMI VIZSGÁLAT NÉLKÜL FŰNYÍRÓ SZERŰEN kobozták el a tisztességes munkával szerzett és megélhetést szolgáló vagyonokat, majd olyanokra bízták, akik NEM VOLTAK KÉPESEK EGY SZAKMÁBAN SEM BIZONYÍTANI, EZÉRT a tisztességes köz előtt tekintélytelen LUMPENEK MARADTAK, a de vezetők lehettek.
Ezek persze a vállalatokban is elrontották az egyén és a közösség termelési eredményét, vergődtünk a gazdaságtalanságban, a maszekokat pedig megalázták - de a mögöttük álló IGAZSÁGTALAN, FÉLTÉKENY ,vérengző hatalom védte őket.!
Addig, amíg ezt problémát annak megoldását nem tűzzük a zászlóra, nem lesz jelentős összefogás,mert bárhova is álltak a tömegek, mindenhol csapdába kerültek és a fenti alap probléma , életük nehezítése megoldatlan maradt.
Így alakult ki a TANULT TEHETETLENSÉG depressziós állapota, ami népbetegség lett.
Szerintem ,- amint leírtam,- sok kilábalási kísérlet után is minden maradt az igazságtalanságot okozó lényegnél - nem érdem szerinti elosztás - és a lakosság már nem akar tovább részt venni ebben a
megalázó "játékban"...bárki mellé állt stróman volt csupán, vagy mind becsapta.
Tehát gyógyítani kell és a gyógyulás első fázisa a probléma helyes feltárása és megértése kell legyen.
A JÓRA NEM REST EMBEREK NEM SZÍVESEN VISELIK EL, HA ÚGY KELL DOLGOZNIUK, HOGY ANNAK EREDMÉNYÉRŐL NEM RENDELKEZHETNEK,HANEM MÁSOK, FŐLEG AZ AKARATUKKAL ELLENTÉTESEN, őket pedig megalázzák, kigúnyolják.
Csupán az, hogy biszkuék gyilkoltak, nem megfelelő hívószó, mert olyan, MA IS ELŐFORDULÓ bűncselekmények esetén, amikor pl. akár a mai devizaalapú hitellel átvertek megaláztatásáért felelősek, OLAJOSAK,GILISZTÁS,PIRAMISJÁTÉKOT SZERVEZŐK, vagy a multik tizedes fizetésével megalázottak helyzetén SENKI NEM VÁLTOZTAT ÉRDEMBEN FENN ÁLL A MEGALÁZÓ ÁLLAPOT... A KÁROSULTAK mind. egyedül maradnak problémáikkal,
az egyén EZÉRT JOGGAL megveti VEZETŐIT, DE
ezt a társadalmat is és passzívvá, vagy vérengzővé válik ( olyan mély a megaláztatása) VAGY EGYSZERŰEN ELMENEKÜL.
SZERINTEM EBBE AZ IRÁNYBA KELLENE FÓKUSZÁLNI
Apista
2013-05-05 22:28:04
Morvai nem tudott megjelenni. Na ja, hisz' sábesz volt.
Ferenc
2013-05-05 20:57:17
Tibornak megértem az elkeseredését, hogy csak ilyen kevesen mentek el a az anti – bolsevista és anti cionista nagygyülésre. Ennek alapvetö okát én az emberek megfélemlitésében látom. A 2006 –os szemkilövés és az azóta is alkalmazott rendöri brutális fellépések, vagy a munkahely esetleges elvesztésétöl való félelem, sok békés tüntetöt elriasztott a részvételtöl. Lehet – e okokolni öket ezért? Részben valószinüleg, mert állandó megfélemlitésben van részük. Ez azonban nem jelenti azt , hogy a vége a tüntetéseknek. Az igazságért folytatott harcnak soha se lesz vége, bármilyen diktatura is kerül hatalomra és az elsö alkalmas pillanatban robbanás szerüen a felszinre fog törni az igazság! Talán taktikát kellene a nemzeti oldalnak váltania? Talán az embereket mobil telefonon kellene összehivni valahol, aminek nincs szervezöje. Senki se tudja miért, de gyülekeznek az emberek valahol. Minden hatalom retteg az olyan tömegtöl, amelyröl senki se tudja miért jöttek és egyáltalán mit akarnak? A hatásos megoldásról persze fogalmam sincs. Annyi azonban biztos, hogy a jelenlegi globalista politikát minden eszközzel fékezni kell! Ma este a ZDF német televizióban volt egy interview az egyik AfD szóvivövel, miszerint a jelelegi Merkel politika az euro mentésére most már tarthatatlan, mert aki az eurot akarja a végnélküli válság ellenére megmenteni, az a globalista bankokat akarja megmenteni. Februárban alakult egy új párt, az Alternative für Deutschland (AfD), melynek célja Németország kiléptetése az euro zónából és a német márka visszállitása. Ez a párt napról – napra erösödik és legyen ez a mozgalom követendö példa a magyarok számára!. A jelenlegi német parlamenti pártok közül - rövid idö alatt - az alábbi számu ember csatlakozott az uj párthoz; CDU: 1008 fö, SPD 587, FDP 558. Tehát Tibor, fel a fejjel! Jön még a kutyára dér, mert Isten malmai lassan, de biztosan örölnek!
totya54
2013-05-05 16:52:32
Kis Tibor
2013-05-05 02:43:07
A tűntetések kora befejeződött, vagy még nem kezdődött el.
Hogyan tovább?
SEND OUR SAVIOR!