Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Lehel
2013-05-07 18:43:48
Kedves Takács !
Az előbb néztem meg ismét Al Pacinóval készített "A Velencei Kalmár " c. filmet és továbbra is elgondolkodom azon, miért kell nekem és népemnek közösködnöm a Shylocokkal mégha megtértek is ? Csak igen szigorú közhatalom lehet képes akkora figyelmet szentelni cselekedeteikre, hogy mellettük biztonságban élhessünk, hiszen bosszúállásukra jellemző az a TÉNY, amit a keresztényhitre tért, asszimilálódott Radnótival és társaival műveltek. Mondom ezt, miután már Trianonban is 117 zsidó ember döntött Magyarország sorsáról,megcsonkításáról. A kötelességünk a Radnótikat is védeni, de ez csak úgy lehetséges, ha nagyon szigorúan kontroll alá vesszük társaink cselekedeteit és képesek vagyunk hathatós ellenszer alkalmazására.
Igen, a kurucinfo csak arra jó, hogy felhívja a figyelmünket, de ott is nagyon sok a csúsztatás és a bosszantó hazugság, ugyanakkor soha nem olvastam ott sem arról, miért baj az, ami itt történik, azt nem merik vagy nem akarják leírni....
Nem csak a megtévesztettek vannak nagy számban, hanem olyanok, akik úgy akarnak jól élni, hogy eltaposnak másokat. Azoknak nem rossz ez a rendszer és maradni fognak az idegen fegyverek védelme alatt regnáló hatalom pártolói.
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-05-07 18:40:58
Zsolt hozzászólása után nálam is megszakadt az adás!
Takács
2013-05-07 15:04:51
Kedves Lehel úgy gondolom félreértette a leírtakat orbánnal kapcsolatban.
Az értelmezésemben a komment annak szólt hogy már nagyon de nagyon elvakult fidesz szavazónak kell lenni ahhoz hogy orbán zsidó világkongresszus körüli tevékenysége kapcsán ne tűnjön fel a módszerváltás óta tartó színjáték a médiamanipuláció ellenére is.
Miszerint orbán és pártja a cionista,globalista háttérhatalom helytartója,kiszolgálója és hogy a kormányváltás is csak egy megtervezett színjátéka volt rabtartóinknak.
___________
Rendszeresen hallom és olvasom azt a különbségtételt ami elválasztja egymástól az úgynevezett "rossz" zsidót (cionista) és a "jó" zsidót. Sajnos egyáltalán nem hallottam olyan zsidókról akik elhatárolódtak volna pl. kertész ákos rasszista,fajgyűlölő,magyarellenes kijelentéseitől.
Számomra "lényegtelen" hogy fajilag zsidó e az aki talmudista zsidó identitással él,vagy a kárpótlás összege miatt hallgat és nem vállalja a tisztesség útját.........
Én is azon a véleményen vagyok hogy egyetlen tisztességes út van az úgynevezett zsidók számára ,mégpedig az ha megtérnek a Jézusi kereszténységbe.(az más kérdés hogy Magyarország vezetését rájuk sem bíznám a jövőben..........)
Az igaz hittel megtértekre akik áldozatokká váltak a háború idején Tamáshoz hasonlóan vértanúként tekintek én is.

A téma óriási,tehát rengeteg írni való lenne még ezzel kapcsolatban.

A kuruc.infóval kapcsolatban lehet jogos kritikát megfogalmazni,de hogy a magyarság ügyét érdemben és jelentősen elősegítő hiánypótló információforrás azt kár lenne elvitatni...
Lehel
2013-05-06 22:45:52
Bocsi még: Már írtam róla, de olyanokhoz is, akik már nem zsidók valójában (hitelhagyók akár ) , mint swarcgyuri, mégis a stimulátorokhoz, zajkeltőkhöz tartozik.
Nem hiszek és eddig sem hittem abban, amit idéztél a kurucról, mert O.V. is eme eszme szolgálatában áll és állt, így nem most csalták be a málnésba.
Hiszem, hogy a munkának nem csak kenyérkereseti, hanem szocializációs szerepe is van
Soha nem volt módja munkában szocializálódni...a szülei is uszítók, pártmunkások és nem szakemberek voltak, Ő maga pedig kiszemelt és soros által felkészíttetett tégla...ne felejtsük a szerepét Hazánk EU-ba léptetésének folyamatában. Amit most Vele művelnek az csak cirkusz a kenyér helyett...mint amit a pankrátorok művelnek, kábítás ...én nem kérek belőle.
Azt se felejtsük, amit az USA-ban már nyíltani írnak sorosról, hogy bennfentes spekulátor, amit minden normális ország tilt és büntet ( Obama is a téglájuk).
Spekulál egy dolog bekövetkezésére, aminek megvalósulása a befolyás alatt tartott egyedeken múlik. Ezt mindenhol büntetni kellene !
Nemes Türk
2013-05-06 22:35:30
Olvasgattam a Magyar Fórumot, de nekem úgy tűnik, hogy a MIÉP már csak a Fidesznek hajtja a szelet, persze megvan a radikális szólam is. Szóval mára a Fidesz csatlósává züllött. A 2014-es választásokon újra indulnak, szóval csak azért voltam kíváncsi a véleményére, hogy rájuk szavazzon-e az igaz Magyar vagy sem. Nekem úgy tűnik, hogy nem jutnak majd be a parlamentbe, letűnőben van a csillaguk, halvány árnyékuk önmaguknak.
Lehel
2013-05-06 22:28:04
Kedves Takács !
Úgy emlékszem olvastam már valami hasonlót, amit a Russischen Invaliden c. lapban publikáltak 1910 végén...Talán S. Lóri is előadta egy Matíz G. Műsorban.
A kurucinfót nem szeretem, szerintem azt sem magyarok csinálják...
Magát a "zsidókérdést" is erőltetettnek, provokációnak érzem ( ahogy a hitleri akció is azzal indult), csak nem azok szenvedtek, akik provokálták .
Én a terrorizmusra összpontosítanék és mindent elkövetnék azért, hogy ezt a cionizmus zászlaja alatt sem lehessen művelni, mert úgy vélem az történik.
Egy , a természettől idegen, talán ősi eszmeiséggel van baj, ami - szerintem - nem fajhoz, inkább bűnszövetséghez kötődik, bár talán a Rokefellerek kivételével a felső vezetők talán a zsidósághoz tartoznak.
Kár magunkat altatni azzal, hogy megoldható a "zsidókérdés" és azzal mindent rendbe hoznánk, mert ez valójában szociokultúra is, amiben nem csak a max 100 milliós létszámú zsidók érdekeltek.
Meggyőződésem, hogy ma is tévúton járunk, ha elvakultan a zsidókat szidjuk, miközben - sokszor a testvérünk is kiszolgálja őket - széles kör érdekelt a természet ellenes eszme szolgálatában: vagy csupán mint munkavállaló szolgálja őket, mert szüksége van az eszme által hirdetett pusztító elvek megvalósításáért, szolgálatáért élvezhető "megélhetésre" és nincs tekintettel annak másokra ható következményével. Sokan vannak ilyenek ... az ajánlott irodalmat azért köszönöm és ahogy időm engedi, olvasgatni fogom .
Üdvözlettel.
Lehel
Takács
2013-05-06 21:11:53
Kedves Lehel ha már ennyire szeret olvasni....:)

http://www.angelfire.com/zine2/judeolog/shahak/tbjhu1.htm
Eustace Mullins: A biológiai zsidó.
Takács
2013-05-06 21:05:53
Kedves Lehel!
Nagyon szívesen máskor is:)
Bizonyos információkat pedig nem lehet elégszer újra és újra megosztani,terjeszteni ahhoz hogy megértsük a magyarság jelenét lásd:

Sir Moses Montefiore:
Az 1800-as évek második felében Angliában hatalmas karriert befutott zsidó üzletember a világban szétszórtan élő zsidókat az "ígéret földjének" elfoglalására ösztönözte. Az Izraelita Világszövetség felhívása a következőkről szólt:
"Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti zsidó testvérek, fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot birtokba vehessétek, hogy minden keresztényt elűzzetek, hogy mindent, amit ott még a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elég anyagi eszközötök, párizsi szövetségünk minden erővel segíteni fog titeket. Erre a célra szövetségünk máris gyűjtéseket rendez és az adományok bőséggel folynak be pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és a magyarországi területeket kiragadjátok a keresztényektől, s azok kizárólag zsidó kézbe kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összegeket áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idő alatt elérhessétek."

Fentiek szerint mi birtokoljuk az "Ígéret földjét !"

Ezt követően a háttérhatalom irányításával tömeges zsidó emigráció indult hazánk felé földet és hont foglalni. A Dohány utcai zsinagógát 1859-ben felavatták. A beözönléssel együtt járó szellemi leigázás, az erkölcs porba tiprása is megindult.
________________________________________

Még ebben az elképesztően sanyarú helyzetben is ha akarjuk megtalálhatjuk a dolgok pozitív oldalát.Alap igazság hogy minden rosszban van valami jó is.
Gondolok itt orbánnak a zsidó világkongresszus körüli tevékenységére.
Gyakorlatilag a kuruc.infón egy kommentelő megfogalmazta helyettem is a véleményemet ezzel kapcsolatban amit közreadnék:
"Most vitték be az erdőbe, de végleg!!!
Akármilyen rafkós is volt eddig, ezt a csapdát most nem látta!
Levették a jobboldal hamis, karizmatikus vezetőjének vélt és eddig meg is tartott emberét a tábláról.
Vége a kábításnak, a tegnap után már csak a nemzeti kormány dumával bedrogoztatott Fidesz szavazók gondolják úgy, hogy minden rendben van.
A kijózanodott jobboldali szavazók zöme levette a kezét Orbánról.
A bukás elkerülhetetlen."
Ámen!
Kubínyi Tamás
2013-05-06 20:35:16
Kedves Nemes Türk!

A MIÉP-nek magam is szakértője voltam, ezért jó véleményem is van róluk. Csúcspontjukon a nemzet színe java támogatta. Akkor hagytam abba, amikor a rossz tapasztalataim - küldött emberek döntéspozícióba engedése - fölébe kerekedtek a jónak. A módszeres szétverést megtapasztalva azt látom, hogy hasonlók ma is folynak.
Martin Killeen
2013-05-06 20:25:01
Kedves P-i Gabor! Nagyon-nagy csalodast okozott ma, amikor elmondta, hogy nem volt ott a szombati tuntetesen!!. Arra kerem, hogy ne reagaljon a velemenyemre.
Nemes Türk
2013-05-06 19:50:42
Tisztelt Kubínyi Úr!
Egy számomra fontos kérdésben szeretném megkérdezni az Ön véleményét. Mit tetszik gondolni a MIÉP-ről? Kérdésem azért ilyen rövid, mert ha tudnám is, nem akarnám befolyásolni válaszát. Köszönöm!
Lehel
2013-05-06 19:40:33
Amennyiben Orbán Viktor nem tűrné, SŐT NEM TÁMOGATNÁ az antiszemitizmust, nem támogatná a cionista Izrael és a cionista zsidó rabinátus világkongresszusát, mivel ezek felelősek a szemiták gettósításáért és irtásáért Palesztina területén MA IS !
Lehel
2013-05-06 18:07:51
Kedves Emese !
Szerintem is értem amit írtál, ugyanakkor más távlatból nézem talán, mint Te. Tudod, hogy mennyiben motiválnak bennünket alap ösztöneink ?
Attól, hogy nem gondolsz rá, a stimulációk mégis hatnak. A bővített újratermelés abban a vertikumban, amit motiválnak, nem lehetséges...
Próbáld Te is megérteni amit írtam, mert akkor fogod látni, miért küzdünk hiába,
miért nincs és nem is lesz igazi magyar munkahely,
ahogy a függetlenségünkhöz NÉLKÜLÖZHETETLEN magyar gazdaság sem állhat fel az általam vázolt okok miatt.
Javaslom olvasgass részben az alapösztöneinkről ( élet ösztön ) és Sun Ce tanításából !
A változáshoz a beszéd nem elég, több kell: új, alapvető igényeinket kielégítő eco-gazdaság, mert a fényevésnek még nincs járt útja szerintem nálunk sem.

http://mek.oszk.hu/01300/01345/01345.htm

Üdv.
Lehel
2013-05-06 12:20:54
Persze lehetnek ellenérdekeltek is, akik - akár érdektelenségre hivatkozva - lesöpörnék a napirendről a mélyebb összefüggések áttekintését, egymás megértését célzó törekvéseket. Szerintem egymás megértése a fontosabb, mint sem a tömör jogi nyelvezet, amit ráadásul csak egy kisebbség ért meg !!!
Ugyan miért ?
Lehel
2013-05-06 12:15:08
Kedves Emese !
Két dolgot szeretnék még reagálni írásodra:
Az egyik: nem fontos elolvasnod amit írok,ha terjengősnek véled, bár nem zavar,ha észrevételezed az sem- majd eldöntik mások is.
A másik dolog, hogy tévedsz, ha azt gondolod, nem érintik meg bármely embert az alapvető jogok sérelme. Van ösztönös énünk, ahogy van tudatos énünk is.
Lehet persze, hogy nem tudatosul mindenkiben a sérelem miben létte, mégis kompenzálni igyekszik és tény, hogy a sérelem fennállása esetén egyszerűen nem képes az ember megfelelően teljesíteni sem, flusztrált lesz stb...szerintem pontosan ezért lettek rögzítve, védve alapvető emberi jogok ( bár nem azok természettől való teljességében, ahogy a szkiitáknál az teljesebb körűen beíródott a szívekbe is
Ahogy a kívánatos az lenne
Engedtessék meg, hogy te is előadhasd a véleményedet és más is úgy és olyan formában, ahogy azt jónak látja, feltéve,ha nem sérti MÁSOK ALAPVETŐ JOGAI
( a szólásszabadság,véleményszabadság korlátozásas - akár a terjengősség indokával IS -ugyanis sérti.)
Köszönöm a megértésedet !
Lehel
2013-05-06 09:54:57
Kedves Kubinyi Tamás és kedves Lipusz Zsolt !
Sok dologban egyet értek az elhangzottakkal, de lenne egy, az alapokat ÉRINTŐ megjegyzésem :

Tamás álláspontja és konklúziója, miszerint " nem elegen lépünk fel a tömeggyilkos Biszku ellen" nem tárja fel a teljes igazságot, ugyanis biszkuék bűne nem csak a tömeggyilkosság
( megjegyzem a bűnözők, a társadalomra veszélyes elemek elleni halálbüntetést én sem zárnám ki az igazságszolgáltatásból ÉS LEHET HOGY BISZKUÉK BŰNÖZŐK ELLENI ELJÁRÁSÁT SOKAN EGYETÉRTÉSSEL FOGADJÁK, EZÉRT A KÉRDÉS ILYETÉN, PONTATLAN FELVETÉSE szükségtelenül MEGOSZTJA A TÁRSADALMAT, mert nem tesz különbséget aközött, hogy az áldozat követett el bűnt, avagy pontosan a társadalom hasznára tett dologért kapott büntetést ?..ahogy ez él ma is )
de a biszkufélék bűne, hogy ELRABOLTÁK A TISZTESSÉGES MUNKÁVAL SZERZETT VAGYONOKAT IS
ÉS EZZEL OLYAN VÉGZETES ÜZENETET KÜLDÖTT A HATALOM AZ EGYÉN FELÉ, HOGY TELJESEN MINDEGY MIT TESZEL, ÚGYSEM ÉLVEZHETED AZ EREDMÉNYÉT.
EZ AZ ÜZENET ma is él, de nem hivatkoznak rá a közszereplők, pedig itt a lényeg.
Biszku bűne elsősorban az, hogy ÉRDEMI VIZSGÁLAT NÉLKÜL FŰNYÍRÓ SZERŰEN kobozták el a tisztességes munkával szerzett és megélhetést szolgáló vagyonokat, majd olyanokra bízták, akik NEM VOLTAK KÉPESEK EGY SZAKMÁBAN SEM BIZONYÍTANI, EZÉRT a tisztességes köz előtt tekintélytelen LUMPENEK MARADTAK, a de vezetők lehettek.
Ezek persze a vállalatokban is elrontották az egyén és a közösség termelési eredményét, vergődtünk a gazdaságtalanságban, a maszekokat pedig megalázták - de a mögöttük álló IGAZSÁGTALAN, FÉLTÉKENY ,vérengző hatalom védte őket.!


Addig, amíg ezt problémát annak megoldását nem tűzzük a zászlóra, nem lesz jelentős összefogás,mert bárhova is álltak a tömegek, mindenhol csapdába kerültek és a fenti alap probléma , életük nehezítése megoldatlan maradt.
Így alakult ki a TANULT TEHETETLENSÉG depressziós állapota, ami népbetegség lett.

Szerintem ,- amint leírtam,- sok kilábalási kísérlet után is minden maradt az igazságtalanságot okozó lényegnél - nem érdem szerinti elosztás - és a lakosság már nem akar tovább részt venni ebben a
megalázó "játékban"...bárki mellé állt stróman volt csupán, vagy mind becsapta.

Tehát gyógyítani kell és a gyógyulás első fázisa a probléma helyes feltárása és megértése kell legyen.
A JÓRA NEM REST EMBEREK NEM SZÍVESEN VISELIK EL, HA ÚGY KELL DOLGOZNIUK, HOGY ANNAK EREDMÉNYÉRŐL NEM RENDELKEZHETNEK,HANEM MÁSOK, FŐLEG AZ AKARATUKKAL ELLENTÉTESEN, őket pedig megalázzák, kigúnyolják.

Csupán az, hogy biszkuék gyilkoltak, nem megfelelő hívószó, mert olyan, MA IS ELŐFORDULÓ bűncselekmények esetén, amikor pl. akár a mai devizaalapú hitellel átvertek megaláztatásáért felelősek, OLAJOSAK,GILISZTÁS,PIRAMISJÁTÉKOT SZERVEZŐK, vagy a multik tizedes fizetésével megalázottak helyzetén SENKI NEM VÁLTOZTAT ÉRDEMBEN FENN ÁLL A MEGALÁZÓ ÁLLAPOT... A KÁROSULTAK mind. egyedül maradnak problémáikkal,
az egyén EZÉRT JOGGAL megveti VEZETŐIT, DE
ezt a társadalmat is és passzívvá, vagy vérengzővé válik ( olyan mély a megaláztatása) VAGY EGYSZERŰEN ELMENEKÜL.
SZERINTEM EBBE AZ IRÁNYBA KELLENE FÓKUSZÁLNI
Apista
2013-05-05 22:28:04
Morvai nem tudott megjelenni. Na ja, hisz' sábesz volt.
Ferenc
2013-05-05 20:57:17
Tibornak megértem az elkeseredését, hogy csak ilyen kevesen mentek el a az anti – bolsevista és anti cionista nagygyülésre. Ennek alapvetö okát én az emberek megfélemlitésében látom. A 2006 –os szemkilövés és az azóta is alkalmazott rendöri brutális fellépések, vagy a munkahely esetleges elvesztésétöl való félelem, sok békés tüntetöt elriasztott a részvételtöl. Lehet – e okokolni öket ezért? Részben valószinüleg, mert állandó megfélemlitésben van részük. Ez azonban nem jelenti azt , hogy a vége a tüntetéseknek. Az igazságért folytatott harcnak soha se lesz vége, bármilyen diktatura is kerül hatalomra és az elsö alkalmas pillanatban robbanás szerüen a felszinre fog törni az igazság! Talán taktikát kellene a nemzeti oldalnak váltania? Talán az embereket mobil telefonon kellene összehivni valahol, aminek nincs szervezöje. Senki se tudja miért, de gyülekeznek az emberek valahol. Minden hatalom retteg az olyan tömegtöl, amelyröl senki se tudja miért jöttek és egyáltalán mit akarnak? A hatásos megoldásról persze fogalmam sincs. Annyi azonban biztos, hogy a jelenlegi globalista politikát minden eszközzel fékezni kell! Ma este a ZDF német televizióban volt egy interview az egyik AfD szóvivövel, miszerint a jelelegi Merkel politika az euro mentésére most már tarthatatlan, mert aki az eurot akarja a végnélküli válság ellenére megmenteni, az a globalista bankokat akarja megmenteni. Februárban alakult egy új párt, az Alternative für Deutschland (AfD), melynek célja Németország kiléptetése az euro zónából és a német márka visszállitása. Ez a párt napról – napra erösödik és legyen ez a mozgalom követendö példa a magyarok számára!. A jelenlegi német parlamenti pártok közül - rövid idö alatt - az alábbi számu ember csatlakozott az uj párthoz; CDU: 1008 fö, SPD 587, FDP 558. Tehát Tibor, fel a fejjel! Jön még a kutyára dér, mert Isten malmai lassan, de biztosan örölnek!
totya54
2013-05-05 16:52:32
Kis Tibor
2013-05-05 02:43:07
A tűntetések kora befejeződött, vagy még nem kezdődött el.
Hogyan tovább?
SEND OUR SAVIOR!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.