Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Lehel
2013-04-18 06:56:49
Nagyon eltávolodott a magyarság többsége a gyökereitől.
Úgy az Álmos könyvek, mint a Szent Korona misztériumát felfestő Égi Élő Igazság szinte álomnak tűnnek, bár szerencsére sokunkban AHA élményt idéznek elő, ha átolvassuk, megnézzük.
Különösen, amikor személyes életünkben is megtapasztaljuk azt az üldöztetést, amit pl. Prof. Papp Lajos Úrnak kellett elszenvednie csupán azért, mert a közösségünket nem csak mint orvos gyógyította, de BELE MERT AVATKOZNI OLYAN KÖZÜGYBE, MINT A MUNKÁJÁHOZ SZÜKSÉGES ANYAGOK BESZERZÉSE ÉS EZZEL RACIONALIZÁLNI MERTE AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN DOLGOZÓK ( ÉLŐSKÖDŐK ) PAZARLÓ MUNKÁJÁT, bizony nagyon elkeseredünk.

Pedig pontosan ez történik, pontosan az ellenkezője annak, amit a Szent Korona eszmeisége és a természet tisztelete engedne.
A miértre álmomban látom egy egyszerű magyarázatot, ami szerint ezen eszmeiség egyik lényegét., átvették a kazárok és a cionizmus egyik alaptételévé tették, miközben nem tűrhetik, hogy ez mint konkurens eszme az eredeti formájában fennmaradjon,
mert pontosan tudják, amíg magyar génekkel rendelkező ember él - főleg közösségben - és lelkében búvó patakként bármikor feltörhet ez a természettel szinkront tartó eszme, az részben lebuktatja a cionizmust mint mozgalmat, másrészről szellemi konkurenciát jelent létük alapjául szolgáló eszméiknek ( talán ez volt Jézus Krisztus megfeszíttetésének is a valódi oka ).

Elgondolkodtató, hogy a vezetőik (kizárólag férfi ) rabbik, továbbá azzal, hogy a zsidó hit az újszülött fiúknak a 8. napon mérhetetlen fájdalom - sokkot idéz elő a körülmetéléssel, valószínű pontosan ezen életszakaszban kialakuló és a könyörületességet megélni segítő agyi központ fejlődését veti vissza.
( miért is tették ezt kényszerrel Galilleában és miért akarják tenni minden újszülöttel az USA-ban ? )
Talán pontosan ezért szenvednek a Shylock-ok a kegyetlenség és bosszú érzés őrjítő fájdalmától és okoznak mérhetetlen szenvedést a környezetükben élőknek életük során.
Azt hiszem ez a beavatkozás irreverzibilis változást okoz a csöppség életében és később hasztalan lesz az utólagos megkeresztelkedése is (ami senkinek nem okoz fájdalmat, SŐT ) .
A Kárpát Medence valóban igen jó földrajzi adottságai miatt is, de úgy vélem ideológiai, kulturális ,hitbéli korlátaik miatt önálló életre itt sem lenne képes a cionizmus népe ( esetleg az áthaladók vámolásából lelnének hasznot ), ahogy a mai helyükön sem. Az égi áldás hasznosításához, az ehető terméshez nem elég a termékeny Föld, az eső és nap, szorgos kezek is kellenek.

Ami az államuk jelenlegi muszlim környezetét illeti, az olyan elszánt nép veszélyezteti őket vámszedésük során. Mivel a magyar béketűrőbb, itt kisebb ellenállásra számítanak.
Ideológiájuk miatt úgy vélem - sőt a cionizmust bíráló társaik is leírták - mindig szükségük lesz idegen környezetre, ahol spórában tudnak csak megmaradni ( lásd: Bartha Miklós Kazárföldön )
Martin Killeen
2013-04-18 06:33:38
Czekus Jobtol kerdeznem: ugye nem lekicsinyloen mondta Novak Elodrol, hogy bohockodott, mert az igazgatoi iroda elotti tevekenysege miatt teljesen egyertelmu volt, hogy igazat adott neki. Vajon a 2. esetben is? Szebb jovot!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-04-17 16:27:20
A kedves telefonálóknak egy jó tanács: Ne a műsor vége felé telefonáljanak be,hanem az adás elején,mert értelemszerűen akkor mondanivalóban és időtartamban is tovább lehet beszélgetni illetve több dolgot lehet elmondani.
Lehel
2013-04-17 12:44:18
Tibor 2013.04.15 -i ( 2. rész )hozzászólását meghallgatva azzal szinte teljesen egyet értek.
Kásler Árpád rendszerváltó pártot alapított.
Az egyeztetés szükségszerűségét arra fókuszálnám, amiben egyedüli veszélyt látok a Kásler Árpád meghirdetett mozgalmában.
A célokkal egyet értek, ugyanakkor a honi termelés visszaállítása nélkül minden hatalomátvétel tiszavirág életű lehet, amíg nem leszünk képesek magyar tulajdonosi körben előállítani alapvető szükségleteink fedezésére szükséges terményeket.
Ezért AZ ÖNELLÁTÁSRA ELÉGSÉGES termelést akár a hátországban, akár illegálisan is működésbe kell hozni, mert csak akkor lehet sikeres egy ilyen felszabadító mozgalom, különben, amíg HITELBŐL ÉS DEVIZAIDEGENEK TERMÉNYÉBŐL FOGYASZTUNK, EGY HÉT ALATT KIÉHEZTETHETIK AZ ORSZÁGUNKAT ÉS MINDEN MOZGALOM MEGBUKIK.
A TÖRVÉNYHOZÓ PONTOSAN EZÉRT TART HATÁLYBAN OLYAN TÖRVÉNYEKET, AMIK HATÁSA, HOGY A HONI GAZDASÁG fokozott hátrányban legyen és csak az idegen munkaadók lehessenek piac meghatározók itthon is.
Lehel
2013-04-17 12:16:09
A mezőgazdasághoz...
Az agráriumban dolgozók nyelték le a '90 es évektől folyó gazdasági ámokfutás legnagyobb terhét, az óriási inflációt abból a szükségszerűségből következően, hogy a parasztságnak nem csak " térkép e táj ", hanem a megélhetése is évezredes kultúrája alapján .
Nem nevezhető magyarnak az, aki kiszolgáltatja az idegenek érdekeinek ezen szférából élő embereket, illetve ezt a stratégiai fontosságú HONI gazdaság bővített újratermelését akadályozza.
Az EU -ba lépés óta a támogatási rendszer az, ami intézményesen teszi tönkre a termelőket.
részben a támogatások kiosztásában részt vevők munkájuk VALÓS értékével össze nem egyeztethető módon gazdagodnak a közösség kárára, amíg a termelők a támogatott szektorokkal nem képesek versenyt állni, így elvesztik a tőkéjüket, illetve a piacaikat... a kár duplán jelentkezik.

A támogatások költségét a termelő szféra jövedelméből vonják el, lehetetlenné téve azt, hogy ennek értékével az értékteremtő munkavállalók, munkavégzők JOGUK SZERINT SZABADON RENDELKEZHESSENEK , szabadon választhassanak ellenértéket a megtermelt terményük ellenértékében,
FENNTARTVA A HONI GAZDASÁGOT,
csupán a hatalmas adók és munkáltatói extraprofit után maradó kicsiny vásárló erőből képesek választani, azt sem szabadon, hiszen kénytelenek oda elkölteni kevés pénzüket, ahol a támogatott termékek a támogatásból adódóan olcsóbban kerülnek piacra.
Ezzel bezárul a 22- es csapdája.
Lehel
2013-04-17 10:35:54
Kedves Tibor !
( Kis Tibor 2013-04-16 22:14:30 )
Egyet értek Veled abban, hogy korábban nem volt szükség külön nemzeti jogvédelemre, hiszen a Szent Korona szokásjoga és annak megfelelő berögzült szokások, törvények alapjaiban védték a magyar Nemzet érdekét.
A sorozatos árulások és dezinformálások okozta anyagi, szellemi és erkölcsi leépülés az oka, hogy egy ilyen célú külön mozgalom szükségessé vált ( egyben üzletté is vált egyeseknek ).
Komoly veszélyeket rejt ez magában, mivel elhiteti az emberekkel, hogy létezik egy ilyen védő szervezet, azt sugallva, hogy nekik már nincs dolguk ez ügyben.
Ez pedig NEM IGAZ, nagyon veszélyes, mert a mozgalom vezetőiről nem tudható, milyen valódi célokat képviselnek..
Lehel
2013-04-17 10:31:58
Kedves Tibor !
( Kis Tibor 2013-04-16 22:14:30 )
Egyet értek Veled abban, hogy korábban nem volt szükség külön nemzeti jogvédelemre, hiszen a Szent Korona szokásjoga és annak megfelelő berögzült szokások, törvények alapjaiban védték a magyar Nemzet érdekét.
A sorozatos árulások és dezinformálások okozta anyagi, szellemi és erkölcsi leépülés az oka, hogy egy ilyen célú külön mozgalom szükségessé vált ( egyben üzletté is vált egyeseknek ).
Komoly veszélyeket rejt ez magában, mivel elhiteti az emberekkel, hogy létezik egy ilyen védő szervezet, azt sugallva, hogy nekik már nincs dolguk ez ügyben.
Ez pedig NEM IGAZ, nagyon veszélyes, mert a mozgalom vezetőiről nem tudható, milyen valódi célokat képviselnek..
Lehel
2013-04-17 07:14:39
Kedves Tibor !
Én is úgy gondolom, hogy az országhatároknak pontosan az az etnikumokat megillető jog ad értelmet ,- ahogy a béke záloga is ez - hogy minden népnek joga kell legyen az önrendelkezésre. Szerintem ezt a jogot még ma is védik a nemzetközileg elfogadott egyezmények.
A cionisták - pontosan ezen jogra hivatkozva - elérték, hogy lett államuk, ahol meghatározhatják és számon kérhetik az elosztási elveket is.
Nem illetné azonban meg ez a jog a zsidóságot Magyarországon , azaz a magyarok Földjén. Terjed a bomlasztó kór, a 2 Te is megérdemled2 szellemiség, ami magától értetődévé teszi a jogok és kötelezettségek elkülönítését,tehát nem a munkád eredménye után érdemled meg, hanem azért, mert mások is...
Ez a szemlélet nem csak a magyarság szellemétől, de a természet rendjétől is idegen.
Mivel a magyarokat IS megillető önrendelkezési jog érvényesítését minden eszközzel ellehetetlenítik, ezzel háborús helyzetet okoznak.
A magyaroknak pedig tisztán kellene látni, és védeni államukat, mert Magyarország csak akkor nem lesz egy felvásárolható akol, illetve birkák lakta istálló, ha lesznek akik ezt megakadályozzák.
Ehhez tudás és szervezett erő kellene, mindkettőhöz beszédtér,média..
Sajnos a lakosság egyre növekvő részének jó ez az állapot, hogy a mások javaiból élhet és ezen előnyökért kiáll az országrombolók mellett, vagy legalább is nem áll harcra készen a valódi nemzeti oldalra. Nem gondolnak abba bele, milyen megalázó, kiábrándító a dolgozókkal - nemzettársakkal (?)- szemben ez a bánásmód, így azok száma egyre csökken, akik hajlandók lesznek ilyen közösségért dolgozni. Ez a folyamat önfelélő, aminek rohamos pusztítását látjuk is.
Kis Tibor
2013-04-16 23:33:48
Emese és Többiek,
Aztán itt van még az eu, a liszaboni szerződés, az eu renőrség szerződés, az izraeli-eu társulási szerződés, és minimum még egy állitólag 2004-s magyar -izrael szerződés ( amit, úgy tudni minden akkori parlamenti párt ellenjegyzett.
Kis Tibor
2013-04-16 23:23:59
Lehel, igazad van rosszul irtam, 16:22:40 Apista -ra gondoltam.

Apista és Többiek, szerintem a numerus clausus-t is újra el kell olvasni és az akkori közbeszédet is.

Emese, ma többször megrősitette a mai 16:22: 40 véleményemet


üdv Tibor
Apista
2013-04-16 23:06:45
Emese, persze, mert ott még pistike voltam.
Lehel
2013-04-16 23:01:56
Kedves Tibor, mi az a 16:22 ?
nap:óra vagy óra: .perc, de melyik napon, (mert ma 16 óra 22 kor nem találok hozzászólást ) ?
Kis Tibor
2013-04-16 22:54:34
Ha nincs megegyezés, nincs összefogás (ab ovo)

Nekem vannak olyan információim, hogy folyik a párbeszéd.
Holnap Esztergomban lesz KÁ, holnapután okosabb leszek és megosztom.

üdv Tibor
Kis Tibor
2013-04-16 22:49:16
16:22 , ez sajnos igazság.

Na és Radnóti? , Teller?
Apista
2013-04-16 22:44:26
Kedves Emese, látom átnyálaztad a CBJ-t. Örülök neki, talán még emlékszel, hogy valaki ajánlotta Neked még a zöld oldalon. Nos, én voltam az.
Apista
2013-04-16 22:40:46
Tibor, lehet, hogy Te egyetértesz, de én nem tudok. Ez van. A Talmud minden cselt megenged nekik, ha a gojok becsapásáról és a saját fajtájuk védelméről van szó. Erről szól gyakorlatilag a történelem már régóta és még mindig vannak akik bedőlnek nekik. Én nem.
Üdv.
Kis Tibor
2013-04-16 22:40:13
Kedves Emilia,
Néha vannak kétségeim, de most meg kell állapítanom, Ön valóban hölgy lehet.
Kis Tibor
2013-04-16 22:37:01
Kedves Apista,
Azt gondolom, Lehel 16:22 bejegyzésével egyet lehet érteni.

Plusz, most sokkal fontosabb az ami közös, mint ami szétválaszt.

üdv Tibor
Kis Tibor
2013-04-16 22:29:36
Tamás a mai műsorban külön hangsúlyozta, hogy a Magyar Kosok-nak le kell egymással ülniük és meg kell egyezniük.
Egyből, arra a 70-80-s években látott olasz filmre ( talán Dorellik ? ) asszociáltam, amelyben azelhúnyt örököseit beterelik egy várkastély fegyverszobájába és egy ügyvéd egy üres papirról felolvassa a végrendeletet: Aki először kijön azé az örökség.
Ez a megoldás nem áll tőlem távol, azzal a változtatással, hogy a papirokat ( max 3db A4) én a kosoknak admnám. Se viz, se pogácsa és csak akkor jöhetnek ki , ha közösen megalkotnák az aktuális 12 (?) pontot .
Ferenccel egyetértve, a papirra előzetesen kb 8. vagy 9. pontként, ráirnám : országvezető (képviselő stb ) éves össz jövedelme nem haldhatja meg a magyar átlag 3(?)x-osát , és 1 ember csak 1 hivatalt viselhet.


Talán a visegrádi várban?
Itt most nemzetmentés kell !

üdv Tibor
Lehel
2013-04-16 22:26:13
Kedves Apista !
Tisztelettel és őszinte kiváncsisággal állok azon ügyek elé, amiben egyetértésre tudunk jutni :)
Üdv.
Lehel
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.