Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Kis Tibor
2013-06-08 05:33:05
Bunyevácz Zsuzsa írása Trianonról
(2013/06/04)
http://bunyevacz-zsuzsa.blog.hu/
Kis Tibor
2013-06-07 20:27:57
Azt gondolom, tudom, hogy vagyunk magyarok még elegen. Én nem az embereken kérem számon, azt tapasztalom, hogy tudják, ha nem is mindenben a teljest, de egyre inkább eltökéltebbek a változtatásra. Várják a tiszta magyar szót, a megszólítást, a híteles, becsületes megszólítókat.
Magamat az Esze Tamás talpasának gondolom, és nem is vágyom többre.
Azt is gondolom, szükség lenne a "Még kér a Nemzet" program megfogalmazására. Ez akkor lehet értelmes elképzelés részemről, ha sokan, minél többen részt vesznek a munkába. Ez lehet kiáltvány(?), program(?), de mindenképpen azokat a pontokat kell tartalmaznia, amelyek a változtatást agadják meg, tiszta, közérthető módon.
Világossá szeretném tenni azt is, hogy az ellenséget pontosan meg kell nevezni.
És úgy látom ez a cionizmus és a zsidó problémára adott ellenszegülést, és az attól való szabadulást, a megoldást kell, hogy tartalmazza.
Hiszem, tudnunk hasznosat, hatást elérőt megfogalmazni közösen.

Most amikor a gonosz végletekig feszegeti a normális határokat, nem lehetünk tétlenek. A Szíriát ért nukleáris támadás is bizonyítja, csak a hatásos ellenerő képes megálljt parancsolni.

Hogy látjátok?
Ferenc
2013-06-07 19:28:01
Tibor a szivemböl - és az is biztos, hogy a a tiszteséges magyarok millióinak nevében - beszélt a mai hozzászólásával. Pontosan azok a nemzet alapvetö problémái, amit szóbahozott. A jelen politikai hatalom teljes mértékben korrupt és nemzetellenes és mindent el kell követni a leváltása érdekében. Sok – sok Tiborra lenne szükségünk, akik a magyarságért önzetlenül tevékenykednek
Lehel
2013-06-07 13:21:33
Kedves Kubinyi Tamás Úr !
Álláspontom szerint tévedés az, - amit műsorában mondott - hogy azért volt 3.60 a kenyér, mert hitelből fedezte az állam a költség többletet.
Ezzel pontosan a lényegről siklik el a figyelem.
Szerintem a lényeg az volna, hogy senki nem vizsgálta, mit milyen költséggel állítanak elő, ahogy azt sem, hogy ki milyen hatékonysággal dolgozik és azért a munkájával arányos bért kapjon - a teljes felelőtlenség uralkodott ezen a téren akkor is - ami szerintem egy életképes társadalom egyik legfontosabb szempontja kell legyen, hanem a
TÉNY AZ, HOGY A LAKOSSÁG KÉPES VOLT MÉG OLYAN EGYENLŐSDI VISZONYOK KÖZÖTT IS ELLÁTNI SAJÁT MAGÁT,
UGYANIS NEM AKADÁLYOZTÁK A HÁZTÁJI GAZDÁLKODÁST,
AHOL PEDIG AZ EREDMÉNYE SZERINT GYARAPODHATOTT AZ EGYÉN, MIVEL A TERMÉSZET "IGAZSÁGOS" .

Persze ennek mértéke nem lehetett feltűnő, de ez így működött és vidéken a családok zöme tartott haszon állatot, művelt veteményes keretet...stb, AMIBŐL BŐVEN TERMETT ANNYI, HOGY AZ ORSZÁG NEM SZORULT BEHOZATALRA, NEM ÚGY, MINT MA.

AHOGY AZT MA NEM TESZI , SŐT AZT SEM VÉDI, AKI TERMELNI KÉPES ÉS HAJLANDÓ ! EZ AZ OKA, HOGY BAJBAN VAGYUNK.

Vett ugyan fel az állam hitelt anno is kb. 12-15 Milliárd Usd mértékben, de abból csupán 1-3 mrd került be az országba, a többieket tovább adtuk a szövetséges "barátoknak". Mondták is, hogy a bruttó államadósság cca.15.mrd Usd, de a nettó csak 3 mrd.

A kenyér 360 as ára, tehát nem a hitelből, hanem abból a politikai döntésből adódott, hogy a kenyér gyárakat - IS - központIlag dotálták és az árhivatal ilyen áron árazta be a kenyeret - amíg ma nincs ilyen mechanizmus, ( illetve a lakosság maga is termelt, tehát nem volt kiszolgáltatott, sütött magának kenyeret, ha a boltit drágálta volna .)
SŐT, MA MÁR A TERMÉNYEKET (BÚZA,KUKORICA) VAGYIS AZ ÉLELMISZER ALAPANYAGOKAT IS A SPEKULÁCIÓ ESZKÖZÉVÉ TETTÉK, RÉSZBEN MERT TŐZSDEI CIKKEK, DE SOKKAL SÚLYOSABB PROBLÉMA AZ, HOGY A "TECHNOLÓGIA " FEJLŐDÉSE MIATT MÁR A SZINTÉN SPEKULÁCIÓS ESZKÖZ , AZ OLAJ KIVÁLTÁSÁRA , MINT ENERGIA IS ALKALMASSÁG VÁLT, EZÉRT emelkedhet az élelmiszerek ára a csillagos égig..

TIPIKUS PÉLDA ERRE AZ ÉTOLAJ MELLÉKANYAGA, A FOGYASZTÁSRA ALKALMATLAN SŰRŰ OLAJ, AMINEK AZ ÁRA A GÁZOLAJ FÖLÉ EMELKEDETT, PONTOSAN AZON OKNÁL FOGVA, HOGY AZ IS ALKALMAS DIESEL MOTOROK ÜZEMELETETÉSÉRE ( BÁR TILTOTT ).
A '90 es éveket megelőzően a sztálino doktrina uralkodott, ami cionizmus ellenes volt és az orosz érdek az volt, hogy termeljen a magyar, mert a SZU ellátásához kellett a magyar élelmiszer is.
Ez a doktrina változott meg azzal, hogy Gorbacsov átadta az országot a cionistáknak, akik nem bírnak el az arab tengerrel, tehát nekik a FÖLDÜNK kell, ami szándék változtatta meg az itteni törvénykezést is.

Sajnos ezt az "új szokást" a magyarság elfogadta, így gyermekeink rossz mintát kapnak, ezzel egyre távolabb kerülünk attól, hogy megtartsuk hazánkat, földünket.
A műveléshez , az élet viteléhez szükséges szak - tudásokat is elveszítik fiaink, így annak hiányával is rá leszünk kényszerítve idegenek befogadására.
Lehel
2013-06-07 11:44:29
Kedves Emese !
A Magyar Nemzethez sokan tartozónak érzik magukat, DE ITT AZ ÁLLAMOKRÓL VAN SZÓ VALÓJÁBAN, HISZEN A KÜLÜGYÉR IS DE JURE AZT KÉPVISELI ÉS NEM A MAGYAR NEMZETET (inkább a cionista nemzetet képviseli).
Az állam az a szervezet, ami köteles és jogosult az adott nemzet ügyvitelét ellátni.

Van kétséged afelől, hogy a Magyar Állam NEVŰ SZERVEZET DE FACTO nem a magyar nemzet ügyvitelét látja el ?

Mivel szerintem ez így van, így nem járnának jobban kintre szakadt NEMZET TÁTRSAINK A CIONISTA HATALOM JOGHATÓSÁGA ALATT, MINT PL AZ OLÁHOK ALATT.
Ott pontosan azért él jobban a nemzettudat, mert a sidó métely nem volt olyan erős, bár az elnyomás ott sem csupán álom.

Az állításom, csak akkor lesz időszerű a nemzet egységes állammá szervezése, ha itthon helyre állt a rend, H államunkban nem idegen ügynökök fognak ülni,
különben pl. székely testvéreink sem fognak ehhez az államhoz csatlakozni
,mert cseberből vederbe jutnának, ráadásul ott már kialakították azt az életformát, hogy sem "csau", sem a többi oláh nem igazán volt képes ártani nekik, mivel önellátóakká váltak a hosszú megszállás alatt..
Bolondok lennének a BIRTOKUKBAN LÉVŐ ESZKÖZÖKET ÉS TUDÁST SUTBA DOBVA IGÁBA HAJTANI A FEJÜKET, AHOGY A MAGYARORSZÁGIAK ZÖME TETTE, MOST PEDIG, HOGY A GAZDÁJA MEGVESZETT, NEM TUDJA MIT TEGYEN !

Ha valóban a tűzoltáshoz akarsz fogni, akkor először a devizacsalást és a körbetartozást mint létformát ELUTASÍTÓ ÜGYDÖNTŐ népszavazást kell megtenni, mert addig innen csak menekülni lesz érdemes.
Lehel
2013-06-07 07:22:59
Nincs sajnos olyan párt a közéletben, sem a köztudatban, amelyik az életképes állam képét rajzolná fel.
Maga a pártoskpdás is a kirekesztést jelenti.

Vissza térve Árpádhoz. Ők pontosan, hogy egyesítették törzseiket, nem pedig szétválasztották az egységet.

Egyesítés pedig csak életképességet szolgáló elvek mentén lehetséges, mert ha azok nem működőképesek, akkor nagyobb kárt okoznak a működő rendszer megváltoztatásával, de legalább ellenállásba ütköznek azok részéről, akik képesek működőképes gazdaságban gondolkodni és DOLGOZNI.

Sajnos politikával és a közélet meghatározására JOGOSULTTÁ VÁLÓ POLITIKAI MUNKÁVAL ZÖMÉBEN OLYANOK FOGLALKOZNAK, AKIK SEMMIT NEM BIZONYÍTOTTAK POLGÁRI ÉLETÜKBEN, ÍGY FOGALMUK NINCS ARRÓL, HOGYAN KÉPES ÉLETBEN MARADNI EGY MŰKÖDŐ GAZDASÁG,
VAGY FÉLNEK, NEHOGY MEGVALÓSULJON, MERT ABBAN SZÁMUKRA A MEGVETETTEK SORSA FOG JUTNI ( MÁRMINT HOGY ŐK I MEGVETIK A TERMELŐT ÉS AZ IGAZI VERSENYT)
MA UGYANAZ FOLYIK, MINT A KÁDÁRI IDŐKBEN, CSAK MÁS IDEOLÓGIÁVAL.
A MÉG DOLGOZÓ EGYÉNEKTŐL ELVONNAK MINDEN MEGTERMELT ÉRTÉKET ( ma még nagyobb részben ) ÉS SZÉTOSZTJÁK AZOK KÖZÖTT, AKIK A RENDSZER FENNÁLLÁSÁT ANYAGILAG ÉS POLITIKAILAG TÁMOGATJÁK, AZOK LETTEK A VÁLLALKOZÓK, SŐT NAGYVÁLLALKOZÓK,ASKIK ÉHBÉRÉT SZOLGÁLTATJÁK KI NEMZETTÁRSAIKAT A MULTI RABLÓ ÉRDEKÉNEK.
A MULTI NEM ÁRUT TERMELNI, HANEM EXTRAPROFITOT TERMELNI JÖN IDE.
KIK AZOK, AKIK LEÉPÍTETTÉK A KORÁBBI HONI TERMELÉST ÉS KIKI AZOK, AKIK EZT A RABLÁST RÁKÉNYSZERÍTIK A MAGYARSÁGRA ?
EZEKNEK SEMMI KÖZÜK A MAGYARSÁG SZELLEMÉHEZ, DE MÉG A KAPITALIZMUS SZELLEMÉHEZ SEM.
A Smith a kapitalizmus atyja szerint a kapitalizmus csak tisztességes körülmények között működhet.
itt sem tisztesség, sem kapitalizmus nincs..

Először annak feltételeit kell az egyén tudatában tisztázni és utána lesz tömegbázis, ami képes lehet véghez vinni az átalakulást.
MEG LEHET NÉZNI, MIKÉNT BÁNNAK MA MAGYARORSZÁGON DR. HALÁSZ JÓZSEFFEL, aki igenis közel jár ahhoz, mi a kívánatos ?
Martin Killeen
2013-06-07 07:01:50
Bocs. Elfelejtettem a nevemet a vegere odairni. Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2013-06-07 06:56:59
Kedves Aniko!

En is remelem, amit Lisbeth is. Ezen kivul azt is remeltem, hogy mivel jun. 2. utan kihagyott egy napot es "csak" 4-en, 5-en szolt hozza ujra, hogy vegre abbahagyja az acsarkodast, de remenytelen. A kezdetektol fogva ezt csinalja, ezert kene a mieinknek okosabbnak lenni es rahagyni. Az az igaz jo Magyar (ezt a szot a klaviatura automatikusan nagybetuvel irja) ember (###) elsosorban kismese miatt hagyta itt a Cenzura nelkul-t. Vajda Miklostol kezdve, Kis Tiborig, folytatva Szentkuti Peterrel (a fia is pont olyan, hala a Joistennek, mint az apja) az akcentussal beszelo Tunder es Szittya tulajdonosaig kivetel nelkul mindenkibe belekotott. Ja, es DEBRECENIT is kifelejtettem a sorbol, meg sokakat.
Lehel
2013-06-07 06:56:24
Volner igen fontos dolgot hozott fel.
Egy csupán a problémna, ami viszont feleslegessé, SŐT KÁROSSÁ teszi az egészet és a fordítottját eredményezi annak, ami kívánatos.
Ez pedig a sorrendiség.
Árpád és szövetségesei lerakták egy életképes nemzet alapjait, amihez korábbi szokásainkban már rendelkeztünk jóü alapokkal.. Ezt a sorsközösség vállalásban és érte való kiállásban jelölték meg, miközben igen fejlett termelési kultúra létezett..
Ma viszont ez még szándékként , sőt képességként is csak kevesekben lelhető fel.
Nagyon fontos motiváció pedig ez minden elemi rész, azaz minden egyén számára.
Olyan emberekkel akarunk mi nemzetet, akik a segílyt várják és eszük ágában nincs a megvetett dolgozókhoz tartozni ?
A tudat nagyon elment abba az irányba ahol nem lehet annak megváltoztatása nélkül nemzetben élni.

Íme:
„A népet félig már kivettük excellenciátok kezéből, kiveendjük egészen. Miénk lesz földje, szorgalma, saját személye. Aratunk vetésén, szűrünk szöllejében, leszedjük fája gyümölcseit s végre elsőszülöttjét adandja zálogba, hogy eleget tehessen. A magyar nép még jobban elfogy, szegényedik s szerteszét falvakra pusztuland. A fővárosban ismeretlen gyülevész nép fog kóvályogni, közöttük egy-két vagyontalan magyar, aki másokért dolgozik.
A nemzeti ifjúság ivadékról ivadékra felnövend, nyomor közt, kilátás nélkül. Először láz és undor kapja meg s bőszen kérdezi: hát haza ez, mely kevés lakóinak tápot nem tud adni? Haza ez, mely szorgalmam, képzettségem után nem tart el? Haza ez, melyben a bennszülött ősvér minden útról, minden alkalmazásból, minden érdemlési módból ki van zárva, hogy idegen csavargóknak legyen mit falniok? Érdemli-e ily hon, ily polgárzat, hogy vakon áldozatja legyek s emberi jogaimat erőszakkal vissza ne vívjam? De ezt csak az első kiábránduláskor fogja mondani, aztán megtöri a nyomor s az uralgó erő igájába térnek, azaz érdekeink alá. Egymást fogják marni kegyelmeinkért, szolgáinkká lesznek s nőiket, leányaikat adják el pénzünkért."

Ez az egyén alap motívációira világít rá, ami az oka annak, hogy itt tartunk.
Kérdezem én:
Miként akarunk még nagyobb országrész felett hatalommal bírni, amikor még a "kicsiny" Magyarország felett sem bírunk valós hatalommal ?

A Szent Korona Magyarországához anno önkjént csatlakoztak a környező népek. de mely népek akarnak csatlakozni ilyen megszállt ördögi káoszhoz ?
Még az oláhok uralma alatt is jobb sora van a magyarnak, amint az elmúlt 20 év itteni jogrendje alatt.
Ott legalább a devizacsalástól is megvédték...és sorolhatnám, pedig kétségtelen szándékuk, hogy ne kötődjön erdély Magyarországhoz...ehhez az államhoz szerintem
NEM IS AKAR.
Ahogy itteni honfitársaink is hagyják el az országot.
Szakadjunk ki EU-ból ?
Olyan körülmények között, amikor nincs elegendő működő honi termelés ahhoz, hogy ellássuk magunkat ?
Nos, a sorrendiség össze zavarásával is lehet nagy károkat okozni.
Kis Tibor
2013-06-07 02:26:06
Most értesültem, hogy 2012. februárjában megalakult az europai zsidó parlament.
Hihetetlen és megdöbbentő. Ti tudtatok erről?

http://www.jmpoint.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=863
Kis Tibor
2013-06-07 02:22:03
Lisbeth,
A honlap jó és meg is nyitja.
A legegyszerűbb továbblépés: baloldalt a Trianon-t ( a Móricz János alatt) nyitni(katt) és így már olvasható

üdv Tibor
Kis Tibor
2013-06-06 21:55:11
A hídfő.net arról ir, hogy az oroszok és a kinaiak határozottan kiállnak az agresszorral szemben:
http://www.hidfo.net/2013/05/09/putyin-megfeddte-netanjahut
Az idők jelei portál aaz iraki forgatókönyvet vizionálja:
http://idokjelei.hu/2013/04/az-irakban-bevalt-forgatokonyv-sziria-ellen/
Kis Tibor
2013-06-06 21:33:15
Kis Tibor
2013-06-06 20:57:25
BGábor,
Az izrealiek német gyártású tengeralattjáróról beszélnek.
Fegyverzete 16 db 227 kg/db lővedék vagy torpedó , 130 km hatótávval.
Ezek felszerellhetők nukleáris töltettel ( mégha könnyitett is ). nagyon úgy néz ki erről van szó:

http://www.nogw.com/download/2005_dolphin_attack_sub.pdf

Ha mást tudsz kérlek jelezd.

üdv Tibor
Kis Tibor
2013-06-06 19:47:11
Szó esett ma is a nemzeti tragédiánkról.
Itt az Apponyi beszéd teljes szövege:

http://www.hunnianet.hu/irodalom/trianon/Apponyi_Albert_trianoni_védőbeszéde
Kis Tibor
2013-06-06 07:02:38
fejlemények Sziriában:
május 2/3-án Izrael a németektől zabrált Delfin típusú tengeralattjáróról nukleáris(!) rakétával támadt szír kormányzati bunkert. Azonban egy szír naszád, a parttól
150 m-re torpedóval elsüllyesztette. Az angol videon jól láthatók a nukleáris robbanások (felvillanás és gombafelhő) :
http://www.veteranstoday.com/2013/05/25/did-syria-sink-an-israeli-submarine/

A hírt a hídfő.net is hozza :
http://www.hidfo.net/2013/05/25/szir-haditengereszet-elsullyesztett-egy-izraeli-tengeralattjarot

Ez eléggé megdöbbentő, jó lenne ha más is utána nézne, főképp az amerikai hírforrásoknál.
Bár a video felvétel azt mutatja, hogy igaz, de nagyon jó lenne, ha valaki cáfolatot találna.

A SZ 300 orosz rakéta védelmi rendszerrel is ellentmondásos hírek keringenek a neten. A minap Asszad elnök úgy tudta , hogy az első egység megérkezett, most viszont az oroszok ezt cáfolták:
:
http://hungarian.ruvr.ru/2013_05_29/Oroszorszag-teljes-teni-fogja-az-Sz-300-asok-Sz-riaba-valo-kiszall-tasara-vonatkozo-kotelezettseget/
http://hungarian.ruvr.ru/2013_06_05/Moszkva-Izrael-megertesere-szam-t-az-Sz-300-komplexummal-kapcsolatban/

Nem tudni mi a teljes igazság, de inkább már Sziriában van az SZ 300-s. Ezt erősíti, hogy Obama a szír légtérre repülési tilalmat léptetett életbe ( valószínúleg, kerülendő a találkozást a rakétákkal)

Azonban egyre nyilvánvalóbb, a negev-vipera meg fogja kapni, amit megérdemel.
Ez nekünk rossz is lehet,ha nem tudunk semmit sem tenni a bevándorlók kivédésére.
Kis Tibor
2013-06-05 23:09:36
Az előbbihez még egy, magyar vonatkozású gondolat:

Bizonyitott, a kommunizmus alatt az egyházi személyek több mint 90%-a beépített ügynök volt. Kizárt, hogy erről a Vatikán ne tudott volna,akár még tevékenyen is részt vett a kollaborációban. A vísszás szerepet bizonyítja az utolsó, sváb származású nagy magyar egyházfő tragikus sorsa is.
A mai napig nem kezdték meg a magyar egyházak a múlttal való korrekt elszámolást. És az sem véletlen, hogy a legnagyobb magyar egyház utólsó négy vetetője közül, három az "ajéndékok" népéből érkezett. Jelenleg éppen Erdő rabbi végzi "áldásos" tevékenységét.
Pedig itt is igen nagy a tét. A magyarság önmagára találásában fontos szerepe van a vallásnak, az egyházi intézményeknek.
De ez az egyház, nem az az egyház, amely a magyar múltra épül, és egyre nagyobb mértékben foglal el poziciókat benne a magyarságtól idegen kisebbség eszmeisége, értékrendje.
Ez lehet az egyik oka a templomok kiűresedésének.
A magyaroknak pedig marad a benső hitük, Boldogasszony és Jézus és a Magyarok Istenének szeretete, tisztelete.
Kis Tibor
2013-06-05 22:26:02
Ami az "elvárásaimat" illeti:

- a harmadik pont, amely megvalósulónak látszik.
De vegyük figyelembe: egyetlen egyházi személyt sem vádoltak meg pedofiliával, vagy egyéb sátánista bűnökkel.
A közismerten megtett pápai gesztusoknak nagy PR hatása van a hívők miriádjainál.
Vajon érdemi lépések a bűn egyházon belüli felszámolására lesznek-e ?

- a Vatikánban található , minket magyarokat is alapvetően érintő történelmi dokumentumokkal kapcsolatban néma csend.
Semmi érdemi lépés nem történt, a múlt tísztán láttatása érdekében.
Arról azonban hírek érkeznek, hogy a legrégebbi Tóra pédányát fedezték fel.

- A vatikáni pénzmosoda megszűntetése vajon elkezdődött? Úgy tűnik ellenkezőleg.
Fontos azt is megemlíteni, hogy a vatikáni pénzügyekre komoly hatással vannak a rocsildok, kik mások lehetnének?
Az IOR (= a "vatikáni bank") teljesen független intézmény, mindentől. Működését senki nem ellenörizheti, sem külső, sem belső könyvvizsgáló, sem rendőrség, ügyészség. Az iratait 10 évente megszűnteti. A pápa "személyes" bankja, Őszentsége az egyszemélyi részvényes.
Komoly és számtalan bizonyíték szól amellett, hogy nagy szerepe van a drog-, fegyver-, prostitució-, szervkereskedelmi pénzek tísztára mosásában.
Benedek pápa talán épp ez ellen akart tenni, amikor a goj Ernest vonFreyburgot nevezte ki a fő bankárjának. A világmédia akkor azonnal támadt, a Freyburg család 3. Birodalom beli gazdasági vállalkozásait kezdték ki, elővéve az anti-kártyát.
Az új pápa egy 12 tagú testületet hívott meg maga mellé, a személyek legalábbis érdekesek.
A hír arról szól, a pápa, az egyre erősebb nyomás alól ki akarja menteni az IOR-t.
Vajon sikerül továbbra is a bűn szolgálatába állítani az IOR-t, vagy megindul a megtisztulás ?
A kérdés, lehet, költői.
Kis Tibor
2013-06-05 21:51:30
Az élő adásban a pápáról esett szó.

Igen, jogos Tamás felvetése: létezik földi erő, amely a Teremtő "feje felett" képes meneszteni az egyház helytartóját ?
A válasz úgy tűnik: igen. És adódik a következő kérdés : akkor ezt az erőt meg lehet akadályozni abban, hogy a szándékaival ellentétes személy kerüljön a pápai trónra ?

Az új pápa hivatalba lépésekor a következő "elvárásokat" fogalmaztam meg:
- a piszkos vatikáni pénzügyek nyílvánossá tétele, a pézmosoda megszűntetése
- a vatikáni levéltár történelmi dokumentumainak kutathatóvá tétele
- határozott fellépés az egyházon belüli és a világban egyre erősebben tomboló devianciák ellen

Az új pápa eddigi működését máshogy látom, mint amit Gábor az adásban megfogalmazott.

Ne igaz, hogy Latin-Amerika, kevésbé lenne "fertőzött", mint a világ más részei.
A világ legjelentősebb cionista, szabadkőműves szervezete az elsők között üdvözölte az új pápát :
http://keszthely.jobbik.hu/content/rossz-el%C5%91jel-b%E2%80%99nai-b%E2%80%99rith-argent%C3%ADnai-szervezete-%C3%BCdv%C3%B6zli-%C3%A9s-dics%C3%A9ri-az-%C3%BAj-p%C3%A1p%C3%A1t

Ez a szervezet Hazánkban is hatékony:
http://www.monusaron.com/kozigazgatas.html

Lehet, a latin-amerikai térvesztéshez kőkeményen bevetik az anyaszentegyházat és főképp a legvitatottabb intézményét, a jezsuitákat. ( Amerikában is a történelem ismétli önmagát)
Csak látszólag nem ide tartozó hír. A drog nagyhatalom Kolumbia felvételét kérte a Nato-ba. Érthető? Az egyenlitői, a Csendes óceán partján található ország, az észak-atlanti szövetség tagja akar lenni.
Azt prognosztizálom, Usreál már nagyerőkkel munkálkodik a fellazításon, és minden aljas eszközt felhasznál, hogy a latin-amerikai országok maradjanak az akolban.
Várom a híreket, a zavargásokról, a "forradalmi" megmozdulásokról.
Martin Killeen
2013-06-05 21:23:28
Kedves Ujsagelkuldok!
Megjott az ujsag az e-mail cimemre (jofika@att.net) csak nem tudtam kinyitni. Ezert kernem a segitseguket. Koszonettel Barbara


Anikonak nagyon koszonom a szobeli uzenetet es a magyarazatot. A ferjem neve jon fel automatikusan, mert az o neven van a computer.Udv. es szebb jovot! Barbara
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.