Kis Tibor
2013-06-14 21:27:34
Ez a földrablás "jog" által a legrosszabb ami velünk történhet.
Jó lenne, ha mindenki megszólalna ( a jobbikosok is): Mit tegyünk, mit kell tennünk? , ha a parlamenti többség megszavazza a törvényt?
HunorMagor
2013-06-14 20:52:37
Tisztelt Ferkó ! Tamás nemzeti oldalnak tartja a jobbikot, de nem ért egyet azzal hogy a Jobbik Azerbajdzsánnal kötött szövetséget, akik a baltás gyilkost dicsőítették , plusz iszlám állam. Az Örmények sokkalta közelebb állnak a Magyarokhoz, mint Azerbajdzsán ! Tamás a leigázott hasonlóan mihozzánk, talán jobban tönkretett Örmények mellett szállt síkra akik az első Keresztények voltak, és azok ma is, és nekünk Magyaroknak több kötődésünk van az Örményekhez, mint Azerbajdzsánhoz . Az Örmények nekünk testvéreink, és mindig kiálltak a Magyarság mellett . Tamás azt akarta Gáborral megértetni, hogy nem fer az ha a mi hozzánk hasonlatosan tönkretett, egyben hozzánk igen közel álló néppel szemben Vona Gábor az Iszlamista Azerbajdzsánnal Diskurál. Gábor azt mondta Tamásnak hogy, kit érdekel az hogy Vona Gábor egy Iszlamista országgal köt szövetséget, ha az nekünk jó . Az Örmények, és Azerbajdzsán azt csinálnak egymással amit akarnak, az nem tartozik ránk mondta Gábor . Tamás azt szeretné megértetni Gáborral, nem mindegy az hogy egy hozzánk álló becsületes Keresztény, egyben eltaposott nemzet ellenében kötött paktumot Vona Gábor . Tamással egyet értek teljesen, hogy az Örményeket ki védte . Magyarország Ábrahám leszármazottaitól szenvedett a legtöbbet, a judaizmustól és az iszlámtól . Ha a zsidókat minél hamarább haza nem küldjük, akkor az országunk a judaizmus és az iszlám hadszínterévé válik, ezt meg kell érteni minden igaz jó Magyar embernek. Gábor azonban egy jó fej, szeretem őt hallgatni .
Kis Tibor
2013-06-14 20:52:26
Kedves ferkó,
Én nem vagyok még nyugdíjas, és egy s-sel irom a nevem, ahogy a címben is.
Szívesen beszélek veled skype-on, ha Te is gondood.
Javaslom azt végig gondolni, hogy a nemzet és a párt közül, mindi a Nemzet az első.
Valaki ha nem így gondolja azzal nem az összefogát, hanem a kirekesztést erősíti, és félek , tükör által homályosan lát.
Csak a magyar memzet, amely képes magán segíteni.
üdv Kis Tibor
Ferenc
2013-06-14 20:25:11
Dear Mr. Killleen,
A világért se akarom, bizonyitékok hiányában a Jobbikot elitélni, de a jelelegi politikai hazaárúlás, ami Magyarországon folyik, olyan fokot ért el el, hogy mindenre fel kell a nemzetnek készülni. Ezért az egyetlen, nemzeti oldalon lévö pártnak, a Jobbikknak mindent el kell követnie a földtörvény megszavazásának megakadályozása érdekében.És itt csak az ellenszavazat a Parlamentben nem elegendö!
Kis Tibor
2013-06-14 19:28:43
Hajrá Anikó!
Kis Tibor
2013-06-14 16:44:07
Lehel
2013-06-14 16:00:54
Köszönöm, hogy betetted kedves székelyföldi !
Nekem főleg Éliás Ádám két gondolata tetszett. részben fedezetlen pénzt kínálnak a földért, ami mindenképpen sérti az arányosság követelményét, másrészt nem másra kell mutogatni és várni, hanem magunknak parancsolva menni és tenni szükséges a védelemben !
Ami az egész földszerzés jogszerűségét és a befektető kockázatát jelzi, hogy a Szent Korona ősi Alkotmányunk szerint a kontraktus nem lehetséges, tehát hiába létezik ma jogszabály arra, hogy az árucsere pénz kifizetéssel véglegesíthető, a magyar ősi szokásokkal ez a Föld esetében ellentétes, ezért ha lesz a magyarokban elszántság, bizony megkeseríthetik a tőke ilyen "működését".
Az egész erőviszony kérdése.
Másik dolog, amire fel szeretném hívni a figyelmet - persze nem elterelve az itteni eseményekről - hogy Irán ma elnököt választ...
Bizony ez is fontos kérdés lehet számunkra .
Bár szerény mértékben, de a VÉSZ erre azért hozott pár példát valóban.
BGabor
2013-06-14 12:00:55
Sziasztok! Gondoltam írok a képviselőknek, hogy ne szavazzák meg a földtörvényt...
A legtöbb képviselőnek megtalálható az email címe:
hxxp://www.parlament.hu/internet/plsql/internet_kepv oldalon (amit nem mindenki használ), a saját weboldalukon (nevükre rákeresve) (nagyobb valószínűséggel ezt használják).
A "saját képviselőmnek" már írtam, hogy ne számítson a szavazatomra a földtörvény megszavazása után..
Összegyűjtötte már valaki a képviselők email címeit? Megoszthatná..
HunorMagor
2013-06-14 02:39:04
Kis Tibor
2013-06-14 01:16:57
Kis Tibor
2013-06-14 01:12:20
Kis Tibor
2013-06-14 01:02:11
Jönnek a hírek, hogy a cseh rendőrség letartoztatta majd a teljes cseh kormányt.
Magyarok mostmár tényleg kapjuk össze magunkat!
Martin Killeen
2013-06-14 00:03:45
Kedves Ferenc!
A Jobbik valoban nemzeti part es mindent megtesz lehetosegein felul is. Amikor az ellen a gyilkos hazaarulo biszku ellen, vagy a Vertanuk teren a zsidrak vilagszovetseg bp-i ulese ellen tuntettek, alig jelent meg par ember. Kubinyi Tamas is ott volt, aztan hazament (ezt nem negativ ertelemben mondom) a "letszamhiany" miatt. Nincs mediajuk, a Barikad is rafizeteses, talan a Karpatia is (en mindkettot olvasom, ill. elofizetek ra Kaliforniabol, amivel nem akarom magamat dicserni, hiszen elni sem tudnek nelkuluk). A zsidesz meg elarasztja a taho- es zsirtv-vel az orszagot, ezen kivul a birka magyarok bevesznek mindent amit a zsidesz hazudik es pofatlanul hazudik nekik. Szerintem az AKTV az egyetlen tv, amit nem csak erdemes hallgatni, de ha rajtam mulna kotelezove tennem mnden ember szamara. Talan a legnagyobb baj, hogy a magyarok nem tudnak osszefogni. Szebb jovot a Jobbikkal!
HunorMagor
2013-06-13 23:40:25
Kedves Kis Tibor ! Már várom a vissza jelzésüket, mindig nyaggatom őket :)
Kis Tibor
2013-06-13 22:58:29
Nem kell vírusirtó, az én gépem sincs. csak lassít.
újra kell telepíteni, egyszerű hardveres is megtudja csinálni. ha más nincs még én is.
Kis Tibor
2013-06-13 21:16:50
Kedves HunorMagor,
Itt a lehetőség, a mögötted lévő erőket mozgosítsd ha bekövetkezik a gyalázat.
A Haza mindenek előtt!
Ferenc
2013-06-13 21:11:38
A magyar Parlament – ahogy a hirekböl hallani - holnap, a korábban elfogadott és az Alaptörvényben ( új Alkotmánynak ugyan egyáltalán nem nevezhetö) rögzitett föld törvény módositásáról kiván szavazni. A korábbi Alaptörvény értelmében a magyar föld nem kerülhet idegenek kezére! Ha ennek ellenére, most a parlamenti többség ( Fidesz -KDNP ) - de a többi párt is – ezt a módositást megszavazná, akkor ez lesz a magyar történelem legnagyobb hazaárulása! Itt nem elég az, hogy az ellenzékben levö Jobbik a módositás ellen fog szavazni, mert a hazaárulás akkor is törvényeröre fog lépni. Ezért minden erövel meg kell akadályozni a földtörvény módositását és ha ez parlamentális uton nem lehetséges – akkor polgári elégedettlenséggel vagy országos tüntetéssel, de mindenképpen meg kell akadályozni, hogy az ország területe idegen kézre kerüljön, mert ez a magyar nemzet halálát jelentené. Ha Jobbik valóban nemzeti pártnak tartja magát, akkor most itt az alkalom, hogy ezt bebizonyitsa a tömegek felvilágositása és utcai tüntetések mozgósitása révén. Itt most már valóban a nemzet fennmaradása forog kockán.! Ez fontosabb dolog, mint akármilyen nagy árviz! Az árviz okozta károk helyrehozhatók, de a nemzet és a haza elvesztése nem!
HunorMagor
2013-06-13 20:56:30
Kis Tibor
2013-06-13 20:28:55
Rosszul irtam be a skype-ot.
helyesen kis.tibor1000
Kis Tibor
2013-06-13 20:24:45
Akkor légyszíves hívj fel