Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Szabó Ferenc
2013-07-03 13:07:58
Egy Jobbikosnak és társainak

Köszönjük a bemutatkozást, már értjük, h miről van szó.
HunorMagor
2013-07-03 12:38:15
Szabó Ferenc
2013-07-03 11:08:56
Ha lejárató szövegeket másoltok be, vegyétek figyelembe a másik oldalt is:

A Magyar Világszövetsége elnöke, Patrubány Miklós az elmúlt hónapokban több fórumon Magyarországon és külföldön kifejtette, hogy az őt nyilvánosan ügynökváddal illető Kubínyi Tamás ellen pert nyert, és bebizonyosodott, hogy ő soha nem volt és jelenleg sem román ügynök. Az MVSZ sajtószolgálata az alábbi közleményt adta ki a perről:

Ítélet Kubinyi Tamás ellen

Bűnösnek találta és megrótta Kubinyi Tamást a Pesti Központi Kerületi Bíróság, amiért másfél évvel ezelőtt a Stefánia Palotában, népes hallgatóság előtt rágalmazta Patrubány Miklóst, a Magyarok Világszövetségének elnökét.

A tárgyaláson a vádlott megbánást tanúsított.

MVSZ Sajtószolgálat

7658/121116


A fenti közlemény nem tartalmazza az alábbiakat:

1. A tárgyaláson a bíróság kifejtette, hogy nincs döntésképesség birtokában arra vonatkozóan, hogy Patrubány Miklós valóban ügynök, vagy sem, sőt, azt sem tudja hivatalból megállapítani, csak Patrubány Miklós feljelentő nyilatkozatára van hagyatva, hogy nevezett tagja volt-e a Román Kommunista Pártnak, a Securitaténak, vagy bármely egyéb önkényuralmi szervezetnek.

2. A tárgyaláson Kubínyi Tamás elmondta, hogy megköveti Patrubány Miklóst, amennyiben a romániai ügynökügyeket feltáró szervezet, a CNSAS igazolását bemutatja feddhetetlen múltjáról, vagy bármely egyéb módon tisztázza magát, ugyanakkor az MVSZ-ben végzett televíziós főszerkesztői munkája kapcsán egyértelműen az állítása megalapozottságára utaló jeleket tapasztalt, amikor az ÁrpádHír Televízió működését a szervezet elnöke minden ésszerűséget nélkülöző módon leállította.

3. E feltételes megkövetésre utaló kijelentést értékelt úgy az MVSZ sajtószolgálata, hogy „a vádlott megbánást tanúsított”, elhallgatva a valódi körülményeket, és ezzel a manipulációban tevékeny részt vállalt.

4. Az ügynökvád alóli tisztázás Patrubány Miklós részéről sem a tárgyaláson, sem az azt követő hónapok során nem történt meg, ám az e kérdést nem tisztázó bírósági ítéletet Patrubány Miklós a továbbiakban arra használta fel, hogy ügynökkérdésbeli ártatlanságát immáron jogerős bírósági ítélettel igazolja.

5. Az MVSZ közleményéből kimaradt, hogy a Kubínyi Tamásra kiszabott ötezer forintos pénzbírsággal járó megrovás semmilyen jogkövetkezménnyel, büntetett előélettel, vagy hasonlókkal nem jár, az a létező legenyhébb elmarasztalás, ami hasonló perekben valaha is született.

6. Az ítélet indokolása azt állapította meg, hogy a Kubínyi Tamás által Patrubány Miklósra használt „ügynök” kifejezés becsületsértő, függetlenül attól, hogy valós, vagy valótlan az alapja, így maga a bíróság is nyitva hagyta az ügynökkérdést.

7. Az állam a perköltséget teljesen átvállalta, ami lényegében a per közérdekűségének az elismerése, és egyben jelzi, hogy ilyen esetekben a magyar bíróságok tehetetlenek.

(MTI)
Ajózsef
2013-07-03 09:43:23
Kedves Magyar testvéreim, tegezlek titeket, mert testvérek között így szokás, akinek nem inge…
Egy csapdába léptetek, ki tudja hányadszor. A tagság vitatkozik a pártvezetések lépéseiről.
Pedig ezek csak gumicsontok. Senki sem tudja közülünk megmagyarázni a pártvezetőségek szándékosan hibás döntéseit, de mégis védeni akarják egyesek a mundér becsületét ezért vádaskodnak. Nos, ez is a cél, oszd meg és uralkodj. Vegyétek már észre az egyik oldalon vagyunk mi Magyarok és acsarkodunk egymásra, a másik oldalon vannak a sátánfattyak és megosztanak minket.
Minden beírásomban szeretnék valami megoldásfélét is ajánlani, (mert sok van). Gondolkozzatok el a hatalom nélküli társadalmon is. Ez nem az én ötletem, van irodalma, nézzetek utána, pl. Bozsik Valéria – Hatalom nélküli társadalom, sok benne az ocsú, de aki keres búzát is talál.
Mivel ép most vágjuk a búzát a határban ezért rövidre fogom és kívánok minden jót, bort, búzát, békességet minden Magyar testvéremnek
Martin Killeen
2013-07-03 09:25:52
Kedves Mindannyiak!
Szerintem a Kis Mese helyere a Kati lepett! Nem tudom,hogy "tovabBra is kuloMb-nek, vagy magyarul kulonbnek tunteti magatfol es folytatja azt, amit a Kis elkezdett?. Azert tuntel fel itt, hogy lehordd azokat, akikbe netan tobb hazafias erzes szorult es mernek maskeppen goldolkozni mint te?. Milyen jogon es ilyen stilusban? En a Kis Mesevel kapcs-ban is mindig azt tanacsoltam, hogy nem kell neki valaszolni, akkor talan abbahagyja. Kubinyi Tamas is tobbszor celzott ra, termeszetesen nem emlitve a nevet. Milyen "magyargyulolo bandat ved a 3 diszbetyar"? Szebb jovot!
Udv. Barbara P.S.: a szcs azonnal ki lett rugva, milyen baratok tovabbmaradasahoz? A tiltakozok meg fuggetlenek lettek es tudo-masom szerint pont ugy szavaznak, mint a jobbikosok, akiknek en is fanatikus hive vagyok, de mivel ok is emberek, ok is tevedhetnek!s .
Kati
2013-07-03 08:18:05
Továbra is várom a három diszbetyár, székelyföldi, ferkó és nemtomki válaszát cserép anikó cikkére, mert handabandázni lehet, de aki egy zsidó bandát véd, az maga sem külömb, és attól fogva ne tüntesse magátföl hazafinak, főleg ne jobbikosnak. Itt mindenki támogatja a jobbikot, mégis ezek fideszesezik le a többséget, mert nem olyan buta fanatikus, mint ők. Tehát mit szóltok a Szegedi Cs ügy elkenéséhez, a barátok továbbmaradásához és a tiltakozók kizárásához? Ha lapitotok, az annyit jelent, hogy véditek a magyargyülölő bandát.
Imi
2013-07-03 08:12:02
Nagyon kérem Kubinyi Tamást, hogy ne válszoljon a "ferkó" féle provokatőrnek. bebizonyosodott, h Nikalai Patrubany az, aminek ő gondolta, ám most azt akarják kicsikarni, hogy ismételje meg állitását és ezzel újabb eljárás alá vonhassák. Kezdünk tisztábban látni, ez jelentős részben Kubinyi T érdeme, mert régota mondja hogy közönséges ügynökök állnak a magyar szervezetek élén. A provokatőrök pedig a meghurcolt magyar embereket rágalmazzák, becsmérlik, ferkó a legaljasabbak közé tartozik közöttük is. Mostantól ne válaszoljunk neki.
HunorMagor
2013-07-03 03:42:10
Kis Tibor
2013-07-03 00:42:29
Világosan tapasztalható, hogy rágalmazási össztúz zajlik a jobbik ellen a különböző netes portálokon.
Ugyanakkor a CBJ-ben leírtak, és a kitárgyalt tények ismerete, mindig óvatosságra int .
A rágalmazásokat cáfolni kell, ha kell keményen, az eltitkolt valós sandaságokat pedig fel kell tárni, tísztázni és megszabadulni tőlük. Sokkal nagyobb a tét annál, hogy máshogy, engedékenyebben lehessen eljárni.
Itt van pld egy facebook oldal, ahol sok marhaság van leirva, de vannak azért egészen konrét ügyyekkel és személyekkel kapcsolatos, tisztázásra váró kérdések is.
A tísztázás erősít, ezért is fontos ezeket komolyan venni. Biztos hogy a számuk a gyakoriságuk, ahogy haladunk a választások felé, növekedni fog.

https://www.facebook.com/miert.a.jobbik
Kis Tibor
2013-07-03 00:12:13
ferkó,
ez nem fair, irsz egy hosszú kivonatolást a Ptk-ból, majd odaveted egy mondatban, Kubínyi nem volt hős stb.
A bíróságokon, nem hősők vannak vagy gyávák, hanem igazmodók, vagy hazugok. A csak egy kicsit figyelnél arra, amit Kati írt, tudhatnád, Kubínyi igazat mondott a bíróságon. Lehet Te is tudod Nicolai P. valóban ügynök volt(?) ,aki most "más" területen tevékenykedik. Ez ugyanaz a kérdés, mint amiről a vita folyik.
Jobb a dolgokat nevükön nevezni, hogy tisztuljon a kép.
Azért is fontos lenne, ha figyelmesebben olvasnád a beírásokat, mert akkor az alappal vagy alap nélkül megfogalmazott kérdésekre tudnál válaszolni,elfogadni vagy cáfolni, és ezáltal tísztulhat a kép.
Gondolod a vagdalkozás a Jobbikkal szembeni empátiát erősíti? Még jó, hogy a fórumozok tájélozottak, és különbséget tudnak tenni a nemzeti Jobbik és a hozzádéihoz hasonló végig nem gondolt vélemények között.
Kati
2013-07-02 23:12:29
ferkónak

Azért Cserép Anikóra azt mondani, hogy nimand, meglehetősen tulzás egy névtelen kisbetűs ferkótól, mégiscsak a jeles lap munkatársa, aki igazat írt, ezért a választ továbba is várom.

A Patrubány üggyel kapcsolatban az mvsz értelmezését másoltad be, ami tudomásom szerint a valóságot messziről sem érinti, ahogyan én ismerem ezt az ügyet. Úgy emlékszem, Kubinyi Tamás arra az esetre helyezte kilátásba a megbánást, ha P bebizonyitja, hogy minden látszattal és tapasztalattal ellentétben ő nem azonos Nicolai Patrubanyval, a román kommunista párt volt tagjával, aminek megálapítsára a biróság nem tartotta magát alkalmasnak. Az ítélet csupán annyit állapított meg, hogy nem szép dolog valakire azt mondani, hogy ügynök, mert sértheti a személyiségi jogait, függetlenül attól, hogy valóban ügynök, vagy sem. Legutóbb Pomázon Kubinyi Tamás Patrubány szemébe mondta a népes hallgatóság előtt, hogy megérte az ötezer forintos birság a bizonyságot. Ha az interneten arányosan tájékozódtál volna, akkor mindezt magad is megtalálod, ám elvakult vagy, a gyülölet vezet. Szóval először tájékozódj ferkó, és mindenek előtt válaszolj a Cserép Anikó által felvetettekre, mert az nem Cserép Anikó ügy, hanem elsőrangú nemzeti kérdés.
Imi
2013-07-02 17:36:49
Kedves Egy Jobbikos,

ne sértődj meg, itt csak beszélgetünk. Érvek és tények hangzottak el az SzCs üggyel kapcsolatban, és őszintén kiváncsiak vagyunk a véleményedre. Senki nem akar megbántani, csak mond el, mit gondolsz erről.
Kati
2013-07-02 17:19:22
Cserép Anikó a Magyar jelen ujságírója, tehát az ő írására nem lehet azt mondani, h a netről mindenfélét hord össze. Várom az érdemi választ Egy Jobbikostól, ferkótól, Székelyfölditől, mert ez a valódi probléma, Szegedi Csanád, Vona Gábor és Lnehard Balázs közös ügye. Légy szives indulatok nélkül, tárgyszerüen feleljetek.
Kati
2013-07-02 17:08:55
Kedves Egy Jobbikos!

Ne provokálj, nyugodj meg. A pártod tele van mindenféle idegen nevű jöttmentel, magad is névtelenül bujkálsz és gyalázod a történelmi családból való Kubinyi Urat,menj ide, és ezer évre való multat találsz a magyar történelem legfontosabb eseményeivel együtt: www.kubinyi.hu Legközelebb akkor jelentkezz, ha magadról legalább a nagyszülőkig tiszta képet tudsz mutatni és már megbántad a gyalázkodásodat. Aki 20 éve a szemünk előtt többet tett a nemzetért, mint a Jobbik összes képviselője együtt, azt ne vedd a szádra. Ha Kubinyi Ur Amerikában tanult és tanitott, akkor gondolhatod, hogy nem villanyszerelő, ha utánanézel a könyveinek, megtalálod, hoy író, müvelődéstörténész, médiakutató és müsorvezető. Elárulnád magadról, h mi a becsületes neved, mert itt bujkálva irogatsz, de ráismertem az Anonimus stilusodra.
Imi
2013-07-02 16:54:13
Egy Jobbikosnak

Édes ecsém bizony rólad kiderült, h provokátor vagy a javából, de engem nem fogsz sem a nemzeti oldaltól, sem a Jobbiktól elvaditani, inkább a magadféléket kell onnan elhajtanunk. Minél hamarabb, annél jobb. Csak azért jössz ide, hogy gyalázkodj. Igen sok tényt kaptál az alábbi bejegyzésekben, meg sem próbltál rá érdemben válaszolni, mert ezekre a tényekre nincs helyes válasz, csak az, hogy zsidók vannak a jobbikban és ezt a agressziv támadással próbáljátok leplezni. Lelepleződtetek. A magyarokat felismerem nyugodt hangjukról, békességet kereső természetükről.
Borsodi
2013-07-02 16:31:23
"Egy Jobbikos", miért ezt a fórum nevet választottad, mikor nem is vagy Jobbikos?
Kati
2013-07-02 16:22:40
Cserép Anikónak nagyon igaza van. Azt érdemes tisztázni, hogy a lelkiismeretes jobbikosok nevében beszélünk, az itt megzólaló Székelyföldi, ferkó és társai pedig az ostoba fanatikus vonalat viszik, akik a magyarokat újabb szakadékba taszítanák, ha hagynánk. Az mindegy, hogy szándékosan, vagy butaságból, a végeredmény ugyanaz. Tehát a 800 ezres szavazótábor nevében, nem pedig a a 800 ezres tagság nevében, mert ez utóbbi merő blődség. Tisztuljon meg a Jobbik, hozzák nyilvánosságra először a kettős állampolgárokat, utána a kettős inentitátsúakat, akik egyszerre szerbek és magyarok, vagy románok. Jogunk van mindent megtudni, a Jobbik mi vagyunk, akiknek a bizalmával visszaéltek.
Borsodi
2013-07-02 16:22:04
Költői kérdések (tehát mindenki maga keresse a választ):

Miért nem számoltatta el a Fidesz a bűnözőket?
Miért nem számoltatta el a Jobbik Szegedi Chanádot?

Se tárgyalás, se erkölcsi elítélés!
Szabó Ferenc
2013-07-02 15:28:53
Bizony növeli, ki elfedi a bajt, nem kaptunk érdemi választ a fanatikusoktól, csak dobálják ránk a sarat, amivel leginkább a maradékot is szétverik. Ez a cél, kedves Székelyföldi, Egy jobbikos, ferkó és mások, ezt akarjátok?

Inkább nézzetek szembe a valósággal, bemásolom Cserép Anikó cikkét, ami fél éve született és még mindig nem kapott megfelelő választ, pedig már az egész tagság hasonlóan gondolkodik, ezért nem megy ki a hivó szóra. Bizalmi válságot idézett elő az agresszivitásotok, köszönjétek meg, hogy szeretettel törődünk veletek, nem miattatook, hanem a nemzeti ügy miatt tesszük. A cikk:

Cserép Anikó: Egy vidéki jobbikos véleménye a Lenhardt-ügyről

Szomorúan olvastam az internetes portálokon az egyik jobbikos képviselő Lenhardt Balázs kilépéséről ( kiléptetéséről) a Jobbik frakcióból és Vona Gábor elnök válaszlevelét.

Én úgy ismerem Balázst, hogy következetesen kiáll mindig az igazságért. Volt alkalmam vele riportot készíteni a Magyar Jelen újság számára a pomázi Árpád szobor avatásán. Hazaszeretet, áldozatkészség sugárzott a szavaiból. Minden jobbikos egyik fő tulajdonsága, hogy az igazságért harcol, semmit el nem tussol, nem halogat semmilyen döntést. Radikálisan ahogyan szoktuk mondani és ahogy Vona Gábor is vallotta egyik lakossági fórumon:

Ha valaki beteg akkor meg kell műteni, nem halogatni a kérdést, mert abba belehalhat az illető. Balázs is ezt cselekedte, megtette a feljelentést Szegedi Csanád ellen, visszahívását kezdeményezte az Eu parlamentjéből mint jobbikos képviselőt. Sok idő eltelt Csanád "pálfordulása" óta és sokan azt látták, hogy nem történik semmi. Hogy elhamarkodott cselekedet lett volna Balázs feljelentése? Úgy gondolom, hogy máris késésben vagyunk, mert már másik jobbikos képviselőnek kellene képviselni a mozgalmat az Európa Parlamentben!

Nem is olyan régen hangoztatták a vezetésben, hogy azt szeretik a tagságban, hogy mindig őszintén megmondják azt amit gondolnak és Ők igyekeznek a hibákat kijavítani. Mi történt az Országgyűlésbe bejutás után? Azt látom, hogy nemcsak a külsőségekben ( öltönyviselés) hanem már a tettekben is megmutatkozik, hogy szinte belesimul mindenki az ottani szokásokba. A mozgalom bejutott a Parlamentbe és párttá vált! Remélem, hogy nem történik meg az a JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOMMAL, mint ami a MIÉP-el , vagy a Kisgazdapárttal, hogy végén a kormánypárttal lepaktáltak! Mi lett a vége? Mindkét tömörülés megszűnt és a vidéki gazdákat nincs aki képviselje az ország házában!

Szeretném hinni, hogy a mozgalom megmarad annak aminek elindult, olyan tisztának, szókimondónak. A jelige ez volt: AZ IGAZSÁG SZABADDÁ TESZ! Jó lenne, ha független maradna a mozgalom és a döntéseket hamar meghoznák ( Szegedi Csanád visszahívása az Európa Parlamentből). Ez megelégedésére szolgálna a tagságnak vidéken is. Nem szabad elfelejteni, hogy elsősorban a vidék juttatta be a Jobbikot az Országházba és nem szabadna megfeledkezni ezekről az emberekről, akik közül sok a kiszolgáltatott ember. Akár a képviselői tiszteletdíj pár százalékát is fel kellene ajánlani azoknak akik rászorulnak és a mozgalmat, valamint a Magyar Gárdát létrehozták, éltetik. Meggyőződésem, (sok-sok emberrel beszélgetve) hogy a vidék több százezer emberrel melléállna annak a mozgalomnak, amely kitekintene és segítené a rászoruló tagságot és azokat akik jelenleg nehéz helyzetben vannak, de mindent megtesznek, hogy munkát találjanak. Őket majd a választásokon meg lehetne nyerni az igaz magyar ügynek. Ha a döntéseket hamar meghoznák és kikérnék a tagság véleményét is, akkor sokan csatlakoznának, akár a Fidesz-ből kiábrándult nemzeti oldalról is. A Jobbik Magyarországért Mozgalom támogatja a hagyományőrzést, jó lenne látni, ha külsőségekben is megnyilvánulna ez. Milyen szép lenne, ha a képviselők zsinóros ruhában mennének be a Parlamentbe, ezzel is érzékeltetve, hogy értékelik és ápolják a magyar hagyományokat. Most amikor úgy látszik, hogy három részre szakadt az ország, különös jelentősége van az összefogásnak a nemzeti oldalon.

Meg kell akadályozni, hogy a liberál-bolsevik oldal hatalomra kerüljön! Az elszámoltatást és a bűnösök felelősségrevonását a Parlamentben csak a Jobbik Magyarországért Mozgalom tudja képviselni, azt ígéri, hogy ezért fog harcolni. Akkor lesz hiteles, ha a döntései mind a tagság és a hívek, mind a kívülálló nemzeti oldalon állók szemében tiszta és világos lesz és a nemzet érdekeit szolgálja. Következetesen tovább kell menni azon az úton, amit a RADIKÁLIS VÁLTOZÁS PROGRAM ígért a választások előtt és sok minden megvalósult! (igaz a fideszesek ellopták az ötleteket és sajátjukként nyújtották be) Igaza van Lenhardt Balázsnak abban, hogy ...: "a liberális demokrácia jelenlegi keretei között a Jobbik ilyen úton nem lehet váltópárt. A rendszer alapjait is bátran megkérdőjelező mozgalomra lett volna szükség, erőteljes szociális alapokon, mert az emberek belefáradtak az elmúlt 23 év hazudozásaiba és sikertelenségébe. Ha a Jobbik hasonlóvá válik a többi parlamenti párthoz, csak retorikailag megy messzebb náluk, akkor a bukás bele van kódolva ."

Reméljük, hogy Lenhardt Balázs munkájával továbbra is a mozgalmat segíti és ebben támogatják sokan. Becsületes embernek ismertem meg és hiszem, hogy nem fog az ellenséggel lepaktálni. Ne engedjük el egymás kezét, szüksége lesz a nemzetnek minden Hazafira 2014-ben!

Adjon az Isten Szebb Jövőt Magyarországnak és a vezetésnek erőt és egészséget, bölcs belátást!
ankica
2013-07-02 15:28:31
Kedves Imi!
Az alábbi bejegyzéseddel a legmesszebb menőkig egyet tudok érteni! Én is egy TISZTA pártra akarok szavazni, mert az eddigi koszosokból van tapasztalatom. A Jobbiknak nem felháborodnia kell, hanem megmagyaráznia az arra valót! Ebből padig -sajnos- van bőven, pl.: exBalóné, Szegedi konkrét esete. A magyarok minden megalapozottsággal gyanakvóak mára: ezt diktálja az egészséges életösztönük, mert genetikusan allergiásak a hazugságra. Egy jobbikos kioktatása számomra nem hatékony kortesbeszéd, mert büszkeségemben sért, azt pedig (egy) senkitől sem tűröm! Szavazatot tőlem (is) csak erkölcsileg tiszta párt/formáció várhat; remélem, hogy jövő tavaszra föltalálódik!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.