Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Lehel
2013-07-10 12:12:14
Kedves Topi !
Nem szabad össze keverni a zsidósított alap eszmét az eredetivel.
így lett ugyanis a Szent Korona eszméből Szent Korona Tan.
Én az eszmét vallom, ami mellérendelést követel és nem kizárólagosságot a gyarlónak.
Lehel
2013-07-10 12:08:15
Kedves Imi !
Én ugyan nem a Jobbikos, sem nem jobbikos vagyok, de Radnóti Miklós, aki az elhurcolók szerint zsidó volt, szerintem pedig asszimilálódott keresztény ember , bizony tudta milyen egy nemzeti elkötelezettséggel élő ember gondolkodása.
Pontosan azért ölték meg, mert nem a zsidóság felé való elkötelezettséget hirdette ( ahogy Jézus sem ) , hanem a magyar Szent Korona eszmét , így nem szolgálta Izrael érdekét
Topi
2013-07-10 12:02:07
A Szentkorona-tan lényegéről röviden


Bevezetőként rögzíteni kell, hogy a Szentkorona-tan nem a Szent Koronára vonatkozó különböző jellegű információk összessége, hanem Magyarország ősi íratlan történelmi alkotmánya. Lényege megmaradása mellett a történelem folyamán a nemzet akaratából a társadalmi-gazdasági fejlődésnek megfelelően formálódott.

Legjellemzőbb állandó vonásai, amelyek az egyes korokban szinte sohase voltak explicit verbis kimondva, de mindig érvényesültek, ill. a magyar társadalom mindig érvényre akarta juttatni:

A Szentkorona egyesíti az egész magyar politikai nemzetet. A "politikai nemzet" fogalmát Deák mondta ki, és ez a fogalom mutatja a Szentkorona-tan folyamatosan bővülő tartalmát. A "politikai nemzet" fogalma tartalmazza azt a kiterjesztést, ahogy a társadalmi viszonyoknak megfelelően a társadalom különböző részei rendelkeznek a Szentkorona-tagsággal. A Szent Koronának tagja a politikai magyar nemzet valamennyi egyéne (beleértve a nemzetiségeket azaz hungarusokat), a Szent Korona területe, azaz az ország földje valamint az uralkodó.

Magyarországon minden hatalom forrása a Szent Korona. Ezért a fentiek szerint a hatalmat a tagok közösen, azaz az uralkodó és a nemzet együtt gyakorolják. A hatalomnak ez az együttes gyakorlása tükröződik az Aranybulla ellenállási záradékában, és ez indokolta, hogy pl. a majdnem abszolút hatalommal rendelkező Mátyás király is mindig szentesíttette az országgyűléssel, vagy az országgyűléssel mondatta ki a saját akaratát.

A Szent Koronában nem a királynak van országa, népe, hanem a Nemzetnek, az országnak van királya. A magyar király hatalma nem "isteni eredetű", nem korlátlan uralkodó, hanem a nemzet választotta. Magyarországon az uralkodó házon belüli trónutódlás a nemzet akaratából valósult meg, az új királyt az országgyűlés választotta. (Az természetes, hogy a hatalom közelében levők akkor is "befolyásolták" a nemzet akaratát, mint most a pártok a választási meg azon kívüli kampányaikban. Szerintem részben ennek volt köszönhető a sok hatalmi harc az Árpád-házi királyok korában.)

A föld mindig a Szent Koronáé volt, a használója a Szent Korona jóvoltából birtokolta, vér szerinti örökös hiányában a föld birtokjoga visszaszállt a Szent Koronára. Ezt a XIX. század folyamán lazították. Erre a lazításra gazdasági okokból volt szükség.. A sokszor kirabolt országban a gazdálkodók többsége nem rendelkezett forrásokkal a gazdálkodáshoz. Nem elsősorban a rossz gazdálkodás miatt, hanem egyszerűen azért mert az elmúlt évszázadokban minden potenciális megtakarítását folyamatosan elrabolták tőle. Török hódítás, Habsburg visszahódítás, Rákóczi szabadságharca, Napoleoni háborúk, szabadságharc. (Földbirtokos, nem földtulajdonos).

A Szent Korona tagja Magyarország és rajta lakó politikai nemzet minden tagja. Trianon utáni időre felveti a nagy kérdést, mi van az elrabolt területekkel, és a rajta lakó hungarus-okkal? A hungarusok (valamikori magyar állampolgárok) és a Szent Korona közötti viszonyt szerintem külső erőszak szakította meg, ami a tagok és a Szent korona közötti misztikus kapcsoaltra magában nem volt hatással. Ami hatással volt, az az agymosás, amelyik nem ismertté teszi ezt a kapcsoalatot. Vagyis a Szent Koronának továbbra is tagja mindenki, akit ennek valós megélési lehetőségétől a történelem, és idegen erők akarata megfosztotta.. Földben pedig a Szent Koronáé - még ha idegen bitorló is birtokolja - minden olyan ősi területe, amelyen a Szent Korona tagjai élnek (azok a földek is tagjai a Szent Koronának).

István király, miután fia meghalt, kétségbeesésében Boldogasszonynak ajánlotta fel a Szent Koronát, azaz a Szent Korona tagjait. Azóta a Szent Korona Boldogasszony koronája is. (Gellért püspök a magyarok ősi Boldogasszonyát összegyúrta Máriával, Jézus anyjával, így azóta úgy él a magyarság szívében, mint Mária, azaz Boldogasszony, Patrona Hungariae.

Más országoknak is van koronatanuk (Csehország, Lengyelország), de ezek egyike sem egy adott tárgyhoz, hanem a királyi koronához fűződik, amelyik változhat. Nekünk magyaroknak ez csak a Szent Korona lehet, másik koronával nem helyettesíthető. Ennek magyarázatát én a Szent Korona történetében vélem megtalálni, amely történet viszont nem a "hivatalos" vagy "akadémiai" koronatörténet, amelyik sok sebből vérzik.

Először talán azt kellene evvel kapcsolatban megemlíteni, hogy a hazatért Szent Koronát mérnökök és ötvösök is megvizsgálták, és egyértelműen elutasítják, hogy a Koronát két részből "buherálták" volna össze. A korona egy egység, amely valamikor IV.-V. században készült valahol Kaukázusban. Minden valószínűség szerint még frankok által történt elrablása előtt fűződött hozzá a magyarok állameszméje. Beavató korona, amely misztikusan teszi a magyarság vezetőjévé azt, akit a Nemzet választott erre a feladatra. Minden király életében egyszer volt a fején, a beavatáskor, azaz megkoronázáskor.

http://www.szentkoronaorszaga.hu/hun/news.php
Imi
2013-07-10 11:56:41
Egy Jobbikos balikosnak

Tudomásom szerint Reiner Péter az, akit Kubinyi úr kitiltott a rendezvényeiről mert a jobbikba épülve valójában a magyarság ügyét akadályozza és kebelbarátja mazsihiszes vamossal együtt belülről bomlaszt miközben a Dohány uccában egyeztet Gyurcsánytól kezdve mindenkivel. Ezzel a megnevezetted elbukott. Várom a következőt.
Topi
2013-07-10 10:48:08
Kedves Tibor!
Az észrevételeid valószínűleg jogosak, éppen ezért nem is akarok azokról vitatkozni, de pár dologgal azért kiegészíteném.
Az tény, hogy a devizahitelesek ügyéért a Kásler Árpád is sokat tesz, de nagyon sokan nem tudják, hogy már hosszú évek óta folyamatosan sokkal többet harcolt és tett a hitellel bajba jutott emberekért Dr. Léhmann György ügyvéd. A zsidó származással kapcsolatban viszont pár történelmi tény: Még az 1919-es patkány forradalom idején Horthy kizavarta az országból a patkány lázadásban résztvevő zsidó kommunista csürhének a maradványait, akik mind az USA-ba menekültek, és ott is a kommunizmus létrehozásáért tevékenykedtek. De mivel az USA-ban a kommunista terveik valóra váltása túlzott ellenállásba ütközött, a terveiket nem tudták megvalósítani viszont, hogy a lélepleződést elkerüljék , beolvadtak elbújtak az ottani zsidóság mögé. Ezeknek a kommunistáknak és leszármazottaiknak köszönhető, hogy már 1989-ben még a kerekasztal tárgyalások kezdetének idején, a New York Time, és egyéb zsidó szennylapok fő oldalán a magyar fasiszta veszéllyel riogatták az agy-mosott világot. Később mikor a MIÉP-et létre hozták, és a politikai palettára beemelték, nagyon sokan nem láttak a mögötte rejtőző valóságot, pedig csak a teljesen
agy-hallott embereknek nem tűnt fel, hogy a MIÉP rádióját "Kincsem Rádió" névvel, éppen az Izraeli tulajdonú és működtetésű AMOS műholdról sugározták. A MIÉP gyűlésein a saját beépített embereikkel felvett média anyagokat a híreknek nevezett moslékba állandóan és szándékosan bekeverték. Árpi bácsi beszéde mögé is csak a keverőpulton beemelték, a nép meg mindig mind megette, mint a kacsa a nokedlit. A MIÉP csak azért kellett a gazdáknak, hogy folyamatosan fasisztázhassanak, és a történelmünket és az őseinket gyalázhassák.
Imi
2013-07-10 09:35:55
Egy Jobbikosnak

Csak egy példát mondgy olyan zsidóra, aki "a nemzeti érdeket maximálisan szem előtt tartja".
Régi Jobbikos
2013-07-10 06:44:53
zsikének

Dehogynem, kedves zs pontosan ez a baj. Ettől romlik minden párt, ettől csúszik le a mienk is a szemünk előtt és ettől megy tönkre Magyarország. Mikor veszi észre az átlagos szavazó hogy megint rútúl becsapták? Megfertőzték tönkretették! Amikor szeretnénk kimondani az okokat akkor jön ön és a magukfajták és azt mondják: "Egyébként nem az a baj, ha valaki zsidónak született!!" Kimondhatjuk, a jobbikot a zsék tették tönkre és innen csak nélkülük lehet felállni. Mindenki küldött ember aki ezt elkeni.
zsike.papp@gmail.com
2013-07-10 06:25:11
Benedek !
Megkérlek, hogy az orbán és bandájának az előéletét, származását is vázold fel, akik most hazaárulási pozicióban vannak, és nem baj ha a jelenlegi tevékenységűket is részletezed ( a gyengébbek kedvéért ) ! Ez a döntő fontosságú, nem egy Z Kárpát "multja", ami a leirtak szerint vállalható, a jelenlegi tevékenységére pedig büszke lehet ( amit nem mondhat el magáról orbán és tébolyult hordája) !
Igy féloldalasnak és elfogultnak tűnik a tájékoztatásod!
Egyébként nem az a baj, ha valaki zsidónak született!!
Előre is köszönöm : DEBRECENI
Kis Tibor
2013-07-09 21:07:34
Kedves Topi,
A devizacsalás videohoz szólnék hozzá.
Ez csak egy vélemény, nem gondolom, hogy nálam a tuti, de azt igen, hogy érdemi kérdéseket fogalmazok meg.
ahogy én látom:
1, Ebben a dologban a Kásler jutott a legtovább. Amit Ő képvisel, annak a lényege, összefoglalása a következő:
- azonnali kilakoltatási moratorium érvényesítése

- a devizahitelnek mondott szerződések semmisek.
- ez nem polgári-, hanem bűntetőügy
- a felelősőket büntetőjogi felelősségre kell vonni.
- a károkozásért a károkozók fizessenek kártérítést.
2. A Jobbik ( és a kerekasztal is) nem ezt kommunikálja, képviseli. Z.Kárpát folyamatosan mást mond.
3,, A Kásler által megfogalmazottakkal szemben érdemi kritikát még nem hallottam, módosítást, finomítást sem.
4, Szerintem az igazság a Káslernél van. A jobbik akkor jár el helyesen, ha azt képviseli, ha felvállalja.
5, Eddig nem ez történt. Miért nem? és a Jobbik konkrét gyakorlati megoldási javaslata sem ismert, amit mondanak az túl általános.( mert csak annak ismeretében lehetne ütköztetni az álláspontokat)

6, Végére hagytam, egy alantas rágalmat ( ha nem igaz), de jobb ezt is tísztázni.
Z. Kárpát felvett név, eredeti Zsigó, és a "kiválasztott nép" fia. Jobb az igazságot újra és újra elmondani, mint hallgatni róla. Akár így van, akár úgy van.

üdv Tibor
Kis Tibor
2013-07-09 20:26:28
Kedves Jobbikos,
amit most irtál, én nem mondtam.( kérlek hallgasd vissza)
van egy pár kérdésem, de nem szeretnék parttalan vitát, (ezért gondoltam a skype-ot)

üdv
Topi
2013-07-09 20:14:37
Kis Tibor
2013-07-09 20:02:51
Nem akarok semmilyen sárdobálásban részt venni, nem látom értelmét, a kárát viszont annál inkább.
Kis Tibor
2013-07-09 19:59:28
Kedves Jobbikos,
Lehetne inkább skype-on, személyesen. kis.tibor1000
bémargó
2013-07-09 15:42:40
Egy Jobbikosnak:
http://youtu.be/LtPoBxN-BCg
Erre gondoltál?
Sári
2013-07-09 14:27:50
szekelyfoldi és Egy Jobbikosnak

Végre megértettem hogy gondolkoztok. Mindegy h ki az, cigány, arab vagy bármi, jöhet. Na ezért nem lehet benneteket vállalni. Közben pedig az útkereső magyarokat szapujjátok itt és máshol. Én szeretnék egy tisztán magyarul gondolkodó társaságot, mindegy h milyen párt, jobbik, devizahiteles, csak ne boruljon össze mindenkivel és főleg ne a magyarokat szidja ahogy ti teszitek. Hogy pénzér vagy szorgalomból, az mindegy, szüklátókörü gynege prpagandisták vtok, akik szidják a Szent Koronát és vele együtt minden igaz embert. Ha jót akartok a hazátoknak és a pártotoknak, ne szólaljatok meg. Tudom h nem tudjátok megállni, de ezzel végre magatok előtt is beibizonyosodik h kik vagytok. A magyarság megosztói, a jobbik tönkretevői, szegedi szálláscsinálói. Talán vissza is akarjátok hozni őt a pártba? Minden elő van rá készitve. Tegyétek de ne velem és ne a jó magyarokkal. Viszlát, többet veletek nem állok szóba.
HunorMagor
2013-07-09 11:23:06
Sári
2013-07-09 10:08:10
Amikor azt állitod h jobban tudod én kire szavaztam, akkor tévedsz. A jobbikra szavaztam, ám most elbizonytalanodtam. Hozzátok fordultam és mégjobban elbizonytalanodtam. A kérdésemre nem válaszoltál.
Sári
2013-07-09 09:07:28
szekelyfoldinek

Azt gondoltátok, h következmény nékül lehet a zs embereket beépiteni? Olyan sokan vannak, h a magyarokat távot tudják tartani a vezetéstől. Az egyszerű ember először nem hisze a szemének, utána kimondja amit lát, te pedig hátbatámadásról beszélsz. Te járatod le magad és pártod amikor nem a bajról beszélsz, hanem azt támadod aki észreveszi a jobbik elzsidósodását. A zsidó propaganda védi ilyen módon a leigázott pártot ezért nyilatkozz: közéjük tartozol, vagy sem.
Topi
2013-07-08 21:44:35
HunorMagor
2013-07-08 20:26:37
Szia Benedek ! Habiru=Háború Héber=Hábor háborodik háborodott , háború gyártók !
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.