Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Kubínyi Tamás
2013-04-24 20:44:06
Néhány alapmű a főoldal felső sorából elérhető: letölthető ALAPKÖNYVEK
Lehel
2013-04-24 20:10:37
BGabor2013-04-24 11:12:49

Kedves Gábor!
itt a link ahol még többet is elmond:
BGabor2013-04-24 11:12:49
Drábik János is beemelte egyik előadásába, de a német zsidóság árulásáról nem szólt.
Üdv !
Kis Tibor
2013-04-24 16:58:29
Most csak a 04/24 14:54.29 -hez, és csak három írás.
1 Szolzsenyicin. Együtt I.és II , alapmunka, hatamas apparátussal, kinosan ügyel a szerző a dokumentáltságra. hogy is történt valójában, kik és mit csináltak? kik viselték az áldozatokat? dokumentált tények a hamis történetirással szemben ( Drága könyv, de szükséges. Nekem megvan, kölcsön adom olvasásra, ha visszakapom)
2 H. Ford : A nemzetközi zsidó , az előbbi kiegészítése, tények sokasága, a zsidó-bolsevik összeeskúvés pénzűgyii alapja stb ( a neten elérhető írásban és hangban is, szintén adom, ha visszajön)
3. Tormay Cecile: Bújdosókönyv ( minden 16 év feletti magyarnak kötelező. Megvan. Adom.)i
BGabor
2013-04-24 14:54:29
Csak felkészült emberek tudnak ismereteket terjeszteni.. Többször felmerült már, hogy készüljön először egy lista, hogy mit érdemes olvasni , legyen az könyv vagy web..
Címek rövid leírással.
BGabor
2013-04-24 14:52:16
A legfőbb probléma, hogy a többségben fel sem merül, hogy védekezni kellene.
Így addig nem lehet ellenállás és közös összefogás, míg az emberek nem tudják, hogy milyen veszedelem tör rájuk.

Ismeretterjesztéssel lehet csak védekezni. Amíg állandóan azon ütközöm meg, hogy visszakérdeznek, hogy az miért baj, addig nem.

Magyartól idegen gondolkodásmódot (az élősködést másokon) el se tudja képzelni a magyar ember. Amíg a magyarok nem ismerik például a Kazárföldön c. könyvet, addig esélyük sincs megérteni a pusztítók életmódját és gondolkodását.

Nem véletlen tehát, hogy a sáskajárók mindenütt az oktatás színvonalának züllesztésével kezdik. Nálunk mikor is kezdték?

Most már 3 éves kortól kötelező az "oktatás" , és központilag megszabják, hogy miről és már azt is, hogy ki oktathat (lásd kirúgott tanárok esetei)! A kisgyermekbe -aki hisz a felnőttnek-, beleívódnak a hibás erkölcsök, kiiktatódnak az önvédelmi ösztönök! A reggeltől -estig dolgozó szülőnek esélye sincs kijavítani és megmagyarázni, hogy mi miért nem jó, ha esetleg a lényegtelennek látszó dolgokról a gyereknek lenne lehetősége beszámolni.

Ugyanúgy a nagyobb gyerek is hibás történelmet tanul. Saját példám: gyerekként először a szovjetekért, majd ifjúként az amerikaiakért rajongtam , "köszönhetően" az oktatási rendszernek és a televíziónak.

Az édesanyák nem képesek kijavítani, mert nem érdekli őket a politika és a történelem, az apák pedig a szabadidőben a másodállást nyomják.

Az emberek többsége ma még mindig az usa-ért rajong...., azért az "országért", amelyik gazdaságilag és erkölcsileg kifoszt minket.

A fő kérdés, hogyan terjesszük az ismereteket... Posta Imre oldalára most írta be valaki, hogy a fiatalok két/harmada már csak a tv-ből tájékozódik és interneten a pofakönyv a kezdőoldaluk (facebook).
A teljesen elbutított embereket nem lehet felvilágosítani, nincs igényük rá.. az a kérdés, hogy az értelemre vágyakozókat hogyan éred el.. és milyen formában adagold nekik az információkat, hogy érdekelje őket, megértsék.. terjedelem, téma, stílus, megjelenés, időzítés.
Kis Tibor
2013-04-24 12:50:50
Gábor,
Az a fő kérdés: mit teszünk, tudunk-e tenni a tömeges betelepüléssel szemben ?
Lehel
2013-04-24 12:40:33
A "svájci" cégek igen mértéktelen pusztítátst végeznek a világban, tehát ez a viselkedés méltán kiválthatta volna más népek haragját, azonban pontosan az a tény, hogy Svájc ( és az ott élő németek, olaszok, franciák) 300 éve nem háborúzott, amíg a határ túl oldalán ezek a népek évszázadonként többször is ontották egymás vérét...
Ez ( Rotschildok mikor keltek útra ??? ) a bizonyítéka, hogy úgy a béke, mint a háború ennek a bagázsnak és lényegükből adódó kreaációja.
Lehel
2013-04-24 12:36:19
Gábor !
Én úgy gondolom, hogy pontosan a mások háborúzásában és minden ember ellenes cselekedetben üzletet keltő cionistáknak van szükségük olyan helyre, ahol biztonságban tudhatják rabolt - népük, hatalmuk számára jövőt biztosító - ANYAGIAKAT !
Itt él "egyházuk" legfelső vezetősége is.
Erre jól őrzött helyre, tehát jól élő és a békében, biztonságban érdekelt polgárokkal betelepített államra van szükség.
Ilyen k i r a k a t államot tartanak el, ilyen államuk neve :SVÁJC , ahol az egész ország férfi lakossága gyakorlatilag zsoldosként is megállja a helyét.
BGabor
2013-04-24 11:55:34
Valaki mondja már meg: miért volt a megszállók menetén annyi svájci zászló?

Aki leverte a "Petőfinket", annak a görbe orrú, alacsony homlokú illetőnek, iz r6eli zászlaja volt svájci(!) jelzésű hátizsákjában.
Miért volt nála a szokásosnál nagyobb hátizsák/kézipoggyász ? Épp a reptérről jött?
BGabor
2013-04-24 11:12:49
Tibor, az új oldal elérhetősége: http://nibiru.hu/moiz.htm
Köszi!

Lehel, ezeket az okokat nem ismertem, köszi, hogy megosztottad!
Lehel
2013-04-24 10:28:19
Benjamin Freedmann '61-évi kongresszusi beszédében elmondta, hogy a németeket a saját befogadott zsidóik (cionista érdekből) árulták el, azok hívatták be az amerikai hadsereget a német hadsereg leveretésére, mert az angolok ellen győzelemre álltak. A vereségnek súlyos gazdasági jóvátételi következményei lettek, amibe tovább romlott a német gazdaság.
Amikor a német lakosság megtudta, hogy ezen veszteségeket a saját köreiben befogadott idegenek okozták, bojkottálni kezdte a Németországban élő, zsidóság boltjait, üzemeit, bankjait, áruit. Ez nagyon érzékenyen érintette őket,
felháborodtak a KIREKESZTÉSÜK MIATT, és a világban szétszórtan élő hitsorsosaikhoz felhívást tettek közzé a német áruk és a német nép kirekesztésére (Daily News 1933 Márc.19 számában, ha jól emlékszem )...ezzel tovább romlott úgy a német gazdaság helyzete, ahogy tovább romlott a német nép viszonya a zsidósághoz.
Az eredmény a szegény zsidóság üldözése, illetve a német sajtó és bankszektor elfoglalása lett ( Marshall terve )
A történelem ismételni látszik magát...
Meddig lehet megalázni egy népet, hogy annak immunrendszere működésbe lépjen ?
Kis Tibor
2013-04-23 21:32:01
Közvetlenülnemnyitja meg.
www.niburu.hu archívum : magyar-izr. megállapodás 2004
Kis Tibor
2013-04-23 21:30:04
Lehel
2013-04-19 19:08:21
Illusztráció B.Gábor szavaihoz:
Miből ?
http://www.youtube.com/watch?v=bXoDmUn2i28

Nemzet e az, amelyik nem képes megvédeni a közösséget gyarapító munkát végző, tisztességes embereket ?
Ha nincs ilyen képződmény, akkor nincs miért kiállni az embereknek, illetve ami van, azért érthető hogy nem fognak kiállni, főleg, miután megtapasztalták, hogy a látszat mögött mindig idegen érdeket támogattattak a kiállókkal.
Nincs közbizalom..
Lehel
2013-04-19 12:43:29
Az utolsó hozzászólásban felvetett táplálkozási problémához:

http://www.youtube.com/watch?v=sKEOSVdEnyE
Kis Tibor
2013-04-18 23:26:39
Ez egy tájékoztatás volt, mi történt Esztergomban
Kis Tibor
2013-04-18 23:06:37
Tegnap Esztergomban voltam a Kásler féle megmozduláson.
Tapasztaltam pozotívat és kevésbé pozitívat is.
- Nem volt magas a létszám, cca 100-150 fő, a terem mintegy fele. ( Esztergom és 15 km körzetében cca 150 ézer ember él.)
- Árpád elmondta, hogy a magyar ptk és más magyar törvények, jogszabályok alapján, sok-sok hozzáértő jogász szerint is: ez csalás, a "szerződések" semmisek. Ha jól értetültem, még Cséffalvay államtitkár is a mai válaszában ezt elismerte.
- Árpád úgy látja azonban, hiába az igazság, ezt ma Magyarországon nem lehet a fenálló jogrendszerben- és intézmény rendszerben érvényre juttatni. Jog erős ítélete eddig egyedül az Ő ügyében van és ez is csak részben, és nem érvényesíthető. Minden más hir birósági sikerekről, csak részsikernek tekinthető.
- Ezek miatt a visszásságok miatt jutott el odáig cca 5 év alatt, hogy a regnáló jogrendszer mellett nem születik valós megoldás a probléma kezelésére.
- A történelmi alkotmányunk jogfolytonosságát kell helyreállítanunk.
Elkötelezett arra, hogy addig kell csinálnunk, amig a "ktitikus tömeg" nem mutatható fel. Ha vasárnap ez nem lenne meg, addig kell folytatni amig meg nem lesz. Ezzel kapcsolatban elszánt és konok.

Azt már én mondom dolgozni, dolgozni hogy ez minél hamarabb elkövetkezzen.
Figyelve a napi híreket, a kilakoltatások most is folynak.

üdv Kis Tibor
Kis Tibor
2013-04-18 22:36:09
Emese, a 04/17 09:21 beírását megint nem tudom hová tenni.
Lehel
2013-04-18 06:56:49
Nagyon eltávolodott a magyarság többsége a gyökereitől.
Úgy az Álmos könyvek, mint a Szent Korona misztériumát felfestő Égi Élő Igazság szinte álomnak tűnnek, bár szerencsére sokunkban AHA élményt idéznek elő, ha átolvassuk, megnézzük.
Különösen, amikor személyes életünkben is megtapasztaljuk azt az üldöztetést, amit pl. Prof. Papp Lajos Úrnak kellett elszenvednie csupán azért, mert a közösségünket nem csak mint orvos gyógyította, de BELE MERT AVATKOZNI OLYAN KÖZÜGYBE, MINT A MUNKÁJÁHOZ SZÜKSÉGES ANYAGOK BESZERZÉSE ÉS EZZEL RACIONALIZÁLNI MERTE AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN DOLGOZÓK ( ÉLŐSKÖDŐK ) PAZARLÓ MUNKÁJÁT, bizony nagyon elkeseredünk.

Pedig pontosan ez történik, pontosan az ellenkezője annak, amit a Szent Korona eszmeisége és a természet tisztelete engedne.
A miértre álmomban látom egy egyszerű magyarázatot, ami szerint ezen eszmeiség egyik lényegét., átvették a kazárok és a cionizmus egyik alaptételévé tették, miközben nem tűrhetik, hogy ez mint konkurens eszme az eredeti formájában fennmaradjon,
mert pontosan tudják, amíg magyar génekkel rendelkező ember él - főleg közösségben - és lelkében búvó patakként bármikor feltörhet ez a természettel szinkront tartó eszme, az részben lebuktatja a cionizmust mint mozgalmat, másrészről szellemi konkurenciát jelent létük alapjául szolgáló eszméiknek ( talán ez volt Jézus Krisztus megfeszíttetésének is a valódi oka ).

Elgondolkodtató, hogy a vezetőik (kizárólag férfi ) rabbik, továbbá azzal, hogy a zsidó hit az újszülött fiúknak a 8. napon mérhetetlen fájdalom - sokkot idéz elő a körülmetéléssel, valószínű pontosan ezen életszakaszban kialakuló és a könyörületességet megélni segítő agyi központ fejlődését veti vissza.
( miért is tették ezt kényszerrel Galilleában és miért akarják tenni minden újszülöttel az USA-ban ? )
Talán pontosan ezért szenvednek a Shylock-ok a kegyetlenség és bosszú érzés őrjítő fájdalmától és okoznak mérhetetlen szenvedést a környezetükben élőknek életük során.
Azt hiszem ez a beavatkozás irreverzibilis változást okoz a csöppség életében és később hasztalan lesz az utólagos megkeresztelkedése is (ami senkinek nem okoz fájdalmat, SŐT ) .
A Kárpát Medence valóban igen jó földrajzi adottságai miatt is, de úgy vélem ideológiai, kulturális ,hitbéli korlátaik miatt önálló életre itt sem lenne képes a cionizmus népe ( esetleg az áthaladók vámolásából lelnének hasznot ), ahogy a mai helyükön sem. Az égi áldás hasznosításához, az ehető terméshez nem elég a termékeny Föld, az eső és nap, szorgos kezek is kellenek.

Ami az államuk jelenlegi muszlim környezetét illeti, az olyan elszánt nép veszélyezteti őket vámszedésük során. Mivel a magyar béketűrőbb, itt kisebb ellenállásra számítanak.
Ideológiájuk miatt úgy vélem - sőt a cionizmust bíráló társaik is leírták - mindig szükségük lesz idegen környezetre, ahol spórában tudnak csak megmaradni ( lásd: Bartha Miklós Kazárföldön )
Martin Killeen
2013-04-18 06:33:38
Czekus Jobtol kerdeznem: ugye nem lekicsinyloen mondta Novak Elodrol, hogy bohockodott, mert az igazgatoi iroda elotti tevekenysege miatt teljesen egyertelmu volt, hogy igazat adott neki. Vajon a 2. esetben is? Szebb jovot!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841
© Kubínyi Tamás 2011-2015. Minden jog fenntartva.