Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Borsodi
2013-07-01 10:43:36
Tibor, Te is ott voltál Pomázon.. ? Ezt én baltáztam el :-(

"1, 2014. májusában lejár a földmoratórium, és ha marad a jelenlegi törvény, nem kétséges mi fog történni?."

Nézzük csak meg, hogy mikor lesznek a 2014-es választások!
2013 márciusában még azt mondták, hogy 2014 május végén (tehát a földtörvény életbelépése után).
Azóta április májusi időpontok keringenek köztudaton..

Szerintem április végén lesz, hogy a földtörvény életbelépése és a mindenki számára világossá váló gazság ne csorbítsa a hírnevüket.
Viszont ha ismét fentről döntik el és (az és aláhúzva!) át kell adni a helyét (!) akkor májusban lesz (hisz rá lesz kiosztva a mumus szerep).
Borsodi
2013-07-01 10:28:02
Ajózsef, más véleményen vagyok, ez téves megközelítésnek tartom és semmire sem vezet: "Ellenfeleink fegyvereit ne használjuk, mert azokat már évszázadok óta csiszolják, élesítik ellenünk, tökéletesen védtelenek vagyunk, ha ezekkel harcolunk."
Szélsősége példával: nem lehet összevonni a kockát és a felhőt.

Káros megközelítés, hogy az ellenfeleink jobbak!
Sokszor nyertünk már háborút a túlerővel szemben.

A többi gondolatot hasznos!

Sokan a veszély forrását sem ismerik. Legfőbb bajainknak a világ gazdasági helyzetét vagy éppen a magyarokat látják és fogalmuk sincs, hogy ki és hogyan okozzák a bajaink és ráadásul szándékosan (azaz a vesztünkre törnek). Sőt, vannak akik nem is akarják tudni és miért???

Arról írj, hogyan harcoljunk! Mit teszel a média túlsúlyukkal szemben, amivel megvezetik a tájékozatlanokat és szétzúzzák az ellenállásunkat? Miért nem tudnak az emberek ennek (és a többi alternatív) oldalnak a létezéséről?
Ajózsef
2013-07-01 08:59:32
Kedves Kis Tibor!
Tisztelem elszántságát, erőt és sok sikert kívánok nemzementő erőfeszítéséhez, de:
Ellenfeleink fegyvereit ne használjuk, mert azokat már évszázadok óta csiszolják, élesítik ellenünk, tökéletesen védtelenek vagyunk, ha ezekkel harcolunk. Ilyen fegyverük többek között a politika és a pénz.
A mi fegyverünk a munka, de csakis önellátásra, mert ezek a parazita sátánfattyak képtelenek a termelő munkára, tehát ne adjunk nekik enni és akkor elpusztulnak. Lassan elvérzünk, ha itt maradunk az általuk kialakított harctereken (bank, multi, politika, média, bíróság, ne soroljam, tudjátok mire gondolok.)
Gondolkodjatok ezen mielőtt nekiugratok a következő szélmalom harcnak.
Inkább azt ajánlom, foglaljuk vissza a Magyar falut, hihetetlen olcsók most az elhanyagolt nagy telkes porták, ne egyenesítsük a kaszákat, hanem használjuk arra, amire való.
A következő hely, amit a figyelmetekbe ajánlok az a hitvesi ágy, ha hattagú volna a követendő Magyar család modell (négy gyerek) akkor volna erő mögöttünk. De vigyázat, ha városban nő fel a gyerek akkor plázacica vagy virtuális kiberharcos lesz belőle.
Ha jó úton mész a Magyarok Istene van mögötted, ne „vezettessed magadat szem-bekötve, vakon, elfajult testvéridtől csinált áll-útakon…”
Ha valaki még nem látta Dr Tóth Zoltán József pomázi előadását, nézze meg nagyon tanulságos: http://www.youtube.com/watch?v=0Z_Ae-Oc3Es
Nagyon találóan piranha rajoknak nevezi a pártokat. Valóban mindegy melyik raj rágja a testünket.
Kis Tibor
2013-07-01 04:02:03
Környezetemben egyre inkább tapasztalom, hogy egyre több ember reálisan látja a veszélyt, és kész a különbségek félretételével összefogni , a közös magyar érdeket szolgálni.
Itt a fórumon, egy sereg felesleges egymásnak feszülést, és ugyanakkor az érdemi kérdések nem elégséges kibeszélését tapasztalom. És ez nem jó.
Ha az alábbi két beírás realitását elfogadjátok, kérek mindenkit, azon munkálkodjunk, hogy a magyar ügy 2014-ben győzelmet arasson a magyar, nemzeti Jobbik vezetésével.
Kis Tibor
2013-07-01 03:52:53
(folyt., mert megszakadt)
Túl kell lépnie a szűk pártérdekeken , és a pártvezetés, valamint a belső holdudvar egyéni érdekein. Az idegen, nem magyar ügyet képviselő elemeket és jelenségeket ki kell zárnia.
- Széles, a teljes magyar szavazótábort megszólítani képes, a magyar ügyet érvényre juttató választási szövetséget kell létrehoznia, ennek vezető erejeként,
de egyenrangú félként kezelve minden olyan csoportot, amely a magyar ügyeket képviseli ( pártok, egyházak, egyesületek, civilek stb)
6, A magyar ügyeket megfogalmazó programot kell kidolgozni. Ez a nagy nyilvánosság előtt történjen. Nem az a lényeg, kinek a javaslata, hanem az, hogy a nemzetmentés lépései kerüljenek, világos közérthető és számonkérhető megfogalmazásra.
Kis Tibor
2013-07-01 03:33:39
Elnézést, hogy csak most kapcsolódom be a diskurzusba. Szombaton Pomázon voltam, a Tamás nagyon jó és fontos előadást tartott, mindenkinek javaslom megnézni..

A következőt javaslom megfontolásra:
1, 2014. májusában lejár a földmoratorium, és ha marad a jelenlegi törvény, nem kétséges mi fog történni?.
2, Rövid távon, ha egyáltalán lehetséges, a magyarság csak a 2014-s választások megnyeresével, veheti elejét a végromlásnak.
3, A szóba jöhető szavazó tábor, a 2010-s számok alapján:
- a fideszkdnp volt szavazói 2.706.292 fő
- a jobbik akkori szavazói 855.436 fő
- és talán még !egyéb"-ből 150.000 fő
összesen 3.711.728 fő
Akkor, az első fordulóban 64,20 %-s volt a részvétel, az új választási törvény szerint, a 2010-s adatokkal számolva, a kormányzás képes erőnek, 2014-ben, legalább
2.550.000 fő szavazatot kell szereznie. Ez a potenciálisan szóbajöhető szavazok, 69 %-a
4, A sors a vezető szerepben, a szóbajöhető egyetlen pártként, a Jobbikot jelőlte ki.
Ez nem lehet kérdés, nem vitatható.
5, Két szempont hozzáfűzése azonban megkerülhetetlen:
- A Jobbiknak meg kell tisztulnia. Minden valóságos, a javítást célzó javaslatra, kritikára érdemben kell reagálnia. Túl kell lépnie a szűk pártérdekeken és a pátvezetés
Apista
2013-06-30 21:44:17
A Jobbikban hány zsidó és kettős állampolgár van?
Egy számot kérek!
HunorMagor
2013-06-30 20:45:38
A Szent Korona alkotmányával teljesen egyet értek, a mai törvények mind szemét, piszok, mocsok ki kell dobni őket vissza kell adni azoknak akik elő állították, és elzavarni őket egy lakatlan szigetre, gyakorolhatják egymáson és család tagjaikon bennünket meg hagyjanak békén a hülyeségükkel örökre !!!!!!!!!!!
totya54
2013-06-30 17:21:28
Lehel Barát! Nem azt mondja,hogy mi Finnugorok vagyunk ők vannak tőlünk.
Kati
2013-06-30 16:45:14
Ferkónak

Állitásoddal ellentétben a forrást pontosan megjelöltem: MTI Remélem tudsz olvasni, az elején és a végén is fel van tüntetve, magyar távirati iroda. Ez az a forrás, amiből minden egyéb hireket vesz át, tehát ne vezess félre senkit, nem a népszavából vettem, legfeljebb ők is átvették, Ettől még a hir igaz, és neked arra kell válaszolnod. Tipikus csúsztatás az amit teszel, hazugsággal vádolsz, miközben te rágalmaztál itt meg minenkit.
Lehel
2013-06-30 13:30:00
Kati !
Nem " a cigányokat" zárnák felügyelet alá,hanem a beilleszkedni nem akaró egyedeket !!!
Te tanítottál már iskolában ?
Láttad miért nem haladnak a gyarmekek a tanulással ?
Ha nwem láttad, akkor képzeld el, hogy vannak tanítványok, akik, ha egyáltalán bemennek órára és nem műsoroznak, akkor kimennek óra közben és ha úgy hozza kedvük, pl. bezárják az ott maradt gyermekeket és tanárt az osztályba.
Szerinted ezt tűrnünk kell ?
Hogy lehet így tanulni és mit ?
Lehel
2013-06-30 13:21:25
Te Totya barát !
Megnézted Te a belinkelt anyagot ?
Mégis finnugorok lennénk ?
Kati
2013-06-30 11:56:06
Ferkónak

A tisztánlátás végett lássunk egy mti tudósitást Szegedi Chanádról abból az időből, amikor még Csanádnak adta magát. Az egészből az derül ki, h az idejétmult szervezetek, csendörség, gárda állandó emlegetésének valódi célja a magyarság lejáratása volt. Mindent megtesznek, hogy fasisztának nézzünk ki, pedig a magyaroknak elé, ha megmaradnak magyarnak. Ez is a bajom, kakastollas multat akarnak ránk eröltetni azért, hogy utána belénk rughassanak. Meg kell találnunk a valódi magyar formát, a magyar paraszt nem vesz oroszlános mellényt, amit a demokratás Bencsik András orosz felesége tervezett, mert van neki fekete-fehér ünneplője. Nem látjátok? Nem értitek? Nem akarjátok érteni?

A cikk:
"Közrendvédelmi telepekre" zárná a Jobbik a "közrendet veszélyeztető egyéneket" a párt által cigánykérdésnek nevezett probléma rövid távú megoldása érdekében - mondta szerdán Szegedi Csanád, a párt európai parlamenti képviselője. Szegedi az első, mintának szánt telepet Miskolcon szeretne létrehozni. Elképzelése szerint a "kettős kordonnal" körbevett területen "rendőri, illetve csendőri felügyelet mellett" élhetnének az emberek, akik csak "regisztrálva" hagyhatják el az este 10 óra után kijárási tilalom alatt álló telepet, amelynek célja a "bűnöző elemek eltávolítása", valamint az ott lakók "integrációra kényszerítése" lenne.A telepekre szerinte egyrészt a "helyi lakosságot terrorizáló", illegális telek- és lakásfoglaló cigány családok kerülhetnek a Miskolc melletti Lyukóvölgyből, amihez a rendőrségnek elég lenne egy jegyzőkönyvet kiállítania a garázdálkodó személyekről. A Jobbik által kezdeményezett telepre kerülnének a miskolci Avasi-lakótelepről, azon "cigány emberek, akik a saját családjukat, és a környezetükből 20-30 embert beköltöztettek másfél-, kétszobás lakásokba és az egész környéket rettegésben tartják". A telepekről való visszatérésről egy önkormányzat által létrehozott testület dönthetne, amennyiben az ott élők rendszeresen iskoláztatják gyermekeiket, illetve közmunkákban vesznek részt. Vona Gábor, a párt elnöke a szerdai tájékoztatón arról is beszélt, hogy az elmúlt húsz évben "csődöt mondott" a cigányság integrációja. Ennek egyik oka szerinte az, hogy az "oktatási rendszer jelenleg képtelen szocializálni a cigány gyermekeket", a kitörést ezért szerinte egy, már az általános iskolától alkalmazott bentlakásos rendszer szolgálhatja. A pártelnök szerint az "esetek többségében a szegregáció lenne a leghatékonyabb" nevelési módszer. (MTI)
Ajózsef
2013-06-30 11:20:21
Áldás békesség Magyar testvéreim, ne kritizáljuk egymást, csak hallgassuk meg, hiszen minden gondolat jó gondolat lehet ha jó irányba visz.
Minden igaz magyar ember gondolata lehet fontos, hallgassuk meg mert lehet, hogy van benne valami ami közelebb visz minket a végső győzelemhez a sátánfattyak elleni harcban.
Minden szó, minden betű lehet igaz vagy hazug, de nagyon sokat kell ahhoz olvasni és gondolkodni, hogy rájőjjűnk a leírt gondolat csak annak az igazsága aki leírta, (ez is). A többiek akik olvassák gondolkozzanak rajta, ha tetszik, tartsák meg, ha nem tetszik dobják el. Az egy húron pendülők így találják meg egymást, így jár együtt a Magyar a cigány a zsidó külön-külön mégis együtt, mert ez az út az élet. Az út végtelen széles mindenki elfér rajta de nem mindenki igyekszik egy írányba . Vigyázat van aki a végen a kárhozatba jut, ne kövessük. Az életút végén vár minket Valaki aki ítélkezik mindenek felett. Saját cselekedeteinkért, gondolatainkért pedig felelni fogunk.
Jó utat Magyar testvéreim...
Ajózsef
2013-06-30 11:14:15
HunorMagor
Így legyen. Ámen.
HunorMagor
2013-06-30 10:59:13
A Magyarok áldott Jó Istene, érintse meg szólítsa meg minden igaz Jó Magyar ember szívét, és adjon nekünk egy hullámhosszot s mint a mágnes magához vonja a vasat, úgy vonja magához Jó Istenünk a Magyart. Az idegent pedig akik azon dolgoznak, hogy Magyarországot és a Magyar népet tönkre tegyék, különleges legyengülés és lebénulás magatehetetlenség fogja el, így szüntetve meg minden ellenünk való tevékenységét, belátható időn belül . Titkos társaságoktól kezdve, a bankárokig legyen tehetetlen olyan tehetetlen már, hogy ne tudjanak Drága nemzetemnek ártani többet, hallgassa meg a Magyarok Áldott Jó Istene ezt a Kérésemet, és lássa meg az én szemem a ti szemeitekkel, hogy mit tesz mit tett értünk ő .
Martin Killeen
2013-06-30 06:24:35
Ferkonak es esetleg mas igaz magyar embereknek!
Nagyon megdobbentett, hogy ide is befeszkelte magat a magyar nemzeti arcvonal es a jovonk.info a Jobbikot evek ota gyalazo (l. mint fent) kepviseloje.2007-ben, vagy 08-ban ismerkedtem ossze Csiksomlyon, a bucsun egy csapattal, akik kozott tobben gardaegyenruhat viseltek. Kozuluk az egyik a Gyor-i Wass Albert zaszloalj katasztrofa alosztalyanak talan vezetoje volt. Tartottuk a kapcsolatot, ott volt o is a Deak-teren Vona Gaborral egyutt, stb. Nemcsak gardista, hanem csendor is volt, aztan egy tegla miatt kilepett, es atallt az mna-ba. Akit esetleg erdekel ez az eset bovebben a fenti web oldalon tobbet is megtudhat roluk. Az o jelszavuk szerintem: divide et impera. Szebb jovot! Barbara
HunorMagor
2013-06-29 23:19:11
Kedves Lisbeth ! A videód nem működik .
HunorMagor
2013-06-29 23:06:41
Kati
2013-06-29 23:06:29
Egy Jobbikosnak

Sztem kár az áktvt bántani, a közönségét és müvezetőjét hazugnak nevezni, mert a jobbiknak Szegedi Csanád után nagyon is lelepleződött a valódi arca. Eddig nem krült sor SzCs üzlettársainak, barátainak és fajtársainak a megnevezésére, enélkül pedig az egész jobbik egy sötét ló. Ahelyet h megköszönnéd a segitő kritikát, durván vagdalkozol, ezzel is csökkentve saját pártod iránt a bizalmat. Vagy valóban az a dolgotok, h a zsidókkal összefogva szétverjétek a nemzeti oldalt?

Idemásolok egy cikket, amiben sok igazságot látok, pedig évekkel korábbi:

KEZD MIÉPESEDNI A JOBBIK

Érdekes és beszédes híreket lehet olvasni mostanában a Jobbik vezetéséről. A legfrissebb az, hogy most már két szóvivőjük is van. Az egyik szóvivőjük Dúró Dóra, a Jobbik sajtófőnökének, Novák Elődnek a felesége. Novák Előd pedig a zsidó Kurucinfó oldal egyik alapítója volt. Minél jobban és közelebbről megnézzük a Jobbik vezetését, annál inkább egy zsidó hálózat képe bontakozik ki előttünk és a miépesedés tünetei is jól látszanak már. Vegyük először ez utóbbi jelenséget. Mióta a Jobbik létezik sorozatosan hasonló tüneteket mutat mint a Miép annak idején. Most ezeket nem részletezzük. Aki figyeli az eseményeket úgyis tudja miről van szó.

PÁRTOSZTÓDÁSOK

A zsidókommunisták létezésük óta (1917) ugyanazt a módszert követik. Amikor már vesztésre állnak, akkor nevet változtatnak és mindig gondoskodnak egy vagy több utódpártról. Ez a kísérleti modell Magyaroszágon tökéletesen megvalósult. Most itt sem megyünk vissza 1918-ig, csak 1989-ig. Akkor a kommunista párt (MSZMP) csak nevet változtatott MSZP-re és több kis utódpárt jött belőlük létre. Ezek közül a legnagyobb bűnszövetkezet az SZDSZ volt. Az okos zsidók bebiztosították magukat az előre látható bukásukra és gondoskodtak utódpártról. Ez lett a Fidesz. A Fidesz immár másodszor készül kormányzásra. De a Fidesz bukására is fölkészültek és ezért pumpálták föl időben a Jobbikot, egyfajta biztonsági tartaléknak. A Jobbik ezt a szerepet eddig tökéletesen fölvállalta. A Miép a zsidókommunista MDF-ből vált ki. Ugyanazok a módszerek, ők is csak nevet változtattak. A Miép 1998-ban bekerült a parlamentbe a Csurka-féle szélhámossággal, a zsidók elleni hamis szövegekkel. Aztán négy évig a Fideszt támogatták. Most a Jobbik hasonlóra készül. Ahogy a Miépben is családi alapon (klánként) működött a pártvezetés, ez kezd a Jobbikban is megalósulni. Van egy korábbi zsidó kör, amelyek egymásra találtak. Ezt nevezik zsidó hálózatnak. A zsidók mindig zárt hálózatban működnek. Ennek vannak nyílt és titkos módozatai. A Jobbik nem szemérmes, mert azonnal egy neves zsidó nőt, Baló György feleségét, Morvai Krisztinát tolta előtérbe. Rajta keresztül megnyíltak a zsidócsapok. A zsidósajtó is megnyílt előttük. Akárcsak korábban Csurka is állandó szereplést kaphatott a zsidótévében, most a Jobbik is kiérdemelte ezt. Miért? Mi volt ennek az ára? Az az ára, hogy akik a háttérből nyomatják, pénzelik, reklámozzák őket, azokat nem nevezhetik bűnözőknek. Tehát a Jobbik szótárából hiányzik a zsidóbűnözés kifejezés, amely a legjellegzetesebb tünete a hazai mocsokráciának. Tehát a Jobbik beszippantotta a Kárpátia zsidólap kiadóját, a zsidó Barikád oldal gárdáját és most már több testőrcéget is, más körök mellett. Kezd összeállni a kép. Most már a Jobbik nemcsak egy megtűrt „szélsőséges” pártocska, hanem komoly tényező az újfajta zsidódemokráciában. Csak nevet kellett adni a gyereknek. Most majd ők fogják megmondani milyen legyen az új alkotmány. Természetesen zsidók szerkesztésében. Ők fogják megmondani, hogy mi legyen az államformánk. Ők fogják megmondani hogyan viszonyoljunk a bűnöző kisebbségekhez. Ehhez viszont a magyar többség nem adja szavazatát, az biztos. Most a Jobbik ugyanúgy idegen érdekek kiszolgálója lett mint amivel ők vádolják a jelenleg hatalmon lévőket. Miközben ők alig várják már, hogy beolvadjanak közéjük. Erről van szó.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.