Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Sári
2013-07-21 18:53:58
Egy Hazug Jobbikosnak

Kezdjük az elején, minden állitáson végigmehetünk szép sorban, csupán a válaszait várom. Bizonyitékot ide nem tudok feltenni, csak szavakat, de ha azt mondom, hogy a Barikád a Rózsadombon van, nem nekem kell bizonyitanom, hiszen benne van az ujságban, és a többi dolog is hasonlóan ellenőrizhető. Kérem ne veszitse el a türelmét, mert ha azt írja nekem: "Maga egy undoritó senkiházi!" az a logika szabályai szerint az önről eddig megismertek alapján azt jelenti: maga egy jó magyar! Kérem válaszoljon igennel vagy nemmel az alábbi kérdésekre:

Volt-e diktatúra és egypártrendszer Magyarországon?
E diktatúra nevében meghurcolták-e jó magyarok millióit?
E diktatúra nevében akasztottak-e föl sok-sok magyart? (Sokkal többet, mint amennyit beismernek.)
E diktatúra kiszolgálói beléptek-e a kommunista pártba?
E diktatúra kiszolgálói között ott található-e Nyikos László a Jobbik országgyűlési képviselője?
Vannak-e hozzá hasonló emberek a Jobbikban?
Ugye nem vállalható a jó magyarok számára, hogy ilyen emberek döntsenek a sorsukról?
Ugye nincs erkölcsi mencség az ilyen szolgalelküségre?
Ugye nem állitható példaképként a párttagság elé ez az eset?
Meg kell-e szabadulnunk az ilyen multtal rendelkezőktől?

Várom szives válaszát, végezze a munkáját.
zsike.papp@gmail.com
2013-07-21 18:52:19
Kóser sári !
Botrányos a helyesirásod is, nemcsak az orcátlan hazudozásod ! Buta vagy, mint a döglött hintaló !
Figyelj ! :akor= akkor
szolgájja=szolgálja
ugyanijen=ugyanilyen
külömbek=különbek
Szégyeld el magad, hogy még az anyanyelvünket is meggyalázod ! Te Hazug Kóser Sára, amig csak ennyi eszed van, másnak ne osztogasd ! Egy rakás botrány vagy ! Ugy szavaztál te meg a falkád a Jobbikra, mint én a zsideszre ! Nagyon primitiv vagy ! Ja, és járj korrepetálásra, ne égesd magad !
Sári
2013-07-21 18:36:28
Egy Hazug Jobbikosnak, gyűlölködő székelyföldinek, hazug ferkónak és társainak

Önök uraim ide járnak gyalázkodni, rágalmazni, és amikor kiderül, hogy mindaz amit állítanak nem igaz és csak arra szolgál, hogy elterelje a figyelmet a valódi bajokról, akor lezsideszesznek. Nem voltam, és nem vagyok zsideszes, sem kommunista, ellentétben az önök országgyűlési képviselőjével Nyikossal, persze erre semmit nem mondanak, életrajzot kopiznak be és azt gondolják hogy az valami? Bármely ifjú közgazdász jobb lett volna pénzügyminiszterjelöltnek, mint egy levitézlett ősbolsevik. Erre nem adnak magyarázatot, pedig most is ott ül, ötleteket ad és szétzülleszti a nemzetinek hitt pártot. Ez az oldal a nemzet javát pártok felett szolgájja, itt ne süssék el buta propagandájukat, ha nem tudnak a kérdésekre válaszolni, hiszen semmire nem adtak választ. Ugyanijen szigorú vagyok a kommunistákkal, fideszesekkel, de ha nem külömbek, ne merjék a nemzet érdekét a szájukra venni. Egyébként az egész családom a jobbikra szavazott, de nem biztos, hogy mégegyszer megteszi, ha nem tisztul meg ez a párt.

Várom szives válaszát, végezze a munkáját.
zsike.papp@gmail.com
2013-07-21 18:33:20
Jól tudom, hogy a zsidesz van hazaárulási pozicióban 2/3-al , ott van a legtöbb kóser-komcsi, ők fosztogatnak-rabolnak arcátlanul ?!
Kedves Egy Jobbikos ! Akkor 40-es IQ-val miről beszélnek itt ?! Az ország tragédiája jelenleg ez a dölyfös, gőgős, pökhendi banda , amit minnél előbb el kellene takaritani ! Talán az itt Jobbik-rágalmazók bűne is, hogy ezek a tolvaj piócák ekkora hatalommal teszik tönkre hazánkat, szivják a vérünket ,eladják a talpunk alól a hazánk földjét is ! Ezen kéne fröcsögni, zsidesz aktivisták ! Az állarcotok már régen lehullot azok előtt, akik tudnak gondolkodni, látni ! DEBRECENI
Topi
2013-07-21 18:05:33
Topi
2013-07-21 16:49:41
Imi
2013-07-21 16:31:19
Kubinyi úr a következőt mondta az előadásán: A Bulcsú cimű könyvet ő írta, az Echó tévében együtt dolgozott Pörzse Sándorra, aki a kész kéziratot átolvasva kijelentette, szivesen társul szerzőnek. Egyetlen betüt sem írt, de Kubinyi úr megengedte, majd Pörzse a vikipédián lévő hivatalos életrajzába belevette a könyvet, és mindenhol hirdeti, sokszor Kubinyit lefelejtve róla. Így van ez az országgyülési képviselői életrajzában is. A Csillagösvénynél, ahol Pörzse szövegeket emelt át különböző őstörténelmi könyvekből, Kubinyi nevét is felhasználta a dvd hirdetéseknél, mert így sokkal jobban fogyott a lemez. A lényeg, Pörzse plagizált a saját nevével jelentetett meg idegen szövegeket, Padányi Viktortól, Bobula Idától, Kubinyi Tamástól.
Sári
2013-07-21 16:12:28
Egy Hazug Jobbikosnak

A Csillagösvény nekem is megvan, megnéztem mégegyszer, Kubinyi neve sehol nem szerepel rajta, nincs a szerzők és alkotók között. A reklámban viszont amit Egy Hazug Jobbikos bemásolt ott van Kubinyi neve annak érdekében, hogy jobban ellehessen adni a lemezt. Pörzse visszaél Kubinyi nevével, ez közönséges csalás. Amit tesz a lemezen, az szintén lopás, Padányi Viktor Dentu-Magaria című könyvéből egész fejezeteket tett be saját szövegeként, erről beszélek, ez pedig pláguum. Nem kaptam arra sem választ, mért kell a veszteséges Barikád ujságnak a Rózsadombon a 2. kerületi Ady Endre utca 24-ben működnie? Talán ez volt a legolcsóbb szerkesztőségi hely a költségkímélés érdekében, Tasnádi maffiózó villája mellett? Mi a kapcsolat a Tasnádi-Barikád ügyben, hiszen a gárdaalapító mazsihiszes mindkét féllel igen jó kapcsolatban van. A további kérdésem a 46 éve az MSZMPbe belépő és feloszlásáig folyamatosan tag Nyikos László, az 1998-ban még mszpnek kampányoló Pörzse és a már lebukott Szegedi Csanád, szintén egykori Barikád alapitó. újabban csendestárs között? Kérem ne a személyemet támadgyák, mert ezek tények. A tisztázásuk ugyanúgy fontos a Jobbiknak, mint a Fidesztől leszakadtaknak és a más nemzeti pártokban, civilszervezetekben lévőknek.

Várom szives válaszát, végezze a munkáját.
szilveszter
2013-07-21 15:59:51
Suszterválasz! Nem hiszem hogy aki Jobbikosnak tartja magát ennyire nagyot tud tévedni.Maradjunk a kaptafánál azt javaslom,de mi van ha nem vagyok suszter,Higgye el Ferkó Bocson is sok a suszter.
Ajózsef
2013-07-21 15:59:11
''Akkor most ki plagizál?"
Bízzuk a jövőre, minden kiderül, előbb utóbb, ha a szerzők eddigi önálló munkássága (nem társszerzőként) nem elég bizonyíték, akkor a további munkáik majd bizonyosságot hoznak.
P.S. újabban a Bulcsu könyvet hirdető oldalakon megfordult a szerzők sorrendje (Pörzse Kubínyi) http://www.magyarmenedek.com/products/3122/Bulcsu_-_Porzse_Sandor_-_Kubinyi_Tamas.htm
de sok olyan oldal is van ahol csak Pörzse szerepe szerzőként...
...de nem akarok fogadatlan prókátor lenni, Kubínyi úr erről már nyilatkozott előadásában.
zsike.papp@gmail.com
2013-07-21 15:09:15
Szia Ferkó !
Köszönjük a kimeritő tájékoztatást, a magunkfajták tisztába vannak a tényekkel, ezeknek meg hiába bizonyitod, amit betápláltak a fejükbe.... ! Rövidesen ujra jönnek, csak ennyire képesek, az igazság zavarja őket a legkevésbé !
Szia : DEBRECENI
Ajózsef
2013-07-21 15:06:05
azt hiszem ferkó elnézte a nevet, nem Kubínyi, Kriskó. A többi stimmel mint a jereváni rádióban.

'Csillagösvényen
24 videó - 2007
Műfaj: őstörténelem
Író: Kriskó László Pörzse Sándor
Kiadó: Csillagösvényen Bt.
Ár: 2590 Forint'
forrás : http://www.magyarvagyok.com/videok/listak/dokumentumfilmek/4433-Csillagosvenyen/
Ajózsef
2013-07-21 14:11:46
Ajózsef
2013-07-21 13:23:55
Az helyett, hogy a politikusribancok ürülékét dobáljuk egymásra, inkább foglaljuk vissza a magyar földet, nem lájkokkal és posztokkal a neten keresztül, hanem úgy, hogy megműveljük, családunknak élelmet termelünk rajta. A magyar falvak elnéptelenedtek, vagy lassan átalakulnak. Követik a trendit, sziklakert, kerti tó, úszómedence a menő már falun is, hiszen a teszkóbusznak köszönhetően az önellátás már maradi dolog. Ajánlom a devizahitellel kiraboltaknak is ha neadj'Isten már mindenét elvesztette menjen falura, ott új életet kezdhet, ha nem fél a munkától.
Hazánkat visszafoglalni nagyon nehéz lesz, de újra mondom, semmi sincs veszve, bátorság.
Több száz éve irtanak minket minden lehetséges eszközzel (főleg hibás tudással) és mégis itt vagyunk, nem porladunk (mert a „kő marad”).
Fellettünk, mögöttünk, mibennünk olyan nagy erők vannak, amilyennel szemben ezek a sátánfattyak tehetetlenek.
Ne várjuk, hogy jön egy párt, győz, másnap ránk ragyog a nap és attól kezdve minden a miénk. Ez tovább tart és több energiát, vért, izzadságot kell még elhullatnunk.
Nem vagyok idealista, nem úgy képzelem, hogy nótázunk, kaszálgatunk meg hempergünk a szalmakazal tövében. Ez harc. Életre, halálra, ha meglépjük ezt a fennmaradásunkhoz szükséges lépést akkor ők elszabadítják a poklok poklát, hisz a parazita életképtelen. Szüksége van termelő munkára, jön a padlássöprés bajuszszaggatás és jönnek újabb ravaszabb találmányaik. Az élősködéshez értenek, van ötletük bőven, az éppen uralmon levő mórok pedig mindig megteszik a kötelességüket, semmi külömbség nincs a politika ribancok között.
Bármilyen bőrbe is bújtak, de a bőrük nem is nagyon külömbözik, nézzétek meg a két nemzeti mázzal bevont szánalmas Petőfi imitátort. Vagy nézzétek a másik oldalon a mesterhármas mumust... ezekre rábízni az országunkat? Nem. Ezek nem alkalmasak rá. Egyik sem.
Ne vesszetek el a részletekben ezek egy kapura játszanak, mindig mi kapunk gólt ha hagyjuk, hogy tovább játszanak velünk.
Azért imádkozom, hogy „Ébredj fel nemzetem, emeld büszkén fejed!”
zsike.papp@gmail.com
2013-07-21 12:18:24
Kedves Topi !
Köszönjük ! ( a google-ról küldted ?! ) Szerintem a Te kútfődből is kitelik ! Fényévnyi a különbség az összezagyvált hülyeség, hazudozás, butitás és az általad küldött videók, vélemények között ! Üdvözöllek : DEBRECENI
Anna
2013-07-21 12:12:42
Rózsadmbi paktum

Kémeri Lajos - 2013. július 9., kedd - 09:01 szerint:
Ha a közelmúltat nézzük 24 éve lett elrontva az ország sorsa vagy mondthatnám úgy is hogy szándékosan a szakadék felé irányítva.Árpád szavaival élve bíróság elé kell állítani mindazokat akik ebben tevékenyen részt vettek és felelősei voltak ezen történéseknek.Íme az első pontosabban a második stáció:

EZ A PAKTUM EGY HARMADIK VILÁGHÁBORÚVAL FELÉRŐ ROMBOLÁST ZÚDÍTOTT A MAGYAR NÉPRE ÉS PONTOSAN ÍGY CSINÁLJÁK AHOGY ITT LE VAGYON ÍRVA.CSAK AZT NEM ÉRTEM HOGY AKIK MAGYAR RÉSZRŐL EZT ALÁÍRTÁK MIÉRT VANNAK MÉG ÉLETBEN.HÁT AZÉRT KEDVES ELVTÁRS-URAK MERT SIKERÜLT AZ AGYMOSÁS DE CSAK RÉSZBEN.
EZÉRT KERÜL ITT MINDEN OLYAN SOKBA MERT TELJESEN LERABOLNAK BENNÜNKET.
AZÉRT VAN ENNYI ELADÓSODOTT EMBER ÉS SZEGÉNYSÉG ÉS KÖZBEN A SZEGÉNYTŐL TARHÁLNAK A MÉG SZEGÉNYEBB RÉSZÉRE UNDORÍTÓ.

Tanulságos! Olvassátok el!!
A rózsadombi paktum
Eredeti változat
Liberál-cionista változat

A paktum eredeti változata 1989-ből
Íme a PAKTUM, amelyről nem lehet beszélni. Ez volt írásom kiinduló pontja. Most pedig közlöm a magyar népre erőszakolt gyalázatos szerződés szövegét. Egy otthoni publicista, mint Benedek István, nem teheti meg ezt saját jól felfogott érdekében, az Angliában élő Révffy László azonban a közelmúltban nyilvánosságra hozta ezt a megdöbbentő árulást. Szövegét Németországban élő barátom küldte el, azzal a kéréssel, hogy terjesszük a magyarság minél szélesebb köreiben. Kívánságának eleget teszek, mert teljesen egyet értek vele, hogy ezt mindenkinek meg kell ismerni. Írását azzal kezdi, hogy 1989 március 15-én, míg hazánk népe az első szabad emlékezést tartotta, egy budai villában titkos tárgyalás volt, amelyen a következők vettek részt: a távozó szovjet hadsereg tábornoka, a szovjet titkosrendőrség ezredese, az amerikai követség első titkára, a CIA egyik tisztje, az izraeli titkos szolgálat képviselője, a magyar római katolikus, a református, az izraelita egyház egy-egy megbízottja, és öt magyar politikai vezető, akik közül négy ma is vezető pozícióban van. Ők írták alá részünkről az ország szabad újjáépítésének tervét korlátozó diktátumot, amelynek értelmében kimennek ugyan a szovjet megszállók, de ezért súlyos árat kell fizetnünk. Értesülésem szerint Révffy László rövidesen nyilvánosságra hozza az aláírók neveit, hogy minden kételkedést oszlasson e feltételek hitelességével kapcsolatban, amelyek a következők:
1. /A szovjet csapatok békés és barátságos kivonulása Magyarországról.
2. / A Szovjetunió kárpótlása a hátrahagyott épületekért és javakért.
3. /Barátságos politikai és gazdasági viszony kiépítése Szovjetunió és Magyarország között.
4. /Mindennemű szovjetellenes tevékenység megakadályozása.
5. /A határok kölcsönös megnyitása Szovjetunió és Magyarország között.
6. / A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése.
7. / A volt kommunisták titkosszolgálat, határőrség és rendőrség megvédésen az esetleges megtorlástól.
8. / A volt kommunisták más pártokban való indítása a választásokon.
9. / Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe.
10. / Az igazságszolgáltatás megtartása a volt kommunisták kezében.
11. / Minden zsidóellenes megnyilatkozás, megmozdulás és szervezkedés megtorlása.
12. / A jobboldali, vagy szélsőjobboldali pártok indulásának és szervezkedésének megakadályozása.
13. / Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek és azokon nem lehet változtatni.
14. / Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigrációs személyekkel, szervezetekkel és csoportokkal.
15. / Románok, Jugoszlávok és szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot.
16. / Az 1956-os eseményeket mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani és csak azokat szabad szóhoz juttatni, akik ezt így értelmezik.
17. / A magyar hadsereget egyharmadára kell csökkenteni.
18. / A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok viszont megerősítheti gazdasági befolyását a magyar életben.
19. / Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására. 20. / Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért.
Fenti megalázó feltételek a megfogalmazásukkor még köthették az aláírókat, de ma, a Szovjetunió, Jugoszlávia és Csehszlovákia összeomlása után semmi esetre sem. Akik 1998. március 15-én aláírták a fenti 20 pontot, még akkor sem mentesülhetnek a vádtól, ha kényszerhelyzetben tették ezt. Viszont ha 1992-ben a Közép- és Kelet Európai események után is érvényesnek tartják, akkor és a magatartás hazaárulásnak minősül, amiért törvény előtt kell felelniük. Íme a sokat emlegetett “paktum”, amely mindeddig megakadályozta hazánk politikai átalakulását, és a magyar milliók emberi életnívójának a megteremtését, amely népünk fejlődésének és jövőjének alapfeltétele.
A találkozó résztvevői:
Antal József
Horn Gyula
Pető Iván
Paskai László
Göncz Árpád
Zoltai Gusztáv
Boross Péter

A paktum liberális-cionista változata 2003-ból
Második Rózsadombi paktum
1. A szovjet csapatok békés és barátságos kivonulása Magyarországról.
1. A NATO és a leendő EU-hadsereg számára támaszpont és megfelelő haderő biztosítása.

2. A Szovjetunió kárpótlása a hátrahagyott épületekért és javakért.
2. További hitelek felvétele az IMF-től és a Világbanktól, a lakosság elszegényedésének folyamatos biztosítására.
3. Barátságos politikai és gazdasági viszony kiépítése a Szovjetunió és Magyarország között.
3. EU-alárendeltként (tagországként) Izrael és az USA minden világgyarmatosítást szorgalmazó tevékenységének támogatása.
4. Mindennemű szovjetellenes tevékenység megakadályozása.
4. Mindennemű olyan tevékenység megakadályozása, amely a cionista diktatúra megdöntésére irányul.
5. A határok kölcsönös megnyitása a Szovjetunió és Magyarország között.
5. Az EU antidiszkriminációs és a “szabad letelepedésre” vonatkozó törvényeinek következetes betartása.
6. A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése.
6. A politikai és gazdasági elit (továbbiakban: VIP-tagok) vagyonelszámoltatásának a méltányosság és a diszkrimináció-mentesség elve alapján kell történnie.
7. A volt kommunista titkosszolgálat, határőrség és rendőrség megvédése az esetleges megtorlástól.
7. A VIP-tagoknak, valamint az 1990 óta (bármelyik) kormánypárti országgyűlési képviselőként tevékenykedők megvédése az esetleges megtorlásoktól.
8. A megbízható volt kommunisták más pártokban való indítása a választásokon.
8. A 6. pont szerinti felelősségrevonástól mentesülő VIP tagok az “új ellenzék” tagjaiként indulnak a választásokon.
9. Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe.
9. A multinacionális cégek vagyonszerzésének és vagyonmegtartásának minden eszközzel történő biztosítása.
10. Az igazságszolgáltatás megtartása a volt kommunisták kezében.
10. Az igazságszolgáltatás megtartása a 6. pont szerinti felelősségrevonás alól mentesült személyek kezében.
11. Minden zsidóellenes megnyilatkozás, megmozdulás és szervezkedés megtorlása.
11. Minden anticionista szervezkedést, megnyilatkozást, megmozdulást antiszemitaként feltüntetve gyűlöletkeltővé kell minősíteni, és a résztvevőket ez alapján példás szigorral kell elítélni.
12. A jobboldali vagy szélsőjobboldali pártok indulásának és szervezkedésének megakadályozása.
12. Meg kell akadályozni minden olyan társadalmi szervezet és párt létrejöttét, amely a cionista diktatúra megdöntését célozza alapító okirata szerint, és meg kell szüntetni – alapító okiratában foglaltaktól függetlenül -, ha tevékenysége a cionista diktatúra megdöntésére irányul.
13. Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek, és azokon nem lehet változtatni.
13. Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok az EU-ban virtualizálódnak, tehát sem az állampolgárságnak, sem a határok elhelyezkedésének nincs jelentősége.
14. Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigrációs személyekkel, szervezetekkel és csoportokkal.
14. Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot olyan magyarországi vagy emigrációs szervezetekkel és személyekkel, amelyek a cionista diktatúra ellenzői.
15. A románok, a jugoszlávok és a szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot.
15. A Trianoni utódállamokkal (és azok utóállamaival) történő kapcsolatoknak minden esetben az egyoldalú engedményadás elvén kell állniuk.
16. Az 1956-os eseményeket, mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani, és csak azokat szabad szóhoz juttatni, akik ezt így értelmezik.
16. Az 1848-as és 1956-os eseményeket úgy kell beállítani, hogy azok az új kormány eszmei elődei.
17. A magyar hadsereget egyharmadára kell csökkenteni.
17. A magyarországi katonaság célja a NATO és az EU-hadsereg kiszolgálása, ezért az általunk megkövetelt feltételeknek kell eleget tennie. Minden nemzetvédelmi feladatot – ezért a “honvéd” megnevezést – meg kell tiltani.
18. A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok viszont megerősíti gazdasági befolyását a magyar életben.
18. A cionista diktatúra az átmentett VIP-tagokon keresztül gyakorolja politikai befolyását Magyarországon.
Minden, a magyar nemzeti érdekek cionista érdekek fölé helyezését célzó tevékenységet, hagyományápolást és történelemkutatást meg kell tiltani, ami a magyarság elfogadott eredetét és vallását vonja kétségbe.
19. Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására.
19. Magyarország az EU-Alkotmány szerint “európai” embertípus kialakulását szorgalmazza. A magyar és a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális és hagyományőrzését a kozmopolitizmus szellemében “liberálisan” biztosítja.
20. Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért.
20. Magyarország be- és visszafogadja és az EU-Alkotmány “harmadik országbeliek” letelepedésére vonatkozó törvényei szerint ad jogot a zsidóságnak arra, hogy Magyarországot, mint államalapító, hazájának tekintsék.
Budapest, Rózsadomb, 1989. március 15.
Budapest 2003. május 28-a és július 9-e között
Antall József, Boross Péter, Göncz Árpád, Horn Gyula, Pető Iván, Paskai László, KGB, Zoltai Gusztáv (MaZsiHisz), CIAÜdvözlettel

Az első 1944.március 19. amikor a történelmi alkotmányunkat felfüggesztették a bevonuló német csapatok.A fenti alku miatt nem lett visszaállítva!!!!!!!!!!!!

Üdv.Kémeri Lajos
Topi
2013-07-21 11:57:56
zsike.papp@gmail.com
2013-07-21 11:46:56
Szia Egy Jobbikos!
Nem érdemes lesüllyedni ezeknek a zsideszes küldötteknek a fekáliájába ! Tudom, az átlátszó pofátlanságukat nehéz szó nélkül megállni !
Ez a Sára...! már a neve is nagyon kóser! A Kedves Vezirüknek az egyik purgyéját is igy hivják, akit Iványi Gábor "keresztelt" (5 purgyé-- 3 féle pap "keresztelte" őket) !
--Hogy volt-e diktatúra Magyarországon ?!--Most is az van!
Most is meghurcolják az igaz magyarokat :-l. a Jobbik kitelepitése, büntetése az igazságért, földi halandók tömegei nem mernek kritizálni, féltik az állásukat, e rezsim miatt 3 év alatt százezrek menekültek el....stb.
--Igen, most is van akasztás ( is ),rengeteg magyar lett öngyilkos, akasztott, kiugrott..stb, a kilátástalanságban, sokkal több, mint amit bevallanak!
--A kommunista diktatura működtetőinek utódai, fattyai most is ott ülnek a Kossuth téri kneszetben, többnyire az mszp-be, de nagyrészük a kóser-zsideszbe ! Pl orbánnak a magyaron kivül lehet még 2 állampolgársága is, csak évtizedekre titkositva van a származása ! Ugyan miért ?!! Ehhez képest egy Nyikos...!
--Vállalható, hogy ezek az vezető maffiózók döntsenek a magyar emberek sorsáról ?!
A Kóser Sári félék , és a fajtája által lebutitott őslakosok szerint igen !
--Erre nincs mentség, Kóser Sári, még nektek sem ! Egyszer talán megtapasztaljátok, adja a magyarok Istene ! Kóser Sári, ugy vagy te jobbikos, ahogy én zsideszes , ezt a vak is látja !
--A komcsi felmenőkkel rendelkező kövér, orbán, stb, stb pribékek és tulfizetett bűnöző hordájuk tömege , beleértve az " '56"-os gombnyomogató, M.o legjobban fizetett takaritónőt is ! nem lehet példaképnek tekinteni !
--Meg kell e ezektől szabadulni ?!
--IGEN, MEG !!

Borsodi, annyi eszed van, mint egy lepkének, ugyanis Topi pont a tényekkel érvel, ha a google-ból tudja igazolni az állitását ! Mielőtt iszol, tedd te is azt, hátha hitelesebb leszel !
Benedek, most a te hókuszpókjaidnak nincs itt a helye, zsidesz gyüléseken szórakoztasd ilyesmivel a falkádat ! Unalmas vagy !

Kóser Sárinak még annyit :jobb ha forgatja egy kicsit a MAGYAR helyesirás szabályai c. könyvet, mert elirni én is szoktam, de a durva hiba az azért más ,legalábbis egy magyarnak !
Borsodi
2013-07-21 11:44:17
Fórum szabályok javaslatok:

Azonnali kitiltás:
- másik sértegetése
- trágár szavak használata
- több néven írogat be
- másnak adja ki magát
- szétzilálja a fórumot
- elárasztja, olvashatatlanná teszi a fórumot
- bomlasztó tevékenységet végez
Sári
2013-07-21 11:40:42
Mindenkinek szép ebédet kivánok hasznos vasárnapi beszélgetésekkel!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.