Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Lehel
2013-07-31 10:34:46
Ne vádaskodj és ne személyeskedj tovább Esztetikusz !!

Inkább erre adj választ, ismételten kérlek !

" esztetikusz2013-07-30 15:29:28
Imi, csak nem a Völgyi Imi lennél?
Igaza volt a Kis Emesének, te is alátámasztod (amellett, hogy paranoiás is vagy), itt egy csapat dolgozik össze "

A "Völgyi Imi " szerintem egy személynév.
Ismétlem a kérést : honnan vetted ezt a nevet és miért idézed erre a fórumra , ráadásul negatív atttitüddel Esztetikusz ??
Ajózsef
2013-07-31 10:15:00
"Öngyilkosok nemzedéke vagy inkább rabszolgalelkű nemzet lettünk?"
Szerintem egyik sem, csak a politikusok próbálnak minket rabszolgasorba juttatni, vagy halálra ítélni...
-Mi a romákat esetleg az ásó, kapa rendeltetésszerű használatára tanítanitanánk, De ők azért nem arra tanítják őket, mert nem azt a szerepet szánják nekik a jővőben. A küzdősportok tanítása megmutatja, hogy fehérgalléros parazitáink mire akarják használni őket.
Topi
2013-07-31 09:03:30
Öngyilkosok nemzedéke vagy inkább rabszolgalelkű nemzet lettünk?

Olyanok mint a niggerek csak mi mosolyogva húzzuk az igát.....


http://kuruc.info/r/2/115683/
Martin Killeen
2013-07-30 23:30:55
Kis Emese esztetikus nem birja ki, hogy ne szoljon hozza, ez varhato el tole, oruljunk neki Imi szerint is. Olvastam, hogy VALAKI irta toroltek a hozzaszolasokat, igen a 163 oldalbol (ami valtozik a hozzaszolasokkal) most mar csak 127 van fent, de hala a Joistennek a 2012 szept. 19-i ### Hazafi 3 hozzaszolasa is fent van, tehat tevedett, aki azt irta, hogy toroltek. A mai naphoz kozelebb nem tudtam menni, mert eleg sok idot elvett ez is. Probalom majd folytatni kesobb. Nagyon koszonom Imi tamogatasat. Szebb jovot! Udv. Barbara
Imi
2013-07-30 23:17:11
Egyrészt örüljünk annak, hogy lelepleztünk egy álruhás visszatérést, másrészt utasitsuk vissza a gyanusítgatásokat: Nem vagyunk azonosak, nem dolgozunk szervezetten, hanem mindannyian legjobb tudásunk és érzésünk szerint írogatunk a magyar ügyről. Én hálás vagyok Admin03nak, hogy elkezdett valamit, és támogatom Barbarát, Lehelt, Baki Gábort, Izát Borsodit és még sokakat. Azért mégiscsak kialakult itt egy csapat.
Martin Killeen
2013-07-30 22:36:10
Tehat kismese.. maradt esztetikuszkent, bar elotte bejelentette, hogy nem marad.
LISBETHnek szeretettel uzenem, amit te is tudsz, hogy C. Job egy nagyon muvelt jo magyar ember. En fanatikus jobbikoskent sem talalok semmilyen "kifogast" vele kapcsolatban. Amit meg megjegyeznek: Kubinyi Tamas is pont olyan, mint o, plusz meg letrehozta ezt az adast a sajat es a csaladjaval egyutt-toltendo keves idejet erre aldozva. Korabban emlitette, hogy besegitene a Jobbik kettosallampolgarsag elleni alairasgyujtesebe, azt is, hogy Porzse Sandort szivesen latna vendegkent a musoraban. Volt egy par ellenpelda is, de en hiszem, azt, hogy ertuk es nem ellenuk. Marcsak azert is, hiszen a Jobbik az egyetlen part, ill. szervezodes, amely bejutott a hatalom - csopp arnyeka - kozelebe. Remelem, hogy ezzel nem haragitottalak nagyon magamra, mert jovore megtudjuk, hogy kinek volt igaza.
IZA visszateresenek felettebb orulok, azert is foleg, mert meggyogyult. Isten aldjon meg sokszorosan.
Kati egyetlen szavat sem tudom elfogadni es tobbet nem is akarok irni rola. Szebb jovot kivanva bucsuzok Barbara
Lehel
2013-07-30 20:40:57
Kedves Esztetikusz !
Áruld el kérlek, honnan vetted ezt az általad leírott nevet : " Völgyi Imi ? "
Lehel
2013-07-30 20:37:49
Kedves Imi !
Megerősítem álláspontodat az "esztetikus " nick mögött azonos személy állhat, mint Kiss Emese nick mögött.
Azt hiszem egy egészséges ember őszinte és (ahogy a törvény is védi a személyiséghez így a névhasználathoz fűződő jogot) ragaszkodik a nevéhez, hiszen ezen a módon válhat hiteles személlyé és vehet részt egy társadalom életében.
Nem tudom elképzelni, miként mondhat le az önértékelés eme alapvető eleméről egy EMBER .
Én minden esetre jobbulást tudok csak kívánni számára !
Iza
2013-07-30 18:42:33
Én nem vagyok sem bomlasztó , sem felforgató és nem is most regisztráltam , hanem akkor amikor elindult az ÁKTV !
Sőt még fizettem is egészen addig , mígnem világossá vált az a Jobbik ellenesség , ami itt folyik !
Borsodi
2013-07-30 18:35:36
Hmm. miért jó az valakinek, ha az admint sértegeti? (mindenki találja meg a választ saját maga)

További javaslatom: az Admin személy munkájának kritizálása is azonnali kizárás legyen.

Indok:
- nem arról kell szólnia a fórumnak, hogy jön egy bomlasztó , majd újraregisztrál és számon kér, vagy éppen a másik alteregójával kezd felforgató tevékenységbe.
Természetesen az Admin is ember is hibázhat az esetek kis százalékában, ugyanúgy mint a fociban a bíró (csakhogy itt nem tévedésről van szó) .
Bírót, munkáját végző embert nem lehet/illik sértegetni!!
Ajózsef
2013-07-30 17:45:19
Ezt a mai ájvékolást hallgatva, olvasva, elképzelhetjük milyen szép nap lesz az a nap, amikor népem országos szinten is egy hasonló takarításnak nekifog. Nagy munka lesz, méltó a Magyar néphez.
Bort, búzát, békességet és sok hasonló szép napot kívánok minden Magyar testvéremnek.
Iza
2013-07-30 17:37:25
Nagyon de nagyon felháborítónak tartom hogy az "Egy Jobbikos " írásai cenzúrázva lettek ! Mellesleg Ö Nagy János és , ### is Ö !
Igaz hogy írta , hogy elutazik és nem lesz gépközelbe , de ami sok az sok . Mit szóltok hozzá Lisbeth , kaliforniai Barbara ??
Borsodi
2013-07-30 15:24:38
Benedek, szerintem nem közlekedési balesettel intézik el az ilyet, mivel az nem elég hatékony.

Az általad említett országokban a privatizáció okozza a vasúti baleseteket. A legtöbb és legnagyobb vasúti katasztrófák a "fejlett" Angliát érintik, ahol a privatizált cégeknek nem érdekük a vasúti biztosítóberendezésekre és az infrastruktúrára sokat költeni (rengetegbe kerül!!).
Megjegyzés: Magyarországon viszont állami kézben van, így a biztonságos szint alá vitel nem érdeke senkinek.

Azonban a privatizált cégeknek a profitmaximalizálás az érdekük. Decemberben volt egy repülőgép-szerelő betelefonáló, aki az utolsó "mohikánként" még egy ideig tovább dolgozott az olaszoknál a Malév felszámolása után. Ő nagy légi katasztrófákat jósolt akkor, mivel látta, hogy mennyire keveset fordítanak a biztonságra.
Azóta egyébként számos - és egyre gyakoribb légi "balesetről" hallunk!
Néhány áldozatot olcsóbb kártalanítani, mint rengeteget költeni a biztonságra.
Imi
2013-07-30 14:32:07
esztetikusznak

Ne vádaskodj Kis Emese, te mindig valakit gyaláztál és csak ürügynek használtad a nemzeti gondolatot. Most már Kubinyit is szidod, vele eddig alázatos voltál. Rádismerek, nem vagy ide való.
Kati
2013-07-30 13:21:08
Lisbethnek

Egy Jobbikos kötőszavai voltak: kuss, pofa be és hasonlók. Verést is igért valakinek. Talán ennyi elég, nem? Kis Emese mindannyiunknak kivánta: dögöljetek meg. Talán ennyi elég, nem? A többi kérdésre az után válaszolok, ha bocsánatot kér Czékus jóbtól, mert téglának nevezte, és azoktól, akiket az Álmos király akadémia látogatói közül leügynöközött.
Anikó3
2013-07-30 12:01:05
Milyen érdekes, h azok akik a Cenzúra nélkül c műsorba még véletlenül se telefonálnak be, itt ezen az oldalon, amelynke nem az a címe, számon kérik a moderációt és ennek létét nevezik cenzúrának. Pontosan azok, akik szét akarják verni a müsort, de nincs bátorságuk megszólalni, viszont összevissza pötyögnek mindenféle hazugságot. Ők nevezték buzinak a müsorvezetőt, ők terjesztettek hazugságokat a családjáról. Köszöjük, nem kérünk belőle, hálás vagyok Admin3-nak, hogy végre lehet értelmes gondolatot cserélni.
Kati
2013-07-30 11:50:39
Köszönöm Admin03-nak, hogy megszabadit az ártóktól, akik halálunkat kivánják, akik ocsmánykodnak, szitkozódnak, gyűlölködnek. Értelmes beszélgetés nem folyhat hibbant részegek modorában, ezért szükség van moderátorra. Nagyon sokan hagyták el az oldalt a Kis Emese félék miatt, akik szenvedélyesen uralták az oldalt. Igy remény van egy valódi párbeszédre, és ne felejsétek el amit Kubinyi Tamás mond: csak igaz jó magyarokhoz szól. Én jobbikos vagyok, de amit Egy hazug Jobbikos itt elkövetett, az mindennek nevezhető, csak a nemzet érdekének nem. Lenne még néhány jelöltem és utána végre a lényegre térhetünk.
Ajózsef
2013-07-30 10:54:36
Talán Böjte testvérünknek elhiszik a kishitűek is:
Igen, folyamatos félrevert harangok mellett nem lehet családot alapítani, munkát vállalni, gyereket szülni. Abba kellene hagyjuk az állandó pánikolást, nyafogást, siránkozást és merjük kimondani a gyerekeink, fiataljaink előtt, hogy ennyi cipőnk, ruhánk soha nem volt, és őseinknek sem volt az elmúlt ezer év alatt, és azt is mondjuk el, hogy ilyen mennyiségű élelmiszer, információ, luxuscikk soha nem volt még a Kárpát-medencében. Nehéz a magyar ember sorsa? Igen, vagy 10-20 kilóval átlagban valóban nehezebb a kelleténél, és ezért kell fogyókúrázzunk. Ennyi kövér ember, megműveletlen föld, leszüreteletlen almafa, megkapálatlan szőlőtőke soha nem volt itt a Kárpát-medencében! Miért sírunk? Miért űzzük el gyermekeinket, fiataljainkat falvainkból, városainkból??
teljes cikk:
http://www.magyarkurir.hu/hirek/bojte-csaba-gondolatai-megmaradasrol
Magyar testvéreim, ne a sátánfattyak fegyvereivel küzdjünk hazánkért (hitel,tüntetés, pártoskodás, szavazás, stb.), inkább munkával, teremtéssel, önellátással, a Magyarok Istene akkor segíteni fog minket.
Szebb jövőt kívánok, olyat amilyen szép múltunk már volt amikor a népünk még nem pénzért dolgozott, nem eladásra termelt, csak eltartotta családját párholdas birtokán, Isten tenyerén. Amit nem tudott megtermelni arra nem is volt szüksége.
Régi Jobbikos
2013-07-30 10:02:57
Lisbethnek
Biiztos vagy abban, hogy az ÁKTV játszótér? Biztos vagy abban, hogy Orbán propaganda rendezvényéről, ahol azt mondja amit hallani akar a magyar, majd azt teszi amit a gazda mond, feltétlenül tudósítani kell? Biztos vagy benne, hogy az a nemzeti, aki utálja Bahhot? Biztos, hogy a nekünk nem teccő embert téglának, azaz beépitett ügynöknek kell neveznünk?

Várom a választ a kérdéseimre.
Admin03
2013-07-30 09:32:44
Tisztelt esztetikusz

Nem arra szerződtem, hogy részt vegyek a vitákban, csupán annak emberi kereteit igyekszem betartatni a résztvevőkkel.Kis Emesét azért zártam ki, mert javíthatatlan intrikusnak bizonyult, aki nemzeti gondolatokkal megszólította beszélgetőtársait, majd önmagát fensőbbnek vélve durva kioktatásba, később megalázó vagdalkozásba kezdett. Előfordult, hogy megdühödve azt írta: "Dögöljetek meg mindannyian!" Legutóbb Lisbethnek írt személyiségére és életkorára vonatkozó kifejezetten bántó mondatokat. Mindez a www.kisemese.hu oldalra való, (ha lesz ilyen) ide nem. Ön, mint KE alterego magában hordja a megoldást, amit ő már nem tud elmondani, azt "esztetikusz" alias KE elmondja. Bátran megteheti, amíg nem személyeskedik, nem akar másnak ártani. Ennek az oldalnak a lényege a nemzeti ügy, ami ettől durván eltér, az nem ide való.

Kérem megértését, ez a feladatom. Üdvözlettel: Bálint - admin03
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.