Lehel
2013-07-31 10:34:46
Ne vádaskodj és ne személyeskedj tovább Esztetikusz !!
Inkább erre adj választ, ismételten kérlek !
" esztetikusz2013-07-30 15:29:28
Imi, csak nem a Völgyi Imi lennél?
Igaza volt a Kis Emesének, te is alátámasztod (amellett, hogy paranoiás is vagy), itt egy csapat dolgozik össze "
A "Völgyi Imi " szerintem egy személynév.
Ismétlem a kérést : honnan vetted ezt a nevet és miért idézed erre a fórumra , ráadásul negatív atttitüddel Esztetikusz ??
Ajózsef
2013-07-31 10:15:00
"Öngyilkosok nemzedéke vagy inkább rabszolgalelkű nemzet lettünk?"
Szerintem egyik sem, csak a politikusok próbálnak minket rabszolgasorba juttatni, vagy halálra ítélni...
-Mi a romákat esetleg az ásó, kapa rendeltetésszerű használatára tanítanitanánk, De ők azért nem arra tanítják őket, mert nem azt a szerepet szánják nekik a jővőben. A küzdősportok tanítása megmutatja, hogy fehérgalléros parazitáink mire akarják használni őket.
Topi
2013-07-31 09:03:30
Öngyilkosok nemzedéke vagy inkább rabszolgalelkű nemzet lettünk?
Olyanok mint a niggerek csak mi mosolyogva húzzuk az igát.....
http://kuruc.info/r/2/115683/
Martin Killeen
2013-07-30 23:30:55
Kis Emese esztetikus nem birja ki, hogy ne szoljon hozza, ez varhato el tole, oruljunk neki Imi szerint is. Olvastam, hogy VALAKI irta toroltek a hozzaszolasokat, igen a 163 oldalbol (ami valtozik a hozzaszolasokkal) most mar csak 127 van fent, de hala a Joistennek a 2012 szept. 19-i ### Hazafi 3 hozzaszolasa is fent van, tehat tevedett, aki azt irta, hogy toroltek. A mai naphoz kozelebb nem tudtam menni, mert eleg sok idot elvett ez is. Probalom majd folytatni kesobb. Nagyon koszonom Imi tamogatasat. Szebb jovot! Udv. Barbara
Imi
2013-07-30 23:17:11
Egyrészt örüljünk annak, hogy lelepleztünk egy álruhás visszatérést, másrészt utasitsuk vissza a gyanusítgatásokat: Nem vagyunk azonosak, nem dolgozunk szervezetten, hanem mindannyian legjobb tudásunk és érzésünk szerint írogatunk a magyar ügyről. Én hálás vagyok Admin03nak, hogy elkezdett valamit, és támogatom Barbarát, Lehelt, Baki Gábort, Izát Borsodit és még sokakat. Azért mégiscsak kialakult itt egy csapat.
Martin Killeen
2013-07-30 22:36:10
Tehat kismese.. maradt esztetikuszkent, bar elotte bejelentette, hogy nem marad.
LISBETHnek szeretettel uzenem, amit te is tudsz, hogy C. Job egy nagyon muvelt jo magyar ember. En fanatikus jobbikoskent sem talalok semmilyen "kifogast" vele kapcsolatban. Amit meg megjegyeznek: Kubinyi Tamas is pont olyan, mint o, plusz meg letrehozta ezt az adast a sajat es a csaladjaval egyutt-toltendo keves idejet erre aldozva. Korabban emlitette, hogy besegitene a Jobbik kettosallampolgarsag elleni alairasgyujtesebe, azt is, hogy Porzse Sandort szivesen latna vendegkent a musoraban. Volt egy par ellenpelda is, de en hiszem, azt, hogy ertuk es nem ellenuk. Marcsak azert is, hiszen a Jobbik az egyetlen part, ill. szervezodes, amely bejutott a hatalom - csopp arnyeka - kozelebe. Remelem, hogy ezzel nem haragitottalak nagyon magamra, mert jovore megtudjuk, hogy kinek volt igaza.
IZA visszateresenek felettebb orulok, azert is foleg, mert meggyogyult. Isten aldjon meg sokszorosan.
Kati egyetlen szavat sem tudom elfogadni es tobbet nem is akarok irni rola. Szebb jovot kivanva bucsuzok Barbara
Lehel
2013-07-30 20:40:57
Kedves Esztetikusz !
Áruld el kérlek, honnan vetted ezt az általad leírott nevet : " Völgyi Imi ? "
Lehel
2013-07-30 20:37:49
Kedves Imi !
Megerősítem álláspontodat az "esztetikus " nick mögött azonos személy állhat, mint Kiss Emese nick mögött.
Azt hiszem egy egészséges ember őszinte és (ahogy a törvény is védi a személyiséghez így a névhasználathoz fűződő jogot) ragaszkodik a nevéhez, hiszen ezen a módon válhat hiteles személlyé és vehet részt egy társadalom életében.
Nem tudom elképzelni, miként mondhat le az önértékelés eme alapvető eleméről egy EMBER .
Én minden esetre jobbulást tudok csak kívánni számára !
Iza
2013-07-30 18:42:33
Én nem vagyok sem bomlasztó , sem felforgató és nem is most regisztráltam , hanem akkor amikor elindult az ÁKTV !
Sőt még fizettem is egészen addig , mígnem világossá vált az a Jobbik ellenesség , ami itt folyik !
Borsodi
2013-07-30 18:35:36
Hmm. miért jó az valakinek, ha az admint sértegeti? (mindenki találja meg a választ saját maga)
További javaslatom: az Admin személy munkájának kritizálása is azonnali kizárás legyen.
Indok:
- nem arról kell szólnia a fórumnak, hogy jön egy bomlasztó , majd újraregisztrál és számon kér, vagy éppen a másik alteregójával kezd felforgató tevékenységbe.
Természetesen az Admin is ember is hibázhat az esetek kis százalékában, ugyanúgy mint a fociban a bíró (csakhogy itt nem tévedésről van szó) .
Bírót, munkáját végző embert nem lehet/illik sértegetni!!
Ajózsef
2013-07-30 17:45:19
Ezt a mai ájvékolást hallgatva, olvasva, elképzelhetjük milyen szép nap lesz az a nap, amikor népem országos szinten is egy hasonló takarításnak nekifog. Nagy munka lesz, méltó a Magyar néphez.
Bort, búzát, békességet és sok hasonló szép napot kívánok minden Magyar testvéremnek.
Iza
2013-07-30 17:37:25
Nagyon de nagyon felháborítónak tartom hogy az "Egy Jobbikos " írásai cenzúrázva lettek ! Mellesleg Ö Nagy János és , ### is Ö !
Igaz hogy írta , hogy elutazik és nem lesz gépközelbe , de ami sok az sok . Mit szóltok hozzá Lisbeth , kaliforniai Barbara ??
Borsodi
2013-07-30 15:24:38
Benedek, szerintem nem közlekedési balesettel intézik el az ilyet, mivel az nem elég hatékony.
Az általad említett országokban a privatizáció okozza a vasúti baleseteket. A legtöbb és legnagyobb vasúti katasztrófák a "fejlett" Angliát érintik, ahol a privatizált cégeknek nem érdekük a vasúti biztosítóberendezésekre és az infrastruktúrára sokat költeni (rengetegbe kerül!!).
Megjegyzés: Magyarországon viszont állami kézben van, így a biztonságos szint alá vitel nem érdeke senkinek.
Azonban a privatizált cégeknek a profitmaximalizálás az érdekük. Decemberben volt egy repülőgép-szerelő betelefonáló, aki az utolsó "mohikánként" még egy ideig tovább dolgozott az olaszoknál a Malév felszámolása után. Ő nagy légi katasztrófákat jósolt akkor, mivel látta, hogy mennyire keveset fordítanak a biztonságra.
Azóta egyébként számos - és egyre gyakoribb légi "balesetről" hallunk!
Néhány áldozatot olcsóbb kártalanítani, mint rengeteget költeni a biztonságra.
Imi
2013-07-30 14:32:07
esztetikusznak
Ne vádaskodj Kis Emese, te mindig valakit gyaláztál és csak ürügynek használtad a nemzeti gondolatot. Most már Kubinyit is szidod, vele eddig alázatos voltál. Rádismerek, nem vagy ide való.
Kati
2013-07-30 13:21:08
Lisbethnek
Egy Jobbikos kötőszavai voltak: kuss, pofa be és hasonlók. Verést is igért valakinek. Talán ennyi elég, nem? Kis Emese mindannyiunknak kivánta: dögöljetek meg. Talán ennyi elég, nem? A többi kérdésre az után válaszolok, ha bocsánatot kér Czékus jóbtól, mert téglának nevezte, és azoktól, akiket az Álmos király akadémia látogatói közül leügynöközött.
Anikó3
2013-07-30 12:01:05
Milyen érdekes, h azok akik a Cenzúra nélkül c műsorba még véletlenül se telefonálnak be, itt ezen az oldalon, amelynke nem az a címe, számon kérik a moderációt és ennek létét nevezik cenzúrának. Pontosan azok, akik szét akarják verni a müsort, de nincs bátorságuk megszólalni, viszont összevissza pötyögnek mindenféle hazugságot. Ők nevezték buzinak a müsorvezetőt, ők terjesztettek hazugságokat a családjáról. Köszöjük, nem kérünk belőle, hálás vagyok Admin3-nak, hogy végre lehet értelmes gondolatot cserélni.
Kati
2013-07-30 11:50:39
Köszönöm Admin03-nak, hogy megszabadit az ártóktól, akik halálunkat kivánják, akik ocsmánykodnak, szitkozódnak, gyűlölködnek. Értelmes beszélgetés nem folyhat hibbant részegek modorában, ezért szükség van moderátorra. Nagyon sokan hagyták el az oldalt a Kis Emese félék miatt, akik szenvedélyesen uralták az oldalt. Igy remény van egy valódi párbeszédre, és ne felejsétek el amit Kubinyi Tamás mond: csak igaz jó magyarokhoz szól. Én jobbikos vagyok, de amit Egy hazug Jobbikos itt elkövetett, az mindennek nevezhető, csak a nemzet érdekének nem. Lenne még néhány jelöltem és utána végre a lényegre térhetünk.
Ajózsef
2013-07-30 10:54:36
Talán Böjte testvérünknek elhiszik a kishitűek is:
Igen, folyamatos félrevert harangok mellett nem lehet családot alapítani, munkát vállalni, gyereket szülni. Abba kellene hagyjuk az állandó pánikolást, nyafogást, siránkozást és merjük kimondani a gyerekeink, fiataljaink előtt, hogy ennyi cipőnk, ruhánk soha nem volt, és őseinknek sem volt az elmúlt ezer év alatt, és azt is mondjuk el, hogy ilyen mennyiségű élelmiszer, információ, luxuscikk soha nem volt még a Kárpát-medencében. Nehéz a magyar ember sorsa? Igen, vagy 10-20 kilóval átlagban valóban nehezebb a kelleténél, és ezért kell fogyókúrázzunk. Ennyi kövér ember, megműveletlen föld, leszüreteletlen almafa, megkapálatlan szőlőtőke soha nem volt itt a Kárpát-medencében! Miért sírunk? Miért űzzük el gyermekeinket, fiataljainkat falvainkból, városainkból??
teljes cikk:
http://www.magyarkurir.hu/hirek/bojte-csaba-gondolatai-megmaradasrol
Magyar testvéreim, ne a sátánfattyak fegyvereivel küzdjünk hazánkért (hitel,tüntetés, pártoskodás, szavazás, stb.), inkább munkával, teremtéssel, önellátással, a Magyarok Istene akkor segíteni fog minket.
Szebb jövőt kívánok, olyat amilyen szép múltunk már volt amikor a népünk még nem pénzért dolgozott, nem eladásra termelt, csak eltartotta családját párholdas birtokán, Isten tenyerén. Amit nem tudott megtermelni arra nem is volt szüksége.
Régi Jobbikos
2013-07-30 10:02:57
Lisbethnek
Biiztos vagy abban, hogy az ÁKTV játszótér? Biztos vagy abban, hogy Orbán propaganda rendezvényéről, ahol azt mondja amit hallani akar a magyar, majd azt teszi amit a gazda mond, feltétlenül tudósítani kell? Biztos vagy benne, hogy az a nemzeti, aki utálja Bahhot? Biztos, hogy a nekünk nem teccő embert téglának, azaz beépitett ügynöknek kell neveznünk?
Várom a választ a kérdéseimre.
Admin03
2013-07-30 09:32:44
Tisztelt esztetikusz
Nem arra szerződtem, hogy részt vegyek a vitákban, csupán annak emberi kereteit igyekszem betartatni a résztvevőkkel.Kis Emesét azért zártam ki, mert javíthatatlan intrikusnak bizonyult, aki nemzeti gondolatokkal megszólította beszélgetőtársait, majd önmagát fensőbbnek vélve durva kioktatásba, később megalázó vagdalkozásba kezdett. Előfordult, hogy megdühödve azt írta: "Dögöljetek meg mindannyian!" Legutóbb Lisbethnek írt személyiségére és életkorára vonatkozó kifejezetten bántó mondatokat. Mindez a
www.kisemese.hu oldalra való, (ha lesz ilyen) ide nem. Ön, mint KE alterego magában hordja a megoldást, amit ő már nem tud elmondani, azt "esztetikusz" alias KE elmondja. Bátran megteheti, amíg nem személyeskedik, nem akar másnak ártani. Ennek az oldalnak a lényege a nemzeti ügy, ami ettől durván eltér, az nem ide való.
Kérem megértését, ez a feladatom. Üdvözlettel: Bálint - admin03