Lehel
2013-06-26 21:21:44
Van erre bizonyíték, Tibor ?
Lehel
2013-06-26 21:15:22
Kedves Apista !
Nem értem miért használsz többes szám 3.személyt ?
Van alapja a félelmednek,mert ahogy én anno O.V. és pártja viselkedését az első ciklusban, megitéltem, bizony már akkor láttam, hogy nem a honi érdek vezérli a tettüket
( Torgyán afflér, ÁFA ügylet...)
Mára látjuk kibontakozni.
A Jobbik felé is vannak fenntartásaim, de azért csak kellene találni kiutat ebből a pártokráciából
Kis Tibor
2013-06-26 21:11:09
"Ahol zsidóznak, ott zsidó vagyok" OV 2012. november 27.
és még cigány is vagy, tudjuk, és azt is magyarul beszélsz, de nem vagy magyar.
Kis Tibor
2013-06-26 21:07:06
Van még az "elitben" magyar egyáltalán?
Kis Tibor
2013-06-26 21:05:23
Apista
2013-06-26 20:49:08
Nincs Lehel.
23 év nem volt elég, hogy kirugdossátok a pártokat?
Három éve mikor azt mondtam, hogy a Fidesz is ugyanolyan zsidrák párt, mint a többi, sokan lehurrogtak, hogy hát milyen nemzeti A VIKTOR meg stb. Most ugyanezt mondom Vona-zazriékról is, és a reakció is azonos. Mit is várhatnék egy lebirkásított néptől?!
Lehel
2013-06-26 20:19:47
Kedves Apista !
Van a látókörödbe olyan párt, vagy mozgalom, esetleg ember, amelyiket megbízhatnál a képviseleteddel, vagy az ország vezetésével ?
Lehel
2013-06-26 20:14:34
Kedves Barbara !
Amikor elindultak, akkor meghirdették ugyan, de tudtommal nem vált valóra, legalább is nem általánosan. EZ a baj, hogy élni kívánnak a demokrácia deficit nyujtota előnyökkel, illetve továbbra is biztosítva van annak zavartalansága.
.
Szerintem semelyik pártnak nem lehet ahhoz köze, hogy a Jobbik, vagy aspiránsai milyen igérettel indulnak, így a 2/3 os koalának sem.
Abban is biztos vagyok, hogy ha a jobbik elkezdené ezt a módit, a többi párt aspiránsa is kénytelen lenne valamilyen újítást bevetni, mert különben nem jutnának be, főleg, hogy csak fele létszám kerülhet vissza.
Kis Tibor
2013-06-26 20:07:50
Szia Apista,
ha úgy van ahogy mondod, akkor nem kell Jobbik.
Én még bizakodom.
Apista
2013-06-26 19:39:18
Arra aztán várhattok, hogy a Jobbik megtisztuljon, nem azért hozták létre.
Apista
2013-06-26 19:35:17
Szia Tibor!
Itt vagyok és csendben figyelek.
Martin Killeen
2013-06-26 19:24:25
Kedves Lehel! Ez is benne volt a programjukban, de ebben a fene nagy demoCSOkraciaban a 2/3 azt csinal, amit akar. Nem akarom Kis E.-t utanozni, de itt Kaliforniaban fekete a kepernyo es nem tudom hol tudakozodhatnek, hogy miert? Szebb jovot! Udv. Barbara
Lehel
2013-06-26 18:09:52
A diktatúra a választók szabadságának durva sérelme miatt működhet.
Amennyiben a Jobbik véget szeretne vetni ennek, akkor olyan választási programot kínálna, ahol lehetséges lesz képviselőit visszahívni, amennyiben a választóknak tett igéretét megszegné.
Biztos vagyok abban, ha ilyen módon indulnak jelöltek, akkor minden más párt jelöltje jelentős hátrányba kerülne és akár győztes is lehetne a Jobbik.
Persze, csak ha akarnák !!!
HunorMagor
2013-06-26 16:21:58
Szia Ankica ! Köszönöm a meglátásodat . Áldott jó napot, és kellemes reményteljes jövőt !
ankica
2013-06-26 14:34:19
Kedves HunorMagor! Végtelenül sajnálom, hogy hogy én is hasonlóan látom a jobbikkal kapcsolatos gondolataidat! Hihetetlen, hogy hazánkban ne legyen egy pártformáció amely a tisztesség látszatát is fenn tudná tartani! Hogyan lehet ezek közül jó érzéssel választani!? A rosseb egye meg valamennyit! Nagyon tanácstalan vagyok.
HunorMagor
2013-06-26 13:16:42
Tisztelt Kubinyi Tamás ! Már hajlottam arra, hogy a Jobbikra szavazok de az amit önnel tettek az teljesen elvette a kedvemet tőle. Ha engem meg akarnak nyerni, akkor elsősorban önt lesznek szívesek kifizetni, és még fájdalom díjat is adni önnek egy őszinte bocsánat kérés mellett . Nálam a fájdalom díj összege, alsó hangon 1 millió forintocska adómentesen . A másik dolog az, hogy belátható időn belül megtisztul az idegen szívű elemektől, és teljes gőzzel és szemmel láthatólag is el kezdenek tevékenykedni, itt arra gondolok hogy igaz jó Magyar emberek számára, munkahelyeket létesítenek, a magyar gazdákat látványosan támogatják és nem hagyják csődbe menni, és független Magyarországot teremtenek, ahol nem az EU diktál.
Borsodi
2013-06-26 11:03:50
Hergelik a magyarokat:
"Bocsánatot kért Áder János a szerb parlamentben szerdán azokért a bűnökért, amelyeket a II. világháború során magyarok követtek el ártatlan szerbek ellen a Vajdaságban." (MTI hír!)
Innen tudjuk, hogy kit képvisel Áder.
Marcsi
2013-06-26 08:12:38
Martin Killeen
2013-06-26 06:45:33
Kedves pestszentlorinci Gabor! Orommel olvastam a keddi Belebeszelobe kuldott hozzaszolasat. En korabban mar bejelentkeztem, tobbszor is hozzaszoltam, de sem a hetfoi, sem a keddi adashoz mar tudtam. A felhasznalo nevehez en az e-mail cimemet irtam, lehet, hogy ez volt a baj? Mashol, ha elront, vagy kihagy az ember valamit, akkor kiirjak, de tahotv semmit nem jelez. Ha olvassa ezt, kernem szepen a segitseget, amit elore is koszonok. Udv. Barbara. .
HunorMagor
2013-06-26 03:59:25