Lehel
2013-06-24 07:28:46
Szerepzavarban vagy Emese, állítsd le Magad kérlek !
Mit kellene ellensúlyozni, ha nem azt a tematizálást, amit Te művelsz ?
Politikai fórumon vagyunk, aminek a kultúra ugyan lehet témája, és annak részeként az esztétika is, de egymás oktalan gyalázása elfogadhatatlan.
A mi (Tibor) oldalunkról nincs mit ellensúlyozni. Egy szép női test látványa esztétikai élmény egy férfi számára ( ahogy jó esetben fordítva) erre példának nagyon híres,
évezredes művészeti alkotásokat sorolhatunk. Attól, hogy csatorban járnak pl. a mohamedánok, még ismerik a Dávid szobrot,,,stb.
Válasz nélkül hagyott kérdésem volt, hogy szerinted miért van szüksége egy nőnek arra, hogy intimításába bárkit bevonjon, azaz mutogassa magát bárkinek, akár fényképen ???
Ha tudsz, erre adj választ és ne személyeskedj kérlek !,
Tudod ki volt Mária Magdalena ?
A "magyarságról" illetve arról, amit az jelenthet - mint kívánatos közjogról - sokat megtudhatsz Halász Dr előadásaiból, ajánlom, hogy inkább azzal foglalkozzunk !
A kérdés mellőzése és mások általad vélt szexualításának általad való túlhangsúlyozása viszont a Te oldaladról árul el valamit, amin talán gondolkodhatnál... Itt ez ne legyen téma, mert ez mind személyeskedés.
HunorMagor
2013-06-24 07:23:24
Jó reggelt kívánok, minden igaz jó Magyar embernek ! A Jó Isten adja meg belátható időn belül, hogy azok az elemek akik Magyarország a Magyar nép elpusztításán dolgoznak, olyat kapjanak a nyakukba, hogy átkos terveikkel örökre le álljanak .
Föl teszek egy kérdést . Hogy lehetséges az, hogy Auswici áldozatok számát olyan magasra helyezték példátlan módon. Az én szerény meglátásom szerint, vagy az lehetséges hogy egy zsidóban 8-10 személyiség lakozik, vagy az hogy a zsidók életük során, sokszor nevet változtatnak és ha egy meghal belőlük akkor ők 8-10 személy haláláról beszélnek .
Lehel
2013-06-23 22:15:50
Tibor ! Halász Dr rengeteget dolgozik ezen a kérdésen, szinte naponta tart előadást, érdemes keresni.
Ha szeretnéd, elküldöm a hírlevele címét és akkor körlevélben Neked is küldeni fogja a napi témáit, de zömét szóban is elmondja és a youtube-on megtalálható.
Lehel
2013-06-23 22:10:29
Igen, beszéljünk, szerintem is fontos, bár a gyönyörű női idomok is fontosak (nekünk), csak ugye arról nem beszélni szoktunk leginkább :)
Ahogy látom egyik fősodratú média sem akarja behívni Halász Dr.-t, mert azonnal kiderülne, hogy milyen ártalmasak.
Az pedig ugye senkitől nem várható el a mai világban, hogy saját érdeke ellen lássa el hivatalát...bizony rengetegen érintettek ( szerintem a lakosság20-30 %-a ) abban, hogy ne változzon lényegesen a helyzet, így vagy elhiteltelenítik, vagy elhallgatják...
Sok szempontból Kásler is hasonló szálakat penget, de Halász dr. azt is látja, mik a történelmi okok, csak kevesen figyelnek rá.
HunorMagor
2013-06-23 21:36:16
Szia Kis Tibor !
http://www.hunnianet.hu/irodalom/Ahmadinejad_20081226 erre gondoltál ? Köszönöm elolvastam, nagyon fanatikusak, és közben arra gondoltam, hogy miért nem tudják úgy megoldani a dolgot, hogy egy két méter széles könnyű hengert tolnak maguk előtt az elaknásított területeken, és a hengeren olyan kiálló részek lennének mint egy emberi láb és akkor nem embereket kéne a pokolra küldeniük, persze olyan 30 méteres nyéllel ellátva . Vagy egy harckocsira rögzítve, és úgy irányíthatja ahogy akarja.
Kis Tibor
2013-06-23 21:01:20
Lehel,
most nézem a Halász Józsefet, erről beszélni kellene, mert fontos.
Kis Tibor
2013-06-23 21:00:15
HunorMagor,
feltettem mégegyszer.
itt van a 2. oldalon 06/23 13:57
ha pucér nőt látsz, csukd be a szemed, persze csak akkor, ha 106 éves, vagy ha ostobaságokat rikoltozik.
HunorMagor
2013-06-23 20:41:03
Szia Kis Tibor ! Nem találtam meg a bajisokról szóló dokumentációdat, ha lehet akkor oszd meg még egyszer a kedvemért : Köszönet .
LacháziGábor
2013-06-23 19:07:44
ankica
2013-06-23 19:04:21
Nagyon köszönöm L.G-nak a segítséget!
Lehel
2013-06-23 18:48:03
Lehel
2013-06-23 18:44:46
Csata egy kanál vízben Emese...
Esetleg várhatok választ is a kérdésemre ?
Üdv :)
LacháziGábor
2013-06-23 17:02:27
A telepítés után érdemes kilépni a böngészőből, majd újra elindítani. Ez a kis kiegészítő nem tud minden kéretlen reklámot kiszűrni, de jelentősen csökkenti a számukat.
LacháziGábor
2013-06-23 17:00:06
ankica
2013-06-23 16:42:23
Kedves Gábor!
Én sajnos internetes antitalentum vagyok... "Természetesen" a Google-hoz valót nem sikerült alkalmaznom. Van lehetőségem segítséget kérni Tőled, esetleg privátban? Természetesen nem bántódom meg, ha nincsen kedved ilyesmivel pepecselni. de örülnék, ha a sok hirdetéstől egy kicsit felszabadulnék!
LacháziGábor
2013-06-23 16:11:08
LacháziGábor
2013-06-23 16:03:20
Lehel
2013-06-23 15:51:39
Köszönöm kedves Tibor !
Igen ezekre gondoltam, bár én másként értelmezem a jelenséget, mint ahogy itt leírják, fókuszálják.
A Szkiita - -egymásért élő - embert csak az érti, aki hasonlóan érez egy másik ember felé.
Káinok ne írjanak egy hunor-magori indíttatású Irán belügyeiről, mert pontosan a káinok provokálják ki az iraki támadást is Irán ellen.
Próbálták lejáratni, de saját magukat leplezték le...
Lehel
2013-06-23 15:38:41
Kedves Emese !
Ez egy olyan oldal, ahol nem kellene egymást apróságokkal lefárasztani.
Tibor hozott egy oldalt, ahol voltak ilyen és voltak olyan fényképek.
Írj inkább arról, mi a véleményed a Kásler által mondottakról ?
Ugye nem lehet kihagyni, hogy a terhünkre felvett kamatos pénzt az önkormányzatok kőbe és betonba temették, ahonnan nem a kamat, de még a tőke sem nyerhető vissza.
Most mi, magyarok vagyunk kötelezve a hitel visszafizetésére, miközben a betelepülők majd élvezni fogják a "szép környezetet" miközben az őslakosok gürizhetnek olyan bérért, amit a "befektetők" jónak látnak, ,hogy el ne vegyék a köztartozás fejében a házukat is.
Vagy nézzük az igazságszolgáltatás katasztrófát okozó hiányát ?
Ezek talán fontosabb kérdések, mint kinek tetszik egy fénykép és kiknek nem.
Te nem így látod ?
Máskülönben egy IRÁNI HONLAPON SZOKATLAN FOTÓKAT MUTOGATNAK fedetlen női idomokról, ÉS EGYET ÉRTEK EGY IRÁNI HOZZÁSZÓLÓ (ÁLLÍTÓLAG NŐ ) kérdésével: "miért van szüksége egy hölgynek arra, hogy testét idegeneknek megmutassa fotókon ?"
Ez viszont nem az a speciális téma, ami nekünk igen sürgős volna látni a hazánk érdekében, de ha már ennyire forszírozod az ügyet, erre adhatnál választ . :)
Kis Tibor
2013-06-23 14:52:59
Egy jó fotográfia, sokszor többet mond el, mint a 100 oldalas tanulmány.
És igen, "van-sajnos-fontosabb dolgunk is"