Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-08-04 22:20:10
Székelyföldinek és a többi kedves fórumozónak is, egy megszívlelendő igen régi igazság:
http://api.ning.com/files/6mlsYkizORFLKTESklOBlHaH2-IsxrTeDdCLUpw*Gv90sqLm4g*YhvUtshpJQhty1f5FQHc2lrSbTk6YT3F9RYGq92QH9gAZ/MarkTwain.jpeg
Kis Tibor
2013-08-04 21:49:55
Kedves Takács,
( ha nem sértelek, engedelmeddel, Veled is tegeződnék)

Azt is jó, ha látjuk a 2014-s választások még nem jelentik a háború végét. Nagyon fontos csata, de nem "game over".
A folytatás is rajtunk múlik, de most erre a hegycsúcsra kell kitűznünk a magyar zászlót. És megerősítem véleményemet, a továbbiakhoz nagyon sok mindent kell újragondolnunk.

Átolvasva a PI honlapon lévő összeállítást, a sok pro- és kontra ellenére, a Káslerban bízodalmam erősődött:
1,Úgy látom, annak ellenére, hogy most még döntően és sok esetben "igavonó barom" szerepre kényszerűl, születhet belőle egy valodi "Magyar Kos", aki(k)re égető szükségünk van.. Amit sok kritikus hang mint önfejűséget, makacsságot, kivagyíságot és összeférhetetlenséget láttat, én a szükséges önvédelmi autonomiának értelmezem, amit óvni, vigyázni kell, hogy az igencsak rögös úton végig tudjon menni.
2, Talán a legnagyobb erénye Káslernak, hogy reális, sikerre érett útat jelölt ki, és halad is ezen, az ezernyi buktató ellenére.
3, Ha Ő elbukna, akkor sem kerülhető meg az eddigi munkássága, és a követőknek példát mutat.
A bukás feltételezése sajnos nem légből kapottnak tűnik. Rengeteg a buktató, mint ez az ügy is mutatja. Épp ezért óvni, vigyázni kell Őt személyében is, mindannyiunknak.
4, Az üggyel kapcsolatban szükséges megközelítés az is, hogy "qui prodest?". És a válaszok elég nyilvánvalóaknak tűnnek.
Szerintem a pécsi Laci ez esetben is hosszasan tudna beszélni az "áras népek" szemléletéről, természetrajzáról.
5, PI honlap átolvasása után egy korrábi bejegyzésemben megfogalmazott kétségre is választ kapok: hogy miért voltak a színek, formák, szimbolumok épp olyanok, amilyenek.
6,Azt is gondolom a tísztulás igénye a KÁ mozgalmat is érinti.
7, Továbbra is félelmeim vannak a nemzetyűléssel kapcsolatban. Úgy látom jelenleg erre az idő még nem jött el. Félő hogy kazár nemzetgyűlésbe hajszolnánk magunkat.
A végcél jó, de addig még rengeteg munka, kínlodás, és áldozat a jussunk.


üdv Tibor
Takács
2013-08-04 21:24:37
http://kaslerarpad.hu/?p=4267
Kásler Árpád honlapján találtam,érdemes meghallgatni hogy 2003-ban(!) milyen tisztán látta Prof. Gidai Erzsébet (1940-2008) Isten nyugosztalja, mit is képvisel az európai unió hazánk számára.
Kis Tibor
2013-08-04 21:05:08
A PI oldalon is foglalkoznak Káslerral.
A tísztábban látásért érdemes mindent, a hozzászólásokat is alaposan elolvasni:
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4772&c_start=0

Időnk telik, és a bárányok még mindig hallgatnak.
Takács
2013-08-04 21:04:54
Tiszteletem Tibor!
Nem változott a véleményem választással kapcsolatban.Továbbra is két utat tartok tisztességesnek a magyar(!) ember számára.
Az egyik a jobbikra leadott szavazat,a másik a távolmaradás a szavazástól.Személy szerint az előbbit preferálom még mindig,már csak azért is mert egyetértek önnel,lásd:
"Rövid távon vizionálni a parlamenten kivüli eszközökkel kikényszeríthető változást, szerintem dőreség."
Mint ahogy nagyon egyetértek önnel Kásler Árpáddal kapcsolatban is,miszerint szavaiban és tetteiben eddig még én sem tapasztaltam sandaságot.

2013-08-04 17:31:04-kor beírt gondolatait pedig terjeszteni kellene annyira értékesnek találom!

Továbbra sem lehet eléggé kihangsúlyozni hogy a zsidesztől (nagyon kiérdemelték a megnevezést!) minden szempontból el kell határolódni,gyakorlatilag ténykedésükkel,regnálásukkal lassan több kárt (szerintem többet) okoznak a magyarságnak mint a rákosi rendszer!Ha még maradtak tisztességes emberek közöttük azok kilépnek a soraikból (lehet követni Ángyán urat) és legfeljebb függetlenként indulnak a helyközi választásokon.
Kis Tibor
2013-08-04 20:15:12
Kedves Ajózsef,
(engedelmeddel, tegeznélek)
Véleményed és kétségeid nem állnak messze az én látásomtól.
És Imi felvetését is, még mindig jogosnak tartom, kiegészítve azzal, hogy az a teljes, magát nemzetinek mondó erőkre igaz.
Az "óvatos duhaj" Bogár László tanár úr javasolta: két hétre álljon le minden és mindenki. Ezzel szerinte komoly síkert lehet elérni. És lehet igaza van.A javaslatot érdemesnek tartm a próbára, de csak akkor van értelme, ha ez is széleskörűvé, ha tetszik mozgalommá fejleszthető.Magyarán,a sok munka ez esetben sem hagyható el
http://kerecsen.tv/2013-03-20/bogar-laszlo-gazdagito-gazdasagot/
A "szakrális szívvel-lélekkel" konkluziót, és a javaslatot a vége felé fogalmazza meg.

Aktuálisan erőinket, képességeinket javaslom a 2014-s választásokra sűríteni. (Vállalom, ha naívság), de van még esély a széleskörű, győzedelmes nemzeti összefogásra, a megtísztult nemzeti erők, egy Jobbik vezette pártszövetség kormányra kerülésére.

Azt is gondolom, hogy 2014-ben abban a helyzetben leszünk, hogy szükség lesz a cezurára, a paradigmák újra gondolására.

üdv Tibor
Imi
2013-08-04 19:35:32
szekelyfoldinek

Kiváncsi vagyok, hogy a volt MSZMP tagokkal tele jobbikra, vagy a zsidó alapitókkal tele jobbikra gondolsz. Mert ha jó magyarokra akarsz szavazni, akkor a jelenlegi jobbik igen vegyes képet mutat. Én nem fogok mégegyszer munkahelyet szerezni volt komcsiknak, tehát csak akkor szavazok a jobbikra, ha kihajitja ezeket. Csak attól félek, kevesen maradnak. Bátoríts, hogy nem így van, szeretnék tévedni.
Ajózsef
2013-08-04 19:32:42
Tisztelt Kis Tibor!
Véleményével, mind a 10 ponttal, tökéletesen egyetértek.
A rövid távú gyógymód, a parlamenti többség elérése, szerintem a legnehezebb mód, főleg azért mert sok a csalási lehetőség, hiszen a szavazás lebonyolítása az ő kezükben van. Másrészt ha minden jól alakul, akkor is ki vagyunk szolgáltatva, mert a szavazat leadása után már nincs beleszólásunk semmibe. Eddig mindig megváltozott a győztes párt programja választás után, akkor pedig megint várhatunk a következő négy évig. Ezt sziszifuszi munkát már többször elvégeztették velünk.
Nagyon helyesen azt írja "Nekünk a magyar szabadságot-önrendelkezést-önellátást kell megvalósítanunk", úgy gondolom először az önellátást. Mindenki már ma megteheti az első lépést, az úton el kell indulni és segíteni egymást, de mindenki úgy halad ahogy tud. Az önrendelkezést és a szabadságot is ezen az úton érhetjük el és ezen kell menni tovább egy életen át, visszatalálunk oda ahol őseink voltak, az aranykorba.
Eleink a 48-as szabadságharc után meghirdették a teljes bojkottot az osztrák árúra.
Nekünk is jobban meg kell válogatni kinek adjuk a nehezen megkeresett pénzünket, hogy ne külföldön kössön ki.
Topi
2013-08-04 19:24:56
Kis Tibor
2013-08-04 17:31:04
(Ez csak egy vélemény, ahogy én látom)
1, Folyik, és egyre gyorsuló, és növekvő mértékben folyik a magyarság rombolása, pusztítása. Amennyiben a tendenciákon nem tudunk változtatni, trianon bevégeztetik, akár pár éven belül is. Szélsőséges esetben ez gázah-i létet jelent, minden szenvedésével, de még a "demokratikus" módon is csak rombolást, pusztítást. Az ellenségeink által követett célok szempontjából, a kettő között nincs különbség: degradált kisebbségi létezés, rabszolga sorban, tudatlanságban. Istentelen, barbár ösztönök szerinti vegetálás, ez is csak akkor, ha a gazdáknak hasznot hajt, sátáni, materiális hasznot, a normákat egyre szígorítva.
( Nem túlzás az a vélemény, hogy az ország nár most is konc-láger, még ha "komfortosabb" is mint az a másik a Szentföldön.)
2, Nagy terhünk a kazárosodás, a mindennapi élet, és a távlatok szintjén is. Elsősorban a belénk tuszkolt kazárosodástól kell megtísztulnunk, szabadulnunk. Mindenkinek, az egyén és a csoportok, szervetődések szintjén is
3,Csak árt a kirekesztés.( itt a lenti oldalakon is sok ilyen beírás van). A magyar sohasem volt kirekesztő, ellenkezőleg, a magyar kiterjesztő. Ez is az őseink hagyatéka, és ez is a magyar kerszténység, a Jézusi keresztény egyik fundamentuma. A kiterjesztő gondolkodás sohasem öncélú.Jézust sem tudta megkísérteni a Sátán semmilyen igérettel. Mert a kiterjesztés mindig az Életet kell hogy szolgálja, nem a pusztulást. Itt ezen az oldalon lévők is világos különbséget tudnak tenni a mieink és az ellenségeink között.
4 A kazárosodás evidens következménye a megosztottság. Vallom képesek vagyunk belátni, hogy egymásban a közöset keressük és nem azt ami elválaszt.
Ehhez a zsinórmértékünk megvan, az Isteni Igazság és az ebből fakadó szavaink és tetteink. Meg van a képességünk arra, hogy az igaz és a hamís között világos különbséget tudjunk tenni.
( A zsidózást a zsidók találták fel, és alkalmazzák a mai napig síkeresen. Amikor öncélú zsidózás folyik , akkor a zsidókat "szolgáljuk", és a gonosznak tetsző dolgot művelünk. És ennek nem mond ellent, hgy a mi célunk a zsidómentes Magyarország.)
5, Jó az hogy sokfélék vagyunk. A sokaság és a sokféleség mindig magasabb minőséget jelent. A zsinórmérték kell hogy azonos legyen, amely összeköt bennünket.
6, A mi erősségünk az igazság- és az összefogás ereje. Ezek nélkül nem lenne esélyünk.
7, Újra nemzetté kell válnunk. Nem látens, rejtett módon, hanem erőteljesen, "képesen".
8, Rövid távon szükségünk van a világos, mozgósító erejű magyar programra és az önzetlen nemzeti összefogásra. Nekünk a magyar szabadságot-önrendelkezést-önellátást kell megvalósítanunk. Erre esélyünk rövid távon, csak kormányképes, többségi parlamenti mandátum mellett van.Egyszerűen azért, mert uralnunk kell a meglévő erőszakszerveteket.Ha ehhez a feltételeket nem tudjuk megteremteni, újra csak a magyar véráldozatot fogjuk növelni, a drága magyar vért fogjuk feláldozni, de most ez pocsékolást fog jelenteni.
9, Az időnk egyre fogy, és emiatt is 2014-ben bíztos hogy, újra cezúrát kell vonnunk.

10,Az a végiggondolt véleményem, ha nem eszerint cselekszünk, csak magunknak ártunk, és újból a gonoszt erősítjük.
Ajózsef
2013-08-04 17:17:08
Dr. László András írását csak a szabadkőművesség hierarchiájának a megismeréséért olvassuk el, mert az író nem a mi oldalunkon áll, magyarságunk ellenségei közé tartozik.
Ajózsef
2013-08-04 16:29:43
Szervusz HunorMagor
Nekünk kell lépni mert a parazita általában elpusztítja a gazdatestet ha az nem védi meg magát.
HunorMagor
2013-08-04 16:19:10
Szia Ajózsef ! Igen mi önellátók vagyunk, a paraziták pedig nem tudnak dolgozni, hiszen rablók vérszívók, és tolvaj rabló banda. És bizony nekünk kell elzárni a csapot, és akkor ha nem engedjük hogy azt tegyenek amit akarnak, akkor abba ők bele pusztulnak, hiszen nem értenek a létfenntartáshoz csak a vérszíváshoz.
Ajózsef
2013-08-04 15:57:40
-Első lépésként, nem kell elmenni szavazni, mert az egész csak egy mókuskerék.
-Tessék csak elképzelni mekkora volna a pánik a sátánfattyak között ha a választási részvétel minimálisra csökkenne, és addig ott is maradna amíg meg nem valósulna amit mindenki emleget a nemzeti oldalon:
alkotmányozó nemzetgyűlés összehívása, kétkamarás parlament, pártlistákon bejutás eltörlése, visszahívhatóság, stb.
-Minden szavazáskor Hazánk irányítását valamilyen bábkormányra bízzuk.
-Mivel még mindig elég sokan elmennek választani, ezt kihasználva, akár média hazugságokkal, akár direkt választási csalással, különböző összetételű legitim kormányokat alakíthatnak ugyanazok a háttérhatalmak.
-Tudom van olyan réteg hazánkban amely ígéretekkel és néhány csomag tesco-gazdaságos lecsókolbásszal megvehető, meg persze nemzetünk parazitái is tóbzódnának tovább, de legitimitás nélkül.
-Önök szerint a háttérhatalom, a korlátlan pénz, paripa, fegyver birtokában nem az összes parlamenti pártot irányítja? A parlamentben elsőbálozó jobbik, kivétel?, ártatlan szende szűz lenne? Nem valószínű. Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.
Ezt a sokfejű sárkányt szavazással nem lehet legyőzni, de ha visszatérünk a szkíta erényekhez, akkor igen. A sátánfattyakat nem tudjuk megváltoztatni. Nekünk kell változni és a világ is megváltozik körülöttünk.
Nem kell tovább etetnünk a parazitát akkor elpusztul, hiszen képtelen az önellátásra, mi tartjuk éltben, és mi képesek vagyunk önellátásra, csak helyi szinten kell összefogni. Intsünk be a bankoknak, a multiknak, a tévéknek, a celebpolitikusoknak, ...
Ajózsef
2013-08-04 15:37:34
Néhány szó a politikai háttérerők szerepéről
részlet:
...az ún. kormány megkapja az utasítást a Nemzetközi Valutaalaptól egyfelől, másfelől a kormánytagok - mint szabadkőművesek -, megkapják külön ezeket a direktívákat a szabadkőművesség oldalról is. Tehát a dolog rendkívül szélsőséges, és az is ki van dolgozva, hogyha Magyarország kiszakadna a Nemzetközi Valutaalapból, akkor ezt hogy torolnák meg. Olyan helyzetbe hozzák, hogy ne legyen megoldás. Lehet, hogy ennek ellenére mégis lennének megoldások, amelyek persze csak átmenetiek lehetnek, mert tulajdonképpen csak egy parlamenti párt van, hat frakcióval. Ha bekerülne még nyolc másik párt, akkor tizennégy frakciója lenne az egyetlen pártnak.
Dr. László András - Pannon Front
2013. március 29
link:
http://www.jovonk.info/2013/03/29/nehany-szo-politikai-hattererok-szereperol
Kis Tibor
2013-08-04 13:04:35
A Kásler ügyhöz.
A fehér kéményseprők-ben hozott cikk egy elszámolási vitát, és a mozgalom munkájában betöltött szerepek vitájáról szól. Nem másról.
Továbbá, Kásler magyar, székely hun fajta. Vele szemben ettől eltérő állítás nem is fogalmazodott meg.(eddig)
Apista felvetette a külföldre menekített feleség származását, de konkrétumok nincsenek, és az asszonynak nincs szerepe a mozgalomban.

Kásler szavaiban , tetteiben eddig én sandaságot nem tapasztaltam.
Magyar vezetőre ugyanakkr, még a gyanú árnyéka sem vetődhet, ezért kell ezt az ügyet is tísztázni. És azért, hogy meg tudjuk őt védeni, ha szükséges.
Ezt a megközelítést nem csak Káslerre gondolom, hanem minden magyar emberre, aki hajlandó dolgozni, cselekedni a magyar ügyért.

üdv Tibor
Kis Tibor
2013-08-04 12:48:45
Kedves Takács,
A video arra búzdít, ne szavazzunk 2014-ben, ezzel szolgáljuk a magyar ügyet. Ez a tagadást jelenti.
Ez a javaslat szerintem, csak akkor lehet életképes, ha van reális, és síkert eredményező alternatíva. Ilyet én nem látok.A video második részében bemutatottat sem látom 2014-re ilyennek.És nem csak e video készítői, hanem más magyar nemzeti kezdeményezések részéről sem látom azt az erőt, az elvégzett elmélyült , eredményes munkát, amely rövid távon változást hozhat.
Rövid távon vizionálni a parlamenten kivüli eszközökkel kikényszeríthető változást, szerintem dőreség.
A földhözragadt eszem továbbra is tartja, 2014-ben, ( ha van még egyáltalán esély), az csak minden parlamenti és parlamenten kivűli magyar erő széles és mély és őnzetlen összefogásával lehetséges.

Az idő pedig fogy, és 2014 után a magyar mozgástér méginkább szűkülni fog.

üdv Tibor
Topi
2013-08-04 11:35:28
BARCELONA. Világbajnok lett a magyar férfi vízilabda-válogatott,
Férfi vízilabda világbajnoki döntő végeredmény: Magyarország - Montenegró 8 : 7 !!!!!!!!!!!!!

Hódolat a fiúknak! Világbajnokok!
http://www.hirek.sk/media/kepek_introk/201308040745380.101.jpg

Magyarország hat ezüst- és egy bronzérem mellett 1973 és 2003 után harmadik aranyát szerezte meg a vb-k történetében, s ezzel a legeredményesebb nemzetté vált az olaszokat is megelőzve. A magyarok legutóbb 2007-ben állhattak dobogóra, akkor a második helyen végeztek.

Csodálatos amit ez a kis ország sportolói cselekednek, példát és erőt meríthetnénk a sportolóink kimagasló teljesítményiből.
Takács
2013-08-04 11:04:10
http://www.yourepeat.com/watch/?v=Lv_EspbbCNc
Mintha csak Tamás állította volna össze a képanyagot...
Takács
2013-08-04 10:45:55
Bravó Gábor!:)
Tömören,lényegre törően csak az igazat....Így tovább!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.