Martin Killeen
2013-08-06 01:02:23
Kedves Kati es a tobbiek, akik Lisbeth es DEBRECENI ellen fordultak!
Idezek attol a fiatalembertol, akinek tudasa feler talan az egekig, pont ugy, mint Kubinyi Tamase:
".a probléma hogy itt mindenki a másikban lát ellenséget és nem veszi észre a hit gy.mazsihisz szdsz hir tv atv beépített sólet-pászka faló zsidóvédőit és cigány-rajongókat lsd.káma-szútra baráti kör és a fideszes pedofil-fémtolvaj-kancigány/romalány kedvelő heródes imi.."
Udv. Barbara es lentebb is
Martin Killeen
2013-08-06 00:41:38
Kedves (?) Imi!
Csak odaig jutottam, hogy elolvassam az elso hozzaszolast es mar kinyilt a bicska a zsebemben.l DEBRECENI a
legelso hozzaszolok egyike volt, amikor te talan meg nem is hallottal errol a musorrol, ez laccccccik (magyarul latSZik) meg a hozzaszolasodon. Tovabba az is, hogy fogalmad sincs mirol (l. kommunistak es zsidok, csak mellekesen jegyzem meg utobbival kapcsolatban, hogy hallottal-e Teller Ederol) beszelsz. Arrol hallottal-e miert nevezi a zsidesz antiszemitanak, rasszistanak a Jobbikot?
DEBRECENI egy kardos, tuzrolpattant menyecske, aki tsztaban van azzal, hogy a Jobbik az egyetlen part, amelyik meg nem volt hatalmon, tehat nem sarozta be magat. A lappal
kapcsolatban szeretnemhallani a velemenyedet arrol, amikor Vona Gabor es szegedi csanad voltathato a cimoldalon? Bocanat a hibakert, de nem mukodika klaviatraSzebb jovot!
n azzal
Imi
2013-08-05 23:44:05
Kedves Lisbeth, ne csúsztasson, nem a hazaszeretet a baj, hanem ha hazaszeretet címén kommunistákat, zsidókat akarnak velünk elfogadtatni a Jobbik feltétlen támogatását követelve. Láccik, hogy becsaptak az mszmp átemelésével, ám nem tűrik néhányan ha szóvá tesszük. Az igaz magyarokat akik itt vannak, rágalmazzák mert mindezt észreveszik. Ez a baj Debrecenivel, elvesztette a józan eszét, gyülölködik. A magyarnak senki nem tud annyit ártani, mint a magyar oldalon gyűlölködő pártmagyar. Ilyen lett Debreceni. Szidja a tévét, szidja a lapot, pedig én eddig csak az igazat halottam mindkettőből.
Szabó Ferenc
2013-08-05 23:32:00
Lisbetnek
Csodálkozom, hogy így el vagy ájulva attól a Debrecenitől, aki összevissza hazudozik, hogy letiltották miközben a régi oldalak tele vannak a beirásaival. Hazug Debreceni, ez a pontos neve annak aki mocskos szájjal rágalmaz. Madarat tolláról.
Imi
2013-08-05 21:47:53
Az Echóban megszünt a Kibeszélő, átjöttek a csalódottak, ferkó, Debreceni és társaik. Jobb lenne ha visszamennétek, mégiscsak az egyik legnagyobb magyar írót szapuljátok Kubinyi úr megmondta, aki nem telefonál be, nem meri vállalni az arcát, az névtelenül ne irogasson.
Mariann
2013-08-05 21:39:16
Balczó András kivételes előadást tartott a Szabadság téren az Álmos akadémián. Megvan valakinek? Ferkó helyében bocsánatot kérnék a sok rágalomért amivel a beírókat megbántotta, senkit sem kimélve, Kubinyi úrról is rágalmakat terjesztve. Ez a kilóméteres bemásolás is a fórum szétverését célozza. Ilyenkor nincs moderálás?
Topi
2013-08-05 21:34:40
Kati
2013-08-05 20:25:24
Ferkó listájával az a baj, hogy csak néhány esetben tünteti fel a 3per3 és egyéb kötődést, pedig kapásból sokkal többnél megirta a média. Széles Gáborral és hasonlókkal egy listára kerülni inkább sértés, mint díjazás.
Debreceninek
Sztem helyesen döntöttél, legjobb, ha magadtól távozol innét, mert aki söpredékezi az igaz magyarokat, az nem közénk való. Akiket eddig eltávolitottak, azok trágárkodtak, durva szavakkal sértegették a fórumozókat, ilyen volt Kis Emese és Egy Jobbikos, többről nem tudok. Neked köztük van a helyed.
DEBRECENI
2013-08-05 17:52:00
Kedves Fórumozók ( akit illet ) !
A "fórumgazda" nem tűri a más véleményt, a kritikát, pl. ### , Egy Jobbikost visszamenőleg törölte, jelenleg már véleményezni sem engedi " nagyon demokratikusan" az oldalon ! Akkor miben is különbözik a többi söpredéktől , akiket képmutatóan "kritizál" ?!
Csak kibujt a szög a zsákból !! Igaza volt Pestszentlőrinci Gábornak, a Jobbiknak, aki a más lakályát nem engedi közel magához !
Az Echonál nem volt ilyen határozott évekig!
Igaz hogy már egy időben engem sem engedett kommentelni, sőt, ha jól látom törölt is ! Nem baj, mert magamtól távozok, nem lépek akármibe bele, főleg ha az undoritó és gusztustalan ! A házi lapról, a betelefonálós műsorról már lemondtam, most könnyűszivvel igy elutazás előtt innen is távozom, ez az átverősdi nem az én világom !!
Az Isten áldjon meg minden VALÓDI Igaz Magyart !
Kati
2013-08-05 16:56:51
A szabadkőművesek sokat tudnak a 20. századi történelemről, hiszen egyre inkább kiderül, h budapestről mentek a hírek. Én tudtam, h Rózsa-Flores nem tiszta, hiszen félig zsidó, apja kommunista, és terroristaként került kapcsolatba a magyar radikális jobboldallal. Csodálkozom, hogy mindazok akik ájultan zengedeztek róla, most nem határolódnak el tőle. Ifjú Hegedűs is hősként beszélt róla, akkor döntsük el, hogy kommunista hősökre vagy magyar hősökre van szükégünk. Vajon ezt akarjuk a jobboldalon, h mindenki idejöjjön és mindannyiunkat lejárasson?
Topi
2013-08-05 15:54:28
HunorMagor
2013-08-05 12:37:50
Magyar Testvéreim ! Legyetek erősek fáradhatatlanok, amikor az ellenséggel küzdünk. Köszönöm a sok értékes hozzászólásotokat, mindig megleptek valami számomra új információval. És ne féljetek, mert nekünk nincs okunk rá, de elleneinknek minden okuk, joguk meg van arra hogy féljenek, és rettegjenek. Az a nap úgy tör majd rájuk, mint a derült égből a villámcsapás, és az emlékezetes lesz .
totya54
2013-08-05 11:17:31
totya54
2013-08-05 11:16:00
Ajózsef
2013-08-05 10:49:03
Minden politikus és közéleti személy legpontosabb értékmérője a tv, a híradók és általában a média. Akivel naponta foglalkoznak az az ő emberük, akit agyonhallgatnak az a mi emberünk, ilyen egyszerű a képlet.
Évek óta nincs tévém, ezért nem tudok hiteles következtetést levonni, de szeretném olvasni a ti véleményeteket Káslerról, Vonáról, a fentieket figyelembe véve.
A többi vezetőre kár a karaktert (leütést) pazarolni, hisz tudjuk már, hogy az neki nem jutott (igény az volna rá, de nem virtuálisan).
Topi
2013-08-04 23:23:04
Kis Tibor
2013-08-04 22:58:33
Apista,
mindig örülök a jelentkezésednek.
Senki nem mondta, hogy fegxverekre nincs szükség, épp hogy azért.
Imi,
El kell érni.
Mindenkinek
- József Attila -
TÉL
Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,
Hogy melegednének az emberek.
Ráhányni mindent, ami antik, ócska,
Csorbát, töröttet s ami új, meg ép,
Gyermekjátékot, - ó, boldog fogócska! -
S rászórni szórva mindent, ami szép.
Dalolna forró láng az égig róla
S kezén fogná mindenki földiét.
Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,
Hisz zúzmarás a város, a berek...
Fagyos kamrák kilincsét fölszaggatni
És rakni, adjon sok-sok meleget.
Azt a tüzet, ó jaj, meg kéne rakni,
Hogy fölengednének az emberek!
1922. november 12.
Imi
2013-08-04 22:44:05
szekelyföldinek és Mindenkinek
Nem szabad kompromiszumba mennünk, MSZMPsek és mazsihiszesek ne lehessenek a Jobbik képviselői között, ez nem egy nagy kikötés. Ha ezt az egyet megigérnék, magam is rájuk szavaznék, és sokan lennénk. így viszont nem tehetem meg, mert a lelkemet adnám el. Egyelőre nincs okom parlamenti pártra szavazni.
Apista
2013-08-04 22:42:23
Eddig még soha sehol nem változtattak rendszert fegyver nélkül, de majd most a Jobbik! Na persze, BIRKÁK!
Apista
2013-08-04 22:38:07
Jó ez a link, Topi!
A másik alapigazság: Ha a politika bármire is megoldás lenne, már rég betiltották volna.