Lehel
2013-08-11 17:50:49
Kedves Benedek !
Köszönöm a kiegészítést ! Felháborító módon viselkednek ezek a terrorista összeesküvők. Európát egyben próbálják lenyelni úgy, hogy elfoglalták bankjaikat, megvették az erősebb államok vezetőit, majd gazdasági csődbe vezényeltették a lakosságot.
USA elfoglalásáról már Freedmann is képet adott, de L.Amerikával úgy látszik nem bírnak, ezért folyamodnak akár háborús eszközökhöz is.
Afrika termelését/gazdaságát pedig "adományokkal" , szintén a korrupt vezetőik által tették tönkre.
Ma, ahogy látom elkövetnek mindent, hogy rajtuk kívül senki ne legyen képes tőlük független pénzrendszert értékcserélő rendszert működtetni ( szerintem ez áll az Irán elleni készülődés hátterében is, mivel az energiahordozó bizony konvertibilis fizető eszközként és működtethető,amiből Irán és Oroszország elég jól el van látva..
Kedves gerelyvető !
Örülök, ha Te is meghallgattad és hasznosnak érzed.
Itt nem beszélnek róla, de bizony itt van egy másik "átok" a nyakunkon, a cégfelszámolások ügye, ami szerintem pontosan olyan népirtás, mint a devizahiteles ügyletek, csak még sunyibban történik.
Sajnos a honi lakosság gazdasággal kapcsolatos kultúrája igen hiányos ( leszoktatta a kádári éra az öngondoskodásról), így könnyen félrevezethetők, megtéveszthetők, sőt kényszeríthetők is.
Elég csak pár fogalom szavait kicserélni , máris széttárja a nép a kezét és elfogadja, hogy nincs mit tenni. pl. az orgazdasággal, mert újabban körbetartozásnak nevezik vagy a pénzhamisítással ( "tartalék ráta leszállítása") holott az eredeti szó használata esetén bizony tudtuk mit kell tenni.
Álláspontom szerint a halálbüntetést, legalább is a fenyegetés szintjéig vissza kell állítani,mert ma már annyira eldurvult a pénzhatalom, hogy képviselőinek tényleg nincs elégséges visszatartó félelme.
bmariaterezia
2013-08-11 17:48:54
Kedves Szilveszter! Dr. Halász József email címe: gm@gondoskodomagyarorszag.com .Ma 18 órától részt lehet venni videó-konferencián
és hozzá is lehet szólni a témákhoz!A
www.gondoskodomagyarorszag.com honlap bal sarkán lévő képre kattintva lehet belépni.
Marcsi
2013-08-11 17:38:38
szilveszter
2013-08-11 17:25:31
Kedves Tamás! Műsorodban hallottuk Halász József doktort a Szentkorona Értékrendről.Az email cím nagyon jó lenne. Ugyanis több településen sem látható az értelem kibontakozása a felsőbb osztályokkal rendelkezőktől.Olyan államformát alkotmányt ahol az aljasság nem érdemel dicséretet.Először hallottam Halász Józsefet tisztelet érte amit elmondott Magyarország érdekében.
gerelyvető
2013-08-11 16:26:44
Kedves Lehel! Köszi a videót,nagyon érdekes volt.A korrupciós példa jellemző,az MNB monetáris politikája nem megfelelő(soha nem volt az),a nemzetgazdaság 2/3-a devizában van eladósodva,valamint a vállalkozások a kb. 9%-os reálkamatot nem tudják kitermelni(a II.vh óta ez sehol nem sikerült). Mindenkinek ajánlom a megtekintést. Üdv.
Lehel
2013-08-11 14:35:31
Benedek !
Arról persze volt tudomásom, hogy úgy Boliviában, mint Venezuellában komoly forradalmi hullám után kiadták az amerikai olajcégek útját és csak jelentős bányajáradék megfizetése után engedték - részben - vissza őket az őslakosság által választott elnökök. Ez nyilván bántotta az olajmultikat és minden pénzt megért nekik, hogy változzon a helyzet ( talán Chavez is így, a megbízásukból vagy közbenjárásukkal halhatott meg ).
Lehel
2013-08-11 14:27:34
Kedves Benedek !
Köszönöm, hogy tájékoztattál !
Én nem voltam ilyen jól informálva, tulajdonképpen csak feltételezgetek, főleg, mert - bár én személy szerint tudottan nem ismertem Florest, de feltűnt gyakori értékesítési utjaim során egy kerítés Szurdokpüspöki főútján, ahova ezt festették: " Monyjon LE " Sőt, úgy emlékszem jött is onnan ki valaki, aki korábban vásárolt tőlem- ez lehet látod a velünk élő történelem...eszembe nem jutott, hogy egy terrorista lehet.
Egy pásztói ismerősöm viszont közelebbről ismerte Florest és mikor szóba hoztam előtte azt a fura feliratot, elmondta, hogy kedvelte is az ott lakó Florest, bár izgágának tartotta.
Látod, mennyire fontos hogy jól ismerjük egymást ?
Lehel
2013-08-11 13:33:06
Kedves Borsodi !
Nem vagyok én sem túlzottan elragadtatva ettől az előadástól, csak alátámaszt pár szempontot, amit a Szent Korona eszme is védeni rendel, de az új alaptörvény pontosan kiforgat, eltüntette az érvényesíthetóséget. ( sok szempontból, nemzetgazdasági szinten még a kádári érában is kedvezőbbek voltak az irányok)
Sajnos a megoldásban - a végén - igen komolyan csúsztat, mert mint mondja nem vesznek részt a németek,franciák...stb a "beágyazódásban",illetve a közösség által elvárható bánásmód nem teljesül általuk.
Nem világít rá arra a lényegi gondolatra, amit Radnóti írt vala:" Ki gépen száll fölé, annak térkép e táj... az gyárat lát s szántóföldeket..."
Azaz csak a hasznot lesi...
Más szóval a meghatározó befektetőkben annyi nemzethez kötődőség, így németség,franciaság sincs, mint bennünk kék vér...mi lehet közös az itt befektető franciában és a németben,ha nem az, hogy csupán annak festik magukat ( a 47 ezer multi cég 300 család tulajdona )?
Ami a Mercedest illeti, szerintem már az is amerikai (felteszem cionista) tulajdon, tehát a qrmányaink részéről nem másról szól a történet, mint a "jó befektetőknek" olcsó munkaerő piacot adni, hogy ne toljon már ki velük a "kommunista Kína" és ne emelkedjenek a bérköltségeik -sőt ,csökkenjenek vagy tűnjönek el,- mert a magyarok földje még elbírja az adósságot
( amit persze a qrmányaink azért vesznek fel a terhünkre, azért raknak a vállunkra és adnak oda nekik támogatásként, hogy soha fel ne tudjunk a kiválasztottak (befektetők) előtt egyenesedni és ne legyen módunk a szemükbe nézni, ahogy nincs is.
Ilyent persze nem merhet mondani - lehet gondolni sem.
Persze semmi nem fog változni, hiába fog addig nőlni a hozzáadott érték, amíg nem lesz képes a magyar ember azt megfizettetni és beszolgálóként, vagy egyenesen ittnei cégben tulajdonosként offshorban gyűjthető extraprofitot csapolnak le minden kalapács ütésünkből, minden toll húzásunkból , amiknek haszna a multik büdzséjén landol, hiszen senki, semmi ( így Róna P.sem ) nincs, aki azt megakadályozná...
Tény azonban, hogy több állításában teljesen kenterbe veri a mai magyar gazdaság " tudóit", irányítóit, így engem bizony erősít abban, hogy nem az én gondolkodásomban lehet a hiba, hanem a honi gyakorlatban van..
A feljebb kerülésünknek a regnálók és csahosaik a fő akadályai akik bizony okkal féltékenyek, mivel a kapcsolati tőke tarthatja őket életben és ma már a multi érdek kiszolgálásáért kapott védelem.
Az érvényben lévő támogatások rendszere pontosan afajikapcsolati alapon történő elkülönülés/kirekesztés lehetőségét konzerválja.
Dr.Csath Magdolnát ismerve Ő már nem köntörfalaz ennyire, pontosan ezért nem kapja meg a szükséges nyilvánosságot.
Ezek a stratégiai szövetségesülésekkel pedig a párt, a következő választáshoz gyűjt tőkeerős támogatókat.
Hogy is szólt az előző Alkotmány: egy párt sem birtokolhat államhatalmat...ma pedig ez történik (korábban is, de nem párt formában,hanem mondjuk örök szdsz-ként tették és teszik ma is ilyen olyan szinekben, de azonos elvek mentén.
Borsodi
2013-08-11 12:26:29
Lehel, rendben van amit elmond. Köszi a linket! Inkább csak kiegészítésnek:
Ezt már mások is elmondták itthon.
Csath Magdolna egy egész könyvet szánt erre a Honnan hová ? c. könyvében 2013 (Süllyedünk vagy emelkedünk ?).
Amely arról szól, hogy az olcsósággal nem lehet versenyképesnek lenni! Mégjobban a perifériára szorulunk a jelenlegi kormány multikat, összeszerelő üzemeit támogató gazdasági politikájával.
A különbség annyi, míg Róna politikailag felkapott, addig a haza fejlődésért küzdő Csath nem kap (elegendő / vagy cenzúra nélküli ) médiafelületet.
Amit Róna mond az közgadaságilag jó, akkor téved (vagy tájékozatlanságból csúsztat), amikor a Fidesz nyakába varja ,..
- vagy tudja, csak nem mondja, mert pénzt kap az előadásáért.
merthogy a Fidesz előtt MSZP (merthogy a kettő ugyanaz) is ugyanazt csinálta, emlékezzünk csak a környezetkárosító gumigyárra!
A Fizess párt csak elődjei által kidolgozott maffia módszereket alkalmazza - jutalékért. Ezért is nincs elszámoltatás.
Jut eszembe, most a Pampers pelenkagyárat támogatja a Fidesz, és nem általlotta azt hazudni a kormány a közleményében, hogy azért jönnek ide a gyárral, mert szakképzett a munkaerő. Egy nagy..-t, nem kell nekik ide szakképzettség csak olcsó rabszolgamunkás és az adófizetők pénze.
Sőt ma már szakképzést sem folytatnak, hanem átmeneti időre iderakják a saját országukból a szakképzett munkaerőiket 4-5 évre (utána kötelező hazatelepülniük!) - lásd kecskeméti Mercedes.
Lehel
2013-08-11 11:37:56
Lehel
2013-08-11 11:33:48
Igen.
Konkrétan a Rózsa Flores Eduardo, Magyarosi Á.,Tóásó Előd...ügyre gondoltam, illetve arra, hogy a hivatkozott ügy - az ásványi anyagokban gazdag tartomány,Santa Crus kiszakítására tett kísérlet - kiknek (volt/ van )az érdeke és egy , az őslakosoknak jogot adó, a nemzet függetlenségét védő államfőnek
( amennyiben Morales annak nevezhető) miként lehetett érdekelt Floresék likvidálásában, ha ők nem az összeesküvők oldalán álltak,
ahogy a szeparatistáknak sem volt érdeke likvidálni őket,ha mellettük álltak ?
Akkor miért haltak meg ?
Amennyiben valóban Morales emberei lőtték le Florest, az szerintem azt támasztja alá, hogy Flores boliviai származása ellenére nem morales oldalán harcolt.
Borsodi
2013-08-11 11:25:17
Benedek a felsorolásod majdnem jó (tudom, hogy Te is így gondolod csak pontosítok):
több száz zsidó zsinagóga nem működik, maximum pénzt vesznek fel rá.
Elképesztően kevés zsinagógában van "hitélet". (sajnos nem emlékszem a hivatalos számra és hülyeséget nem akarok írni).
Igazából ilyenkor jön a kettős játék: vallás vagy népcsoport? - mikor melyik alkalmasabb számukra.
Borsodi
2013-08-11 10:57:27
Népszámlálási adatok 2011:
http://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/nepsz2011/nepsz_orsz_2011.pdf
Nemzetiségieknél nincs izraeli.
Vallási adatoknál:
Izraelita : 10965 fő.
Na most ebből a közel 11 ezer főből több mint 8 ezer kiemelt nyugdíjat kap:
Idézet Magyarország Külügyminisztériumának honlapjáról:
“Magyarország Kormánya tisztelettel és megbecsüléssel tekint a diktatúrák áldozataira, így a Magyar Holokauszt túlélőire is. Az 1997. évi X. törvény alapján a több mint 8000 magyarországi túlélő rendszeres nyugdíj-kiegészítésben részesül, amely összeget a Kormány tegnapi döntése értelmében 2013. január elsejétől ötven, majd 2014. évben további ötven százalékkal kíván megemelni.(Miniszterelnökség)"
Tehát 11 ezer zsidóból 8000 kiemelt nyugdíjat kap?
Jobbikos képviselőknek javaslatom benyújtásra: aki KSH-ban nem mondta magát zsidónak az ne is kaphasson holoka kiemelt nyugdíjas pénzeket!
Marcsi
2013-08-11 09:27:12
Kedves Lisbeth vagy Lizi!
2013.08.08 16:39:25 IGY GONDOLKODSZ A MAGYAROKRÓL!!!!!!!!! Nagyon szomorú!!
Kedves Attila, igen tegnap bezárult a kör. Egy elöreirt forgatóköny után.. Az egy évvel ezelött az echo-ból " kirugott" krb. 11 hónapig megjátszotta a "nemzeti" mártiírt , szegény.. De tegnap Anikó szerint megtizelödött az ÀKTV-nézök száma úgy hogy most a "mártír" rugdossa ki a nemzetieket. Még ebben a szük körben is közben egymásnak ugrasztották az embereket. A Pestszentlörinci Gábor eltávolitásának oka, hogy az Echoba is betelefonál, szánalmas, mikor az ö két puszipajtásbarátja közben ugyan azt teszii anélkül hogy az zavarná. Megértem hogy MO-n nem biznak meg az emberek egymásban, csak legfeljebb a nagyon közeli érdekbarátságokban, akik egyenlöbbek az egyenlöknél. Az Echotv-nél sok sikert kivánok a Kubínyi Tamásnak.
SALUS POPULI SUPREMA LEX ESTO. (Cicero: de legibus III.)
A NÉP JÓLÉTE LEGYEN A LEGFELSÖBB TÖRVÉNY.
LET THE WELFARE OF THE PEOPLE BE THE SUPREME LAW.
Ki vagy te,hogy bárkit megítélhetsz?Ne ítélj .hogy ne ítéljenek!!! Engem a jó szándék vezet semmi rossz gondolat nincs mögötte.
Úgy ézem csak provokálni akarsz,a gonosz indulat a társad.A szívedben semmilyen jót, sem tudok felfedezni.
Lehel
2013-08-11 08:36:28
Kedves Benedek !
Gondolkodtál már azon a kérdésen, miért is halhatott meg egy bizonyos szurdokpüspöki ( Nógrád megyei ) lakos a sidófellegvárban,Santa Crusban a törvényes hatalom karhatalmi erői által és miért van a társa fogva tartva még ma is ? ugyanakkor itt miért és kik tekintenek rá, mint hősre ?
Martin Killeen
2013-08-11 08:16:41
Most tunt fel, eddig csak atfutottam a fenti mondatot a musorokkal kapcs-ban, ezert most leirom velemenyemt. Nagyon szeretem hallgatni, csodalom Kubinyi Tamas szakertelmet minden (min. 100) teren, a turelmet is ertekelem, ertekeltem az echotv-ben is, pl. a szinte csak igenelo Margitkaval. Amit nehezen tudok megerteni: olyan igaz magyart, mint DEBRECENIT es ###-t, Atillat es meg 1-2 hozzaszolot(?) minden elozetes "ertesites, indoklasfele" nelkul nem szabadott volna orokre kitiltani innen foleg akkor, amikor az a le sem irom a nevet no honapokig sertegethetett itt mindenkit Kubinyi Tamast is beleertve kisebb-nagyobb mertekben es a stilusa is elviselhetetlen volt. Ez Cenzura Nelkul-i musor, ami termeszetesen nem engedhet meg bizonyos dolgokat ebben egyetertek, de legalabb 1x figyelmeztetni kene az "elkovetot", hogy ez, meg ez nem megengedett. Szebb jovot! Szeretettel Barbara P.S. : A 10. szam csak 1x jott be, szombaton es vasarnap sajnos mar nem. jofika@att.net
Martin Killeen
2013-08-11 07:51:08
Kedves Baki Gabor!
A valaszodra csak azt tudom mondani, hogy nincs olyan, amit jobban szeretnek az eletemben, mint azt, hogy a zorbanfalka minel hamarabb "kipusztulna" a szocikkal, libsikkel libajnaisokkal, xzarhazisokkal es qrcsanyisokkal egyutt. Bar igazad lenne! Nem adom fel, de kicsit felek. Janostol kernek szepen 1 e-mail,-t ha nem kapta meg a mai reggeli uzenetemet. Szebb jovot Udv. Barbara
HunorMagor
2013-08-11 02:38:19
Szia Benedek ! A Jó Isten áldja meg, Evo Moraleszt ő nem néz ki Indiánnak, olyan mint egy közülünk. Úgy tudom hogy, Maya=Magyar .
Marcsi
2013-08-10 18:43:28
Kedves Lisbeth!
Ez a dal annak szól aki azt megérti,és nem annak aki félreérti.
Topi
2013-08-10 15:08:14