Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Imi
2013-07-23 00:13:58
Mit szólna ehez Hegedüs püspök úr? Mit szól ehez a fia? Miért hallgat? Az ellenséggel együtt cseresznyészni nem szabad, mert az hazaárulás, keresztyénárulás.
Imi
2013-07-23 00:11:44
Ezek a barmok az iszlámot akarják a Jobbikban bevezetni. Hálával tartozom Kubinyi úrnak, hogy felnyitotta a szemem. Nem leszek a magyarok árulója, nem tagadom meg Jézust.
Kati
2013-07-23 00:08:26
Igaza volt Kubinyi úrnak, hogy ez a Dér Zsolt, aki Schneider Tamás jobbikos országgyűlési képviselő aszisztense, iszlám hitre tért, büszke rá, hogy keresztényeket gyilkolt. ilyeneket mond a nyomorult:

Már gyerekkoromban csodálattal töltött el az Egri csillagokban felvonuló török had hite, melyet az isztambuli Hagia Sophia mecsetben tett látogatásom csak megerősített. A hit, béke és nyugalom szigete volt. Boszniában találkoztam muszlim harcosokkal, akik józanok voltak, tiszták és a házukat is tisztán tartották. Mi, akkor még én is a keresztények közé tartoztam, sárban fetrengtünk és alkoholtól bűzlöttünk” – nyilatkozta Dér idén áprilisban a Betyársereg honlapján.

Kérdezem, erre szavaztunk? Egyébként Schneider Tamás a saját szüleit jelentette fel, ő is megéri a pénzét.
Kis Tibor
2013-07-22 23:09:45
Régi Jobbikos
2013-07-22 22:16:49
Nagyra becsülöm azt a munkát amit az Álmos király tv a Jobbik megmentése érdekében tesz, mert ha volt MSZMPsek ilyen arányban kerülnek az első vonalba, akkor semmi értelme az egésznek. A tetszetős szavak nem csak a tömegre, hanem a vezetésre is vonatkoznak. Nem fogadom el, hogy Sneider Tamás közvetlen munkatársa iszlám hitú és keresztények gyilkolásával dicsekszik a Magyar Szigeten. Ki kell hajitani a nem közénk valókat, különben ők hajitanak ki minket.
Borsodi
2013-07-22 20:46:04
Barbara, aki ítéletet mond másokról annak nem elég időnként beleolvasni a fórumba ... vagy olvasson el mindent és akkor nyilatkozzon másokról, vagy pedig ne nyilvánítson véleményt felületes, egy embertől kapott információk alapján. Semmi baj nem történik, ha nem nyilvánít véleményt Ön által nem ismert emberekről.
Sári
2013-07-22 20:27:13
Barbarának

Lehet, hogy önnek nem gond, ám én nemszeretnék olyan nemzeti pártra szavazni, amely akasztásokkorabeli MSZMP-seket ültet be a szavazatommal a parlamentbe. Most valóban én gondolkodom rosszul?
Martin Killeen
2013-07-22 20:16:06
Benedek, Sara meg a tobbiek (a nevukre nem is akarok emlekezni) meg kismesen is tultesznek Nyikos nyiltan vallalta volt mszp-s tagsagat, Porzse Sanyi is beismerte, hogy annak idejen az mszp-nek toborozott, vagy hasonlot, de ezek a meg nem nevezett jobbikellenesek, szethuzok mar mindent felulmulnak. Az abszolut helyesiras keptelensegben Sara toronymagasan vezet, de ez joval kisebb baj, a tobbi szaznal, ami Magyarorszag osszeomlasahoz fog vezetni tovabbi zsidesz-szadesz,mszp-es vezetessel az osszefogas helyett! Szebb jovot Magyarorszag!
Martin Killeen
2013-07-22 18:13:51
Nekem mar kb. 1,5-2 hete nem jon be az AKT, a kepernyo fekete, kozepen meg narancssargas sakkfigura szeruseg van. Az egyik legkedvesebb hozzaszolo probalt segiteni, de ugy sem sikerult. Lehetseges, hogy az abszolut computeres benasagom, vagy Kalifornia a hibas?
Szebb jovot minden igaz jo magyar embernek! Barbara
szilveszter
2013-07-22 14:59:14
Bocsi riport!Tisztelt Nemzetiek! Nemzeti média nélkül a nemzeti oldal 15-20%-l kevesebb támogatóra számíthat.A Jobbik nem engedheti meg ilyen százalékbeli támogató elvesztését.A nemzeti média vezető ereje nyugodtan lehetne az Á.K.TV. és vezetője Kubinyi Tamás.Akik a szétforgácsolást tekintik jónak a nemzeti média megalakítása helyett azok a liberálisok malmára hajtják a vizet.A Jobbiknak nyerni kellene abszolút többséggel ahhoz hogy ne csak kisebbségi kormányzásra kényszerüljön a nemzeti média segítsége nélkül.Különben nem a Jobbik lesz a vesztes,hanem Magyarország fog veszíteni.üdvözlettel
Borsodi
2013-07-22 13:10:50
vagy olyanra aki még nem bizonyított: például Jobbik.

Kinek-kinek hite szerint, attól függően, hogy a tapasztalt információkból mit szűr le.
Borsodi
2013-07-22 13:09:17
Független képviselőre / parlamenten kívüli pártra érdemes szavazni.

- Pártkatonára aki a kettős állampolgárok által bekiabált szóra nyomkodja a gombot arra nincs szükség.
A függetlennél pedig kiderül, hogy mire szavaz és kit képvisel (remélhetőleg jobban képviseli a szavazóit, hiszen tőlük függ, hogy újra bejut-e).

Parlamenten kívülire szavazni: el kell kerülni, hogy ugyanaz legyen mint pénzhatalom központjában: azt gondolják az emberek, hogy elveszett szavazat harmadikra szavazni, így mindig ugyanazon kettő közt választhatnak, akik ugyanazt képviselik más-más fedőnév alatt.
HunorMagor
2013-07-22 12:31:13
Mi igazából a pártoskodás ? Egy becsületes nép feldarabolása ! Hogy is működik ez ? Fidesz=fej Jobbik=jobb kar kommunista=bal kar szocialista=jobb láb KDNP=bal láb stb . A Magyarság imigyen földarabolva, a mészárosok kényesen ügyelve arra, hogy a szakorvosok nehogy visszavarrják a levágott tagokat, amely nélkül a test maga tehetetlen. Az aki megtagadja a pártját és kihátrál belőle, majd a Magyar testbe tömörül, ami azt jelenti hogy visszatér az ősi testbe így az egy testé válás megszünteti automatikusan a pártoskodást. Minden igaz Magyar ember egy testben gondolkodik, és szavaz a Magyar egységre ahol senki nem nagyobb, és nem is kisebb hanem=egyenlő ! A Magyarság egységére tegye mindenki a szavazatát, és ne a pártokra amely szétzúzta a nemzetet. A Magyar nemzeti egység, nem mint párt hanem az egész Magyarság. Szavazáskor senki ne szavazzon egy pártra sem, hanem a nemzeti egységre . Mindenki írja rá a szavazó lapra, Nemzeti egység és jelölje be .
Anikó3
2013-07-22 07:12:46
Köszönöm ferkónak, Sárinak, Debreceninek és mindenkinek az elmult két nap beírásait, sokkal tisztábban látok. Köszönöm Kubinyi úrnka, a nemzet élő lelkiismeretének, hogy küzd a magyarság tisztánlátásáért. Nem a betelefonáló Anikó vagyok, de örülök, hogy ide találtam. Tíz évet megspórol az életemből az Álmos tévé. A jobbikban jó magyarok vannak, de ugyanaz a hálózat szervezte meg mint az összes többi pártot, ezért van vita. Ne egymásra haragudjunk, hanem tájékozódjunk és vigyük előre a magar ügyet.
Szabó Ferenc
2013-07-21 22:40:27
Debrecenizsikének

A Jobbik 1967-től, tehát az akasztós időktől MSZMP-s jelenkori országgyűlési képviselősora nem csak Nyikos Lászlóból áll, hanem a tagság jelentős része ezen a hálózati szálon lett megszervezve, és nem baj, ha ezt magunk között szóvá tesszük, mert ez így nem maradhat a bizalommal együtt. Itt van pl. Korondi Miklós Pest megyei elnök esete, vagy a volt hajdusámsoni elnök Montlika Zoltán, aki a Jobbik mellett az MSZP-nek is tagja volt. Ezek jelzik, hogy komolyan kell venni a kérdést, indulatok nélkül.

Ferkónak

Jó, hogy megtaláltad ezt a cikket, ez azt mutatja, hogy Kubinyi már akkor harcolt a Fidesz nagy-Kossuth-díjas mogulja és Orbán legbizalmasabb belső hálózati köre ellen, amikor még nem is került az Echóhoz. Ezek a közeli információk segítenek megérteni, hogy a hálózatok miként szövik át a prtokat és mitől kell védenünk a magyarokat mindenhol.
zsike.papp@gmail.com
2013-07-21 21:48:58
Kedves Ferkó !
Lent egy bizonyos szint alatt nem értik miről beszélsz, azzal az egyetlen nyilegyenes barázdájukkal. Csak mondják, amit a fejükbe sulykolnak !...nyikoslászlóznak, ezt az egy nevet meg tudta jegyezni, bármennyire analfabéta is ! Mert ugye Nyikos László a legveszélyesebb hazaáruló ,aki mindent elad, "privatizál" , stb.
Biztos vagyok benne, hogy sokunk örül és várjuk az uj infomációkat, különösen az ilyen közelieket, mint a két alul lévők!
Köszönjük ! DEBRECENI
Ajózsef
2013-07-21 21:04:22
Ajózsef
2013-07-21 21:03:13
"...Az 1930-as években az ország lakóinak igen jelentős hányada ismerte a helyesírás szabályait...
...A magyar helyesírás más nyelvekénél egyszerűbb és logikusabb volt. Tanítását az iskolákban könnyűnek, kellemesnek és eredményesnek mondták...
...1990-re megváltozott a helyzet. Tanítók, tanárok egyformán panaszolják: a helyesírás tanítása öröm helyett kín lett. A gyerekek elutasítják nyelvészeink újdonsült, megtanulhatatlan szabályzatait, önkényeskedő, zavaros, rosszul indokolt és fölösleges változtatásait.
Ezért kényszerültem arra az elhatározásra, hogy könyvem hazai kiadásában nem veszem tekintetbe A magyar helyesírás szabályainak 11., akadémiai kiadásának mondvacsinált, logikátlan, keservesen kiagyalt, basáskodó és bosszantó újításait. Ezen az úton kérem meg nyomdászaimat és szerkesztőimet, hogy legyenek ebben segítségemre. Egyúttal felszólítok mindenkit: nyomdászt, tanítót, tanárt, írót, újságírót, minisztériumi és magántisztviselőt, képviselőt, jegyzőt, bírót, ügyvédet – minden magyart, aki naplót vezet, jegyzeteket készít avagy levelet ír, hogy tegye ugyanezt. Kétes esetben forduljon a Helyesírás régebbi, lehetőleg kilencedik kiadásához. Vagy, ami sokkal jobb, tulajdon józan eszéhez...
...Nyelvészeinktől pedig senki se féljen többé. A kommunista parancsuralom napjai lejártak; akadémikusaink nem tudnak karhatalmat küldeni ellenünk."
Faludy György

U.I.
nyelvészeinknek én is kellemes pihenés kívánok.
Sári
2013-07-21 20:56:06
Kóser Zsike!

A helyesirásról nem kérdeztem, arra válaszolt, Nyikosról viszont nem. Ez tippikus bolsevik módszer és még támogatói is vannak. Szerintem ez a valódi gáz. Tehát 1967-ben MSZMP gyilkos egypártba belépett mai országgyülési képviselővel semmi baja. Na erre voltam kiváncsi. Jó nyaralást.

Már nem várom szives válaszát. Végezze a munkáját.
zsike.papp@gmail.com
2013-07-21 20:40:32
Kóser Sára !
Önnek csak DEBRECENI ! érti?!
papagár=papagáj
tené=tenné
tuggya=tudja
gondplkoggyanak=gondolkodjanak (egy szóba két hiba, nem semmi ! )
eggyüt=együtt (szintén nem kis teljesitmény !! )
Ritka az ennyire primitiv, buta lény ! Szégyen!!
Ezután : no comment !-ha tudja "ki " az !
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.