Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Lehel
2013-08-11 17:50:49
Kedves Benedek !
Köszönöm a kiegészítést ! Felháborító módon viselkednek ezek a terrorista összeesküvők. Európát egyben próbálják lenyelni úgy, hogy elfoglalták bankjaikat, megvették az erősebb államok vezetőit, majd gazdasági csődbe vezényeltették a lakosságot.
USA elfoglalásáról már Freedmann is képet adott, de L.Amerikával úgy látszik nem bírnak, ezért folyamodnak akár háborús eszközökhöz is.
Afrika termelését/gazdaságát pedig "adományokkal" , szintén a korrupt vezetőik által tették tönkre.
Ma, ahogy látom elkövetnek mindent, hogy rajtuk kívül senki ne legyen képes tőlük független pénzrendszert értékcserélő rendszert működtetni ( szerintem ez áll az Irán elleni készülődés hátterében is, mivel az energiahordozó bizony konvertibilis fizető eszközként és működtethető,amiből Irán és Oroszország elég jól el van látva..

Kedves gerelyvető !
Örülök, ha Te is meghallgattad és hasznosnak érzed.
Itt nem beszélnek róla, de bizony itt van egy másik "átok" a nyakunkon, a cégfelszámolások ügye, ami szerintem pontosan olyan népirtás, mint a devizahiteles ügyletek, csak még sunyibban történik.
Sajnos a honi lakosság gazdasággal kapcsolatos kultúrája igen hiányos ( leszoktatta a kádári éra az öngondoskodásról), így könnyen félrevezethetők, megtéveszthetők, sőt kényszeríthetők is.
Elég csak pár fogalom szavait kicserélni , máris széttárja a nép a kezét és elfogadja, hogy nincs mit tenni. pl. az orgazdasággal, mert újabban körbetartozásnak nevezik vagy a pénzhamisítással ( "tartalék ráta leszállítása") holott az eredeti szó használata esetén bizony tudtuk mit kell tenni.

Álláspontom szerint a halálbüntetést, legalább is a fenyegetés szintjéig vissza kell állítani,mert ma már annyira eldurvult a pénzhatalom, hogy képviselőinek tényleg nincs elégséges visszatartó félelme.
bmariaterezia
2013-08-11 17:48:54
Kedves Szilveszter! Dr. Halász József email címe: gm@gondoskodomagyarorszag.com .Ma 18 órától részt lehet venni videó-konferencián
és hozzá is lehet szólni a témákhoz!A www.gondoskodomagyarorszag.com honlap bal sarkán lévő képre kattintva lehet belépni.
Marcsi
2013-08-11 17:38:38
AGYMOSÁS AZ EMBERI PSZICHÉ MANIPULÁLÁSA

http://www.youtube.com/watch?v=v9fMw5EkRTc
szilveszter
2013-08-11 17:25:31
Kedves Tamás! Műsorodban hallottuk Halász József doktort a Szentkorona Értékrendről.Az email cím nagyon jó lenne. Ugyanis több településen sem látható az értelem kibontakozása a felsőbb osztályokkal rendelkezőktől.Olyan államformát alkotmányt ahol az aljasság nem érdemel dicséretet.Először hallottam Halász Józsefet tisztelet érte amit elmondott Magyarország érdekében.
gerelyvető
2013-08-11 16:26:44
Kedves Lehel! Köszi a videót,nagyon érdekes volt.A korrupciós példa jellemző,az MNB monetáris politikája nem megfelelő(soha nem volt az),a nemzetgazdaság 2/3-a devizában van eladósodva,valamint a vállalkozások a kb. 9%-os reálkamatot nem tudják kitermelni(a II.vh óta ez sehol nem sikerült). Mindenkinek ajánlom a megtekintést. Üdv.
Lehel
2013-08-11 14:35:31
Benedek !
Arról persze volt tudomásom, hogy úgy Boliviában, mint Venezuellában komoly forradalmi hullám után kiadták az amerikai olajcégek útját és csak jelentős bányajáradék megfizetése után engedték - részben - vissza őket az őslakosság által választott elnökök. Ez nyilván bántotta az olajmultikat és minden pénzt megért nekik, hogy változzon a helyzet ( talán Chavez is így, a megbízásukból vagy közbenjárásukkal halhatott meg ).
Lehel
2013-08-11 14:27:34
Kedves Benedek !
Köszönöm, hogy tájékoztattál !
Én nem voltam ilyen jól informálva, tulajdonképpen csak feltételezgetek, főleg, mert - bár én személy szerint tudottan nem ismertem Florest, de feltűnt gyakori értékesítési utjaim során egy kerítés Szurdokpüspöki főútján, ahova ezt festették: " Monyjon LE " Sőt, úgy emlékszem jött is onnan ki valaki, aki korábban vásárolt tőlem- ez lehet látod a velünk élő történelem...eszembe nem jutott, hogy egy terrorista lehet.
Egy pásztói ismerősöm viszont közelebbről ismerte Florest és mikor szóba hoztam előtte azt a fura feliratot, elmondta, hogy kedvelte is az ott lakó Florest, bár izgágának tartotta.
Látod, mennyire fontos hogy jól ismerjük egymást ?
Lehel
2013-08-11 13:33:06
Kedves Borsodi !
Nem vagyok én sem túlzottan elragadtatva ettől az előadástól, csak alátámaszt pár szempontot, amit a Szent Korona eszme is védeni rendel, de az új alaptörvény pontosan kiforgat, eltüntette az érvényesíthetóséget. ( sok szempontból, nemzetgazdasági szinten még a kádári érában is kedvezőbbek voltak az irányok)
Sajnos a megoldásban - a végén - igen komolyan csúsztat, mert mint mondja nem vesznek részt a németek,franciák...stb a "beágyazódásban",illetve a közösség által elvárható bánásmód nem teljesül általuk.
Nem világít rá arra a lényegi gondolatra, amit Radnóti írt vala:" Ki gépen száll fölé, annak térkép e táj... az gyárat lát s szántóföldeket..."
Azaz csak a hasznot lesi...
Más szóval a meghatározó befektetőkben annyi nemzethez kötődőség, így németség,franciaság sincs, mint bennünk kék vér...mi lehet közös az itt befektető franciában és a németben,ha nem az, hogy csupán annak festik magukat ( a 47 ezer multi cég 300 család tulajdona )?

Ami a Mercedest illeti, szerintem már az is amerikai (felteszem cionista) tulajdon, tehát a qrmányaink részéről nem másról szól a történet, mint a "jó befektetőknek" olcsó munkaerő piacot adni, hogy ne toljon már ki velük a "kommunista Kína" és ne emelkedjenek a bérköltségeik -sőt ,csökkenjenek vagy tűnjönek el,- mert a magyarok földje még elbírja az adósságot
( amit persze a qrmányaink azért vesznek fel a terhünkre, azért raknak a vállunkra és adnak oda nekik támogatásként, hogy soha fel ne tudjunk a kiválasztottak (befektetők) előtt egyenesedni és ne legyen módunk a szemükbe nézni, ahogy nincs is.
Ilyent persze nem merhet mondani - lehet gondolni sem.
Persze semmi nem fog változni, hiába fog addig nőlni a hozzáadott érték, amíg nem lesz képes a magyar ember azt megfizettetni és beszolgálóként, vagy egyenesen ittnei cégben tulajdonosként offshorban gyűjthető extraprofitot csapolnak le minden kalapács ütésünkből, minden toll húzásunkból , amiknek haszna a multik büdzséjén landol, hiszen senki, semmi ( így Róna P.sem ) nincs, aki azt megakadályozná...

Tény azonban, hogy több állításában teljesen kenterbe veri a mai magyar gazdaság " tudóit", irányítóit, így engem bizony erősít abban, hogy nem az én gondolkodásomban lehet a hiba, hanem a honi gyakorlatban van..
A feljebb kerülésünknek a regnálók és csahosaik a fő akadályai akik bizony okkal féltékenyek, mivel a kapcsolati tőke tarthatja őket életben és ma már a multi érdek kiszolgálásáért kapott védelem.
Az érvényben lévő támogatások rendszere pontosan afajikapcsolati alapon történő elkülönülés/kirekesztés lehetőségét konzerválja.
Dr.Csath Magdolnát ismerve Ő már nem köntörfalaz ennyire, pontosan ezért nem kapja meg a szükséges nyilvánosságot.
Ezek a stratégiai szövetségesülésekkel pedig a párt, a következő választáshoz gyűjt tőkeerős támogatókat.
Hogy is szólt az előző Alkotmány: egy párt sem birtokolhat államhatalmat...ma pedig ez történik (korábban is, de nem párt formában,hanem mondjuk örök szdsz-ként tették és teszik ma is ilyen olyan szinekben, de azonos elvek mentén.
Borsodi
2013-08-11 12:26:29
Lehel, rendben van amit elmond. Köszi a linket! Inkább csak kiegészítésnek:

Ezt már mások is elmondták itthon.
Csath Magdolna egy egész könyvet szánt erre a Honnan hová ? c. könyvében 2013 (Süllyedünk vagy emelkedünk ?).
Amely arról szól, hogy az olcsósággal nem lehet versenyképesnek lenni! Mégjobban a perifériára szorulunk a jelenlegi kormány multikat, összeszerelő üzemeit támogató gazdasági politikájával.

A különbség annyi, míg Róna politikailag felkapott, addig a haza fejlődésért küzdő Csath nem kap (elegendő / vagy cenzúra nélküli ) médiafelületet.

Amit Róna mond az közgadaságilag jó, akkor téved (vagy tájékozatlanságból csúsztat), amikor a Fidesz nyakába varja ,..
- vagy tudja, csak nem mondja, mert pénzt kap az előadásáért.
merthogy a Fidesz előtt MSZP (merthogy a kettő ugyanaz) is ugyanazt csinálta, emlékezzünk csak a környezetkárosító gumigyárra!
A Fizess párt csak elődjei által kidolgozott maffia módszereket alkalmazza - jutalékért. Ezért is nincs elszámoltatás.

Jut eszembe, most a Pampers pelenkagyárat támogatja a Fidesz, és nem általlotta azt hazudni a kormány a közleményében, hogy azért jönnek ide a gyárral, mert szakképzett a munkaerő. Egy nagy..-t, nem kell nekik ide szakképzettség csak olcsó rabszolgamunkás és az adófizetők pénze.
Sőt ma már szakképzést sem folytatnak, hanem átmeneti időre iderakják a saját országukból a szakképzett munkaerőiket 4-5 évre (utána kötelező hazatelepülniük!) - lásd kecskeméti Mercedes.
Lehel
2013-08-11 11:37:56
Ezt - véleményem szerint -
a háttér letakarásával érdemes meghallgatni.

http://www.youtube.com/watch?v=9dxkUObN-f8
Lehel
2013-08-11 11:33:48
Igen.
Konkrétan a Rózsa Flores Eduardo, Magyarosi Á.,Tóásó Előd...ügyre gondoltam, illetve arra, hogy a hivatkozott ügy - az ásványi anyagokban gazdag tartomány,Santa Crus kiszakítására tett kísérlet - kiknek (volt/ van )az érdeke és egy , az őslakosoknak jogot adó, a nemzet függetlenségét védő államfőnek
( amennyiben Morales annak nevezhető) miként lehetett érdekelt Floresék likvidálásában, ha ők nem az összeesküvők oldalán álltak,
ahogy a szeparatistáknak sem volt érdeke likvidálni őket,ha mellettük álltak ?
Akkor miért haltak meg ?
Amennyiben valóban Morales emberei lőtték le Florest, az szerintem azt támasztja alá, hogy Flores boliviai származása ellenére nem morales oldalán harcolt.
Borsodi
2013-08-11 11:25:17
Benedek a felsorolásod majdnem jó (tudom, hogy Te is így gondolod csak pontosítok):
több száz zsidó zsinagóga nem működik, maximum pénzt vesznek fel rá.
Elképesztően kevés zsinagógában van "hitélet". (sajnos nem emlékszem a hivatalos számra és hülyeséget nem akarok írni).
Igazából ilyenkor jön a kettős játék: vallás vagy népcsoport? - mikor melyik alkalmasabb számukra.
Borsodi
2013-08-11 10:57:27
Népszámlálási adatok 2011:
http://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/nepsz2011/nepsz_orsz_2011.pdf

Nemzetiségieknél nincs izraeli.
Vallási adatoknál:
Izraelita : 10965 fő.

Na most ebből a közel 11 ezer főből több mint 8 ezer kiemelt nyugdíjat kap:
Idézet Magyarország Külügyminisztériumának honlapjáról:
“Magyarország Kormánya tisztelettel és megbecsüléssel tekint a diktatúrák áldozataira, így a Magyar Holokauszt túlélőire is. Az 1997. évi X. törvény alapján a több mint 8000 magyarországi túlélő rendszeres nyugdíj-kiegészítésben részesül, amely összeget a Kormány tegnapi döntése értelmében 2013. január elsejétől ötven, majd 2014. évben további ötven százalékkal kíván megemelni.(Miniszterelnökség)"
Tehát 11 ezer zsidóból 8000 kiemelt nyugdíjat kap?

Jobbikos képviselőknek javaslatom benyújtásra: aki KSH-ban nem mondta magát zsidónak az ne is kaphasson holoka kiemelt nyugdíjas pénzeket!
Marcsi
2013-08-11 09:27:12
Kedves Lisbeth vagy Lizi!

2013.08.08 16:39:25 IGY GONDOLKODSZ A MAGYAROKRÓL!!!!!!!!! Nagyon szomorú!!

Kedves Attila, igen tegnap bezárult a kör. Egy elöreirt forgatóköny után.. Az egy évvel ezelött az echo-ból " kirugott" krb. 11 hónapig megjátszotta a "nemzeti" mártiírt , szegény.. De tegnap Anikó szerint megtizelödött az ÀKTV-nézök száma úgy hogy most a "mártír" rugdossa ki a nemzetieket. Még ebben a szük körben is közben egymásnak ugrasztották az embereket. A Pestszentlörinci Gábor eltávolitásának oka, hogy az Echoba is betelefonál, szánalmas, mikor az ö két puszipajtásbarátja közben ugyan azt teszii anélkül hogy az zavarná. Megértem hogy MO-n nem biznak meg az emberek egymásban, csak legfeljebb a nagyon közeli érdekbarátságokban, akik egyenlöbbek az egyenlöknél. Az Echotv-nél sok sikert kivánok a Kubínyi Tamásnak.

SALUS POPULI SUPREMA LEX ESTO. (Cicero: de legibus III.)
A NÉP JÓLÉTE LEGYEN A LEGFELSÖBB TÖRVÉNY.
LET THE WELFARE OF THE PEOPLE BE THE SUPREME LAW.

Ki vagy te,hogy bárkit megítélhetsz?Ne ítélj .hogy ne ítéljenek!!! Engem a jó szándék vezet semmi rossz gondolat nincs mögötte.
Úgy ézem csak provokálni akarsz,a gonosz indulat a társad.A szívedben semmilyen jót, sem tudok felfedezni.
Lehel
2013-08-11 08:36:28
Kedves Benedek !
Gondolkodtál már azon a kérdésen, miért is halhatott meg egy bizonyos szurdokpüspöki ( Nógrád megyei ) lakos a sidófellegvárban,Santa Crusban a törvényes hatalom karhatalmi erői által és miért van a társa fogva tartva még ma is ? ugyanakkor itt miért és kik tekintenek rá, mint hősre ?
Martin Killeen
2013-08-11 08:16:41
Most tunt fel, eddig csak atfutottam a fenti mondatot a musorokkal kapcs-ban, ezert most leirom velemenyemt. Nagyon szeretem hallgatni, csodalom Kubinyi Tamas szakertelmet minden (min. 100) teren, a turelmet is ertekelem, ertekeltem az echotv-ben is, pl. a szinte csak igenelo Margitkaval. Amit nehezen tudok megerteni: olyan igaz magyart, mint DEBRECENIT es ###-t, Atillat es meg 1-2 hozzaszolot(?) minden elozetes "ertesites, indoklasfele" nelkul nem szabadott volna orokre kitiltani innen foleg akkor, amikor az a le sem irom a nevet no honapokig sertegethetett itt mindenkit Kubinyi Tamast is beleertve kisebb-nagyobb mertekben es a stilusa is elviselhetetlen volt. Ez Cenzura Nelkul-i musor, ami termeszetesen nem engedhet meg bizonyos dolgokat ebben egyetertek, de legalabb 1x figyelmeztetni kene az "elkovetot", hogy ez, meg ez nem megengedett. Szebb jovot! Szeretettel Barbara P.S. : A 10. szam csak 1x jott be, szombaton es vasarnap sajnos mar nem. jofika@att.net
Martin Killeen
2013-08-11 07:51:08
Kedves Baki Gabor!
A valaszodra csak azt tudom mondani, hogy nincs olyan, amit jobban szeretnek az eletemben, mint azt, hogy a zorbanfalka minel hamarabb "kipusztulna" a szocikkal, libsikkel libajnaisokkal, xzarhazisokkal es qrcsanyisokkal egyutt. Bar igazad lenne! Nem adom fel, de kicsit felek. Janostol kernek szepen 1 e-mail,-t ha nem kapta meg a mai reggeli uzenetemet. Szebb jovot Udv. Barbara
HunorMagor
2013-08-11 02:38:19
Szia Benedek ! A Jó Isten áldja meg, Evo Moraleszt ő nem néz ki Indiánnak, olyan mint egy közülünk. Úgy tudom hogy, Maya=Magyar .
Marcsi
2013-08-10 18:43:28
Kedves Lisbeth!

Ez a dal annak szól aki azt megérti,és nem annak aki félreérti.
Topi
2013-08-10 15:08:14
EZT LÁTNI KELL!
EGYSZERŰEN GYÖNYÖRŰ!

http://www.youtube.com/watch?v=GFNiiCl5_1Y&feature=share
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.