Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Lehel
2013-08-11 14:27:34
Kedves Benedek !
Köszönöm, hogy tájékoztattál !
Én nem voltam ilyen jól informálva, tulajdonképpen csak feltételezgetek, főleg, mert - bár én személy szerint tudottan nem ismertem Florest, de feltűnt gyakori értékesítési utjaim során egy kerítés Szurdokpüspöki főútján, ahova ezt festették: " Monyjon LE " Sőt, úgy emlékszem jött is onnan ki valaki, aki korábban vásárolt tőlem- ez lehet látod a velünk élő történelem...eszembe nem jutott, hogy egy terrorista lehet.
Egy pásztói ismerősöm viszont közelebbről ismerte Florest és mikor szóba hoztam előtte azt a fura feliratot, elmondta, hogy kedvelte is az ott lakó Florest, bár izgágának tartotta.
Látod, mennyire fontos hogy jól ismerjük egymást ?
Lehel
2013-08-11 13:33:06
Kedves Borsodi !
Nem vagyok én sem túlzottan elragadtatva ettől az előadástól, csak alátámaszt pár szempontot, amit a Szent Korona eszme is védeni rendel, de az új alaptörvény pontosan kiforgat, eltüntette az érvényesíthetóséget. ( sok szempontból, nemzetgazdasági szinten még a kádári érában is kedvezőbbek voltak az irányok)
Sajnos a megoldásban - a végén - igen komolyan csúsztat, mert mint mondja nem vesznek részt a németek,franciák...stb a "beágyazódásban",illetve a közösség által elvárható bánásmód nem teljesül általuk.
Nem világít rá arra a lényegi gondolatra, amit Radnóti írt vala:" Ki gépen száll fölé, annak térkép e táj... az gyárat lát s szántóföldeket..."
Azaz csak a hasznot lesi...
Más szóval a meghatározó befektetőkben annyi nemzethez kötődőség, így németség,franciaság sincs, mint bennünk kék vér...mi lehet közös az itt befektető franciában és a németben,ha nem az, hogy csupán annak festik magukat ( a 47 ezer multi cég 300 család tulajdona )?

Ami a Mercedest illeti, szerintem már az is amerikai (felteszem cionista) tulajdon, tehát a qrmányaink részéről nem másról szól a történet, mint a "jó befektetőknek" olcsó munkaerő piacot adni, hogy ne toljon már ki velük a "kommunista Kína" és ne emelkedjenek a bérköltségeik -sőt ,csökkenjenek vagy tűnjönek el,- mert a magyarok földje még elbírja az adósságot
( amit persze a qrmányaink azért vesznek fel a terhünkre, azért raknak a vállunkra és adnak oda nekik támogatásként, hogy soha fel ne tudjunk a kiválasztottak (befektetők) előtt egyenesedni és ne legyen módunk a szemükbe nézni, ahogy nincs is.
Ilyent persze nem merhet mondani - lehet gondolni sem.
Persze semmi nem fog változni, hiába fog addig nőlni a hozzáadott érték, amíg nem lesz képes a magyar ember azt megfizettetni és beszolgálóként, vagy egyenesen ittnei cégben tulajdonosként offshorban gyűjthető extraprofitot csapolnak le minden kalapács ütésünkből, minden toll húzásunkból , amiknek haszna a multik büdzséjén landol, hiszen senki, semmi ( így Róna P.sem ) nincs, aki azt megakadályozná...

Tény azonban, hogy több állításában teljesen kenterbe veri a mai magyar gazdaság " tudóit", irányítóit, így engem bizony erősít abban, hogy nem az én gondolkodásomban lehet a hiba, hanem a honi gyakorlatban van..
A feljebb kerülésünknek a regnálók és csahosaik a fő akadályai akik bizony okkal féltékenyek, mivel a kapcsolati tőke tarthatja őket életben és ma már a multi érdek kiszolgálásáért kapott védelem.
Az érvényben lévő támogatások rendszere pontosan afajikapcsolati alapon történő elkülönülés/kirekesztés lehetőségét konzerválja.
Dr.Csath Magdolnát ismerve Ő már nem köntörfalaz ennyire, pontosan ezért nem kapja meg a szükséges nyilvánosságot.
Ezek a stratégiai szövetségesülésekkel pedig a párt, a következő választáshoz gyűjt tőkeerős támogatókat.
Hogy is szólt az előző Alkotmány: egy párt sem birtokolhat államhatalmat...ma pedig ez történik (korábban is, de nem párt formában,hanem mondjuk örök szdsz-ként tették és teszik ma is ilyen olyan szinekben, de azonos elvek mentén.
Borsodi
2013-08-11 12:26:29
Lehel, rendben van amit elmond. Köszi a linket! Inkább csak kiegészítésnek:

Ezt már mások is elmondták itthon.
Csath Magdolna egy egész könyvet szánt erre a Honnan hová ? c. könyvében 2013 (Süllyedünk vagy emelkedünk ?).
Amely arról szól, hogy az olcsósággal nem lehet versenyképesnek lenni! Mégjobban a perifériára szorulunk a jelenlegi kormány multikat, összeszerelő üzemeit támogató gazdasági politikájával.

A különbség annyi, míg Róna politikailag felkapott, addig a haza fejlődésért küzdő Csath nem kap (elegendő / vagy cenzúra nélküli ) médiafelületet.

Amit Róna mond az közgadaságilag jó, akkor téved (vagy tájékozatlanságból csúsztat), amikor a Fidesz nyakába varja ,..
- vagy tudja, csak nem mondja, mert pénzt kap az előadásáért.
merthogy a Fidesz előtt MSZP (merthogy a kettő ugyanaz) is ugyanazt csinálta, emlékezzünk csak a környezetkárosító gumigyárra!
A Fizess párt csak elődjei által kidolgozott maffia módszereket alkalmazza - jutalékért. Ezért is nincs elszámoltatás.

Jut eszembe, most a Pampers pelenkagyárat támogatja a Fidesz, és nem általlotta azt hazudni a kormány a közleményében, hogy azért jönnek ide a gyárral, mert szakképzett a munkaerő. Egy nagy..-t, nem kell nekik ide szakképzettség csak olcsó rabszolgamunkás és az adófizetők pénze.
Sőt ma már szakképzést sem folytatnak, hanem átmeneti időre iderakják a saját országukból a szakképzett munkaerőiket 4-5 évre (utána kötelező hazatelepülniük!) - lásd kecskeméti Mercedes.
Lehel
2013-08-11 11:37:56
Ezt - véleményem szerint -
a háttér letakarásával érdemes meghallgatni.

http://www.youtube.com/watch?v=9dxkUObN-f8
Lehel
2013-08-11 11:33:48
Igen.
Konkrétan a Rózsa Flores Eduardo, Magyarosi Á.,Tóásó Előd...ügyre gondoltam, illetve arra, hogy a hivatkozott ügy - az ásványi anyagokban gazdag tartomány,Santa Crus kiszakítására tett kísérlet - kiknek (volt/ van )az érdeke és egy , az őslakosoknak jogot adó, a nemzet függetlenségét védő államfőnek
( amennyiben Morales annak nevezhető) miként lehetett érdekelt Floresék likvidálásában, ha ők nem az összeesküvők oldalán álltak,
ahogy a szeparatistáknak sem volt érdeke likvidálni őket,ha mellettük álltak ?
Akkor miért haltak meg ?
Amennyiben valóban Morales emberei lőtték le Florest, az szerintem azt támasztja alá, hogy Flores boliviai származása ellenére nem morales oldalán harcolt.
Borsodi
2013-08-11 11:25:17
Benedek a felsorolásod majdnem jó (tudom, hogy Te is így gondolod csak pontosítok):
több száz zsidó zsinagóga nem működik, maximum pénzt vesznek fel rá.
Elképesztően kevés zsinagógában van "hitélet". (sajnos nem emlékszem a hivatalos számra és hülyeséget nem akarok írni).
Igazából ilyenkor jön a kettős játék: vallás vagy népcsoport? - mikor melyik alkalmasabb számukra.
Borsodi
2013-08-11 10:57:27
Népszámlálási adatok 2011:
http://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/nepsz2011/nepsz_orsz_2011.pdf

Nemzetiségieknél nincs izraeli.
Vallási adatoknál:
Izraelita : 10965 fő.

Na most ebből a közel 11 ezer főből több mint 8 ezer kiemelt nyugdíjat kap:
Idézet Magyarország Külügyminisztériumának honlapjáról:
“Magyarország Kormánya tisztelettel és megbecsüléssel tekint a diktatúrák áldozataira, így a Magyar Holokauszt túlélőire is. Az 1997. évi X. törvény alapján a több mint 8000 magyarországi túlélő rendszeres nyugdíj-kiegészítésben részesül, amely összeget a Kormány tegnapi döntése értelmében 2013. január elsejétől ötven, majd 2014. évben további ötven százalékkal kíván megemelni.(Miniszterelnökség)"
Tehát 11 ezer zsidóból 8000 kiemelt nyugdíjat kap?

Jobbikos képviselőknek javaslatom benyújtásra: aki KSH-ban nem mondta magát zsidónak az ne is kaphasson holoka kiemelt nyugdíjas pénzeket!
Marcsi
2013-08-11 09:27:12
Kedves Lisbeth vagy Lizi!

2013.08.08 16:39:25 IGY GONDOLKODSZ A MAGYAROKRÓL!!!!!!!!! Nagyon szomorú!!

Kedves Attila, igen tegnap bezárult a kör. Egy elöreirt forgatóköny után.. Az egy évvel ezelött az echo-ból " kirugott" krb. 11 hónapig megjátszotta a "nemzeti" mártiírt , szegény.. De tegnap Anikó szerint megtizelödött az ÀKTV-nézök száma úgy hogy most a "mártír" rugdossa ki a nemzetieket. Még ebben a szük körben is közben egymásnak ugrasztották az embereket. A Pestszentlörinci Gábor eltávolitásának oka, hogy az Echoba is betelefonál, szánalmas, mikor az ö két puszipajtásbarátja közben ugyan azt teszii anélkül hogy az zavarná. Megértem hogy MO-n nem biznak meg az emberek egymásban, csak legfeljebb a nagyon közeli érdekbarátságokban, akik egyenlöbbek az egyenlöknél. Az Echotv-nél sok sikert kivánok a Kubínyi Tamásnak.

SALUS POPULI SUPREMA LEX ESTO. (Cicero: de legibus III.)
A NÉP JÓLÉTE LEGYEN A LEGFELSÖBB TÖRVÉNY.
LET THE WELFARE OF THE PEOPLE BE THE SUPREME LAW.

Ki vagy te,hogy bárkit megítélhetsz?Ne ítélj .hogy ne ítéljenek!!! Engem a jó szándék vezet semmi rossz gondolat nincs mögötte.
Úgy ézem csak provokálni akarsz,a gonosz indulat a társad.A szívedben semmilyen jót, sem tudok felfedezni.
Lehel
2013-08-11 08:36:28
Kedves Benedek !
Gondolkodtál már azon a kérdésen, miért is halhatott meg egy bizonyos szurdokpüspöki ( Nógrád megyei ) lakos a sidófellegvárban,Santa Crusban a törvényes hatalom karhatalmi erői által és miért van a társa fogva tartva még ma is ? ugyanakkor itt miért és kik tekintenek rá, mint hősre ?
Martin Killeen
2013-08-11 08:16:41
Most tunt fel, eddig csak atfutottam a fenti mondatot a musorokkal kapcs-ban, ezert most leirom velemenyemt. Nagyon szeretem hallgatni, csodalom Kubinyi Tamas szakertelmet minden (min. 100) teren, a turelmet is ertekelem, ertekeltem az echotv-ben is, pl. a szinte csak igenelo Margitkaval. Amit nehezen tudok megerteni: olyan igaz magyart, mint DEBRECENIT es ###-t, Atillat es meg 1-2 hozzaszolot(?) minden elozetes "ertesites, indoklasfele" nelkul nem szabadott volna orokre kitiltani innen foleg akkor, amikor az a le sem irom a nevet no honapokig sertegethetett itt mindenkit Kubinyi Tamast is beleertve kisebb-nagyobb mertekben es a stilusa is elviselhetetlen volt. Ez Cenzura Nelkul-i musor, ami termeszetesen nem engedhet meg bizonyos dolgokat ebben egyetertek, de legalabb 1x figyelmeztetni kene az "elkovetot", hogy ez, meg ez nem megengedett. Szebb jovot! Szeretettel Barbara P.S. : A 10. szam csak 1x jott be, szombaton es vasarnap sajnos mar nem. jofika@att.net
Martin Killeen
2013-08-11 07:51:08
Kedves Baki Gabor!
A valaszodra csak azt tudom mondani, hogy nincs olyan, amit jobban szeretnek az eletemben, mint azt, hogy a zorbanfalka minel hamarabb "kipusztulna" a szocikkal, libsikkel libajnaisokkal, xzarhazisokkal es qrcsanyisokkal egyutt. Bar igazad lenne! Nem adom fel, de kicsit felek. Janostol kernek szepen 1 e-mail,-t ha nem kapta meg a mai reggeli uzenetemet. Szebb jovot Udv. Barbara
HunorMagor
2013-08-11 02:38:19
Szia Benedek ! A Jó Isten áldja meg, Evo Moraleszt ő nem néz ki Indiánnak, olyan mint egy közülünk. Úgy tudom hogy, Maya=Magyar .
Marcsi
2013-08-10 18:43:28
Kedves Lisbeth!

Ez a dal annak szól aki azt megérti,és nem annak aki félreérti.
Topi
2013-08-10 15:08:14
EZT LÁTNI KELL!
EGYSZERŰEN GYÖNYÖRŰ!

http://www.youtube.com/watch?v=GFNiiCl5_1Y&feature=share
Peter123
2013-08-10 14:38:24
Pénteken este voltam egy Jobbikos lakossági fórumon Apáti országgyűlési képviselőt tartott előadást. TETSZETT. Kérdeztem is tőle hogy mit szól hozzá hogy Ausztriába már Magyar osztályokat indítanak az iskolákban az ott dolgozó Magyar családok miatt.Ami szerintem katasztrófa a nemzetünkre nézve.
Ajózsef
2013-08-10 14:23:15
Világszerte inognak, végóráit élik a meglévő rendszerek, "izmusok," eltűnnek és főnixként öltenek új formát. Semmi jóra ne számítsunk, ezek nem a javulás jelei, csak a sátánfattyak sunyi lépései ellenünk.
Ugye nem kell mondanom, hogy ezt a világválságot is eltervezték, mint egy sakkjátszmát. Eltervezték az első lépéstől az utolsóig, mi pedig lépkedünk, mert lépni muszáj. Aki nem jól lép az ki lesz szolgáltatva a végjátszmában a kiválasztottaknak. És ők most sokunknak mattot szeretnének adni, mert szerintük túl sok ember él a földön, nincs már szükségük ennyi rabszolgára.
Soha ne menjünk arra amerre terelnek. Össze kell fogni, de egymásért, és nem ellenük. Ne sokat foglalkozzunk velük, nekünk a Magyar múlt, a Magyar jelen, a Magyar jövő és a Magyar ember legyen fontos, ők meg csak játszanak magukkal.
A Magyar nép növény és állattenyésztésből élt ősidők óta, ha időben elindulunk, hogy visszataláljunk oda ahonnan eltérítették és városokba csábították őseinket, akkor túléljük a következő "felvilágosodást", "kultúrforradalmat", "rendszerváltást", "világválságot" akármit.
Aki nem akar visszatérni az anyaföldhöz, az "bérbőlésfizetésből" tengődhet, végignézheti, hogyan próbálják tönkretenni gyermekeit, és hogyan épül le családja.
Esetleg megpróbálhat karriert építeni a kiválasztottaknak fenntartott pályákon, a sátánfattyakkal versenyezve, mint celeb, sztájliszt, esztéta, médiakurva, politikusprosti, karierbuzi, bankár, manager vagy mint kutyába lement szakember, stb. Igaz Magyar ember ott labdába sem rúghat igazán, de nem is volna érdemes, borítékolhatom, hogy veszít akkor is ha látszólag nyer, mert a Magyar képtelen az ilyen Istentől elrugaszkodott életre.
Ellenben, együtt élni az anyaföldel, a Teremtőt szolgálni, így eltartani a családunk, ez a mi feladatunk, itt elemünkben vagyunk. Az ilyen, szerintük alantas, szerintem fenséges, teremtő munkát nem is akarja tőlünk elorozni senki.
Harcoljunk Hazánkért, de ne hagymázas halandzsával, hanem hazafihoz méltó munkával.
Topi
2013-08-10 12:27:29
Morfogenetikus mező - szabad energia

Hogyan működik a morfogenetikus mező
Az előttünk álló, nem mindennapi fejlődés átéléshez az utca emberének is meg kell értenie, hogyan működik az a „valami”, ami által a tényleges előrelépés rövidesen megtörténik. Ami által végre valóban változást láthatunk az emberi lét minőségében… ez valami, ami véget vet a válságnak, a széthúzásnak, és egy korszakot befejező csúnya évek sorozatának. „Válság” van! Már szinte divat mondani. És tényleg az van. Az emberi tudat válsága zajlik, a polaritás, avagy dualizmus korának alkonya, annak is végnapjai. Ezért e káosz. De a romokból egy szépséges világ születik hamarosan.
A Kis-szótár 2012-höz c. írásban szó esett már ezen írás névadó arról a közegéről, mely egyre több kvantumfizikus figyelmét köti le: az úgynevezett Morfogenetikus mező. A „Kis-szótár 2012-höz” című cikk a Morfo-genetikus mezőt a következőképpen határozza meg:

„Morfogenetikus mező – Olyan energia-mező, mely által az emberi faj egyedei nem fizikai módon kommunikálnak egymással. A morfogenetikus mező metafizikai energia-formák összekapcsolódósából keletkező információs közeg: az emberi faj gondolatainak és érzelmeinek összessége akkor is kapcsolatba lép egymással, ha erre az adott ember nem tudatos. A tudatos emberek ezt a mezőt képesek nagymértékben pozitív irányba „hangolni”, míg egyes érdek-csoportok ugyanezt a mezőt használják alvó tudatok irányításához, médián, reklámokon és pornográfián keresztül”

A közös tudat-mező, avagy háló tehát ez információs közeg, melyen keresztül metafizikai energiaminták, gondolatok és érzelmek „találkoznak” Olyan ez, mint az emberi faj közös kompjútere. Nem véletlen tehát, hogy ennek a közegnek a segítségével bizonyos érdekcsoportok gyakorlatilag vegetáló állapotban tartják az emberiség nagy részét. A média tökéletes eszköz arra, hogy mesterségesen állítsák be mindazt, hogy mit higgy. Behatárolják „fontos” politikai csoportokról a véleményed, megmondják, neked, milyen ruhában leszel vonzó az ellenkező nem számára, és elhitetik, hogy a Föld kocka, csak tulajdonképpen gömbnek tűnik.

Figyeld meg, hogy a híradóban a hírek túlnyomó többsége nemcsak negatív, de valójában lényegtelen is. Az ember természeténél fogva hajlamos pozitív gondolkodásra, mert így született, ez a természete. Ha viszonylag több időt töltöttél már külföldön, megfigyelheted: idegen származású, vallású, politikai ideológiákat magukénak valló emberek is nagyon könnyen összebarátkoznak hasonló körülmények között, (közös munkahely, például) HA nincs közöttük mesterséges szítás (gyakran még akkor is). Az emberi faj nem bűnben született, nagyon is harmonikus állapotban élhetne és élni foga természettel, amint egy picit is tudatosabb lesz önmagára és személyes energiáira.

A közös tudatháló segítségével az emberi faj is nagyon gyorsan (a jelenleginél sokkal gyorsabban) fejlődhetne és fejlődni is fog. Itt most nem a kéthavonta megjelenő telekommunikációs és informatikai fejlesztésekre gondolok, hanem az emberi lét értelmének, a tudatnak előrelépésére, ami által lehullik a maszlag erről a reklám-cukormázas kirakatvilágról. Ami által az emberiség és a bolygó jelentős problémai végre megoldódhatnak.

Ha nincs fék. Csakhogy a média még milliók tudatát mossa nap, mint nap. Most nem arról van szó, hogy minden műsor rossz, és szándékos butítás. Bár ezekből is akad szép-számmal, korántsem ez a fontos. A gazdasági elitnek éppen elég, ha tömeg-tudat hálóját jelentéktelen dolgokkal köti le, mert az leköti a figyelmet: ahol a figyelem ott pedig az energia, és aki jelentéktelen dolgokkal tölti az idejét, az nem ér gondolkodni: így eszébe sem jut, hogy szolgaként él. Nagy trükk ez, és az alvó tudat szépen be is veszi. Jól tudják azok ott az elitben, hogy lehet az emberből szorgos dolgozót faragni, úgy hogy az még kérdezni sem fog. Miért kell nekem 12 órát dolgozni? És miért nem tudok megélni belőle? Az „Azért mert nincs más” és az „azért mert válság van” válaszok pedig elégségesek egy mélyen alvó tudat számára. Jól tudják azok ott az elitben: add meg nekik a szabadság illúzióját, és a nép kezes báránycsordaként válik irányíthatóvá. Irányítsd a gondolkodásukat és ők meg sem fogják kérdezni, hogy mi miért történik.

Szabad fordításban idézném John Lennon szavait: „Kábítanak vallással, szexszel, TV – vel. Azt gondolod, annyira okos vagy, és a társadalmi rétegek szabadok. De amennyire én látom, ti még mindig kibaszott rabszolgák vagytok”

Mikor ültél le utoljára úgy híradót nézni, hogy feszülésig tele voltál izgalmakkal és alig vártad, hogy kezdődjön? Mert valójában így kellene történnie… tele izgalmas és érdekes, fejlődést képviselő eseményekkel. Új anyagot fedeztek fel, új expedíció a holdra, megszűnt az AIDS, gyógyíthatóvá vált a rák Megélénkülne és pezsdülne a világ, hiszen ahol a figyelem, ott az energia. Ehelyett elég a figyelmet érdektelen politikai és gazdasági adatokon, és celebek magánéletén tartani. Így tartják álomban a jóravaló munkásembert, aki melója után, ha van még neki (persze ez is „normális”, hiszen „válság” van) hazatérve csak TV mellett szeretne vacsorázni… és várni, hogy lassú haldoklása egyszer véget érjen. Talán majd ez a kormány… most már biztosan jobb lesz… jobbnak kell lennie.

Képzeld el, hogy ha Híradóban minden este bemutatnák a szabad energia-energia jelenségét, és az ahhoz kapcsolódó fejlesztéseket. (Csak itt jegyzem meg, hogy bár technológiai fejlesztések sohasem állnak meg, a szabad-energia jelensége már több éve felhasználható lehetne!) A morfogenetikus mező által a tömegtudat robbanna… Néhány hónap alatt, ténylegesen fűthetnénk és közlekedhetnénk segítségével – gyakorlatilag ingyen. Mi szükséges ehhez? Mindössze a szabad energia témájára irányuló, megfelelő mennyiségű figyelem. Minél több ember foglalkozik és gondol a szabad-energiára, a válság, egyetlen gyors, és végleges megoldásaként, a valóság annál hamarabb fogja ezt a gondolati mintát követni. Persze ehhez fel kéne nőni, kollektív tudatossági szinten is.

Gondolkoztál azon, mi az akadálya, hogy az autód nem forgó-mágneses motorral szállít reggelente téged – ingyen - a munkahelyedre, ahonnan egy fél délelőttnyi „munka” után már mehetnél is a családodhoz, barátaidhoz, szerelmedhez?

Mi vagyunk az oka. Mert még mindig alszunk. Még mindig azt várjuk, hogy majd bemondja a TV… meg majd megtörténik magától az egész. Nem nem, ideje rájönni, hogy az a doboz nem tartozik a barátaink közé. Tudod, a „rosszak” legnagyobb fegyvere, hogy a „jó” emberek gyakran nem tesznek semmit. Tudják, hogy a birkanyáj közepén vannak, de nem cselekednek. Az elit pedig elégedetten néz végig a cseléd-seregen.

Mi a megoldás? A megoldás az információ terjesztése, most már széles körű társadalmi rétegekben is. Nem csupán ezoterikus weboldalak cikkeiben, de életmód és természet témájú magazinok, online és nyomtatott verziójában, ismereterjesztő könyvek és folyóiratok formájában, de akár egy-egy cikk erejéig Kiskegyed vagy a Nők Lapja hasábjain is. A szabad energia nem misztikum és nem alternatív technológia, hanem a globális válság, a dualizmus válságából az egyetlen kivezető út. Könyvkiadók és magán-tulajdonú médiumok előtt itt a lehetőség, hogy korszakalkotó technológia témáját végre felvállalják, és széles körben juttassák el az arra kiéhezett társadalom felé. Gondolj rá, beszélj róla, esetleg írj róla vagy tarts előadást ismerőseidnek!

Minden Magyarnak hallania kell a szabad-energiáról, tudnia azt, hogy ez nép rendeltetett arra, hogy az Új világ új technológiáját a bolygó többi részébe kisugározza. Mert - bár ez a jelenünkben gyakran nem látszik – a Magyar ősi, spirituális gyökerekkel rendelkező nép, amely el fogja hozni a szabad-energiát a Kárpát-medence majd a Földanya többi vidékére is.
Így lesz, méghozzá nagyon hamarosan.
gerelyvető
2013-08-10 11:53:13
Kedves HunorMagor! Örülök,hogy egyetértünk.Ugyanakkor szomorú vagyok,hogy másoknak kevéssé sikeresek ezirányú kísérletei.Vannak jószándékú, megszólító emberek csak a megszólítottak nem hallják a hívó szót.Talán azért, mert a fülekben sok a beszáradt baracklekvár, amit ki kéne már végre tisztítani.
HunorMagor
2013-08-10 11:39:35
Kedves Kubinyi Tamás És Gerelyvető ! Az arató táborban hárman már egyet értünk, és köszönöm hogy mindketten jelezték azt, hogy nagyon jó lenne az ha megvalósulna. Reméljük azt, hogy a Jó Isten megadja a tiszta szívű érdeklődőket is . Köszönöm még azt is Tamás, hogy világosan elmondta azt, hogy a Szkítáknak a szívükben van a Jó Isten törvénye írva, nagyon világos és értelmes beszéd az üzenetet világosan, egyértelműen megértettem. Tudja Tamás ha valami ehhez hasonlót ki mertem ejteni a számon a Keresztények előtt, akkor hamar megkaptam hogy milyen Keresztény vagyok, vagy pedig majd az Úr igazságot tesz, és pedig úgy láttam, hogy ami feladat ránk van bízva az nekünk kell megtenni, és nem azt várni, hogy a Jó Isten nekünk úgy pattogjon, ahogy az mi gondoljuk Tisztelettel !
totya54
2013-08-10 11:28:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.