totya54
2013-08-20 16:54:47
Anna
2013-08-20 16:28:26
Ferenc
2013-08-20 16:18:56
Lehel beirásához csatlakozva én is megkérdezem. Miért nincs semmi hir a Kásler Árpád nemzeti gyülésröl?
Anna
2013-08-20 16:16:36
Apista
2013-08-20 14:27:27
Apista
2013-08-20 14:00:46
Szia Benedek!
Ezek a zenészek mikor fognak az ellen felszólalni, hogy a zsidók elfoglalják Magyarországot?
Apista
2013-08-20 12:21:27
Szia Lehel!
Amit írtál az anyagi érdekeltségű népellenességről, az csak az ún. gojra értelmezhető, mert van a másik veszélyes, -ahova Morvai Hisztike is tartozik, gyerekei ugye lauderes kölykök, oda pedig csak a tudjukkik járnak, férje a CIA-s, tehát mossados Baló György- amelyik származási alapon népellenes. Azt, hogy azt mondják, amit hallani szeretnél, ne tévesszen meg, ezeknek az alakoknak az egész életük egy nagy színjáték a gojok felé, nem véletlenül közülük kerülnek ki a legjobb színészek a világon. Bakay Kornél is megmondta: "a zsidó az zsidó marad, ha keresztény lesz, akkor is".
Lehel
2013-08-20 11:02:35
Köszönöm kedves Apista !
Én látok különbséget avámos és Morvai DR között az értelmi szinvonalban mindenképpen, de talán másban is...
Tény azonban az, hogy azok az emberek, akik a politikai tevékenységből élnek meg,ma, kontraszelektálódott társaságot alkotnak és az ANYAGI érdekeltségük MINDENKÉPPEN NÉPELLENES PÁLYÁRA KÉNYSZERÍTI ŐKET, akkor is, ha maguktól nem is ezen úton járnának.
nEM TUDOM LEHETSÉGES E OLYAN, AKI EZZEL A SZÉLLEL SZEMBE HELYEZKEDIK,AHOGY ARRA SEM LÁTOK PÉLDÁT, HOGY OLYANOK DÖNTSENEK KÖZÜGYEKBEN, AKIKNEK TISZTES MEGÉLHETÉSE VAN.
Apista
2013-08-20 10:30:13
Lehel
2013-08-20 09:00:31
Miért nincs hír a Kásler féle budapesti megmozdulásról ?
Lehel
2013-08-20 07:41:02
Kedves Barbara !
Az Echoba már én is próbáltam pontosan a Vámosnak elmondani, de azonnal lekevert...A Hellerágnesekről és a cirkuszolókról volt éppen szó, de amikor azt mondtam, hogy ez azonos banda a hiutler mögöttiekkel, rögtön a süllyesztőbe került a hangom.
Ezektől nem várhatunk mást :((
Lehel
2013-08-20 07:37:42
Kedves Barbara !
Köszönöm, hogy meghallgattad és igen, azt is mondta, hogy kéri a kollégákat az esküvel kapcsolatban, de azt is, hogy javaslatot tesz Gaudiéknak. Mindkettő helyes volt Krisztina részéről.
Tudom rengeteg a baj,(ezek jó részét a jobbik emlegeti is ) azonban az én arányérzékemben a védelem az első. Igen sok magyarországi vállalkozás tulajdonosával (vannak olyan szervezetek, ahol összegyűlnek azok, akik ezen változtatni szeretnének) tartjuk egymással a kapcsolatot, ugyanakkor elkeserítő, hogy még Straszbourgban is elmaszatolták az ügyet,holott sikerült napirendre tűzetni,miközben a kisvállalkozásoktól várják a (v)álság megoldását ( Idén Március elején).
Tehát miközben hintik a púdert a lakosság felé, hogy az unió milyen szép, ennek égisze alatt kiveszik a kezünkből a sorskérdések megoldását, korábban a magyar intézményekre bízták (amik elszabotálták), ma pedig teljesen gazdátlanná váltak a problémák megoldásai,mert strasszbourg pontosan abban érdekelt, hogy sehol nemzeti alapú összefogás ne működjön, így annak anyagi alapja sem keletkezhessen.
Ne csinálj gondot a klaviatúrádból,hanem írj bátran...szándék esetén félszavakból is megértjük egymást.
Köszönöm a linket és az adatot kedves Ica !
Ahogy korábban tapasztaltam, csak egyetlen baj volt ezekkel a rendezvényekkel, az pedig a hatalmas büféárak(ahogy a büfések mondták igen magas volt a helypénz, amiről nem tudjuk hova került ??? ). Aki nem vitt a családnak eleséget,az 3 nap alatt elkölthette a havi fizetését.
ettől eltekintve én is hasznosnak tartom ezeket a rendezvényeket és elszomorít, hogy csökken a résztvevők száma, mert ez bizony rossz jel.
Martin Killeen
2013-08-20 06:08:50
Kedves Lehel!
A masik linket nagyon koszonom, jo volt olvasni. Probaltam elkuldeni az echotv-be, de miota maximalisan kontrolaljak a beirasok terjedelmet es a szoveget is, igy, ha szerintuk tiltott szavakat hasznalok, akkor nem engedik. Ezert nem tudtam idezni semmit Vamos Kiut tobbszemkozt-jehez. Sajnos olyan rossz a klaviatura (szegyellem, de nem tudom a magyar szot erre) min. 10x-es idobe telik minden, ezert abba is hagyom es ha kibirom nem is fok (eztirta le a fogok helyett) jelentkezni jo ideig. Szebb jovot!
Martin Killeen
2013-08-20 02:08:21
Kedves Lehel! 09-57-15
Az elso videot meghallgatva uzenem, hogy a riport vegen Krisztina arra kerte azon ugyvedkollegait, akik szeretnenek segiteni, hogy keressek meg. Tehat hangsulyozom, hogy ez egy riport volt, nem igeret, hogy o oldja meg! Szebb jovot! Barbara
Ica
2013-08-19 23:38:15
Apajpusztán több tízezren voltunk, nem tudom, hogy mennyi a végső szám, de szerintem ez volt az év legnagyobb rendezvénye. A média tökéletesen hallgat róla, még a jobboldali is, ez megdöbbentő. Van itt egy kuruc cikk, ami éppen azt a témát hozza, amit apajon a legtökéletsebben bemutattak.
http://kuruc.info/r/20/116260/
A Szántai és a Kubínyi előadás legendás volt, legtöbbet erről a témáról beszélgettünk, és most jött ez a cikk, amely úgy látszik semmit nem ért. A lényeg, hogy mi keresztények voltunk István előtt is, és ez nem feltételezés, hanem egy sor bizonyíték van rá amit vissza lehet nézni. Remélem lesz egy teljesebb felvétel is, mert ami itt a cimlapra lett téve, az csak egy része az elhangzottaknak. Annyian nem voltak, mint Bösztörpuszta fénykorában, de talán akkor sem lettek volna, ha ott van a rendezvény, mert mindenki szegényebb lett. Kár, hogy az Álmos tévé nem közvetítette, a testvéremék sem tudtak eljönni, nyolcan maradtak otthon.
Lehel
2013-08-19 19:58:47
Szia Totya !
Milyen volt a rendezvények látogatottsága ?
Bösztörpusztán voltam a múlt évben is, de most sajna nem jutottam el.
totya54
2013-08-19 18:15:58
Éva
2013-08-19 16:55:32
István, a király - nemzetgyalázás a Fidesz asszisztálásával
2013, augusztus 19 - 12:31
"Miért kellett ezt a darabot Szegeden az államalapításunk ünnepén bemutatni? Kinek volt ez az érdeke? Miért kellett erre a darabra 65 millió Ft-ot költeni?" - teszi fel a kérdéseket szerkesztőségünkhöz eljuttatott nyílt levelében Keresztúri Farkas Csaba, a Jobbik szegedi önkormányzati képviselője.
"Hosszú gondolkodás után úgy döntöttem, hogy pénteken megnézem az István, a király rockoperát a szegedi Szabadtéri Játékokon. Fontosnak éreztem, hogy a nemzeti sorstörténetünket végigkísérő darab 30. évfordulóján jelen legyek, és minden szkepticizmusomat, előítéletemet félretéve – mivel a színházi művészet szabadságába, nagyon sok minden belefér – megemlékezhessek a Szent Korona Országának több mint ezer éves megszületésére. Az előzetes politikai hisztériakeltéssel nem is foglalkoztam, de furcsának éreztem, hogy a liberális érdekkörök nagy elszántsággal védik a színművet, és Botka László is fontosnak érezte, hogy városi érdemrenddel tüntesse ki a darab rendezőjét, amit vendégével, Bajnai Gordonnal közösen megtekintett" - írja levelében Keresztúri.
"Ennek ellenére a pénteki bemutatóra elmentem, de ami ott történt, amellet nem tudok szó nélkül elmenni. A darab – a szimbolikus nemzetgyalázás melegágyaként – a legszentebb érzéseinket és hitünket döntötte a sárba. A színdarab a nemzeti létünk destruktivitásával és antiklerikizmusával volt átitatva. A papság gyalázatos megjelenítésével a nemzeti-keresztény alapokon működő királyságunk totális lejáratása volt a célja. Miért kellett ezt a darabot Szegeden az államalapításunk ünnepén bemutatni? Kinek volt ez az érdeke? Miért kellett erre a darabra 65 millió Ft-ot költeni? Miért kellett egy olyan előnytelen szerződést jóváhagynia a városnak – amit szavazás előtt jeleztem a felszólalásomban is – a liberális pénzszivattyúknak, ahol egy telt házas darabbal is 6 milliót bukik a szabadtérin? Miért kellett ehhez hozzájárulnia a szegedi fideszes képviselőknek is? Ha ők nem szavazzák meg, akkor nincs ilyen darab!" - hívja fel a figyelmet az önkormányzati képviselő.
"A számos nyitva maradt és megválaszolatlan kérdés mellett el kell mondanom, hogy a baloldal nemzetgyalázó politikai tevékenységéhez és kampányához, most a szegedi fideszes képviselőtársaim asszisztáltak. Remélem, ha holnap az egyik kereskedelmi csatornán megtekintik a darabot, akkor ráébrednek, hogy a maffia baloldal – közpénzéből történő – kampányát támogatták és nyugodt lelkiismerettel meg tudják nézni ezt az István a királyt – mert én nem!" - zárul a nyílt levél.
Úgy látszik hiába örültünk, hogy leváltották a Nemzeti éléről ezt a magyargyalázó aberrációt, most már a médián keresztül is -rtl klub aug. 20-án-is-fertőzheti a közizlést és gyalázhatja a keresztény magyart.
Évike
2013-08-19 16:09:03
Most jövök Apaj pusztáról, csodálatos napokat töltöttünk ott. Valóban mint az indiánokat, úgy irtanak bennünket, az őskulturánk is hasonlít hozzájuk. Az előadások közül Kubinyi úré volt a legjobb, felemelő igazi lélek táplálék. Ha nem tér vissza a többség a magyar értékekhez, megpecsételődik a sorsunk, rezervátumba kerülünk. Leginkább azt a kétharmadot hibáztatom, akik nem ébredtek még fel, rajtuk mulik minden.
Topi
2013-08-19 13:10:43
A kedves Barbarának! Javaslom a beírómező feletti, kék és nagybetűs oldalcímek tanulmányozását, hogy ne a technikai oldalon derüljön ki, hogy egy " beepitett, szethuzo, rosszindulatunak" a linkjét nem tudta továbbítani!