Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Imi
2013-07-02 14:28:50
Tisztelt Egy Jobbikos!

Az indulatod a sját fejedre hull vissza, ezért nincs tisztulás, mert ész helyett gyűlölet árad a szavaidból. Szegedi Ch üzlettársa Vona Gábor kizárta Lenhardtot, amikor az vissza akarta hivni az európai parlamentből, és SzC most is ott ül, pedig a mi jobbikosok szavazatunkkal került oda. Ez nem vilávra szóló botrány? Így akartok a választásnak nekimenni, h egy héttel a szavazás előtt derüljön ki minden? Magatokkal akarjátok rántani a teljes nemzeti oldalt? Nem az a becsületes, ha beszélünk róla és segitjük a tisztulást? Ezért ilyen gyülölködő hangon beszélsz velünk és föntről osztod az észt? Tudjuk, h ügynököket küldtek a Jobbikba, akiknek az a dolguk, h legyengitsék a nemzeti oldalt. Aki nem hajlandó ezekről a kérdésekről becsületesen gondolkozni, az akkor is az ügynököket szolgálja, ha ő maga nem az. Kérlek szépen a higgaddságra, a nyugodt hangra, a becsületes párbeszédre.
Kis Tibor
2013-07-02 11:53:38
http://hungarian.ruvr.ru/2013_07_02/Sz-ria-a-lazadok-nyilvanosan-lefejeztek-egy-katolikus-papot/
A nyugati "demokráciák" által támogatott "szabadságharcosok" mindent megtesznek, hogy megszolgálják gazdáik bizalmát.
Bár most a kannibalizmus elmaradt...
HunorMagor
2013-07-02 11:22:10
Szia Benedek ! Igen jól fogalmazol a szeretetről, mert a szeretet sokkalta több mint ahogy azt az emberi tudatba beépítették. És amit fölsoroltál hogy mit szeret az ember, az valóban nem szeretet de az sem szeretet, ha valaki a társának mindig szajkózza hogy szereti, a miután elérte célját faképnél hagyja, majd újra jelentkezik hogy a szűkségét elvégezze újra bizonyítgatja azt hogy mennyire szereti miután a szűkségét elvégezte, újra faképnél hagyja az ilyen valóban nem szeretet. A szeretet valahol ott kezdődik, hogy a társat a legnagyobb nyomorúsága idején sem hagyja faképnél, képtelen megtenni . Hogy miért mondtam azt, hogy Jézus a szeretet vallását hirdette ?
Aranyi László: A jézusi tanok gyökere, Jézus neve


Varga Csaba: A kőkor élő nyelve - részlet
A védtelenség okáról

Miként lehetett fizikailag is a kipusztulás szélére sodorni az ősi, ám máig érően is nagy hatású műveltséget? A válasz roppant egyszerű.
Fizikailag könnyen megsemmisíthető az, aki a békességnek szenteli életét, ebbéli hit járja át tetteit, minden pillanatát. Azt, aki messzemenően óvakodik attól, hogy visszaüssön.

Olvassuk csak el figyelmesen az alábbiakat:
Rossz tett helyébe jót cselekedjél!
Ne tégy rosszat ellenségeiddel.
Gonoszat ne szólj soha senkiről.
Csak szépet ér jót, bárki kérdez is.
Ellenséged iránt irgalmas légy.
Igazságos légy még azok iránt is, Akik bántanak és szorongatnak.
Ám hadd örvendjenek csak fölötte azon, Hogy te a rosszat jóval fizetted vissza!
Sose járj a rosszak tanácsán!
Nem dárda, nem fal, nem zár, nem vagyon ­ Csak Isten óv meg a veszedelemtől.
Amit titkon vallanak meg, Azt könyörületből felejtsd el.
Kenyeret szelj az éhezőnek, bort tölts a szomjúhozónak, a szűkölködőt fölruházzad, tiszteld az alamizsna kérőt.
Segíts a segítséget kérőn, Tégy jót mindig - örökké. Stb.

Nem, nem az Újtestamentumból, nem Jézus szájából szóló szövegek ezek.
Habár igaz, Jézus szóról szóra ezeket mondotta.
Az ellentmondást azonnal megértjük, ha elárulom:
e szövegek legalább 5-6.000 évvel ezelőttiek, sumér intelmek!
Imi
2013-07-02 09:16:41
Kedves Székelyföldi, Matin Kileen, Egy Jobbikos,

Félreértitek a helyzetet, ha bennünk, akik a Jobbikban felmutattuk az ellentmondásokat, ellenséget láttok. Ez a legngyobb hiba amit saját pártotok ellen elkövethettek, ezért nem növekszik a támogatottsága. Azt el kell ismernetek, h a rendszerváltás legnagyobb politikai meghasonlása ehez a párthoz köthető a Szegedi Cs ügylben, és azt mind a mai napig nem tisztázták, inkább azt zártákki, aki szerette volna rendbetenni. Nem ellenetek vagyunk, hanem értetetk, szeretnénk, h a Jobbik olyan legyen amilyennek reméltük, amikor rá szavaztunk. Most is a Jobbikban látjuk a nemzeti oldal vezető erejét, ám az ebből elvárható cselekvések nem történtek meg. Amikor minden egyéb magyar kezdeményezést támogatunk, akkor szeretnénk megalapozni azt az összefogást, amit a Jobbiknak kell vezetnie, mert ha nem teszi meg, önmagát és a nemzeti oldalt is szétveri. Fel a fejjel, ne erre az oldalra haragudjatok, hanem ti is szorgalmazzátok belülről a tisztulást, mert már csak kvés idő van. Szeretünk benneteket.
Martin Killeen
2013-07-02 06:51:22
Kedves Kis Tibor Ur!
Kernem szepen, hogy keressen meg a jofika@att.net e-mail cimen, mert bant a lelkiismeretem valami miatt. Elore is koszonom, ha megteszi. Udv. Barbara
Martin Killeen
2013-07-02 03:59:42
Kasler Arpadnak cimzett valaki egy levelet, de a nevet rettegese miatt nem tudhatjuk. Ebbol idezek, amit a Jobbikrol irt, amely parttal talan eletveszelyes egyuttmukodni:

"Mozgalmunkhoz 99%-ban olyan emberek csatlakoztak, akik az elmúlt húsz évben vagy a fideszre vagy az MSZP-re szavaztak. Csak elenyésző százalékban csatlakoztak hozzánk Jobbikos szimpatizánsok. Ezért a nagy igyekezet a hatalom részéről, mert egyetlen útja és módja van annak, hogy a legolcsóbban, leghatékonyabban és leggyorsabban kisiklassa a mozgalmat. Ehhez nem kell mást tennie, minthogy összemossanak minket, akár csak látszólag is a Jobbikkal, hiszen a Jobbikot a széles társadalmi réteg nem fogadja el."
Felhivnam az illeto figyelmet, hogy a hatalom 100 %-ig
a zsideszesek
kezeben van! A fentiek szerint az ismeretlensegbe burkolozo alak, foleg egyetlen bizonyithato teny nelkul, csak rajuk gondolhatott es nem a Jobbikra. Amennyiben tevedtem es megis a hazafiakra es nem azokra a hazaarulokra gondolt, akik megszavaztak a foldtorvenyt, akkor az egyetlen ok erre csak az lehet, mar el is kezodott a valasztasi kampany. Ez az elso lepes a Jobbik ellen! De bizosithatom, hogy nem fog sikerulni, mert az emberek szeme kezd nagyon lassan, de nyiladozni, hiszen se elszamoltatas, de 300 ezer munkahely sem letesult, csak adoemeles, arnovekedes!
yilado
kellett
HunorMagor
2013-07-01 18:57:04
Szia Kis Tibor ! Szerintem pedig a megfelelő ember tette föl és ez vagy te, úgy látszik hogy a Jó Isten téged látott alkalmasnak e nemes feladatra . És örülök annak, hogy alkalmas voltál e nemes feladatra . Áldás rád !
Kis Tibor
2013-07-01 18:00:06
Ezt a felhívást a HunorMagornak kellett volna feltennie.
Ide teszem én, mindenki számít, Csak a Nemzet...
http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=361&c_start=0
Borsodi
2013-07-01 12:32:48
Imi, ez bizony elgondolkodtató!

Újabb Papp Lajos - Szaniszló videó, érdemes megnézni: http://www.utolag.com/Vilagpanorama0628.htm
mellé ajánlom a hétvégi Pozsonyi csata (háború!) videóját.

Mi az azonos a két videóban?
Mindkettő párhuzamot von a korábbi és a mai történelmünkkel és példát mutat elődeink cselekedeteinek nagyságával!
Szükségünk van szellemi munícióra!
HunorMagor
2013-07-01 12:30:18
Imi Köszönöm ! Nagyon ütős sorok !
Szia Benedek ! Köszönöm a kiigazításodat, nem alkotmány, hanem a Jó Istennek törvénye melyről Jézus is beszélt ! Sajnos az egyházakban azt mondják, hogy Jézus a zsidók törvényeit erősíti meg . Nagyon jó lenne az, ha minél hamarább napvilágot látna az a nagyszerű tény, hogy a Pártus Magyar Jézus mely törvényeket kívánta betölteni, és melyeket erősítette meg. Nagyon sok kemény kobak fog betörni még emiatt, mert az agymosás 1000 éven keresztül folyt ebben a népben. De mi tudjuk, hogy Jézus az ős Magyar szeretet vallást hirdette, és annak áldott törvényeit melynek a sarkába sem érhet a szemet szemért, fogat fogért véres, és kegyetlen törvény, mert nem törvény hanem úgy ahogy van gyalázat és a Jó Istent Gyalázza a legjobban .
bémargó
2013-07-01 11:54:46
Signo120
2013-07-01 11:25:44
Sziasztok!

Csütörtöki ÁKTV műsorát hol lehet megnézni? Elhangzott egy kijelentés a Jobbikkal kapcsolatban, amire kíváncsi lennék. Köszönöm!
Signo120
2013-07-01 11:25:44
Sziasztok!

Csütörtöki ÁKTV műsorát hol lehet megnézni? Elhangzott egy kijelentés a Jobbikkal kapcsolatban, amire kíváncsi lennék. Köszönöm!
Signo120
2013-07-01 11:25:25
Sziasztok!

Csütörtöki ÁKTV műsorát hol lehet megnézni? Elhangzott egy kijelentés a Jobbikkal kapcsolatban, amire kíváncsi lennék. Köszönöm!
Imi
2013-07-01 11:20:50
Az összefogás hiánya a legnagyobb bajunk, minden párt és civilszervezet, amely nem ezen munkálkodik, valójában megoszt, és célja a jelenlegi pártállam maradványi helyzet meghoszabbitása. Egy elgondolkodtató cikk Káslertől:

Tömören és töményen (kiegészítve)
Posted on 2013. június 27., csütörtök by Kásler Árpád
Tartozom egy kiegészítéssel a cikkhez: az MSZ vezetősége mellettem és amellett tette le a voksát, amit én képviselek. Bődi Szabolcs a Kunszentmiklósi Önkormányzat képviseletében mondta amit mondott. Ugyanis a MOGY-ot a Kunszentmiklósi önkormányzat, a Magyarok Szövetsége és a Baranta Szövetség szervezi. Lesi Árpád alpolgármester már a Magyarok Szövetségét sem szívesen látná a MOGY-on, de akkor ez mi lesz? Fidesz pártrendezvény? Kik lesznek az árusok? Bőrdíszművesek és fazekasok helyett trafikosok fognak ott árulni csak? Így van ez amikor díszmagyarba öltözik az ármány, befurakszik megnyerő modorával, majd kitúr a házadból, hazádból.)

Egyik legnagyobb kihívást ebben a háborúban a kommunikáció jelenti. Hiszen egyazon üzenettel szólni kell azokhoz, akik már komoly háttérismerettel, háttér információkkal és tapasztalattal rendelkeznek és ugyanazon üzenettel szólni kell azokhoz is, akik a megvezetés emlőjén csüngnek még mindig, de élesen véleményt formálnak. Ezeknél az embereknél teljesen más értelmet nyer és más reakciót vált ki az azonos üzenet.

Több témát fogok érinteni, és meg kell ezt tennem még akkor is, ha mindez megkavarja az állóvizet és a felületes szemlélőnek ezzel látszólag kiások néhány csatabárdot. Akik látnak is nemcsak néznek, azok meg fogják érteni, hogy ezek a csatabárdok valójában sohasem voltak elásva, csak éppen most érkezett el az ideje, tovább nem halogatható az, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, de ehhez először ki kell önteni a koszosat belőle és magától értetődik, hogy felháborodik az, akinek a nadrágszárára löttyen a lé.

Hát csapjunk bele.

Megszületett a verdiktum a Magyarok Szövetségének vezetői ülésén, hogy Kásler Árpád nem vehet részt a MOGYON, az Apajpusztán megtartandó Magyarok Országos Gyűlésén, ami valójában már régen nem gyűlés, és már régen nem a nagy nemzetgyűlésről szól, pláne nem a Történelmi Alkotmány jogfolytonosságának helyreállító nemzetgyűlésről. Vásár lett belőle, de meg kell hagyni szép és jó hangulatú vásáros mutatvány, ahol jól érzi magyarnak magát az ember. Én legalábbis mindig jól éreztem ott magam és elismeréssel adóztam a szervezők és önkéntesek hihetetlenül komoly szervezői és kivitelezői teljesítménye előtt.

Elmondtam a Budaházy interjúban is, hát elmondom itt is, hogy az április 21-ei nagy rendezvényünk előtt megkeresett Vukics Ferenc, a Magyarok Szövetségének egykori elnöke és alapítója. Nem én kerestem, Ő keresett, több közvetítőn keresztül üzentek, hogy nekem feltétlenül találkoznom kell Ferenccel. Én visszaüzentem, hogy nincs mondanivalóm számára, de állok rendelkezésére. Dunakeszin tartózkodtam amikor Vukics személyesen felkeresett, négyen voltunk jelen a találkozón. Több mint egy órán keresztül beszélt Vukics Ferenc. Az a személy aki létrehozta a Magyarok Szövetségét, aki képes volt több százezer embert, jó magyar embert mozgósítani és magyarságtudatról beszélni. Ez a valamivel több mint egy óra alatt, annyi rosszat, gyalázatot és negatívumot mondott a magyarokról és a magyar nemzetről, amennyit a legvéresebb szájú román nacionalistától sem hallottam soha. Azzal vetettem véget idézőjelben viccesen a beszélgetésnek, hogy ha ezt nekem tovább kell hallgatnom feldarabolom az ereimet, tehát vessünk véget ennek, távozásakor az ajtóból visszafordult, csak azért hogy elmondja ezt a nemzetet megmenteni nem lehet.

Mit ne mondjak, nem valami lelkesítő segítségnyújtás volt ez az április 21-ei nagy kihívás előtt, de azért becsülettel helytálltunk, az odaadó és önzetlen segítőknek köszönhetően.

Egy hónap sem telt el, kaptam egy meghívást a Magyarok Szövetségének jelenlegi vezetése részéről, hogy vegyek részt egy vezetői ülésen, ahol megtárgyalhatjuk a jövőbeni együttműködésünket, mivel felvetettem, hogy az összefogás reményében jó lenne, ha az augusztusra általam meghirdetett Nagy Nemzetgyűlést egyesítenénk a Magyarok Országos Gyűlésével, hiszen világ csúfsága lenne, ha Apajpusztán augusztus 17-én a MOGY kerülne megrendezésre és ugyancsak augusztus 17-én egy másik helyszínen, az ország másik felében a Nagy Nemzetgyűlést tartanánk meg.

A tanácskozás számomra egyértelművé tette, hogy a dolgok teljesen másról szólnak mint azt a kívülálló szemlélő látja. Annyi elhangzott, hogy talán este hét óra után jutna nekünk is hely meg idő a Nemzetgyűlés megtartására, mert napközben már a programok ki vannak dolgozva. Elsősorban a Vukics által minden évben megrendezett történelmi élőkép mutatvány. Én erre rákérdeztem, hogy most történelmi élőképet akarunk vagy a történelmet megélni és alakítani, hogyan lesz ebből Alkotmányozó Nemzetgyűlés? Bődi Szabolcs, Kunszentmiklós polgármestere, nemes egyszerűséggel erre azt mondta, hogy SEHOGY, hát hogy lenne?

Ezután abban maradtunk, hogy értesítve leszek a további döntésükről, mondanom sem kell, hogy értesítést nem kaptam és többszöri telefonhívásomra Bődi Szabolcs nem válaszolt és nem hívott vissza.

Azóta tudom, hogy a legutolsó ülésen Bődi Szabolcs kijelentette, hogy Kásler Árpád nem vehet részt a Magyarok Országos Gyűlésén. A jelenlévők megkérdezték, hogy miért – mire azt válaszolta, – hogy egy cikkemben gyilkosoknak neveztem a kormányt, amiért érdemben nem tesznek semmit a devizahitelesekért. Erre megkérdezték tőle, hogy rendben van és ezzel Kásler hazudott vagy nem hazudott, mert ha hazudott akkor tényleg ne vegyen részt rajta. Erre Lesi Árpád alpolgármester elhagyta a tanácskozást Szabolcs pedig nem válaszolt rá.

Én nem haragszom rájuk és elfogadom döntésüket, eszem ágában nincs oda menni ahol nem szívesen látott vendég vagyok, bár azt talán meg kellene kérdezni a MOGY-ra látogatóktól is, hogy ők egyetértenek-e az eltiltásommal vagy sem? Én megtenném a MSZ vezetőségének helyében és ha ők nem teszik meg, akkor tegye meg az MSZ még meglévő tagsága.

Mindössze annyit kérdeznék Bődi Szabolcstól, hogy mit mondana ha tudna, mert már nem tud, annak a családanyának aki négy éves gyermekét magához ölelve a száguldó mozdony elé lépett? És mit mondana azoknak az anyáknak akiknek gyermekei az öngyilkosságba menekültek a kifosztásuk következtében vagy az elmenekült százezreknek? Mit tett a kormány? Végtörlesztést, árfolyamgátat? Minek az árfolyama? Miért nem hajlandó sem a kormány sem pedig az országgyűlés fogadni, hogy tárjam elő a bizonyítékokat? Az ügyészségről nem is beszélve. Köztörvényes bűncselekményeknek falaz az egész társaság és ezzel nyomorba taszították az országot és az embereket. De hadd másoljak ide egy zárt borítékban ma érkezett levélből ……

„Tisztelt Kásler Árpád

Először is szeretném megkérni, hogy amiről most írok, ha leközli, kérem ne fedje fel, hogy tőlem tudja. Nem veszíthetem el az állásomat.

A Fővárosi Törvényszék ………………-ban dolgozom és sok ott dolgozó személlyel tudok beszélni. Itt fogadják a devizahiteles beadványokat és a korai szakaszban titkárokra szignálják, ők rengeteg terhet levesznek a bírák válláról ezzel. Régebben is mondták nekik, hogy utasítsák el ha találnak valamit, de most vezetői szintről van kiadva a parancs, hogy az összes kérelmet el kell utasítaniuk a Pp 130§-ra hivatkozva. Nem juthatnak el a tárgyalásig.

………………………………………………………………”

Hát ennyit a jogállamról és ezt tanúsíthatom a BAÉSZ elnökeként, hogy mindent elkövetnek a bíróságok, hogy ne jussanak el az ügyek a tárgyalásig.

De ha már itt tartunk, akkor ki kell nyilvánítanom, hogy A Haza Nem Eladó Mozgalom elhatárolódik az összes parlamenti párttól, még egyszer mondom, az összes parlamenti párttól, beleértve a Jobbikot is. A Jobbik nagy igyekezettel rátelepedett az összes alapszervezetünkre és erőteljes aknamunkát folytat. Először azt hittük, hogy politikai tőkét próbál kovácsolni a mozgalmunk rendezvényeiből és eddigi szervezésünkből, mígnem összeállt a kép, hogy miről is van szó tulajdonképpen.

Mozgalmunkhoz 99%-ban olyan emberek csatlakoztak, akik az elmúlt húsz évben vagy a fideszre vagy az MSZP-re szavaztak. Csak elenyésző százalékban csatlakoztak hozzánk Jobbikos szimpatizánsok. Ezért a nagy igyekezet a hatalom részéről, mert egyetlen útja és módja van annak, hogy a legolcsóbban, leghatékonyabban és leggyorsabban kisiklassa a mozgalmat. Ehhez nem kell mást tennie, minthogy összemossanak minket, akár csak látszólag is a Jobbikkal, hiszen a Jobbikot a széles társadalmi réteg nem fogadja el.

Éppen ezért kiadtam az utasítást, hogy az alapszervezeteink körül sertepertélő pártkádereket, bármelyik parlamenti párt részéről is legyenek azok hajtsák el a sunyiba, ha nem boldogulnának akkor szóljanak, majd a TEVE csoport rásegít ebben.

Az LMP vezetése is megpróbálta bekedveskedni magát, hát mondtam nekik, hogy az eddigi teljesítményükből ítélve, nem hiszem, hogy vannak közös pontjaink.

Az összeáporodott és mindenben megmártózott intelektüelekre nincs szükségünk, ők a bomlasztás nagymesterei, befurakodnak mindenhová és belülről rágnak mint a férgek.

Mi a tisztességes, egyenes emberekre építünk. Nem tartok attól, hogy ezeknek a tényeknek a kinyilvánítása veszélyeztetné a Mozgalom jövőjét, sőt a frontvonalak letisztulása az ami garantálja a sikert. Új erőként fogunk kiemelkedni a nép közül és kihívói leszünk a jelenlegi hatalmaskodóknak. Iszonyatosan nagy hátránnyal indítunk, az ellenség kezében van minden erőforrás, a törvényhozás, a pénz, a végrehajtói hatalom és a fegyveres erők. A mi kezünkben van az igazság, de az önmagában kevés, az igazságunkkal együtt fognak földönfutóvá és hontalanná tenni mindnyájunkat. Az igazi erő amivel rendelkezünk, az a létszámbeli fölényünk, de mindez szervezetlen formában semmit sem ér.

Ennek megszervezéséhez, komoly emberekre, komoly csapatmunkára és elhívatott önkéntesekre van szükség. A jó hír, hogy egyre többen veszik ki a részüket ebből.

Eddig több mint ezerötszáz ember adományozott az országjárásra másfél millió forintot és egyéb csatornákon keresztül is beindult a segítség gépezet. Ez szép eredmény és reményt adó szám, de ahhoz kevés, hogy karavánnal végigjárjuk az országot. Éppen ezért ugyanolyan formában tesszük ezt meg mint első országjárásunk alkalmával csak sokkal nagyobb volumenben. Jövő pénteken kezdjük Békés megyével, minden megyében legalább öt városban tartunk előadást, Békés megye után következik Hajdú-Bihar megye és így tovább. A helyszíneket és időpontokat a honlapon lehet majd látni.

Az előbb felsorolt tények miatt egészen biztos, hogy augusztus 17-én nem lesz Nagy Nemzetgyűlés. Ezért az országjárás több hónapig fog tartani, száz városban fogunk előadást tartani. Legalább ezer településen kell létrehozzunk egy alapszervezetet. Önjáróvá kell tennünk a Mozgalmat vagy inkább azt az eszmeiséget amit képviselünk, hogy ne lehessen egy ember kiiktatásával leállítani az elindított folyamatokat.

Tisztelet azoknak akik eddig is kivették a részüket valamilyen formában a munkából, vannak akik többszörösen is, erőn felül vállalva. Ahhoz, hogy megszervezzük önmagunkat, az érintett létszámot figyelembe véve, fejenként elenyésző összegekről beszélhetünk, nagyobb részt elvégezendő önkéntes munkáról. Hány ember van ebben az országban akinek tele van a hócipője a rendszerrel? Egy millió? Két millió? Szerintem ettől sokkal több. Gondoljon bele mindenki, ha egymillió ember csak száz forintot összedob a nagykalapba, ennyi meg mindenkinél ott hever a hűtőszekrényen vagy a kredenc tetején aprópénzben, akkor az már egy óriási összeg. Abból már fel lehet venni a kesztyűt hatásosan.

Vesse el magától mindenki azt a gondolatot, hogy az elnyomó hatalommal szemben nincs esélyünk, meg hogy kis pontok vagyunk, meg azt is, hogy nem tudunk összefogni, igenis össze tudunk fogni, mi emberek össze tudunk fogni, csak mi tudunk, a tévelygő szervezeteknek pedig majd kis segítséget nyújtunk, hogy merre van Buda, azt majd bízzák ide, mert itt már nem babra megy a játék.

Sajnos a Kúria tárgyaláson megbizonyosodtam afelől, hogy nagy valószínűséggel megszületett egy paktum. Ki lesznek mondva bizonyos esetekben, hogy semmisek a kölcsönszerződések, de mint ennél a jogerős ítéletnél is, jogkövetkezményt a bíróság nem állapított meg így majd a bankok erőfölényükkel élve vagy inkább visszaélve ismét az adósok fölé emelkednek. Nemhiába lett feltőkésítve a Rothschild bankház egyik Magyarországi helytartójának számító Demján Sándor bankja közpénzből és nemhiába beszélnek egyre többet a takarékszövetkezetek megerősítésén pénzzel és a postával való összekapcsolásukon keresztül.

Mert meglesz a várva várt ítélet egyszer, amiből nem lesz köszönet, hiszen a jelenlegi állás szerint ezzel elkerülnék a bankárok a büntető felelősségre vonást. Az átvert kifosztott emberek pedig futkoshatnak majd a takarékszövetkezetekhez és ennek igénybevételénél meg a szerződések semmisségének megállapításánál pénzelhetik az ügyvédeket akik szerint, legalábbis a Kúria tárgyaláson résztvevőket illetően, jogszerű a bankok árfolyam különbözet felszámítása, amennyiben a kereskedelmi árrés százalékos mértékét feltüntették.

Emberek egy esélyünk van és egy célunk kell hogy legyen, tudatos létszám elérése. Aki még hisz a mesékben annak jó éjt kívánok. Legalább ezer településen de a legjobb lenne minden településen egy alapszervezet létrehozása. Ez a házi feladat, míg ez nincs meg, nincs miről beszélni és ezt nagyon rövid idő alatt létre lehet hozni, aktivizálja magát mindenki, az Alapszabályunk, irányelvünk és belépési nyilatkozataink fellelhetőek itt a honlapon.

Jó munkát kívánok mindenkinek.

Kásler Árpád.
Borsodi
2013-07-01 10:43:36
Tibor, Te is ott voltál Pomázon.. ? Ezt én baltáztam el :-(

"1, 2014. májusában lejár a földmoratórium, és ha marad a jelenlegi törvény, nem kétséges mi fog történni?."

Nézzük csak meg, hogy mikor lesznek a 2014-es választások!
2013 márciusában még azt mondták, hogy 2014 május végén (tehát a földtörvény életbelépése után).
Azóta április májusi időpontok keringenek köztudaton..

Szerintem április végén lesz, hogy a földtörvény életbelépése és a mindenki számára világossá váló gazság ne csorbítsa a hírnevüket.
Viszont ha ismét fentről döntik el és (az és aláhúzva!) át kell adni a helyét (!) akkor májusban lesz (hisz rá lesz kiosztva a mumus szerep).
Borsodi
2013-07-01 10:28:02
Ajózsef, más véleményen vagyok, ez téves megközelítésnek tartom és semmire sem vezet: "Ellenfeleink fegyvereit ne használjuk, mert azokat már évszázadok óta csiszolják, élesítik ellenünk, tökéletesen védtelenek vagyunk, ha ezekkel harcolunk."
Szélsősége példával: nem lehet összevonni a kockát és a felhőt.

Káros megközelítés, hogy az ellenfeleink jobbak!
Sokszor nyertünk már háborút a túlerővel szemben.

A többi gondolatot hasznos!

Sokan a veszély forrását sem ismerik. Legfőbb bajainknak a világ gazdasági helyzetét vagy éppen a magyarokat látják és fogalmuk sincs, hogy ki és hogyan okozzák a bajaink és ráadásul szándékosan (azaz a vesztünkre törnek). Sőt, vannak akik nem is akarják tudni és miért???

Arról írj, hogyan harcoljunk! Mit teszel a média túlsúlyukkal szemben, amivel megvezetik a tájékozatlanokat és szétzúzzák az ellenállásunkat? Miért nem tudnak az emberek ennek (és a többi alternatív) oldalnak a létezéséről?
Ajózsef
2013-07-01 08:59:32
Kedves Kis Tibor!
Tisztelem elszántságát, erőt és sok sikert kívánok nemzementő erőfeszítéséhez, de:
Ellenfeleink fegyvereit ne használjuk, mert azokat már évszázadok óta csiszolják, élesítik ellenünk, tökéletesen védtelenek vagyunk, ha ezekkel harcolunk. Ilyen fegyverük többek között a politika és a pénz.
A mi fegyverünk a munka, de csakis önellátásra, mert ezek a parazita sátánfattyak képtelenek a termelő munkára, tehát ne adjunk nekik enni és akkor elpusztulnak. Lassan elvérzünk, ha itt maradunk az általuk kialakított harctereken (bank, multi, politika, média, bíróság, ne soroljam, tudjátok mire gondolok.)
Gondolkodjatok ezen mielőtt nekiugratok a következő szélmalom harcnak.
Inkább azt ajánlom, foglaljuk vissza a Magyar falut, hihetetlen olcsók most az elhanyagolt nagy telkes porták, ne egyenesítsük a kaszákat, hanem használjuk arra, amire való.
A következő hely, amit a figyelmetekbe ajánlok az a hitvesi ágy, ha hattagú volna a követendő Magyar család modell (négy gyerek) akkor volna erő mögöttünk. De vigyázat, ha városban nő fel a gyerek akkor plázacica vagy virtuális kiberharcos lesz belőle.
Ha jó úton mész a Magyarok Istene van mögötted, ne „vezettessed magadat szem-bekötve, vakon, elfajult testvéridtől csinált áll-útakon…”
Ha valaki még nem látta Dr Tóth Zoltán József pomázi előadását, nézze meg nagyon tanulságos: http://www.youtube.com/watch?v=0Z_Ae-Oc3Es
Nagyon találóan piranha rajoknak nevezi a pártokat. Valóban mindegy melyik raj rágja a testünket.
Kis Tibor
2013-07-01 04:02:03
Környezetemben egyre inkább tapasztalom, hogy egyre több ember reálisan látja a veszélyt, és kész a különbségek félretételével összefogni , a közös magyar érdeket szolgálni.
Itt a fórumon, egy sereg felesleges egymásnak feszülést, és ugyanakkor az érdemi kérdések nem elégséges kibeszélését tapasztalom. És ez nem jó.
Ha az alábbi két beírás realitását elfogadjátok, kérek mindenkit, azon munkálkodjunk, hogy a magyar ügy 2014-ben győzelmet arasson a magyar, nemzeti Jobbik vezetésével.
Kis Tibor
2013-07-01 03:52:53
(folyt., mert megszakadt)
Túl kell lépnie a szűk pártérdekeken , és a pártvezetés, valamint a belső holdudvar egyéni érdekein. Az idegen, nem magyar ügyet képviselő elemeket és jelenségeket ki kell zárnia.
- Széles, a teljes magyar szavazótábort megszólítani képes, a magyar ügyet érvényre juttató választási szövetséget kell létrehoznia, ennek vezető erejeként,
de egyenrangú félként kezelve minden olyan csoportot, amely a magyar ügyeket képviseli ( pártok, egyházak, egyesületek, civilek stb)
6, A magyar ügyeket megfogalmazó programot kell kidolgozni. Ez a nagy nyilvánosság előtt történjen. Nem az a lényeg, kinek a javaslata, hanem az, hogy a nemzetmentés lépései kerüljenek, világos közérthető és számonkérhető megfogalmazásra.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.