Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-08-27 10:47:20
Kedves Benedek! Igazad van az általam felrakott filmmel kapcsolatban. Elnézést de a hó végére már korlátozott sebességű nettem miatt nem tudtam megnézni, ezért az e-mailben kapott anyagot csak felraktam.
Az új világrend erről szól, nekünk is ez a sorsunk !!!
http://naturahirek.hu/valoszinuleg-ez-lesz-a-legmegdobbentobb-6-perc-eletedbol-amit-filmnezes-kozben-toltesz-el/
HunorMagor
2013-08-27 10:20:43
HunorMagor
2013-08-27 10:18:57
HunorMagor
2013-08-27 10:13:54
Óvakodj az ingatlanbazár. com és az ingalanbazár. net néven fellelhető bűnözéstől, mely álságosan "ingyenes" hirdetési lehetőséggel kecsegtet!

http://nadoritestulet.network.hu/blog/magyar_nadori_szovetseg_mnasz_klub_hirei/ovakodj-az-ingatlanbazar-com-es-az-ingalanbazar-net-neven-fellelheto-bunozestol-mely-alsagosan-ingyenes-hirdetesi-lehetoseggel-kecsegtet
Kis Tibor
2013-08-27 04:22:20
A szíriai eseményeknek a kezdetektőll nagy fontosságot, megiddo-i jelentőséget, vagy profánul, sztálingrád-i jelentőséget tulajdonitok.
A z utóbbi hetek eseményei, ezt csak erősítették bennem, és egyben az aggodalmamat is növelik:
1, A zsidó rablóállam el fogja szenvedni, története során az első vereséget, amely lehet, a végét is jelenti.
2, A menekülő zsidó hordák elsőszámú célországa Magyarország, tovább mélyítve nyomorúságunkat, minden járulékával.
3, A negev-vipera korlátlan aljasságra képes. A gonoszságot és egyben a félelmet mutatja, hogy május óta többször vetett be nukleáris fegyvert, még ha egyenlőre a lebutított formáját is, A vegyifegyver bevetése sem nőveli optimizmusomat, hanem azt mutatja, nincs korlát, szószerint minden aljasságra képesek.
Már eddig is százezer feletti az áldozatok száma, és az idegen zsoldos csürhe naponta sokkolja a világot.
4, Úgy gondolom, rövid időn belül kiderül, hogy a már régóta zajló 3.vh-t eszkalálják-e a globális fegyveres konfliktus irányába.
5, Csak remélni tudom, hogy a szerveződő ellenerő képes elégséges ellensúlyt kifejteni, hogy az események maradjanak a hideg-háborús pályán, de a legfőbb reményem arra vonatkozik, hogy a világ talán megszabadulhat a zsidó cionista mételytől.

úgyhogy nem tudom mennyire jók ezek a hírek?

üdv Tibor
Martin Killeen
2013-08-27 03:34:52
Benedek!
Mindenkirol keszulhetnek elrettento fenykepek (koszonom, hogy biztonsag kedveert ujra elkuldted a 2 nappal ezelottit). De en nem fenykep alapjan dontom el, hogy hova akarok tartozni, hanem a tettek, cselekedetek es az alapjan, amit mond mar tobb, mint 3 ev ota! Szent Istvan szobrat halasan koszonom (itt a mi templomi kozossegunkben - Santa Ana/CA Christ Our Savior Katolikus Plebania -pont most vasarnap enekeltettuk el 2 magyar apaca segitsegevel es magyarazataval az ISTEN, HAZANKERT TERDELUNK ELODBE, RUT BUNEINKET JOSAGODDAL FODD BE, SZENT MAGYAROKNAK TISZTA LELKET NEZZED, ERDEMET IDEZZED. ISTVAN KIRALYNAK SZIVE GAZDAGSAGAT, SZENT IMRE HERCEG KEMENY TISZTASAGAT, LASZLO KIRALYNAK VITEZ LOVAGSAGAT, O, HA CSAK EZT LATNAD!
Szebb jovot! Udv. Barbara Topinak is.
P.S.: Fenykep alapjan annak idejen Gregory Peck-et valasztottam volna
Apista
2013-08-26 21:21:39
Hagyd, Benedek! Reménytelen.
Martin Killeen
2013-08-26 19:39:18
Kedves Ajozsef!
A Jobbik minden nap ertunk harcol, magyarokert. Fel kene mar ebredni az igaz mayyaroknak legalabb ezen az oldalon. Hallgatjak parlamenti felszolalasaikat es nagy neha a tahotv-ben, (ahol kb 60 %- zsideszes, 35 maszop-lmp, a maradek jobbikos) pl. most szombaton a Heti merlegben Novak Elodot? Mostanaban redszeresen es minden konkretum nelkul "lemossak" itt is (nemcsak Zsoca az antimagyar hirlapban) oket! Kikert kampanyolnak? Szebb jovot! Barbara
szilveszter
2013-08-26 17:44:39
Az állam és segítői az egyházak Szent Istvánig pogánynak nevezik Atillát Álmost Árpád királyainkat,holott Jézus hitű keresztények voltak a mennyei királyi vérből származó elődeink.Biztos ördög atyáik útját járják mind a mai napig a kiválasztódtak.Lehet hogy a kiválasztódtak és kiválasztottak között közeli kapcsolódás állhat fenn.
bmariaterezia
2013-08-26 17:19:54
Kedves totya54 hálás köszönet a vimeóért és Kun Gábornak is a Jóisten fizesse meg fáradozásait!!!Voltam a MOGY-on, de ezeket az előadásokat sajnos nem láttam élőben!
Ajózsef
2013-08-26 15:50:15
Szervusz HunorMagor!
Azért szavazunk (már aki szavazik), mert ha nem tennénk nem bírnának legálisan kormányt alakítani. Ezért hallod a választások előtt, minden pártvezetőtől, hogy nem fontos kire, csak szavazz, (lassan már kötelező lesz megint mint az átkosban). Szerintem a távolmaradás a legegyszerűbb módja kimutatni, hogy nem teszik ez a rendszer
Üdv.józsef
HunorMagor
2013-08-26 15:30:21
Kedves Magyar Testvéreim ! Miért voksolunk a pártokra ? Ha a párt rendszer nem Magyar, és semmi köze a Magyarsághoz akkor miért szavazunk rá??? Nem jobb lenne az, ha egyáltalán nem szavaznánk a pártokra ? Melyik párt volt az, amely tetteiben kimutatta azt, hogy a Magyar nép mellet áll ???? Szerintem egyik sem, akkor miért tesszük a voksot rájuk ??????????
Topi
2013-08-26 14:50:50
EZ ZSENIÁLIS!
NEM TUDOM EGYSZERŰBBEN MONDANI.
EGYSZER LEGALÁBB MEG KELL HALLGATNI - FIGYELMESEN!

Zseniálisan összefoglalt alap, amit már húznék is még egyel feljebb, mert a Tudatosság fejlődése határtalan, a következő lépcső pedig az, amikor visszaérsz a kiindulópontra és felismered, meglátod, a tudat Fényére kerül az összes program... honnan fut, miért fut...

Ezek a programok nem egyediek, hanem MINDENKIBEN egytől egyik egy azonos történet alapkonfliktus programjai futnak globálisan, valójában bolygó szinten.
Annyi a különbség az egyediségeteket figyelembe véve, hogy mindenkinél mást, máshogyan kapcsol össze, attól függően milyen közegbe ágyazottan és hol tart az adott egyetlen közös nagy történetben a lélekfejlődésének megfelelően.


http://vimeo.com/61376515
totya54
2013-08-26 12:17:38
Sziasztok! Szántai Lajos Apaj pusztai előadása http://vimeo.com/72777391
Ajózsef
2013-08-26 08:18:46
Azt akarják velünk megszoktatni, hogy négy-nyolc évente másra voksoljunk, a pártok választási ciklusonként változtatnak az ideológiájukon, azért, hogy változzunk mi is, a pártszimpatizáns egy kicsi, a fanatikus hívő nagyon.
Állandó a változás, vagyis inkább körforgás. Amikor a teljesen elkurvult, hiteltelen, népellenes párt már közútálatnak örvend akkor megszűnik. Akik oda juttatták, a politikusok nem szűnnek meg, átnyergelnek az általuk jó előre felfuttatott új pártokba, ha kiöregedtek akkor a gyerekeiket, rokonaikat segítik pályára.
A létrehozott új pártokat kezdetben látványosan támadják és minden létező médiában elhatárolódnak tőle, hisz így lehet a kakukkfiókát megszerettetni. Szegény Magyar azt hiszi az ellenség ellensége biztos a barátja, nos nem.
Az MDF a kezdeti kurucbőrből kibújva lassan a liberális mocsokba sülyedt.
A Fidesz liberálisból nagy kanyarral a nemzet üdvöskéjének szerepébe bújt, ma pedig a Rothschildok megbízható defterdára, annak ellenére, hogy nagy pankrációkat vív az IMF-el. Nagyon igyekeznek a fiúk, ki tudja micsoda mélységekbe jutnak még. Remélem a fidesz is előbb-utóbb tejtestvére, az szdsz sorsra jut.
A Jobbik, megalapításakor 1999-ben, össze akarta fogni a nemzeti érzelmű, keresztény-konzervatív szellemiségű fiatalokat, kokettált minden párttal, kivéve talán az szdsz-t. Vona 2006-ban a vezetőségi tagok cseréje után bukkant fel újra a Jobbikban, és azért lett elnök mert neki voltak a legjobb kapcsolatai a fidesszel, akkor a fidesz farvizén szerettek volna bejutni a parlamentbe. Most bent vannak, és mi szeretnénk ha leváltanák a fideszt, pedig milyen boldog volt a nép mikor ők kergették el a mégrosszabbakat, de a jobbik még nem akar leváltani senkit, még egy ideig ellenzékben szeretnének maradni, talán ideológiát váltanak ők is?
Színház ez az egész, de én már ráuntam erre a blődlire, pedig biztos sok minden vár ránk az őszi évadban is, hiszen a rendezés robertaszerű kalíberek kezében van, finoman arra utalnák, hogy akár ki is herélhetik a Jobbikot vagy csak alávethetik egy nagyobb plasztikázásnak.
Nem bízok ezekben a pártokban, de azért szeretném ha rám cáfolna valamelyik, bármelyik. Élére állna népemnek és visszavezetné arra az útra, a Magyari útra. De azt a tömeg nem fogadná el, mert akkor neki is meg kellene változni. A legtöbb ember abban reménykedik, hogy a díszlet marad, csak egy tüntetés vagy választás után a fizetés megduplázódik, vagy az árak megfeleződnek, esetleg valami jó tündér eltörli a banki tartozását.
Azt ajánlom minden Magyar testvéremnek, felejtse el a gondoskodó államot és lépjen egyet a saját lehetőségei között, az önellátás felé és tegye ezt meg minden nap.
Martin Killeen
2013-08-26 06:57:37
A kért oldal „/hirek/content/vona-g” nem található
Martin Killeen
2013-08-26 02:16:22
Kedves.. Benedekek!
Meginditottatok a zsidesz, maszop, lmp, libajnaisok, stb. partok kampanyat a Jobbik ellen? Gratulalok, hiszen mindegyik magyarabb, mint ti!
Topihoz egy keres: kik szegedi uzlettarsai a Jobbikban? Elore is koszonom a valaszt. Ud. Barbara
totya54
2013-08-25 20:21:50
Ajózsef
2013-08-25 18:36:08
Fura dolog ez a megtisztulás, azt is követelhetnénk, hogy minden párt tisztuljon meg. Csak nemzeti érzelmű, kizárólag Magyar állampolgársággal rendelkező, köztiszteletben álló emberek indulhatnak a választásokon. Vagy azt is elvárhatnánk hogy a halászháló szabaduljon meg a lyukaktól, vagy a zsinórtól. Egész egyszerűen nem lehet, nem úgy lett ez kitalálva, ha megtörténne már nem felelne meg a célnak ami miatt létrejött.
Topi
2013-08-25 17:41:55
Kedves Éva! Szerintem ilyen csúsztatásokkal vagy mellébeszélésekkel a Jobbik megtisztulásának követelését nem lehet elodázni. Amíg a szegedi rabbi üzlet és hittársai a Jobbikban tevékenykednek, az ügy egyáltalán nem egy lerágott csont!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.