Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Lehel
2013-08-13 10:32:31
A 10 millió magyar gazdaságát először a volt mszmp TAGOK A (és szerintem főleg azonbelül is a magukat kiválasztottaknak hívő) KÜLKERESKEDŐK tették tönkre, amikor BOJKOTTÁLTÁK A MAGYAR VÁLLALATOK TERMÉKEINEK ÉRTÉKESÍTÉSÉT A KORÁBBI PIACAINKRA (emlékezzünk a 1933 évi Daily News számra, ahol a zsidóság világméretű bojkottra hívta fel a világ zsidóságát a német termékek ellen ,ugyan ez, AMI történt ekkor EZ történik ma is
A világ zsidósága által meghatározóan uralt WTO bojkottál minden olyan áruforgalmat, amiben zsidó érdek nincs.)
-Majd pedig a szintén közéjük tartozó sárközi tamások, akik olyan törvényt alkottak - és az a parlament elfogadta - amivel ki lehetett fosztani az akkora már bimbózó magyar honi magángazdaságot.
-ezt követően azt állítva, hogy a parlamenti ügynökök ( taxis blokád-kuncepárt ) elkezdték a magyar államilag ellenőrzött vagyon elidegeníttetését,közben tűrték, hogy a korszerű munkahelyeket az új tulajdonosok szétverjék és idegen áruk raktárává degradálják. Eközben a fogyó munkahelyek miatt az újabb generációk egyre nehezebben voltak képesek az önálló élet feltételeinek, így a lakásproblémáik megoldására, így hiteleket vettek fel, ami szolgáltatása az ávósfattyak kezébe volt, így azok ráálltak az uzsora gazdaságra. így a felcsútik, csányik egy új "foglalkozást", egy új érdekcsoportot hoztak létre ( az idegen érdek eladásának, azzal a magyar társadalom végzetes kiszolgáltatásának mozgalmát) ami szinte kizárólagos út maradt nem csak a gazdagodáshoz, de a normális élethez szükséges javak eléréséhez, mivel az önellátás tudásáról az új generáció már elfeledkezett.
A műsor végét láttam csak tegnap, ahol Tibor barátunk beszélt a magyar baromfitartásról.
Tudjátok e, hogy 20 évvel ezelőtt a vidéki lakosság az baromfiszükségletének legalább felét a saját udvarában nevelte fel(szégyenletesen kirekesztve felcsútikat és csányikat !!! ), miközben a honi tenyésztők és előnevelők is jól meg tudtak élni ?
Ma ez az arány nem több 2 %-nál.
Elsősorban azért,mert a mai lakosságnak nem marad pénze a megtakarításhoz ( a növekedő állomány is pénzbe,vagy terménybe kerül) másodsorban bedőlt a propagandának és ellustult.
A honi tenyészállományt tartók közül csak a döbbenetes állami támogatást bezsebelő nyírkércsiek,illetve devecseriek képesek életbe maradni, illetve kisebb méretben még a devecseri és sármellékiek működnek.
Alíg pár cég, de legalább 1000 korábban évtizedeken át termelő tyúktenyész- telep üresen áll. Sokszor ma már Németországból, Spanyolországból hozzák be az ország baromfiiparának igényeit kielégítő naposcsirke mennyiséget is.
kinek jó ez ?
Ez az oka, hogy strómancsányi most a baromfiiparba fog beruházni.
Nyilván Őt nem fenyegetik azok a veszélyek, ami által a többiek tönkre mentek, mert feltehetően a mögötte állók tették tönkre az elődöket.
Lehel
2013-08-13 09:58:33
Árpád ott követett el hibát véleményem szerint, hogy az első mondata nem az volt, hogy a bűnösnek kell hunynia, így a bankoknak és nem annak, aki ártatlan, mert azt nem érheti vagyonvesztés. Ez kell legyen az állam legelső feladata,mert ez a biztonság és a bizalom alapja.
( Ez pedig itt nem az ávósok állama kell legyen.)
Mert a hitelt felvevők nem tőzsdébe,hanem a legstabilabbnak hitt intézménybe, egy bankba mentek be.... Innen kellett volna folytatni azt, amit mondott, amivel egyet értek...
Sajnos emögött pedig valóban az Ő politikai ambícióit látom, tehát a pártharcot, amit ezek a klubosok persze a további megosztásra használnak fel.
Lehel
2013-08-13 09:52:12
Ahogy az egyik hozzászóló írta, én is remélem Árpád tanul az esetből !!!


http://www.youtube.com/watch?v=7o1YdVzSV_U

Kedves Ajozsef !
itt van egy példa arra, miként működnek a fizetett bajkeverők ( itt nem az Árpádról, de az összes megszólaló többire gondolok.)
Lehel
2013-08-13 08:17:51
Köszönöm a válaszod kedves Ajózsef !

Tagnap Dobogókőn jártam, de mint Dr.Halász Józseftől közben megtudtam, tévedtem, hogy ő most is ott van, mert csak Aug15 én lesz jelen (ide is tévesen írtam le, amiért elnézést kérek ), így személyesen nem találkoztunk, csak telefonon beszéltünk .
Reggelre itt volta a linkje, amit bemásolok azoknak, akik nem kapták meg.
Üdvözlettel Lehel
http://www.youtube.com/watch?v=TN21tBdESOw&feature=youtu.be
HunorMagor
2013-08-12 23:46:50
HunorMagor
2013-08-12 20:40:29
Kedves Ajózsef ! Összefogással és a Jó Magyar feltalálókkal, akiknek a találmánya nagyon sok Atyafit ki tudna menteni a slamasztikából, mert olyan dolgok azok hogy a szolgáltatóktól azok beiktatásával hamar meglehetne szabadulni . És az általuk sarokba szorított embereken lehetne a találmányokkal, csodálatos dolgokat cselekedni. Az összefogásban igen nagy erő van, először a családot kéne ráncba szedni, aztán a rokonságot, majd így tovább. A családot azért is nagyon nehéz, mert ha keresztények és kimondod a zsidókról az igazságot, akkor az hamar szakadáshoz vezet, mert az igazságnak ők nem hisznek. A Magyar Kereszténység nagy többsége, óriási agymosáson esett keresztül, az elszomorító az hogy nem értik meg azt a tényt, hogy te neked nem a Jó Istennel van bajod, nem is Jézussal nem is Isten anyával, hanem a sátán fattyakkal na ha ezt ki mered mondani a zsidókra, akkor téged már a Jó Istennek az ellenségének tartanak. Ez egy rettenetes nagy fal. amit nagyon művészien le kell omlasztani. És Ajózsef, a kígyó fejét ha levágod, akkor azt teszel a testével, amit akarsz . Szerintem a fejét kell lenyisszantani, a többi már könnyebb lesz.
Ajózsef
2013-08-12 17:34:38
Kedves HunorMagor!
Valamit tenni kell, és azt tömegesen kell tenni.
A kígyónak méregfoga is van, fel kell készülni arra, hogy ha sikerül megdönteni a rendszert az sok embert fog maga alá temetni, mert akkor a sátánfattyak nemzetközi összefogással káoszt okoznak. Áram, víz, üzemanyag nélkül az élet nem leányálom. Egyes nemzettársainknak pedig ma már az is kibírhatatlan ha nincs térerő, rájuk is kell gondolni.
Ezért vagyok híve annak, hogy fokozatosan lépjünk ki a rendszerből. Nehéz a teljes átállás önellátásra, én már évek óta igyekszem. Főleg megvédeni nehéz, sokat tudnék erről mesélni. Az önellátó ember célpont a fehérgalléros és a retkesgallérú élősködőknek egyaránt. Egyedül nem lehet boldogulni, de nagy család vagy összetartó kis közösség mindent meg tud oldani.
A Magyarok Istene velünk van testvérem, leszünk mi még szabadok a saját hazánkban, ha harcolunk érte és harcolni nem csak fegyverrel lehet.
HunorMagor
2013-08-12 12:49:32
Kedves Ajózsef ! Országosan ki kell venni a pénzt a bankokból, és a sárga csekket pedig a méh telepre vinni minél hamarább, annál jobb és meglátjuk azt, hogyan vonaglik a kígyó :)
Ajózsef
2013-08-12 10:55:25
A gonosznak nincs ereje, az erőt és hatalmat mi a többség adjuk neki. A Isteni teremtés eszköze az ige, a legyen gondolata. A Teremtő saját képére teremtett minket, tehát mi is képesek vagyunk teremteni. Ha valakinek sikerül gondolatainkba behelyezni egy mémet, egy legyőzhetetlen háttérhatalmat, akkor az létezik is, akkor is ha azt valójában csak egy rovarszinten élő, családi, rokoni vonalom szervezkedő nyomoronc gittegylet hitette el velünk.
Vigyázzunk miben hiszünk, higgyünk a Magyarok Istenében, higgyünk Magyarország feltámadásában.
Ne higgyük el, hogy az ellenfél erős. Nem, ez csak egy élősködő, gyenge és életképtelen ha magára van utalva.
Ma még sokan szolgálják, de meg kell szabadulni tőle, és elpusztul, mert az erőt mi adjuk neki.
Ajózsef
2013-08-12 10:05:48
"van szervezett hadseregük"
szerintem a hadseregünk nekünk van, csak valami álomkórral sikerül csipkerózsika álomban tartaniuk, de ők szervezettek, nagyon is.
Már sok éve nincs tévém, nem azért mert nem érdekelnek a világ dolgai, hanem azért, hogy ne, a paulusi "tükör által homályos" képet lássam. Sajnos a net is el van árasztva hamelini furulyásokkal, akik főállásban nemzetiek, az a szerepük, hogy vezetgessenek minket. De én bízom a jövőben, érzem, hogy a Magyar lélek ébredezik. Közeledik a mi időnk, csak attól félek nehogy ne ismerjem fel, vagy félreismerjem azt az embert akitől a Magyar nemzet jövője függ.
Lehel
2013-08-12 09:27:33
Spontán is a hírdömping, mert a tudatlanok is irkálhatnak, híresztelnek dolgokat, de szerintem van szervezett "hadseregük", akik viszont tudatosan és szinte megélhetésért terjesztenek egymásnak ellentmondó híreket a zavarásunkra.
Ajózsef
2013-08-12 08:42:48
A mai hírdömping egyetlen célja, hogy tudatlanok maradjunk.
A részletek csak arra szolgálnak, hogy a lényeget elrejtsék.
A Lényeg a két út van. Sátánt követed, vagy Jézust követed?
Választani kötelező, minden szavunk, minden cselekedetünk, minden gondolatunk, választás...
Lehel
2013-08-12 08:33:07
Ez a száll tovább terebélyesedik.
Nem tudom olvastad e, ki is valójában az új Ara, ki volt az anyós (Dianna) - így a Fia, illetve kik lehetnek büszkék az újszülött britt trónörökösre ?
Az Angilikán Egyház feje...
Lehel
2013-08-12 08:28:36
Kedves Ajózsef !
Az összekötéshez még annyit, hogy jól látható egy titkos társaság ténykedése, amely egyszerűen likvidálja azokat, akik útjukban állnak, legyen az más csoportosulás, vagy akár a saját társaságuk tagja (JFK,,Radnóti,Strauss Khan...)
Ez a terrorszervezet igen is fenyegeti azokat, akik ellenállnának !!!
ezzel persze nem mentem fel egyiket sem a felelősség alól, csupán azt szeretném érzékeltetni, igen nehéz játszmában élünk és nagy hibát követünk el, ha elbambulunk.
Ajózsef
2013-08-12 08:27:35
Az ember fajsúlyának a meghatározásához fontos adat mely emberfajhoz tartozik.
A rokoni szál követése sok mindent megmagyaráz.
Pl. Hitler nagyanyja Bécsben volt cséléd, a cslédkönyvében az áll, hogy Samuel Rotschild alkalmazta, addig amíg teherbe nem esett, akkor kiházasította.
Lehel
2013-08-12 08:21:58
Bocsánat: Ajózsef
szilveszter
2013-08-12 08:19:24
Bmariaterezianak köszönöm Halász József email címét.Mindent ami Magyarországért történik segítségére leszünk.Köszönöm .
Lehel
2013-08-12 08:19:22
Kedves ajózsef 4
Nem tudtam, hogy a nicolas és a thomas rokonok lennének, bár tudom, hogy nicolas rokona él itt -Alattyán községben-, ahol több ismerősöm is van.
Azt viszont tudom, hogy a thomas dolgozta ki a társasági és a felszámolási törvényeket '87 körül léptek hatályba és még ma is élnek.

Amíg ezen törvényeket életben látjuk, biztosak lehetünk, hogy semmi nem fog változni.

Ezen törvényekben jól lekövethető, miként történik a magyar őslakosság kifosztása, a magyar termelő vagyon, magyar alkotó elme erodálása, alkotó lélek bénítása, tönkretétele és az idegen szívűekkel felduzzasztott jogalkotó,jogalkalmazó és végrehajtó szervek hizlalása, majd burjánzása.
A lényeg, -ahogy Kuthy Lajos anno megírta-: lekötelezett embereik elfoglalják a hivatalokat és az őslakos itt minden érdemesülésből ki van rekesztve.
Ajózsef
2013-08-12 08:09:37
Kedves Lehel!
Igen próbáltam, de nekem sem sikerült.
Ajózsef
2013-08-12 08:07:30
Azok az emberek akik vezetnek minket, és azok akik a leváltásukra lettek kijelölve, vagyis akik megvezetnek minket, több szálon is össze vannak kötve, titkos és kevésbé titkos szálakon. A családi szál bogozgatását mindenféleképpen meg akarják tiltani az már több mint bűn, az már antiszemétség.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.