Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-09-14 08:55:01
http://api.ning.com/files/wi*oWNYzff8TUmlHoPSFnpqttYxVaJ18I-k7tCAco3UUVE6InQyAeaHwoy97vP8-v1BbbWhyEmuiSUwE8MxaJgVywZUfDrt1/Trafikmutyi_trafik_Fidesz_gif_mozgokep_Nemzeti_Dohanybolt_lopas_rosszkifogas.gif

Dolgozz magyar, s ne legyen gondod pénzre.
Más költi el? - Nem baj, ne is vedd észre!
Mert vannak, akik kedvük szerint szórják.
Velük, hát jobban teljesít az ország.
Stadion kell, mert cirkusz kell a népnek,
és futballisták, kik mások nyakán élnek.
Fizesd meg jól, mert értéket teremthet,
- miattuk sír és nem lát mást a nemzet.
A nép senyved, mert labdába se rúghat,
Jövője nincs, nem ismeri a múltat.
Kenyér és cirkusz mindig kell a népnek?
S olyanok esznek, kik egyébként henyélnek.
A cirkusz sem nyújt örömöt a mában:
Megint kikaptunk, kint Romániában.
(Aranyosi Ervin)
totya54
2013-09-14 08:35:06
totya54
2013-09-14 07:38:18
Sziasztok! VERTÉK SZÉT MEG VILÁGHÍRŰ GÉP ELEKTRONIKAI IPARUNKAT!!! MELY TELJES FOGLALKOZTATÁST BIZTOSÍTÓT A DOLGOZÓ MAGYAR NÉP SZÁMÁRA ÉS EMBERI MEGÉLHETÉST BELE ÉRTVE SZÓRAKOZÁST NYARALÁST IS MELY MANAPSÁG A MUNKÁS OSZTÁLYNAK NEM ADATIK MEG!!!
Fidesz oligarcháknál ez a bevált szokás nemsokára csak rab közhasznú munkást és közmunkásokat fognak alkalmazni!!! Arra megy ki az egész Fidesz maffia mutyi hogy a dolgozó népet teljes rabszolgaságba terelje!!! Kiszolgáltatva külföldi és hazai zsidó maffia kénye kedvére!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=592523987456447&set=a.135312323177618.12073.119056498136534&type=1&theater
Fénykép
Idővonalra feltöltött fényképek
A trafikmutyi egyik legnagyobb nyertese olyan ügyetlenül kezdett a trafikbiznisz...VERTÉK SZÉT MEG VILÁGHÍRŰ GÉP ELEKTRONIKAI IPARUNKAT!!! MELY TELJES FOGLALKOZTATÁST BIZTOSÍTÓT A DOLGOZÓ MAGYAR NÉP SZÁMÁRA ÉS EMBERI MEGÉLHETÉST BELE ÉRTVE SZÓRAKOZÁST NYARALÁST IS MELY MANAPSÁG A MUNKÁS OSZTÁLYNAK NEM ADATIK MEG!!!
Fidesz oligarcháknál ez a bevált szokás nemsokára csak rab közhasznú munkást és közmunkásokat fognak alkalmazni!!! Arra megy ki az egész Fidesz maffia mutyi hogy a dolgozó népet teljes rabszolgaságba terelje!!! Kiszolgáltatva külföldi és hazai zsidó maffia kénye kedvére!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=592523987456447&set=a.135312323177618.12073.119056498136534&type=1&theater
Fénykép
Idővonalra feltöltött fényképek
A trafikmutyi egyik legnagyobb nyertese olyan ügyetlenül kezdett a trafikbiznisz...
Tovább

Tovább
Topi
2013-09-13 18:48:43
Egy kis érdekesség: http://matula.hu/izsdb/
Topi
2013-09-13 17:33:15
A nagy humbug folytatódik

Tegnapi napon megküldött „Ez meggondolandó” tájékoztatásom után számos válasz érkezett hozzám, melyből az egyiket az alábbi mondatokkal fejezte be kedves levelezőm:
----------------------------------------

Tehát szerintem engedje meg Léhmann Úr, hogy így fejezzem ki magam, de: Nem szabad elgondolkodni ezen a megoldáson.

Mint ahogyan azon sem, hogy eladjuk a lakásunkat az államnak. Az adásvételi szerződés pillanatában az állam kihúzott a zsebünkből mindenünket. (az én esetemben ~15M) Mindent

Hiszen mindent elveszítünk. Ezt is tudják a "nagyok" nagyon jól, hogy mikor kell időzíteni, hiszen sokan ha nem adják el a lakásukat/házukat az utcára kerülhetnek vagy éhen halhatnak, vagy még rosszabb.

Az egyik beosztottam nem rég vetett véget az életének saját kezével. A biztonsági kamerákon utólag amikor megnéztük, hogy hogyan történt az eset, végig kellet néznem ahogyan megírta a búcsúlevelét, miközben többször is elsírta magát, és ahogyan kereste a legmegfelelőbb helyet és alkalmat arra, hogy fölkösse magát az alagsori fűtéscsövekre. A búcsúlévelében a megoldhatatlannak vélt hiteleit írta indoknak. Tudjuk nagyon jól, hogy ez nem megoldás, de sajnos ott, akkor, abban a helyzetben Ő máshogyan gondolta.

Léhmann Úr, eddig egy megoldás sem a hitelesek érdekét nézte (végtörlesztés, forint átváltás, árfolyamrögzítés, eszközkezelőnek való eladás) nem lehet igazi megoldást találni?
Előre is köszönöm válaszát!

-----------------------
Ezt megelőzően pedig az MTI az alábbi tájékoztatást adta közre:
Civilek egyeztetnének a Bankszövetséggel

· MTI

2013. szeptember 12., csütörtök 11:08 |

Címkék
devizahitel, bankszövetség, doubravszky györgy

Egyeztetést kezdeményeznek a devizahiteleseket képviselő civil szervezetek a Magyar Bankszövetséggel, hogy november elsejéig közösen találjanak megoldást a devizahitelek kivezetésére. Az egyesületek a folyamatban lévő végrehajtási eljárások felfüggesztését kérik a bankoktól.
A pénzügyi jogok biztosa csütörtökön közleményt adott ki arról, hogy a devizahiteleseket képviselő civil szervezetek készek tárgyalóasztalhoz ülni a Magyar Bankszövetséggel annak érdekében, hogy a kormányzat által meghatározott időpontig, azaz november elsejéig közösen találjanak megoldást a devizahitelezés hazai pénzügyi rendszerből való kivezetésére.

Doubravszky György a devizahitelesek érdekeit képviselő szervezetek felkérésére közölte: a párbeszédet felajánló, a devizahiteleseket képviselő civil szervezetek, a Hiteles Mozgalom; a Hiteles ügyvéd; az Otthonvédelmi Tanács; a PITEE; valamint a Széchenyi Hitelszövetség képviselői egyetértenek abban, hogy csak nyitott kezdeményezéssel lehet érdemben képviselni a hitelesek érdekeit, vagyis várják további civil szervezetek csatlakozását.

A devizahiteleseket képviselő civilek Doubravszky Györgyöt, a pénzügyi jogok biztosát kérik fel a felek közötti közvetítésre a tárgyalások megkezdéséig.

"A civilek üdvözlik a kormányzat és a Fidesz arra irányuló határozott szándékát, hogy az érintettek a lehető legrövidebb időn belül találjanak végleges megoldást a súlyos, százezrek egzisztenciáját fenyegető devizahitelezés problémájára.

Különösen fontosnak és előremutatónak tartják azt a Rogán Antal frakcióvezető és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által egybehangzóan megfogalmazott igényt, hogy a deviza alapú hiteleket folyósító pénzintézetek elsőként a devizahiteles ügyfeleikkel tárgyaljanak a lehetséges megoldási javaslatokról" - olvasható a közleményben.
----------------------------

Ebből az MTI közleményből megtudhattuk azt, hogy a devizahiteleseket képviselő civil szervezetek, vagy a Bankszövetség még nem talált megoldást a devizahitelek kivezetésére, ezért indítványozzák azt, hogy közösen találjanak megoldást.

Arra a devizahitelre keresnek megoldást, ami nem létezik, soha nem is volt, csupán devizában nyilvántartott forinthitel. Ebből következően a devizahiteleseket képviselő civil szervezeteknek fogalmuk sincs arról, hogy mire akarnak megoldást keresni, de bíznak abban, hogy a Bankszövetséggel együtt megoldják a nem létezőt.

Ebből az MTI Közleményből megtudhatjuk azt is, hogy a devizahitelesek érdekeit képviselő szervezetek –

Hiteles Mozgalom; a Hiteles ügyvéd; az Otthonvédelmi Tanács; a PITEE; valamint a Széchenyi Hitelszövetség –felkérték Doubravszky Györgyöt annak közlésére, hogy várják további civil szervezetek csatlakozását.

Ennek a közlésnek értelme nyilvánvalóan az, hogy a felsoroltakon kívül tevékenykedő minden civil szervezet felejtse el eddigi álláspontját, bankokkal szembeni követelésüket, hanem a közösbe tömörülve tegyenek közösen olyan javaslatokat, amiket a Bankszövetség elfogad.

Ebből az MTI Közleményből megtudhatjuk azt is, hogy a Bankszövetség a civilekkel csak közvetítőn keresztül hajlandó egyeztetni, és a devizahiteleseket képviselő civilek Doubravszky Györgyöt, a Pénzügyi Jogok Biztosát kérték fel a közvetítésre.

Ennek a közlésnek értelme szerint az a Doubravszky György Pénzügyi Jogok Biztosa képviseli a devizahiteleseket képviselő civileket, akit az alábbi, 2012. évi CLXXXVI. törvényben olvasható törvényhelyre tekintettel Matolcsy György gazdasági miniszterként 2012. december 22-én nevezett ki:

42. § (1) A pénzügyi jogok biztosát a pénz-, tőke- és biztosítási piac szabályozásáért felelős miniszter nevezi ki határozatlan időre, menti fel és gyakorolja felette a munkáltatói jogokat.

(2) A pénzügyi jogok biztosának a megbízása megszűnik:

a) a lemondásával,

b) a felmentésével, …..

Az a Matolcsy György nevezte ki a devizahiteleseket képviselő civilek közvetítésére felkért Doubravszky Györgyöt, akinek immár a Nemzeti Bank Elnökeként Patai Mihály Bankszövetségei Elnök dörgedelmes intelmeire és közöttük történt magánbeszélgetésre tekintettel a nemzettragédiával kapcsolatosan alábbi a véleménye:

„Matolcsy is belátja, hogy képtelenség

Patai Mihály azt mondta, keddi magánbeszélgetésükben maga Matolcsy György jegybankelnök is megerősítette: nem gondolja azt, hogy néhány hét alatt 12 milliárd svájci franknyi konverziót végre lehet hajtani.

Ez Patai szerint is veszélyes gondolat, ebbe belerokkanna a bankszektor, Magyarország ezzel a gazdasági erővel nem tud néhány hónap alatt 12 milliárd svájci franknyi pénzt konvertálni, "ez túl nagy falat nekünk, még a németeknek, vagy az olaszoknak is az lenne". A bankszektorban pedig csak két bank maradna, amely kibírná tőkével, a többit fel kellene tőkésíteni, véli a Bankszövetség elnöke.

-----------------------

Itt tartunk. A Magyar Értelmező Kéziszótár szerint az áruló fogalma a következő:

„Aki elárult valakit, vagy valamely ügyet.”

A hazaárulás fogalma pedig a következő: „A haza iránti köteles hűség megszegése, a haza elleni árulás”

------------------------

Javaslom az érintetteknek azt, hogy Gyóni Géza „Csak egy éjszakára…” című versének alábbi részét úgy olvassák el, hogy az egyetlen éjszaka legyen egy év és az adósok üzenik nekik, nem a fronton lévők:

„Küldjétek el őket csak egy éjszakára,

Hogy emlékezzenek az anyjuk kínjára.

Csak egy éjszakára:

Hogy bújnának össze megrémülve, fázva;

Hogy fetrengne mind-mind, hogy meakulpázna;

Hogy tépné az ingét, hogy verné a mellét,

Hogy kiáltná bőgve: Krisztusom, mi kell még!

Krisztusom, mi kell még! Véreim, mit adjak

Árjáért a vérnek, csak én megmaradjak!

Hogy esküdne mind-mind,

S hitetlen gőgjében, akit sosem ismert,

Hogy hívná a Krisztust, hogy hívná az Istent:

Magyar vérem ellen soha-soha többet!

– Csak egy éjszakára küldjétek el őket.”Egyébként pedig az a hétszáz ügyfelem, akiket képviselek perben köszönik szépen a miniszteri biztos úrnak közvetítői szándékát, de mivel már van képviselőjük, nem kérnek belőle. Nevükben ha lehet a Bankszövetséggel ne tárgyaljon.

Siófokon 2013. szeptember 13. napján.

Léhmann György
HunorMagor
2013-09-13 12:24:45
Kedves Tamás ! Igazi hát társ kívánok lenni az Ön, és minden igaz jó Magyar testvérem számára. A Jó Isten engem, úgy segéljen !
Topi
2013-09-13 09:56:30
Szentek és ereklyék

Sosem voltam nagy rajongója a keresztény hagyományoknak, kiváltképp a szertartásokat, kegytárgyakat tartottam feleslegesnek, de ez a véleményem jelentősen átalakult két hete egy élménysorozat után.
Amikor Szombathely-Sopron-Győr vonalon tartottam önismereti előadásokat, igen érdekes spirituális tapasztalataim voltak Szombathelyen és Győrött.
Szombathelyen a Martineum egyházi intézmény kollégiumában szálltam meg, amely a Savarián keresztül húzódó Szent Márton zarándokút egyik pontja is egyben. Erről az udvaron elhelyezett információs táblácskákról értesültem, valamint arról, hogy Szent Márton Savaria szülötte volt, innen került a franciaországi Toursba, ahol püspökként élt, majd isz. 397-ben az Úrhoz távozott.
Ennyit tömören a történelmi tényekről, amelyekből engem semmi nem érintett meg, viszont jó ötletnek tartottam, hogy mivel amúgy is átmegyek a belvároson, miért ne mennék ezen a zarándokúton! http://api.ning.com/files/bH3TtQwMlzcF4AJsEwhnfbjuvpUFFSAGOwITyIDqxjhtfKv-HvfOCG-Lvu8McDzMX*DC2TFjATvWyiRbryLFx2em*4pc7HDF/martonherma.JPG

Szent Márton

El is indultam reggel és még alig mentem pár saroknyit, amikor megéreztem egy energiát a térben, amelyik rátelepszik a városra és közben erőteljesen nyitja a koronacsakrámat is.
Figyelek, gondolkodok: Vajon ez a város energiája lenne? Vagy lehet, hogy Szent Mártoné? Tegnap még nem éreztem vagy csak nem tűnt fel eddig?
Egyelőre nem volt válasz, de éreztem egy belső indíttatást, hogy a következő kereszteződésnél ne jobbra tartsak a központ felé, hanem kanyarodjak balra. Meg is láttam nemsokára egy hatalmas templomot, - erről később kiderült, hogy ez a szombathelyi székesegyház - amely mágnesként vonzott magához. Ahogy közeledtem felé, egyre erősebben érztem azt a bizonyos energiát, így nem volt kétséges, hogy bemegyek, utánajárok mi is ez?!
Ahogy beléptem a székesegyházba, majd hanyatt vágott az energia, le is ültem az üvegfalon kívüli lócára. Itt meditáltam fél órát, engedtem magamba az erőt, amelyről itt már bizton tudtam, hogy ez Szent Márton energiája. Töltöttem magam, kapcsolódtam Mártonhoz, befogadtam az Ő lényét magamba.
Közben egy hölgy, aki a virágokat rendezgette és a templomot felügyelte, beinvitált, így már lehetőségem nyílt leülni Szent Márton hermája (ereklyetartó szobor) elé is.
Eszméletlenül erősnek éltem meg az energiát, ami a herma környékéről sugárzott, teljesen magával ragadott, a csakrasoromat totál kinyitotta és egymás után kerültem bele abszolút állapotok sorába.
Életem egyik legfelemelőbb, legszentségesebb élményeinek egyike volt az itt eltöltött 3 óra.
Miközben az energia áradt és én szárnyaltam, olyan történeteket, képeket is láttam, amelyekkel mélyebb bepillantást nyertem Márton életébe, a római kor és a középkor világába, az emberek hétköznapjaiba, valamint az egyház fejlődésébe, társadalmi és politikai szerepébe. A mini történelemóra és spirituális élmény végeztével lassan nekem is mennem kellett, de megfogadtam, hogy ide még visszajövök. http://api.ning.com/files/bH3TtQwMlzeiyUtybivk6U0oWMszBWoYNaZYeVt0VafikyJAOv0IOoFVChWdjy-eDBtz69b08HllWeLZ-uZjGaczfwTgf2wk/laszloherma.jpg

Szent László

Másnap Győrben volt pár szabad órám, így ott is meglátogattam a székesegyházat, ahol Szent László hermáját őrzik, benne László koponyacsontjával.
Az élmény itt is lehengerlő volt, a majdnem ugyanolyan tiszta energia itt is magával ragadott, éreztem benne a harcos erejét, az ország irányítót. Itt is kaptam kisebb tanításokat az életemre, majd jött a templomszolga és kitessékelt, mert zárnia kellett az épületet.
Másnap hazafelé ismét meglátogattam Szent Mártont Szombathelyen, valamint azóta még két szent ereklyéjénél is volt szerencsém meditálni, Szent Eufrozinánál Porecben és Boldog Gizellánál Veszprémben.
Következtetések

Mint írtam, a tapasztalatok hatására megváltozott a véleményem a szertartásokról, ereklyékről és az egész egyházi jelenlétről a világon:
Az ereklyék igen nagy erőket hordoznak, közvetítenek, vagy talán úgy még pontosabb a megfogalmazás, hogy egy kaput nyitnak odaátra, ahol végtelen a szeretet, a bölcsesség és az energia.
A szent vagy a szentté avatott, de a szentséget még maradéktalanul nem megvalósított lényétől, tisztaságától függ, hogy mekkora ez a kapu, mennyire szűri meg vagy hagyja tisztán áttörni az energiát, tudást, szeretetet odaátról.
Ezekkel az erőkkel valóban lehet imádkozni, gyógyulni, akár kívánságokat is teljesítenek, de nem ez az elsődleges rendeltetésük!!! Ezek ugyanis mind a kikerülései a tudatos probléma megoldásnak: Önmagunk felvállalásának, megismerésének, elfogadásának, vagyis a tudatos fejlődésnek.
Valódi megoldást az adhat, ha fejlődünk, tudatosodunk és ehhez ezek a szentektől származó ereklyékből fakadó erők, energiák, információ áramlások tökéletes tanítók lehetnek.
Sokszor panaszkodunk, hogy bezzeg nálunk nem rohangálnak szentek, megvilágosodottak (vagy csak nem ismerjük fel őket!), mint ahogy Indiában (feltételezzük legalábbis).
Nem, nem rohangálnak, de az isteni források bent vannak a templomainkban, csak be kell menni, megkeresni ezeket és rájuk kapcsolódni! Máris érezni fogjuk, ahogy közvetlenül elindul az energia áramlás, benne a tanításokkal, tudatossággal, bölcsességgel.

http://www.youtube.com/watch?v=9hsDusqmLtU&feature=youtu.be
Martin Killeen
2013-09-13 08:47:07
Kedves Kubinyi Tamas Ur!

Sajnos nem vagyok jol ertesult, csak most tudtam meg a forumot olvasva, hogy Kubinyi Tamas igaz jo magyar embernek szuletesnapja volt 11-en, vagy 12-en. Utolag kivanok tiszta szivembol jo egeszseget, sok oromet boldogsagot, de azt is, hogy ne dolgozzon szinte megallas nelkul, jusson ideje sajat magara es a csaladjara is! Onzetlen es minden atlagon feluli munkajaert tobbek neveben is halas koszonetet mond/ok/unk Barbara, Zsuzsanna es 3 magyarul is beszelo unokam Orsolya, Martin es Zsofia
Ajózsef
2013-09-13 08:29:51
Magyar Adorján levele a történelemhamisítások egyik legnagyobbikáról.

Manapság általános hiedelem, hogy a magyarok Ázsiából jöttek és hogy körülbelül 1000 évvel ezelőtt nomádokként vándoroltak Európába. Ezt iskolákban is így tanítják. Ami azonban csak újabb kitalálás, amiről egyetlen régi följegyzés sem tud semmit. Alapítója pedig, természetesn nemmagyar, vagyis Wamberger Herrmann, író és keleti utazó volt. Miután azonban az elmélet Ferenc-József császár politikájának igen megfelelő volt, Wamberger nem csupán Bécsbe rendeltetett, hanem igen kedves vendégként, császári ebédhez is meg lett híva. Ami nem is történt hiába, mivel – holott ő ezelőtt inkább azon véleményen volt, hogy Árpád honfoglalói törökök voltak – ám bécsi tartózkodása után már másképen írt, vagyis mindinkább úgy, hogy a magyarság lényegét az Árpáddal bejöttek képezték, akikhez már ezelőtt csatlakozott valami kevés finn-ugor elem. Valamint hangoztatta, hogy a magyarság “par excellence keveréknép” és hogy “a mai magyarság vérében az ősmagyarságnak már egy csöppje sincsen”. Amivel szemben embertanilag kimutatható, hogy a magyarság ma is 98 százalékban egyöntetű faj, valamint nyelvészetileg is, hogy nyelve szintén egyöntetű európai ősnyelv...
Ámde Wamberger Bécsből nem csupán a legnagyobb dicséretben részesült, hanem a császár magyar nemességet is adományozott neki, miután ő a magyarosan hangzó Vámbéry Ármin nevet vette föl.
Utóbb a császár titkos parancsai folytán... ezen elméletet a volt osztrák magyar tudósok sohasem fogadták el. Csakhogy Wamberger a maga elméletéről több könyvet írt, amelyek a császár és a “magyar”-nak nevezett de a valóságban osztrák fiók-kormány által pártfogolva, lettek terjesztve, más nyelvekre lefordítva, amely könyvekben a magyarság ázsiai, sátoros, nomád eredetű... a magyarság és a történelmi igazság legnagyobb kárára... Mi több, a németek utóbb már azzal sem elégedtek meg, hogy a magyarság török nomád eredetű legyen, hanem még iskolakönyveinkben is azt kezdték tanítani, hogy a magyarság mongol eredetű. Amely egész elmélet ily nagy fölkarolása és terjesztése pedig azért történt, mert az osztrák császári hatalom ebben a magyarság kiírtását célozó politikájának legjobb megokolhatását látta.
Hogy viszont a magyarság ázsiai eredetéről egyetlen történelmi nyom vagy följegyzés sincsen, ezt egyszerűen agyonhalgatták. A vége az lett, hogy idővel a magyarságnak a nyelvészetben és embertanban nem járatos része, vagyis nagy többsége is e tévtant elfogadta...
A tényállás azonban az, hogy a magyarság... Európa árjaelőtti lakosságának fönnmaradott része, ami történelmi, nyelvi, néprajzi és embertani adatokkal pontosan kimutatható. A magyarság tehát eredeti őshelyén, a nehezen járható hegységek által körülzárt, tehát jól védett Kárpát-Medencében, mindennemű viszontagság és későbbi betelepítések ellenére is mindmáig fönnmaradott.

A teljes levél:
http://tomoryzsuzsa.weebly.com/a-toumlrteacutenelemhamisiacutetaacutesok-legnagyobbikaacuteroacutel.html

Magyar Adorján élete és munkássága:
http://hu.metapedia.org/wiki/Magyar_Adorj%C3%A1n

Ui. Vigyázzatok kedves testvéreim, kit követtek, sokan vannak kik külömböző okokból félrevezetik népünket, aki egy dologban hazudik, az más aljasságra is képes. Legelső dolgunk megszabadulni a téves tudástól, szerencsére vannak tanítóink kiket követhetünk.
Áldás, békesség Magyar testvéreim.
Topi
2013-09-13 07:46:15
Magyarország jobban teljesít....
A 110-ik helyen állunk, alig lemaradva Bangladesh-től, viszont beelőztük a Palesztin területeket és Kongót!!!!!!!!!!

Forrás: http://unsdsn.org/files/2013/09/WorldHappinessReport2013_online.pdf
Kubínyi Tamás
2013-09-12 22:05:54
Köszönöm szépen Benedeknek, HunorMagornak, Topinak, és mindenkinek a jókívánságokat! Örülök, hogy ilyen kiváló harcostársaim vannak.
Topi
2013-09-12 22:04:00
Topi
2013-09-12 19:38:01
Topi
2013-09-12 12:15:12
HunorMagor
2013-09-12 05:35:14
Áldott, és boldog születés napot Tamás ! http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8EWLC6oWT8k
Topi
2013-09-11 20:13:18
Nem erről volt szó! - Az Orbán-csomag számokban https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wm1dm7_iDxM
HunorMagor
2013-09-11 20:06:46
Kedves Magyar Testvéreim ! Nem gondoljátok azt, hogy mindent meg kell tennünk azért hogy az Ármós Király televízió fönnmaradjon ? Pláne az után, hogy az ávós gazembereknek a kegyetlenkedését is kiteregetik ezen a nagyszerű oldalon. Erre a szörny tettre amit az ávós zsidók tettek, ennek ismeretében még mindig van valaki aki elhiszi azt, hogy ők a Jó Isten választott népe ? Akkor el kell gondolkodni azon mindenkinek hogy, akik Jézust a Jó Isten fiát kivégezték nem véletlenül mondta nekik az Úr Jézus, hogy a sátán a ti atyátok aki kezdettől fogva ember gyilkos volt . Ők nem a jó Isten népe, hanem a sátán népe aki ezt cselekszi amit ezek a gazemberek tettek, a cselekedetük tesz bizonyságot arról, hogy ki az ő istenük .
Topi
2013-09-11 18:30:11
Canada-Vancouver.BC. SZENZÁCIÓ egy UFO-t közelebbről videóztak le mikor a baseball meccs volt. A fiam is látta teljesen tisztán mivel az időjárás jó volt
Itt van a videó;
http://ca.news.yahoo.com/blogs/daily-buzz/fan-catches-ufo-video-during-minor-league-baseball-181253390.html
Topi
2013-09-11 18:10:10
Obama kérte a Kongresszust, hogy még ne szavazzanak a Szíriai kérdésbe várjanak vele!

http://www.presstv.ir/detail/2013/09/10/323161/obama-asks-congress-to-delay-syria-vote/
Topi
2013-09-11 18:06:10
A kormány a bankoktól, a bankok a kormánytól várnak megoldást
http://api.ning.com/files/adytKKwpEgRLlWGNybhxMZsZf22b0lJRLiIhqMmmSPH6l0kaLydhvvDRqqK1FQA1c8gokyaa2uGXw*a-XHU3DFNWvDKc6Vwm/patai01_fill_345x200.jpg

Novemberig nem tudja az ügyfelek javára módosítani a devizahiteleket a bankszövetség. Így reagált a kormánypárt ultimátumára a szervezet elnöke. A devizahitelezés problémáit ráadásul Patai Mihály szerint a kormány nélkül nem lehet megoldani. Az OTP elnök-vezérigazgatója szerint egyéni megoldásokkal csak 15 százalékkal csökkenhetnek az adósok terhei.

A kormány érted vagy a bankokért van....Érted ?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.