Kis Tibor
2013-08-03 01:19:40
Apista,
Már hiányoltalak.
De fucsa.
Ha most is kakukkot fogtunk, az igen komoly és tragikus következményeket eredményez.
Én még bízom ( naívság?) a megtísztult Jobbikban is bízom ( naívság?) Egyszerűen azért mert szükségünk van rájuk, a kevesebb véráldozat okán ( ha jól gondolom).
A KÁ tetteiben és szavaiban én eddig nem látok sandaságot, pedig gondolhatod, figyelem napi szinten.
Azt gondolom, felmutatott egy útat, amelyen végig kell menni, és sikerre vezethet. Vagy vele, vagy nélküle, de ezt úgy gondolom, nem lehet megsporolni.
Várjunk még, hogy mi az igaz?
üdv Tibor
Apista
2013-08-03 00:45:17
Tibor és Benedek!
Már PI honlapján is feldobtam a kérdést, hogy Kásler felesége RÁBAI (Rabbi) Hajnalka zsidó lenne-e. Később (lehet, hogy engem olvasva) a koppányos Balogh is felvetette, és azt, hogy egy amerikai zsidó névtárban benne vannak. Kásler ezt nem cáfolta meg, hanem valami olyasmit habogott, hogy az egy házastársakról szóló névsor. Soha nem beszél a betelepülőkről, a zsidó kifejezés gyakorlatilag tiltólistán van nála, pedig neki tudnia kell, hogy miért van ez a nagy "devizahiteles" válság. Ráadásul egy Kásler Miklós nevű orvos-történész rokona rendszeresen szerepel a Magyar(nak nevezett) Televízióban. Nem furcsa ez egy kicsit?
Kis Tibor
2013-08-02 23:11:29
Benedek,
Most látom a beírásodat. Ez így bíztos nem valós. Szedjünk még össze információkat az esetről. És pld hallgattassék meg a másik fél is.
A fehér kéményseprők alapítói igencsak elgondoltatnak.
Ha a hír igaz, akkor az tragikus a hiteláldozatok szempontjából, ha nem igaz akkor is komoly zavart tud előídézni.
Várjunk még, hogy tísztuljon a kép.
üdv Tibor
Kis Tibor
2013-08-02 22:53:16
(Lehet, ma kötöszködő hangulatban vagyok)
Tamás Gábornak feltett kérdésére, ha a kérdést én kaptam volna, egy történetet monduk el, ami itt a városomban esett meg.
Bivalyerős magyar parsztember, állatokat is tart ( még ló is) , és szőlővel is bajmolodik. Kordonossal, a maga örömére. A kordon oszlopokat aluminium drót köti össze, amire az inda felkuszik.Ezt lopták el a szomszéd faluban lakó cigányok. Az értéke a hulladákosnál pár száz forint lehetett. A magyar ember kára munkában, terményben ( a tolvajok tépték, szaggatták) igen nagy. Kétszer bontottak, kétszer építette fel újra a kordont.
A harmadik alkalomra felkészült. Hetekig éjszakázott a szőlő sorok között, és sikerrel járt. A három tolvaj közül kettőt a helyszínen elkapott, Mindkettőnek lábtörése lett a kapanyéltől. Komotosan kikötötte őket az aluminium dróttal at oszlopokhoz, majd a harmadik után eredt. Tudta hvá kell menni. A szomszéd falu kocsmájában rá is lelt. Voltak vagy tízen, mégis újabb törött láb lett a vége. A testvírek nyikkani sem mertek a szélesnyakú ismerősömre. A szőlőből csak két nap múlva merték elhozni a két rajkót.
És a történet vége. A magyarok még a helyi kisrendőrök is a paraszt mellé álltak, a tolvajéknak sokan megüzenték: ha baja lesz az emberünknek, nekik itt nem lesz maradásuk, még a nyomozó is ezt tette. Nem is lett ügy belőle, de az emberek még mindig emlegetik, a maguk bátorítására, és hogy erőt adjunk egymásnak.
Hát ezt mondam volna Tamás kérdésére.
És ez nem olyan régen volt. Talán 2003-ban, vagy 2004-ben.Mi változott azóta? Ma sem vagyunk rosszabbak.
Ne feledjük el soha, meg kell védenünk a mieinket , a miénket.
üdv Tibor
Kis Tibor
2013-08-02 22:25:22
Borsodi,
AZ utolsó sorban írt két kérdeseddel kapcsolatosan tudjuk a választ. Amikor a válaszokra gondolok, nekem mindig görcsbe rándul a gyomrom és a kezem.
üdv. Tibor
Kis Tibor
2013-08-02 22:21:44
Topi,
A 90-s években többször jártam Detroitban. Már akkor látszott a szándékos rombolás és rohadás ebben a nem europai városban.
Csak egy példa a céges parkolók( az alkalmazotti, és a dolgozói is ) több mint 70 %-ban japán kisfogyasztású autókkal volt tele.
Most a kinaiak nyomulnak és potom áron vásárolják fel a várost.
Ez is rossz érzéseket kelt bennem. Igen sok a fenntartásom Kinával szemben.
Engem egy rovartársadalomra emlékeztet, amely pontosan nagyon is megfelelel a világot maguk alá gyűrő erőknek,
Lehet, hogy ebben is csak rémeket látok?
( Az újgurokat nem is emlitem most)
üdv Tibor
Kis Tibor
2013-08-02 22:12:33
Marcsi,
Én azt a megfogalmazott és dokumentált igazságot fogadom el, és vallom amit a KÁ képvisel.
Azonban vannak zavarbaejtő dolgok. Most csak egyet. A Tamás által a héten bejátszott KÁ beszéd, és most a KÁ honlapon megjelenő háttérképek, és formák ,színek engem nagyon rossz jelentésű szimbolumokra emlékeztetnek.
Csak rémeket látok?
Mi erről a véleményed, a véleményetek?
üv Tibor
Borsodi
2013-08-02 21:20:02
Tibor, bocsi. Tudom, hogy tudod..
A politikai maffia minden téren az olcsóságunkra épít, amit még az Európai Bizottság sem javasol!
2003-ban hangzott el Luxemburgban, az EB szakmai konferenciáján:
"A globalizáció új feltételei között az egyedüli sikeres út az innováción és tanuláson alapuló fejlődés. Az alacsony bérekre, a környezettel szembeni igénytelenségre és a valuta leértékelésére alapozó út lemaradáshoz, a másoktól való függés állandósulásához vezet".
Milyen utat jár O.V és mit tettek elődjei? Mit szántak a magyaroknak?
Topi
2013-08-02 21:07:17
Topi
2013-08-02 21:01:41
Marcsi
2013-08-02 20:43:31
Kis Tibor
2013-08-02 20:10:41
Pontosan azért linkeltem be amit írsz,
Mennyire hamis a kép amit terjesztenek és mennyire nagy a baj ( " az oroszok már a spájzban vannak!"). Nézd meg a filmen az arcokat, nézd meg a helyszíneket , a felíratokat, a tevékenységet amivel foglalatoskodnak. Nézd meg a hozzászólásokat a ytubon, és nézd meg a film készítők neveit.
Vissza kell vennünk a Hazánkat!
Ha hagyjuk magubkat kiszorítani, az üres életterünket egyből elfoglalják.
Apista
2013-08-02 19:37:25
Egyetértünk HunorMagor.
Borsodi
2013-08-02 19:24:22
Tibor, ez a film a nyugati liberális fiataloknak szól, akik ottani kis pénzből mennek a lepusztított országokba, gyarmatokra "szórakozni".
Ha megnézed a feltöltő többi videóit, akkor láthatod, hogy szélső liberális megrendelésre készült a film. Ezért nem is értem, hogy miért linkelted be.
Az országunk élén álló kormányok olcsóvá tettek minket.
HunorMagor
2013-08-02 19:16:18
Szia Apista ! Többször hallottam már azt, hogy nem szabad minden zsidót egy kalap alá venni, mert vannak köztük olyanok akiknek semmi köze a cionista bagázs gonoszságaihoz vagyis jó zsidóknak nevezik őket. De ha a talmudot át tanulmányozzuk, akkor leleplezi őket . Én személyesen tapasztaltam azt meg, hogy bizonyos gyülekezetben zsidók kerültek vezetői posztra, de azt el tudom mondani hogy az illető tolvaj, hazug, és minden igaz jó Magyar ember ellensége volt. És bárhol ahol valamelyik gyülekezetben zsidók kerültek a vezetői pozícióba, ott hamarosan szakadások és háborúságok és egyéb aljasságok, gyanúsítgatások kezdtek el uralkodni. A jó kapcsolatok rövid időn belül, ellenségesekké változtak át.
Apista
2013-08-02 18:57:59
Szia HunorMagor!
Olyan zsidót nem fogsz találni, aki ŐSZINTÉN lelplezi a "fajtársait", mert ha ezt megteszi, akkor ő már nem is zsidó! Nincs jó zsidó, mivel épp az a lényeg, hogy lenézze a többi népet. Egy dologban van igazuk: vannak ők és vagyunk mi. A többi hazugság.
HunorMagor
2013-08-02 16:36:06
Csodálatosan áldott napot, minden Igaz jó Magyarnak ! Baki Gábornak teljesen igaza van, amikor azt állítja hogy a zsidók a Magyaroknak köszönhetik azt, hogy ma még léteznek. II Sargon ki akarta irtani ezt a tolvaj rabló bagázst, és ingyen bérmentve kik adták az életüket azért, hogy ennek a karvaly kalmár népségnek jövője legyen ? IGEN a Magyarok ! És mi a hála azért hogy megmentettük őket, a kihalás szélére juttatták a Magyart . Mélységes hálájukat azzal fejezték ki, hogy az elpusztítóink nagy segítségére voltak . A szememben csak az a jó zsidó, aki nyíltan tiszta őszinte szívvel ki áll a Magyarságért az egész világ előtt, és az élete árán is vállalja azt hogy a saját fajtársait leleplezi ki mondja az igazságokat, és az egész világ előtt elismeri hogy ők álltak a nemzetek forradalmai mögött, és ők voltak akik a sok ártatlan emberek lemészárlásában aktívan részt vettek. I: II: világháborút kirobbantották, a koncentrációs táborokat az ő utasításaikra fölállították, képesek voltak a saját fajtársaikat e koncentrációs táborokba begyűjteni, hogy abból aljas módon anyagi haszonhoz jussanak ! A Nagy Magyarország földarabolása is az ő számlájukra írható, a Magyar nép végtelen szenvedése és véráldozata teljesen nekik köszönhető, a Magyarországi koncentrációs táborok Recsk, és a titkos haláltáborok, ávó ávh, csak az ő embereikből állt. Minden igaz jó Magyar embernek ellenségei ! Számomra csak az igaz zsidó, és ártatlan aki nem hallgat elege van a saját fajtársai hazudozásából, és nyíltan az egész világ előtt le leplezi a népnyomorító, nemzetgyilkos fajtársait. De addig amíg csendben maradnak, és nem tesznek e gonoszságuk ellen a szememben ugyanolyan rablógyilkos, tolvaj, nemzetgyilkos sátánfajzat mint a többi !
Kis Tibor
2013-08-02 16:19:35
totya54
2013-08-02 15:27:49
Martin Killeen
2013-08-02 08:25:20
Kedves Baki Gabor! Errol az o!daladrol nem ismertelek eddig, de most megallapitom, hogy humorod is tokeletes! Aldjon meg a Joisten ezert is! Orulnek, ha megtisztelnel azzal, hogy pontosan leirnad a betegsegedet. jofika@att.net Udv. Barbara