Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Kubínyi Tamás
2013-08-07 09:39:09
Kedves Barbara!

A hatalmon lévő politikusokra gondoltam, a jobbikosok Atilla fiaiként kivételt jelentenek. A műsorban meg tudjuk beszélni a hasonlókat, jelöljön be.
Martin Killeen
2013-08-07 09:31:39
Kedves Kubinyi Tamas Ur! Talan a hetfoi musoraban mondta, hogy egyik politikus sem emlitette Almos vagy Atilla nevet. Peldat sajnos nem tudok statualni, de a jobbikosok biztosan kiejtettek a nevuket, ha volt ra modjuk, pl. nem Gyurcsanyival kapcsolatban. Szebb jovot! Udv. Barbara
Martin Killeen
2013-08-07 02:48:35
KEDVES BORSODI!
A hozzaszolasaiddal mindig egyetertettem eddig, de a legutolsoval nem annyira, mert meg vagyok gyozodve arrol, hogy a kapalgato Juliska neni fogja megkapni a hiteleket, ha a Jobbik szerzi meg legalabb az osszes ide beiro, hozzaszolo igaz jo magyar emberektol! Szebb jovot! Udv. Barbara
Martin Killeen
2013-08-07 02:40:04
KEDVES
Martin Killeen
2013-08-06 22:18:04
Kedves igaz jo Magyaradmin03!
Kis Emese ket peldanyban... kitiltasa mar az elso-masodik heten is jogos lett volna, de csak joval kesobb kenyszerultek erre, viszont ###, ill. Egy Jobbikos kitiltasat nem ertem es sajnos nem is tudom elfogadni, mert ha VALAKI, akkor O igaz es jo magyar ember. Szebb jovot! Barbara (P.S.; a 10. szamot kernem szepen "specialisan" elkuldeni, mert nem tudtam kinyitni eddig)
Lehel
2013-08-06 21:53:42
A csányi minden valószínüség szerint stroman lehet.
A honi ipar teljesen kiszolgáltatott, mivel nincs önálló piaca,csak multihoz végez bedolgozást, ahol a multi szabja meg, mennyit akar fizetni...ezért csökkennek a bérek.

Az állattenyésztést pedig a piaci fajták import szója szükségletével tették szintén multi-függővé. A csányi most a baromfiiparra fogja rátenni a kezét, feltehetően szoros kapcsolatba kerülvén braziliai vagy amerikai soya importőrökkel, amelyek már ma is meghatározzák a honi baromfi ágazat pozícióját.
Borsodi
2013-08-06 21:41:35
Csányi tényleg vágóhidat épít , -de (!) arról nem szól a híradás, hogy a részvényekből befolyt pénzt szánja -e erre.
(korábban azt tippeltem, hogy földet vásárol, mert 2014 május 1-től -a szabadkőművesség napjától-, a magyar föld vásárolható lesz EU és izraeli állampolgárok számára.

Ugyanis párhuzamosan kijött egy közlemény, hogy Csányi fogja az agrárfinanszírozás legalább 40%-át adni az OTP-n keresztül...
(lát valaki összeférhetetlenséget???)
és kijelentették, hogy az agrárfinanszírozás mértékéről (mármint a bankon keresztüli !!!) "legalább ezer milliárd forint beruházásra volna szükség".
(hozzáértő személy segítségét kérem: számolja már ki, hogy ez mekkora földterületet jelent mai áron) 3 milliárd lottóötöst felfogni képtelenek vagyunk, na de 1000 milliárdot ?!!!

Csak nem megint a magyarok pénzéből fogják privatizálni a magyar földet és olcsó (de villámgyorsan megtérülő) hitelekkel átjátszani külföldi kézre?

Biztos vagyok benne, hogy ezeket a hiteleket nem a kapálgató Juliska néni (talán ilyen nevű fórumozó nincs) fogja megkapni!

Mit gondoltok?
Takács
2013-08-06 20:26:28
A jobbikot jogosan vagy jogtalanul kritizálók figyelmébe ajánlanám hogy egy megkerülhetetlen folyamat része volt az hogy beépültek a jobbikba a mozgalom tönkretételére,felmorzsolására törekvő egyének .

Ez a szerencsétlen (ügynök)ország az elmúlt hatvan évnek köszönhetően tele van és volt kémekkel, ügynökökkel,besúgókkal,politikai karrieristákkal,stb,tehát nincs abban semmi különös hogy a gyarmatosító erőkkel kollaboráló hazaáruló bagázs mind a jobbikba mind minden más radikális szerveződésbe melyek magyar embereket tudnak,tudtak összefogni beépítette az embereit.
Nyomon követhető hogy a módszerváltás óta eltelt időben minden olyan szervezetbe,pártba amelyek valóban tenni tudtak volna az egészséges nemzettudat,a nemzeti érdekek képviseletének megerősítéséért beépülő provokátorokkal,ügynökökkel próbálták szétzülleszteni,többnyire sikeresen.

A LÉNYEGES AZ hogy a már beépült de időközben lelepleződő ártó szándékkal jelen lévő egyénekkel szemben mint lép fel a párt vezetése!

Tehát nyomatékosítanám hogy elkerülhetetlen volt(!) ebben a magyar közegben hogy egy alulról szerveződő mozgalomba beépültek,pozícióba kerülhettek ezek a kártékony személyek.
A jobbik a hitelességének megőrzésében kulcsfontosságú lesz a jövőben is(!) hogy KONZEKVENSEN eltávolítsák a mozgalomból a hiteltelenné vált személyeket!
Takács
2013-08-06 19:36:37
Tisztelt Admin03 csak helyeselni tudom hogy kitiltotta a két tudatosan megosztásra törekvő és a fórumot ellehetetleníteni próbáló személyt.
Kicsit sem csodálkozom hogy kis emese több néven is beregisztrálva tevékenykedett:)))

Friss hír: az ozorai fesztivált (természetesen...) megtartják ebben a ..........................rendszerben nincs is ezen mit csodálkozni az előzmények tudatában sem ugye......
Éva
2013-08-06 19:23:00
Mariannak:

A kérdésedre válaszolva én sem értek egyet abban, hogy aki vezető funkciót töltött be az mszp-ben az miniszter legyen egy nemzeti kormányban.
Nem ismerem a Jobbik 2014-es miniszterjelöltjeinek névsorát. Ha jól vagyok értesülve a Jobbik tagja nem lehet olyan mszp-s aki vezető pozíciót töltött be az mszp-ben.
Azt látom, hogy egyesek a jobbikosok életrajzát nagyon behatóan kutatják és keresik azokat a dokumentumokat, amelyekben kivetnivalót találhatnak, ha találtak ilyet, akkor azt diadalmasan azonnal közzéteszik a "jólinformáltak".
Példa a rágalmazókra:
Szeretem Szaniszló Ferenc Világpanoráma műsorát és a hozzászólásokat is elolvastam. Őt is megvádolták olyan dolgokkal, hogy volt kommunista, orosz egyetemre járt, stb nem idézem, mert elég durvák voltak a beírások. Aki rágalmazni akar, megteheti. Aki el is hiszi az az illető dolga.
Végül azt mondanám, nem vagyok bennfentes se a Jobbikban se máshol, csak szeretnék hinni a tényleg szebb jövőben.
Anna
2013-08-06 18:04:45
Dr Papp Lajos:Magyaroknak pusztulniuk kell a Kárpát-madencéből!!!!

http://www.mommo.hu/media/Magyaroknak_pusztulniuk_kell_a_Karpat-medencebol
Admin03
2013-08-06 16:22:33
Évikének

Két embert kellett eddig kitiltanom netgarázdaság és több néven bejelentkezés miatt. Kis Emese és Egy Jobbikos. A pártszimpátia vizsgálata nem feladatom.
Évike
2013-08-06 15:06:58
kérdezem admint, hány embert tiltott ki?
Évike
2013-08-06 15:05:52
köszönet az aktvnek, h kiszűri a nem ide valókat. igazából a jobbikban itt elinditott tisztulásnak még a választások előtt kellett volna lefolyni, de most sem késő, mert ujra választás előtt állunk. ami kisemese, debreceni meg attila félék átkozódnak, addig a nemzeti oldal nem fog növekedni, ám amint hátrébb szorulnak, egy csomó jó ember lép a helyükre.
Régi Jobbikos
2013-08-06 14:50:28
Attilának

A magadféle áljobbikosok teszik tönkre az egyetlen parlamenti magyar pártot, ismerlek. Ha sikerülne végre megszabadulni tőletek, az lenne a jó a Jobbiknak és a magyaroknak. Azt, hogy ki a fideszbérenc meg az ügynök, akkor tudnánk megbeszélni, ha nem álneveidet váltogatva átkozódnál.
HunorMagor
2013-08-06 13:33:32
A Jó Isten Áldja meg az AKTV létrehozóját, a munkatársakat és minden, szívéből, lelkéből, zsigereiből, az igaz jó magyar embereket. És mindazokat, akik tiszta szívvel és lélekkel vannak itt, és megtisztelnek áldott hozzászólásaikkal . Legyetek áldottak, teljesek egészséggel, és minden Égi és Földi javakkal, kiváltképp a Nemzeti egységgel. Akik pedig nem ide tartoznak, azok csak az ebet kötik a karóhoz és nem jut el a tudatukig az, hogy egységben a haza !
Mariann
2013-08-06 12:43:18
Évának

Alapvetően egyetértek a beirásoddal, csak annyit kérdezek: a Jobbik miniszterjelöltjei között helye van olyanoknak, akik több évtizedet a kommunista pártban húztak le? Kérlek, csak igennel, vagy nemmel válaszolj, mert ettől függ az összetartozásunk.
Topi
2013-08-06 12:21:45
Éva
2013-08-06 11:14:11
Kedves Mindenki, de főleg az igaz Magyarok!
Már régen nem veszek részt a fórumozásban, kisemese rafináltan megosztó beírásai miatt meg végleg kimaradtam belőle. Sajnos látom, hogy ahogy közeledik a választás, egyre jobban széthúz a radikális magyar oldal. Sok kisebb csapat van és mindegyik a Jobbikot támadja. Az az érzésem, hogy ezek többsége nemzetellenes szervezkedés, a megosztás a szerepük. Itt az oldalon is vannak megosztó vélemények, nem lehet tudni, ki a barát, ki nem. Egyet azonban le kell szögezni, hogy bár a Jobbiknak, lehet van több hibája és vannak nemzeti pártba nem illő tagok, de a Jobbik viszont nem támadja a többi radikális nemzeti egyesüléseket.
Szóval a kérésem annyi lenne, hogy az itt fórumozók szabadon írhassák le a véleményüket,-természetesen megfelelő modorban-de ne támadják egymást. Lehetnek eltérő vélemények, az is lehet, hogy egyik a másikra pozitívan is tud hatni, de a fő irányvonal, keresztény magyarságunk minden tekintetben vett védelme legyen.
Mivel közeledik a választás, ezért az egyetlen nemzeti pártot-amelynek közel milliós tábora van-nem támadással hanem építő segítő szándékkal kellene segíteni és nem lebeszélni az embereket arról, hogy rájuk szavazzanak. /Egyik beszélgető adásban Kubínyi Tamás is azt mondta, hogy most nem szavazna a Jobbikra./ Jelenleg nincs más alternatíva, amely 2014-es választásokig milliós szavazót toborozna. A legfőbb cél, a ballibek győzelmének és a fidesz 2/3-os győzelmének megakadályozása. És ha már a fidesznél tartunk, azzal foglalkozzunk inkább, hogy a kormányzópártokban hány volt mszp-s és hány idegen állampolgárságú képviselő a van a parlamentben. Fontos lenne ennek nagynyilvánosságra hozása, hogy a magyar emberek tudják, kire szavaznak.
Minden Igaz Magyar Embernek üdvözlettel: Éva
Régi Jobbikos
2013-08-06 09:59:01
Nekünk jobbikosoknak ártanak a legtöbbet a gyülöletkeltők. A magyar ember nem gyülölködik, a szeretet vezérli. A Debreceni klónokat ha nem távolítjuk el, megmérgezik az oldalt és nem lehet értelemes gondolatokat közölni mert elvész a sok alávalóság között. Én is kérem admint, ha nem megy el magától, zárja ki Debrecenit. Lisbethen csodálkozom, ahelyett hogy csititaná, még bátorítja is. Persze ha ismeretlenül letégláz egy magyar embert, nincs min csodálkozni. Mindenkinek el kell gondolkodnia azon, ami itt a Dklónok körül folyik. Nem maradhatunk csöndben, a mi Jobbikunkat is majdnem szétverték, mire felébredtünk és kikisértük őket.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.