Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-09-01 07:45:38
Vespa - egy újabb csodálatos film, melyben minden magyar rasszista, és minden cigány szeretni valóan naiv-
Fantasztikus 15 perc, ezt látni kell!!!!!

Itt van egy anyag a Vespáról:
http://www.youtube.com/watch?v=JyHkX42bIVg

http://kkbk.blog.hu/2012/02/21/groo_diana_kotel#c20477967
totya54
2013-09-01 00:20:26
Topi
2013-08-31 19:54:28
Azt hallhattuk, hogy a Vezér az öt leggazdagabb magyar egyike, ami - valljuk be - csak a legnaivabb Fidesz-zombikat lephette meg, a magyarok többsége ezzel - ha nem is a helyezés pontos ismeretében - tökéletesen tisztában van.
És ez így helyes is, mégiscsak, hogy jönne ki, ha olyan csóringer miniszterelnökünk lenne, hogy még egy jachtkikötője se lenne, piha!
Az olyan országot, amelyiket egy gatyából kilógó seggű filosz vezet, az olyat még a költöző libák is leszarják, márpedig hogy néz ki egy zöldfülű miniszterelnök a májusi réten?
Az is milyen nevetséges, ahogy elődei eljótékonykodták a miniszterelnöki fizetésüket!
Ha valaki értékes munkát végez, azt jól meg kell fizetni, a pénzt pedig meg kell becsülni, nem pedig szétszórni mindenféle élhetetlenek között!
A jó miniszterelnököt az különbözteti meg a rossz miniszterelnöktől, hogy ismeri a pénz értékét és hatalmát, márpedig hogy ő ismeri, azt nem lehet letagadni még az ellenségeinek sem!
Pénz beszél, a többieknek meg csak az állkapcáját lengeti a tavaszi szél, amelyik vizet áraszt, de majd szállítunk egy kis dolomitot a gátakhoz is, oszt jónapot!.
Mikor miniszterelnök lett, az égadta úrvilágon semmihez sem értett a lopáson kívül, merthogy azt korán kezdte.
Amikor Szolnokról Pestre költözött egy Mester utcai tanácsi lakásba, nem sokáig nyomorgott a prolinegyedben, hamar szert tett egy színvonalasabb, szintén tanácsi lakásra a már előkelőbb Haris-közben, ezt tanácsi pénzen felújíttatta, majd eladta, természetesen a méltóságos asszony üzleti köréből került rá a vevő.
Hogy hogyan épített ebből magának villát, hogyan próbálja eldugdosni a nyilvánosság elől, meg miért fotóztatja magát előszeretettel a spejzban, az már legyen az ő dolga, meg az is, hogy miért kell a mai napig trükköznie a használatbavételi engedéllyel.
Szép kis villa van benne borospince is, ahogy az egy tokaji szőlősgazdához illik, és nem lennék meglepve, ha atombiztos bunkert, pánikszobát és menekülő alagutat is rejtene a birtok, első az óvatosság, ugye...
A vagyon java természetesen nem saját néven szerepel, erre jó a kiterjedt család, és aki arra kíváncsi, hogy miért is a rendkívül tehetséges Vitézy gyerek vezeti a Budapesti Közlekedési Központot, annak tudnia kell, hogy az adriai kikötők telekkönyvi tulajdonosát meg Vitézy Tamásnak hívják.
A "ne mi nyerjük a legtöbbet" sárazsadányi ügye a magyar igazságszolgáltatás szégyene, de aki azt hiszi, hogy a Méltóságos Asszony veszteséggel szállt ki belőle, az nagyon-nagyon ostoba.
Amit a közvélemény lát az Orbán-vagyonból, az csak a jéghegy csúcsa, márpedig, mint tudjuk, a jéghegy kilenctizede a víz alatt van, nem látható.
És ami látható abból egyetlen centiméter sem tiszta, egy tisztességes jogállamban egy ilyen velejéig korrupt politikusra már rárohadt volna a műanyaglakat is.
Ezek az üzleti tranzakciók nem a nyilvánosság előtt zajlanak, strómanok, cégek, részvényesek és részvények, külföldi bankok és tőzsdék szövevényes hálózatán keresztül folyik az üzletelés.
Soha nyilvánosan nem mutogatott, ügyvédek és közjegyzői páncélszekrényeiben, letétben tartott szindikátusi, kölcsön és adásvételi és egyéb szerződések biztosítják a Család anyagi érdekeit, melyek nagyságrendjéről a népnek halovány segédfogalma sincs.
Hogy kik a KÖZGÉP részvényesei, hány százalékkal érdekelt a cégben az Orbán-család, azt sűrű, sötét homály fedi, aki meg a parlamenti vagyonbevallását nézegeti, az vagy hülye, vagy röhögni akar egy jót.
Vagy sírni.
Rettenetesen nagy pénzek mozognak ebben a szférában és egy miniszterelnök - főként a mai ügymenet mellett - pillanatok alatt tud milliomosból milliárdost csinálni, ehhez elég egy önálló képviselői indítvány, esetleg egy szaftos kis kiszivárogtatás, meg egy bennfentes információ és kész is a milliárdos.
A tiszta korrupcióról, mint amilyen például a messze bűzlő Gripen-döntés, ne is beszéljünk, annak ellenértéke valamelyik Karib-szigeteken dolgozó bank számláin lapul.
És ahány ilyen módon kreált milliárdos, az mind leadja a sápot a Keresztapának, aki elégedetten ül a pénzhegyek tetején, mint a nép egyszerű és szerény gyermeke, miközben a nép fele nyomorog.
Ha tisztán lehetne látni, hogy hány intézkedés született Orbán regnálása alatt a nyomor felszámolása és hány Orbán és sameszai meggazdagodása érdekében, el lehetne csodálkozni, attól tartok.
Amikor pedig a baloldal széplelkei Anikó asszonyt méltatják párás szemmel, akkor valaki elmondhatná nekik, hogy nincs ok a szemforgatásra - ez esetben is csak a zsák találta meg az ő igen passzentos foltját.
Ha a mezei Fidesz-fant erről kérdeznéd, úgy nézne rád, mint liba a piros kukoricára, azt mondaná, rosszindulatú vagy és gyűlöletet szítasz a Nemzet Miniszterelnöke ellen.
Pedig dehogy tennél ilyet, csak egy ócska maffiózóról beszélsz, aki tönkretette az országot és közben igencsak megszedte magát.
Hagytuk, megérdemeljük.
Topi
2013-08-31 16:38:11
Egy újságnak az a dolga, hogy hírt adjon a világ különböző eseményeiről akár egyet ért vele akár nem. Egy magazinnak pedig az a feladata, hogy nem csak a fő híreket, hanem a világ más érdekes eseményeit, elméleteit is olvasói elé tárja.
Ez a cikk is ennek jegyében született. Dr. Michael Salla kutatásai enciklopédia szerűen foglalják össze a földönkívüli fajok sokrétegűségét és az emberiséggel való kapcsolatukat. Tanulmánya, szó szerint olvasható.
http://www.costadelsolmagazin.com/content/mit-tudunk-foldonkivuliekrol

Éppen ideje volt már, hogy megjelenjen egy ilyen enciklopédia is!!!
Az embereket hülyítették, főleg Nícea óta, hogy csak EZ az egy életük van, és nincs másutt élet a hatalmas Univerzumban csak a Földön! Eltitkolták a níceai vallás segítségével és állandóan csak ezt a rengeteg hazugságot sulykolták bele az emberek fejébe - tudatába, érzéseibe - lelkébe a fizikai világ "tudományaival" - amik pedig eléggé primitívek még ma is az Isteni Kozmikus Tudományokhoz!!! A Magyarok, a MI származásunkról is esti mesét találtak ki hülye-gyerekeknek!!! Hülye varázslóinasok azok mind, mint Chipolla és az inasa, de a csőlátásban szenvedő "tudósaink" Isteni ! titkokat fürkésznek szegények!!! Vannak olyanok is akik Istent játszanak!!! Mikor lesz már vége ennek a néphülyítésnek és a papok uralmának??? Kitalálták azt a hatalmas őrültséget, hogy ők kellenek ahhoz, hogy ISTENNEL kapcsolatot tudjunk teremteni! NEM kell ahhoz senki idegen ember, csak MI, mert másképpen NEM is lehetséges!!! A közvetlen kapcsolatot csakis MI tudjuk megteremteni Istennel, senki más!! Mindenki önmagának, ISTENNEL!!!
Emlékszel az Egri csillagokra? Ott is azt mondja Mekcsey a papnak -- HA ISTEN ÁLDANI AKAR, PAP NÉLKÜL IS ÁLDHAT!!!
Anna
2013-08-31 14:53:51
Anna
2013-08-31 14:39:37
Szumir nép eltünése avagy a töténelem ismétli önmagát?

http://www.magyarhon.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=238&Itemid=249
Lehel
2013-08-31 14:33:15
Kedves Lisbeth !
Tanácsolom ne keverjük össze a szeretet miliőjét, aminek kiépítéséről a róka beszél és azt az államigazgatási feltételrendszert, ami a szeretet légkörét képes - akár a szeretettől idegen eszközzel - erővel is biztosítani.
Ez utóbbi - a jogrendszer, mint a Szent Korona eszme, amiről Jóska bátyánk is beszél - nem csak a szeretet dimenziójába tartozó eszközöket alkalmaz,főleg amikor az ártóval szembeni ellenállásra és egyéb, az erőszak kategóriájába tartozó eszközökre hív fel
Lehel
2013-08-31 14:19:32
Nem értem kedves Lisbeth, miben látja Ön ezt a különbözőséget ?
Én akkor is és most is azonos ember vagyok, legfeljebb pár héttel idősebb kiadásban.
Érdekel azonban az a nézőpont is amiből Ön az ellenkezőjét látja.
Maradva tisztelettel várom szíves válaszát !
lehel
volt jobbikos
2013-08-31 12:24:25
Nagyon jó visszanézni a pénteki műsort, mindenkinek ajánlom, főleg a fiataloknak, akiknek fogalma sincs, milyen volt az országrészek visszatérése. Aki megnézi, annak fogalma lesz arról, milyen leszz a következő hasonló esemény, amit a tévé egyenesben fog közvetíteni.
szilveszter
2013-08-31 12:21:23
Kedves Tamás! A szemita nem szemita elkülönülésről jó lenne hallani mert szemitát gyártani nem mindenki tud,ellenben antiszemitát gyártani könnyű dolog.Az érthető hogy Ábrámot Melkisedek Sumer papkirálya megáldotta,de azóta mióta" áldd" mint Ábrahám bennünket magyarokat,A meddigről csak sejtjük,mikor Ábrahám újra vagy megint adót fog fizetni mint Salem idejében.
Lehel
2013-08-31 08:16:38
Kedves Ajózsef !
Valószínű nagyon markáns gén a mienk ahogy a természet és az életerő/ösztön is a legerősebb.
Sajnálatos viszont az, hogy Hazánk lakóinál más hatás is érvényesül, mint a génekben kódolt parancs.
Üdv.
Lehel
Lehel
2013-08-31 07:50:21
Kedves Kubinyi Tamás Úr !
Köszönetet mondok a megemlékező felvételekért, amely mint bennem, úgy az erdélyi testvéreinkben is reményt ébreszt, hogy nem kell elfogadnunk külső erőszakkal történt szétszakításunkat, mert amit vér és kultúra (szellem) összeköt, az szétválaszthatatlan. Az Úr akarata kell legyen ez, ha ennyire erős a kapocs.
Azt hiszem ragaszkodásuk magyarságukhoz erősebb, mint bármely más népekben, akik esetleg elszakíttattak eredeti nemzetüktől.
Martin Killeen
2013-08-31 07:11:36
Kedves Kubinyi Tamas Ur!
Halasan koszonom az otthoni csaladom neveben is Vitez Nagybanyai Horthy Miklos 1940-es bevonulasat E-Erdely kb. 61 ezer negyzetkilometernyi visszafoglalasakor. Oromomben majdnem vegig konnyeztem (eddig csak Szaniszlo Ferenc musoraban lattam a bevonulast, de sokkal rovidebb ideig) es buszken gondoltam keresztapamra, aki akkoriban fohadnagy volt, es a masik rokonomra, aki ezredeskent vett reszt ebben a csodalatos menetben. (bocsanat a dicsekedesemert, de nagyon buszke vagyok a rokonaimra, akik alaposan meg is lettek buntetve kesobb) Szebb jovot! Barbara
Zoltán
2013-08-30 23:59:15
Kedves 'Lis'beth!


Én örülök, hogy az északi népek ügyesen összetartanak a sokezer szigetükön át.....
Nyilván sok múlik rajta, hogy hány szigetre, utcára, lakóházra, emeletre, lakásra
vannak elosztva; de igazából teljesen mind1.

Az 1419 szigetből, melyből 72 sziget lakott, egységes, összetartó, kiválló
kommunikációs készséggel bíró nemzet (?!?) lakja???
Egységes? (Jól hangzik; naés mit jelent? (semmit))
Összetartó a nemzet? (Jól hangzik; naés mit jelent? (kalap szatse))
A kommunikáció kiválló? (Jól hangzik; egy nagy rakás szar. Kommunikatíve...)
Mi az, hogy egy ezernégyszáz szigetes északi csak 72 szigeten lakó nép, akik
közül magyarul is nyögdécsel némelyik, a kommunikáció kiválló.......

Képesek egymással elmakogni a különböző szigetlakók? Netán finnugorul? Vagy
valami egyéb inter-izlandiánus nyelvszerűségen, egységesen, összetartva, kiválló
inter-izlandus kommunikációval?

Erről az jut eszembe, amikor azt mesélik, hogy a cigányok igazából jó, hogy
lopnak, csalnak, meg hazudnak; de viszont nagyon szeretik a gyermekeiket, és
akár ölnek is a védelmükben..... Milyen rendesek, és családcentrikusak.

Bezzeg a trehány, családgyűlölő magyarok utálják gyermekeiket, ezért nem is
hajlandóak kirabolni szomszédjukat, és nem lopják el más tyúkját, sem
uborkáját; sem nem erőszakolják meg és verik agybafőbe a Kati nénit, ha nincs
mit adniuk gyermeküknek.....
Ilyen családgyűlölők a magyarok, szemben a családszerető művelt népekkel,
akik gyermekeik végtelen szeretése miatt halálra vernek "ŐLD A MAGYART!"
felkiáltással bárkit, aki nem cigány, és megáll az autójával, ha aláugrik
egy cigánygyerek...

Szerintem az a jó, hogy most is, és '56-ban is, és azelőtt is el lehetett
hagyni Magyarországot.....
Mindenki eldönthette, és eldöntheti: Marad-e, vagy megy...
Lehet, hogy a maradás egy életbe kerül; lehet, hogy a menés a jólétet hozza el...

Lehet, hogy a jólmenű szigetlakók kioktathatják a buta, non-euro-conform oktondi
magyarokat, hogyan is kell élni skandináv módjára.............

Szerintem az ilyenek éljenek skandináviában, és tanítsák meg gyermekeiknek
Vejnemöjnem nyelvét.....
És felejtsék el a magyart, és oktassák ki a télapót...


http://www.youtube.com/watch?v=VcDy8HEg1QY
Ajózsef
2013-08-30 23:37:04
Kedves Lehel!
"A magyarság sorsközösség vállalás kérdése ma már"
Igen, de nem csak vállalás a genetika azt mutatja, hogy nem csak az, közös eredet is.
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:L5vLQ5N1N00J:www.eltevedtidoszamitas.hu/pics/Magyarostortenet.pdf+&cd=6&hl=hu&ct=clnk&gl=rs&client=firefox-a

Seminoék szerint az említett két utód-marker (az EU 18 és az EU19) a két legősibb ma is meglévő európai jelző. A kettő együttesen 73,3 % a magyar férfiakban!
Czeizel Endre, a Magyarság genetikája c. könyvében, a finnugor
származáselmélet részletes ismertetése és egyéb félrevezető kitérők után a
következőket ismeri el erről: (235. oldal, 3. bekezdés)
„A magyar férfiak 60 %-a az EU-19-es - őskőkorszakbeli - ősapa utóda. A magyar férfiak további 13,3 %-a az EU-18, 11 %-a az EU-7, és 8,9 %-a az EU-4 ősapa utóda. Mindez azt jelentheti, hogy a jelenlegi magyar férfiak 93,3 %-a négy ősapától ered, és 73,3 %-a már az őskőkorszakban itt élt férfiak utódja.”
Lehel
2013-08-30 23:15:56
Ajózsef !
Mint tudjuk, a magyarok köre nem azonos a magyar állam idegenszívű - sokszor zsidó - zetésével.
Ajózsef
2013-08-30 23:08:04
Dr. Shokotu Faisi - levele 1963-ból.

"Van német-magyar, szláv-magyar, román-magyar, izraelita-magyar keveredésű történelemtudós is. .. ezek egyike sem az igaz magyar történelmet kutatja, hanem a németek, szlávok, románok és izraeliták javára akarja a magyar történelem igazságait elferdíteni.
'Miért van az, hogy a világ egyetlen nemzete a Magyar, amelynek származását, történelmét minden más népség elhomályosítani igyekszik...? És mik állnak e-mögött a homályosító érdekszövetség mögött...?
Addig is, amíg erre önök válaszolni fognak, mi japániak és az összes turáni törzsekhez tartozók, Pakisztántól Szibériáig és a Hindusoktól Burmáig - a legősibb 'egynyelv' elemeit legtisztábban megtartó nyelven ' magyarul ' írjuk ÉBRESZTŐNKET a csaknem 800 millió testvéreinkhez. És ezzel a MAGYAR NÉPNEK, FAJNAK és NEMZETSÉGNEK akarunk a legősibb származásáért és sok ezer éves tradícióiért tiszteletet adni...még akkor is, ha Önök magyarok ezt a tényt erőszakkal megsemmisíteni kívánják!"

link http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4142&rovat=
Lehel
2013-08-30 23:06:14
Kedves Gábor !
Én ismerek Borsodban sváb közösséget. Számomra példamutató - dolgos, takarékos - az életvitelük
Lehel
2013-08-30 23:03:34
Honnan kerültem ide, nem tudom, mert itt születtem elődeimmel együtt. A redemtio idején a jászok szabad népek voltak.
Bennem ez az igény ma is elevenen él és teszek is ezért.
Lehel
2013-08-30 22:49:51
Kedves József ! A magyarság sorsközösség vállalás kérdése ma már.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.