Imi
2013-07-10 09:35:55
Egy Jobbikosnak
Csak egy példát mondgy olyan zsidóra, aki "a nemzeti érdeket maximálisan szem előtt tartja".
Régi Jobbikos
2013-07-10 06:44:53
zsikének
Dehogynem, kedves zs pontosan ez a baj. Ettől romlik minden párt, ettől csúszik le a mienk is a szemünk előtt és ettől megy tönkre Magyarország. Mikor veszi észre az átlagos szavazó hogy megint rútúl becsapták? Megfertőzték tönkretették! Amikor szeretnénk kimondani az okokat akkor jön ön és a magukfajták és azt mondják: "Egyébként nem az a baj, ha valaki zsidónak született!!" Kimondhatjuk, a jobbikot a zsék tették tönkre és innen csak nélkülük lehet felállni. Mindenki küldött ember aki ezt elkeni.
zsike.papp@gmail.com
2013-07-10 06:25:11
Benedek !
Megkérlek, hogy az orbán és bandájának az előéletét, származását is vázold fel, akik most hazaárulási pozicióban vannak, és nem baj ha a jelenlegi tevékenységűket is részletezed ( a gyengébbek kedvéért ) ! Ez a döntő fontosságú, nem egy Z Kárpát "multja", ami a leirtak szerint vállalható, a jelenlegi tevékenységére pedig büszke lehet ( amit nem mondhat el magáról orbán és tébolyult hordája) !
Igy féloldalasnak és elfogultnak tűnik a tájékoztatásod!
Egyébként nem az a baj, ha valaki zsidónak született!!
Előre is köszönöm : DEBRECENI
Kis Tibor
2013-07-09 21:07:34
Kedves Topi,
A devizacsalás videohoz szólnék hozzá.
Ez csak egy vélemény, nem gondolom, hogy nálam a tuti, de azt igen, hogy érdemi kérdéseket fogalmazok meg.
ahogy én látom:
1, Ebben a dologban a Kásler jutott a legtovább. Amit Ő képvisel, annak a lényege, összefoglalása a következő:
- azonnali kilakoltatási moratorium érvényesítése
- a devizahitelnek mondott szerződések semmisek.
- ez nem polgári-, hanem bűntetőügy
- a felelősőket büntetőjogi felelősségre kell vonni.
- a károkozásért a károkozók fizessenek kártérítést.
2. A Jobbik ( és a kerekasztal is) nem ezt kommunikálja, képviseli. Z.Kárpát folyamatosan mást mond.
3,, A Kásler által megfogalmazottakkal szemben érdemi kritikát még nem hallottam, módosítást, finomítást sem.
4, Szerintem az igazság a Káslernél van. A jobbik akkor jár el helyesen, ha azt képviseli, ha felvállalja.
5, Eddig nem ez történt. Miért nem? és a Jobbik konkrét gyakorlati megoldási javaslata sem ismert, amit mondanak az túl általános.( mert csak annak ismeretében lehetne ütköztetni az álláspontokat)
6, Végére hagytam, egy alantas rágalmat ( ha nem igaz), de jobb ezt is tísztázni.
Z. Kárpát felvett név, eredeti Zsigó, és a "kiválasztott nép" fia. Jobb az igazságot újra és újra elmondani, mint hallgatni róla. Akár így van, akár úgy van.
üdv Tibor
Kis Tibor
2013-07-09 20:26:28
Kedves Jobbikos,
amit most irtál, én nem mondtam.( kérlek hallgasd vissza)
van egy pár kérdésem, de nem szeretnék parttalan vitát, (ezért gondoltam a skype-ot)
üdv
Topi
2013-07-09 20:14:37
Kis Tibor
2013-07-09 20:02:51
Nem akarok semmilyen sárdobálásban részt venni, nem látom értelmét, a kárát viszont annál inkább.
Kis Tibor
2013-07-09 19:59:28
Kedves Jobbikos,
Lehetne inkább skype-on, személyesen. kis.tibor1000
bémargó
2013-07-09 15:42:40
Sári
2013-07-09 14:27:50
szekelyfoldi és Egy Jobbikosnak
Végre megértettem hogy gondolkoztok. Mindegy h ki az, cigány, arab vagy bármi, jöhet. Na ezért nem lehet benneteket vállalni. Közben pedig az útkereső magyarokat szapujjátok itt és máshol. Én szeretnék egy tisztán magyarul gondolkodó társaságot, mindegy h milyen párt, jobbik, devizahiteles, csak ne boruljon össze mindenkivel és főleg ne a magyarokat szidja ahogy ti teszitek. Hogy pénzér vagy szorgalomból, az mindegy, szüklátókörü gynege prpagandisták vtok, akik szidják a Szent Koronát és vele együtt minden igaz embert. Ha jót akartok a hazátoknak és a pártotoknak, ne szólaljatok meg. Tudom h nem tudjátok megállni, de ezzel végre magatok előtt is beibizonyosodik h kik vagytok. A magyarság megosztói, a jobbik tönkretevői, szegedi szálláscsinálói. Talán vissza is akarjátok hozni őt a pártba? Minden elő van rá készitve. Tegyétek de ne velem és ne a jó magyarokkal. Viszlát, többet veletek nem állok szóba.
HunorMagor
2013-07-09 11:23:06
Sári
2013-07-09 10:08:10
Amikor azt állitod h jobban tudod én kire szavaztam, akkor tévedsz. A jobbikra szavaztam, ám most elbizonytalanodtam. Hozzátok fordultam és mégjobban elbizonytalanodtam. A kérdésemre nem válaszoltál.
Sári
2013-07-09 09:07:28
szekelyfoldinek
Azt gondoltátok, h következmény nékül lehet a zs embereket beépiteni? Olyan sokan vannak, h a magyarokat távot tudják tartani a vezetéstől. Az egyszerű ember először nem hisze a szemének, utána kimondja amit lát, te pedig hátbatámadásról beszélsz. Te járatod le magad és pártod amikor nem a bajról beszélsz, hanem azt támadod aki észreveszi a jobbik elzsidósodását. A zsidó propaganda védi ilyen módon a leigázott pártot ezért nyilatkozz: közéjük tartozol, vagy sem.
Topi
2013-07-08 21:44:35
HunorMagor
2013-07-08 20:26:37
Szia Benedek ! Habiru=Háború Héber=Hábor háborodik háborodott , háború gyártók !
HunorMagor
2013-07-08 19:57:34
Szia Benedek ! Ezek szerint Jézus nem véletlenül fogja tűzzel megtisztítani a világot, mert lesz mit leégetni róla. A hazugságok hálóját, az álszentséget . Majd amikor a népek szeme megnyílik, akkor lesz majd ledöbbenés amikor minden igazság napvilágra kerül, hogy valójában kik azok akik más népeknek a legyilkolásán dolgoznak. Ezt most kevesen látják, a Kereszténység rettenetes vakságban szenved, mert nem látja vagy nem akarja látni azt, hogy a zsidók a legfőbb veszély forrás a földön .
Topi
2013-07-08 19:36:46
A Szent Korona Rádiót is BLOKKOLJÁK (MAZSI)HISZtiék!
Rohadjanak meg!
!
zsike.papp@gmail.com
2013-07-08 17:59:13
Üdvözöllek kedves ### !
Örülök, hogy olvashatom ujra a véleményedet ! Amióta elköszöntem erről az oldalról, azóta nem jöttem vissza,sőt, a Kubinyi-műsort sem hallgatom (szerintem Te tudod miért !). Hónapok óta véletlenül idetévedtem ide, a Jóisten nagy rendező ! 3 EMBERrel privát tartom a kapcsolatot, ez nekem nagyon fontos !
Azt hiszem, vannak olyan lények, akiknek feladatuk, hogy leromboljanak minden eszközzel mindent, ami nemzeti, elejét vegyék minden összefogásnak !
Örülök hogy megmaradtál olyannak, amilyen voltál (mi már csak ilyenek vagyunk !!!) ,ez erőt ad a magunkfajtának, mert nem vagyunk egyedül ! Üdvözöllek : DEBRECENI
Topi
2013-07-08 17:12:28
Topi
2013-07-08 17:01:03