Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Kis Tibor
2013-07-09 19:59:28
Kedves Jobbikos,
Lehetne inkább skype-on, személyesen. kis.tibor1000
bémargó
2013-07-09 15:42:40
Egy Jobbikosnak:
http://youtu.be/LtPoBxN-BCg
Erre gondoltál?
Sári
2013-07-09 14:27:50
szekelyfoldi és Egy Jobbikosnak

Végre megértettem hogy gondolkoztok. Mindegy h ki az, cigány, arab vagy bármi, jöhet. Na ezért nem lehet benneteket vállalni. Közben pedig az útkereső magyarokat szapujjátok itt és máshol. Én szeretnék egy tisztán magyarul gondolkodó társaságot, mindegy h milyen párt, jobbik, devizahiteles, csak ne boruljon össze mindenkivel és főleg ne a magyarokat szidja ahogy ti teszitek. Hogy pénzér vagy szorgalomból, az mindegy, szüklátókörü gynege prpagandisták vtok, akik szidják a Szent Koronát és vele együtt minden igaz embert. Ha jót akartok a hazátoknak és a pártotoknak, ne szólaljatok meg. Tudom h nem tudjátok megállni, de ezzel végre magatok előtt is beibizonyosodik h kik vagytok. A magyarság megosztói, a jobbik tönkretevői, szegedi szálláscsinálói. Talán vissza is akarjátok hozni őt a pártba? Minden elő van rá készitve. Tegyétek de ne velem és ne a jó magyarokkal. Viszlát, többet veletek nem állok szóba.
HunorMagor
2013-07-09 11:23:06
Sári
2013-07-09 10:08:10
Amikor azt állitod h jobban tudod én kire szavaztam, akkor tévedsz. A jobbikra szavaztam, ám most elbizonytalanodtam. Hozzátok fordultam és mégjobban elbizonytalanodtam. A kérdésemre nem válaszoltál.
Sári
2013-07-09 09:07:28
szekelyfoldinek

Azt gondoltátok, h következmény nékül lehet a zs embereket beépiteni? Olyan sokan vannak, h a magyarokat távot tudják tartani a vezetéstől. Az egyszerű ember először nem hisze a szemének, utána kimondja amit lát, te pedig hátbatámadásról beszélsz. Te járatod le magad és pártod amikor nem a bajról beszélsz, hanem azt támadod aki észreveszi a jobbik elzsidósodását. A zsidó propaganda védi ilyen módon a leigázott pártot ezért nyilatkozz: közéjük tartozol, vagy sem.
Topi
2013-07-08 21:44:35
HunorMagor
2013-07-08 20:26:37
Szia Benedek ! Habiru=Háború Héber=Hábor háborodik háborodott , háború gyártók !
HunorMagor
2013-07-08 19:57:34
Szia Benedek ! Ezek szerint Jézus nem véletlenül fogja tűzzel megtisztítani a világot, mert lesz mit leégetni róla. A hazugságok hálóját, az álszentséget . Majd amikor a népek szeme megnyílik, akkor lesz majd ledöbbenés amikor minden igazság napvilágra kerül, hogy valójában kik azok akik más népeknek a legyilkolásán dolgoznak. Ezt most kevesen látják, a Kereszténység rettenetes vakságban szenved, mert nem látja vagy nem akarja látni azt, hogy a zsidók a legfőbb veszély forrás a földön .
Topi
2013-07-08 19:36:46
A Szent Korona Rádiót is BLOKKOLJÁK (MAZSI)HISZtiék!

Rohadjanak meg!
!
zsike.papp@gmail.com
2013-07-08 17:59:13
Üdvözöllek kedves ### !
Örülök, hogy olvashatom ujra a véleményedet ! Amióta elköszöntem erről az oldalról, azóta nem jöttem vissza,sőt, a Kubinyi-műsort sem hallgatom (szerintem Te tudod miért !). Hónapok óta véletlenül idetévedtem ide, a Jóisten nagy rendező ! 3 EMBERrel privát tartom a kapcsolatot, ez nekem nagyon fontos !
Azt hiszem, vannak olyan lények, akiknek feladatuk, hogy leromboljanak minden eszközzel mindent, ami nemzeti, elejét vegyék minden összefogásnak !
Örülök hogy megmaradtál olyannak, amilyen voltál (mi már csak ilyenek vagyunk !!!) ,ez erőt ad a magunkfajtának, mert nem vagyunk egyedül ! Üdvözöllek : DEBRECENI
Topi
2013-07-08 17:12:28
Topi
2013-07-08 17:01:03
HunorMagor
2013-07-08 13:57:12
Palesztína története és népei, Ebla
http://aranylaci.freeweb.hu/jezus-palestina/palestina.htm
HunorMagor
2013-07-08 13:54:36
Szia Benedek ! Köszönöm a hozzászólásodat, és teljesen egyet értek vele én is hamisításnak tartottam, de kíváncsi voltam arra hogy fogtok reagálni rá, teljesen úgy ahogy én is nem tudtam nyugodt lenni ezen sorok fölött, mint ahogy te sem .
Borsodi
2013-07-08 11:34:10
Miért "szerették" a zsidókat a németek? Mit "köszönhetnek" a németek nekik?
Miért lépett be az USA az első világháborúba? Hogyan éheztették ki a németeket?

Benjamin Freedman Kongresszusi beszéde 1961-ben :
http://youtu.be/k_BPPvzUpD4

Kiegészítő rövid olvasmány:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Balfour-nyilatkozat_(1917)

A videó 36 perces, de aki megnézi az első 4 percet az nem tudja abbahagyni, olyan mély összefüggések vannak benne.

Egy rövid mondatban minket is megemlítenek: a "hunok" , érdemes megfigyelni hogy milyen szövegkörnyezetben és utána megnézni az alábbi plakátot
A nyugati világ máig nem bírta kiheverni azt, hogy mi keresztényebbek voltunk az ő római vallásuknál és legyőztük őket pozsonynál is.
I. világháborús plakát, az amerikai lakosságtól gyűjtenek a magyar veszedelem ellen:
http://digital.library.unt.edu/ark:/67531/metadc433/m1/1/high_res/


Másik fontos mondat: "Nos, sokan közülük zsidők voltak, minthogy Európában ebben az időben a kommunisták 98%-a zsidó volt" (1930 -as évekről beszél, de természetesen ez nem zárja ki, hogy az egész évszádra hasonlóan tekintsünk)


Aki megnézi a videót, az megértheti, hogy miért gyűlölnek minket a franciák az angolok az amerikaiak.. és azt is megtudhatja, hogy mindezt kiknek köszönhetjük.

Megjegyzés: Szerintem az ÁKTV-ben márt volt téma, de úgy tapasztaltam, hogy sokan nem ismerik a tartalmát. Rettentő fontos megismernünk a XX. század megértéséhez. Igen, ez az a század amelyikben születtünk és mégsem ismerjük eléggé, mert hamis (tan-)könyvekből taníttatnak minket ugyanazok, akik a bűnöket elkövették.


Megjegyzés 2: aki megnézte a fenti plakátot és párhuzamot lát a mai EU-s és amerikai támadások között, az gondolkozzon azon, hogy kiknek "köszönhetjük" (kik a lejárató média kampány szervezői és végrehajtói), és mi a jelenlegi céljuk a mai kiéheztetéssel... (mekkora erővel húzzák ki a lábunk alól a földet, az élelmiszeriparunkat a házainkat, mekkora az elvándorlás)
Zoltán
2013-07-07 22:18:22
Jók legyetek; minden mazsihiszes műsorba betelefonálók, és nézőik...
Mert a kettő között vajmi különbség sincs.

Lényegtelen, hogy ki csinálja a műsort, és kinek szól.......
A kettő teljesen egyforma.
Topi
2013-07-07 21:54:24
Ajózsef
2013-07-07 20:06:50
www.youtube.com/watch?v=17o0Yxwj8J0
A franciaországi város Abbeville templomát az 1100-as években építették. Sok mindent túlélt, de a sátánfattyak beépülését az egyházi és világi hatalomba már nem élte túl. Ha sikerül Jézus híveit távol tartani a templomoktól akkor ez vár mindre. Vagy még rosszabb, megveszi egy multi és akkor büszkén bevonulhat a "pride" oda is.
Ne hagyjuk magunkat az orrunknál fogva vezetni. Hazánkkal ugyanaz a terv mint ezzel a jobb sorsra érdemes templommal. Ezért nem kell elhagyni, külföldre menni. Foglaljuk vissza ami a miénk mert a Teremtő Isten ránk bízta, hogy gondját viseljük.
HunorMagor
2013-07-07 12:22:02
IV. A SZABIROK SZÁRMAZÁSA

A sumérok Szubir-kinek (= szubir föld) nevezték Észak-Mezopotámia egy részét, a Habúr folyótól keletre fekvő területet. E "szubir" név az Asszír Birodalom idején szabir (Sabiresu) alakban tűnt fel. A Kr. e. III. és II. évezredből származó akkád szövegekbe Subartuként fordul elő. Bíborbanszületett Konstantin bizánci császár (913-959) örökítette meg a magyarok régi sabartoi nevét (ez a szabart alak az akkád Subartu változathoz áll a legközelebb, de ugyanúgy a szabir-szabar alapváltozatra megy vissza, mint Szovárd vezérünk neve.). A szerencsétlen sorsú, kihalófélben lévő manysi rokonaink ősi énekeiben tömegesen fordul elő a sober (vagy saber) névi, mint a szabír nép emléke. A szabirok pedig nem mások, mint a fehér magyarok, a 7 törzsből álló "korai" honfoglalók, akik az arab hódítás miatt menekültek el Iránból, akárcsak a többi, úgynevezett finnugor nép. (2)
A szabir név éppúgy a (gabona-)szem ősszavunkra vezethető vissza, akárcsak a zab szavunk (vö. héber seben = szem, maga ). Manysi énekekben együtt említik a Saber és Kerni nevezetű ősszülőket, sőt, e neveket egyes ezüstfajtákra is használják! (4) A Saber és Kemi nevek a Szem és Khám megfelelői. Az ezüst, mint a Hold féme a szabir águnkhoz kötődik, hiszen a szabin törzseink matriarchális rendben éltek. (A gabonaszem a női mag szimbóluma! A fehér jelző egyrészt utal az ezüst és a Hold színére, másrészt a fényre, amely a legszorosabb kapcsolatban van a szemmel, a látás szervével, és kifejezi az ellentétet a színek nyelvén a hím-elvi, apajogú fekete magyarokkal. Ráadásul a háráni (szabir) Lábán neve a héberben azt jelenti: fehér, fényes (5), a lebana pedig = Hold. Egyes zsidó forrásokban "a női magokat feketének vagy sötétnek minősítik, szemben a fehérnek mondott férfimagokkal."
Árpád a fehér magyarok, azaz szabirok egyik mitikus őse volt, neve éppen ezért jelent gabonaszemecskét. És Árpád város ezért volt éppen a szabir területen az ókori Észak- Szíriában! A szabirok egyik legősibb városa a Hold-kultuszáról is híres Hárán (Harran, Carrhae) volt.

"Amikor Mahmun kalifa 830-ban elindult Bizánc elfoglalására, Mezopotámiában meglátogatta Carrhae (Harran) lakosait, akik szabiroknak nevezték magukat... Voltaképpen szíriai pogányokról van szó, akik kifejezett csillagkultusznak és mágiai rítusoknak hódoltak. A szabirok ... elzarándokoltak Egyiptomba, Agathodaimon és Hermész Triszmegisztosz piramissírjaihoz..." (7) Kákosy László írja: "Az arabokhoz az iraki mandeusok és a harráni szábiusok közvetítették a késő antik misztika és mágia tanait. A szábiusok fő prófétája Hermész volt, de Aszklépiosz, Tat, Zóroasztér, Homérosz és Orpheusz is szerepelt irodalmukban. A szábius vallás részben egyiptomi eredetű volt, ezt bizonyítják a piramisokhoz és a gizai Szfinxhez tett zarándokutak is. Gizában fáklyás ünnepeket tartottak, imádkoztak a Szfinxhez és áldozatokat mutattak be." (8) Így válik érthetővé, hogy miért szerepel úgynevezett "késő avar" (szabir-fehér magyar) övvereten a lanton játszó Orpheusz! (9) Tehát még az arab hódítás után is megmaradt szabir népünk egy része Háránban; őket kereste fel Kr. u. 830- ban Mahmun kalifa. Ők őrizték meg a hermetikus iratokat is. Az ősi kapcsolat az észak-mezopotámiai szabir és az egyiptomi-kánaáni magyar törzseink között évezredeken át fennállt. Ennek az emléke maradt meg a bibliai Ábrahám- és Jákob-mondakörben. Hiszen Ábrám (Ábrahám) is Hárántól Egyiptomig vándorolt, és Jákób útja is elvezetett Háránból Egyiptomba.
Ez azt jelenti, hogy szabir törzseinkben élt az egyiptomi rokonság tudata, ezért zarándokoltak el rendszeresen Észak-Mezopotámiából Egyiptomba. A Kézai által megörökített eredetmondánk második része Hunor és Magor (vagy: Kunor és Magor) nőrablásáról szól. (Az említett latin [vagy inkább etruszk!] eredetmondában is szerepel a nőrablás - mégpedig éppen a szabin-szabell [vö. szabir!] nők elrablása.) Kézai azt írja, hogy Hunor és Magor "a hatodik évben kikalandoztak, s egy puszta helyen véletlenül Belár fiainak férjeik nélkül otthon maradt feleségeire és gyermekeire bukkantak. Kiket is ... sebesen vágtatva elragadtak." (10) Thuróczy bővebb krónikájában Hunor és Magor története így folytatódik: "A hatodik évben azonban kijöttek, és kóborlásuk közben zeneszót hallottak a pusztaságban. Hogy felkutassák, tovább mentek, és véletlenül rábukkantak Bereka feleségeire és lányaira, akik sátraikban tanyáztak férjük nélkül, és éppen a kürt ünnepét ünnepelték és kartáncot lejtettek. Gyorsan rajtuk ütöttek és a meótiszi mocsarak közé vitték őket..." (11)
Ahogy a Belár név is Észak-Mezopotámiába vezet (ott volt az ókorban egy Árbéla vagy Urbilum nevű város), ugyanúgy a Bereka is. Ezzel kapcsolatban írta Gyarmath Jenő: "Először is tudnunk kell azt, hogy a kürt ünnepe egy zsidó vallási ünnep. (Lev 23,23). Másodszor pedig azt, hogy a Bereka név bibliai alakja: Beraka (2 Krón 20,26.)"12 Thuróczynál Bereka férfinév, hiszen feleségei, leányai vannak. A bibliai ősanya, Rebeka neve a Bereka egyik változatának tűnik. Rebeka éppúgy háráni volt, mint Nakhor, Ábrám fivére. Nakhort joggal nevezhetjük a magyarok egyik ősatyjának, neve is magyarul értelmezhető: Nakhor = Nagyúr. Rebeka a Jákob- Ézsau (=Izrael-Edom) ikerpár anyja volt, Nakhor lánya. Nakhor fia volt Lábán is, akinek a neve talán a magyar láb szóval is kapcsolatos, ugyanis Jákob (= boka!) neki szolgált! A Bereka név talán a berek szavunkkal függhet össze, ami eredetileg mocsaras helyet jelölt. Volt egy ősi Abraamberke nevű magyar település a Csepel-szigeten. És a Hunor-Magor ikerpár is mocsaras helyre ragadja el eredetmondánkban Bereka lányait és feleségeit. A Hárán városnév Carrhae változata erősen hasonlít a mi ősi Kér törzsnevünkre. Ráadásul Nakhor fia volt Keszed (Móz. I. 22, 22.), akinek jellegzetes magyar képzésű nevében (-d kicsinyítő képző, mint az Árpád- ban) felismerhetjük a Keszi törzsnevünket, ami a székely hagyományban egy székely nem neveként Kézd alakban maradt meg. Szintén magyar (pontosabban: szabir) törzsnév a Kürt-gyarmat, amelynek kürt eleme jelentheti az ősi hangszert is, bár más értelmezés a kurd népnevet látja benne. (A kurdok az egykori szabir terület mai lakói.) A kürt nevéből ítélve a kör ívéhez hasonló alakú hangszer kellett legyen (körkürt). Háránban Hold-kultusz volt, amely átkerült Izraelbe. Ennek az emléke lehetett az Újhold megünneplése (az Újhold neve - hódes - a héberbe a magyarból került át!), melynek során a rendes napi áldozatok számát megnövelték többek közt 7 egyéves báránnyal. A (hó) nap kezdetét ezüst kürtök megfújásával jelezték. (13) A kürtök fúvása papi funkció volt.

A kürt a magyar nép legősibb eszközei (hangszerei) közé tartozik. (14) (Lásd például a Lehel kürtjét és a hozzá fűződő mondát!) őseinknél a kürt méltóságjelvény is volt. Érdekes, hogy a héber sófár szó egyszerre jelent kürtöt és szarvat. Az ünnepi év kezdetét (Tisri hónap 10.) a kosszarvból készült kürtök megfúvása jelezte.
A héber népnév pedig, amelynek egyik alakja a habiru volt, visszavezethető egyrészt az észak-mezopotámiai magyar eredetű Habúr folyónévre is. Viszont a habiru (v. "chabiru") elnevezés az sz-h hangzóváltozás miatt származhat a szabir népnévből is. A héber nevet a zsidókra alkalmazni helytelen tehát.
Kánaán lett a találkozási helye az Egyiptomból kivándorló fekete magyaroknak és az Észak-Mezopotámiából betelepülő szabiroknak (chabiruk = héberek = fehér magyarok.) A hím- és nőelvi, az anyajogú és apajogú törzseink mindenhol követték egymást, egymás melletti területeken, országokban vagy ország-részeken éltek. Így volt ez nemcsak Kánaánban, de Kis-Ázsia és Szíria találkozásánál is, majd később Iránban (Média és Várkony-Tabarisztán), és végül e Kárpátok-közti Magyarországon. Izrael királyság területén is megvan a nyoma a hímelvi, patriarchális fekete magyarok (Manasse, Makhir) mellett a fehér magyar szabiroknak is. Így például Izrael egyik (utolsó) fővárosa Szamaria (Someron) volt, de volt például Sámir nevű település és Szamur-síkság, valamennyi Efraim területén. A fehér magyar (szabir) terület Efraimban volt tehát. Később, Jézus korában Szamária tartomány is Efraim egykori területén, Galilea és Júdea között helyezkedett el.

JEGYZETEK

1 KÉPES Géza: Napfél és éjfél. Bp., 1972., 456. o.
2 BÍRÓ Lajos: A magyar régmúlt titkai. (Kézirat)
3 Hebrew Dictionary. Berlin, é. n., 341. o.
4 BARTHA A.: A magyar nép őstörténete. Bp., 1988., 170. o. 5 Hebrew Dictionary.
6 RUGÁSI Gyula: Örök romok. Debrecen, 1997., 244. o.
7 BIEDERMANN, H.: A mágikus művészetek zseblexikona. Bp., 1989., 302. o.
8 KÁKOSY L.: Fény és káosz. Bp.,1984., 205-206. o.
9 ERDÉLYI L: Pannóniai húsvét. Bp., 1987., 55-56. o.
10 A magyarok elődeiről és a honfoglalásról. Bp., 1986., 183-184. o.
11 THURÓCZY János: A magyarok krónikája. Bp., 1980., 22. o.
12 GYARMATH J.: Mezopotámiai emlékek Magyarországon. Bp., 1995., 78. o.
13 Bibliai régiségtudomány. Tahitótfalu, 1928., 79. o.
14 Néprajzi lexikon. Bp., 1987., 3. köt., 375. o.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823
© Kubínyi Tamás 2011-2015. Minden jog fenntartva.