Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Lehel
2013-10-25 10:04:42
Kedves Hunor Magor !

Köszönöm a linkelt videót, amit megnéztem (csak ezt az egyet ).
Tény, hogy az embernek tudnia kell, hogy mi a jó ( és az szerintem ) a természettel össze egyeztethető és mi az ami nem.
Ennek megismertetése lenne az oktatás, így a tanárok,papok feladata,nem pedig a félrevezetés és megtévesztés.
Ha ez utóbbit végzi az egyház, akkor annak hanyatlania kell ( de legyen helyette olyan, amely a helyes irányt mutatja).

Úgy gondolom nekünk, azaz Neked ( talán nekem is nekem ) és mindazoknak, akik hiszik az Úr létezését, az életükben képesek alkalmazni egymás iránt a lelkünkbe vésett jézusi szabályokat - nincs okunk félni, annak ellenére, hogy ez a videó igencsak a félelem gerjesztésre, elbizonytalanításra készülhetett.
(jellemzője, a csúsztatás arra, amit Ferenc Pápa mondott, hogy "szégyentelen életet éljenek" a papok, miközben ez a kifejezés minden bizonnyal azt jelenti a mi köznyelvünkben hogy olyat tesz, amit szégyelnie kellene, de nincs szégyenérzete,ezért teszi ... ugyanakkor szerintem a Pápa arra buzdít, hogy a szégyent ismerő,átélni képes papok úgy éljenek, hogy ne kelljen szégyenkezniük.

Rómának is szembesülnie kell azzal, hogy Jézust éppen akkor és oda küldte "le" az Úr, ahol az isteni megnyilvánulásra legnagyobb szükség volt és megjelenésével megerősítette, sőt meg is gyógyította a NEM istenteleneket ( ez a terület a RÓMAI BIRODALOM HATÁRÁN TERÜLT EL.)
Fontos kérdés, hogy a hívőinek menekülnie kellett, mert az elbizonytalanított és butított NÉP, sem Róma nem volt képes megvédeni a szeretet eszméjét hirdető Jézus hívőket az ördögi ármánytól.
Hiszem hogy a világ mára tényleg ketté vált markáns frontokkal.
Egyik oldalon állnak a spekulánsok,rablók, hajcsárok...(Vatikánban is )stb., amíg a másik oldalon élnek azok, akik nem felejtették el mit jelent a testvériség, a hűség, a szeretet és a természet tisztelete, illetve annak szabálya - a normális létben való élet ) - ezért nagyon kifejező lehet Asziszi Szent Ferenc élete, amit a Pápa elmondása szerint követendőnek tart .
A számisztika hittételbe emelése, videón való alkalmazása ,sőt a kapcsolatok keresése is szerintem ördögi mesterkedés,amí áthatja a videót.

Amennyiben az utóbbi ,Jézust követő, tisztességes csoport képes elszigetelődni az előzőektől, meg fognak menekülni, mert lelki igénnyel és fizikai gondoskodással élnek olyan közösségben, ami az ÚR kedvére való és a túlélés minden feltétele biztosított lehet e közösségnek..

Csak gondoljunk bele, mit jelent a kifejezés: "amint fent, úgy lent "

Itt lent él az emberi faj és uralja az állatokat, de n képességeink korlátozottak, azért bizonyos, hogy állnak felettünk is civilizációk,amit mi bizonyossággal hiszünk, Maga az ÚR , de lehet Lucifer is rajta kívül !!!.
Közöttünk, emberek között is vannak jók és rosszak.
A felettünk állóknál is kell legyenek jók és rosszak a véleményem szerint, de ezt közvetve ismerhetjük meg, ahogy az alattunk élő lények sem látnak bennünket embereket igazi valónkban korlátaik miatt.
.

Ezt a videót nem úgy látom, hogy a jószándékúak készítették, bár tartalmazott számomra új információt.
Sajnos tény, hogy a Vatikán a Konklávé helyén olyan óvintézkedéseket tett, amivel a teljes nyilvánosságot kizárta ( elektromágneses zárlattal tette lehetetlenné, hogy bárki jeleket adjon kívülre) ...erre miért lenne szükség, ha az általuk hirdetett és kívánatos jézusi tisztaságban élnének ?

Ez nem követendő, ugyanis életük minden mozzanatával számunkra az Isteni mintát kell adják, mint az Ő földi képviselője.
Az Úr elől pedig semmit nem titkolhatnak el ilyen Úton sem.
Meg fogjuk látni, Ferenc Pápa mennyiben képes visszafordítani Vatikán szekerének rúdját Jézus és általa hirdetett Új szövetség irányába az Ószövetséggel lefedett -szerintem ellenséges - kezekkel irányítottól.
Ez lehet hadi cselekedet is,amely sokak érdekét sérti. Ezért is fenntartásokkal kezelem ezt a Videót.
üdv.
Lehel
HunorMagor
2013-10-25 06:24:13
Áldással és békességgel teli jó reggelt kívánok ! Drága Magyar testvérek, nekünk, Melkisédek népének a jövőnk áldott és csodálatos, és ezt nem a pártoktól kapjuk, hanem a Jó Istentől. Ezért arra kérek minden igaz jó Magyar testvéremet hogy a teljes bizalmát, a Magyarok áldott és Jó Istenébe vesse. A pártok Pár-tok érdemtelenek a bizalmaitokra.

Szeretett teljes üdvözlettel, áldást kívánva egy hazafi !
HunorMagor
2013-10-25 00:24:26
Szeretettel teljes áldott éj félt ! Érdekes videót találtam, ti hogy látjátok ? http://www.youtube.com/watch?v=7JEqcJ7DEfI
Borsodi
2013-10-24 22:02:28
Lázár: „akinek nincs semmije, az annyit is ér”

Makói Városi Bíróság elsőfokú ítélete szerint a megélhetési politikusokról és nem az önhibájukon kívül nehéz sorba jutott emberekről beszélt Lázár János akkor, amikor azt mondta "akinek nincs semmije, az annyit is ér" - tájékoztatták hódmezővásárhelyi fideszes önkormányzati képviselők csütörtökön az MTI-t.

Tehát kimondták, hogy vannak megélhetési politikusok! és ha van megélhetési politikus akkor van megélhetési bíró is?
Borsodi
2013-10-24 21:33:49
A Vona beszéd tetszett - felszínre hozza a ballib és az áljobboldal összeborulását. Már nem először van deja vu érzésem, mintha a beszédírói hallgatnák az ÁKTV-t.. Három apróság nem tetszett.

Orbán a Gyur-csányi útra lépett..
Borsodi
2013-10-24 21:08:41
Gábornak teljesen igaza (mint mindig): a banda az MTI közreműködésével elhallgatta a 20-i menetüket, illetve még csúsztatott is (hogy finoman mondjam), a 10 kilométeres Kásler csoport helyett a 35 autóból álló Koppány csoportról ír.
Az MTI és a "magyar" (?) híradásokból teljesen kizárták Káslert, egyetlen egy manipulált képet hoztak le róla.
Manipulált: csak ő látszik rajta és az ötezres tömeg nem!
jah, és a Koppány csoportról lehoztak egy újabb híradást, hogy megmentettek egy családot Gyulán a kilakoltatástól.
("A csoportnak sikerült megakadályozni, hogy a gyulai szervezet két tagját, apát és lányát, valamint annak kiskorú gyerekeit a végrehajtó kilakoltassa.")
Tehát a Koppány csoportot teljesen pozitív színben tüntetik fel, miközben dehogy mentettek meg egy családot, csak elhalasztották a kilakoltatásukat!
Borsodi
2013-10-24 13:27:43
Mónus Áron: " Bizonyítom, hogy „Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei” hitelesek, pontot téve egy évszázados, olykor a világot megrázó vitára."
___

Mónus Áront a Miniszterelnöki Hivatalt vezető államtitkár és ügyvédje megvádolta a Szegedi Törvényszéknek holokauszt-tagadás bűntette miatt!
Ítélet:
http://www.monusaron.com/itelet.html

(Lehel, a vírusirtód miatt) pdf-ben:
http://www.monusaron.com/images/itelet/L%C3%A1z%C3%A1r%20elmarasztal%C3%A1sa.pdf
szilveszter
2013-10-24 12:41:50
Szekelyföldi Hazafinak köszönöm a Jobbik ünnepi gyűléséről bejátszott videóját.A kufárok ellen vezető erőként bízom a Jobbikban.Éljen a kufárok nélküli Magyarország!
HunorMagor
2013-10-24 06:19:16
Áldott és csodálatos napot Drága Magyar testvéreimnek ! Testvérek, a pártoskodás nem Magyar eredetű, de nem is a Jó Istentől ered ! A pártoskodás az igaz jó embereket tönkre teszi, összezavarja el lehetetleníti, és védtelenné teszi. Az EGY s ég pedig megerősít, bátrakká tesz és igazi hősökké. A párt-pártoskodás az ör-dög átka a jó emberek el pusztítására, Ezért arra kérek minden igaz jó Magyar embert, hogy az ör-dög-től való pusztító utálatosságot vesse ki maga közül, és az élettel teli egy-s-éget vegye birtokába mely minden ör-dögi dolgot el-éget vegye magához, birtokolja mely a nemzet megmaradását örök életen át szavatolja.

Áldás rátok, és ez nem átok !
Borsodi
2013-10-23 21:57:14
Miért nem fogott össze Kásler senkivel - csak az emberekkel?
Újabb tanulságos cikk tőle:
http://kaslerarpad.hu/?p=5352
Borsodi
2013-10-23 21:50:32
Ferenc, most már nagyon úgy látszik, hogy ez a betelepítés országos méretű.. , ahol jelenleg lakom (xiii) Budapesten ott is egyre többen vannak. Az elmúlt évben mindennaposakká váltak az utcai rablások (táskaletépés, fülbevaló kitépés még nappal is, idősek megtámadása), amit térfigyelő kamerákkal szorítottak vissza... (visszább). A saját fülemmel hallottam, hogy a kis cigánykölkök azt beszélték, hogy hol vannak a térfigyelő kamerák.

Ha valamelyik párt venné az időt és felmérné, hogy a bal és áljobboldal milyen módszerekkel, melyik településre hány cigányt telepített és telepít be a magyarok ellehetetlenítésére és megfélemlítésére, az a párt a 8 millió magyar szavazóból legalább 5 milliót magáénak tudhatna azonnal és választásokat nyerhetne.
Sok munkával járna? Nem . Egy országos szervezetnek például a Jobbik , szinte minden településen van embere, sőt azönkormányzatban lét előny. Négy -öt hét alatt véghezvihető lenne.
Ám nem lesz ilyen párt!
Azt sem tárták fel, hogyan utaztatják a békementre az embereket, miközben az itteni lapban mindent elolvashattunk. Mindenki tudja és mindenki hallgat róla! Mikor a tv-ben bemondják, hogy határon túli iskolások jöttek.. akkor nem kell nagy képzelőerő, hogy megtudjuk, hogy mért pont erre "fizették be" ők-et.
Topi
2013-10-23 20:30:44
Ferenc
2013-10-23 18:35:16
A szolnok megyei Nagykörü községben pár nappal ezelött hajnali 3 óra körül betörtek helybeli pékségbe. Mindent feldúltak és tönkretettek, söt ezen túlmenöen a helységet WC – nek is tekintették, mint ez utólag látható volt.

Mindezen jelek arra utaltak, hogy valószinüleg cigány bünözök lehettek az elkövetök.

A községben az utóbbi években nagyszámú cigány került betelepitésre. Azóta a helyi lakosoknak nincs se nyugalmuk se biztonságuk. Minden nap lopnak valamit. Két – három évvel korábban a helyi zöldségeshez törtek be, akit székhez kötve félholtra vertek és utána napokig a szolnoki kórház intenziv osztályán ápolták. Az elkövetökröl se akkor, se ez alkalommal senki se tud semmit.

A mostani betöréshez kijövö rendörök NEM VETTEK ÚJLENYOMATOT ÈS KUTYÁT se hoztak! A lakosság egyre nagyobb rettegésben él, mert eddig csak a loptak, de most már egyre brutálisabb büntényeket is elkövetnek.

A helyi Fideszes önkörmányzat vagy nem tud vagy nem akar e türhetetlen közállapoton változtani.

Ma már teljesen világos, hogy itt intézményesitett magyarirtás folyik Igy ma már bármilyen feljelentés, nyomozás vagy birósági per falra hányt borsó! Következés képpen minden békés megoldási lehetöség kimerült! Más megoldást kell keresni a rend és közbiztonság helyreállitására. És ha nemzetet akadályozza az EU az alkotmányos rend helyreállitásában, akkor ki kell lépni az Unióból!
Lehel
2013-10-23 17:28:32
Csak változó állóképek...
Borsodi
2013-10-23 17:05:40
megy. csak nincs hang.
Lehel
2013-10-23 17:03:22
Itt elkezdődött, de most már nem megy semmilyen műsor. Nálatok ?
Lehel
2013-10-23 15:02:49
kEDVES bORSODI !

A mai nap 08.27 kor betett linken Petrov General elmondja, hogy a világkormány irányítóinak miért nem kell magánhadsereg.
Ök osztjtják le az egyes kormányoknak a szerepet és érdekeik szerint vívatják velük a háborúkat is. A valódi vezetők Svájcba helyezték át a székhelyüket ( Izraelben csak a plebs él )
Svájcot a vagyon biztonságos őrzésére használják. Ezért élveznek a svájciak különleges bánásmódot és végeznek "különleges" megbízatásokat.
Lehel
2013-10-23 14:51:14
Kedves Benedek !
Korábban a devizahitellel, magyarországi cég felszámolásokkal ( simonperecestől) ,médiaterrorral kapcsolatos, népirtást bizonyító feljelentésem tervezetét elküldtem É.M.B-nek is.
Az első levelemhez nem sikerült csatolni a tényleges feljelentést, feltehetően ezért válaszolta azt, hogy lemaradtak a mellékletek.
Miután a mellékletekkel ismét elküldtem, már nem jött válsz sem.
Csak egyet tudok mondani ezek után : " frend in need,frend indeed", bajban ismerszik meg a barét, illetve, a kibicnek semmi sem drága.
Nekünk , akik SORSKÖZÖSSÉGET VÁLLALUNK, drága a hazánk, de ne várjuk el azoktól is ezt az érzést ( főleg ne alapozzunk rájuk ) , akik elhagyták, KÖZBEN USZÍTGATNAK... !
Borsodi
2013-10-23 13:54:33
2013-as menetek:
liberálmenet: izraeli zászló és rengeteg importált felvonuló,egyesek egyenesen a reptérről estek be (lásd a sok svájci hátizsákos).
buzimenet: már az első buziparádé óta nem titkolt, hogy a szervezők külfőldről importálják a felmeztelenre vetkőzött buzi vagy annak látszó embereket
cigánymenet: mti csupán két képet mert lehozni, az egyik közeli, a másikon megpróbált egy tömegképet demonstrálni.
Mindkettőn jól látszik, hogy feltűnően sok a nem cigány a menetben! Szőke kopasz férfiak, napszemüveges emberek, fehér nők virítanak a képeken. Szétosztott zászlócskák jelzik, hogy az előző kettővel teljesen azonos a "menetelők" szellemisége - szervezettsége, felülről irányítottsága.
Importált tüntetők!

és jön a következő: október 23. , az áljobboldali echotv társaság, a "Széles" média már szervezi az importálja a tömeget.

Mi a közös bennük?

Ugyanaz az idegen banda szervezi mindegyiket, mint amelyik az országunkra telepedett.
totya54
2013-10-23 10:00:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.