HunorMagor
2013-11-06 19:55:58
Kedves Tamás !
A műsor nagyon kitűnő, és szívet melengető ! Nagyon jó volt végig hallgatni, ezeket az értékes és drága Magyar testvéreinket . Jób beszédéhez annyit szólnék hozzá, hogy a zsidóknak akiknek Magyar állampolgárságuk volt háborús időkben, részükről az lett volna az egyenes ha önként és örömmel álltak volna be a Magyar haza szolgálatába.
A Jó Isten áldja meg, minden drága Magyar testvéremet nagyon jó volt hallgatni az ő hozzászólásaikat.
Áldás rájuk, és önökre is Tamás !
HunorMagor
2013-11-06 16:32:19
Szia Benedek !
Megosztanád velünk is a Mózes sztorit ?
HunorMagor
2013-11-06 05:57:08
Drága Magyar testvéreim, a Jó Isten áldjon meg titeket tudással, bölcsességgel, értelemmel, és minden földi és égi javakkal erővel és egészséggel, épséggel és dicsőséggel.
Áldás rátok !
Topi
2013-11-05 20:20:16
Topi
2013-11-05 19:48:35
TÖRTÉNELMI TANANYAG
A NÉHAI VÖRÖS KOMISSZÁROK UTÓDAI SZÁMÁRA.
Akik még 2013-ban is azt hiszik,hogy a magyar népre rátudják kényszeríteni a marxista-cionista-kommunisták, 1948-ban
történt hatalomátvétele után kitalált , történelmi hazugságait egy erkölcsileg is kimagasló jellemű,kiváló magyar emberről
vitéz nagybányai Horthy Miklós Magyarország kormányzójáról,
azok hatalmasat tévednek.
Horthy volt az az államfő, akit a II. világháború után a szövetséges és győztes hatalmak, köztük a Szovjetunió, Anglia és az Egyesült Államok vezetői
nem állítottak törvényszék elé, mert ők tökéletesen ismerték a történelmi valóságot.
Azok, akik ilyen általános érvényű és támadhatatlan nemzetközi döntés és a magyar kormányzót hitelesítő értékítélet után
Horthy Miklós emléke ellen még ma is uszítanak,
azok a mai és az egyetemes magyarság elleni gyűlölet szításában élenjáró idegen erők zsoldjába szegődtek. Tömören: árulók!
Az ilyen idegenszívű ,gyűlölködő csoportoknak erkölcsileg nincs helye Szent István Országában. Le is út,meg fel is út!
Álljon itt ennek felülhitelesítő bizonyítékául
A hálás zsidóság koszorúja a kenderesi kriptában.
http://api.ning.com/files/Cr*mNN-mhgbjT5ULcQh6Is4g80ADxIBBpjhB42bWBYAD4TdNRHH0ILX8gwqn9XrRsh031002eNoW3I7ZcyuuLp29A0EDGQqt/image001.jpg
Mottó:
Ha már ők is hálásak; akkor mi legyünk bátran büszkék a Kormányzónkra!
Végső figyelmeztetés a szobor állítás miatt őrjöngők felé: Aki ma Horthy ellen uszít az valójában antiszemita,
randa alak ,akitől el kell határolódnia minden demokratának, így a hálás zsidóságnak is!
https://www.youtube.com/watch?v=YobXDVaDkak
Lehel
2013-11-05 17:59:24
Kedves Székelyföldi !
Ahogy a románok által megszállt Erdélyben,, az idegenek által megszállt csonkaországban is úgy, önálló szociokultúrával és mini államisággal - elkülönülve a megszállóktól - élhet csak túl a magyarság.
A Szent Korona Eszme védi azokat - és egységbe tömöríti - akik képesek aszerint élni, még üldözöttként, megszálltként is...
totya54
2013-11-05 11:43:31
Martin Killeen
2013-11-05 07:43:26
Kedves apistaajozsef! Ez a postaimre,ha kerdez is hazudik, a cikkét inkabb amaszop, vagy aszdsz oldalara kellett volna felrakni,oda sokkal inkabb illene, mint az igaz jo magyar ember honlapjara. Ettol fuggetlenul kerdezem attol az apistatol, vagy ajozseftol, aki irta Gyongyosi Martonrol, az igaz hazafirol, hogy honnan tudja, kitol hallotta, hogy nevet valtoztatott? Tenyekkel es adatokkal alatamasztott valaszt varok ezen az oldalon es elore is koszonom! Szebb jovot! Barbara
Lehel
2013-11-05 07:28:37
Kedves Barbara !
Szíves Figyelmedbe ajánlom JÉZUS Urunk szavait a szeretetről és arról, mit tart Ő tisztátalan dolognak.
Üdv.
Lehel
Lehel
2013-11-05 07:23:48
Kedves Lisbeth !
Mivel megszólítattam, így reagálok és megkérdezem, milyen alapon és mit kérsz számon rajtam Te, aki Gábortól egy kicsiit élsz távolabb, mint én ?
Nem mentő körülmény a magyarság tekintetében, hogy én az itteni nehézségeket vállalva igen is sorsközösségben élek a csonka Hazában -nem csak Gáborral- amíg Neked is lehetőséged lenne arra, hogy vissza gyere és " magyarkodhatnál" itthon Te is.
Megbocsáss a kifejezésért, de ezt a szót találtam ma megfelelőnek arra a viselkedésre, amit nem tisztelek.
Azt persze nem kérdezem meg, hogy honnan tudhatod, hogy említett Fórumtársak mit NEM TETTEK , amiért megszólhattad Őket ???
Nem fontos válaszolnod, a helyzetedet már értem.
Martin Killeen
2013-11-05 07:11:50
Kedves Lisbeth!
Nagyon jo szived van. Kinyomoztam tobb szazhalombatta-i fogorvos tel.szamat, Dr. Nagy Leventenek irtam is, mert o jobbikos es megkerdeztem, hogy elvben lehetseges-e akut fogaszati kezeles valakinek az otthonaban? Nagy-on remelem, hogy hamarosan valaszolni fog. Ha nem banod irj nekem a jofika@att.net e-mail cimemre, bar most mar itt nov.4-en 23 ora elmult. Jol emelekszem ra, hogy ilyenkor otthon 57 evvel ezelott az edesanyam felmereszkedett a 4. emeleti lakasunkba eleg kozel a Deli pu-hoz es hozott nekunk a pincebe reggelit. Szebb jovot! Udv. Barbara a DEBRECENI baratja
HunorMagor
2013-11-05 06:35:59
A Jó Istennek különleges áldása legyen rajtatok !
Ajózsef
2013-11-04 21:30:18
-Vajon a hatmilliós zsidó holokauszt a világ legnagyobb hazugsága? Lehetséges, hogy a zsidóság azért ragaszkodik görcsösen ehhez a misztikus számhoz, mert a vallásos könyveikben le van írva, akkor alapíthatják újra Izraelt, ha hatmillió zsidó ember pusztul el úgy, ahogy a holokausztban állítják? Ha a mítikus szám nem bizonyul igaznak, Izrael állam alapításának szakrális indoka megszűnik létezni.
-A holokauszt, mint propagandaeszköz, a keresztény társadalmak felmorzsolásában trójai falóként működik. A bank-, pénz- és hitelrendszer mögött ez a leghatékonyabb fegyver...
...Az ördög mindig a részletekben rejtőzik, tartja a mondás. Ennek szellemében kicsit mélyedjünk el a részletekben!
...Buda visszafoglalása 1686-ban történt. Amikor a fővárosunkat véres harcok árán felszabadítottuk, az ott élő zsidók fegyverrel harcoltak - a magyarok ellen.
...a patkányforradalmár Kun Béla Szamuely és fajtársai bomlasztása következtében Budapestet megszállta a román hadsereg... a Pesten tartózkodó Clerk angol tábornoknak a pesti zsidóság képviselői azt mondják, hogy ők bizony addig érzik magukat biztonságban, amíg a románok az országban tartózkodnak...
...a Magyarországot leigázó oroszokat a zsidók barátjukként fogadták...
Dr. Nagy Levente jobbikos kunhegyesi fogorvos írása itt olvasható:
http://www.jovonk.info/2011/03/02/holokauszt-trojai-falokent-valo-alkalmazasa-kereszteny-tarsadalmakban
Lehel
2013-11-04 21:27:00
Lehel
2013-11-04 21:26:35
Sok dologról beszél, többek között arról is, amit az előbb írtam...nem képesek már beilleszkedni egy reálgazdaságba sokan.
Sajnos a Magyarságot hibáztatja és nem emlékszik arra, amire igen: működik az ittenieket támogató terrorszervezet,amivel direketben,elszigetelve nem képes a lakosság felvenni a harcot.
Azokat a jelölteket pedig meg sem ismerheti a választó, aki SZÁNDÉKOLNA KIUTAT MUTATNI !
Ajózsef
2013-11-04 21:11:53
Emlékeztetnék Gyöngyösi elbénázott felszólalására, ha a "kettős állampolgárságú" honatyákat nevezi nemzetbiztonsági kockázatnak, akkor tökéletesen célba talál és senki sem nevezhette volna fasisztának csak hazafinak, vagy ha mégis letámadják, az nyílt hazaárulásnak minősül. De ő "idegen származásúakat" mondott, megtette nekik azt a szívességet, hogy faji alapon kirekesztő felszólalással, támadási felületet szolgáltatott. Persze a lényegen mit sem változtatott, így is igaza volt, de azért kilóg a lóláb, ez az "elszólás" szándékos volt.
Vona sem sokat lendített nyilatkozatával a székelyek autonómiáján, még jó, hogy nem volt harciasabb, megfenyegethette volna a románokat a Magyar operetthadseregel is, de ez majd valószínűleg a tucsek vérbíró hatvannégyvármegyés unokájának a feladata lesz.
Lehel
2013-11-04 20:21:18
Itt egy időzített bomba ketyeg !
Lehel
2013-11-04 20:18:41
Kedves Kubinyi Tamás !
A Magyar Menedék könyvesháznál már nincs meg a Sumer Hitvilág..., ma beszéltem velük. Azt mondták,hogy új kiadásig nem valószínű, hogy lesz. Püskiéket nem kérdeztem, de a MMK nál pl. Szolzsenyicin Együtt c. műve sincs már meg,pedig nem rég még volt...
Jeleztem nekik, hogy új kiadásra nem kell számítani a jelek szerint - egyet értettek velem ebben, hiszen pontosan annak vagyunk tanúi, hogy MINDENT ELZÁRNAK ÉS MINDEN KÖNYVET FELÉGETNEK, ahogy tették ezer éven át.
Az viszont, hogy ennyire felgyorsult ez a folyamat, nagyon aggasztó.
Szeretném kifejezni azon aggodalmamat, hogy itt a probléma annak köszönhető, hogy az emberek jelentős része vagy nem akar, vagy nem képes az öngondoskodásra, hanem vár azokra a kufárokra, akik nem hajlandók tisztességes gazdaságot segíteni, csak rabolni, illetve a züllesztőket etetik és uszítják rá azokra, akiknek még van mit ennie.
Szívesen megkérdeztem volna azoktól a nácizóktól, akik vérbeforgó szemekkel támadták az ÁRTATLAN MAGYARSÁGOT, hogy ők MA miből élnek.
Kedves Tamás !
Ez a kérdés már nem kerülhető meg, mert látnunk kell, hogy talán sokan tényleg éhen pusztulnának,ha nem biztosítana nekik ez az állami berendezkedés a TERMELŐK FÖLÖTTI szabad rablást,aminek elvesztésétől irtóznak.
Csak nézzük meg, miért nem kapja meg a magyar ember béreként itt azt a vásárlóerőt, amennyit pl. Németországban kaphat ?
Továbbá hova lesz a megtermelt érték ?
A válaszokat ezen a megmozduláson megérthettük.
Apista
2013-11-04 19:39:28
Kedves Ajózsef, egyetértek! Ennyire tudatlan a nép ezek szerint. Még mindig becumizzák a szokásos szöveget, hogy én vagyok a nagy magyar, mocskos kommunista stb. Még képes zsidózni is (Gyöngyösi), miközben ő maga is zsidó gyökerű, csak nevet változtat. Emlékezzünk már Orsós-Olstein-Orbán megtévesztő, ám jól hangzó dumájára. Hogy szidta a szocikat meg liberálisokat, miközben ő maga volt a liberális szövetség elnöke Demszki után (vagy fordítva, már nem emlékszem, de a lényegen nem változtat, nézzen utána aki akar). Zazriveczet meg Semjén segítette.
http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=1825&c_start=10
Aki még mindig nem ébredt fel, azt ahogy Ferenc szokta mondani, hagyni kell aludni.
Kubínyi Tamás
2013-11-04 16:21:13