Borsodi
2013-11-15 14:37:18
"A gazok, akik a fehéreket összemossák a feketékkel, mert annak a megrontás a célja !
Az Igazak viszont folyamatosan szétválasztják és ahogy bekerül egy fekete közéjük, kiteszik onnan. "
Borsodi
2013-11-15 14:01:26
Ki is ez a Szabó István püspök úr, aki fegyelmi eljárást kezdeményez ifj Hegedűs Lóránt ellen?
A 2013. november 3-án, vasárnap délelőtt a Szabadság téri református templomban történtek kapcsán.
xxx.parokia.hu/hir/mutat/5037/
Szülei Szabók , ám több helyen is Bogárdi Szabó István néven szerepel. Nagy B-vel, tehát nem sárbogárdi születése melléknévként használva (nem kedvelem a névváltoztatókat)
életrajza: xxx.szexualisforradalom.hu/kozalapitvany/kozalapitvany/bogardi_szabo_istvan.html
(xxx lecserélendő, csak nem kívánom linkkel erősíteni a gaz oldalakat)
Nem, nem tévedés, hogy a szexuális forradalomért oldalon szerepel!
Hiszen ennek az alapítványnak a tagja:
xxx.szexualisforradalom.hu/kozalapitvany/kozalapitvany.html
hogy mik az alapítvány főbb "tevékenysége"
linkgyűjteménye: (homo, bocsi majdnem rosszul írtam, mert hát ez a szex oldal megzavart, szóval:) holo (busi-ness) alapítványi témák és történelmi témák (csak csak nem, nem ez is üzleti történelmi?)
(xxx.szexualisforradalom.hu/linkek/linkek.html)
és ha úgy gondolja a kedves olvasó, hogy egy kivétel ("Kivétel erősíti a szabályt" ) csak megtévelyedés, hogy egy ilyen alapítvány tagja lett , akkor tessék:
- rendszeresen részt vesz a holo megemlékezésen és
- a zsidó "élet menete" rendezvény él-munkása , bocsi, felvonulója:
xxx.hvg.hu/itthon/20120415_elet_menete_bkv
Nos ez valaki ítéli el református püspökként Ifj. Hegedűs Lorántot.
Kicsit higgadtabb , újságba való hangvétellel ír Dr. Kékesi Raymund, a magyar református egyház tagja:
http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/11/08/egy-igazi-keresztyen-szellemben-irodott-valasz-szabo-istvan-puspoki-nyilatkozatara/
Martin Killeen
2013-11-14 21:59:56
Kedves Ica!
Koszonom a valaszodat, engem is kiraz a hideg toluk. A lanyom Sziriaban jart egyetemre, igy nagyon kozelrol is lattam az eletuket.
Benedeknek meg uzenem, hogy a
kivetel erositi a szabalyt. Nalunk egyetlen kivetel van es ez a Jobbik. Mindenkinek ajanlanam meghallgatni a Jobbik parlamenti hozzaszolasait. Altalanositani meg szerintem primitivseg, es ezzel nem akarok senkit megserteni! Udv. Barbara
Apista
2013-11-14 21:47:16
"...hogy ismaeliták és zsidók ne legyenek"
Ica
2013-11-14 20:44:05
Kedves Barbara!
Köszönöm a cikket, így már árnyaltabb a kép. Az újságok főcimben azt hozták: Vona Gábor szerint az iszlám az emberiség utolsó reménysége. Ezzel nem tudok egyetérteni. Más kérdés, hogy az iszlám minden formájától kiráz a hideg, de ez legyen az én bajom.
Éva
2013-11-14 20:00:23
Kedves Barbara!
Teljesen egyetértek amit a valllásokkal kapcsolatban írtál. Nem látok Vona Gábor gondolataiba és nem is akarok a nevében magyarázkodni, de a mai kereszténység már nem keresztény hanem judeokeresztény. Ha így nézzük, bizony az nem fogja megváltani a világot. Mellékesen szólva Orbán Viktor azt mondta, hogy Európa vagy keresztény lesz vagy nem lesz Európa. Nos ő valószínű hogy a judeokeresztény Erópára szavaz. Csak akkor lesz jövőnk, ha az ősi, tiszta kereszténygyökerekhez visszatérünk.
Üdv. Éva
totya54
2013-11-14 14:04:27
Martin Killeen
2013-11-14 08:24:31
Kedves Ica!
Vona Gabor a globalizmus fenysugaranak nevezte az iszlamot. Itt van az idezet, szerintem oriasi a kulonbseg!
– Az előadások során nem csupán a turáni összefogásról beszélt, hanem az iszlámról is, amelyről azt mondta, hogy az emberiség utolsó fénysugara a globalizmus sötétjében. Ezt hogyan értette?
– Ezt még 2010 előtt írtam egy cikkemben, amikor arról beszéltem, hogy a világban zajló valódi törésvonal nem a vallások, országok és kultúrák között húzódik, hanem a hagyományt még őrizni próbáló közösségek és az antitradicionális, globális liberalizmus között. És ha
megnézzük, az iszlám világ az, amely a leginkább képes ellenállni az Egyesült Államok által vezetett egypólusú világrendnek. Ott is sok a
probléma, számtalan aggasztó jelenség van, gondoljunk csak a megjósolhatatlan arab folyamatokra, de összehasonlítva a keresztény
kultúrkörrel, a mi régiónkkal, azt látjuk, hogy a muszlim országok függése sokkal kisebb.
Tehat azert fenysugar az iszlam, velunk osszehasonlitva, mert ok nem fekszenek le annyira a globalizmusnak, mint mi keresztenyek! Ez az a kulonbseg, ami majdnem az eg es a fold kozott van! Szebb jovot! Barbara.
További részletek:
http://kuruc.info/r/6/120242/#ixzz2kbNQcWi2
Udv. Barbara
Martin Killeen
2013-11-14 08:06:18
Kedves Ica!
"Apista
2013-11-12 19:58:55
Csodálom a műsorvezető türelmét ezzel a pártidiótával szemben."
Nekem nem tisztem vedeni Gabort, csak nem tudtam megallni, hogy ne reagaljak Apista velemenyere, ha lehet annak nevezni.
Kerdeznem toled, hogy tesz ellenunk Gabor konkretan, mert en ilyet nem tapasztaltam eddig. Kis Tibor, Baki Gaborral egyutt a kedvenceim es igazan elkotelezett, nagy tudasu hozzaszolok. Azert, mert nem talalkoztak a Hazateres temploma elott, amirol Gabor, ha jol emlekszem videot is keszitett miert jelenti azt szamodra, hogy hazudott?
Udv. Barbara
Martin Killeen
2013-11-13 22:13:41
Kedves Eva!
Szerencsere nekem nem jott be ez a szemenszedett hazugsag 3x-i probalkozas ellenere sem. A magyar hajnal talan a jovonk.info (mar nem emlekszem es nem is akarok emlekezni a part nevere) weboldalnak segit ilyen primitiv modon., hogy Vona Gabor fizeti az ellensegeit es le is fenykepezteti magat,, hogy mindenkit meggyozhessen. Szebb jovot!
Topi
2013-11-13 20:31:40
Éva
2013-11-13 17:43:47
Benedek, már Lenhart és Endrésik volt jobbikosok is elhatárolódtak a magyar hajnal nevű kétes hírmegmondótól. Csodálkozom, hogy annak ellenére, hogy ezen a fórumon is megbízhatatlan forrásnak tartják azt az oldalt, mégis onnan szerzik egyesek a híreket. Akkor már az atv-től is lehetne idézni, gondolom egy színvonalon és egy oldalon is vannak. Nem kéne idáig süllyedni.
totya54
2013-11-13 14:47:34
totya54
2013-11-13 11:23:49
totya54
2013-11-13 11:10:04
totya54
2013-11-13 11:01:38
Sziasztok! Irigylem Tamást a türelme és megértése más iránt,hát igen ő igazi Magyar.
totya54
2013-11-13 10:56:46
Ica
2013-11-13 10:10:36
Kedves Barbara! Mi itt sokan vagyunk Jobbik szavazók és szimpatizánsok, ezért fáj, ha valaki úgy tesz ellenünk, hogy közben végig elkötelezettnek mutatja magát. Ezt teszi Pestszentlörinci Gábor, akit senki nem pártidiótázott le, csupán ő magára vette ezt a kijelentést, és azonnal anyázni kezdett. Nem tudom kedves Barbara, érzed e a különbséget az általános 'pártidióta' kifejezés és a személynek célzott anyázás között, mert bizony jelentős eltérés van a két szóhasználat között. Az egyiknek van alapja a szereplés egyoldalúsága miatt, a másik viszont durva és kegyetlen eltaposás, győlölet. Értem, hogy véded Gábort, de az igazságot is látnod kell, mert ezekkel a módszerekkel járat le bennünket jobbikosokat, ráadásul lehord fideszes maszopos mindennek. Vona Gábor alapvetően jobban tenné, ha bocsánatot kérne a keresztényektől, mert isztambulban azt mondta: az iszlám az emberiség végső reménysége. Vagy elmondaná, hogy ez így nem igaz, csak az újságírók adták a szájába. .
Mariann
2013-11-13 08:29:45
Szegény Gábor ha tudná milyen sokat árt saját pártjának, meg se szólalna. Ha valakit többször füllentésen érnek, az nem tudja hitelesen védeni az igazát. G. azt mondta ott volt, majd kiderült, nem volt ott abban az időpontban, ráadásul primitíven betámadja azt a jobbikos Tibort, aki ezt nagyon finoman jelezte neki. Az sem tudja védeni álitását, aki nem hajlandó a valóságról tudomást venni, és csak azt támadja, aki észreveszi a valóságot. Az iszlámról tett Vona kijelentés védhetetlen.
Martin Killeen
2013-11-13 07:51:53
Apista! Megint remekeltel..., te milyen partidiota vagy? Zsideszes, maszopos, libajnais, egyuttes, vagy qrcsanyista? Varom valaszodat az elobbiekre vonatkozoan, vagy netan te is felhivhatnad Kubinyi Tamast es megindokolhatnad neki, miert nevezted idiotanak az egyetlen magyar es nemzeti mozgalomban hivo Gabort? Szebb jovot! Barbara