Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

HunorMagor
2013-12-20 14:00:58
Drága Magyar Testvéreim !

Áldott, és békességgel teljes, a Jó Istentől is megáldott bőséges Karácsonyi ünnepeket kívánok, és áldott békével teljes új esztendőt !
Kubínyi Tamás
2013-12-20 13:54:20
Kedves Lehel!

Az Ószövetségben nem szerepel Árphád király. Ha megjelölné, hogy mely bibliai helyre gondol, tisztázhatnánk. Igen veszélyes az Interneten ilyen gondolatokat bedobni, mert legközelebb mint forrásra hivatkoznak a téves információra. Az olyan agyament áltudósok, mint az ELTÉ-n tanszéket vezető Komoróczy Géza ilyeneket ír: "ha valaki egyáltalán zsidó volt a honfoglaló magyarok között, akkor Árpád fejedelem biztosan", aminek következtében az olyan álújságírók, mint Bolgár György, kijelentik műsorukban: Árpád zsidó volt. Ne álljunk be ebbe a sorba, hazudnak mind a ketten, jó pénzért. Semmi bizonyítékuk nincs rá. az ellenkezőjére viszont több ezret felsorolok az Álmos hét könyvében és előadásaimban.
Józsi
2013-12-20 13:13:30
Karácsony előtti gondolatok. (részlet)

Mi tehát a megoldás?
A megoldás bennem van. A te megoldásod pedig benned. Ez az első lépcsőfok: ébernek lenni, önmagunkat sosem megállva tökéletesíteni. Tervezett, programszerű életet élni – aminek a szellem megragadása, és uralma a célja. A személyiséget, az életet, a világot pedig ennek kell alárendelni. A tévedés lehetősége fenn áll, de tévedésben szándékosan megmaradni bűn! A megalkuvás, a kisebbik rossz kiirtandó elve is ide tartozik. Elsőként és leginkább fel kell ismerni a dolgokat mozgató nyílt és titkos erőket önmagunkban, másokban, mindenhol. Keresni azokat, akik hasonló úton járnak – de nem a megerősítés végett (azt önmagunkban kell megtalálni), hanem a tanulás, és a győzelem miatt. Csak az őszinteség és az egyenesség vezethet célra, és legelőször mindig önmagunkkal kell őszintének és egyenesnek lenni. És nem számít, ha előzőleg akár éveken keresztül vezettetted magad valakivel az orrodnál fogva. Aztán megint egy másikkal. Mert végre rájöttél, és megvan minden lehetőséged arra, hogy végre másképp csináld – mert egy valaki van az életben akire valójában rábízhatod magad, és az csak te magad vagy. Ha jót akarsz tenni másoknak, keress olyanokat akik valójában felismerik, és értékelik benned azt, hogy jót teszel. Tudom hogy nehéz, de madarat tolláról. A csalódás maradjon azoké, akik másokra bízták rá magukat, vagy olyanokon akarnak minduntalan segíteni, akik nem érdemlik meg!

A hazugsággal szemben csak az igazság, az élőhalottként tengetett élettel szemben csak a fokozott tudatosság vezethet célra. Mindenkinek önmagában kell ezt a harcot megvívnia. Az élet minden pillanatában készen kell állni rá, és meg kell vívni.

Le lehet győzni a sötétséget? Igen. Minden pillanatban.

Vésztői Gyula - Jövőnk.info
Ajózsef
2013-12-20 12:54:42
Lehel
2013-12-20 11:43:10
Kedves Kubinyi Tamás !
Kérdésem lenne, miszerint a Bibliában , az Ószövetségi részben szereplő ÁRPHÁD király, illetve a tudtommal nem szereplő kánaáni Árpád város és a magyarság között van e történelmi összefüggés_
Üdvözlettel
Topi
2013-12-20 11:38:00
Bemutatom szeretett hazám, Magyarország természeti, és kulturális kincseit... http://hu.gloria.tv/?media=176452
https://soundcloud.com/user461734909/01szam1-wma-audio-x-ms-wma-ob
Topi
2013-12-20 08:00:03
LEHET TANULNI IS
Izland bankárokat zár börtönbe olyan pénzügyi csalás miatt, ami a Rothschild-Európában megszokott
http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/12/izland-bankarokat-zar-bortonbe-olyan.html
Bankárokat zártak börtönbe olyan bűncselekmény és pénzügyi csalássorozat miatt, mely a Rotschildok uralta Európában és Egyesült államokban bevett gyakorlat. Kína, Oroszország, Irán és Izland kivételével a pénzvilágot egy olyan hatalom irányítja, amit mi csak "Rothschild - befolyásként" ismerünk... így ebben a 4 országban pénzügyi terrorizmusért nyugodtan vádat is emelhetnének ellenük. (Max Keiser)
A katari-kormány és bankok segédletével végrehajtott csalássorozat Izlandon. Bankárokat zártak börtönbe a bűncselekmény miatt.
A bank pénzt kölcsönöz Katarnak. Katar pedig részvényeket vásárol izlandi bankokban, hogy mesterségesen növeljék a banki részvények árfolyamát. Majd ezt a mesterségesen kialakított magas árat használják fel kölcsönök adására, beszerzésekre.
Ha megnézzük Nagy-Britanniát és Európa legnagyobb bankjait, ott pontosan ugyanez a tisztességtelen kereskedelem folyik.

A kamatokat és árfolyamokat mesterségesen tartják fent és manipulálják a maximális profit érdekében...

"Mennyiségi lazítással" a jegybank kölcsönt ad a kereskedelmi bankoknak, hogy részvényeket vagy kötvényeket vegyenek - természetesen a jegybankban. Tehát pontosan azt teszik, ami Izlandon bűncselekmény.

A legfontosabb mondanivaló:

mivel Izlandnak, Oroszországnak, Kínának, Iránnak olyan bankrendszere van, amelyek nincsenek az amerikai Federal Reserve és a Bank Of England irányítása alatt, ők szabadon emelhetnek vádat pénzügyi bűncselekmény esetén.

Európában és az USA-ban nincs ilyen szabadság, mert a bankárokat a svájci Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) és a New-Yorki-i Federal Reserve védi, akik globális szinten paktálnak össze, hogy saját magukat és bankáraikat védjék. Természetesen a gazdaságokat ez katasztrofális mértékben sújtja. Nő a szegénység elképesztő mértékben és az életszínvonal pedig úgy zuhan, mint a Viktoriánus kor óta még soha.

A fenti 4 ország kivételével a pénzvilágot egy olyan hatalom irányítja, amit mi csak "Rothschild - befolyásként" ismerünk...

Hiszen a Rothschild-család birtokolja a FED-et és a Bank Of England-et is. Kína, Oroszország, Irán és Izland viszont nincs alárendelve a családnak és így ott pénzügyi terrorizmusért nyugodtan vádat is emelhetnének ellenük.

- A kormányoknak mennyire kellene szabályozniuk az ilyen túlkapásokat ?

- Igazából a kormányokat teljesen maguk mellé állítják bankáraik. Például az Egyesült Királyság kormányát a Barclay's Bank. A Royal Bank Of Scotland-ról pedig kiderült, hogy kisebb vállalkozásokat üldözött halálra, juttatott csődbe, hogy aztán az egyik leányvállalatuk fillérekért felvásárolhassa és eszközeiket megszerezhesse. Ezek ma már közismert tények.

Tehát ezek David Cameron és Marc Carney (Bank Of England) közreműködésével pénzügyi terroristaként működnek... és részt vesznek a vagyon elkobzásában a magánemberek irányából a hatalom kezébe. Lényegében ellopják azt és egy pénzügyi apartheid-rendszert tartanak fent.

Izlandnak volt bátorsága megtenni, hogy a csalók ellen vádat emeltek. Vietnámban nemrég egy ilyen csaláson ért bankárt ki is végeztek... Elrettentő példát kellene mutatni !

Kapcsolódó és egyben legnézettebb cikk a VilagHelyzete.com-on: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/03/izland-elnoke-hagyni-kell-bankokat.html
Topi
2013-12-20 07:44:12
Miért nem jogos a Kúria döntése?
Ugyanarról a témáról a tegnapi felvételek közül bővebben a Somogy Televíziónál: http://www.somogytv.hu/videok/miert/97030/

rövidebben az Echo Televíziónál http://www.echotv.hu/napi-aktualis-2013-12-19-napi-aktualis-2-resz cím alatt nyilatkoztam.

Siófokon 2013. december 20. napján.

Léhmann György
Martin Killeen
2013-12-20 05:19:13
2013-12-18 20:47:54
Kedves Takacs! Minden szavaval ujra egyetertek, annak is orulok, hogy Pestszentlorinc-i Gabort is megemlitette, a Jobbik-ot lehet biralni, hiszen gyarlo emberekbol all, csak segito biralatot szeretnenk, nem csak altalanositast, minden "megoldas" nelkul. Szebb jovot! Barbara
Topi
2013-12-19 21:23:19
Ilyen magyar kisgyerekből kell rengeteg a hazának! http://www.youtube.com/watch?v=GiDbyZt77L8&feature=share
Topi
2013-12-19 20:34:43
RABLOTT VAGYONT BITORLÓK, SZÁMOLJANAK EL!
GAUDI - NAGY TAMÁS és MINDA ZOLTÁN SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA AZ MSZP SZÉKHÁZÁNÁL
2013. DECEMBER 19.
http://youtu.be/5lQ0XjGghVg
totya54
2013-12-19 19:19:19
Takács
2013-12-19 16:51:11
Tiszteletem magyar honfitársak!
Csak szeretném megjegyezni hogy a tegnapi műsor ismét kiváló színvonalúra sikeredett.
Minden hozzászólónak tiszteletem és elismerésem.
Hajrá magyarok!

Áldás,békesség!
totya54
2013-12-19 16:29:01
totya54
2013-12-19 12:53:19
szilveszter
2013-12-19 12:52:28
Oroszország Putyinéknak köszönhetően már nem a cionisták kezén van.Nem véletlenül távozott Izraelbe 1 1/2 millió zsidó .A bolsevizmust vezérelte cionisták áttértek a cionisták vezérelte rabló kapitalizmusra valameddig.Míg Putyin elnök közibük nem vágott az ostorral,és íme Oroszország fejlődik.Nálunk meg a cionisták erősödtek reméljük nem sokáig.A cionisták szamarát a nemzetiek lova le kell hogy pipálja.
totya54
2013-12-19 10:39:06
Ajózsef
2013-12-19 07:37:55
Kedves Tibor!
Felkészülhet rá, hogy a provokációk szaporodni fognak, ahogy közeledünk karácsonyhoz, lesznek burkolt és nyilt gyalázkodók, a tilosrádiós féle "kiirtanám az összes keresztényt!" a veszélytelenebb, mert legalább színt vall, de amikor szívűnk csücske ugyanazt burkoltan teszi, akkor hajlandók vagyunk elsiklani felette, csak boltlásnak hisszük és megtisztulást várunk...
-Jézus szerepében, Kásler, épp olyan visszataszító, mint a gagyi szentkoronautánzattal provokáló humorista fattyú.
Hallgatnunk kell arra a hangra ami megsúgja nekünk ki a mifajtánk és ki nem az. Akinek kiejtése, szófűzése, viselkedése, gondolatvilága stb. idegen, az az aminek látszik és sohasem fog megtisztulni, esetleg csak tökéletesedik szerepében...
-Én már régóta igyekszem csak azokat meghallgatni, akikkel fő kérdésekben egyet tudok érteni, ha minden tarsolyos-táltos-nemzetmegmentőt beengedünk a tudatunkba, akkor az olyan rombolást okoz lelki, szellemi életünkben mintha pornót horrort vagy más hollywoodi mocskot fogyasztanánk.
Maradjunk mi azon az egyenes úton ami minden Magyarnak a lelkébe van vésve, ne hagyjuk magunkat megvezetni, nincs szükségünk vezetőkre , csak társakra, keressük őket...
Köszönet Tamásnak, hogy segít minket ebben, áldja meg a mi Istenünk, és legyen meg az Ő akarata.
Minden Magyar testvéremnek hasonló jókat kívánok.
Takács
2013-12-18 20:47:54
A tegnapi műsorhoz kapcsolódóan ha jól tudom a jelenlegi rendészeti törvény lehetővé teszi idegen (román szlovák izraeli,stb) rendfenntartók behívását pl.tömegoszlatáshoz!Na ezzel sincsenek tisztában sokan úgy gondolom....
Bírói engedély nélkül bárkit lehallgathatnak,megfigyelhetnek akiket "ők" terrorista gyanúsnak tartanak!(magyarul mindenkit aki veszélyezteti hatalmukat)

Tamás jobbik kritikusságával egyetértek,hisz a kritika jobbító szándékú.Ezt a jobbikos vezetőknek meg kell érteniük,a szimpatizánsokról nem is beszélve.
A kritika mellett azt is szem előtt kell tartani hogy tudatos (magyar) népírtás zajlik a legalattomosabb eszközökkel (Tamás rendszeresen elmagyarázza ennek részleteit).
A mai magyar rögvalóság pedig olyannyira lesújtó hogy szükségesnek tartom a jobbik támogatását hibái ellenére is ebben a pártokráciában.
Ahogy Gábor korábban említette az hogy a jobbik létezik önmagában sok magyar ember életét mentette meg.
Egyedül a jobbikról nem bizonyosodott be hogy cionista a jelenlegi parlamenti felállásban ezt sem szabad figyelmen kívűl hagyni,és nem egy hiteles jó magyar ember van a jelenlegi jobbik vezetésében ez is számít.
Szeretném ha a jövőben Kásler Árpáddal is megtalálnák a közös hangot.

Nem nehéz megjósolni hogy a jövőben a jobbik tovább fog erősödni.Én a közeljövőben egy tisztességes irányítású,több jogosítvánnyal rendelkező jobbik vezetéstől elvárnám hogy Tamást ugyanúgy helyzetbe hozzák a magyar ügy szolgálatában ahogy Szaniszló Ferenccel tervezik.


Áldás,békesség!
Borsodi
2013-12-18 20:07:59
Már csak egy dolog kérdés, miért pont Törökország?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.