Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Lehel
2013-08-29 18:27:32
Kedves Benedek !
Jézusról tudok, aki utoljára "törvényt" hirdetett és újszövetséget kötött szakrális értelemben is.
A közjogban a Magyarság részéről esetleg Atilla de inkább Árpád voltak azok, akik olyan szövetséget, olyan esküt tettek, ami örök kötelmet jelent és véleményem szerint nem volt ellentétben a "törvénnyel", amit Jézus Krisztus hirdetett, mint örök érvényű törvényt.
Ha tudsz más forrást, kérlek osszad meg velem.
baráti köszönettel:
Lehel
Lehel
2013-08-29 16:14:27
Kedves Lisbeth !
Dr Halász József többek között a jog és a matematika terén is professzionális szakember.
Nem szorul arra, hogy megvédjem, de azt mindenképpen el kell mondjam, hogy a természetes emberi létformát alátámasztó jogi szabályozás, ahogy a matematika is koherens tudományok, amit azok művelői jól ki tudnak mutatni.
Ezért a Szent Korona eszme sem véletlenül koherens, a szabályai követhetők, egymásból jól levezethetők, amit Dr Halász József elég pontosan lát és ábrázol.
Nem kívánom Bakki Gábor írásait, beszélgetéseit minősíteni, csupán arra szeretnék rámutatni, hogy abban ritkán érzem az elfogadáshoz szükséges koherenciát.
Sajnos én nem tudom összeszedni az itteni írásai tartalmi mondandóját sem, amíg Dr.Halász József által kifejtettek számomra világosak.
A véleményalkotás persze szabad, de nem tesz jól, ha valaki úgy adja elő mondandóját, hogy azok sem a tényekkel, sem koherenciájukkal nem hozhatók párhuzamba.
Mariann
2013-08-29 14:32:30
Szegény Lisbet elveszitette az önuralmát, mindenfélét összehord, mert nem hajlandó a valóság az ő félreértéséhez igazodni. Nyugodj meg Lisbet, részemről nem kivánok veled vitatkozni, a véleményem változatlan.
Topi
2013-08-29 11:51:01
No, akkor félig megvolnánk!
"A tőkések a munkásosztályt egyre több és több drága áru, épület, és technika megvásárlására fogják buzdítani.
Ezzel együtt arra ösztönözve őket, hogy egyre több drága hitelt vegyenek fel mindaddig, amíg a hitelek visszafizethetetlenekké válnak. A bedőlt hitelek csődbe juttatják a bankokat, amelyeket emiatt államosítani fognak, és mindez végeredményben a kommunizmus megszületéséhez vezet."

Karl Marx, 1867

http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/08/29/szamtan-nyelvtan-ciganytan/
bémargó
2013-08-29 09:09:48
Kedves Ica!
Teljesen megértelek, addig is ajánlom a www.lelek.tv adásait, a VNTV-t, hallgasd Golenya Ágnest, a HUN tévében Szelei Magdolnát.
És persze el kell olvasni Balogh Béla: A végső valóság c. könyvét.
Ica
2013-08-28 23:26:32
Nálunk a cigarettát vagy a neten vagy a csempészett piacon vásárolják, a nemzeti dohányboltba nem megyünk, hogy a pártaktivisták ne belőlünk gazdagodjanak. A mai műsorban a lélek felemelése a szellem kilépése csodálatos volt, erről szeretnék többet hallani Kubinyi úrtól. Tudom, hogy a nem nyilvános előadásokon sok elhangzik de ahoz nem tudok hozzájutni. Tud segiteni valaki?
Topi
2013-08-28 20:35:47
Topi
2013-08-28 19:57:07
Továbbítom az alábbi üzenet szerinti mesésen hangzó hírt, amelynek igazában, erejében én mindennél jobban szeretnék hinni!

1.) Amennyiben ez igaz, akkor az igazság miért váratott ennyit érvényesülésére!
http://op.iuste.biz/ferenc-papa-visszavonta-mentelmi-jogokat

2.) A római pápa szava sohasem volt eléggé meggyőző a bitangok számára, ezért is volt annyi baj, fájdalom, szenvedés ezen a Földön!

3.) A római pápa szava miért lenne éppen most meggyőző? — amikor a világot teljes mértékben eluralta már az erkölcsi szenny, mocsok, gyalázat!

Mindenesetre nagyon szeretném, ha ez a pápai rendelet igaz lenne!
Topi
2013-08-28 19:04:14
nem egyszerűbb egy embert eltüntetni?


"Hol az a jó nagy pofon?" - érdeklődött a kormánytól a mai parlamenti ülésen a szocionista képviselő. Neki ugyanis a Gárda feloszlatása nem elég, a "gazdaszervezetet" is betiltatná. Az államtitkár válaszában azt mondta: "a javaslatot majd meg fogjuk fontolni nyilván".

További részletek: http://kuruc.info/r/26/116846/#ixzz2dC454HVG
Sári
2013-08-28 14:32:40
Kedves Gábor,

nagyon szeretem önt hallgatni, ám dr. Halász József bántása egy félreértés miatt nem méltó dolog. Amit itt összehordott és általában beírásaiban összehord, az annyira rendezetlen és zavaros és a legutóbbi esetben kevés jóindulattal terhelt, hogy inkább örülhet neki, hogy ebben a műsorban együtt szerepeltek. Kérem próbálja meg rendezni a gondolatait, hogy ne az internet-spam bejegyzések modorában terhelje az oldalt, hanem egy gondolatot értelmesen kifejtve legyen mindannyiunk hasznára, ahogyan élőbeszédben szokta. Remélem nem bántottam meg, ha igen, nézze el, és próbálja a lényeget hasznositani.
Ajózsef
2013-08-28 11:22:25
A baloldal azon mesterkedik, hogy valami ripacskodással hívja fel magára a figyelmet.
Talán ha lekoppintanának egy klasszikust, pl. valami szabadtéri játékokon a három bajkeverőnek, roberta kisorsolná az almáját, az felkeltené a felhőtlen szórakozásra vágyok figyelmét.
Szerintem jó volna ha sikerülne összefogniuk, nagy öröm volna az nekünk, látnák amit mennek az szdsz után, de most (hármat egycsapásra) együtt sűllyednek el, és mint szerves trágya gazdagítanák a Magyar politikai szemétdombot
P.S. Ne foglalkozzunk személyes dolgokkal, ez a forum reményeim szerint többre hivatott.
Martin Killeen
2013-08-28 09:38:11
Mariann!
Nem tisztem Lisbethet megvedeni, csak felhivom a figyelmedet arra, hogy a tegla szot hasznalta egyetlen ember eseteben, es nem valogatas nelkul! Es vissza is tert ra, elmondta Tamasnak, hogy mivel 56 ota Daniaban el, nem tokeletes a magyar tudasa es nem akarta megbantani Czekus Jobot.; Ezek utan, ugye mar nincs viszaly?
Udv. Barbara
Lehel
2013-08-28 09:19:44
Lisbeth,bocsánat !
Lehel
2013-08-28 09:19:20
Kedves lisbeth 4
Ha jól olvasom, ez a tegnapi Dr.Halász-Kubinyi beszélgetés felvétele - bár én távol voltam, így az adást nem tudtam nézni..
Nem értem miért írtad, hol hallható, hogy dr Halász József megbántotta volna Bakki Gábort ?

http://www.youtube.com/watch?v=erP-F1aVkiY
Martin Killeen
2013-08-28 02:32:29
Kedves Szerkesztok!

Kernem szepen elkuldeni a penteki musort, mert kb. 1,5 h-s probalkozas utan sem jott be.
Elore is koszonom. Szebb jovot! Barbara
jofika@att.net
HunorMagor
2013-08-27 23:01:16
Köszönöm szépen annak, aki ezt fölrakta ez valami nagyszerű Apajpuszta ! http://www.youtube.com/watch?v=gL5akZ_8wKk
Topi
2013-08-27 21:35:50
Topi
2013-08-27 20:50:34
Százezernyi magyar lélek a térben, a Magyarok Országos Gyűlésén 2013. augusztus 18-án Apaj pusztán, az alábbiakról döntött:

1. A 2011. április 25-től hatályosnak mondott Alaptörvényt megkifogásolja, melynek érvényessége ezen döntés értelmében ott helyben, megszűnt a továbbiakban létezni.

Ezen okból kifolyólag visszatértünk az 1989. október 23-án délben kikiáltott Alkotmányhoz, amely kimondja, hogy alkotmányozni csak népszavazás útján lehetséges.

2. A Magyar Nemzet jelen lévő képviselői – sportszerűen – vállalják a megmérettetést, hogy népszavazás döntse el, valódi népakarat formájában, hogy a jelenlegi pártokrácia diktatúrája, vagy Történelmi Alkotmányunk igazságos keretei között képzeli-e el az Ország jövőbeni létét.

A népszavazás általi megmérettetés felvállalása az alábbi feltételek teljesítése mellett érvényes:

a./ Az Országgyűlés 2013 őszi ülésének első munkanapján, 2013. szeptember 9-én, egyértelműen, visszavonhatatlanul döntsön az alkotmányozással kapcsolatos népszavazás kiírásáról.

b./ A Magyar Televízió 1-es csatornája, a DUNA Televízió, valamint a Kossuth Rádió irányítását adja át a nemzeti oldalnak, egyben biztosítsa az említett két televíziós csatorna valamint a Rádió működtetésének anyagi feltételeit.

c./ Az Országgyűlés rendelkezzék továbbá arról, hogy az Országban minden(!) hirdetési felület 50 százaléka a nemzeti oldalt illesse, annak anyagi feltételeinek biztosítása mellett.

A Televíziók és a Rádió kuratóriumainak szellemi összetételéről a nemzeti oldal gondoskodik, melynek érvényessége a Magyar Nemzeti Hadsereg (2011.szeptember 1-én a Magyar Nemzet érdekében életre hívott)– nem keverendő össze a Magyar Honvédséggel – ügyeletes Parancsnokságának jóváhagyásának függvénye.

3./ Amennyiben az Országgyűlés az első őszi ülésnapján (2013. szeptember 9.) déli 12 óráig nem teljesíti a 2. pontban foglaltakat, úgy a Magyar Nemzet nem ismeri el az 1989. október 23-án kihirdetett Alkotmányt sem, mivel az, az 1947. évben bizonyítottan választási csalás (kék cédulás), valamint idegen, szovjet fegyveres erők általi megszállás alatt megalkotott jogi folyománya. Törvénytelenség pedig jogot nem alapít.

Ezzel visszatértünk az 1944. március 19-éhez, a német II. Világháborús erők bevonulását megelőző közjogi állapothoz, ami nem más, mint:

a MAGYAR KIRÁLYSÁG

2013. szeptember 9-én déli 12 órakor, ha és amennyiben az Országgyűlés nem hoz végérvényes döntést a megadott feltételek mellett a népszavazás kiírásáról, ettől a pillanattól kezdve az ország államformája ISMÉT automatikusan:

MAGYAR KIRÁLYSÁG

4./ Történelmi Alkotmányunk többek között az 1222-ben megalkotott Aranybulla, soha el nem évülő megállapítására épül, miszerint a Nemzetnek nemcsak, hogy joga, hanem kötelessége az ellenállás, ha törvényes jogaiban az éppen uralkodó hatalom korlátozza.

Ebből fakadó - soha el nem évülő – jogunknál fogva 2013. szeptember 9-étől általános munkabeszüntetést hirdetünk, országos félpályás útlezárásokkal, melyet az élet minden területére kiterjedő teljes blokáddá alakítunk, amennyiben fenti nap déli 12 óráig az Országgyűlés nem hoz határozatot a népszavazás kiírásáról a megadott feltételek teljesítése mellett.

Az útzárakat, a munkabeszüntetéseket, a jelenlegi hatalom működési rendszerének teljes bojkottját, a Magyar Nemzet önrendelkezési jogának megvalósításáig fent tartjuk!

5./ Sem a Magyar Királyságnak sem annak teljes lakosságának nincs semmilyen felvett hitele, ezért sem az Országnak, sem az egyéneknek nincs adósságból fakadó, bármiféle fizetési kötelezettsége.

Magyar Nemzet jelen lévő, és ezen határozatról akaratukat egységben kinyilvánító tagjai úgy döntöttek, hogy az összes pénzüket kiveszik a magyarországi pénzintézetekből.

Több adót ennek a rendszernek nem fizetnek, és meghatározatlan ideig megtagadják a közüzemi számlák rendezését is. A határozatban résztvevők a fentiek haladéktalan megtételére szólítják fel minden Magyar Testvérüket.

6./ A jelenlévők felszólítják az összes magyar rendvédelmi, fegyveres testület, és a katasztrófa elhárítás tagjait, hogy szigorúan esküjükhöz híven cselekedjenek, nem feledvén, hogy a Magyar Nemzet és nem pedig idegen hatalmi érdekek és azok kiszolgálóinak védelmére tettek fogadalmat.

7./ A jelenleg parlamenti demokrácia megbukott. Többszörösen elárulták Hazánkat a parlamenti képviselők – néhány üde kivételtől eltekintve –, bebizonyítván nemzetidegeneket feltétel nélkül kiszolgáló készségüket.

A Magyar Nemzet kiáll a végsőkig azon döntése mellett, hogy a jelenlegi hatalommal nem alkudozik, nem tárgyal, csak és kizárólagosan a hatalom átadásának békés formájáról. Amennyiben erre a hatalom jelen birtokosai nem hajlandóak, Isten színe előtt felelnek minden nem kívánatos esemény esetleges bekövetkeztéért.

Kihirdetve:

Apaj pusztán, 2013. augusztus 18-án, déli 12 órát követően a Szent Korona tiszteletében.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UjIvqXYNR0w#t=19

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=66uOaIypWM0
Mariann
2013-08-27 20:24:33
Különleges volt a mai müsorban a gulagra elhurcolt édesapa története, aki beszámolt az emberevésről is. Ilyet csak az Álmos Király tévében lehet hallani. Lisbettel nem lehet egyetérteni, mert Baki Gáborral Halász József a félreértés után szépen szót értett, felesleges a viszályt szítani, ha nincs. Ráadásul olyan követel bocsánatot, aki maga válogatás nélkül letégláz jó magyarokat, és nem kér bocsánatot. A Magyarember cimű lapra igazán kiváncsi vagyok, az összes számát megveszem. Az Eu-ból való kilépésünket nem mi döntjük el, hanem a felügyelőink, ezt először meg kell érteni és olyan kormányt választani, amely nem ügynökökből áll.
Topi
2013-08-27 20:10:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836
© Kubínyi Tamás 2011-2015. Minden jog fenntartva.