Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

kurucPista
2014-01-09 12:41:07
Re: MartinKillerBarbifromKalifornia (befejező kommentem Önnek)
Azért: 'ezer'-ből 1-2 érvet csak írhatott Vona...
Ilyenkor az ember nagyon szemléletesen megértheti Lacit, hogy milyen is amerika, meg az amerikaiak. Eddig azt hittem - csak az amerikaiak...
Kárpótlásul: jó-szívvel kívánok 'Szebb jovot' Önnek az amerikai magyar népszava vagy a kanadai magyar hírlap 'comment-site'-ján! Ott JOBBan fogja érezni magát! Vigye Lisbeth-et is! Üdv! byePista
Topi
2014-01-09 12:33:00
.” Bábiné Szottfried Gabriella Fideszes miniszteri biztos szerint -annak kell szégyellnie magát, akinek nincs munkája”
http://revolucio.blogin.hu/files/2014/01/1530515_470797803025356_2028005559_n.jpg
Na, tessék! Ezt rakja mindenki zsebre, aki munkanélküli. Ez az elkényeztetett, nyílt szemmel is vak, újgazdag kis liba, azokat teszi felelősé, akik éppen az Orbán politikája miatt vesztették el az állásukat!
Martin Killeen
2014-01-09 08:37:48
2014-01-08 10:05:02 kurucPista!

Ezekre a nevekre es a "mogottuk" allo igaz jo magyar emberekre a zsido belyeget rautni, annyira minden elkepzelest meghalado primitivseg netovabbja, hogy ide ezer ellenervet, tenyt sem lenne erdemes felsorakoztatni. Csak melyseges reszvetemet akarom kinyilatkoztatni. Szebb jovot! Barbara Kaliforniabol
moja52
2014-01-09 00:16:41
A kaliforniai Laci skype címét szeretném megtudni, felszeretném venni vele a kapcsolatot! Ha nem is ide a nyilvánosba, de a nemzetifaklya@gmail.com címre valaki megírná, nagyon hálás lennék!
HunorMagor
2014-01-08 19:53:25
Horthy Miklós budapesti bevonulása 1919. november 16-án http://www.youtube.com/watch?v=uRcRapmCBPY
kurucPista
2014-01-08 19:30:04
Re: Lehel és Éva !
Én örülnék legJOBBan, ha tévednék! ... és akkor: Csurka is elnézte ...
Módszere próbájaképp meg kéne tenni miniszterelnök urunk 'családja és közeli ismerősei' körében is! Vajon mit mondanának....?
Szegedi Csanájuk is csak kakukktojás volt - bizonyára ...
Takács
2014-01-08 19:21:35
Még annyit magamról hogy legalább 5-6 éve hangoztatom,a magyarság "egyetlen érdemi" problémája a zsidó identitás és métely térnyerése a társadalomban.Ha nem lenne jelen e problémakör a társadalomban minden más probléma könnyen orvosolható lenne.
Ennek ellenére tartom Radnótit magyar vértanúnak.Sajnos "Radnótikból" van nagyon kevés..........
Takács
2014-01-08 19:12:10
Tiszteletem magyar honfitársak!

Váradi felvetéseire válaszolnék.
Ahogy látom Váradi nem olvasta korábbi beírásaimat mert akkor nem kérdezte volna hogy korona párti vagy a demokratikusnak nevezett rendszerben megosztó párti elkötelezettségű vagyok e.
Bár ebben nem lehetek biztos mert 2014-ben (főleg egészében nézve írását) Vona szemére hányni hogy felvette apai nagyapja nevét,tehát a saját apja nevét vette vissza ez szerintem nem tájékozatlanság hanem merő rosszindulat!Nem tudom még hányszor kell idéznem ezen sorokat:

"Apai nagyapám, Vona Gábor Erdélyben esett el a szovjet csapatok elleni reménytelen harcok során... Fiatalon megözvegyült nagyanyám,évekkel később hozzáment Zázrivecz Józsefhez, aki nevére vette az édesapámat is, és felnevelte. Így születtem én Zázrivecz Gábor néven. Az érettségi megszerzése után régi vágyamat váltottam valóra, amikor visszavettem a vér szerinti nevemet hősi halott nagyapám emlékére."

Ezzel egy gond lenne,HA NEM LENNE IGAZ!
Tessék mondani ha Vona nem mondott volna igazat nem kellett volna már kitudódnia?! Van ellensége elég akik biztos utánanéztek igazat mondott e.:)

Visszatérve a koronapártiságra.Talán Váradi is elgondolkodott már hogyan lehetne a társadalom többségével elfogadtatni a visszatérést eredeti államformánkhoz,a Szent Korona Alkotmányra épülő Szakrális Királysághoz.Szerintem két fő területen lehet radikális áttörést elérni ezügyben IS.
OKTATÁSPOLITIKA+MÉDIA
Amíg e két terület nem lesz magyar irányítás alatt,itt érdemi áttörés nem lesz.
Mivel nem látom (ne legyen igazam) hogy a közeljövőben képződik milliós tömeg mely mondjuk a Kossuth téren pár nap alatt rendszerváltást csinálna,marad a lassú építkezés sajnos sok további magyar áldozattal.......
A jobbikosok a Szent Korona előtt tettek esküt ne feledjük,persze ennek kapcsán azt se hogy alulról szerveződött a mozgalom,tehát a búza közé ocsú is keveredett (szép számmal) amit még nem szűrtek ki teljesen maguk közül.Ezért is hasznos az építő jellegű kritika irányukba.

Ha már oktatáspolitika erre szerintem lehet építeni:

"A Jobbik felháborítónak tartja, hogy az új Nemzeti alaptanterv tartalmi elemeiben - preambulumával szemben - nem a hazafias felfogást közvetíti a diákoknak, hiszen például kötelező tananyag lesz a Prohászka Ottokár püspök szobrát ledöntő, magyarellenes Faludy György, ám többek közt egyik legnagyobb erdélyi írónk, Wass Albert neve nem is szerepel a központi elvárások között.
A Fidesz minden, a hazafias nevelést hangoztató kommunikációja ellenére nem szakít az eddig uralkodó liberális felfogással, és például a magyarság őstörténete elhanyagolható szerepet kap a történelemórákon, ellenben a cigányság történetéről mindenkinek tanulnia kell majd. A kormány említésre méltónak sem tartja a Szent Korona-tan eszmeiségét, míg az egypárti Alaptörvényt kötelező tananyaggá teszi. A második világháború történetének tanításakor is az ún. holokausztot emelik ki külön témaként, míg például a délvidéki magyarirtást vagy a Rongyos Gárdát nem említik. A Jobbik Magyarországért Mozgalom kormányra kerülése esetén sürgősen szakít a hamis történelemtanítással, magyarságunk megőrzése és identitásunk erősítése céljából a nemzet pozitív példáit fogja közvetíteni a jövő generációnak. "

Tehát mint a Szent Korona-tanra épülő apostoli királyság államformájának visszaállítását elősegítő politikai mozgalomra tekintek a jobbikra.Nem mint végleges megoldásra akik a pártokrácia jelenlegi keretei között vezetik vissza a helyes ösvényre a magyarságot,mert ez nem lehetséges természetesen.....Addig így tekintek a mozgalomra míg nem vesztik el bizalmamat.
Lényeges személyemet illetően tudni hogy nem jobbik hívő hanem jobbik szimpatizáns vagyok!
Ez azért lényeges mert amennyiben Vona Gábor hivatalosan is kiállna pl. a habsburg pártiság mellett akkor nem okozna nehézséget GYÖKERESEN átértékelnem a jobbikhoz való viszonyulásomat!Nem pozitív irányban.........

Egyébként 34 évesen vettem részt életemben először(!) parlamenti választáson,a jobbikra szavaztam.Köszönhető elsősorban a világháló szemfelnyitó információinak.

Szeretném megköszönni Lacinak a lelki táplálékot,azt hiszem sok magyar ember nevében.KÖSZÖNÖM!

Áldás,békesség!
Topi
2014-01-08 18:32:17
A "Corpus Christi" című film júniusban jelenik meg Amerikában. Jézust és tanítványait úgy állítja be, hogy azok homoszexuálisok. Mit lehet tenni? Sokan hisszük, hogy összefogással meg lehet állítani a keresztény hit megcsúfolását.
Ezt továbbítva talán meg lehet akadályozni, hogy bemutassák Magyarországon.

Aki keresztény azt kérjük, segítsen. Nincs petíció, amit alá kellene írni, nincs időkorlát, vagy egy minimális létszám.
Csak továbbítani kell, ami 1 percbe kerül. Akinek nincs 1 perce, az ne panaszkodjon, ha Istennek sem lesz 1 perce rá!
Úgy látszik, hogy Európa egyes régióiban már betiltották a filmet. A sok e-mailből talán eljut olyanokhoz,
akik akarnak és tudnak is tenni valamit!

"A gonosz győzelméhez elegendő az, ha a jó emberek nem csinálnak semmit." Edmund Burke (1729-1797)
Lehel
2014-01-08 17:39:35
Kuruc Pista !
Nagy baj ,de nem indokolatlan a bizalmatlanság ( illetve a megelőlegezett bizalom hiánya )
Engem is érdekelt, hogy vallási vagy faji alapon fogva lehet -e Vona a zsidóság terrorszervezete által.
Ahogy az Ő családjának közeli ismerőseitől informálódtam, kiderült, hogy sem vallási, sem faji elkötelezettsége a családnak nincs.
Lehel
2014-01-08 17:31:17
Karácsonyi beszélgetés az Úr Jézussal 1923.-ban /Dutka Ákos /

http://www.youtube.com/watch?v=MzIiQURkf-s
Topi
2014-01-08 16:37:26
Mi a gond a nemzeti oldalon zajló Jobbik vs. Magyar Hajnal háborúval?

Kezdjük az elején

A Jobbik parlamentbe kerülését nagy várakozás előzte meg, a híres ferencvárosi időközi választás jó szereplése, és az EP választásokon elért váratlan eredmények után joggal számítottunk jó eredményre az országgyűlési és helyközi választásokon is. Az első sokk után, hogy mégsem sikerült olyan kiugróan jó eredményt elérni, sokakban alább hagyott a lelkesedés, és felszínre kerültek az addig a választás közeledtével elcsitított problémák. A Jobbik kétségtelenül vesztett a 2006-os forradalmi lendületéből, és nem tudták ezt a lendületet fenntartani, mert ugye minden forradalomnak egyszer vége. Így nyilvánvaló volt, hogy a 2006-os arculat mögül egyszer ki kell majd lépni. Ezután próbálkozott a Jobbik a szakpolitikusi arcát mutatni, 2013-től pedig jött a fiatalos-kutyás-labdázós arculat. Ami a lehető legtávolabb van a 2009-es EU szkeptikus és a 2010-es cigánybűnözéssel és politikusbűnözéssel operáló kampánytól.

2011-től, amikor kiderült, hogy a parlamenti szakpolitikai arculattal hiába próbálkoznak, a közvélemény kutatásokban nem állnak jobban, már csak idő kérdése volt, hogy mikor kezdődik meg a “radikális elemek” leválasztása, és a párt középre tolódása. Ez az időszak Szegedi klán leleplezése után köszöntött be. Ekkor a frakcióból is távoztak olyanok, akik számára nem volt vállalható a párt új irányvonala. Nyilván, a szövetséges erők őket lázadóknak és árulóknak tartják, ez egy hatásos módja a hiteltelenítésnek, és a démonizálásnak.
Miért is kellett a Magyar Hajnalnak megszületnie?

Budaházy György megjegyezte a Lenhardt Balázzsal készült interjújában, 2012, hogy érdekes módon az összes “nemzeti média” bezárt a távozók felé, ami erősen emlékeztet az ellenoldal liberálfasiszta hozzállására. Azért volt szükségszerű a Magyar Hajnal megjelenése, hogy a pártot kritizálóknak platformot biztosítsanak a kritika megfogalmazásra, és ez ne csak egy 3 soros MTI OS közlemény legyen, amelyből napi 4000 van, és senkit sem érdekel. A sajnálatos ebben, hogy a Magyar Hajnal még ennek dacára sem tudott kialakítani markáns, önálló arculatot és identitást a Jobbik hibáira mutogatáson kívül, ami az elején még érdekes volt, viszont hónapok óta mást sem lehet hallani unalmassá és egysíkúvá tette a az üzeneteiket, ezáltal a teljes kommunikációjukat.

Tényszerű, és tagadhatatlan, hogy a Jobbik, és főleg annak vezetősége sok súlyos hibát vétett, és tettek/tesznek vállalhatatlan dolgokat, viszont a csak ezekre való mutogatás még nem alkalmas önálló pártként való megjelenésre. Úgy érzem, hogy a Magyar Hajnal nagyon sok problémára felhívta a figyelmet, és sikerült sok ember szemét felnyitni a Jobbik fideszesedésére, de közel sem éri el a kellő tömeget ahhoz, hogy elinduljanak a Jobbikon belüli változások, önmaguk pedig ahhoz kevesen vannak, hogy megugorják az 5%-os küszöböt, és az országgyűlésben hallassák a hangukat. Nem kétség, hogy ha ez 2014-ben nem sikerül, akkor azok is elfognak fordulni tőlük, akiket sikerült a radikális tábor csalódottjai közül összegyűjteni.

Hasonló a problematikája, mint a Borbély József által fémjelzett Apostoli Magyar Királyság megjelenítésének. Maga az üzenet és a cél jó és helyes, de a kivitelezés, és a mód ahogyan ezt végrehajtották a lehető legrosszabb mindkét esetben. Itt is ez történt.

Nagyon helyes, hogy a Magyar Hajnal felhívja a figyelmet a szükségtelen, és túlárazott tanulmányokra, felhívják a figyelmet a pártnak dolgozó kétes emberekre, a belül zajló belső harcokra, vagy éppen tegnap a “labanc képzésre”. Viszont, az a mód ahogyan ezt teszik, az nyilvánvalóan nem jó, és ezért célt sem érhet. Tegnap jegyeztem meg az egyik barátomnak, hogy ha ma reggelre nem éri el a megosztások száma a kritikus tömeget, akkor nem volt értelme a cikket megírni. És valóban így történt, reggel már fizetett hirdetésként érkezett a hírfolyamban a tegnapi Habsburg cikk, tehát a következtetés helyesnek bizonyult, nem sikerült felkelteni a megfelelő érdeklődést a téma iránt, annak ellenére, hogy az információk nagy része igaz.

Tehát mi a gond a nemzeti oldalon zajló belháborúval?


Egyáltalán az, hogy zajlik. Hogy ezzel kell foglalkozunk, ahelyett, hogy készülhetnék arra hogyan fogjuk az országot kivezetni a gödörből. Probléma, hogy folyamatosan vizsgálgatni kell, hogy milyen rejtett üzenete van ennek, vagy annak a megszólalásnak, sajtóközleménynek, hírnek. Probléma, hogy folyamatosan besúgókat keresünk mindenkiben. A lelepleződött vezetőknek réges-régen fel kellett volna állni, és átadni a stafétát másoknak, nem útjában állni a megtisztulásnak, és a változásoknak. A másik probléma, ahogy már fent említettem, hogy ahogyan várható volt a Jobbik besimult a parlamenti pártok közé így sokak számára, akik nem hajlandóak érték relativizálásra nem egy választható alternatíva. Probléma még a kultusz és a vak hit, ami kialakult a nemzeti oldal egyes szervezetei és prominensei felé. Ismerem a bajtársiasság, kitartás, lojalitás fogalmakat, és azok mélységes jelentését is, de fájdalmas látni azt, ahogy Orbán Viktort megszégyenítő rajongást kapnak jobbikos politikusok, és minden szavuk szent, és tévedhetetlenek is persze. Nem lehet őket kritizálni, mert az nyilván már bomlasztás, ők viszont maguktól nem gyakorolnak önkritikát, így ez “róka fogta csuka, csuka fogta róka” esete, ami bár alkalmas a rajongás fenntartására, viszont a hibák megtartásának biztos záloga. Nem gondolom, hogy vak hívőkre és bólogatókra van szüksége bárkinek is, hanem gondolkodó emberekre, akik mernek, és tudnak is érdemi kritikát megfogalmazni, mert ebből épülhetünk tovább, nem pedig a joviális seggnyalásból.

Z. A.

Ébredj hazám büszke magyar népe!

Ébredj, hazám, mert ha most nem ébredsz,
Soha többé nem lesz ébredésed,
S ha ébredsz is, annyi időd lesz csak,
Míg nevedet sírkövedre vésed!


Föl, hazám, föl! százados mulasztást
Visszapótol egy hatalmas óra,
"Mindent nyerni, vagy mindent veszíteni!"
Ezt írjuk föl ezer lobogóra.


Oly sokáig tengődtünk mi úgy, hogy
Volt is, nem is a mienk az ország;
Valahára mutassuk meg már, hogy
Senkinek sincs semmi köze hozzánk……..


Legyen olyan minden ember, mintha
Zrínyi Miklós unokája volna,
Harcoljon úgy minden ember, mintha
Egyedül rá támaszkodnék honja!........

Petőfi Sándor ( A Nemzethez – részlet )


Forrás:nemzeti.net
Éva
2014-01-08 15:20:08
Kurucpista, Anikó 3 vajjon behatóan tájékozódtak a lent említett jobbikos képviselők származásáról? Szerintem nem, csak vaktában írogatnak megalapozatlan dolgokat. Pl Novák Előd és családja tősgyökeres magyar, ha nem tudnák. Jó lenne, ha a fidesz beépítített birkái nem próbálkoznának itt a magyar radikális tábor szétverésével, mert nagyon átlátszóan csinálják!
Ajózsef
2014-01-08 12:55:33
Akarja-é Ön,... hogy... a társadalom megújulása érdekében, új alapokra helyezve, bevezessük... Magyarországon, a pártok nélküli Parlament... intézményét, oly formában, hogy az elmúlt 66 évben, bármilyen vezető köztisztviselői címet viselő, azt betöltő személy, köztük volt pártvezetők, párttagok, magukat függetlenek vallók, 10 évig nem indulhatnak országgyűlési- és önkormányzati képviselőként,
http://domonyi.aries.hu/partok-nelkuli-parlament.html#tovabb
https://www.facebook.com/PartonKivuliekBaratiTarsasaga
Ez volna szerintem a szebb jövő, ezt kívánom minden Magyar testvéremnek, azoknak is akik még ébren álmodnak ás hisznek a pártpolitikus ribancoknak.
Anikó3
2014-01-08 11:58:30
Martin Kileen-nek

Az amit KurucPista írt, köztudott. Az emlitetteknek semmiféle származása nem mutatható ki a magyarságban, ellentétben olyan magyar emberekkel, akiknek évszázadokra visszamenőleg még az interneten is megtalálhatóak az előadei. Értsd már meg, hogy egy zsidó banda vezeti orránál fogva a magyarságot, és egy valódi magyar sincs közöttük. Ez a fő baj, miközben a vezetettek rendes jó magyarok.
Topi
2014-01-08 11:02:39
Topi
2014-01-08 10:08:53
Adjon az Isten Szebb Magyar Jövőt.. http://igazmagyar.wordpress.com/2013/07/11/szigoruan-bizalmas-anyagok-terjezd/#comment-176 ......
Egyet értve a Kis Tibor (új reg.) barátunk bejegyzéseivel, azért ebben is van némi gazság!!
http://www.hidfo.net/2014/01/07/putyin-nem-kapitulal-satannak
kurucPista
2014-01-08 10:05:02
Vona, Novák, Z.Kárpát, Morvai, Gyöngyösi, ...
Martin Killeen
2014-01-08 02:57:42
kurucPista!
En a Jobbik zsido meghatarozottsagara kerdeztem ra. On pedig cenzort emleget, valasz helyett! Amikor megnevezi oket, akkor valaszolok a kerdesere.Udv. Barbara
Régi Jobbikos
2014-01-07 21:49:59
Itt van a cikk, amiről beszéltek a műsorban. Felszólították a Jobbik vezetőit, hogy cáfolják, ha tudják a Habsburgpártiságot. A Vona cikk ugyanezt igazolja. Nálunk teljesen megvannak zavarodva az emberek, nem fognak Hajnaut dicsérni és Rákócit, Kossutot gyalázni, ahogy azt az Atilla akadémián oktató teszi:

A lényeg, hogy a Habsburgok voltak az utolsó szabályszerűen választott magyar királyok, akik a magyar királyság minden hagyományos értékét képviselték – szerintük. A kozmopolita Habsburgok képviselik a rendet, Zrínyi, Rákóczi a 48-asok, az aradi vértanúk a rendetlenséget, a lázadást, a hagyomány elleni harcot, ezért utóbbiak árulók – így a vonai-baranyi ideológia. Haynau, az ‘árulók’ hóhéra, a tömeggyilkos zsidó viszont, mi más lehetne, hős!

Mármost tudni kell, hogy számos trónbitorlót, idegen hódítót, országvesztőt, árulót, gyengeelméjűt, vérbajost, homokost, népirtót koronáztak meg szabályszerűen a történelem folyamán sok országban, normális hazafinak tehát mellékes, vajon Ferenc Jóska előírásszerűen lett-e uralkodó vagy sem.

Baranyi Tibor Imre az egyik hazai képviselője a marginális magyarországi jobboldali tradicionalizmusnak. Amely elszigeteltsége ellenére lehetne egy kemény, hazafias irányzat – de véletlenül sem az.

Baranyi a rendiséget és az abszolút monarchiát tekinti a legtökéletesebb államformának. Híve az örökletes nemesi előjogoknak és a születés alapján történő megkülönböztetésnek. Vagyis kívánatosnak tartják, hogy az ember ne kívánjon kitörni abból a társadalmi közegből, amelybe Isten rendeltetése alapján beleszületett. Továbbá, nézete szerint a politikai irányítást az öröklött nemességgel rendelkező emberekre kéne bízni. Szerinte egy ilyen elitnek kell vezetnie a népet. A kérdés csak az, elnézve a Jobbik vezetői és képviselői közt helyet foglaló komcsi, libsi, cionista, zsidó és egyéb érdekes elemeket, hogy vajon rájuk bízná-e Baranyi, mint “elitre”, a vezetést, ha már a nemesség jórészt kihalt, degenerálódott vagy elmenekült.

Baranyi és tanítványa, Vona tulajdonképpen egy rendi alapú, a középkori berendezkedéshez hasonló társadalmat tartanának kívánatosnak. Ebből következően magától értetődő, hogy legitimnek tekintik a Habsburgok közel 400 éves magyarországi uralmát, sőt ma is örömmel üdvözölnének egy Habsburg uralkodót! Számukra a köztársaság illegitim államforma, és törvényesen Magyarország még ma is Habsburg királyság.

A liberális köztársaság utálatával nincs is gond, de amit helyébe raknának, az legalább olyan katasztrofális. Arról nem beszélve, hogy a rendi társadalomban a tehetséges alsóbb osztálybéliből szinte sohasem lehet vezető, szemben az akár gyengeelméjű nemesemberrel. Valamikor, 1-2 ezer éve működött csak az, hiszen a nemesség vezetési, harci vagy egyéb kiemelkedő képességek és tettek alapján lett az ősi időkben nemessé, méltóvá arra, hogy vezessen, védelmezzen, gyarapítson. Későbbi korokban viszont az érdemek már nem számítottak annyit, a rendi társadalom megmerevedett, az alsóbb vagy akár középrétegből főnemessé válni már nem lehetett, az arisztokrácia lezüllött, egészséges kiválasztódása megszűnt. Amivel e berendezkedés ideje le is járt és megbukott. Ilyesmit visszahozni tehát magában őrültség és anakronizmus. Vona beszámíthatósága is erősen megkérdőjelezhető, hacsak nem magát szánja az új nemesség élére, nádorként :) Jelenleg Orbán kifutó fiújának szerepe a számára reális lehetőség.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.