Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Borsodi
2013-12-07 08:54:54
Nagyon hasznos volt a kaliforniai Laci tegnapi betelefonálása, amiben az "amerikai álomvilágról" húzza le a leplet.

Az emberek nem szívesen beszélnek a saját ballépéseikről, ami többnyire egy átverés következménye és
a saját nyomorúságukról sem, ami szintén többnyire külső hatások összetevőiből jön össze.
Ám bemagyarázzák az embereknek, hogy ez saját egyéni hibájuk:

Propaganda: Nagy a jólét az országban, fejlődik, a gazdaság! Ja, hogy Te kivétel vagy? Keresd a hibát magadban! Miért nem tanultál, miért nem választottál másik szakmát, miért fogyasztasz többet a kelleténél, pazarlod a vizet, stb stb ..

Nagyon köszönöm Laci betelefonálását és a műsorvezető munkáját is!
Topi
2013-12-06 19:12:55
cigányügyben egy tisztességes ítélet-

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletében az elsőfokú ítéletet megváltoztatta - jogi képviselő dr. Manger Marcell

B. István jogi képviselője dr. Manger Marcell a Nemzeti Jogvédő Szolgálat partner ügyvédje (MTI-OS)


B. István két gyermekes családapa, 15 éve kiemelten képzett mentőápoló, egészségügyi dolgozó, a feloszlatott Magyar Gárda ceglédi vezetője ellen a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség indított eljárást 2010. augusztus 4-én közösség tagja ellen, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett erőszak bűntette (büntetési tétele 2-8 év) valamint lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés bűntette (büntetési tétele 2-8 év) gyanúja miatt. A cselekmények halmazati büntetési tétele 2-12 év szabadságvesztés. B. István 2010. augusztus 4-től 2010. október 1-ig volt előzetes letartóztatásban.


A nyomozás végén az ügyészség a fenti gyanúsítás szerinti bűncselekmények miatt emelt vádat B. István ellen. A tényállás röviden:


B. István Cegléd Ugyer városrészében található tanyavilágban rendszeresen szervezett gárdista társaival napközbeni és esti órákban járőrözéseket. Ugyer városrész bűncselekményekkel kiemelten fertőzött terület, ez elsősorban az ország más részéből néhány éve odaköltözött népes, cigány származású L. család deviáns, bűnözői életmódja miatt. A vádirat szerint az ügy I. r. vádlottja, a helyi körzeti megbízott ezen járőrözésekről tudott, sőt, ő kérte meg B. Istvánt a járőrözésekre és hogy értesíti őket, ha bejelentés miatt rendőri kivonulás lenne, hogy legyen alkalmuk eltávozni a helyszínről. A vád szerint mindezt azért, mert az L. családot roma származásuk miatt meg akarták félemlíteni és fenyegetésekkel el akarták üldözni a környékről.

A vádirat I. pontja 4 esetet sorol fel:

- 2010. 01. 30-án B. István ismeretlen társaival fekete ruhában fenyegető és szidalmazó bekiabálásokkal próbálta származásuk miatt elköltözésre rávenni az L. családot,

- 2010. 02. 14-én ismeretlenek hasonló módon fenyegető és szidalmazó bekiabálásokkal próbálták származásuk miatt elköltözésre rávenni az L. családot,


- 2010. 02. 18-án ismeretlenek egy több méteres keresztet szegeztek az L. család kerítéséhez amit meggyújtottak (Ku-Klux-Klan módra)

- 2010. 02. 28-án az L. család a családfő szabadulását ünnepelte 50-100 fővel, részegen életveszélyesen, háza felgyújtásával megfenyegették a szomszéd tanya lakóját és családját, aki B. Istvántól kért segítséget. B. István 6-8 társával a helyszínre ment, egyiküknél balta volt és egy riasztófegyver, a szomszéd házához megérkező gárdistákat meglátva az L. család tagja védekezésül kaszát, kapát, botokat, fejszét ragadva kirohantak ahol szóváltásra került sor köztük és B. István és társai között, egy riasztólövés is eldördült, tettlegességre nem került sor.

Mindezt a vádirat szerint B. István az L. család cigány származása miatt, rasszista indítékkal követte el, ezzel valósította meg a közösség tagja ellen felfegyverkezve, csoportosan elkövetett erőszak bűntettét.

A vádirat IV. pontja lőfegyverrel, lőszerrel visszaéléssel vádolta meg B. Istvánt, mert a házkutatás során egy az Osztrák-Magyar Monarchia időszakából származó pisztolyt találtak nála amit dísztárgyként tartott otthon, egy barátjától kapta.

A védekezés alapja végig az volt, hogy a cselekmények nem rasszista indítékkal, nem az L. család cigány származása, hanem annak bűnöző életmódja miatt történtek, a keresztégetésben való részvételét B. István tagadta, a járőrözést elismerte, és elismerte a 2010. 02. 28-i cselekményben való részvételét, azonban ez esetben jogos védelmi helyzetre is hivatkoztunk, mivel az L. család által megfenyegetett szomszéd segítségére mentek ki.

A lőfegyver vonatkozásában a szakértő kimutatta, hogy azzal legalább 30-40 éve senki nem lőtt, senki nem próbálta meg használatra alkalmassá tenni, az neki is csak hosszas munkával sikerült, így ez esetben a társadalomra veszélyesség hiányára hivatkoztunk.


A Budapest Környéki Törvényszék 2012. június 27-én meghozott ítéletével B. Istvánt a lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés vádja alól társadalomra veszélyesség hiányában, így bűncselekmény hiányában felmentette, azonban bűnösnek találta a közösség tagja elleni erőszak bűntettében a 2010. 01. 30-i esemény és a 2010. 02. 28-i események miatt. A keresztégetésről megállapítást nyert, hogy azt vélhetően az L. család tagja maguk csinálták, így akarván magukat áldozatnak beállítani.

A Törvényszék tehát bizonyítottnak vette, hogy a 2010. 01. 30-i és 2010. 02. 28-i cselekményt B. István a sértettek roma származása miatt követte el, ezért őt 2 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 5 évre felfüggesztette és elrendelte B. István pártfogó felügyeletét.

Az ügyészség az ítéletet minden vonatkozásában tudomásul vette, B. Istvánnal a felmentő részt tudomásul vettük, az elítélés ellen fellebbezést jelentettünk be, elsődlegesen felmentésért, másodlagosan téves minősítésért.

A Fővárosi Ítélőtábla dr. Néhrer Péter vezette tanácsa 2013. november 21-én meghozott jogerős ítéletében az elsőfokú ítéletet megváltoztatta.

Az ítélőtábla kimondta, hogy B. István tettét nem a "sértettek" cigány származása miatt, tehát nem rasszista indítékból, hanem kizárólag azok deviáns, bűnöző életmódja miatt követte el, tehát nem állapítható meg a közösség tagja elleni erőszak büntette. (A tanács elnöke nagyjából 15-20 percig ismertette az ügyben sértett tanúként kihallgatott L. család tagjainak priuszát, gyakorlatilag mindannyian többszörös visszaesők főleg vagyon elleni és személy elleni erőszakos bűncselekmények miatt, a családfő jelenleg is 8 éves szabadságvesztés büntetését tölti, de a család legfiatalabb 14 évet betöltött tagja is előzetes letartóztatásban van - az elsőfokú tárgyalás során is előzetesben volt - és még a tököli börtönben is további bűncselekményeket, így szemérem elleni erőszakot követett el.)

Az ítélőtábla egyetértett a védelem azon érvelésével is, hogy a 2010. február 28-i cselekmény során B. István nemhogy nem rasszista indítékból cselekedett, de egyértelműen jogos védelmi helyzetben volt, hiszen a "sértetti" család fenyegette meg a szomszédot és ők támadtak a kiérkező B. Istvánra és társaira az élet kioltására alkalmas eszközökkel. A szóbeli indokolás szerint az ügyészség itt "vádlottat tévesztett" mert nem B. István, hanem az L. család tagjai ellen kellett volna eljárást indítani és vádat emelni.

Az ítélőtábla kizárólag a 2010. január 30-án történt járőrözés során az L. család házánál történt fenyegető bekiabálások miatt marasztalta el B. Istvánt, azonban ezt sem rasszista indítékúnak vette, hanem a család bűnöző életmódja miatt elkövetettnek, ezért garázdaság bűntettét állapította meg.

A Fővárosi Ítélőtábla ezen egy cselekmény miatt - az első fokon kiszabott 2 év, 5 évre felfüggesztett börtön helyett - B. Istvánt büntetés kiszabása helyett 1 évre próbára bocsátotta, pártfogó felügyeletét is mellőzte. B. István tehát továbbra is büntetlen előéletű, így nem csupán megtarthatja az Országos Mentőszolgálatnál betöltött állását - megjegyzem az OMSZ Ceglédi Állomása mindvégig kitartott megbecsült dolgozója mellett, több beadványban is méltatták kiváló munkáját - de az előzetes letartóztatásban töltött időre még kártérítés is jár a részére.
Topi
2013-12-06 18:38:11
Remek hírem van: megjelent a Megtalált eredetek című magyar etimológiai szótár.

A WikiSzótár.hu lapjain már bizonyosan találkoztál érdekes szóeredetekkel. Most már kinyomtatva is az asztalodra teheted ezeket.

Ha téged is érdekel, hogy mit jelentettek régen a mai formák, honnan származnak szavaink, akkor érdemes keresgélned benne - nagyon tanulságos!

Ha egy kicsit is büszke vagy magyarságodra, ha eddigi is érdekelt, honnan eredt kultúránk, nyelvünk, akkor e könyvben megtalálod a válaszokat, amiket eddig kerestél.

Karácsonyi ajándéknak is nagyszerű ötlet egy ilyen impozáns, szép könyv: 448 oldalas kemény kötésű kiadás.

Itt nézheted meg az ismertetőjét; http://doyouspeakenglish.hu/magyar/magyarkonyvek.php

Jó olvasgatást!
Topi
2013-12-06 18:31:10
19 pont - új világ születhet - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=PEBx4BcqKBo
HunorMagor
2013-12-06 17:59:02
"Nem a magam igazát keresem, hanem az igazságban önmagam. "

Tartalom

„A bizonyíték hiánya nem azonos a hiány bizonyításával." - Marteen Rees "Nem a magam igazát keresem, hanem az igazságban önmagam. "

Tartalom

„A bizonyíték hiánya nem azonos a hiány bizonyításával." - Marteen Rees "Nem a magam igazát keresem, hanem az igazságban önmagam. "

Tartalom

„A bizonyíték hiánya nem azonos a hiány bizonyításával." - Marteen Rees http://www.aranylaci.hu/tart.htm
szilveszter
2013-12-06 16:02:57
Kedves Tamás! Ángyán József Tesz néven számunkra is megkerült sok keresgélés alapján.Kértem a professzorékat küldjék el programjuk tervezetét,az nagyon jó lenne.Ángyán Józsefet minden magyar embernek meg kellene hallani,akkor Magyarország nem veszne el.A nemzeti oldalon a Jobbikban is bízva Ángyán József is Hazamegmentő biztos pont.Nem létezik hogy a nemzeti oldalon nem lenne annyi értelmiségi ,annyi értelmes magyar ember melynek alapján a liberálisok és neoliberálisok legyőzhetők.
Éva
2013-12-06 14:48:37
110 millióért pakolta a homokzsákokat a TEK

110 millió forintjába került az adófizetőknek a TEK részvétele a nyári árvízi védekezésben. A szervezet azt állítja, munkatársai rendes napi munkaidejükön felül több mint 20 000 órát töltöttek a gátakon - írja az átlátszó.hu.

Noha az összes nagyobb hírportál folyamatosan tudósított az árvízi védekezésről – a TEK felbukkanásáról meg különösen – ennek a százmilliónyi tevékenykedésének alig van nyoma. Felháborító az is, hogy míg a társadalom nagy része összefogott és civilek, katonák, hírességek ingyen és bérmentve segédkeztek a gátakon, addig a TEK 100 milliókat tett zsebre azért, hogy részt vegyen az árvízvédelemben.

Október 9-én tette közzé a BM a 2013 július-augusztusi támogatási listáját. A listán a legjelentősebb összegekkel a nyári dunai árvízi védekezés költségei szerepelnek: közel 3 milliárdot kapott az Országos Vízügyi Főigazgatóság, 2,2 milliárdot a katasztrófavédelem. A nagy összegek árnyékéban szinte észrevehetetlen a Terrorelhárítási Központ (TEK) árvízi védekezésben való részvételére kifizetett 122 millió. Pedig ez az önmagában sem jelentéktelen összeg meglehetősen soknak tűnik, ha például az Országos Rendőr Főkapitányság 916 milliójával vagy a Honvédelmi Minisztérium 1,46 milliárdjával vetjük össze. A számok alapján ugyanis nagyjából minden hetedik védekezéssel eltöltött rendőr-munkaórára jutott egy TEK-munkaóra, és minden tizenkettedik homokzsákoló katonára jutott egy terrorelhárító. Katonákat, rendőröket, tűzoltókat és vízügyi dolgozókat tömegesen lehetett látni a híradásokban az árvíz legkritikusabb egy hete alatt – a TEK munkatársait viszont alig. Egész pontosan három alkalommal.

Az árvízi tudósítások alapján meglehetősen aránytalannak tűnő támogatás miatt az átlátszó.hu közadat-igényléssel fordult a Belügyminisztériumhoz, azt kérve, bocsássa rendelkezésükre a TEK munkavégzésével kapcsolatos elszámolást. Múlt héten választ kaptak Szabó Csaba ezredestől, a TEK hivatalvezetőjétől. A válaszból az derül ki, hogy a TEK munkatársai 85 millió forint juttatásban részesültek a „napi szolgálatteljesítési idő”-t meghaladó szolgálatteljesítésért, erre jön 23 milliónyi járulék. További tétel a 4,5 milliónyi élelmiszerköltség, 5,5 millióba került a „gépjárművek használata”, és még a „munkaruha, gyógyszer, védelmi anyagok” címen is elszámoltak bő 2 milliót.

A hivatalvezető szerint a TEK munkatársai 20 000 munkaórát töltöttek el a gátakon a „napi szolgálatteljesítésen felül” – de ez a szám sehogy sem stimmel. Ha – tegyük fel – 250 TEK-munkatárs egy héten keresztül a napi nyolc óráján felül teljesített még annyit, hogy a plusz munka összességében 20 ezer órát ad ki, akkor mindannyian napi 19,5 órát kellett, hogy dolgozzanak. De a létszám, és a gátakon töltött idő is kevesebbnek tűnik a példában szereplőnél.
Topi
2013-12-05 19:50:31
Topi
2013-12-05 18:23:46
Kedves Ajózsef!
Köszönöm a kiegészítést, de az utolsó sor egy beágyazott linket tartalmazó mondat volt, amely más portálakon rendesen megjelenik, vagy utólagosan szerkeszthető és javítható. http://kuruc.info/r/26/120926/
Ajózsef
2013-12-05 16:12:47
Topi!
Alakul az "új ország": rabbiról nevezett el közterületet a Fidesz Veszprémben...
Beírásodból lemaradtat az utolsó mondat, de persze ez a "gesztus" sem a veszprémieknek szól, hanem a tel-avivi főnökségnek,
akárcsak az, hogy az I. világháborús megemlékezések összegének 40-szeresét szánják holokamuzásra 2014-ben...
-Inkább a hoffer éltpályát hagytad volna ki....
HunorMagor
2013-12-05 15:24:57
Borsodi
2013-12-05 14:45:03
Kedves Jób!

A kazetta lejátszóját össze kell kötni a számítógéppel és egy program segítségével rögzíteni (sőt akár szerkeszteni is a felvételeket).
Ez jár a legkevesebb torzulással. Amennyiben nincs jó minőségű kazetta lejátszója, akkor jelezze.. biztos olvassa olyan is a fórumot, akinek van egy használaton kívüli "Tape deck" -je.
Angolul rákeresve, az itt talált program is jónak tűnik:
http://www.hardwaresecrets.com/article/How-to-Convert-Cassette-Tapes-to-CDs-or-MP3-Files/1579

Magyarul egy hasznos kis videó:
http://videosmart.hu/video/regi-magnokazettaink-zeneink-digitalizalasa-mp3-lejatszok-szamara
Topi
2013-12-05 07:17:00
Adjon a Jóisten szép napot minden igaz magyarnak! http://youtu.be/HmBWleAsx9w
yobo8258
2013-12-05 06:14:51
Kedves S E R A F !

1120 órai archív hangfelvételem van, ezeket 1956 óta gyűjtöm, kezdetben írógépszalagra, vízüveggel és vasporral mágnesezve. De ez a múlté.
Azután a MAMBO és a TESLA orsós magnók következtek, végül 1975 óta kizárólag csak hangkazettán van minden.
Komoly munkát ad, hogy néhány másodpercre sűrítve adhassak be hangot.
Az egykori PANNON rádióban önálló műsorom volt, könnyen állíthattam össze, hisz' valamennyi hang nálam volt, csak össze kellett szerkeszteni és megvágni.
Az egykori hallgatók tán még emlékeznek a "Múlthallgató" műsorára. Ez 11 éve szűnt meg.

De a kérdésére: nem tudok csatlakoztatni a magnókat a számítógéphez.
Kérdésem: lehet, hogy csacsiság, mi lenne, ha szkájpra játszanám a kissé hosszabb hangokat?
Sokat torzítana-e?
Ezen kívül sok kazetta még a narancssárga Polimer-re van véve, ami nem is olyan rossz.

Mi tehát a véleménye a SZKÁJP-ra való felvételről?
Megér egy misét?

Üdvözlettel:


Jób
Martin Killeen
2013-12-04 20:14:41
Kedves Mindenki! Sajnos, dec. 2-an, hetfon nem tudtam meghallgatni a musort, masnap hiaba probaltam, mert csak sokkal regebbi adasok jottek be. Segitseget kernek, amit elore is koszonok. Udv. Barbara
Topi
2013-12-04 17:14:37
Mindenkinek javaslom a letöltését és a meghallgatását! A csodálatos dalt Rubin Péter pécsi színész énekli, a szép és igaz dalt a kanadai barátaim rögzítették a pécsi nemzeti színházban 2006 oktober 23-án tartott ünnepi előadáson, amíg Judapesten az ünneplőket kardlapozták vagy lőtték. https://soundcloud.com/user461734909/01szam1-wma-audio-x-ms-wma-ob
Topi
2013-12-04 15:44:19
Alakul az "új ország": rabbiról nevezett el közterületet a Fidesz Veszprémben
-----
A közgyűlés novemberi döntése értelmében az alábbi módon alakulnak a belvárosi közterületek elnevezései:
- Főposta tér (a Kossuth utcai posta előtti tér)
- Szent Imre tér (a Hotel és a Lordok háza közötti terület)
- Hoffer Ármin sétány (a Kossuth utcát és a Budapest utat az egykori zsinagógánál összekötő gyalogos sétány, az elnevezés Navracsicska Tibornak köszönhető)

Tiltakoztak, de nem elegen... és amúgy se mertek volna visszalépni a zsidóbérencek
Hoffer Ármin (Gyöngyös, 1870. március 14. – Budapest, 1941. december 23.) bölcseleti doktor, rabbi, Áder imádottjának, Schweitzer Józsefnek az anyai nagyapja. 1885 és 1895 között a budapesti rabbiképzőben tanult, sémi filológiát hallgatott. 1894. szeptember 22-én kapott bölcsészdoktori oklevelet a budapesti egyetemen, majd 1896-ban avatták rabbivá. Még ugyanebben az esztendőben Szentesre került, ahol hat évig működött, ezután 1902-ben Veszprémben lett főrabbi. A Ferenc József Országos Rabbiképző Intézet vezérlőbizottságának tagjai közé 1915-ben választották, az intézmény felső tanfolyamán 1926-tól tanított szertartástant és Talmudot. 1928-ban a szemináriumban rendes tanári kinevezést kapott.Azaz egy név a magyaroknak, egy a zsidóknak, mintha fele-fele arányban alkotnák a lakosságot (de még akkor sem lenne indokolt, hiszen az ország neve továbbra sem Magyar-zsidó- vagy esetleg Zsidó-magyarország).
Ezzel szemben a 2001-es népszámlálás adatai alapján Veszprém 62 851 lakosából 59 490 fő (94,7%) vallotta magát magyarnak, 1055 fő (1,7%) németnek, 202 fő (0,3%) romának, további 425 fő (0,7%) pedig más, kisebb népcsoporthoz tartozónak. Vallási megoszlást tekintve 35 795-en római katolikusok (57,0%), 6109-en reformátusok (9,7%), 1921-en evangélikusok (3,1%); egyházhoz, felekezethez nem tartozónak 11 944 fő (19,0%) vallotta magát. A 2011-es népszámlálás szerint egész Veszprém megyében él 93 db izraelita, ami azért a 60 ezer magyarnál mégis kevesebbnek tűnik.
De persze ez a "gesztus" sem a veszprémieknek szól, hanem a tel-avivi főnökségnek, akárcsak az, hogy az I. világháborús megemlékezések összegének 40-szeresét szánják ho......
Lehel
2013-12-04 15:42:51
Kedves Topi !
Nem csak azért nem nevezhető a választásunk szabadnak, mert a képviselőket az állítólag választott pártok delegálják, illetve választják be a képviselők közé a kapott voksok arányában, hanem azért, mert
A szabad választáshoz nélkülözhetetlen VÁLASZTÁSI SZABADSÁG INFORMÁCIÓ HIÁNYÁBAN NEM ÁLL FENN A VÁLASZTÓK SZÁMÁRA.

Nem ismerheti meg a választó minden -a jog szerint minden büntetlen előéletű állampolgárt megillető választhatóság értelmében - programot ajánló ember vagy szervezet alternatíváit..
Csak azok közül tudunk ezért választani, akik média közelébe jutnak, mivel azokról lehet csak olyan mértékben tudomásunk, ami esélyt adhatna bármely aspiránsnak
a képviselői mandátum elnyeréséhez..
Józsi
2013-12-04 14:24:34
Józsi
2013-12-04 13:32:44
Magyarországnak Szűz Mária a megkoronázott királynője!
A történelem folyamán Isten Anyja számtalanszor bizonyította hatalmát, és a hozzá fordulókat a legnagyobb veszélyből is kisegítette. Amikor hazánk Európa védőbástyájaként vérzett a törökök ellen vívott csatákban, Jézus neve mellett, Szűz Mária nevét hívták segítségül. A magyar nép történelme, a Nagyboldogasszony-eszmén alapuló hivatása, államisága még az idegenek vagy istentagadók számára is egyedülálló a világon.
Amíg Szűz Mária mint Királynő nem kapja meg az őt megillető hódolatot, addig Magyrország nem fog felemelkedni! Ezt a hódolatot a magyar nép kell egyöntetüen kinyílvánítsa és megvalósítsa akkor is ha az egyházi vezetők ezt nem teszik meg.
Fel kell ismernünk, hogy országunk és népünk fennmaradását csak Jézus Krisztus Édesanyja fogja biztosítani!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.