Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

bmariaterezia
2014-01-15 17:36:19
Akit komolyabban érdekel az alapjövedelem, ajánlom figyelmébe Both Gábor beszélgetését Takáts Péterrel és Szabó Józseffel:www.youtube.com/watch?v=qpLsl_KYIQI#t=484.Hasznos dolgokró esik szó!!! Áldás!
Topi
2014-01-15 17:25:14
Rövidke elemzés, hogy világos legyen: tudvalévő, hogy a magyarországi állandó lakhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok levélben szavazhatnak. Ez így rendben is van. Viszont az a kb. 500 000 ember, aki jelenleg külföldön él/dolgozik, de megtartotta otthoni lakhelyét (egy szebb jövő reményében nem vágta el a gyökereit, hátha "lesz minékünk itt még jó világ"), több száz kilómétert kell, hogy utazzon, hogy külképviseleten leadhassa a voksát. Őket nem illeti meg a levélben szavazás kényelmes intézménye. Miért? Nagyon egyszerű: azok a határon túl élő magyarok, akik a jelenlegi kormánytól kaptak állampolgárságot, hálásak, és nagy valószínűséggel a jelenlegi kormánypártokra szavaznak. Azok a magyarok, akik a jelenlegi határok között születtek, de ellehetetlenültek otthon, az elmúlt 24 év politikája miatt, kiábrándulva a többször is lehetőséget és hatalmat kapott álbal és áljobb (semmi sem az, aminek látszik) kormányokból, nagy többségében a Jobbikra szavaznának. Ezt saját tapasztalataim alapján mondom. Emigrációban az emberekben sokkal inkább feltámad a nemzeti büszkeség, amit a ballib média undorító módon kiforgat, lenácizva, lerasszistázva a nemzeti érzelmű, csalódott, átvert magyar embereket. Továbbá mi itt nem a kereskedelmi média agymosásával vagyunk elsötétítve, hanem árgus szemekkel igyekszünk tájékozódni, 6-8 forrásból is, az internetről. Látunk továbbá olyan megoldásokat, amelyek otthon is létezhetnének, de tudatosan sanyargatják az országot és a honfitársainkat, akik nem ismerik például a külföldi szociális és gazdasági rendszereket, így elképzelni sem tudják, micsoda jogfosztottságban élnek otthon. Nyilván ezt a kormány is tudja. Ezért nem lenne neki szerencsés, ha hirtelen félmillió ember - mondjuk ki - a Jobbikra szavazna. Ezt próbálják meg mindenáron megakadályozni. Hiszen az, aki munkásszállón tengődik, hogy a devizahitel törlesztőrészletét összegürizze, és hazaküldje a családjának (a magyar GDP 2%-át a hazautalások teszik ki!), nem fog Münchenbe autózni szavazni. Így történhetett az, hogy már nem csak másodrendű állampolgárok vagyunk (hiszen ingyen házat, ingyen laptopot, ingyen áramot, ingyen vizet felelős, gyermektelen értelmiségi párok nem kaphatnak, csak akiknél fényre jön a "családipótlék"), hanem harmadrendűek is: előttünk a sorban ott vannak - már nem csak a primitív, bűnöző életmódot folytató, dolgozni nem hajlandó gyerekgyárak, hanem a határon túli magyarok is. Ez több szempontból is kapóra jön az uralkodó színjátszókörnek: össze lehet ugrasztani a magyart a magyarral (divide et impera - oszd meg, és uralkodj), és meg lehet nyirbálni az eddigi politikai rendszerből kiábrándult, szerencsétlen rétegek jogait. Aki pedig ezt kimondja, az náci/rasszista/fasiszta/antiszemita, (trapista) nem számít, hogy nem erről van szó, nincs más érv. Nincs más válasz. Ez nem azt jelenti, hogy ezek az emberek mind pálcát törnek a Jobbik mellett. Egyszerűen szeretnének olyat, aki még nem játszotta el a bizalmukat. Ez Magyarország, 2014.
Imi
2014-01-15 17:21:00
Évának
Érdekes ez a visszatérő vád, a vitaparner lefideszesezése, miközben az húsz évig Mszmp-ben, szakszervezetben tevékenykedő Nyikos László jobbikos képviselő nem szúr szemet. Itt tartunk, kedves Éva? Vallja be, hogy Nyikos önt nem zavarja.
Éva
2014-01-15 17:02:25
Imi! szerint: "Orbán cigány-zsidó származására hivatkozni akkor, amikor Vona is az, nevetséges."
Válaszom: Miért ne lehetne Orbán származásáról beszélni, az nem hivatkozás, hanem megállapítás, függetlenül attól, hogy a más milyen. Ezzel a mondattal is bizonyítja fideszes rokonszenvét, és kifejezi ellenállhatatlan gyűlöletét a jobbikkal szemben. Mert úgy is írhatta volna, hogy: nemcsak Ov.zs, hanem sajnos a jobbik vezetője is... Milyen jó, hogy van aki megvédi OV-t.

Seraf!
1:"Koronával kapcsolatosan vannak olyan kérdések, amik nem párt-politikai szempontok alapján mérlegelhetőek és nem is politikusi feladatkörbe tartozik az irányvonal megjelölése..."
Válaszom: Ezt a birkanyájként megvezetett fideszes szavazókkal nem tudná megértetni-egyenlőre biztosan nem. Ezeknek az embereknek a többsége egyszerű magyar ember, sajnos még nagyon messze vannak attól, hogy igaz magyar keresztényként gondolkozzanak. Nem tagadják a Teremtőt, de nem is hiszik igazán. Majd csak a halálos ágyukon fogják a nevét a szájukra venni.


2: "Semmi nem lesz attól jobb, hogy a fidesz kevesebb százalékkal folytathatja tovább, mint a -
mit eddig tett, miközben az ellenzék valamelyest nagyobb százalékkal helytelenítheti majd
ami ellen konkrétan és hathatósan tenni nem tud."
Válaszom: Ha az a cél és a megoldás, hogy még kevesesebb szavazója legyen a radikális oldalnak, akkor lelke rajta annak aki erre bíztat. Lassan fel lehet morzsolni így a magyar összetartást. Amennyiben nincs 2/3-ad akkor törvényt sem tudnak elfogadni megfelelő számú ellenzékkel szemben-persze a liberálisokkal együtt igen. Sajnos várható, ha nem tud a fidesz 2/3-os többséget szerezni, akkor összefog majd a baloldallal a jobbik ellen.
folyatást legitimálták Seraf
Éva
2014-01-15 16:57:15
T. Jovalista!
Egyetértek, mert amint már régebben írtam, tudomásom szerint őseim között vannak Linzből származottak is. Nem is kutattam minden ősöm iránt, mert szerintem is az identitás számít. Egyszer megkérdeztem egy Tanítómestert erről és azt mondta, hogy bennem magyar lélek lakik, mert az Isten olyannal ajándékozott meg. Ha az Isteni teremtésben és a reinkarnációban hiszünk, akkor nem az anyag számít, hanem a lélek.
Jovialista
2014-01-15 16:34:09
Tisztelt Fórumozók!

A Nemzet nem azonos a Néppel.

A nemzet magasabb rendű fogalom, szellemi fogalom, ellentétben a néppel ami fizikai.
A nemzet sorsközösséget vállaló emberekből áll, akik önként vállalják fel, mert azonos lelki és szellemi késztetést éreznek erre. Önkéntessége miatt senki nem zárhatja ki a másik embert a nemzetből, onnan csak saját magát zárhatja ki, ha megtagadja annak szellemiségét. Senki nem születik bele a nemzetbe, csak a népbe, ami vérségi, állampolgársági, földrajzi kötődés, de nem szellemi. A nemzethez tartozás szellemi fejlődés, majd önkéntes döntés.

Nem szeretnék egy olyan társadalomban élni, ahol DNS mintát kellene ahoz adnom, hogy elfogadjanak, helyette ítéljenek meg érdemeim szerint (csak is azért és semmi másért).

Tisztelettel: Tollár András
Ajózsef
2014-01-15 16:14:24
A demokrácia és a pártokrácia csak a zsidók egyik fegyvere az emberiség ellen.
Az világ irányítása és kizsákmányolása már sínen van, és egy vonat menetirányát nem lehet megváltoztatni szavazással, ez a vonat pedig rossz irányba halad, tehát ki kell szállni.
Aki ebben kételkedik gondoljon arra, hogy a nagy zsidó forradalmak, az angliai "ipari forradalom", a francia "felvilágosodás", az orosz vagy a 1919-es patkányforradalom milyen irányba, jó vagy rossz irányba vitte az emberek (a gójok) életet. Nem véletlenül jutottunk ide ahol vagyunk, ez volt a terv, és elérték amit akartak.
Aki elégedetlen a magyarság és a saját sorsával, az változtasson a saját életén, ezt bárki bármikor megteheti és meg fog változni a magyarság sorsa is.
Ez persze nem fogja megváltoztatni a minket elnyomó, rajtunk uralkodó, jehova által kiválasztott nép tevékenységét, ők továbbra is teszik a dolgukat, igyekeznek behálózni minden magyart, de ki kell bújni a hálóból, ki kell lépni a rendszerből amit ők találtak ki és ők irányítanak.
Ne várjuk, hogy a mindenkori kormány és a háttérapparátus tesz valamit érdekünkben, nem is ez a céljuk, a választási szöveg ellenére sem, ők azokat szolgálják akik helyzetbe hozták őket, aki fizetik a választási kampányukat, és akik bármikor nyomtalanul kitörölhetik őket a politikai életből.
Ki kell kapcsolni életünkből a sátánfattyak által irányított médiát, mert az hazugságokkal és részigazságokkal eltakarja a lényeget, a lényeg pegig az, hogy minden párt ellenünk létezik, a jobbik is, a többi meg annál inkább.
Nem a pártoktól kell várni a megváltást, hanem a megváltótól, és addig szolgálni Istent, a hazát és a családot.
Jovialista
2014-01-15 16:06:39
Tisztelt Imi!

Szerencsésnek mondhatod magadat, hogy a családfád Árpádig visszamenően csak magyarokból állnak.
Tudod az én őseim ezt a földet művelték, ezért az országért dolgoztak, harcoltak, gyereket szültek, neveltek és ebbe a hazába képzelték el unokáik jövőét, csak úgy mint én.
Lehet hogy vérszerit nem Árpáddal jöttek be mind, mint a te felmenőid, mégis magyarrá váltak és magyarnak vallották magukat.
Az hogy most én is annak vallom magam a legjobb bizonyíték arra, hogy kik is voltak ők.
Ha az unokáim is annak fogják magukat vallani (gyermekeim még csak általános iskolások és óvodás korúak), akkor majd elmondhatom magamról, hogy nagybetűs magyar vagyok.
Imi
2014-01-15 15:13:05
Tisztelt Jovialista!

Miután az őseidet magad nevezted horvátnak, svábnak, magyarnak miegyébnek, és hozzátetted "az identittás az a lelki és szellemi azonosság, ami összeköt őseimmel" óvnálak attól, hogy nagybetüs Magyarnak kiálsd ki magad, kívánom, mondják azt rólad mások. Mi van, ha másik ősödre ütsz?

Attilának
Magad mutattál be egy bizonyitékot, VG szavait származásáról. Ha az ő identitása is chanádosodik, elvégre üzlettársak voltak, együtt adták ki a Barikádot és az egész párt az ő üzleti vállalkozásuk, a szálak ma is igen kuszák. Szóval saját állitásaidat saját szavaiddal cáfoltam meg. Most, hogy a munkaidő végéhez közeledünk, értem, hogy nincs rám több időd. Vedd úgy, hogy a mai munkádat elvégezted itt, ezen az oldalon. Megértettük.
Topi
2014-01-15 14:34:06
Jovialista
2014-01-15 14:31:55
Kedves Imi!

Nem válaszoltál a kérdésemre, - de sebaj.
Az én identitásom ugyan az mint ami a nagyapámnak volt.
Az hogy én valójában magyarnak nevelem e három gyermekemet, az majd akkor fog kiderülni,
ha az unokáimnak is ugyan az lesz az identitása mint ami nekem volt.
Az én identitásom ugyanis Magyar!
A kérdésedre válaszolva pedig: - az identitás az a lelki és szellemi azonosság ami összeköt az őseimmel.
Imi
2014-01-15 14:13:41
Tisztelt Jovialista!
Az ilyen mellébeszélés újabb fogalommeghatározáshoz vezet. Mi az identitás?


Tisztelt Attila!

Örülök, hogy a bizonyíték alapján magad is elismered és megerősited azt, amit két bejegyzéssel korábban még mendemondának neveztél. Amit a nyilatkozat egészének nevezel, azt továbbra is töredék. Ennek a nyilatkozatnak a legérdekeseb része az, amit titkositottak a Vona életrajzban. Ha ebben tudnál segíteni, sokkal eőrébb jutnál. Én már ott vagyok, várok rád.
Jovialista
2014-01-15 14:08:24
Kedves Imi!

Ön szerint mi a nemzet, ki számít egy nemzethez tartozónak?
A pedigré számít, az állampolgárság, vagy az identitás?
Szerintem a nemzet: - Azonos identitású emberek önként vállalt sorsközössége.
Imi
2014-01-15 13:31:56
Jovialistának
Azt csak ön tudja, hogy mik a gyermekei. Ha magyarnak nevelik, azok lesznek egy nemzedékre. A magyar vezetőnek viszont ebből a nemzetből kell származnia. Nem vendégekre van szkség.

Attilának
Nem mendemondát, hanem VG szavait idéztem. Ha neked ez mende-monda, kövesd őt bátra.
Jovialista
2014-01-15 13:03:19
Tisztelt Imi!

Nem kívántam ide írni, de az ön bejegyzésén megakadt a szemem.
Az én őseim apai ágon horvátok voltak némi német és kis-nemesi magyar beütéssel.
A feleségem félig sváb, félig kun.
Kérdésem önhöz, hogy a gyermekeink akkor mik?
Imi
2014-01-15 12:38:43
Tisztelt Attila!

Kicsit árnyaltabb a kép annál, amit mondasz, vannak érvek. A ZG VG névváltoztatás azt követően lett bevallva, amikor Csurka leleplezte. Később jött egy újabb önvallomás: "Ha kiderülne rólam, hogy zsidó vagyok, akkor lemondanék a Jobbik elnöki tisztségéről és tagként segíteném tovább az ügyet" – nyilatkozta a kuruc.infónak Vona Gábor. A pártelnök megjegyezte azt is, hogy anyai ágon elmagyarosodott tót családból származik, a Vona név pedig olasz eredetű."

Mindehhez pedig jön a felmenők titkositása, tehát egyelőre senki nem tud semmit. Egy dolog biztos: nem magyar.

Ezért tartunk itt, operettpárt helxett pedig szeretnénk magyar pártot magyar összefogással.
HunorMagor
2014-01-15 11:44:32
A Táltosok barlangjától a Dél Keresztjéig http://www.youtube.com/watch?v=li0YZwOKKJ4
Imi
2014-01-15 11:30:25
Kösz a dalt Attila, ugyanez érvényes OV helyett VG szöveggel is. Ezt az egyet ha megérted, együtt gondolkodhatunk tovább a magyar ügyön.
Topi
2014-01-15 10:49:34
Morvai: pajtások egymás közt osztogatják a közpénzt

A közbeszerzésekről szóló európai parlamenti vitában Morvai Krisztina csak a lényegről kívánt beszélni, azaz arról, hogyan olvad össze a politikai és a gazdasági hatalom, s a pajtások hogy osztogatják egymás között a közpénzt. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kkYl0zT8-Vk
Imi
2014-01-15 10:15:03
Attilának

A Jobbik programot amire hivatkozol Pősze Lajos irta egy középre húzódó pártnak, ahogyan elmondta. Orbán cigány-zsidó származására hivatkozni akkor, amikor Vona is az, nevetséges. Vannak itt magyarok, csak kiszorítyák őket. A legnagyobb hazugság, hogy a magyarokért van, sokkal inkább a magyarok hiszékenységéből veszik fel a milliárdokat és nem tesznek semmit. Ez a szerepük. Magyarokat a Jobbikba!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.