Kubínyi Tamás
2014-02-04 21:10:42
Köszönöm, Tibor! Továbbítom a munkatársaimnak, az éltet bennünket, hogy vannak, akik értékelik a munkánkat.
HunorMagor
2014-02-04 19:02:10
Drága Magyar Testvérem !
Ültesd el ezt a kis magot, Magyar vagyok és örökké megmaradok !
Azért teremtett az én Jó Istenem, hogy mindörökké élhessek, ha
meghalok, én akkor is élek, mert örökségül ez jutott nékem, és néked .
Nagyboldogasszonyunk, drága Isten Anyánk, köszönjük Jézus nevében,
hogy gondod van reánk, köszönjük azt hogy érettünk cselekedsz .
S nem engeded el soha az én kezemet, áldott az aki tehozzád fordul
tehozzád kiált, és fohászkodik, áldott Jézus Urunk szent nevében .
Áldás áldás áldás arra, aki Isten Anyát segítségül hívja Jézus nevében !
HunorMagor
2014-02-04 18:04:10
Minden Igaz Jó Magyar Testvéremnek !
Ősi magyar áldás
Egyéb by Azaky
“Áldott legyen a szív, mely hordozott,
És áldott legyen a kéz, mely felnevelt
Legyen áldott eddigi utad,
És áldott legyen egész életed
Legyen áldott Benned a Fény,
Hogy másoknak is fénye lehess
Legyen áldott a Nap sugara,
És melegítse fel szívedet
Hogy lehess meleget adó forrás
A szeretetedre szomjasoknak
És legyen áldott támasz karod
a segítségre szorulóknak
Legyen áldott gyógyír szavad,
Minden hozzád fordulónak
Legyen áldást hozó kezed
Azoknak, kik érte nyúlnak
Áldott legyen a mosolyod,
Légy vigasz a szenvedőknek
Légy Te áldott találkozás,
Minden Téged keresőnek
Legyen áldott immár, minden
Hibád, bűnöd, vétked
Hiszen, ki megbocsátja,
Végtelenül szeret Téged!
Őrizzen hát ez az áldás,
Fájdalomban, szenvedésben
Örömben, bánatban
Bűnök közti kísértésben
Őrizze meg tisztaságod
Őrizze meg kedvességed
Őrizzen meg Önmagadnak,
És a Téged szeretőknek!
Topi
2014-02-04 17:54:12
HunorMagor
2014-02-04 17:40:57
Topi
2014-02-04 09:49:36
Topi
2014-02-04 08:38:44
Topi
2014-02-03 22:44:00
HunorMagor
2014-02-03 22:20:28
Drága Magyar Testvéreim !
A Maya próféciát a nemzet rombolók hirdették úgy, ahogy értettétek, a Mayák nem is vállalták be azt a hamis körmönfont magyarázatokat, amit a nagy sodrású média sulykolt belénk. Ők azt mondták, magyarázták, hogy egy új világkorszak veszi kezdetét a 2014-gyes évvel, és most jön az aranykorszak. A Maya nép, egy szkíta nemzet !
Peter123
2014-02-03 22:09:44
Peter123
2014-02-03 22:02:33
Nem én kaptam a kinyilatkoztatásokat.Viszont mélyen hiszem hogy mivel Mária országa vagyunk hogy égi édes anyánk nem fog minket hagyni hogy elpusztuljunk a sötét erőktől.A pokol létezik úgy tudom hogy erről már rég nyilatkoztam és elmondtam hogy nekem még mindig 16-Benedek a Pápám.HunorMagarnak köszönöm azokat a sorokat Pió atyától.Végezetül teszek fel valami szépet Magyarországról.Dicsértessék a Jézus Krisztus.
Apista
2014-02-03 21:54:08
Szia Tibor!
Azt a moslékot felzabáljuk, mint a disznók!
HunorMagor
2014-02-03 21:28:52
Drága Magyar Testvérek !
"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni.
Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük.
Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre.
Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmu őrangyala, mint a magyaroknak,
és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!" (Pio atya)
Nyírkai Jóslat !
A kertek művelői könnyen vészelik át a nehéz időket, mert más módon se pénz, se posztó. Előrelátó ki kamrát tölt. Az Előrelátó Banya megálmodja és megépíti BOLDOGASSZONY nevébenYOTENGRIT Körevetét. Épülnek föld fölött, föld alatt.
Sehonnani bitang árulók ínségbe, romlásba döntik a nemzetet.
Csak alantas szolgálatok maradnak, égbekiáltó árulások. Lesznek, kik alattomos ellenséggel fújnak egy követ. Bevezetik a hét tevét, hogy az innen köpködhessen lángot-a bikát nyergelő asszonyra.
Ebből belviszály is támad, meg külső viszály is. A Kost Áldozó két fia tovább marakodik. A tevék magyar hajcsárai Manó bőrét húzzák Krisztus képére, hogy megtévesszék a népet, és aranyra válthassák a félhold csillogását.
Ők a Kost Áldozó, tevét nyergelő fiát segítik, más magyarok meg a másikat. Kettészakad a nemzet, lángra lobban az Ország. A lángot vér oltja.
Oltalmazó rejtekhelyről gondoskodik, aki hallgat az Egekből sugallt igékre. A Holdfényes Asszony köreveteket épített, alattuk rejtekekkel. Kertekben sarjad az új élet.
A vándor nép keserüli meg ocsúja garázdaságát. Ezeken nagyra nő a rájuk rakott szarv. Szítják, tüzelik őket távoli idegenek, akik vizeinket szomjazzák, földjeinket éhezik. Ezek egy része sivatag elöl fut,más részük tenger elöl menekül.
Magyar magyart gyilkol, de a bika hátáról is ide lőnek a hét teve miatt. A nép fele elpusztul.
DE EZT EL LEHET KERÜLNI ! AZZAL, HA A MAGYAROK MÁR MOST UKKÓT, A NAGYBOLDOGASSZONYT HÍVJÁK SEGÍTSÉGÜL. HUNOR ÉS MAGOR ÁLDOTT TESTVÉRI KAPCSOLATÁBA KERÜLNEK .
A szomszédok megmozdulnak, de ugrásra kész a zenélő sivatagok tigrise is. A megszeppent maradék UKKÓ-t híjja, BOLDOGASSZONY-t.
Áldanak Földnek és Égnek víz-szerrel, tűz-szerrel. Szívben, gondolatban, test és lélek mozdulataival, a Nap és a Hold járásának ösvényén.
A haragosok megbocsátanak egymásnak, az irigy örül más szerencséjének, a rátarti nem rázza a rongyot,a közönyös siet segíteni.
Ekkor a MAGYAROK ISTENE őrül állítja a zenélő sivatagok tigrisét, és böcsületes alkuval visszakerül, ami visszajár. Új kor veszi kezdetét, minden égtáj felé, YOTENGRIT, az ŐS-TENGEREK ISTENE nevében.
A JÓ SZOMSZÉDSÁG TÖRVÉNYE győzedelmeskedik.
A táltosok közös gondolattal kérdezték: „Így van ez megírva – nem lehetne-e másképp?”
A SZELLEM erre ezt felelé: „Minden jövendölés ókumálás, a múltat meg jelent összekötő vonás folytatásán, a jövő felé. Megírva semmi sincsen, mert minden megváltozatható – ha nem fordultok el ISTENETEK-től és megszívelitek az ősök intelmeit.”
A táltosok megköszönték Lápkumánja táltos szellemének a jövendölést meg útbaigazítást. Ő távozott, a táltos asszony szelleme pedig visszatért testébe. Inni kért. Sokat ivott, és mély álomba merült azon nyomban. A többiek betakarták és strázsálták hajnalhasadtáig. Akkor lemosták róla a maszlagot. A férfi táltosok térdet, fejet hajtottak előtte, asszony táltos-társa pedig fejére tette kezét és rámondta az igaz nő-barátok áldását:’BOLDOGASSZONY oltalmazzon fehérben, zöldben, feketében!’Ezek után ki-ki hazaméne és tette a dolgát.”
UTÓHANGOK A NYIRKAI JÓSLATHOZ
A mai napig általában világos minden. Ami megtörtént az könnyebben megfejthető, mint az, ami nem történt meg, csak sejtetve van, képletes szövegbe csomagolva. Azt már értjük, mit jelent, hogy a "nemzet talpa alatt röpülő szőnyeggé válik a föld". Értjük, mert régóta zajlik az ország kiárusítása és már tényleg ott tartunk, hogy lábunk alól elkótyavetyélik a földet, tartalmával együtt. A jövőt illetően legtöbben a hét tevét nem értik és a zenélő sivatagot. A tevék az arabok felé sejtetnek, a zenélő sivatag pedig a Takla-Makán. Megkövült fák ágai zenélnek a homok mélyén, ha erős szél mozgatja a buckát. A "zenélő sivatag tigrise" azt sejteti, hogy számíthatunk problémáink megoldásában keleti rokonainkra. A jóslat, noha sok rosszat vetít be, kedvező jövőt ígér, ha sok vér árán is. A Magyarság összefog és "...új kor veszi kezdetét, minden égtáj felé, YOTENGRIT, az ŐS-TENGER-ISTEN nevében. A jó szomszédság törvénye győzedelmeskedik!" Köznapibban fogalmazva: a YOTENGRIT vallás jegyében megújhodás történik nem csak Magyarországon, hanem "az öt égtáj" felé, a határainkon túl is. Ez a jóslat fedi Nostradamus jóslatát, mely szerint: "A tenger nevét viselő vallás győzedelmeskedik" (N. X./ 96.)
Megosztás a FacebookonFacebookMegosztás az iWiW-en iWiWMegosztás a Twitteren Twitter
Máté Imre
Máté Imre riport 1. rész
Máté Imre riport 2. rész
További információk:
- Támogass, segíts!
- Programjaink
- ÉTHER Klub
- Kik a Hathorok?
< Előző Következő >
DRÁGA NAGY BOLDOG ASSZONYUNK, TANÍTS MINKET AKIK SOK MINDENNEL KAPCSOLATBAN TUDATLANOK VAGYUNK, ÉS HOZZ FÉNYT DRÁGA MAGYAR, HUN, SZKITA NEMZETEMNEK, ÉS TEGYÉL ALKALMASSÁ E NEMES FELADATRA, HOGY ÁLDOTT SZÍVED SZERINT CSELEKEDJÜNK. TISZTELNI AKARUNK TÉGED, MAGYAROK ISTEN ASSZONYA ÉS EZÉRT KÉRÜNK TÉGED ALÁZATTAL, HOGY MÚLJÉK EL HARAGOD FELŐLÜNK, ÉS ÁLL DRÁGA NEMZETED MELLÉ ÉS INDÚLJON MEG A TE ÁLDOTT ANYAI SZÍVED FÖLÖTTÜNK, ÉS ÉRETTÜNK ÉS ÖLELJ MINKET KEBLEDRE OKTALAN GYERMEKEID, ÉS SOHA ÖRÖKKÉ NE FORDULJUNK EL TŐLED DRÁGA JÓ ISTEN ANYUKÁNK JÉZUS NEVÉBEN ÁMEN.
MAGYAROK HATALMAS EREJŰ ŐRANGYALA, MA ARRA KÉRÜNK TÉGED, HOGY HATALMADNÁL FOGVA NE CSAK HATHATÓSAN VÉDELMEZZÉL BENNÜNKET, HANEM SZEMMEL LÁTHATÓLAG IS. LÁSSUK MEG A NAPOKBAN A GONOSZOK BUKÁSÁT, A TELJES MEGSZÉGYENÜLÉSÜKET, HOGY A VÁLASZTÁSKOR HATALOMRA ÚJRA NE KERÜLJENEK. NE LEGYENEK PÁRTOK SOHA MAGYARORSZÁGON, SZKITIÁBAN, ÉS HUNNIÁBAN SOHA ÖRÖKKÉ. NE PÁRT RENDSZER LEGYEN URALMON, HANEM AZ IGAZ ŐSI SZAKRÁLIS KIRÁLYSÁG . JÉZUS NEVÉBEN KIÁLTUNK, KÉRÜNK TÉGED ERRE A NEMES FELADATRA.
Peter123
2014-02-03 21:07:40
Én nem beszéltem a Maja próféciákról sem a végitéletről. Csak arról hogy világszerte Szűz Mária jelenések lesznek amiket nem lehet majd letagadni.Viszont én nagyon Máriás lelkületű vagyok és a Szüz Anya oltalmában találtam rá az igasságra. JÉZUS KRISZTUSRA.Mit szólna hozzá hogy én 100-100-kosan tudom hogy tavasszal ezek megtörténnek.
Topi
2014-02-03 20:58:36
HunorMagor
2014-02-03 20:43:03
Vannak olyan Magyar gazdák, akiknek rengeteg földjük van, és a föld után hatalmas összegeket vesznek föl ha termel rajta, ha nem. Az ilyen gazdáknak a szívéhez szólok most, akiknek minden eszköz adott ahhoz, hogy a földet megművelje és bőséges termést produkáljon. Ő se a multiknak adja el a hasznot, hanem az agyon tiport nemzetnek, akiknek lehetővé tenné, hogy otthon jószágot tarthasson. A terményért, pengőben és régi forintban, vagy esetleg koronában lehetne fizetni, és a pénz nemeknek, egyenlő értéke lenne, nem több, és nem kevesebb . A Jó Paraszt nép, pedig elérhető áron juthatna a szemes takarmányhoz. Sőt még munkát is tudnának adni, azoknak az embereknek akiknek nem büdös a munka. De nem a multiféle fajta fizetés rendszer szerint lenne a fizetés, hanem olyan fizetés amelyből búsásan megélhet, egy minimum 10 gyermekes család. És az apának sem kellene megszakadni a munkában, hanem normális körülmények között dolgozna. Ha pedig túlórázni kellene, akkor aki azt bevállalja több juttatást kell adni neki. És így tovább, a Jó Isten áldja meg, számomra igen tisztelt drága Magyar testvéreimet.
Peter123
2014-02-03 20:33:53
Kedves Seraf. Távol álljon tőlem hogy meg akarjak győzni bárkit is.Azt mindenki saját maga dönti el,hogy mit hisz el.Lásd a Pápá-val kapcsolatba sem mindenki így gondolkozik mint ön.De tegyük fel a kérdést mi van akkor ha ez az írás Jézustól van, és Szent István meg Szent László is.Akkor viszont nem akármit lehet itt megtudni.Azzal kapcsolatban viszont egyet értek hogy sok szélhámosság van mindenhol.Teszek önnek egy javaslatott úgy mint Tamásnak az adásban.Tavasszal az összes elismert Mária kegyhelyeken egyszerre egy időben lesznek Mária jelenések,és az ÜDVŐSSÉG ANNYA KÉNT fog bemutatkozni az egész világnak.Amit már nem lehet letagadni.Mikor ezek megtörténnek szeretném hogy higgyenek a szavaimnak.Bóvlit nem szokásom kergetni.Péter.
HunorMagor
2014-02-03 20:27:26
Kedves Kubinyi Tamás !
Nagyon fontos lenne az, ha a falvakban külön olyan boltok nyílnának meg, amelyek kimondottan Magyar árukat forgalmaznának. Igaz jó Magyar emberek vezetése alatt, akik a lakosságtól átvennék a termékeket, és egy kis hasznot rá téve adnák tovább azoknak, akiknek szükségleltetik . Fizető eszközként, és ezt csakis megbízható becsületes Magyar emberek között, akik egymást már ismerik, lehetne régi pengőt, vagy forintot is használni aminek egyenrangú értéke lenne . Így a kukorica a búza, és mindenféle más termény is a jó Magyar emberek közt lenne eladva, és ezek a pénzek csakis közöttük lenne érték tartó, érték adó. Így aki baromfit akarna tartani, megtudná vásárolni elérhető áron a terményt, amire szüksége van. De csak is azoktól fogadnák el az adott pénz nemet, akiket már ismernek, nem egy ismeretlen jött menttől aki csak lehúzná a becsületes, és dolgos paraszt embert.
miskolcilaci
2014-02-03 12:11:44
Hamis a hó! Nem úgy olvad, és gázgyújtóval melegítve úgy 10 mp-ig , némileg megroskadva, és a melegített területet megszagolva büdös plasztik, vagyis műanyag szaga van. Kipróbáltam, itt nálunk Miskolcon is büdös a hó.
http://www.youtube.com/watch?v=GmhKeyfpU4c
Vízhiány Kaliforniában! Milliók halhatnak meg, a sátánista időjárás módosító látszólagos nyomot nem hagyó fegyverrel szemben. Megdöbbentő képek.
http://www.youtube.com/watch?v=Jh0trHw5V9g
Peter123
2014-02-03 10:50:58
Ha elolvassátok nem akármiket tudhattok meg nemzetünkről.