Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Martin Killeen
2014-01-12 08:00:13
ICA!
Tudod te, hogy miket irogatsz????????? (lehet, hogy mar Atilla megvalaszolta, de nekem is ki kell "javitanom" azt ami egyaltalan nem igaz abbol, amit irtal, sot ragalom es hazugsag!
Honnan a csudabol vetted,hogy Deak Gabor mszmp-sbol lett jobbikos?????????????????? A cenzura nelkuli musorban talan elmondhatja a velemenyet Nyikosrol, akit en nem akarok vedeni, de egy embernek itt, Magyarorszagon lehetseges megvaltozni, maskepp gondolkozni, mint korabban! Kubinyi Tamas tette fel neki a kerdest, hogy lefenykepeztetne-e magat (fogalmam sincs, hogy miert) Szegedi Csanad melletT Vonaval? Erre a prolvokativ kerdesre igennel felelt, talan" visszaadva" a provokaciot? Deak Gabor tobbszor kert elnezest a szohasznalata miatt, 99 %-ban minden ok nelkul. Es ezt en allitom, aki a hulyen es a marhan kivul (utobbit jelzokent is lehet hasznalni jo ertelemben is) egyetlen csunya szot nem hasznaltam az eletemben, nem azert, mert annyira "tokeletes", vagy hasonlo vagyok, csak azert, mert igy tanultam otthon.
Igen, Attila tudja, mit ir(ogat): az igazsagot! Szebb jovot a Jobbikkal!
Zsuzsi
2014-01-12 00:54:09
Én a magam részéről az Áktv-ben látom legtisztábban a nemzeti érdek megtalálását.
Szabó Ferenc
2014-01-12 00:47:28
Attila 1 néven tért vissza a korábbi provokátor. Rágalmai miatt kérem szépen admintól leállítani, mert szétveri az oldalt. Csatlakozik hozzá Lisbet, aki miközben mindenkivel trágár, a nemzet javáról beszél és nem veszi észre magát. Lacit is kikezdte, azt javasolja, hogy menjen el innen és alapitson szektát, utána meg "nagypofályunak" nevezi KurucPistát. Ezért nem szeretek idejönni, mert ezek a figurák lejáratják a Jobbikot és a magyarságot. Semmi önkritikájuk nincs, amikor valaki szót emel ellenük, a nemzet javával takaróznak. A nemzetnek nem java az, hogy ilyen hangadók járassák le.
HunorMagor
2014-01-11 21:27:27
Hogy aki még nem tudja, megtudja, aki tudja, annak megszilárduljon tudása.

2014 - elfúj a szél, mint kósza őszi lombot,ha nemzetedről megfeledkezel

Figyelem elterelés . . .
Ma olvastam az egyik újságban, hogy egy internetes kérdőíven azt kívánják megtudni, hogy Magyarországon van-e zsidó gyűlölet? Van akinek ez a fő problémája? Azt is meg kérdezhetnék, hogy van-e egyáltalán, és ha van akkor miért???
Miért éppen 2014 lesz a holokauszt éve?
Érdekes kérdések:
Amikor a magyarság számára fontos keresztény ünnepeket nézzük, sokszor azt látjuk, hogy a szocializmus óta célirányosan valamilyen másik emléknapot tartanak ezeken az ünnepnapokon. Ezen logika alapján 2014-ben ismét megpróbálnak elfeledtetni egy nagyon-nagyon fontos tényt; 1914-ben, tehát kereken 100 éve tört ki az I.Világháború!

Minden, ismétlem minden cionista összeesküvés felszínre kerülne ennek kapcsán! De a figyelmet el kell terelni erről az egészről...

Rá lehetne kérdezni, Linder Béla, a puccsista zsidókormány hadügyminisztere hogy mondhatta a háború legfontosabb időszakában, hogy "Nem kell hadsereg többé. Soha többé katonát látni nem akarok. Fegyvert többé szolgálaton kívül nem viselünk, sem tisztek, sem legénység". Ezután hetekig lőtték minden fronton a Linder Béla által tétlenségre kárhoztatott magyar hadsereget - rengeteg katona halt meg értelmetlenül.

Lehetne elemezni, Demecser mellett a Székely hadosztály, hogy tette le a fegyvert, miközben keletről a Magyarországra beözönlő román csapatok, nyugatról a zsidók által vezetett Kun-Kohn Béla Vörös hadserege támadta hátba... Magyarországon, magyar csapatokat, zsidók támadtak hátba... Hogy kapta meg Erdélyt és a Partiumot Románia 1920-ban Trianonban, amikor még 1918. május 7.-én a Bukaresti béke alapján békét kötött és kiszállt a háborúból?

-Hoppá! Erről miért nem tanulunk az iskolában? Kinek az érdeke ez a nagy hallgatás?
Majd 2014-ben minden héten bemutatják a Sorstalanság című valamit, amiben a Nobel díjas zseni azt mutatja be a sok idiótának, amint 14 évesen haláltáborból haláltáborba jut és bár 14-éves, mégsem gázosítják el sehol - mint azt a "dokumentumok" belénk sulykolják... Ekkora logikai ellentmondásra Irodalmi Nobel díjat adni és etetni az embereket, több, mint hiba!

Olaszországban 2014 egyébként emlékév lesz, amiben méltósággal emlékeznek többek között a magyar katonák bajtársiasságáról. Értetlenkedve fogják Magyarországot figyelni az olaszok, miért nem szállítják haza a több ezernyi, mai napig a Dobordó környéki templomok kriptáiban, bezsákolva heverő magyar hős holttestét. Akkor idehaza arról fog mindenki beszélni, Anna Frank hogyan nyomkodta a pattanásait, mielőtt a csúnya, gonosz nácik elvitték a lágerbe!

(Arról szintén nem beszélhetünk, hogy a kicsi Anna Frank a naplója golyóstollal íródott, amit akkor még fel sem találtak! Meg Anna Frank apukája összeveszett egy íróval, mert nem tudtak megegyezni a sikerkönyv tiszteletdíján! A vitát New Yorkba a bíróság döntötte el, de ez olyan kellemetlen tény, mert hát akkor ki is írta a könyvet?)

Senki nem fogja megkérdezni a legfontosabbat; a magyarok 1918. November 2.-án megkötötték Magyarország ezeréves határait garantáló békeszerződést az olasz Diaz főparancsnokkal...

Erre Károlyi Mihály a zsidókkal villámgyorsan kiutazott Belgrádba és 1918. November 8.-án Magyarországra nézve új, katasztrofális békét kötött, Franchet D. Esperay tábornokkal. A francia tábornok sorba állítja a küldöttséget, végigmegy előttük és legelső, - azóta legendás és sokatmondóvá vált - szavai ezek hozzájuk "Maguk zsidók? Maguk is mindannyian zsidók?".

- Kinek állt ez érdekében? Miért kötöttek a Patkányköztársaság zsidajai új békét a már meglevő helyett?
Azért nem lehet Tormay Ceciléről utcát elnevezni, mert a majdnem irodalmi Nobel díjas a "Bujdosó könyv" című könyvében pontosan dokumentálta ezt az időszakot. Ha mindezt megtárgyalnánk, feldolgoznánk akkor robbanna a bomba; TRIANON!!!

Nos, akkor hogyan volt az, hogy az I Világháború ÖSSZES FRONTJA a történelmi Magyarország, ezeréves határán kívül volt és mégis elvették e területünk kétharmadát... Aztán az I. Világháború 1914-től 1918-ig tartott, de csak két év múlva, 1920. június 4.-én kötötték meg a Trianoni békediktátumot! Mi történt ez alatt a két év alatt?

Ezek érdekes kérdések lennének.
Nekünk mindig csak a lelkiismeret furdalás, vesztes csaták, a szégyen jut?! A magyarokat összeugrasztották a kettős állampolgárság miatt 2004. December 5.-én. Ez a szégyen napja. De arról mikor beszélünk, hogy a magyar hadsereg 1916. December 6.-án elfoglalta Bukarestet, Románia fővárosát??

Ehelyett kötelező jelleggel elkezdik majd 2014-ben Auschwitzba kiszállítani a magyarokat. Már előre látom a botrányokat, a Facebookos bejegyzéseket...Hogy volt ez a nagy nagy holokamu? Mikor elindultunk, a magyar lexikonok, régi tankönyvek 4 millió áldozatról szóltak...Mire kiértünk, 1,5 millió lett belőle...

Láttátok a gázkamrát az "Arbeit macht frei" felirattal szemben? Ebben a rozoga, üvegezett, befelé nyíló, hátul ajtó nélküli helyiségben ölték meg cyklon-B gázzal az emberek millióit? De hát ez fizikai képtelenség!!

Szóval, aki sokat hazudik, egy idő múlva orra esik a hazugságai tömegében... Már nem tud olyan döntést hozni, amiből ne származna baja.

Úgy látom, lassan hátradőlhetek a székben és már csak mosolyogva figyelem a világ eseményeit...
Közben elmondhatom magamról, meg néhány értelmesen gondolkodó embertársamról... azért vannak időszakok, amikor nem is rossz oktalan állatnak, akarom mondani GOJnak lenni....

Nos, érdekes lesz ez a 2014-es év, a megemlékezések, évfordulók tekintetében!
dr Nagy Levente Kunhegyes

"Nem azért szeret az Isten, mert értékesek vagyunk, hanem azért vagyunk értékesek, mert az ISTEN SZERET."

Fél világot is befuthatod, más ember földjén testvértelen leszel, s elfúj a szél, mint kósza őszi lombot, ha nemzetedről megfeledkezel. W.A.
Martin Killeen
2014-01-11 20:05:26
Admin. 03 2014-01-11 09:48:06

Felreertett, kedves Admin. 03! Azt kerdeztem, hogy szemelyeskedesnek veszi-e, amit az a kuruc.. irt nekem. IGY KERESIK A BAJ GYOKERET?
Takács
2014-01-11 18:21:17
http://www.youtube.com/watch?v=xPACjNptZUg
Volner János: "A Jobbik nem köt szövetséget cionista pártokkal"

no ezért (is) van még hitele a jobbiknak,a jobbikos vezető felkészültségéről nem is beszélve......
Takács
2014-01-11 13:57:02
Tiszteletem magyar honfitársak!

Kedvenc pécsi betelefonálom által jegyzett írást szívből ajánlom elolvasásra:
http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/01/09/a-mediakormanyzas-csucsa-muszaj-orszagban-kacializmus-avagy-amikor-nem-tudunk-es-nem-is-akarunk-tullepni-a-sajat-arnyekunkon/#more-29673

Cikkhez kapcsolódóan fontos kiegészítés:
schiffer korábban a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű soros által (is) pénzelt cionista,cigányfelbújtó és magyarellenes szervezetnek volt ügyvivője,ügyvédje.
Tessék figyelni!
Még 2007-ben elvállta orbán viktor védelmét a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű jogvédő civil szervezet abban a perben, amelyet az igazságügyi minisztérium indított a Fidesz elnöke ellen - közölte az [origo]-val schiffer andrás ügyvéd, a TASZ ügyvivője.
további részletek:
http://www.origo.hu/itthon/20071203-elvallta-orban-viktor-vedelmet-a-tasz.html

Namost gondolom nemcsak én emlékszem arra hogy sokáig volt a (nemzeti oldalon biztos) közbeszéd része az,hogy a zsidesz segítsége nélkül az lmp-nek esélye sem lett volna összegyűjteni a szükséges kopogtató cédulákat.Az összefüggések további részletezése szerintem felesleges,Laci kitűnő írása egyébként is sok mindenre rávilágít.


Másik László által elmondottak is igen hasznosak voltak.Általa elmondottakról bővebben:
http://jovonk.info/2010/02/21/es-jon-hodito-hadsereg-az-europai-csendorseg

Eleve a hatályban lévő rendészeti törvényünk lehetővé teszi HIVATALOSAN idegen rendfenntartók behívását pl.tömegoszlatáshoz!!!
Bírói engedély nélkül bárkit lehallgathatnak,megfigyelhetnek akiket "ők" terrorista gyanúsnak tartanak!(magyarul mindenkit aki veszélyezteti hatalmukat)
Talán többen megértették miért vagyunk rákényszerülve hogy erős külföldi szövetségeseket (orosz,török) tudjunk magunk mellé állítani.A keresztényi értékrend útjára lépett Oroszországnak egyébként sem érdeke hogy térségünk zsidó megszállási terület maradjon hosszútávon.
Törökország pedig a NATO második legnagyobb hadseregét tartja fenn az Egyesült Államok után.
Mondjuk Szaniszló Ferenc által is támogatott eme két "szövetséges jelölt" mellé "behozott" szerbség még nekem is erős volt:)
Természetesen ezen szövetséges jelöltekkel már jóval előbb fel kell venni a kapcsolatot és le kell tárgyalni a szövetség,segítség nyújtás feltételeit még mielőtt sor kerülhetne az európai csendőrség bevetésére hazánk ellen.Félreértés ne essék!
Ennek elsősorban akkor lesz jelentősége ha Magyarországon bekövetkezik a politikai fordulat,tehát magyar vezetése lesz az országnak!
Jó jel hogy Vona a Lomonoszov Egyetemen tartott előadást.Alekszandr Dugin professzor, a Lomonoszov Egyetem tanára kérte fel egy előadásra aki korábban Putyin elnöknek volt tanácsadója, ma pedig a Duma elnökének a geopolitikai tanácsadója. Vona Gábor több vezető politikussal is találkozott, és tárgyalt velük a magyar-orosz kapcsolatok fontosabb kérdéseiről.
Vona az országgyűlésben a magyar-orosz baráti tagozat vezetője.
Törökországban pedig négy egyetemen tartott nagysikerű előadást.

http://hungarian.ruvr.ru/2013_09_11/Vona-Gabor-Embertelen-kulturat-terjeszt-az-Egyesult-Allamok/
Vona kritikusok feltétlen olvassák el!(szimpatizánsok is:)

Áldás,békesség!
kurucPista
2014-01-11 12:27:42
Méltatlan ez a vita itt most az ÁKTV 'Műsorainkkal kapcsolatos' (!) Fórumán!
Különösen méltatlan Kubínyi Tamással szemben, aki Egy Személyben vállalta - saját 'TV-s egzisztenciáját' feladva - lehetőséget teremteni a Magyarság Megmaradásáért aggódók és tenni akarók összegyűjtéséért, szellemi-lelki táplálásáért.
Természetesen van az ÁKTV-nek - Kubínyi Tamás által meghatározott 'irányultsága'! Véleményem szerint csak ezt tiszteletben tartva 'illik' itt 'megnyilatkozni' - különösen azoknak, akik max egy 'regisztráció'-t fektetnek be... Ha valakinek 'ez az irányultság' nem tetszik - mért nem megy máshova? Mindenki megtalálhatja a 'maga fórumát' - ne itt kelljen már velük -feleslegesen- 'harcolni'!
Ica
2014-01-11 12:01:34
Attilának
Azt a Deák Gábort véded, aki az MSZMP-ésből jobbikossá vált Nyikos múltjában semmi kivetnivalót nem talált? Azt a Deák Gábort, aki Szegedi Csanád mellet fényképeztetné magát Vonával? Azt, aki káromkodik az élő műsorban, ha neki valami nem tetszik és még ezért az Áktv kérjen bocsánatot? Tudod te, hogy miket irogatsz Attila?
Anikó3
2014-01-11 11:53:27
Nem válaszoltál a kérdéseimre Attila.
Admin03
2014-01-11 11:40:54
Attila 1-re

Nincs okunk bocsánatot kérni azoktól, akik megsértették az alapvető emberi szabályokat. Ez nem cenzúra, hanem moderálás, erre szól a megbízásom. Értesítettem Kubinyi Tamást a kialakult párbeszédről, azt javasolta, hogy élő adásban jelentkezzen, akinek kifogása van, nekem a fórum karbantartása a feladatom. Kérem Attila 1 a pártos véleményével a továbbiakban ne hozzám forduljon.
Admin03
2014-01-11 11:22:19
Attila 1-re

Több ezerből mindössze négy-öt beíró sértette meg a szabályokat. A másik portálomon ez az arány több tízszeres. Kérem, ne állítson valótlant.
Anikó3
2014-01-11 10:48:45
Milyen alapon zsidózod le az Álmos tévé munkatársait Attila 1 ? Itt egylőre senkiről nem derültek ki olyan dolgok, mint azokról, akiket a zsidózásoddal védesz. Talán az nem tetszik, hogy itt elmondhatjuk az igazságot róluk is? Az Nemzeti1 jobbikos tévében mért nem mernek élőbeszélgetős műsort indítani? több ezer milliárd forint párttámogatásból csak arra telik, hogy az aktivisták ilyen rágalmakat szórjanak, mint amit itt összehordtál? Várom válaszod.
Régi Jobbikos
2014-01-11 10:36:03
Nálunk is gond , hogy sokan öszekeverik a Jobbik szolgálatát és a durva hangot. Azok ártanak legtöbbet akik durvahangon védenek bennünket. Lisbet amikor "nagypofályú hungaricumnak" nevez valakit, akkor semmi mást nem akar, csak bántani. Szó nélkül hagyná, ha róla igy beszélnének? Jól tette admin3 hogy leállitotta.
Admin03
2014-01-11 09:48:06
Martin Kileen-re

Igaza van, a gyökerét keressük a bajnak.
Admin03
2014-01-11 09:44:08
Attila 1-re
Téved. Nem üldözünk jobbikost, szeretjük őket, itt sokan vannak. Nem tűrjük az alpári stílust, az alaptalan gyűlöletkeltést, függetlenül a pártszimpátiától. Védjük a magyarokat.
Martin Killeen
2014-01-11 07:30:58
Kedves Eva!
Nagyon orultem, hogy elolvastam a hozzaszolasat kulonben is, de mivel sajnos en is pont ilyesmivel talalkoztam ezen a website-on meg inkabb ertekelem, amit leirt. En nem kivanom senkitol sem, hogy istenitsek a Jobbikot, hiszen emberek, tehat tevedhetnek. Az altalam nagyon tisztelt Kis Tibortol is el tudtam fogadni, (meg ha nem is ertek teljesen egyet vele) hogy nincs mas valasztasunk, csak rajuk szavazhatunk, de amikor valaki kepes azt leirni, hogy a Jobbik az elore kuldott csapat, stb., az mar tobb a sok/k/nal! Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-01-11 07:13:45
Kedves Ica!
Most olvastam a hozzaszolasodat. Lisbeth csak engem akart megvedeni. Meg annyit, hogy a nevem nem Killer (magyarul gyilkos, amit direct irt), hanem az ir ferjem miatt Killeen Udv. Barbara
Martin Killeen
2014-01-11 07:03:18
Kedves Szerleszto 03! (talan Menyhart Marti?)

Szeretnem megkerdezni, hogy a megvedett kurucPista nekem kuldott valasza nem szemelyeskedo-e?

"Re: MartinKillerBarbifromKalifornia (befejező kommentem Önnek)

Azért: 'ezer'-ből 1-2 érvet csak írhatott Vona... (HOGY MIERT NEM ZSIDO VONA, NOVAK, GYONGYOSI, Z.KARPAT ES MORVAI KRISZTINA, a neveket en irtam le). Ilyenkor az ember nagyon szemléletesen megértheti Lacit, hogy milyen is amerika, meg az amerikaiak. Eddig azt hittem - csak az amerikaiak...
Kárpótlásul: jó-szívvel kívánok 'Szebb jovot' Önnek az amerikai magyar népszava vagy a kanadai magyar hírlap 'comment-site'-ján! Ott JOBBan fogja érezni magát! Vigye Lisbeth-et is! Üdv! byePista"
Varom Marti valaszat, vagy mas szerkesztoet! Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-01-10 23:13:10
Majd kesobb idezek meg, most az fontosabb, hogy az amerikai igaz jo magyar embereknek nem kell azt a szennylapot megvenni, mert a
New York-ban lako Timeatol rendelhetnek magyarorszagi lapokat. En a Bar!kadot es a Karpatiat kapom meg kethetente, a 3 honapos elofizetes postakoltseggel egyutt 85 Dollar. Tel. szam 646/484-5525
Udv. Barbara
"kurucPista
2014-01-08 10:05:02
Vona, Novák, Z.Kárpát, Morvai, Gyöngyösi, ...

Martin Killeen
2014-01-08 02:57:42

kurucPista!
En a Jobbik zsido meghatarozottsagara kerdeztem ra. On pedig cenzort emleget, valasz helyett! Amikor megnevezi oket, akkor valaszolok a kerdesere.Udv. Barbara"
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.