Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2014-02-08 19:49:15
„Ezer torokból…”Keressük a legszebb tíz magyar népdalt!Vajon melyik 10 népdalunk a legnépszerűbb és a legalkalmasabb közös éneklésre?Küldje el Ön is március 30-ig a legkedvesebb 3 dalának címét!

A közönség által megszavazott legnépszerűbb 10 magyar népdal, ezer torokból csendül majd fel Budapesten, a Magyar Világtalálkozó (2014. május 18-25) rendezvénysorozatának hetedik napján, 24-én, szombaton. A Syma Rendezvényközpontban felépített Világfalu nagyszínpadán ismert személyek közreműködésével, egy gálaműsor keretében zajlik majd a közös éneklés, remélhetőleg sok száz hazai és számos más országból érkező résztvevővel a Panoráma Világklub és a társrendezők szervezésében.

Vegyen Ön is részt a 10 legnépszerűbb magyar népdal kiválasztásában, s ha teheti, jöjjön el és énekeljünk együtt!

Bővebben: www.vilagtalalkozo.hu

e-mail címünk: mail@vilagklub.com
Topi
2014-02-08 18:31:30
Csak a zsidókról ajvékolnak állandóan, mintha más szenvedés soha nem létezett volna a földön!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=165346763666935&set=a.154038871464391.1073741829.100005748366051&type=1
HunorMagor
2014-02-08 15:42:36
Drága Magyar tetvéreim !

A Magyar nép olyan, mint egy gyönyörű szép szűz lány, akit gyalázatos alakok meggyaláztak és bemocskoltak, becstelenné tették. Azok akik e nemzetet állandóan mocskolják, és köveket hajigálnak rá, és a rajta esett gyalázatot a számlájára írják, és még bütetik is, azok ugyanolyan aljas gazemberek, mint azok akik a gyalázatot elkövették rajta. Aki egy ilyen gyalázat után nem tud önmaga lenni, hanem beteg, arra senki ne dobáljon követ, és senki ne oktassa hogy ez biztos azért történt veled, mert te egy bűnös ember vagy és csak szórja rá a gyilkos szavait mert nem tesz mást ebben az esetben, tovább gyilkolja az áldozatot. A Jó Istennek országában, sem a paráznának, sem a gyilkosnak, sem a hamisságnak, sem a hazugnak, sem a követőiknek nincs öröksége. A sértettnek meg kell adni az igazságot, igaz ítélettel ítélni meg, és a gaztett elkövetőjét kő keményen megbüntetni, és kárpótolnia kell azt akinek a fálydalmat okozta.

A Magyr népnek nem arra van szüksége, hogy holmi jött mentek kioktassák, henem arra, hogy megértsék és szerető kezek ápolják és kötözzék a sebeit.

A gonosz és erőszaktevő gazembereknek pedig, korbács, deresre, és karóba húzás és kiadós botütést hogy ne feledje soha azt, mi jár a gazembereknek.
Topi
2014-02-08 09:05:24
Nem csak az írást, de a hozászolásokat is érdemes elolvasni; http://www.magyartudat.com/az-az-atkos-horthy-rendszer-a-magyarorszag-aranykora/
miskolcilaci
2014-02-08 08:32:19
OROSZORSZÁG TELJES TILTÁST VEZETHET BE A GMO FELHASZNÁLÁSRA "az élelmiszerek genetikai módosítását az emberen végzett globális genetikai kísérletnek kell tekinteni, melynek hosszú távú - több generáció után jelentkező - hatásait senki nem tudja előre megmondani,"
http://www.hidfo.net/2014/02/07/oroszorszag-teljes-tiltast-vezethet-be-gmo-felhasznalasra
Topi
2014-02-08 08:16:16
Mai magyar valóság
Olvasó: Ugye emlékszünk még? A szocializmus idejében a baráti szocialista országok polgárai (csehszlovákok, lengyelek, románok, bulgárok, NDK-sok pl.) minket irigyeltek.

Aztán emlékszünk ugye a rendszerváltás utáni időszak "lengyel piacaira"? Amikor a "csóró" batyuzó lengyelek hozzánk bumliztak egy kis csencselésre, és mi-magyarok-lenézően röhögtünk rajtuk alkudozás közben!

És szép lassan fordult a kocka! Észrevétlenül! NEM VETTÜK ÉSZRE, HOGY A MAGYARORSZÁGI RENDSZERVÁLTÁS A VILÁG EDDIGI LEGKEGYETLENEBB TÖRTÉNETE!

Nem akartuk tudomásul venni, hogy EGYEDÜL A MAGYAR politikai elit viselkedik országával és népével a leggaládabbul!

És eljutottunk végül a "legvidámabb barakkból" a nincstelenségbe! A kilátástalanságba! A nyomorba! Az EU hátsó udvarába, a Balkán bugyraiba.

Gazdaságunk nincs!- csak mérhetetlenül gazdag kiválasztottjaink!

Állami vagyonunk nincs!- csak mérhetetlenül sok adósságunk!

Piacaink elvesztek!- csak szemétfogyasztókká váltunk!

Gyarmattá lettünk saját szülőföldünkön, földönfutókká hazánkban!

Rezsicsökkentéssel kábítanak bennünket!- miközben milliónyi magyarnak már ennivalóra sem jut!

Birkameneteket szervez politikai elitünk önmaga dicsőítésére!

Százmilliárdokat pocsékol el a döbrögista horda új futballstadionokra meg a saját hobbijaira-miközben félmillió magyar gyerek éhezik!

Közmunkára hajtják a magyart, de értelmes munkát nem kínálnak!

Arat az éh-fagy-és döghalál!

Szaporodik és sokasodik az élősködő, deviáns népség!

Ezenközben a pofánkba harsogják, hogy Magyarország jobban teljesít!

Miben teljesít jobban Magyarország?! Mihez képest?! Holokauszt emlékközpontok állításában?

MAGYARORSZÁG PUSZTUL! MENEKÜL A MAGYAR!

Döbrögi tegnap arról őrjöngött, hogy az jó!- ha a magyar fiatalok külföldre mennek dolgozni! MERT AZ SZERINTE NAGY KALAND! Szerinte! Mert most ő a nagy kalandtúra szervező!

MAGYARORSZÁGOT - A MAGYAR EMBEREKET - A POLITIKAI ELIT TÖNKRETETTE!

VAN ÖSSZEHASONLITÁSI ALAPUNK MOSTMÁR ÉPPEN ELÉG!

Fel is teszem ismét a kérdést:

MEGÉRTE A RENDSZERVÁLTÁS? EZT AKARTAD? EZT AKAROD?

Ez is egyfajta tény ugye :
Még egyszer-de nem először és nem is utoljára: a rendszerváltáskor 20 milliárd dollár volt a külső államadósságunk, amit vegyünk 1 egységnek. Az állami vagyon mértékét pedig vegyük 100 egységnek.
Kb. így: 1:100
Ma ugyanez a képlet így néz ki: 8:5
Azaz: adósság lett nyolcszoros, az állami vagyon pedig 5 százalékra csökkent.
Az állami vagyonnal pedig egyenes arányban csökkent az ország SAJÁT JÖVEDELEMTEREMTŐ KÉPESSÉGE - azaz a MAGYAR tulajdonú gazdaság!

FELVEVŐPIACAINK ELVESZTEK!

MÁSFÉL MILLIÓ MUNKAHELY MEGSZŰNT - és azóta sem sikerült teremteni SZÁZEZER ÉRTÉKTEREMTŐ MUNKAHELYET!

És mégis!

1989-ben "az az áldatlan és tarthatatlan" állapot rendszerváltást kényszerített ki!

Ez a mostani "áldott" állapotunk mit fog eredményezni? Mi fog ebből születni?

EBBŐL CSAK NYOMOR, KILÁTÁSTALANSÁG-VÉGSŐ SORON PEDIG FORRADALOM FOG SZÜLETNI!

Mert ha valami tarthatatlan! - akkor a mostani helyzet az az!
HunorMagor
2014-02-08 04:00:12
A Felséges Jó Isten áldjon meg titeket állandó gyermekzsivajjal, és legyen számodra ez olyan mint a legszebb zene, amely a Jó Istentől szállt alá, hogy tégedet megvidámítson . Az épség, ép s ég, és az egészség egész s ég, erő, tudás, a szeretet szer etet hatalma, hat alma . "Szer etet hat alma" . Ami a Jó Istentől van, töltsön be titeket, békességgel Béke s éggel, jósággal jó s ággal végtelen vég te len, kegyelemmel kegy elemmel .
És a Pártus Magyar Jézus áldjon meg titeket végre. http://www.youtube.com/watch?v=EgZuj9L6kpQ Hozzon békét, szeretetet, örömöt, jóságot, egészséget, épséget, tudást, mely a Jó Istentől származik. Áldás nektek, bőségesen . Bős ég és en !
Zoltán
2014-02-07 23:44:49
Magokat természetesen az év bármely szakában lehet igényelni, és sokféle minőségű magvak azok,
amelyeket igényelni kell.....

Én maradok az igénytelen igényeletlen szomszédi vagy saját magoknál; talán a hülye mag majd
kitalálja, hogyan kell alkalmazkodni/nemesedni az adott talajhoz és egyéb körülményekhez.......
Zoltán
2014-02-07 23:32:42
Érdekes film.......

Nagyjából rájön a francia a végére, hogy úgy kell csinálni, ahogy sokszázezer éve.......
Elültetni a magot, és abból kikel a gyümölcs................

Hihetetlen, hogy ilyen okosok manapság a zemberek.....
Magot kell ültetni, növényt nemesíteni.......
Teszkó magot kidobni a picsába; rendes magot elültetni a földbe. :o)

Ennyi; erről szól az egész.......
El kell ültetni a jó magot, és kész.
HunorMagor
2014-02-07 21:38:27
Kedves LacháziGábor !

A Jó Isten áldja meg, a hasznos információért !
A magokat meg is igényeltem, áldás önre !
LacháziGábor
2014-02-07 20:46:10
LacháziGábor
2014-02-07 20:25:19
Magokat minden év január 15-től február 17-ig lehet igényelni a tavaszi vetéshez, és augusztus 1. és szeptember 30. közötti időszakban az őszi vetéshez.
LacháziGábor
2014-02-07 20:24:04
Itt lehet rendelni, ingyen küldenek elég sokféle vetőmagot, persze csak egy bizonyos mennyiséget tudnak adni. http://www.nodik.hu/nodik/?page_id=711 az általános szerződési feltételeket el kell olvasni, mert van néhány feltétel, például előfordulhat hogy a génbank ellenőrizni kívánja, fel-e lett használva a mag. http://www.nodik.hu/nodik/?page_id=1306
LacháziGábor
2014-02-07 20:18:58
Topi
2014-02-07 18:02:21
NYÍLT LEVÉL
a Budapest Északi Református Egyházmegye Bíróságához!

Tisztelt Budapest Északi Református Egyházmegye Bíróság!

Égben és földön nagy felháborodást keltett ifj. Hegedűs Lóránt ellen beadott sátáni feljelentés, mely Horthy Miklós szobra leleplezése miatt történt. Akik; Szabó István püspök, és Horváth György (x) tanácsosnak neve van, nincs annyi esze, hogy felfognák, hogy minden Istentől jön. Meg kell halni ennek a kommunisták által elbutított generációnak, akik Horthy Miklós érdemeit nem ismeri el. Abban az időben mikor ő kormányozta az országot rend volt és béke, a nép készült az elcsatolt területek visszaszerzésére és távol tartani az istentelen kommunizmust az országtól. Abban az időben nem volt Horthyhoz hasonló, aki a nép érdekében annyit tett volna, mint Ő. Mikor elszabadult a pokol idegen országokból Magyarországon kaptak menedéket az üldözöttek. Ő bízott Istenben és a keresztény világban, hogy nem engedik az istentelen Szovjetuniónak elfoglalni a keresztény országokat. Az orosz frontra, önként mentek volna a katonák, hogy megállítsák a ruszki hordát, hogy ne fertőzze meg Magyarországot
Ifj. Hegedűs Lóránt lelkipásztor és követői dicséretet érdemelnek, hogy hirdetik az igazságot, megemlékeznek Jézusról, Horthyról, Kossuthról, Rákócziról, mindazokról, akik a nép érdekében küzdöttek, akiknek a nép volt az első, nem a zsebük.
De ha már összegyűlt a Tisztelt Bíróság ne a sátán kívánságát tárgyalják, hanem a kihalóban lévő magyar egyházakét, melyeket a kommunizmus alatt nevelkedett pénzéhes kétes papok tönkretesznek. Mellékelve küldök egy feljelentést mely az illetékes Egyházi Bíróságnak lett beadva, de kiderült, hogy az nem létezik, s nincs az, aki a sátán egyházpusztító munkáját megakadályozza.
Kérem tehát a Tisztelt Bíróságot, hogy mentse meg azokat az egyházakat, melyek évek hosszú során segítették az árvízkárosultakat, rászorultakat az elszakított területeken és a csonka országban. Töltsék be Jézus tanításait, tisztítsák meg a templomokat az Antikrisztusoktól, a hamis papoktól, az üzletelőktől, hogy oda visszaszálljon a szeretet és a béke s imádkozzanak az emberek Istennek, hogy áldja meg a magyart, hozzon rá víg esztendőt. Isten önöket úgy segítse.

A kiadvány hiteléül: Bogár Gyula
Topi
2014-02-07 17:16:41
Topi
2014-02-07 16:26:24
Topi
2014-02-07 16:19:42
Őfőméltósága Vitéz Nagybányai Horthy Miklós a Magyar Királyságunk Kormányzója-

VITÉZ NAGYBÁNYAI HORTHY MIKLÓS, A KORMÁNYZÓ


-"Hírnév, kincs, dicsőség nem adhat földi boldogságot, önmagunkban kell azt keresnünk, a szív nyugalmában s az erkölcs tiszta érzet ártatlan örömeiben."


Az a történelmi időszak, amelyet Horthy-érának nevezünk; 1920. március 1-től, 1944. október 15-ig tartott. A kezdetekkor maga a parlament döntött úgy, hogy kormányzót választ. A Magyar Királyság külpolitikai okokból, király nélküli királyságként működött és a királyt helyettesítő tisztségre Horthy Miklóst választotta.
Az állam végrehajtó hatalmát nem a kormányfő (Horthy) gyakorolta,- hiszen erre nem volt jogköre-, hanem a parlamentnek felelős kormányzat. Ezért nem is beszélhetünk "Horthy-kormányzatról" és diktatúráról. A magyar parlament alsó és felsőházból állt.
A felsőházba a főnemesség, tizennégy fő világi nagyság (tudósok, bírók, tábornokok, stb ) és 32 egyházi méltóság (18 katolikus, 11 protestáns, 1 görögkeleti, 2 izraelita) .
A felsőház szerepét leginkább Herczeg Ferenc fogalmazta meg a legjobban:
"Kétféle előnye van: nemigen tud pártélet fejlődni, a felsőház tag tehát nem a pártot, hanem a nemzetet érzi maga fölött; azon kívül a tagok szinte kivétel nélkül beérkezett emberek, a politikájukat tehát nem irányítják a személyes érvényesülés szempontjai."
Az országban szabad választások voltak, titkos szavazások és mindenki szabadon gyakorolhatta a vallását. A törvényjavaslatokat az aktuális kormány tette meg mindenkor, a kormányzónak ilyen jogköre nem volt. Igazából csak annyit tehetett, hogy egyszer visszaküldhette megfontolásra a már megszavazott törvényt. Ám, ha nem fogadták el a képviselők a megfontolás tárgyát, úgy a kormányzó köteles volt azt 15 napon belül aláírni és elfogadni. Horthynak még vétó joga sem volt.
Nem tudom, hogy elgondolkodtunk-e már azon, hogy ebben a történelmi időszakban kormánypártról sem beszélhetünk? A kormányzó a miniszterelnök személyét jelölhette ki és hívhatta vissza, ha azt úgy látta jónak. Nem volt sok eszköze ezen túl.
Ő egy igazi államférfi volt.

Horthy nem szólt bele a napi politikába és felül tudott emelkedni a pártpolitikán, hiszen személye egyetlen párthoz sem volt köthető. Mindannyi felett állt.


Isten áldja az emlékét!
Topi
2014-02-07 15:56:11
Állami gyermekkereskedő maffiáról:
Ha akartok valami nagyon döbbenetes valóságot látni és hallani egy államilag gondozott nőtől, akkor feltétlen nézzétek meg, mert sok mindent másképpen fogtok látni: http://www.youtube.com/watch?v=gF_H0PG1gjg
Muszáj voltam kommentálni, mert szerintem az utóbbi idők leglehengerlőbb videója.
Ajózsef
2014-02-07 13:51:49
Mit köszönhet a magyarság a szabadkőműveseknek?
Enigmák- Tiszta vizet a pohárba! 3
link: http://www.youtube.com/watch?v=Icl7T6gqke4
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.