Topi
2014-03-24 19:47:36
Betojt az oroszoktól a zsebüket féltő román és a lengyel cionista kollaboráns vezetés
-
A NATO-erők átcsoportosítását szorgalmazta Traian Basescu román államfő hétfőn az utóbbi hónapok orosz katonai tevékenységére hivatkozva - közölte a Mediafax hírügynökség.
-
A hágai kétnapos nukleáris csúcstalálkozóra induló Basescu elutazása előtt a repülőtéren azt mondta: az összejövetel jó alkalmat jelent számára, hogy a térségben kialakult helyzetről tájékoztassa a hágai csúcson résztvevő állam- és kormányfőket.
A román hírforrás szerint az átcsoportosítást Philip Breedlove amerikai tábornok, az atlanti szövetség európai erőinek és az Európában állomásozó amerikai erőknek a főparancsnoka is szükségesnek nevezte egy vasárnapi nyilatkozatában. A főparancsnok szerint meg kell erősíteni a NATO reakcióképességét olyan körülmények között, amikor fennáll a kockázata az orosz beavatkozásnak a Moldovai Köztársaság többségében orosz ajkú, szakadár Dnyeszter menti területén - közölte a Mediafax.
Pénteki bukaresti találkozójukon Románia és Lengyelország védelmi miniszterei is nagyobb NATO-jelenlétet szorgalmaztak Kelet-Európában, arra hivatkozva, hogy új katonai-politikai helyzet alakult ki az ukrán-orosz konfliktus miatt.
Topi
2014-03-24 19:41:58
Lehel
2014-03-24 19:25:57
salesz73
2014-03-24 18:57:16
Csaba szavazással kapcsolataihoz gondolataihoz:
2007 őszén találkoztam ezzel a gondolattal Bereznay András: Kibulizott ország
című írásában , hogy ebből a szavazós játékból csak úgy lehet kiszállni ha nem megyünk szavazni. Kicsit fura fazon, de ahogy levezeti a rendszerváltást, illetve az azóta eltelt időszakot, azzal nem nagyon tudok vitatkozni. Egy többfejű sárkány fejeire szavaztok és nem veszitek észre a nagy füstben, amit a sárkány fejei fújnak egymásra, hogy ez ugyanaz a sárkány. Írja ezt Bereznay András
LacháziGábor
2014-03-24 16:41:45
totya54
2014-03-24 13:14:31
kurucPista
2014-03-24 12:53:51
Tisztelet VERPELÉT-nek, a Kubínyi ÁKA-előadás népes Résztvevőinek !
kurucPista
2014-03-24 11:35:14
Re 'Angyalból...' Like!
barodza
2014-03-24 08:00:21
Angyalból ördög !
Csukott szemmel, félig álmodva kezdem el
Beteg szívem langyos kávéban hűl
Kilégzés, belégzés után
De persze nincs baj, mert jól vagyok – tudod¬ –
Csak kicsit furán
Tegnap óta minden más lett, mi addig volt
Nehezebb már, pedig kisebb a súly
A kapuban tétován megállok még,
Mintha hinném, hogy felderül,
S nem rám zuhan újból az ég
A buszra várva cigim füstjében bújok el
A hideg hajnal karma bőrömbe mar
Rejtőzve álarcom mögött
Senki nem látja
az angyalból megszülető ördögöt
Bánom, nem bánom, mástól nem várom,
Tőled sem várom el
Tettem megtettem, éltem, ha élhettem
Többet nem értem el
Félek, nem félek, mást már nem kérek:
A végét ne rontsam el
Adtam, nem kellett, kértem, nem tellett
Menj Isten „hírivel”!
Topi
2014-03-23 19:50:41
Topi
2014-03-23 17:21:15
Egymásra mutogat a hajbakapó fideszes képviselőnő és DK-s aktivista - rendet kellene már tenni az óvodában
-
Menczer Erzsébet, a Fidesz országgyűlési képviselője feljelenti a Demokratikus Koalíciót (DK), a Gyurcsány-párt "felháborító hazugságai miatt a bíróságon fog felelni" - közölte szombaton a Fidesz sajtóirodája szombaton.
-
A Fidesz ezt azzal kapcsolatban tudatta, hogy a Demokratikus Koalíció nem sokkal korábban közölte: feljelentik garázdaságért és könnyű testi sértésért Menczer Erzsébet fideszes országgyűlési képviselőt, mert megütötte a DK egyik aktivistáját Óbudán.
A DK sajtóirodája szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy egy szombati óbudai kitelepülésen nem messze állt egymástól a Demokratikus Koalíció és a Fidesz standja. A fiatal DK-s aktivista egy plakátot szeretett volna kiragasztani, amikor Menczer Erzsébettel szóváltásba keveredett. A vita közben a fideszes képviselő megütötte a DK-s aktivistát, majd kihívta a rendőrséget, de kiérkezésük előtt elhagyta a helyszínt - írták közleményükben.
A Fidesz kommünikéje szerint az óbudai piac környékét, ahova rendszeresen több párt is kitelepül, szombaton "a DK aktivistái teljesen elfoglalták és hangosan üvöltették a zenét".
"Amikor ezt Menczer Erzsébet szóvá tette, a DK egyik aktivistája üvöltözni és dulakodni kezdett. (Ez nyilván a fene nagy liberalizmussal jár - a szerk.) A DK aktivistáját senki nem ütötte meg, agresszív viselkedése miatt többen kérték, hogy távozzon a kitelepülés helyszínéről" - olvasható a Fidesz közleményében.
A rendőrség az MTI megkeresésére közölte: az ügyben érkezett feljelentés, jelenleg is tanulmányozzák, de az abban foglaltakról a büntetőeljárásról szóló törvény értelmében nem áll módjukban tájékoztatást adni.
totya54
2014-03-23 14:04:38
barodza
2014-03-23 13:53:50
barodza
2014-03-23 13:46:42
totya54
2014-03-23 09:41:38
totya54
2014-03-22 22:36:41
Martin Killeen
2014-03-22 21:38:06
Meg valami eszembe jutott a zsidozasrol: par eve nalunk talalkoztunk az itteni magyarokkal, amikor, az azota mar 40 even feluli kislanyom tarsalgas kozben megemlitette, hogy nalunk, a szuleimnel, sokszor hallotta a budos zsido kifejezest. Es azok, tenyleg zsidok voltak! Szebb jovot! Borbala, vagy Barbara
Topi
2014-03-22 19:28:47
Éva
2014-03-22 19:07:46
Ma délután egy kampós öreglány dobogatott be a levládákba "szavazz a jobbik ellen" szórólapot. Sajna nem tudtam elküldeni a fajtájába, mert az unokámmal voltam elfoglalva. A benedek-félék beállhatnak ilyen szórólapokat osztogatni- hacsak már nem teszik- még kereshetnének is vele. A baloldal=fidesz biztosan meghálálja a jobbikellenes propagandát.
Topi
2014-03-22 19:05:28
Kedves Mariann!
Majd ha az ál magyar és ál tudományos akadémia hazugságain már ki röhögtem magam, akkor talán a magyar hajnal agymenéseivel is fogok foglalkozni. De az itteni ösznépi jobbik elleneseknek adig is egy kis apróság: The holocaust of 2009
http://radioislam.org/eng/gaza2.htm