Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

LacháziGábor
2014-03-25 20:14:05
LacháziGábor
2014-03-25 20:05:37
Ma tudtam megnézni a tegnapi adást, Csaba gondolatai a választásról egybevágnak a sajátjaimmal. Hozzá tenném még hogy 2010-ig kivétel nélkül minden választáson jelen voltam, feleslegesen, mindig azt kellett látnom hogy minden egyes normális szavazóra legalább öt agyhalott jutott, alkoholisták tucatjai, akik egy rövidért cserébe bárkire szavaznak, analfabéta kisebbség, akiknek megmutatják hogy néz ki a logója annak a pártnak amire szavazniuk kell, illetve olyan bizonytalanok akik a választás előtti utolsó napokban döntötték el hová teszik az ikszet, gyakran egy jól kikerült plakát, vagy egy hangzatos ígéret(hazugság) hatására. 2010-ben betoltuk a parlamentbe a Jobbikot, eredmény? Semmi, a hatalmuk, befolyásuk a történésekre, a nullával egyenlő.
Topi
2014-03-25 19:25:24
ÍGY SZAVAZZ A MINDEN GYALÁZAT ELKÖVETÉSÉRE KÉPES, VELEJÉIG ROMLOTT HAZUG FIDESZRE!
AKI RÁJUK SZAVAZ, HAZÁNK ELLEN SZAVAZ!
Mérlegen az elmúlt négy év - íme a Fidesz hazugságai és a valóság cigány bűnözés-ügyben
Ahogy Két Hét Viktor mondta: "a szemednek higgy, tapasztalat alapján ítélj, tények alapján dönts!" Olvasónk összeállítása: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LDMUKsWsZGY
Topi
2014-03-25 18:48:16
A Jobbik 50-ről 5 ezer forintra csökkentené a szabálysértési értékhatárt
Az ellenzéki párt több eszközt is bevetne az úgynevezett "öregezés" ellen, s kiemelt figyelmet fordítana a kiszolgáltatott csoportok elleni bűncselekmények felszámolására.
Staudt Gábor, a párt országgyűlési képviselője keddi sajtótájékoztatóján elképesztőnek nevezte, hogy az "öregezés" szó egyáltalán létezik: bizonyos bűnözői körök idős és védtelen embereket lopnak meg, rabolnak ki, s ha ellenállnak, sok esetben meg is gyilkolják őket. Úgy vélte: a helyzet az elmúlt négy évben sem javult, néhány száz vagy ezer forintért is megtámadják az időseket az utcán vagy otthonukban, ez ellen pedig minden eszközzel fel kell lépni.
A jobbikos politikus bírálta, hogy a kormány 50 ezer forintra emelte a szabálysértési értékhatárt, szavai szerint egy vidéki háztartásban alig van olyan tárgy, aminek az értéke ezt meghaladja. Kiemelte: pártja kormányra kerülése esetén ötezer forintra csökkenti a határt, és zéró toleranciát hirdetnek a gyermekek, nők, idősek elleni bűncselekmények elkövetőivel szemben.
A Jobbik GPS-alapon működő állapotjelzőt is adna az időseknek, amellyel egészségügyi problémáikat vagy bűncselekményeket jelezhetnek.
Staudt Gábor elmondása szerint nem a statisztikákat akarják kozmetikázni, hanem a közbiztonságot megteremteni, s elfogadhatatlannak tartják, hogy a rendőrök járőrözés helyett a traffipaxok mögött állnak. Fontosnak nevezte a térfigyelő kamerarendszerek bővítését és a börtönrendszer átalakítását is.
HunorMagor
2014-03-25 18:07:17
Kedves Csaba Debreczenből !

Magyarország, a Magyar nép megmarad, de azoknak akik abban sántikálnak, és azon okoskodnak hogy a Magyar nép eltűnjön a föld színéről, ők nincsenek azzal tisztában, hogy önnön magukra ki mondták a halálos ítéletet. Megadatott nekik a kegyelmi idő is, hogy megbánják minden gaztettüket, és rendezzék annak módja szerint, de ezzel a kegyelmi idővel e kegyelemmel nem foglalkoztak, és lejárt számukra ez az idő. Mostmár számukra az elkerülhetetlen ítélet jön, amit ő maguk idéztek elő és nem sok idő van hátra.
Borsodi
2014-03-25 14:05:38
AJózsefnek igaza van: nem ésszel (ígéreteknek , megrendelésre készített gazdasági politikai tervekre kell szavazni), hanem
SZÍVVEL kell szavazni.
Aki nem választ semmit, az arra voksol, hogy mások döntsék el helyette!

(márpedig lesz elegendő idegen szívű szavazó, Budapest utcáin megszaporodtak közel-keleti kinézetű népek! és most nem a turistákról beszélek, hanem a lakótelepről, ahol lakom)

Figyelem, ez nem EU választás!
Az EU választás az ahová nem kell elmenni, mert nem kérünk az EU-ból.

Magyarország a hazánk, itt élnünk-halnunk kell!
Ajózsef
2014-03-25 13:26:18
Kedves Szabó Ferenc!
Ha Ön vagy bárki más nem tud dönteni, hogy menjen vagy sem szavazni, akkor csak hallgasson a szívére. Ha úgy érzi, hogy tiszta lelkiismerettel, felelőssége teljes tudatában bármely önmagát nemzetinek nevező pártra rá meri bízni a nemzete jövőjét és szeretetteinek életét akkor menjen el, szavazzon rájuk. De ha akár a legkisebb kételye is van, akkor ne vállalja a felelősséget, mert a következményekért azok a felelősek akik szavazatukkal felhatalmazásukat adták. Az, hogy kire szavaz valójában lényegtelen, hisz ahogy nagyon helyesen meg lett mondva: ''Egy többfejű sárkány fejeire szavaztok és nem veszitek észre a nagy füstben, amit a sárkány fejei fújnak egymásra, hogy ez ugyanaz a sárkány."
Szabó Ferenc
2014-03-25 08:56:37
Csabának és Lacinak is van igaza, magam sem tudom, melyikük mellé állok azon a napon.
Mariann
2014-03-25 08:53:25
Pap Lajost, Molnár Tamást, Szaniszló Ferencet, Kubinyi Tamást, Pap Gábort kell behozni a közéletbe, alapítsanak ők pártot. Csaba betelefonálásán nem szabad gúnyolódni, mert lelkiismeretesen gondolta végig a helyzetet és nem egy hiba, nem Paks miatt, hanem négy év munkája miatt tartózkodik a Jobbiktól, amely ugyanolyan felelős párttá vált mint a többi, ccsak kissebb arányban. Az azeri baltás gyilkos kiadatása, a földtörvény napján tartott 50 fős tüntetés ugyanolyan súlyos bűn mint az orosz maffiakapcsolat vagy a Habsburg imádat. A becsületesek mellé nem állnak tömegek mert buták az emberek, de lehet változtatni ha megértik hogy a mostani rendszer felszámolja a hazánkat.
yobo8258
2014-03-25 08:29:00
Még egy pillanatra: az INCONNU azaz címzett ismeretlen elnevezés eredete: Krassó és Molnár Tamás azt sütötték ki, hogy mivel az általuk a levélborítékra írt címre nem kézbesítette ki a posta a levelet, ezért ők a cím helyére egy kamu nevet írtak, és a feladó helyére írták ki az igazi címzett nevét.
Mit tehetett a magyar posta?
Visszaküldte a feladónak - azaz - a valódi címre a küldeményt, így sikerült csaknem mindenkinek elküldeni a kívánt küldeményt.
Jób
yobo8258
2014-03-25 08:18:49
Még egy pillanatra: az INCONNU azaz címzett ismeretlen elnevezés eredete: Krassó és Molnár Tamás azt sütötték ki, hogy mivel az általuk a levélborítékra írt címre nem kézbesítette ki a posta a levelet, ezért ők a cím helyére egy kamu nevet írtak, és a feladó helyére írták ki az igazi címzett nevét.
Mit tehetett a magyar posta?
Visszaküldte a feladónak - azaz - a valódi címre a küldeményt, így sikerült csaknem mindenkinek elküldeni a kívánt küldeményt.
Jób
yobo8258
2014-03-25 08:14:35
Kedves Seraf!
Nagy élmény volt ismét találkozni Molnár Tamással, akiben igaz, becsületes magyar embert volt szerencsém megismerni. Büszke vagyok rá, hogy segíthettem a Krassóról szóló könyvének összeállításában, hiszen a SZER szertárából igen sok egykori Krassó-hanganyag - hogy úgy mondjam - "megszüntetődött, betiltódott"
Tamás, mint az egykori INCONNU művészcsoport tagja igen sokat tett, mégpedig a veszélyes időszakban a magyarságért.
Ennek ellenére - vagy tán éppen e z é r t ? sehol nem szerepelhet, de nem is akar, túl sokat látott, túl sokat tud.
Minden magyar testvéremnek javaslom a Seraf által néhány napja küldött link használatával az 50 perces film megtekintését, megfigyelhető az a nyílt, becsületes magyar arc, és persze, amit mond, az sem elhanyagolható.

Czékus Jób
Topi
2014-03-25 08:10:43
Az embereket olyan mértékig tették közönyössé a saját életük iránt, amely lassan "oktatási példa" lehetne, a hogyan csináljunk élő zombikat Magyarország nevű fantom államban. Lassan a receptért fognak könyörögni azok a vezetők, akik ugyan így akarják leigázni népüket.
Lássunk tisztán. Itt semmi sem a nép érdekeit szolgálja. Bábkormányunk van. Itt teljesen mindegy ki van pozícióban.
(az összes PÁRT felsorolandó...nem térek ki külön...s ez a 25 év összes pártjára igaz)
Nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy az összes politikus "lefeküdt" egy felsőbb hatalomnak, amely az új világrend kiépítésén fáradozik szerte a VILÁGUNKBAN.
Ahol a nép nem adja oda magát önként, s dalolva, oda bemennek erőszakos módon. Lásd Szíria, lásd Ukrajna.
A demokrácia mint olyan pontosan ennek a hatalmi rendszernek az egyik "fegyvere". Elhitetem Veled, mint választó polgárral, hogy Neked van hatalmadban megválasztani 4 évente a kormánypártot!
Ezzel szemben:
A VALÓSÁG: Előre leírt forgatókönyv alapján, ki van sakkozva, ki-mikor fog színre lépni. Ez egy nagy Óvoda. Ez nem PARLAMENT! Itt a HAZAFIAK már rég kihaltak. Itt már nincsenek Kossuthok, Széchenyik és Deákok...Mátyás király óta pedig tudjuk, aki az utolsó szakrális KIRÁLYUNK volt, hogy:
MEGHALT MÁTYÁS, ODA AZ IGAZSÁG!
Jelentem, csak azt az egy picinyke I-t LOPTÁK el előlünk de RÉG!

Itt már régen nem a HAZÁRÓL szól a kormányzás. ITT A HATALOM, megrészegítette a jelenleg parlamenti pártokba tömörült embereket.
A jelenlegi parlamenti képviselők és azok holdudvara tekinti magát politikai elitnek, és a népet, pórnak...Ami a régi történelmi világban, parasztot jelentett, aki az uradalmi házat kiszolgálta, magával a Főúrral az élen. Sajnos itt minden ember egy számként, adatként, pinkódként, szerződés számként van nyilvántartva...
Itt az emberek, nincsenek EMBER számba véve.
A kirabolt emberek akiket tönkretettek, már oly mértékig vannak belefáradva mind agyilag, mind érzelmileg, mind szellemileg,hogy saját agonizálásukat "élik túl" nap mint nap.
Csak egyet NE FELEDJÜNK!
EZ MÁR A HALÁLTUSA nagyon sok embernél!!!!!!!!!
Saját országunk rákos betegei lettünk.
Van akinek az ítélete a még pár hét...
Van akinek pár hónap...
Van akinek a pár év...
ADDIG , ameddig a TESTÉT polipként be nem hálózza a rákos daganat. Aki ismeri a rák működési elvét, az tudja, hogy a rák áttéteket képez. S ami gyógyulni látszik, hirtelen megváltozik, és szétszórja az egész testben magjait, mely BIZTOS halálhoz vezet. Így működik rendszerünk is. Ellehetetlenítenek Bennünket. Valamiből kijönni látszol, mert sikerült megvédened, és jön a következő csapás. Küzdesz ellene. Ezt is sikerül kivédeni. De az eszköztár az "Ő" kezükben. Esélyed nincs felállni. Jön a következő. Szép lassú halált halsz. Minden kínját átéled napjaidnak.
S Neked a legrosszabb, mert tudatában vagy a működési mechanizmusnak.
Látod, tudod mi lesz a következő lépése a "hatalomnak",s tudod most már esélyed sincs, mert ez a "támadás" megadja az utolsó "kenetet"...S bevégeztetett...
SOKUNKNÁL ÍGY LESZ! De a "hatalomnak" PONT ez a CÉLJA! Hisz TE is tudod...Én is tudom...
A jó az lenne, ha mindenki kiállna nem másért, csak SAJÁT MAGÁÉRT!
Nincs tömeges megváltás. Egyéni megváltás van. De ha TE, mint egyén FELEMELED FEJED, és azt mondod ELÉG, és a másik MAGYAR ezt látja,, hogy TE kiálltál, Ő is fel fogja emelni a fejét.
S láncreakcióként terjedhetne az ÉBREDÉS!
De ehhez, természetesen nem 300 EMBERNEK kell elindulnia. 300 EMBER nem képes megváltoztatni 10.000.000 MAGYAR SORSÁT!
TUDATOS TÖMEGRE van szükség. Hogy érezzétek belülről, hogy szétfeszít már ami van, s teszek azért ami nincs.
Fordítva ülünk a lovon....
Belén nevelték, hogy TE mint ember, kicsi vagy. Ne merj nagyot álmodni, mert az álmok mint a lufik kipukkadnak.
DE SÚGOK VALAMIT! Minden ember a földön TEREMTŐ!
Teremtő képességekkel rendelkezik! Ezt is elnyomják benned, pedig így van. A magyar ember pedig azért különleges "fajta", mert a TEREMTÉS nyelvét beszéli!
S a magyar az egyedüli aki KÉPEKBEN látja a gondolatait!
GONDOLATOK ÚTJÁN TEREMTJÜK MEG A VILÁGUNKAT! Ha mindig rosszra, és negatívra gondolunk, mert "belevisznek" ebbe, hogy FÉLJ, RETTEGJ, DÜHÖNGJ, LÉGY BOSSZÚ ÉHES, HARAGUDJ, ezek mind le fognak húzni...
Ezzel TEREMTJÜK meg magunkban és környezetünkben a FEKETÉT a SÖTÉTET.
És ezzel nyerik meg a "csatájukat" ellenünk NÉP ellen!!!!
(pszichikai terror, így hívják ezt)
Mert rettegsz, hogy kirúgnak.
Rettegsz, hogy beteg leszel.
Rettegsz, hogy nem tudod a számlád fizetni.
Rettegsz, hogy nem tudod megvenni a napi betevőt.
Rettegsz, hogy a gyerekednek nem tudod megadni azt amit szeretnél.
Rettegsz az élettől.
Nem ÉLED az ÉLETED, hanem túléled az életet...
VÁRVA a jobb kort, avagy a HALÁLT.
SOKUNKNAK MÁR NINCS IDEJE!
SOKUNKNAK PEREG LE A Z UTOLSÓ HOMOKSZEM, ÉLETE HOMOKÓRÁJÁBAN.
Pedig csak ÖSSZEFOGNI KELLENE!
MAGYAR A MAGYARRAL!
LÁTNI A KÉPEKET, melyben FOGJUK EGYMÁS KEZÉT, és MAGYAR A MAGYART SEGÍTI.
S NEM ENGEDI EL AZT A KEZET, ameddig MINDANNYIUNKNAK BOLDOG NEM LESZ AZ ÉLETE!
DE EZ CSAK EGYÜTT MEGY!
NINCS MÁS ÚT! CSAK EGYÜTT, EGY EMBERKÉNT, MAGYARKÉNT!

Forrás a VNTV
LacháziGábor
2014-03-25 07:58:24
Zsirinovszkij a hírek szerint nem is csak egy sima levelet, hanem egy történelmi áttekintést küldött a külügyeknek, amiben például azt bizonygatta hogy kárpátalja magyar föld. Erre válaszolhatta a "magyar" külügy, hogy ez abszurd. http://posztinfo.hu/nyugati-hatar/zsirinovszkij-levelben-keri-magyarorszagtol-karpatalja-elfoglalasat/
miskolcilaci
2014-03-25 06:48:11
A büdös zsidó atomháborút akar! http://www.hidfo.net/2014/03/24/timosenkonak-elgurult-gyogyszere-atomhaborut-akar
Minden tiszteletem Putyin elnök úrnak: KRÍM LAKOSAI MÉG ÉVEKIG NEM KÖTELESEK ADÓT FIZETNI. http://www.hidfo.net/2014/03/24/krim-lakosai-meg-evekig-nem-kotelesek-adot-fizetni BETILTJÁK A KÜLFÖLDI VAGYONBIRTOKLÁST AZ OROSZ POLITIKUSOK SZÁMÁRA. http://www.hidfo.net/2014/03/24/betiltjak-kulfoldi-vagyonbirtoklast-az-orosz-politikusok-szamara
ÚJABB NATO CSAPATOK ÉRKEZNEK ROMÁNIÁBA. http://www.hidfo.net/2014/03/24/ujabb-nato-csapatok-erkeznek-romaniaba
Bezárták a kiskapukat! - Hová rejtik ezután a titkos vagyonokat? http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/bezartak_a_kiskapukat_hova_rejtik_ezutan_a_titkos_vagyonokat.3.196916.html
Marcius 24-én a Krím-félszigeten hivatalosan kerül forgalomba az orosz rubel. http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_03_24/Az-orosz-rubel-hivatalosan-kerul-forgalomba-a-Kr-m-felszigeten-7255/

" Kína jüan (renminbi) válhat egy harmadik tartalék valuta a világon a jövőben " http://www.zerohedge.com/news/2014-03-23/russia-returns-favor-sees-chinese-yuan-world-reserve-currency http://www.washingtonsblog.com/2014/03/forget-treasuries-russias-real-leverage-u-s.html
Orbán azzal reklámozta hazánkat az araboknak, hogy "meglepően" keveset kell fizetni a magyar munkásnak. http://kuruc.info/r/2/125512/
A orosz nem-nukleáris tengeralattjáró flotta jövője. http://hungarian.ruvr.ru/2014_03_24/A-orosz-nem-nuklearis-tengeralattjaro-flotta-jovoje-6008/

Szavazz! http://democrat.blog.hu/2014/03/22/szavazz_no_de_a_fideszre http://www.youtube.com/watch?v=LDMUKsWsZGY http://www.168ora.hu/buxa/birtokrendszer-foglalkoztatottsag-bankrendszer-mnb-124983.html http://www.168ora.hu/itthon/100-megszoritas-orbanektol-124961.html

Jó vicc! A „roncsokat” nem találják, de: Hivatalos bejelentés: Az óceánba veszett a maláj gép. http://index.hu/kulfold/2014/03/24/a_malaj_gep_lezuhant_senki_sem_elte_tul/ http://edition.cnn.com/2014/03/24/world/asia/malaysia-airlines-plane/index.html?hpt=hp_t1 http://www.dailymail.co.uk/news/article-2587064/Probe-mystery-call-captain-doomed-jet-Unknown-woman-used-fake-ID-buying-phone-bypass-security-checks.html
Újabb dílerek rendőrkézen. http://www.youtube.com/watch?v=FIs3tnjScWw#t=24
Az új tagok „kénytelenek enni az elrabolt gyerekek szívét” a Templomos lovagok általi beavatási ceremónián. Mexikó: http://www.ibtimes.co.uk/mexico-knights-templar-drug-cartel-made-recruits-eat-children-organ-trafficking-initiation-rite-1441266 http://www.blacklistednews.com/Mexico%3A_Knights_Templar_Drug_Cartel_Made_Recruits_Eat_Children%E2%80%99s_Hearts_in_Initiation_Rite/33892/0/38/38/Y/M.html http://www.independent.co.uk/news/world/americas/drug-dealers-in-mexico-made-to-eat-childrens-hearts-to-prove-their-loyalty-to-knights-templar-leader-el-chayo-9208856.html
Német hetilap Bild am Sonntag arról számolt be vasárnap, hogy a vámtisztviselők elfogtak egy kokain szállítmányt a Vatikánnak címére januárban! Az „árú” 14 db Óvszerbe volt elrejtve: http://www.cbsnews.com/news/report-germans-seize-cocaine-on-its-way-to-vatican/ http://news.yahoo.com/cocaine-filled-condoms-sent-vatican-caught-germany-100906731.html;_ylt=AwrSyCNEAC9TzRcA3mbQtDMD
Íme a katolikus Jezsuita rend: https://www.youtube.com/watch?v=04jTertpxz4
Madagaszkár, 2012 - Előtted a jövő II. http://pirospirula.blogspot.hu/2014/03/madagaszkar-2012-elotted-jovo-ii.html
Angliai kórházakban több ezer abortált, (számítások szerint több mint 15000) és elvetélt magzatok elégetésével is fűtik az ottani intézményeket, a szülők tudtán kívül. Ha netán megkérdeznék mi lett a magzat sorsa azt válaszolják: hogy elhanvasztották. http://www.ibtimes.co.uk/uk-hospitals-burned-dead-babies-heat-buildings-documentary-reveals-1441559
Földcsuszamlás Washingtonban. 8 halott, 108 eltűnt. http://edition.cnn.com/2014/03/23/us/washington-landslide/index.html?hpt=hp_c2 http://www.youtube.com/watch?v=9ISwM02s-ws
Vásároljon golyóálló, légkondicionált, méretre szabott öltönyt. Költségszámítás 3,2 millió USD, ami a legdrágább testre szabott ruha a világon. http://www.gizmag.com/diamond-armor-bullet-proof-suit/31293/ http://www.gizmag.com/diamond-armor-bullet-proof-suit/31293/pictures#3

Régi, de aktuális: Oltások-1
1, http://www.youtube.com/watch?v=B4TloDWPkMw
2, http://www.youtube.com/watch?v=UHG9z6y_n7M
3, http://www.youtube.com/watch?v=YcSj7bD8nuE
4, http://www.youtube.com/watch?v=c1QWTBfJUDw
5, http://www.youtube.com/watch?v=FBSKUbWY7Rk
6, http://www.youtube.com/watch?v=sM09AdpioZE 4.48-4.58 Az autistákat nevelőknek.
Martin Killeen
2014-03-25 05:40:10
Felidegesitettem elegge magam, ezert nem emlekszem, hogy Csaba nem megy el szavazni? Es mindezt ugy kepzeli el, mintha ez azt eredmenyezne, hogy akkor masok sem szavaznak? Rengetegen nem szavaztak 4 evvel ezelott sem (en 46 eves koromban eloszor, mert nem tudtam eldonteni, hogy kire szavazhatok a hazafias nepfront egyetlen jeloltje kozul....? 2002-ben hazamentem szavazni zsideszekre, de konnyen atlattam a szitan, hogy szajtepesen kivul semmit nem csinaltak. Legkozelebb csak 2010-ben voksoltam a Jobbikra, akik par hibajuk ellenere (Paks, Paks, Paks es Paks es ujra Paks, hogy Kubinyi Tamast idezzem, de ezen kivul is volt par tevedesuk, mivel emberek) teljes szivukkel-lelkukkel harcoltak a magyar nemzetert a min. 2/3-os liberalis, cionista hazaarulok ellen! Ezek utan megvan a velemenyem Csabarol, ha nem megy el szavazni a Jobbikra, mert igy hozzasegitheti a felig zsido, felig cigany kommunista parttitkarekat a hatalom ujabb megszerzesehez! Szebb jovot a JOBBIKKAL! Udv. Barbara
HunorMagor
2014-03-25 01:08:08
A felso vilag uzenete ! A Kaliforniai Laci erről a videóról beszélt, a Jó Isten áldja meg érte ! http://www.youtube.com/watch?v=E_1_Pg-vtRU
totya54
2014-03-24 21:23:32
totya54
2014-03-24 21:19:45
Apista
2014-03-24 20:25:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.